Zahraničná politika
Putin - na stretnutí s Merkelovou v Kremli

Spolková kancelárka Nemecka Angela Merkelová pricestovala do Moskvy na pracovnú návštevu. Toto je jej posledná návšteva ruskej metropoly ako vedúcej kabinetu ministrov Spolkovej republiky Nemecko. Vladimir Putin prijíma Merkelovú v Kremli. Vedúci predstavitelia oboch krajín budú diskutovať o perspektívach spolupráce a aktuálnych problémoch medzinárodnej agendy. RT vysielanie naživo.


Rozhovory medzi Vladimirom Putinom a Angelou Merkelovou trvajú viac ako dve hodiny.


https://russian.rt.com/world/article/897700-peregovory-putin-merkel


Putin označil Nemecko za jedného z hlavných ekonomických partnerov Ruska
Ruský líder Vladimir Putin na stretnutí s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou v Kremli uviedol, že Nemecko zostáva pre Rusko jedným z hlavných obchodných a hospodárskych partnerov na svete.
„Chcel by som poznamenať, že Nemecko pre nás zostáva jedným z hlavných partnerov v Európe i vo svete ako celku. Vrátane vďaka vášmu úsiliu za posledných 16 rokov vo funkcii spolkového kancelára, “povedal.


Putin poznamenal, že Nemecko je po Číne druhým obchodným a ekonomickým partnerom Ruska.


Po vážnom poklese obchodného obratu v roku 2020 sa v prvom polroku tohto roka takmer zdvojnásobil, dodal ruský líder.


https://russian.rt.com/world/news/897833-putin-frg-rossiya-partnyorstvo


Spolková kancelárka Nemecka Angela Merkelová pricestovala do Moskvy na pracovnú návštevu. Toto je jej posledná návšteva ruskej metropoly ako vedúcej kabinetu ministrov Spolkovej republiky Nemecko. Vladimir Putin prijíma Merkelovú v Kremli. Vedúci predstavitelia oboch krajín budú diskutovať o perspektívach spolupráce a aktuálnych problémoch medzinárodnej agendy. RT vysielanie naživo. Rozhovory medzi Vladimirom Putinom a Angelou Merkelovou trvajú viac ako dve hodiny. https://russian.rt.com/world/article/897700-peregovory-putin-merkel **Putin označil Nemecko za jedného z hlavných ekonomických partnerov Ruska** Ruský líder Vladimir Putin na stretnutí s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou v Kremli uviedol, že Nemecko zostáva pre Rusko jedným z hlavných obchodných a hospodárskych partnerov na svete. „Chcel by som poznamenať, že Nemecko pre nás zostáva jedným z hlavných partnerov v Európe i vo svete ako celku. Vrátane vďaka vášmu úsiliu za posledných 16 rokov vo funkcii spolkového kancelára, “povedal. Putin poznamenal, že Nemecko je po Číne druhým obchodným a ekonomickým partnerom Ruska. Po vážnom poklese obchodného obratu v roku 2020 sa v prvom polroku tohto roka takmer zdvojnásobil, dodal ruský líder. https://russian.rt.com/world/news/897833-putin-frg-rossiya-partnyorstvo
Upravené 20. 8. 2021 o 15:20

Video - Prvni vyjadreni V.V. Putina a A. Merkel na setkani v Moskve
Первые ЗАЯВЛЕНИЯ Путина и Меркель со встречи в Москве!
https://www.youtube.com/watch?v=vq9gMfEEXZI


Video - **Prvni vyjadreni V.V. Putina a A. Merkel na setkani v Moskve** Первые ЗАЯВЛЕНИЯ Путина и Меркель со встречи в Москве! https://www.youtube.com/watch?v=vq9gMfEEXZI

Co má znamenat ten zvonící telefon Merkelové?


Co má znamenat ten zvonící telefon Merkelové?
1.04k
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept