Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 19.8.21
Y

Rusko
-Presne pred 30 lety se konala v Moskve tzv. GKCP – britska specoperace – ridil ji Gorbacov. Mel 3 pomocniky – Kravcuka, Sevarnadzeho a Jakovleva.
-Dnes rano se zritil pod Astrachani MIG-29. Neni to prvni takova udalost v 8/21.
https://avia.pro/news/nazvany-osnovnye-versii-krusheniya-istrebitelya-mig-29smt-v-astrahanskoy-oblasti
Dale z kremlin.ru:
-Vcera, ve videoformatu, se setkal V.V. Putin s hlavou republiky Mordovia a posuzovali ekonomickou situaci v teto oblasti.
-V.V. Putin vedl 2 tel. rozhovory – s presidentem Tadzikistanu a novym presidentem Iranu. Hlavnim tematem byla situace v Afganistanu.


-Premier Misustin vede dnes rozhovory v Kazachstanu.
-Tajemnik Rady bezpecnosti RF, Nikolaj Patrusev dal velky rozhovor pro Izvesti o situaci na Ukrajine – bude se resit jako Afganistan.
https://iz.ru/1209165/aleksei-zabrodin/pokhozhaia-situatciia-ozhidaet-i-storonnikov-amerikanskogo-vybora-na-ukraine
-FSB zneskodnil teroristickou jednotku na Krymu
-Problem s pozary v Jakutsku je vyresen.
-Zitra prijede do Moskvy A. Merkel vyjednat situaci na Ukrajine podle ruskych podminek.


USA
-Pristi tyden se maji zverejnit vysledky z Arizony.
-Biden ztratil 7% hlasu, je na 46%, nejnize za jeho pusobnost – kvuli Afganistanu
-Americke letadlo c. 1109, ktere vyvazelo lidi z Afganistanu, kteremu padali z podvozku lide. Zajimave cislo.
-Americane vyvazi sve lidi z Afganistanu. Vyvezli uz nekoli tisic americkych obcanu. Jeste se zde nachazi 15 000 Americanu. Soucasne chteji vyvezt okolo 65 000 Afgancu. Evakuaci budou zajistovat do 31.8.21.


Afganistan
-Byvaly president Afganistanu, Ghani, ktery se nyni nachazi s rodinou v SAE objasnil, ze vyvezene penize neukradl a odletel proto, ze byl jeho zivot v ohrozeni. Po jeho palaci chodili cizi lide a chteli ho zabit. Pohadka?
-Ahmad Shah Massoud mladsi se obratil k Zapadu s prosbou o vojenskou pomoc.
-Jedina, Talibanem neobsazena, provincie s prvnim vicepresidentem, ktery se vyhlasil za nynejsiho presidenta podle ustavy, prosi Zapad o pomoc s Talibanci.
-Talibove konzultovali situaci s byvalym presidentem Karzaiem a Abdullah Abdullahem.


Turecko
R. Erdogan oznamil, ze je ochoten prijmout vudce Talibanu v Turecku.
Zejmena daval na vedomi sve osobni rozhovory s V.V. Putinem a A. Merkel.
https://www.youtube.com/watch?v=_vTABrJXkkQ


**Rusko** -Presne pred 30 lety se konala v Moskve tzv. GKCP – britska specoperace – ridil ji Gorbacov. Mel 3 pomocniky – Kravcuka, Sevarnadzeho a Jakovleva. -**Dnes rano se zritil pod Astrachani MIG-29. Neni to prvni takova udalost v 8/21.** https://avia.pro/news/nazvany-osnovnye-versii-krusheniya-istrebitelya-mig-29smt-v-astrahanskoy-oblasti Dale z kremlin.ru: -Vcera, ve videoformatu, se setkal V.V. Putin s hlavou republiky Mordovia a posuzovali ekonomickou situaci v teto oblasti. -V.V. Putin vedl 2 tel. rozhovory – s presidentem Tadzikistanu a novym presidentem Iranu. Hlavnim tematem byla situace v Afganistanu. -Premier Misustin vede dnes rozhovory v Kazachstanu. -Tajemnik Rady bezpecnosti RF, **Nikolaj Patrusev dal velky rozhovor pro Izvesti o situaci na Ukrajine** – bude se resit jako Afganistan. https://iz.ru/1209165/aleksei-zabrodin/pokhozhaia-situatciia-ozhidaet-i-storonnikov-amerikanskogo-vybora-na-ukraine -FSB zneskodnil teroristickou jednotku na Krymu -Problem s pozary v Jakutsku je vyresen. -Zitra prijede do Moskvy A. Merkel vyjednat situaci na Ukrajine podle ruskych podminek. **USA** -Pristi tyden se maji zverejnit vysledky z Arizony. -Biden ztratil 7% hlasu, je na 46%, nejnize za jeho pusobnost – kvuli Afganistanu -Americke letadlo **c. 1109**, ktere vyvazelo lidi z Afganistanu, kteremu padali z podvozku lide. **Zajimave cislo.** -Americane vyvazi sve lidi z Afganistanu. Vyvezli uz nekoli tisic americkych obcanu. Jeste se zde nachazi 15 000 Americanu. Soucasne chteji vyvezt okolo 65 000 Afgancu. Evakuaci budou zajistovat do 31.8.21. **Afganistan** -Byvaly president Afganistanu, Ghani, ktery se nyni nachazi s rodinou v SAE objasnil, ze vyvezene penize neukradl a odletel proto, ze byl jeho zivot v ohrozeni. Po jeho palaci chodili cizi lide a chteli ho zabit. Pohadka? -Ahmad Shah Massoud mladsi se obratil k Zapadu s prosbou o vojenskou pomoc. -Jedina, Talibanem neobsazena, provincie s prvnim vicepresidentem, ktery se vyhlasil za nynejsiho presidenta podle ustavy, prosi Zapad o pomoc s Talibanci. -Talibove konzultovali situaci s byvalym presidentem Karzaiem a Abdullah Abdullahem. **Turecko** R. Erdogan oznamil, ze je ochoten prijmout vudce Talibanu v Turecku. Zejmena daval na vedomi sve osobni rozhovory s V.V. Putinem a A. Merkel. https://www.youtube.com/watch?v=_vTABrJXkkQ
Upravené 19. 8. 2021 o 18:42
308
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept