Politika v ČR
Trestní oznámení podáno 17.8.2021-problematika očkování

Impozantní dokument.
Ale některé jeho pasáže (magnetismus) mohly/měly být formulovány tak, aby nemohly být využity protistranou.


Impozantní dokument. Ale některé jeho pasáže (magnetismus) mohly/měly být formulovány tak, aby nemohly být využity protistranou.

112 stránka oznámení:
"Ve světě běží dokonce kauzy, kdy na místo léčby byly použity látky, které se používají k euthanasii (Francie, Irsko, Anglie). Používání těchto látek a srovnání jejich běžné roční spotřeby by mělo proběhnout i u nás."


112 stránka oznámení: "Ve světě běží dokonce kauzy, kdy na místo léčby byly použity látky, které se používají k euthanasii (Francie, Irsko, Anglie). Používání těchto látek a srovnání jejich běžné roční spotřeby by mělo proběhnout i u nás."

Impozantní dokument.
Ale některé jeho pasáže (magnetismus) mohly/měly být formulovány tak, aby nemohly být využity protistranou.

Hodnotím to jako velice potřebný řídící krok. Dílčí nedostatky nejsou podstatné i když je jasné, že se jich budou "vši chytat jako košile".
Jaký postoj zaujmou média (zamlčení, obviňování autorů z extrémismu...)?
Očekávám, že k řešení dojde až v momentě, kdy současná moc zeslábne na tolik, že připustí "pěrestrojku". Zatím je to takový mlýnský kámen uvázaný ke krku současných "faši-elit" (spíš jejich poskoků), ale stále ještě ležící na břehu řeky. Něco jako "Několik vět" a pod.


[quote="pid:29881, uid:240"]Impozantní dokument. Ale některé jeho pasáže (magnetismus) mohly/měly být formulovány tak, aby nemohly být využity protistranou.[/quote] Hodnotím to jako velice potřebný řídící krok. Dílčí nedostatky nejsou podstatné i když je jasné, že se jich budou "vši chytat jako košile". Jaký postoj zaujmou média (zamlčení, obviňování autorů z extrémismu...)? Očekávám, že k řešení dojde až v momentě, kdy současná moc zeslábne na tolik, že připustí "pěrestrojku". Zatím je to takový mlýnský kámen uvázaný ke krku současných "faši-elit" (spíš jejich poskoků), ale stále ještě ležící na břehu řeky. Něco jako "Několik vět" a pod.

Zatím je to takový mlýnský kámen uvázaný ke krku současných "faši-elit"

Mírně mimo téma: zdá se, že kromě “řeči těla” existuje i “řeč e-mailů”.
Zpět k tématu: v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK.
A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům...
;-)


[quote="pid:29891, uid:177"]Zatím je to takový mlýnský kámen uvázaný ke krku současných "faši-elit"[/quote] Mírně mimo téma: zdá se, že kromě “řeči těla” existuje i “řeč e-mailů”. Zpět k tématu: v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK. A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům... ;-)
Upravené 18. 8. 2021 o 11:11

Tak jsem přečetla část té e-mailové korespondence. Mám z toho takový dojem jako z mušek na Nilu. Hlavní mušky začaly blikat určitým způsobem a za chvíli to po nich opakuje celý Nil. Většina mušek převzala způsob blikání a ten zbytek, který vše automaticky nepřejímá, ale přemýšlí o tom, je marně přesvědčuje, že jiné blikání by bylo účinnější, třeba i životzachraňující. Jediný argument, který neustále slyší je, že přece takto blikají VŠICHNI (včetně autoritativních mušek)! A přes tento argument vlak nejede. Takže když někdo donutí těch pár vedoucích mušek blikat tak, jak je mu vhod, má vyhráno. Páni PRIMÁŘI and Company se poslušně přizpůsobí... (Jak tam ten primář začal trvat na tom, aby mu říkal celým titulem... To už se o něj začal bát, nebo se jím potřeboval nutně zaštítit? :-) ) Tohle je také skvělý praktický příklad k tomu, jak ve Fordovi a Stalinovi vnitřní prediktor popisuje Akademii věd fakticky jako strukturu ovládnou celosvětově strukturně i bezstrukturně... Včetně udělování titulů, přidělování financí /síto/ a trendů).


Ještě dodatek: A je vidět, jak je to strašně těžce prorazitelné! Jen si vezměte, kolik už se o to lidí snaží a přitom se nejedná o žádné "teoretizování", tj. akademické rozepře, jde o zdraví miliónů lidí.


Tak jsem přečetla část té e-mailové korespondence. Mám z toho takový dojem jako z mušek na Nilu. Hlavní mušky začaly blikat určitým způsobem a za chvíli to po nich opakuje celý Nil. Většina mušek převzala způsob blikání a ten zbytek, který vše automaticky nepřejímá, ale přemýšlí o tom, je marně přesvědčuje, že jiné blikání by bylo účinnější, třeba i životzachraňující. Jediný argument, který neustále slyší je, že přece takto blikají VŠICHNI (včetně autoritativních mušek)! A přes tento argument vlak nejede. Takže když někdo donutí těch pár vedoucích mušek blikat tak, jak je mu vhod, má vyhráno. Páni PRIMÁŘI and Company se poslušně přizpůsobí... (Jak tam ten primář začal trvat na tom, aby mu říkal celým titulem... To už se o něj začal bát, nebo se jím potřeboval nutně zaštítit? :-) ) Tohle je také skvělý praktický příklad k tomu, jak ve Fordovi a Stalinovi vnitřní prediktor popisuje Akademii věd fakticky jako strukturu ovládnou celosvětově strukturně i bezstrukturně... Včetně udělování titulů, přidělování financí /síto/ a trendů). Ještě dodatek: A je vidět, jak je to strašně těžce prorazitelné! Jen si vezměte, kolik už se o to lidí snaží a přitom se nejedná o žádné "teoretizování", tj. akademické rozepře, jde o zdraví miliónů lidí.
Upravené 19. 8. 2021 o 14:12

Ještě mne napadl jiný příměr. Je to stejné, jako když by se někdo po roce 89 pokoušel přesvědčit naše prozápadní "renomované ekonomy", že FED je soukromá instituce tisknoucí dolary a že USA jako stát jsou u této soukromé instituce zadluženy. Ťukali by si na čelo... jako nyní pan primář. Takto to přece nefunguje, to je nemožné! To by nikdo netrpěl. I pro něj je nemožné, že by pár zmetků řídilo takový byznys jako je koronavirová vakcína a on byl jejich nemyslícím pohůnkem. Jo, jo, to jsou ty životní paradoxy.


Nebo tvrdit lidem před 89, že jejich vlastní "elita" je už dlouho prodává, schválně brzdí hospodářský rozvoj a brzy to vyvrcholí a bude tu kapitalismus. Také by si ťukali na čelo.


Ještě mne napadl jiný příměr. Je to stejné, jako když by se někdo po roce 89 pokoušel přesvědčit naše prozápadní "renomované ekonomy", že FED je soukromá instituce tisknoucí dolary a že USA jako stát jsou u této soukromé instituce zadluženy. Ťukali by si na čelo... jako nyní pan primář. Takto to přece nefunguje, to je nemožné! To by nikdo netrpěl. I pro něj je nemožné, že by pár zmetků řídilo takový byznys jako je koronavirová vakcína a on byl jejich nemyslícím pohůnkem. Jo, jo, to jsou ty životní paradoxy. Nebo tvrdit lidem před 89, že jejich vlastní "elita" je už dlouho prodává, schválně brzdí hospodářský rozvoj a brzy to vyvrcholí a bude tu kapitalismus. Také by si ťukali na čelo.
Upravené 19. 8. 2021 o 16:57

https://outsidermedia.cz/otevreny-dopis-ministru-zdra..


Otevřený dopis ministru zdravotnictví ČR


V této souvislosti Vás žádáme o definování pojmu epidemie či epidemická situace v souvislosti s onemocněním covid-19. Jak ministerstvo zdravotnictví prokazuje existenci a trvání stavu epidemie při jejím vypuknutí, ale i v jejím průběhu, tedy s přihlédnutím k času a lokalitě?


V této souvislosti od Vás požadujeme veřejnou publikaci Ministerstva zdravotnictví, která bude obsahovat přesný popis metodiky sbírání dat, jejich vyhodnocení a přehled hlášených vedlejších účinků, pracovních neschopností, hospitalizací a úmrtí, ke kterým došlo do 28 dnů od podání experimentálních mRNA vakcín proti covid-19 v ČR od počátku vakcinační kampaně.


https://outsidermedia.cz/otevreny-dopis-ministru-zdra.. Otevřený dopis ministru zdravotnictví ČR V této souvislosti Vás žádáme o definování pojmu epidemie či epidemická situace v souvislosti s onemocněním covid-19. Jak ministerstvo zdravotnictví prokazuje existenci a trvání stavu epidemie při jejím vypuknutí, ale i v jejím průběhu, tedy s přihlédnutím k času a lokalitě? V této souvislosti od Vás požadujeme veřejnou publikaci Ministerstva zdravotnictví, která bude obsahovat přesný popis metodiky sbírání dat, jejich vyhodnocení a přehled hlášených vedlejších účinků, pracovních neschopností, hospitalizací a úmrtí, ke kterým došlo do 28 dnů od podání experimentálních mRNA vakcín proti covid-19 v ČR od počátku vakcinační kampaně.

Ministerstvo zdravotnictví jako správní úřad příslušný podle § 80 odst. 1 písm. g) zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 258/2000 Sb.“), nařídilo postupem podle § 69 odst. 1 písm. i) a odst. 2 zákona č. 258/2000 Sb. k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění covid-19 způsobeného novým koronavirem SARS-CoV-2 citované mimořádné opatření.


Toto opatření je v řadě svých formulací v rozporu s Úmluvou o právech dítěte a v rozporu s Listinou základních práv a svobod jako součásti ústavního pořádku České republiky, a jako celek bylo vydáno na základě jasného zneužití dvou zákonů – zákona o ochraně veřejného zdraví a zákona k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění covid-19.


A tak dále...


https://vk.com/doc351663392_609547426?hash=05ca80b0687eaa0b49&dl=11c7d4bb3fe8e81952


612884c1a3fcb


Ministerstvo zdravotnictví jako správní úřad příslušný podle § 80 odst. 1 písm. g) zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 258/2000 Sb.“), nařídilo postupem podle § 69 odst. 1 písm. i) a odst. 2 zákona č. 258/2000 Sb. k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění covid-19 způsobeného novým koronavirem SARS-CoV-2 citované mimořádné opatření. Toto opatření je v řadě svých formulací v rozporu s Úmluvou o právech dítěte a v rozporu s Listinou základních práv a svobod jako součásti ústavního pořádku České republiky, a jako celek bylo vydáno na základě jasného zneužití dvou zákonů – zákona o ochraně veřejného zdraví a zákona k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění covid-19. A tak dále... https://vk.com/doc351663392_609547426?hash=05ca80b0687eaa0b49&dl=11c7d4bb3fe8e81952 ![612884c1a3fcb](serve/attachment&path=612884c1a3fcb)
Upravené 27. 8. 2021 o 08:24

Slovenský SUKL zjistil, kolik lidí zemřelo po vakcinaci
Stížnost právníků
Mezinárodní trestní soud v Haagu (ICC) se bude zabývat stížností slovenských advokátů Marice Pirošíkové, Petra Weise a Erika Schmidta ve věci zločinů proti lidskosti a válečných zločinů. Stalo se tak v souvislosti s masovým testováním a podáváním vakcín proti koronaviru. V iniciativě je podpořili i kolegové z Francie, Velké Británie či Česka.
https://cz.sputniknews.com/20210827/slovensky-sukl-eviduje-8286-hlasenych-podezreni-na-nezadouci-ucinky-vakcin-15631708.html


Slovenský SUKL zjistil, kolik lidí zemřelo po vakcinaci Stížnost právníků Mezinárodní trestní soud v Haagu (ICC) se bude zabývat stížností slovenských advokátů Marice Pirošíkové, Petra Weise a Erika Schmidta ve věci zločinů proti lidskosti a válečných zločinů. Stalo se tak v souvislosti s masovým testováním a podáváním vakcín proti koronaviru. V iniciativě je podpořili i kolegové z Francie, Velké Británie či Česka. https://cz.sputniknews.com/20210827/slovensky-sukl-eviduje-8286-hlasenych-podezreni-na-nezadouci-ucinky-vakcin-15631708.html
2.05k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept