Zahraničná politika
Zeman pro PL: Zkrouhnout peníze pro NATO. Po Kábulu nemá smysl. Vím, co dělala BIS, a řeknu to

Nevím, jestli to zde už není. Zeman pro PL:
"Podle mého názoru odchodem z Afghánistánu Američané ztratili prestiž světového lídra a samo NATO teď vyvolává pochybnosti o oprávněnosti své existence. Je potřeba si uvědomit, že když zvyšujeme výdaje na obranu, očekáváme za to nějakou protihodnotu a tou je právě ochrana před mezinárodním terorismem. Jestliže zde NATO selhalo, mělo by to vést i k přehodnocení našich obranných výdajů a k většímu důrazu na obranu národní."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zeman-pro-PL-Zkrouhnout-penize-pro-NATO-Po-Kabulu-nema-smysl-Vim-co-delala-BIS-a-reknu-to-673968


Nevím, jestli to zde už není. Zeman pro PL: "Podle mého názoru odchodem z Afghánistánu Američané ztratili prestiž světového lídra a samo NATO teď vyvolává pochybnosti o oprávněnosti své existence. Je potřeba si uvědomit, že když zvyšujeme výdaje na obranu, očekáváme za to nějakou protihodnotu a tou je právě ochrana před mezinárodním terorismem. Jestliže zde NATO selhalo, mělo by to vést i k přehodnocení našich obranných výdajů a k většímu důrazu na obranu národní." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zeman-pro-PL-Zkrouhnout-penize-pro-NATO-Po-Kabulu-nema-smysl-Vim-co-delala-BIS-a-reknu-to-673968

Tak na tohle dostal stařešina speciální objednávku. A zdá se, že si ji vychutnal...


Tak na tohle dostal stařešina speciální objednávku. A zdá se, že si ji vychutnal...

Asi není těžké uhádnout, co z toho vyleze. Odstřelí Zeman oba?


"Naznačím, že Bezpečnostní informační služba by se neměla zabývat některými odposlechy, protože to jí nepřísluší."


"Původní verze byla, že pan Koudelka opravdu odejde, a toto se stalo takříkajíc na poslední chvíli po návštěvě pana Koudelky na předsednictvu vlády." (!!!!!)


"Spíše bych řekl, že premiér si nejprve sám uvědomil, že pan Koudelka není dobré řešení. Pokud potom změnil svůj názor, a to během půl hodiny, tak až ho příště uvidím, samozřejmě se ho na to zeptám."


Asi není těžké uhádnout, co z toho vyleze. Odstřelí Zeman oba? "Naznačím, že Bezpečnostní informační služba by se neměla zabývat **některými odposlechy**, protože to jí nepřísluší." "Původní verze byla, že pan Koudelka opravdu odejde, a toto se stalo takříkajíc na poslední chvíli **po návštěvě pana Koudelky na předsednictvu vlády**." (!!!!!) "Spíše bych řekl, že premiér si nejprve sám uvědomil, že pan Koudelka není dobré řešení. **Pokud potom změnil svůj názor, a to během půl hodiny,** tak až ho příště uvidím, samozřejmě se ho na to zeptám."

Naší podpidosové by si měli hlavně alespoň 10x každý povinně prohlédnout ta videa z kábulského letiště, aby věděli co se dělá s nepotřebným odpadem. Zemanův kopanec do jejich zadelí je zatím jen "jemné upozornění", že by se měli zdvihnout a začali balit kufry.


Naší podpidosové by si měli hlavně alespoň 10x každý povinně prohlédnout ta videa z kábulského letiště, aby věděli co se dělá s nepotřebným odpadem. Zemanův kopanec do jejich zadelí je zatím jen "jemné upozornění", že by se měli zdvihnout a začali balit kufry.

Ta objednávka mohla přijít už hodně dávno. V podstatě v době, kdy začal mluvit o tom, že v Kábulu se bojuje za Prahu. A že ten boj dopadne tak, jak dopadl, to se dalo tušit a Zeman určitě není tak hloupý, aby to nevěděl.


Když už je tedy dobojováno, je naprosto logické zbytečný spolek rozpustit.


Ta objednávka mohla přijít už hodně dávno. V podstatě v době, kdy začal mluvit o tom, že v Kábulu se bojuje za Prahu. A že ten boj dopadne tak, jak dopadl, to se dalo tušit a Zeman určitě není tak hloupý, aby to nevěděl. Když už je tedy dobojováno, je naprosto logické zbytečný spolek rozpustit.

Takhle probíhá řízení střednědobých procesů.


M. Zeman během svého prezidentování neustále deklaroval podporu NATO a nutnost účasti v zahraničních operací. No proces došel do momentu (který předpovídal kde kdo) - kapitulace - který v rámci tohoto procesu otevírá ony předpovídané další dveře, jejichž otevřením se vytváří další cesty se svými následky. Ten "obrat" ze "zarputilého podporovatele" na "kata$ je víc než logický, podívá-li se na to člověk s větší dálky. Nemyslím si, že je to o nějakém "dostávání pokynů".


Zeman se chová jako Zeman a proto je, kde je - volil ho lid a nadnárodní/globální řízení ho toleruje/podporuje, protože mu nic jiné nezbývá.


Takhle probíhá řízení střednědobých procesů. M. Zeman během svého prezidentování neustále deklaroval podporu NATO a nutnost účasti v zahraničních operací. No proces došel do momentu (který předpovídal kde kdo) - kapitulace - který v rámci tohoto procesu otevírá ony předpovídané další dveře, jejichž otevřením se vytváří další cesty se svými následky. Ten "obrat" ze "zarputilého podporovatele" na "kata$ je víc než logický, podívá-li se na to člověk s větší dálky. Nemyslím si, že je to o nějakém "dostávání pokynů". Zeman se chová jako Zeman a proto je, kde je - volil ho lid a nadnárodní/globální řízení ho toleruje/podporuje, protože mu nic jiné nezbývá.

Citace proložené /komentáři/: Určitě ano. A ještě se naplní, protože scénář bude mít pokračování, které znamená, že Tálibán na území Afghánistánu vytvoří teroristické centrum. Tím se obnoví teroristické útoky v podstatě po celé zeměkouli. /teprve ho vytvoří? Ony se obnoví nebo prostě budou pokračovat…/ (…) Dodal bych ještě, že Tálibán může žít z výnosů z opia, protože Afghánistán je největším producentem opia na světě, takže nebude mít žádné problémy s financováním. /To jistě všichni členové NATO vědí nejlépe, jaký tam je zisk z opia…/ (…) Naši vojáci neumírali zbytečně. Zastávám názor, že hlavní cíl NATO je bojovat proti mezinárodnímu, chcete-li islámskému, terorismu. Sdílím názor prezidenta Macrona, který na londýnském summitu NATO řekl, že Rusko není nepřítel, že nepřítel je mezinárodní terorismus. /Jistě, ono otevřeně proti Rusku se přece bojovat nedá/ Právě proto jsem podporoval naši misi v Afghánistánu, stejně tak naši misi v Sahelu, kde rovněž působí islámští teroristé, a mně nikdo nemůže vyčítat, že bych byl proti účasti našich vojáků v zahraničních misích /tak ony to jsou mise?!/, právě naopak. Dokud tyto mise existovaly, podporoval jsem i zvyšování našeho obranného rozpočtu na ta mystická dvě procenta HDP, a jestliže se situace změnila, logicky se změnil i můj postoj. /problém je, že se ta situace ani dost málo nezměnila, prostě má inscenace jen další pokračování, děj se přece musí rozvíjet, neustrnout, poutat divákovu pozornost/ (…) Když jsme bojovali s Václavem Klausem, tak to jenom jiskřilo. /no bodejť jsou to mistři svého oboru, kam se na ně ti mladí hrabou, to byla pozornost diváka upoutána raz dva, i když problém je, že od té doby už se podobná čísla stala tak běžným jevem, že už nikoho víc nevzrušují/


Slovo pokrytectví dosahuje nových výšin… To jen tak na připomínku, o čem ten člověk vlastně mluví.


Citace proložené /komentáři/: Určitě ano. A ještě se naplní, protože scénář bude mít pokračování, které znamená, že Tálibán na území Afghánistánu vytvoří teroristické centrum. Tím se obnoví teroristické útoky v podstatě po celé zeměkouli. _/teprve ho vytvoří? Ony se obnoví nebo prostě budou pokračovat…/_ (…) Dodal bych ještě, že Tálibán může žít z výnosů z opia, protože Afghánistán je největším producentem opia na světě, takže nebude mít žádné problémy s financováním. _/To jistě všichni členové NATO vědí nejlépe, jaký tam je zisk z opia…/_ (…) Naši vojáci neumírali zbytečně. Zastávám názor, že hlavní cíl NATO je bojovat proti mezinárodnímu, chcete-li islámskému, terorismu. Sdílím názor prezidenta Macrona, který na londýnském summitu NATO řekl, že Rusko není nepřítel, že nepřítel je mezinárodní terorismus. _/Jistě, ono otevřeně proti Rusku se přece bojovat nedá/_ Právě proto jsem podporoval naši misi v Afghánistánu, stejně tak naši misi v Sahelu, kde rovněž působí islámští teroristé, a mně nikdo nemůže vyčítat, že bych byl proti účasti našich vojáků v zahraničních misích _/tak ony to jsou mise?!/_, právě naopak. Dokud tyto mise existovaly, podporoval jsem i zvyšování našeho obranného rozpočtu na ta mystická dvě procenta HDP, a jestliže se situace změnila, logicky se změnil i můj postoj._ /problém je, že se ta situace ani dost málo nezměnila, prostě má inscenace jen další pokračování, děj se přece musí rozvíjet, neustrnout, poutat divákovu pozornost/_ (…) Když jsme bojovali s Václavem Klausem, tak to jenom jiskřilo. _/no bodejť jsou to mistři svého oboru, kam se na ně ti mladí hrabou, to byla pozornost diváka upoutána raz dva, i když problém je, že od té doby už se podobná čísla stala tak běžným jevem, že už nikoho víc nevzrušují/_ Slovo pokrytectví dosahuje nových výšin… To jen tak na připomínku, o čem ten člověk vlastně mluví.

To jen tak na připomínku, o čem ten člověk vlastně mluví.


Pokrytectví je zřejmě staré jako lidstvo samo. I "Ježíš Kristus pranýřoval nejenom skrývání zlých úmyslů, ale také na odiv stavěnou přehnanou zbožnost, která však nebyla skutečnou vírou v Boha."
Otázkou tak je, zda bez "pokrytectví" byl Miloš Zeman, a nejen on, tam kde je...


https://cs.wikipedia.org/wiki/Pokrytectv%C3%AD


[quote="pid:29906, uid:125"]To jen tak na připomínku, o čem ten člověk vlastně mluví.[/quote] Pokrytectví je zřejmě staré jako lidstvo samo. I "Ježíš Kristus pranýřoval nejenom skrývání zlých úmyslů, ale také na odiv stavěnou přehnanou zbožnost, která však nebyla skutečnou vírou v Boha." Otázkou tak je, zda bez "pokrytectví" byl Miloš Zeman, a nejen on, tam kde je... https://cs.wikipedia.org/wiki/Pokrytectv%C3%AD
1.4k
7
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept