Mimo kategórií
Zoznam fašistických spoločností

Toto vlákno by malo obsahovať zoznam spoločností, ktoré podporujú segregáciu ľudí, fašistické prorežimové aktivity, resp. iné spoločensky choré ideológie


Toto vlákno by malo obsahovať zoznam spoločností, ktoré podporujú segregáciu ľudí, fašistické prorežimové aktivity, resp. iné spoločensky choré ideológie

Já bych přidal i osoby (mluvící hlavy), aby se nezapomnělo... Vždy jméno a co fašounského vyslovili. To jen pro případ, kdyby došlo na lámání chleba.


Já bych přidal i osoby (mluvící hlavy), aby se nezapomnělo... Vždy jméno a co fašounského vyslovili. To jen pro případ, kdyby došlo na lámání chleba.

IDC Holding (Sedita, Figaro, Verbana) - pán Jakubec: "U nás sa síce mnohí nezaočkovaní sťažujú, že sú diskriminovaní, ale jednoducho platí to, že kto je zaočkovaný, nech si slobodne ide, kam chce, no kto nie je, nech sedí doma."


Dedoles - otvorená podpora LGBT


IDC Holding (Sedita, Figaro, Verbana) - pán Jakubec: "U nás sa síce mnohí nezaočkovaní sťažujú, že sú diskriminovaní, ale jednoducho platí to, že kto je zaočkovaný, nech si slobodne ide, kam chce, no kto nie je, nech sedí doma." Dedoles - otvorená podpora LGBT

Neviem, ci to splna poziadavky na "nominaciu", ale asi ano: Tauris
"...spoločnosť Tauris Group...pristúpila v spoluprácu s infektológmi na čele s profesorom Pavlom Jarčuškom k edukácii zamestnancov v tejto oblasti a organizovanému spoločnému očkovaniu..."
https://www.tauris.sk/novinka-zavody-spolocnosti-tauris-group-uz-dosiahli-kolektivnu-imunitu
Plus pred mesiacom sa Tauris zaskvel vabenim na ockovanie cez udene kolena:
611fb5ff6bc7b


Neviem, ci to splna poziadavky na "nominaciu", ale asi ano: Tauris "...spoločnosť Tauris Group...pristúpila v spoluprácu s infektológmi na čele s profesorom Pavlom Jarčuškom k edukácii zamestnancov v tejto oblasti a organizovanému spoločnému očkovaniu..." https://www.tauris.sk/novinka-zavody-spolocnosti-tauris-group-uz-dosiahli-kolektivnu-imunitu Plus pred mesiacom sa Tauris zaskvel vabenim na ockovanie cez udene kolena: ![611fb5ff6bc7b](serve/attachment&path=611fb5ff6bc7b)
Upravené 20. 8. 2021 o 16:02

.spoločnosť Tauris Group...

vidim, ze sa tu utesene rozrasta pocet adeptov, ktori pribudnu na moj cierny zoznam... dalsie prilezitosti volit penazenkou smile


[quote="pid:30178, uid:95"].spoločnosť Tauris Group...[/quote] vidim, ze sa tu utesene rozrasta pocet adeptov, ktori pribudnu na moj cierny zoznam... dalsie prilezitosti volit penazenkou ;)

Reštaurácia Spišský salaš segreguje hostí na základe vakcinácie. Očkovaní majú vyhradenú jednu terasu, neočkovaní druhú, pričom čašníčky (sic!) vyžadujú od návštevníkov nahliadnutie do covid pasu.6125560278e4c


Reštaurácia Spišský salaš segreguje hostí na základe vakcinácie. Očkovaní majú vyhradenú jednu terasu, neočkovaní druhú, pričom čašníčky (sic!) vyžadujú od návštevníkov nahliadnutie do covid pasu.![6125560278e4c](serve/attachment&path=6125560278e4c)

Radošinské nacistické divadlo

FB link nefunguje, ale maju to na svojom webe: http://rnd.sk/wordpress/?p=8454


[quote="pid:30662, uid:107"]Radošinské nacistické divadlo[/quote] FB link nefunguje, ale maju to na svojom webe: http://rnd.sk/wordpress/?p=8454

Tiež som tomu nechcel veriť, ale je to tak. Ďakujeme za porozumenie. Nuž..
61255987f3c84


Tiež som tomu nechcel veriť, ale je to tak. Ďakujeme za porozumenie. Nuž.. ![61255987f3c84](serve/attachment&path=61255987f3c84)
Upravené 24. 8. 2021 o 22:42

V reštaurácii Spišský salaš som bol pred týždňom, nikto nič nepýtal, normálne som sa najedol. No ako vidím, už len tým že takéto niečo vymysleli je dôvod proste na diaľnici pokračovať ďalej ( a to v jedálnom lístku v časti o histórii vyplakávali aký boli vychytený ako podnik, no s postavením diaľnice ich ľudia začali obchádzať ). Ich výmysel je automatická segregácia na základe kurvyd automatu...


6125c2b1d4d85


6125c2bef088a


6125c2d5ad7f0


V reštaurácii Spišský salaš som bol pred týždňom, nikto nič nepýtal, normálne som sa najedol. No ako vidím, už len tým že takéto niečo vymysleli je dôvod proste na diaľnici pokračovať ďalej ( a to v jedálnom lístku v časti o histórii vyplakávali aký boli vychytený ako podnik, no s postavením diaľnice ich ľudia začali obchádzať ). Ich výmysel je automatická segregácia na základe kurvyd automatu... ![6125c2b1d4d85](serve/attachment&path=6125c2b1d4d85) ![6125c2bef088a](serve/attachment&path=6125c2bef088a) ![6125c2d5ad7f0](serve/attachment&path=6125c2d5ad7f0)

RnD sa stalo RDD - Radošinské debilné divadlo, s podtitulom Lepšoľudia pre lepšoľudí.


naozaj presne definované v:
V tu chvíli se aktivista s rozzářenou tváří snaží vyčlenit ze svého lidu. Nadále vede aktuální agendu, třídí odpad a pije své veganské latté, ale stále více se zakukluje v sevřené komunitě. A zároveň se cítí být součástí kasty nadlidí se svatouškovskými tvářemi, kteří dnes žijí ve stovkách metropolí od Nairobi po Peking, od Buenos Aires po Moskvu.


RnD sa stalo RDD - Radošinské debilné divadlo, s podtitulom Lepšoľudia pre lepšoľudí. naozaj presne definované v: V tu chvíli se aktivista s rozzářenou tváří snaží vyčlenit ze svého lidu. Nadále vede aktuální agendu, třídí odpad a pije své veganské latté, ale stále více se zakukluje v sevřené komunitě. A zároveň se cítí být součástí kasty nadlidí se svatouškovskými tvářemi, kteří dnes žijí ve stovkách metropolí od Nairobi po Peking, od Buenos Aires po Moskvu.

Atómová Elektráreň Bohunice oznámila externistom, že kto sa nezaočkuje, tomu bude platiť o 5 eur menej.
edit: o 5 eur na hodinu menej


Atómová Elektráreň Bohunice oznámila externistom, že kto sa nezaočkuje, tomu bude platiť o 5 eur menej. edit: o 5 eur na hodinu menej
Upravené 25. 8. 2021 o 07:53

@gašpar

Radosinci su od teraz: Radosinske nacisticke divadielko.


Bohunice a 5E, no nekup to. To mi pripomina pripad v jednej cementarni, kde dostali rozpocet asi 10E na ockovaneho zamestnanca a jeho odmenu, hroznovy cukor a celaskon z toho vysiel.


Neviem ci to sem patri, ale REWE group posobi aj v CSR: kurier.at/chronik/oesterreich/corona-ab-morgen-wird-im-supermarkt-geimpft/401481565 Vo Viedni budu ockovat aj v supermarketoch REWE group: billa, penny atd.


@gašpar Radosinci su od teraz: Radosinske nacisticke divadielko. Bohunice a 5E, no nekup to. To mi pripomina pripad v jednej cementarni, kde dostali rozpocet asi 10E na ockovaneho zamestnanca a jeho odmenu, hroznovy cukor a celaskon z toho vysiel. Neviem ci to sem patri, ale REWE group posobi aj v CSR: kurier.at/chronik/oesterreich/corona-ab-morgen-wird-im-supermarkt-geimpft/401481565 Vo Viedni budu ockovat aj v supermarketoch REWE group: billa, penny atd.

Moderator

Počítám, že by to v rámci rovnováhy chtělo i vlákno “opačné”, tj. seznam vzdorujících společností.
Sám ho ale nezaložím, osobně jsem zatím nenarazil ani na jeden příklad jedné nebo druhé polarity.


Počítám, že by to v rámci rovnováhy chtělo i vlákno “opačné”, tj. seznam vzdorujících společností. Sám ho ale nezaložím, osobně jsem zatím nenarazil ani na jeden příklad jedné nebo druhé polarity.

chtělo i vlákno “opačné”, tj. seznam vzdorujících společností
jedno vlákno už tu máme: Voľná zóna Slovensko


[quote="pid:30710, uid:240"]chtělo i vlákno “opačné”, tj. seznam vzdorujících společností[/quote]jedno vlákno už tu máme: Voľná zóna Slovensko

jedno vlákno už tu máme: Voľná zóna Slovensko


aha tak som vytvoril zbytocne dalsie ale nevadi


[quote="pid:30712, uid:111"]jedno vlákno už tu máme: Voľná zóna Slovensko[/quote] aha tak som vytvoril zbytocne dalsie ale nevadi

S týmto zoznamom opatrne. Jedna vec je zverejniť oznam, ako to napríklad urobila sieť potravín Kraj, a druhá je realita. Mnoho podnikov si z nutnosti vycapilo príšlušné papiere, ale v skutočnosti nikto nič nekontroluje, dokonca personál nemá ani rúška. Takýchto prevádzok pribúda.


Myslím, že RND pôjde cestou kontroly, pretože na jej predstavenia chodia papaláši, ale množstvo firiem napriek deklarácii kontroly žiadnu kontrolu robiť nebude. Prax je preverením pravdy, tak sa toho držme, aby sme neboli ako kofy na trhu.


S týmto zoznamom opatrne. Jedna vec je zverejniť oznam, ako to napríklad urobila sieť potravín Kraj, a druhá je realita. Mnoho podnikov si z nutnosti vycapilo príšlušné papiere, ale v skutočnosti nikto nič nekontroluje, dokonca personál nemá ani rúška. Takýchto prevádzok pribúda. Myslím, že RND pôjde cestou kontroly, pretože na jej predstavenia chodia papaláši, ale množstvo firiem napriek deklarácii kontroly žiadnu kontrolu robiť nebude. Prax je preverením pravdy, tak sa toho držme, aby sme neboli ako kofy na trhu.

Moderátor

Mnoho podnikov si z nutnosti vycapilo príšlušné papiere, ale v skutočnosti nikto nič nekontroluje, dokonca personál nemá ani rúška. Takýchto prevádzok pribúda.

Ano, zde je potřeba velmi citlivé rozlišení: jedna věc je snaha manévrovat, mimikrovat, zbytečně nevybočovat, být papírově konformní a druhá věc je být papežštější než papež.


[quote="pid:30719, uid:127"]Mnoho podnikov si z nutnosti vycapilo príšlušné papiere, ale v skutočnosti nikto nič nekontroluje, dokonca personál nemá ani rúška. Takýchto prevádzok pribúda.[/quote] Ano, zde je potřeba velmi citlivé rozlišení: jedna věc je snaha manévrovat, mimikrovat, zbytečně nevybočovat, být papírově konformní a druhá věc je být papežštější než papež.

Radošinské nacistické divadlo je šokované a nateraz upúšťa od aparteidu:


"Nové stanovisko RND ku vstupu divákov na predstavenia v Bratislave:
Radošinské naivné divadlo na základe reakcií časti verejnosti, ktoré sme absolútne neočakávali, prehodnotilo svoje rozhodnutie tak, že pokiaľ bude Bratislava v zelenej zóne, umožní vstup na svoje predstavenia v RND na Záhradníckej 95 pre kategóriu „ZÁKLAD“ – t. j. pre všetky osoby bez ohľadu na ich prípadné očkovanie, negatívny výsledok testovania , či prekonanie ochorenia. Radošinské naivné divadlo sa zároveň ospravedlňuje tým divákom, ktorým sme svojim predchádzajúcim rozhodnutím spôsobili akúkoľvek nevôľu. Počas celej svojej existencie si naše divadlo vždy vážilo, váži i bude vážiť každého svojho diváka."


Radošinské nacistické divadlo je šokované a nateraz upúšťa od aparteidu: "Nové stanovisko RND ku vstupu divákov na predstavenia v Bratislave: Radošinské naivné divadlo na základe reakcií časti verejnosti, ktoré sme absolútne neočakávali, prehodnotilo svoje rozhodnutie tak, že pokiaľ bude Bratislava v zelenej zóne, umožní vstup na svoje predstavenia v RND na Záhradníckej 95 pre kategóriu „ZÁKLAD“ – t. j. pre všetky osoby bez ohľadu na ich prípadné očkovanie, negatívny výsledok testovania , či prekonanie ochorenia. Radošinské naivné divadlo sa zároveň ospravedlňuje tým divákom, ktorým sme svojim predchádzajúcim rozhodnutím spôsobili akúkoľvek nevôľu. Počas celej svojej existencie si naše divadlo vždy vážilo, váži i bude vážiť každého svojho diváka."

Globus na svojich zakaznikov vola policiu.


61267d4556855


Globus na svojich zakaznikov vola policiu. ![61267d4556855](serve/attachment&path=61267d4556855)

Moderator

Globus na svojich zakaznikov vola policiu.


Na Zličíně mě minulý týden nikdo neoslovoval. U pokladny proběhla standardní otázka/odpověď o kartách a velmi slušné rozloučení. Stejné v prodejnách rodiny Schwarzů.


Pokud budou volat na platící zákazníky policii, tak holt přijdou o zákazníka. Když je něco zásadní, tak se tomu něco musí obětovat, jedni si dokonce brali do práce spacák.


[quote="pid:30757, uid:10"]Globus na svojich zakaznikov vola policiu.[/quote] Na Zličíně mě minulý týden nikdo neoslovoval. U pokladny proběhla standardní otázka/odpověď o kartách a velmi slušné rozloučení. Stejné v prodejnách rodiny Schwarzů. Pokud budou volat na platící zákazníky policii, tak holt přijdou o zákazníka. Když je něco zásadní, tak se tomu něco musí obětovat, jedni si dokonce brali do práce spacák.

Okrem RND sa k segregácii ľudí pridalo aj Štúdio L + S. Oznam o segregácii uverejnilo potichu na svojej stránke už 16. 8. a keďže ho nezverejnilo aj na facebooku, tak to nevyvolalo takmer žiadnu odozvu verejnosti (skladbu jeho publika tvoria, na rozdiel od RND, takmer výlučne mentálne rovnako nastavení jedinci).


"Štúdio L+S umožní od septembra 2021 vstup na svoje predstavenia len plne zaočkovaným divákom, ktorí sa pred vstupom preukážu dokladom o kompletnom zaočkovaní, certifikátom v digitálnej alebo papierovej forme. Ďakujeme za porozumenie"
https://www.studios.sk/sk/o-divadle/aktuality/469/upozornenie-od-septembra-vstup-na-predstavenia-len"


Okrem RND sa k segregácii ľudí pridalo aj Štúdio L + S. Oznam o segregácii uverejnilo potichu na svojej stránke už 16. 8. a keďže ho nezverejnilo aj na facebooku, tak to nevyvolalo takmer žiadnu odozvu verejnosti (skladbu jeho publika tvoria, na rozdiel od RND, takmer výlučne mentálne rovnako nastavení jedinci). "Štúdio L+S umožní od septembra 2021 vstup na svoje predstavenia len plne zaočkovaným divákom, ktorí sa pred vstupom preukážu dokladom o kompletnom zaočkovaní, certifikátom v digitálnej alebo papierovej forme. Ďakujeme za porozumenie" https://www.studios.sk/sk/o-divadle/aktuality/469/upozornenie-od-septembra-vstup-na-predstavenia-len"

Počas celej svojej existencie si naše divadlo vždy vážilo, váži i bude vážiť každého svojho diváka."
Teraz už môžu ísť do prdele. Idem im to tam napísať. Takto sa ospravedlňoval aj Kandráč, keď sa modlil k záchodovej mise v priamom prenose. Pokrytci. Aj Kandráčovi docvaklo, kto sú jeho priaznivci keď zožal vlnu kritiky.


[quote="pid:30749, uid:107"]Počas celej svojej existencie si naše divadlo vždy vážilo, váži i bude vážiť každého svojho diváka."[/quote]Teraz už môžu ísť do prdele. Idem im to tam napísať. Takto sa ospravedlňoval aj Kandráč, keď sa modlil k záchodovej mise v priamom prenose. Pokrytci. Aj Kandráčovi docvaklo, kto sú jeho priaznivci keď zožal vlnu kritiky.

Teraz už môžu ísť do prdele. Idem im to tam napísať.

Skús im to napísať priamo na mail, lebo na facebooku preventívne neumožnili príspevok komentovať smile


[quote="pid:30795, uid:83"]Teraz už môžu ísť do prdele. Idem im to tam napísať.[/quote] Skús im to napísať priamo na mail, lebo na facebooku preventívne neumožnili príspevok komentovať :)

„A naozaj je to absurdná situácia, keď nemôžme kontrolovať zamestnancov, či sú očkovaní alebo testovaní alebo po prekonaní, ale zákazníka máme povinnosť kontrolovať pri vstupe do prevádzky, kde sa budú miešať možno neočkovaní čašníci so zaočkovanými zákazníkmi,“ zhodnotil viceprezident Asociáce zamestnávateľských zväzov a združení SR Rastislav Machunka.


Pozrite si https://spravy.rtvs.sk/2021/08/diery-vo-vyhlaskach-zaockovaneho-zakaznika-moze-obsluhovat-neockovany-casnik-bez-ruska/ celú reportáž RTVS


Prehnite to tu mame od spodu az po hor a z jednej strany az po druhu


„A naozaj je to absurdná situácia, keď nemôžme kontrolovať zamestnancov, či sú očkovaní alebo testovaní alebo po prekonaní, ale zákazníka máme povinnosť kontrolovať pri vstupe do prevádzky, kde sa budú miešať možno neočkovaní čašníci so zaočkovanými zákazníkmi,“ zhodnotil viceprezident Asociáce zamestnávateľských zväzov a združení SR Rastislav Machunka. Pozrite si https://spravy.rtvs.sk/2021/08/diery-vo-vyhlaskach-zaockovaneho-zakaznika-moze-obsluhovat-neockovany-casnik-bez-ruska/ celú reportáž RTVS Prehnite to tu mame od spodu az po hor a z jednej strany az po druhu

na zoznam sa pridal aj Dunajsky pivovar (celkom arogantni su):


6129eaad648d9


na zoznam sa pridal aj Dunajsky pivovar (celkom arogantni su): ![6129eaad648d9](serve/attachment&path=6129eaad648d9)

Moderator

Vakcína je svoboda ?
Taky Vám ten nápis cosi připomíná ?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei
Ke svobodě přes fašistický diktát !


Vakcína je svoboda ? Taky Vám ten nápis cosi připomíná ? https://cs.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei Ke svobodě přes fašistický diktát !

Ako rýchlo sa z tvorcov blacklistu stanú podporovatelia jedov ...


www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/65934-oblubena-bratislavska-restauracia-vystavila-blacklist-krajciho-a-clenov-vlady-neobsluhujeme


"Bratislavská reštaurácia Dunajský pivovar zverejnila na profile na sociálnej sieti blacklist ľudí, ktorých vo svojej prevádzke neobslúžia. Na čiernej listine sú predstavitelia vlády a štátni tajomníci. Majiteľ reštaurácie vysvetlil, že ide o reakciu na vládne rozhodnutia voči gastro sektoru."


Ako rýchlo sa z tvorcov blacklistu stanú podporovatelia jedov ... www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/65934-oblubena-bratislavska-restauracia-vystavila-blacklist-krajciho-a-clenov-vlady-neobsluhujeme "Bratislavská reštaurácia Dunajský pivovar zverejnila na profile na sociálnej sieti blacklist ľudí, ktorých vo svojej prevádzke neobslúžia. Na čiernej listine sú predstavitelia vlády a štátni tajomníci. Majiteľ reštaurácie vysvetlil, že ide o reakciu na vládne rozhodnutia voči gastro sektoru."
Upravené 28. 8. 2021 o 18:57

Pridám Breivika - snáď sa do tohto panoptika môže zaradiť, keďže chce ísť von väzenia


Masový vrah a terorista Anders Breivik chce na slobodu
https://zemavek.sk/masovy-vrah-a-terorista-anders-breivik-chce-na-slobodu/


Pridám Breivika - snáď sa do tohto panoptika môže zaradiť, keďže chce ísť von väzenia **Masový vrah a terorista Anders Breivik chce na slobodu** https://zemavek.sk/masovy-vrah-a-terorista-anders-breivik-chce-na-slobodu/
Upravené 30. 8. 2021 o 14:30

A možno sa dá sem zaradiť aj nechutná fašistická relácia - v rámci RTVS, ktorá tento kovid fašizmus propaguje
Vakcinačná propaganda vo „verejnoprávnej“ RTVS za peniaze všetkých občanov dostala riadnu facku priamo od Slovenky, ktorá sa nechala zaočkovať proti koronavírusu.
https://www.infovojna.sk/article/video-vyherkyna-v-ockovacej-loterii-priznala-v-priamom-prenose-ze-napriek-vakcine-sa-nakazila-covidom


A možno sa dá sem zaradiť aj nechutná fašistická relácia - v rámci RTVS, ktorá tento kovid fašizmus propaguje **Vakcinačná propaganda vo „verejnoprávnej“ RTVS za peniaze všetkých občanov dostala riadnu facku priamo od Slovenky, ktorá sa nechala zaočkovať proti koronavírusu.** https://www.infovojna.sk/article/video-vyherkyna-v-ockovacej-loterii-priznala-v-priamom-prenose-ze-napriek-vakcine-sa-nakazila-covidom

Kamoska mi prave pisala, ze v Bille maju zvlast hodiny pre ockovanych. To neprekvapuje vobec. Co ma milo prekvapilo je to, ze jej tuto skusenost vravel jej zaockovany sef. Nastval sa, ze tam uz nepojde.
Inac neviem, ci sa to tyka len jednej pobocky alebo celej siete.


Kamoska mi prave pisala, ze v Bille maju zvlast hodiny pre ockovanych. To neprekvapuje vobec. Co ma milo prekvapilo je to, ze jej tuto skusenost vravel jej zaockovany sef. Nastval sa, ze tam uz nepojde. Inac neviem, ci sa to tyka len jednej pobocky alebo celej siete.

Mamička zverejnila otrasnú skúsenosť s dopravnou firmou Slovak Lines, ktorá spoločne s vodičmi a ich rúškovou šikanou brutálne porušuje ľudské práva
https://www.infovojna.sk/article/video-mamicka-zverejnila-otrasnu-skusenost-s-dopravnou-firmou-slovak-lines-ktora-spolocne-aj-s-vodicmi-a-ich-ruskovou-sikanou-brutalne-porusuje-ludske-prava


Mamička zverejnila otrasnú skúsenosť s dopravnou firmou Slovak Lines, ktorá spoločne s vodičmi a ich rúškovou šikanou brutálne porušuje ľudské práva https://www.infovojna.sk/article/video-mamicka-zverejnila-otrasnu-skusenost-s-dopravnou-firmou-slovak-lines-ktora-spolocne-aj-s-vodicmi-a-ich-ruskovou-sikanou-brutalne-porusuje-ludske-prava

V pondelok sme robili nákup v LIDLi v Bratislave. Vedúci predajne nám bránil zaplatiť, pokým si nedáme rúška. Na jeho požiadavku som namietal, že porušuje zákony. Manželka si nasadila rúško pod nos a zaplatila, ale na mňa vedúci poslal SBSkára, aby ma vyviedol!
Podal som mejlom do centrály LIDLu žiadosť o nápravu, z adresátov sa mi doteraz neozval ani hovorca, ani štatutári podľa obchodného registra, nikto.


Tak som včera skúsil znova v inom LIDLi v Bratislave, že veď hádam dostali nejaké školenie... ale zasa ma manažér odmietol dať nablokovať ako zákazníka bez rúška. Po tom, čo som privolal policajnú hliadku a nahlásil diskrimináciu, pokladníčka ma na pokyn policajtov nablokovala. Prístup policajtov bol konštruktívny, rýchly a dokonca voči mne priateľský.


Toto je však krajné riešenie, čakal som na policajtov vyše 20 minút. Navyše sme museli strpieť agresivitu niekoľkých zákazníkov. Treba na to trpezlivosť a pevné nervy... Ešte podotýkam, že doteraz som nakupoval v tejto sieti niekoľko mesiacov späť bez rúška.


V pondelok sme robili nákup v LIDLi v Bratislave. Vedúci predajne nám bránil zaplatiť, pokým si nedáme rúška. Na jeho požiadavku som namietal, že porušuje zákony. Manželka si nasadila rúško pod nos a zaplatila, ale na mňa vedúci poslal SBSkára, aby ma vyviedol! Podal som mejlom do centrály LIDLu žiadosť o nápravu, z adresátov sa mi doteraz neozval ani hovorca, ani štatutári podľa obchodného registra, nikto. Tak som včera skúsil znova v inom LIDLi v Bratislave, že veď hádam dostali nejaké školenie... ale zasa ma manažér odmietol dať nablokovať ako zákazníka bez rúška. Po tom, čo som privolal policajnú hliadku a nahlásil diskrimináciu, pokladníčka ma na pokyn policajtov nablokovala. Prístup policajtov bol konštruktívny, rýchly a dokonca voči mne priateľský. Toto je však krajné riešenie, čakal som na policajtov vyše 20 minút. Navyše sme museli strpieť agresivitu niekoľkých zákazníkov. Treba na to trpezlivosť a pevné nervy... Ešte podotýkam, že doteraz som nakupoval v tejto sieti niekoľko mesiacov späť bez rúška.

Nabudúce neísť do Lidlu, dá sa prežiť aj bez Schwarzových, chvílu to trvá, než sa človek zariadi, je dôležíté podporiť slovenských predajcov potravín, ale nemyslím tým napríklad také Terno. Minulý týžden som musel navštíviť ich malé potraviny z núdze (inak sa im vyhýbam) a pri pokladni som musel vyzvať predavačku a jej hlúpu vedúcu, nech okamžite zavolajú políciu, alebo nech mi dajú pokoj a tovar nablokujú. Po krátkej hlasnej výmene názorov a pribúdajúcich divákoch vedúca ustúpila a tovar nablokovala. Ešte mi stihla pred odchodom šplechnúť poznámku, že nabudúce políciu zavolá - ona hlupaňa netuší, že to bude na jej hanbu. Tam už ale moja noha nevstúpi.


Nabudúce neísť do Lidlu, dá sa prežiť aj bez Schwarzových, chvílu to trvá, než sa človek zariadi, je dôležíté podporiť slovenských predajcov potravín, ale nemyslím tým napríklad také Terno. Minulý týžden som musel navštíviť ich malé potraviny z núdze (inak sa im vyhýbam) a pri pokladni som musel vyzvať predavačku a jej hlúpu vedúcu, nech okamžite zavolajú políciu, alebo nech mi dajú pokoj a tovar nablokujú. Po krátkej hlasnej výmene názorov a pribúdajúcich divákoch vedúca ustúpila a tovar nablokovala. Ešte mi stihla pred odchodom šplechnúť poznámku, že nabudúce políciu zavolá - ona hlupaňa netuší, že to bude na jej hanbu. Tam už ale moja noha nevstúpi.

V pondelok sme robili nákup v LIDLi v Bratislave.

Klobouk dolů.
Buď zdráv Ty i Tvoje žena.
Minulý týžden som musel navštíviť ich malé potraviny

Klobouk dolů ještě 1x.
Buď zdráv.


[quote="pid:32412, uid:702"]V pondelok sme robili nákup v LIDLi v Bratislave.[/quote] Klobouk dolů. Buď zdráv Ty i Tvoje žena. [quote="pid:32414, uid:48"]Minulý týžden som musel navštíviť ich malé potraviny[/quote] Klobouk dolů ještě 1x. Buď zdráv.
Upravené 9. 9. 2021 o 02:39

Vezmu li to čistě teoreticky, tak pokud jsou dvě kina nebo dvě provozovny, tak proč ne jedna pro očkované a druhá pro neočkované. To má alespoň nějakou chabou logiku. OK. ale pokud se jedná jen o jednu provozovnu tak pak zde vidím hned několik problémů. První je právní, segregace občanů. Druhý je zdravotní kdy naočkovaní si myslí, že budou nakaženi očkovanými (což sice popírá smysl očkování, ale prosím - jako varianta nebo možnost zdůvodnění - proč ne. Jenže neočkovaní jsou na tom podstatně hůže, pokud musí být s očkovaným dvě hodiny v uzavřeném prostoru (bolest hlavy, u žen mimovolná menstruace, eventuálně potrat). Takže fifty-fifty. Bohužel očkovaní mají za sebou oporu, i když tato je na hranici a někdy i za hranicí zákona. Někdo se skloní a jiný ne.6151eef90e695


Vezmu li to čistě teoreticky, tak pokud jsou dvě kina nebo dvě provozovny, tak proč ne jedna pro očkované a druhá pro neočkované. To má alespoň nějakou chabou logiku. OK. ale pokud se jedná jen o jednu provozovnu tak pak zde vidím hned několik problémů. První je právní, segregace občanů. Druhý je zdravotní kdy naočkovaní si myslí, že budou nakaženi očkovanými (což sice popírá smysl očkování, ale prosím - jako varianta nebo možnost zdůvodnění - proč ne. Jenže neočkovaní jsou na tom podstatně hůže, pokud musí být s očkovaným dvě hodiny v uzavřeném prostoru (bolest hlavy, u žen mimovolná menstruace, eventuálně potrat). Takže fifty-fifty. Bohužel očkovaní mají za sebou oporu, i když tato je na hranici a někdy i za hranicí zákona. Někdo se skloní a jiný ne.![6151eef90e695](serve/attachment&path=6151eef90e695)

V OC Galéria Tesco Petržalka je kaviareň Delia, vstup len pre OTP. Síce tam nechodím, len okolo, ale pohľad na tú ich ceduľu ma donútil škaredo si ponadávať.


V OC Galéria Tesco Petržalka je kaviareň Delia, vstup len pre OTP. Síce tam nechodím, len okolo, ale pohľad na tú ich ceduľu ma donútil škaredo si ponadávať.

Z právního pohledu ukazovat kdekomu potvrzení o svém zdravotním stavu je daleko za hranou všeho (GDPR, Lidská práva a další). Je zcela nelogické na základě druhořadých zákonných předpisů, které jsou v přímém rozporu s prvořadými (Ústavou, mezinárodními smlouvami a Ústavním zákonem) dokazovat cokoliv, co se týká zdravotního stavu a ještě se u toho legitimovat.


Z právního pohledu ukazovat kdekomu potvrzení o svém zdravotním stavu je daleko za hranou všeho (GDPR, Lidská práva a další). Je zcela nelogické na základě druhořadých zákonných předpisů, které jsou v přímém rozporu s prvořadými (Ústavou, mezinárodními smlouvami a Ústavním zákonem) dokazovat cokoliv, co se týká zdravotního stavu a ještě se u toho legitimovat.

ja som zazila vela vylepenych ceduľ, ale ani raz sa ma nepytala casnicka, ci mam platny test, nie to este aby ho chcela vidiet....mnoho z nich to ma skor povinne a len dufaju, že to nebudu musiet dokazovat v realite


ja som zazila vela vylepenych ceduľ, ale ani raz sa ma nepytala casnicka, ci mam platny test, nie to este aby ho chcela vidiet....mnoho z nich to ma skor povinne a len dufaju, že to nebudu musiet dokazovat v realite

ja som zazila vela vylepenych ceduľ, ale ani raz sa ma nepytala casnicka, ci mam platny test, nie to este aby ho chcela vidiet


Išli sme si sadnúť do reštaurácie na kofolu. Bolo to vo vnútri. Pre mňa žiadne stupídne nariadenia neexistujú, takže cedule kde akože môžem alebo nemôžem ísť nečítam. Prišla čašníčka, že sa nás musí opýtať či sme zaočkovaní. A ja na to, že my vám na to zase nemusíme odpovedať. Bola zmätená a zostala ticho, tak som sa spýtal či nás obslúži alebo nie. Vraj tentoraz ešte áno. Cítil som, že bola zaočkovaná. Kofolu nemali, tak sme sa rozhodli ísť preč. Poďakoval som jej za prístup, že nás tam nechala, ale že napriek tomu ideme inde. Dodala, že tiež s niektorými opatreniami nesúhlasí. Podnik má u mňa ešte šancu, aj keď je tam už varovanie.


[quote="pid:35020, uid:187"]ja som zazila vela vylepenych ceduľ, ale ani raz sa ma nepytala casnicka, ci mam platny test, nie to este aby ho chcela vidiet[/quote] Išli sme si sadnúť do reštaurácie na kofolu. Bolo to vo vnútri. Pre mňa žiadne stupídne nariadenia neexistujú, takže cedule kde akože môžem alebo nemôžem ísť nečítam. Prišla čašníčka, že sa nás musí opýtať či sme zaočkovaní. A ja na to, že my vám na to zase nemusíme odpovedať. Bola zmätená a zostala ticho, tak som sa spýtal či nás obslúži alebo nie. Vraj tentoraz ešte áno. [Cítil som](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3043/covid-19-cast-2/6#post-35151), že bola zaočkovaná. Kofolu nemali, tak sme sa rozhodli ísť preč. Poďakoval som jej za prístup, že nás tam nechala, ale že napriek tomu ideme inde. Dodala, že tiež s niektorými opatreniami nesúhlasí. Podnik má u mňa ešte šancu, aj keď je tam už varovanie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 14:05

kaviareň Delia

Ja som bol v inej delii a pani predavačka bez rúška a na dverách okrem povinnosti mať rúško nič.


[quote="pid:34891, uid:679"]kaviareň Delia[/quote] Ja som bol v inej delii a pani predavačka bez rúška a na dverách okrem povinnosti mať rúško nič.

Predajňa Ťuli a Ťuli v Malackách len OTP. Dúfam že tie hovädá čoskoro krachnú.


Predajňa Ťuli a Ťuli v Malackách len OTP. Dúfam že tie hovädá čoskoro krachnú.

Ady Hajdu u Havrana povedal, že nemôže neočkovaných ani cítiť, že sa s nimi už nedokáže ani rozprávať. Tak mu želám, aby sa ani s ním nik nechcel rozprávať.


Ady Hajdu u Havrana povedal, že nemôže neočkovaných ani cítiť, že sa s nimi už nedokáže ani rozprávať. Tak mu želám, aby sa ani s ním nik nechcel rozprávať.

Tak mu želám, aby sa ani s ním nik nechcel rozprávať.


Takéto veci želať netreba, pretože to tak zariadi vesmír v najlepšej miere a jazykom životných okolností.


Ak niečo želať, potom svetlo a zdravie nech do neho vstúpia.


[quote="pid:35460, uid:11"]Tak mu želám, aby sa ani s ním nik nechcel rozprávať.[/quote] Takéto veci želať netreba, pretože to tak zariadi vesmír v najlepšej miere a jazykom životných okolností. Ak niečo želať, potom svetlo a zdravie nech do neho vstúpia.

Moderátor

Ak niečo želať, potom svetlo a zdravie nech do neho vstúpia.

Presne tak, podľa Ježišovho "modlite sa za tých, čo vás prenasledujú, aby ste boli synmi svojho Otca" (to je vlastne prejav lásky k nepriateľom. A myslí sa tým nie láska k ich pomýlenému konaniu, ale láska k ich duši a snaha vykoreniť zlo).


Dobroprajnou modlitbou za múdrosť (múdrosť = znalosti + mravnosť) pre toho, kto koná zlo, sa vec rovnako vyrieši, ako prístupom "ručne stručne". Rozdiel je len v tom, že "ručne stručne" je 6. priorita, a modlitba je 1. priorita. Samozrejme, niekedy sú situácie keď sa nedá nekonať, lebo nie je čas, a vtedy nie je iná voľba než "ručne stručne".


Ale pre študenta KSB je prioritou hľadať bezkonfliktné riešenia, ktoré nestimulujú rast napätia v spoločnosti. Skrátka, študent KSB musí "prečúrať" svojich rivalov rozumom a múdrosťou od Boha.


[quote="pid:35461, uid:127"]Ak niečo želať, potom svetlo a zdravie nech do neho vstúpia.[/quote] Presne tak, podľa Ježišovho "modlite sa za tých, čo vás prenasledujú, aby ste boli synmi svojho Otca" _(to je vlastne prejav lásky k nepriateľom. A myslí sa tým nie láska k ich pomýlenému konaniu, ale láska k ich duši a snaha vykoreniť zlo)_. Dobroprajnou modlitbou za múdrosť (múdrosť = znalosti + **mravnosť**) pre toho, kto koná zlo, sa vec rovnako vyrieši, ako prístupom "ručne stručne". Rozdiel je len v tom, že "ručne stručne" je 6. priorita, a modlitba je 1. priorita. Samozrejme, niekedy sú situácie keď sa nedá nekonať, lebo nie je čas, a vtedy nie je iná voľba než "ručne stručne". Ale pre študenta KSB je prioritou hľadať bezkonfliktné riešenia, ktoré nestimulujú rast napätia v spoločnosti. Skrátka, študent KSB musí "prečúrať" svojich rivalov rozumom a múdrosťou od Boha.

V Bratislave na Vajnorskej ulici,za kružovatkou s Bojnickou smerom do mesta, reštaurácia Golden Cheese. Varia veľmi dobre, ale sfašizovali sa.


Golden Cheese Restaurant


  1. září v 7:40 · Od 20. 9. 2021 bude v zmysle nariadenia ÚVZ reštaurácia pracovať v režime OTP (t.j. zákazníci očkovaní, testovaní, prekonaní ochorenie COVID-19 môžu konzumovať jedlo v priestoroch reštaurácie alebo na terase). Pre ostatných zákazníkov navštevujúcich reštauráciu, bude jedlo pripravené-zabalené k prevzatiu v prepravnom balení.

Potvrdenie mám, ale nebudem ich podporovať. A s plastového balenia nech si žerú sami. Jedol som tak skoro rok.


V Bratislave na Vajnorskej ulici,za kružovatkou s Bojnickou smerom do mesta, reštaurácia Golden Cheese. Varia veľmi dobre, ale sfašizovali sa. Golden Cheese Restaurant 20. září v 7:40 · Od 20. 9. 2021 bude v zmysle nariadenia ÚVZ reštaurácia pracovať v režime OTP (t.j. zákazníci očkovaní, testovaní, prekonaní ochorenie COVID-19 môžu konzumovať jedlo v priestoroch reštaurácie alebo na terase). Pre ostatných zákazníkov navštevujúcich reštauráciu, bude jedlo pripravené-zabalené k prevzatiu v prepravnom balení. Potvrdenie mám, ale nebudem ich podporovať. A s plastového balenia nech si žerú sami. Jedol som tak skoro rok.

A s plastového balenia nech si žerú sami.

Bezvýhradně s Tebou souhlasím, dělám to také tak. I když nežiji na Slovensku ani v Čechách, mám k tomu jeden zajímavý postřeh z Kypru. K tomu nutno dodat, že obecná vzdělanost zde je na podstatně nižší úrovni než u nás. Povinná školní docházka je zde 6 let a potom co se povede. Ale v počátcích to bylo velmi přísné a všude, protože všichni skutečně bez důkazů věřili TV a radio. To bylo březen až květen loni. V současné době to tady spíš polevuje a i ti zatvrzelí už lepí cedule ale nic nekontrolují. Avšak jsou výjimky jako velká obchodní centra, kde mají sekuriťáky a dokonce jsem se setkal s případem, že kontrolu prováděl pověřený pracovník ministerstva obchodu. A tam byl velký střet, ten dokonce zavolal policii. Nakonec mi bylo dovoleno vstoupit se slovy, že s právníky se nedohadují, aby se vyhnuli konfliktu. Byl pro ně docela šok, když jsem řekl, že už dovnitř nechci, že jsem jen chtěl docílit konflikt až na hranu, abych zjistil reakce. Policisté ve skutečnosti nemají tu právní výbavu a operují pouze tím, co jim je sděleno. Pokud je argument z ústavy nebo zákona nejsou schopni odpovědět. To přesahuje jejich znalosti.
V zásadě ani do státních úřadů to už nekontrolují, ale zato policie má plné ruce práce s aktivními idioty (udavači).


[quote="pid:35561, uid:83"]A s plastového balenia nech si žerú sami.[/quote] Bezvýhradně s Tebou souhlasím, dělám to také tak. I když nežiji na Slovensku ani v Čechách, mám k tomu jeden zajímavý postřeh z Kypru. K tomu nutno dodat, že obecná vzdělanost zde je na podstatně nižší úrovni než u nás. Povinná školní docházka je zde 6 let a potom co se povede. Ale v počátcích to bylo velmi přísné a všude, protože všichni skutečně bez důkazů věřili TV a radio. To bylo březen až květen loni. V současné době to tady spíš polevuje a i ti zatvrzelí už lepí cedule ale nic nekontrolují. Avšak jsou výjimky jako velká obchodní centra, kde mají sekuriťáky a dokonce jsem se setkal s případem, že kontrolu prováděl pověřený pracovník ministerstva obchodu. A tam byl velký střet, ten dokonce zavolal policii. Nakonec mi bylo dovoleno vstoupit se slovy, že s právníky se nedohadují, aby se vyhnuli konfliktu. Byl pro ně docela šok, když jsem řekl, že už dovnitř nechci, že jsem jen chtěl docílit konflikt až na hranu, abych zjistil reakce. Policisté ve skutečnosti nemají tu právní výbavu a operují pouze tím, co jim je sděleno. Pokud je argument z ústavy nebo zákona nejsou schopni odpovědět. To přesahuje jejich znalosti. V zásadě ani do státních úřadů to už nekontrolují, ale zato policie má plné ruce práce s aktivními idioty (udavači).

Tak na zoznam sa pridalo aj kosicke kino Usmev, miestne semeniste liberalov. Co som bol ale prekvapeny, az tak vela suhlasnych reakcii v komentaroch nemali. Cas zverejnenia je tak isto zaujimavy.


615c4d4480d1d


Tak na zoznam sa pridalo aj kosicke kino Usmev, miestne semeniste liberalov. Co som bol ale prekvapeny, az tak vela suhlasnych reakcii v komentaroch nemali. Cas zverejnenia je tak isto zaujimavy. ![615c4d4480d1d](serve/attachment&path=615c4d4480d1d)

Moderator

Upravené 5. 10. 2021 o 15:05

Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ)
pokus o presadzovanie fašizmu v SR


Firmy chcú oddeliť zaočkovaných od neočkovaných. Zamestnávatelia požiadali ministra Krajniaka, aby vybavil možnosť efektívnych kontrol očkovacích preukazov v práci
https://www.hlavnespravy.sk/firmy-chcu-oddelit-zaockovanych-od-neockovanych-zamestnavatelia-poziadali-ministra-krajniaka-aby-vybavil-moznost-efektivnych-kontrol-ockovacich-preukazov-v-praci/2706924


**Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ)** pokus o presadzovanie fašizmu v SR **Firmy chcú oddeliť zaočkovaných od neočkovaných. Zamestnávatelia požiadali ministra Krajniaka, aby vybavil možnosť efektívnych kontrol očkovacích preukazov v práci** https://www.hlavnespravy.sk/firmy-chcu-oddelit-zaockovanych-od-neockovanych-zamestnavatelia-poziadali-ministra-krajniaka-aby-vybavil-moznost-efektivnych-kontrol-ockovacich-preukazov-v-praci/2706924
Upravené 8. 10. 2021 o 13:04

Veď oni si týmto firmy sami nabehnú na vlastné hrable. Budú musieť vytvárať samostatné pracovné prostredia, aby sa im nemixovali očko a neočko, prípadne budú musieť veľmi dobre oddôvodniť prípadné prepustenie. Ak sa rozhodnú ísť cestou vyštvávania pracovníkov, títo už nebudú váhať dať to na súd. Lebo ak človek nemá čo stratiť, tak to potiahne ďalej.


Takže im prajem všetko dobré v ich snahe.


Veď oni si týmto firmy sami nabehnú na vlastné hrable. Budú musieť vytvárať samostatné pracovné prostredia, aby sa im nemixovali očko a neočko, prípadne budú musieť veľmi dobre oddôvodniť prípadné prepustenie. Ak sa rozhodnú ísť cestou vyštvávania pracovníkov, títo už nebudú váhať dať to na súd. Lebo ak človek nemá čo stratiť, tak to potiahne ďalej. Takže im prajem všetko dobré v ich snahe.

Moderátor

Fašistický epidemiolog, kterého je nutné dát na seznam:


Petr Pazdiora, epidemiolog, LF UK v Plzni (14. 10., ČT 24)
„Měli bychom si říct, jak dlouho tolerovat neočkované.
Proočkovanost nestačí na vznik kolektivní imunity.(...)
Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce.“


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Konec-neockovani-Ani-do-prace-Toto-zaznelo-v-CT-dalsi-krok-680234


Fašistický epidemiolog, kterého je nutné dát na seznam: **Petr Pazdiora**, epidemiolog, LF UK v Plzni (14. 10., ČT 24) „Měli bychom si říct, jak dlouho tolerovat neočkované. Proočkovanost nestačí na vznik kolektivní imunity.(...) Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce.“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Konec-neockovani-Ani-do-prace-Toto-zaznelo-v-CT-dalsi-krok-680234
Upravené 14. 10. 2021 o 13:05

Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce.“
To už je otevřený fašismus!


[quote="pid:37675, uid:19"]Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce.“[/quote] To už je otevřený fašismus!

a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce
Oni by sa zbadali, keby im jedno ráno neprišlo ale milión ludí do roboty a trvalo to pár dní


[quote="pid:37675, uid:19"]a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce[/quote] Oni by sa zbadali, keby im jedno ráno neprišlo ale milión ludí do roboty a trvalo to pár dní

epidemio-čo? aký -lóg? doktor to nie je, robotník to nie je - tak načo je nám nejaký -lóg?
rozosmejú ma VYJADRENIA akožeELÍT čo nikdy v živote slamu krížom nepreložili, parazitujú na našej práci a idú NÁM PRIKAZOVAŤ ako by sme sa mali správať. jeho hlavná výnimočnosť je v tom, že má dieru do prdele. ako v tom vtipe, kým medveď žral vo firme menejžerov, nikto nezistil že je tam, no jedného dňa sa pomýlil a zožral upratovačku...


epidemio-čo? aký -lóg? doktor to nie je, robotník to nie je - tak načo je nám nejaký -lóg? rozosmejú ma VYJADRENIA akožeELÍT čo nikdy v živote slamu krížom nepreložili, parazitujú na našej práci a idú NÁM PRIKAZOVAŤ ako by sme sa mali správať. jeho hlavná výnimočnosť je v tom, že má dieru do prdele. ako v tom vtipe, kým medveď žral vo firme menejžerov, nikto nezistil že je tam, no jedného dňa sa pomýlil a zožral upratovačku...

dalsi adept: kabinkova lanovka vratna - chleb, toto maju na stranke:


Pred vstupom na lanovku, podľa aktuálneho Covid Automatu, je potrebné sa preukázať potvrdením o kompletnom očkovaní.


http://www.vratna.sk/sk/kld-chleb/informacie-o-kld-chleb


dnes sme to zazili na vlastnej kozi, pani nam nechcela predat listky a ani nepredala - iniciativny blbec je horsi ako triedny nepriatel


vobec na nu neucinkovali nase argumenty, ze porusuje zakony a moze byt za toto trestne stihana, mal som dojem, akoby to co sme jej hovorili, sa od nej odrazalo ako od tenisovej steny


ale malo to aj pozitivnu stranku: vyslapali sme to na peso ;-)


dalsi adept: kabinkova lanovka vratna - chleb, toto maju na stranke: Pred vstupom na lanovku, podľa aktuálneho Covid Automatu, je potrebné sa preukázať potvrdením o kompletnom očkovaní. http://www.vratna.sk/sk/kld-chleb/informacie-o-kld-chleb dnes sme to zazili na vlastnej kozi, pani nam nechcela predat listky a ani nepredala - iniciativny blbec je horsi ako triedny nepriatel vobec na nu neucinkovali nase argumenty, ze porusuje zakony a moze byt za toto trestne stihana, mal som dojem, akoby to co sme jej hovorili, sa od nej odrazalo ako od tenisovej steny ale malo to aj pozitivnu stranku: vyslapali sme to na peso ;-)

Slovenská aliancia moderného obchodu ako spolupáchateľ na mučení žiada o pomoc v boji proti skupinám ľudí nakupujúcich bez rúšok
https://www.infovojna.sk/article/slovenska-aliancia-moderneho-obchodu-ako-spolupachatel-na-muceni-ziada-o-pomoc-v-boji-proti-skupinam-ludi-nakupujucich-bez-rusok


**Slovenská aliancia moderného obchodu ako spolupáchateľ na mučení žiada o pomoc v boji proti skupinám ľudí nakupujúcich bez rúšok** https://www.infovojna.sk/article/slovenska-aliancia-moderneho-obchodu-ako-spolupachatel-na-muceni-ziada-o-pomoc-v-boji-proti-skupinam-ludi-nakupujucich-bez-rusok

Takže je ty akce u pokladen bolí . To je důvod dělat to hromadně a nepřetržitě .


Takže je ty akce u pokladen bolí . To je důvod dělat to hromadně a nepřetržitě .

Houstne to , jakmile se to provalí do masových akcí , tak je celá agenda v řiti .
https://www.infovojna.sk/article/video-bojovnici-proti-ruskam-spravili-opat-najazd-na-lidl-ludi-prisiel-podporit-aj-kotleba-sbskari-si-nevedeli-radi-tak-si-na-pomoc-zavolali-policajtov-ktori-prisli-namiesto-zakona-chranit-nadnarodny-obchodny-retazec
Počítám , že jim už prdelky přecvakávají desítku kulatinu .


Houstne to , jakmile se to provalí do masových akcí , tak je celá agenda v řiti . https://www.infovojna.sk/article/video-bojovnici-proti-ruskam-spravili-opat-najazd-na-lidl-ludi-prisiel-podporit-aj-kotleba-sbskari-si-nevedeli-radi-tak-si-na-pomoc-zavolali-policajtov-ktori-prisli-namiesto-zakona-chranit-nadnarodny-obchodny-retazec Počítám , že jim už prdelky přecvakávají desítku kulatinu .

Vyborne a zas kde to nevedia inak potlacit vyslu tam Mariana a tychto ludi zase oznacuje zvysok spolocnosti za dezolatov... Marian posluzil ako vzdy tam kde sa rysuje odpor voci koronafasizmu nakluse aby ich ludia mohli onalepkovat ako extremistov. Este tu niekto ide obhajovat tohto posluhovaca?


Vyborne a zas kde to nevedia inak potlacit vyslu tam Mariana a tychto ludi zase oznacuje zvysok spolocnosti za dezolatov... Marian posluzil ako vzdy tam kde sa rysuje odpor voci koronafasizmu nakluse aby ich ludia mohli onalepkovat ako extremistov. Este tu niekto ide obhajovat tohto posluhovaca?

Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch
(video na telegrame - KSB správy)


https://t.me/ksbspravy/10220


https://t.me/ksbspravy/10222


doplnené:
VIDEO: Zamestnanci LIDL-u a policajti páchajú trestnú činnosť v priamom prenose a generálny prokurátor mlčí
https://www.infovojna.sk/article/video-zamestnanci-lidl-u-a-policajti-pachaju-trestnu-cinnost-v-priamom-prenose-a-generalny-prokurator-mlci


Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch (video na telegrame - KSB správy) https://t.me/ksbspravy/10220 https://t.me/ksbspravy/10222 doplnené: **VIDEO: Zamestnanci LIDL-u a policajti páchajú trestnú činnosť v priamom prenose a generálny prokurátor mlčí** https://www.infovojna.sk/article/video-zamestnanci-lidl-u-a-policajti-pachaju-trestnu-cinnost-v-priamom-prenose-a-generalny-prokurator-mlci
Upravené 5. 11. 2021 o 19:05

Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch

To je strasne


[quote="pid:41148, uid:111"]Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch[/quote] To je strasne

Stačí jedna rana policajtovi s päsťou alebo hocičím iným, a naťahovačka sa zmení na okamžité opatrenia proti normálnym ľuďom v celom štáte, netrepezlivo na to čakajú. Tu im tá provokácia nevyšla, vyzerá to, že účastníci odporu boli na takúto akciu pripravení.


Toto robí inak veľmi zlý obraz pre Lidl - miesto pre rodinný nákup, kde vás pri nesúhlase či hádke s predavačkou príde prizabiť policajt.


Stačí jedna rana policajtovi s päsťou alebo hocičím iným, a naťahovačka sa zmení na okamžité opatrenia proti normálnym ľuďom v celom štáte, netrepezlivo na to čakajú. Tu im tá provokácia nevyšla, vyzerá to, že účastníci odporu boli na takúto akciu pripravení. Toto robí inak veľmi zlý obraz pre Lidl - miesto pre rodinný nákup, kde vás pri nesúhlase či hádke s predavačkou príde prizabiť policajt.
Upravené 4. 11. 2021 o 22:00

A už je tu prvá fejkova sprava, čo sa bude šíriť ďalej, hoci na videách je zaznamenaný pravý opak


61846086454a5


A už je tu prvá fejkova sprava, čo sa bude šíriť ďalej, hoci na videách je zaznamenaný pravý opak ![61846086454a5](serve/attachment&path=61846086454a5)

Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch
(video na telegrame - KSB správy)
pre tých čo nemaju telegram
https://m.facebook.com/jojo.hronkovic/posts/4421735441196089


https://rumble.com/voq8rb-video-4-vid-20211104-185304.html?fbclid=IwAR1wFCHs6z-0-NP33SXKh3eGp4WpRI_stESQyt-ffJu44w218DXqpM_WbP8


[quote="pid:41148, uid:111"]Dnes v Lidli 4.11. v Piešťanoch (video na telegrame - KSB správy)[/quote]pre tých čo nemaju telegram https://m.facebook.com/jojo.hronkovic/posts/4421735441196089 https://rumble.com/voq8rb-video-4-vid-20211104-185304.html?fbclid=IwAR1wFCHs6z-0-NP33SXKh3eGp4WpRI_stESQyt-ffJu44w218DXqpM_WbP8

JankA

Myslím, že není třeba se zamýšlet nad těmito fakty, ale spíš nad tím, co a jak nás dovedlo až sem. Přirozeně to hodnotím jako strašné, ale z dialogů chápu, tedy pokud se to dá nazvat dialogem, spíše bych to asi nazval dvěma oddělenými monology, že ti, co by měli představovat zákon prostě nekomunikují, jen vyžadují ztotožnění a dál to přesunou na někoho jiného, ať se trápí. Většina z nich pak má jistě půjčku s blbými podmínkami a tak se snaží nepřijít o práci, aby mohli splácet. Vlastně je to asi na tom postavený, jinak si nemyslím, že by kdokoliv, kdo má policejní akademii nebyl nalý zákonů a nevěděl že: Lex superior derogat inferiori!, tedy vyšší zákon ruší nižší.
Je to celkem smutné se na to dívat, kam jsme se dopracovali, a to nám tvrdí cosi o demokracii. Už jsem zvracel, milosti!


Myslím, že není třeba se zamýšlet nad těmito fakty, ale spíš nad tím, co a jak nás dovedlo až sem. Přirozeně to hodnotím jako strašné, ale z dialogů chápu, tedy pokud se to dá nazvat dialogem, spíše bych to asi nazval dvěma oddělenými monology, že ti, co by měli představovat zákon prostě nekomunikují, jen vyžadují ztotožnění a dál to přesunou na někoho jiného, ať se trápí. Většina z nich pak má jistě půjčku s blbými podmínkami a tak se snaží nepřijít o práci, aby mohli splácet. Vlastně je to asi na tom postavený, jinak si nemyslím, že by kdokoliv, kdo má policejní akademii nebyl nalý zákonů a nevěděl že: **Lex superior derogat inferiori!**, tedy vyšší zákon ruší nižší. Je to celkem smutné se na to dívat, kam jsme se dopracovali, a to nám tvrdí cosi o demokracii. Už jsem zvracel, milosti!

Zoznam gestapákov z piešťanského lidlu:
Martin Beneš 306 666
Paľo Halama Vrbové
Roman Antalík Veľké Ripňany


Polúcia SR s.r.o. - Buzerovať a mlátiť
6184cc436b727


6184cc9a7933e


Zoznam gestapákov z piešťanského lidlu: Martin Beneš 306 666 Paľo Halama Vrbové Roman Antalík Veľké Ripňany Polúcia SR s.r.o. - Buzerovať a mlátiť ![6184cc436b727](serve/attachment&path=6184cc436b727) ![6184cc9a7933e](serve/attachment&path=6184cc9a7933e)
Upravené 5. 11. 2021 o 07:20

tu je asi ta slavna karticka pre policajtov : myslite si ,ze pravne prejde , ze na zaklade zakona znamena vyhlaska ?


😬 „Aké rúško, čo mi to tu
hovoríte, na základe akého zákona mám nosiť rúško, ukážte mi ho!“


👮 „V súčasnosti je platná
vyhláška Úradu verejného zdravotníctva č.


250/2021, ktorou sa podľa § 48 ods. 4 písm. r) zákona č.
355/2007 Z. z.


o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia nariaďuje
v § 2 ods. 1 všetkým osobám riadne prekrytie horných dýchacích ciest (nos a
ústa) použitím respirátora na verejnosti vo všetkých priestoroch interiérov
budov.“


😬 „Ja sa riadim len
ústavou a zákonmi! V ústave sa hovorí, že povinnosti možno ukladať len zákonom!
Nie vyhláškou!“


👮 „Podľa čl. 13 ods. 1
písm. a) Ústavy SR možno povinnosti ukladať nielen zákonom, ale aj NA ZÁKLADE
ZÁKONA, čiže v tomto prípade vyhláškou ÚVZ vydanou na základe § 59b zákona v
spojení s § 5 ods. 4 písm. k) a §


48 ods. 4 písm. r) zákona č. 355/2007 Z. z.“


😬 „Tá vyhláška neplatí,
lebo nie je všeobecne záväzná a nie je v zbierke zákonov!“


👮 „§ 59b zákona č.
355/2007 Z. z. výslovne uvádza, že vyhláška je všeobecne záväzným právnym
predpisom a že sa zverejňuje nie v zbierke zákonov, ale špecificky vo vestníku
vlády. Žiaden súd doposiaľ nerozhodol o jej nezákonnosti či protiústavnosti,
preto sú všetci povinní vyhlášku dodržiavať.“


😬 „Ja ju dodržiavať
nebudem! Žiadne rúško si nedám!“


👮 „V tom prípade vás
chcem upozorniť, že sa podľa § 56 ods. 1 písm. f) zákona č. 355/2007 Z. z.
dopúšťate priestupku, za ktorý vám možno uložiť pokutu do 1659 eur a v blokovom
konaní do 1000 eur. Súhlasíte s prejednaním priestupku v blokovom konaní?“


😬 „V žiadnom prípade!“


👮 „Potom vás podľa § 18
ods. 1 zákona č. 171/1993 Z. z. o Policajnom zbore vyzývam na predloženie
preukazu totožnosti, aby som mohol prejednanie priestupku postúpiť na
regionálny úrad verejného zdravotníctva.“


😬 „Nič vám nedám!“


👮 „Tak vás upozorňujem,
že ak výzve na predloženie preukazu totožnosti nevyhoviete, mám právo vás podľa
§ 18 ods. 3 predviesť na útvar Policajného zboru za účelom zistenia totožnosti.
Ak budete v páchaní priestupku pokračovať, čo budete, ak si nenasadíte rúško,
môžem vás podľa § 19 ods. 1 písm. b) zaistiť. Rovnako aj, ak sa budete správať
agresívne (§ 19 ods. 1 písm. d)) alebo bezprostredne budete ohrozovať zdravie
iných (§ 19 ods. 1 písm. a)), čo pobytom v interiéri bez rúška v pandémii
Covid-19 robíte.“


😬 „Dobre, tu máte preukaz
totožnosti, pusťte ma, chcem si ísť nakúpiť.“


👮 „Opustite, prosím,
priestory, ak si nemienite dať rúško. Inak vás zaistím, lebo pokračujete v
páchaní priestupku.“


💲👋 😷 Nasledovať by malo buď:


1 zistenie totožnosti, postúpenie veci na
regionálny úrad verejného zdravotníctva a opustenie interiéru, alebo


2 zistenie totožnosti, postúpenie veci na
regionálny úrad verejného zdravotníctva a náprava v podobe nasadenia si rúška a
ponechania si ho na tvári, alebo


3 zistenie totožnosti, postúpenie veci na
regionálny úrad verejného zdravotníctva a zaistenie osoby.


🚫 Nasledovať by nemalo:


1 pobyt v interiéri bez rúška


2 neudelenie žiadnej sankcie


3 ďalšie dohadovanie sa


tu je asi ta slavna karticka pre policajtov : myslite si ,ze pravne prejde , ze na zaklade zakona znamena vyhlaska ?

GESTAPO LIDL Piešťany
Ďalší hrdina
Martin Socha Nitrianska Blatnica


6184d9f61c293


A Peter Poláček


GESTAPO LIDL Piešťany Ďalší hrdina Martin Socha Nitrianska Blatnica ![6184d9f61c293](serve/attachment&path=6184d9f61c293) A Peter Poláček

SaS podporuje návrhy konzília odborníkov na “priškrtenie” neočkovaných: “Ľudia musia pochopiť, že tu existuje forma kolektívneho jednania,” odkazuje Sulík
https://www.hlavnespravy.sk/sas-podporuje-navrhy-konzilia-odbornikov-na-upravu-protipandemickych-opatreni/2742252


**SaS podporuje návrhy konzília odborníkov na “priškrtenie” neočkovaných: “Ľudia musia pochopiť, že tu existuje forma kolektívneho jednania,” odkazuje Sulík** https://www.hlavnespravy.sk/sas-podporuje-navrhy-konzilia-odbornikov-na-upravu-protipandemickych-opatreni/2742252

Naď: “Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave, opice v Lidli, opice pred domom lekárov a vedcov; pre našu spoločnosť nerobia nič dobré.


Zásah v Piešťanoch mohol byť ešte tvrdší!”


Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) stojí za zásahom polície proti antirúškarom v piešťanskej predajni obchodného reťazca Lidl
https://www.hlavnespravy.sk/nad-zasah-v-piestanoch-mohol-byt-este-tvrdsi/2742850


Slovenský premiér Eduard Heger a ministr vnitra Roman Mikulec se vyslovili k postupům policistů, kteří museli zasahovat v jednom z obchodů v Piešťanech, kde lidé nedodržovali protipandemická pravidla.
„Zákrok policie v nákupním řetězci v Piešťanech považuji za přiměřený.
Narušování veřejného pořádku ze strany jednotlivců,
a to takovýmto způsobem, stát nemůže tolerovat,“ napsal slovenský předseda vlády.
https://cz.sputniknews.com/20211105/zakrok-v-piestanech-byl-primereny-ministri-sr-se-zastali-policistu-kteri-zakrocili-v-obchode-16408473.html


Naď: “Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave, opice v Lidli, opice pred domom lekárov a vedcov; pre našu spoločnosť nerobia nič dobré. Zásah v Piešťanoch mohol byť ešte tvrdší!” ------------------------------------------ **Minister obrany Jaroslav Naď** (OĽANO) stojí za zásahom polície proti antirúškarom v piešťanskej predajni obchodného reťazca Lidl https://www.hlavnespravy.sk/nad-zasah-v-piestanoch-mohol-byt-este-tvrdsi/2742850 Slovenský** premiér Eduard Heger a ministr vnitra Roman Mikulec** se vyslovili k postupům policistů, kteří museli zasahovat v jednom z obchodů v Piešťanech, kde lidé nedodržovali protipandemická pravidla. **„Zákrok policie v nákupním řetězci v Piešťanech považuji za přiměřený.** Narušování veřejného pořádku ze strany jednotlivců, a to takovýmto způsobem, stát nemůže tolerovat,“ napsal slovenský předseda vlády. https://cz.sputniknews.com/20211105/zakrok-v-piestanech-byl-primereny-ministri-sr-se-zastali-policistu-kteri-zakrocili-v-obchode-16408473.html
Upravené 6. 11. 2021 o 17:38

Naď: “Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave, opice v Lidli, opice pred domom lekárov a vedcov; pre našu spoločnosť nerobia nič dobré.


To isté by sa dalo povedať o opiciach na úrade vlády a v prezidentskom paláci, a opice v parlamente radšej ani nespomínam...


[quote="pid:41462, uid:78"]Naď: “Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave, opice v Lidli, opice pred domom lekárov a vedcov; pre našu spoločnosť nerobia nič dobré.[/quote] To isté by sa dalo povedať o opiciach na úrade vlády a v prezidentskom paláci, a opice v parlamente radšej ani nespomínam...

Moderátor

12
10.19k
89
33
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept