Zahraničná politika
USA

Projev, který zneuctil Ameriku
https://colonelcassad.livejournal.com/6995443.html


"Ale nenechte se mýlit: muž, který je plně zodpovědný za hrůzné scény, které se v současné době odehrávají na našich televizních obrazovkách, je muž sedící v Oválné pracovně.
Velká část jeho pondělního projevu k USA byla orwellovská. Ve svém klasickém románu z roku 1984, který se nachází v totalitní dystopii, George Orwell vytvořil ministerstvo míru, které vedlo válku, službu pravdy, která šířila lži, službu lásky, která mučila disidenty, a službu mnoha lidí, která dohlížela na hladomor. Biden to vše a ještě více spojil se svým vlastním vzdorovitým dvojsmyslem, včetně zkreslení, přepisování historie a nesmyslů a lží, s nimiž bude těžké soupeřit i s Trumpem."


"Není jasné, zda se Bidenovo prezidentství někdy zotaví, zejména proto, že to nejhorší v Afghánistánu pravděpodobně teprve přijde. Těla padající z amerického vojenského dopravního letadla a další těla nalezená v jeho podvozku zatím definují obrazy Bidenova prezidentství. Ale kdo ví, jaká další zvěrstva čekají?"


Projev, který zneuctil Ameriku https://colonelcassad.livejournal.com/6995443.html "Ale nenechte se mýlit: muž, který je plně zodpovědný za hrůzné scény, které se v současné době odehrávají na našich televizních obrazovkách, je muž sedící v Oválné pracovně. Velká část jeho pondělního projevu k USA byla orwellovská. Ve svém klasickém románu z roku 1984, který se nachází v totalitní dystopii, George Orwell vytvořil ministerstvo míru, které vedlo válku, službu pravdy, která šířila lži, službu lásky, která mučila disidenty, a službu mnoha lidí, která dohlížela na hladomor. Biden to vše a ještě více spojil se svým vlastním vzdorovitým dvojsmyslem, včetně zkreslení, přepisování historie a nesmyslů a lží, s nimiž bude těžké soupeřit i s Trumpem." "Není jasné, zda se Bidenovo prezidentství někdy zotaví, zejména proto, že to nejhorší v Afghánistánu pravděpodobně teprve přijde. Těla padající z amerického vojenského dopravního letadla a další těla nalezená v jeho podvozku zatím definují obrazy Bidenova prezidentství. Ale kdo ví, jaká další zvěrstva čekají?"

Tohle je nicka-nula , která se kývá zavěšena na špagátech . Dělá jen to , k čemu má ty nejlepší předpoklady.


Tohle je nicka-nula , která se kývá zavěšena na špagátech . Dělá jen to , k čemu má ty nejlepší předpoklady.

Tohle je nicka-nula


Gorbačov byl také "nicka-nula" a jeho působení pociťujeme dodnes i u nás...


[quote="pid:30015, uid:185"]Tohle je nicka-nula[/quote] Gorbačov byl také "nicka-nula" a jeho působení pociťujeme dodnes i u nás...

Právě proto je potřeba vidět ty , kteří drží špagátky .


Právě proto je potřeba vidět ty , kteří drží špagátky .
411
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept