Politika v ČR
BIS fízlovala ústavní činitele

BIS fízlovala ústavní činitele, naznačil Zeman. Opět se pustil do Koudelky


"Prezident Miloš Zeman obvinil Bezpečnostní informační službu z neoprávněných odposlechů. V rozhovoru pro Parlamentní listy dokonce mluví o „fízlování ústavních činitelů“ a podotýká, že se kvůli tomu mohou stát vydíratelnými. Premiér Andrej Babiš ho naštval, když nechal v čele BIS Michala Koudelku."


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bis-odposlech-zeman-ustavni-cinitel.A210817_165130_domaci_lisv


Andrej Babiš zřejmě není v hnutí ANO tím jediným, kdo by se mohl stát po volbách novým premiérem...


Zeman pro PL: Zkrouhnout peníze pro NATO. Po Kábulu nemá smysl. Vím, co dělala BIS, a řeknu to
17.08.2021 16:41 | Rozhovor


"ROZHOVOR S PREZIDENTEM Odchod z Afghánistánu je zbabělost, která přinese další teroristické útoky. Prezident Miloš Zeman to řekl ParlamentnímListům.cz. Kritizoval též NATO, které podle něho vyvolává pochybnosti o oprávněnosti své existence. Česko by podle Zemana mělo přehodnotit své obranné výdaje a soustředit se na národní obranu místo „povinných“ dvou procent HDP.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zeman-pro-PL-Zkrouhnout-penize-pro-NATO-Po-Kabulu-nema-smysl-Vim-co-delala-BIS-a-reknu-to-673968


Útěk Američanů z Afghánistánu zřejmě přináší "své ovoce " i pro nás !!


BIS fízlovala ústavní činitele, naznačil Zeman. Opět se pustil do Koudelky "Prezident Miloš Zeman obvinil Bezpečnostní informační službu z neoprávněných odposlechů. V rozhovoru pro Parlamentní listy dokonce mluví o „fízlování ústavních činitelů“ a podotýká, že se kvůli tomu mohou stát vydíratelnými. Premiér Andrej Babiš ho naštval, když nechal v čele BIS Michala Koudelku." Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bis-odposlech-zeman-ustavni-cinitel.A210817_165130_domaci_lisv Andrej Babiš zřejmě není v hnutí ANO tím jediným, kdo by se mohl stát po volbách novým premiérem... Zeman pro PL: Zkrouhnout peníze pro NATO. Po Kábulu nemá smysl. Vím, co dělala BIS, a řeknu to 17.08.2021 16:41 | Rozhovor "ROZHOVOR S PREZIDENTEM Odchod z Afghánistánu je zbabělost, která přinese další teroristické útoky. Prezident Miloš Zeman to řekl ParlamentnímListům.cz. **Kritizoval též NATO, které podle něho vyvolává pochybnosti o oprávněnosti své existence. Česko by podle Zemana mělo přehodnotit své obranné výdaje a soustředit se na národní obranu místo „povinných“ dvou procent HDP.** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zeman-pro-PL-Zkrouhnout-penize-pro-NATO-Po-Kabulu-nema-smysl-Vim-co-delala-BIS-a-reknu-to-673968 **Útěk Američanů z Afghánistánu zřejmě přináší "své ovoce " i pro nás !!**
Upravené 17. 8. 2021 o 18:02

"Prezident Miloš Zeman obvinil Bezpečnostní informační službu z neoprávněných odposlechů. V rozhovoru pro Parlamentní listy dokonce mluví o „fízlování ústavních činitelů“ a podotýká, že se kvůli tomu mohou stát vydíratelnými. Premiér Andrej Babiš ho naštval, když nechal v čele BIS Michala Koudelku."

Kdyby se podařilo odvalit ten balvan z cesty, mělo by se vyvrbit i ve Vrběticích, čímž by se otevřela cesta správným směrem.


[quote="pid:29815, uid:270"]"Prezident Miloš Zeman obvinil Bezpečnostní informační službu z neoprávněných odposlechů. V rozhovoru pro Parlamentní listy dokonce mluví o „fízlování ústavních činitelů“ a podotýká, že se kvůli tomu mohou stát vydíratelnými. Premiér Andrej Babiš ho naštval, když nechal v čele BIS Michala Koudelku."[/quote] Kdyby se podařilo odvalit ten balvan z cesty, mělo by se vyvrbit i ve Vrběticích, čímž by se otevřela cesta správným směrem.

Zeman pro PL: Zkrouhnout peníze pro NATO
Zopakování vietnamského úprku Amíků, tentokrát z Afghanistánu, je nejspíš něco, na co Mlha čekal. Přihrávku pěkně využil, a ozvučil:


  • NATO je zbytečné, tak proč jej financovat.
  • STS Chvojkovice-Brod totálně zklamala v kádrové politice. Je třeba se poohlédnout jinam.

Vlastizrádci z pochybné senátní instituce budou možná opět obviňovat prezidenta ze zrady nerozborného atlantického spojenectví. Stejně jako utíkající zloděj křičí: "Chyťte zloděje". Celkově mám z toho dobrý pocit.


[quote="pid:29815, uid:270"]Zeman pro PL: Zkrouhnout peníze pro NATO[/quote]Zopakování vietnamského úprku Amíků, tentokrát z Afghanistánu, je nejspíš něco, na co Mlha čekal. Přihrávku pěkně využil, a ozvučil: - NATO je zbytečné, tak proč jej financovat. - STS Chvojkovice-Brod totálně zklamala v kádrové politice. Je třeba se poohlédnout jinam. Vlastizrádci z pochybné senátní instituce budou možná opět obviňovat prezidenta ze zrady nerozborného atlantického spojenectví. Stejně jako utíkající zloděj křičí: "Chyťte zloděje". Celkově mám z toho dobrý pocit.
371
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept