Zahraničná politika
Čínská politická elita vyzývá Rusko, aby společně potrestalo Litvu

Čína by se měla spojit s Ruskem a společně potrestat amerického „nohsleda“ - Litvu, která „se dostala do nejvýraznějšího geopolitického problému - tchajwanského problému“, „aby ostatní nenásledovali“. Uvádí se to v úvodníku čínských novin „Huangqiu Shibao“, který vyjadřuje názor politické elity země.


Litva by se měla stát jedním z prvních států, kterým Rusko a Čína poskytnou lekci pro probuzení ostatních. Litva, která „nemá nic společného s Tchaj -wanem, se rozhodla otevřít jeho zastoupení ve své zemi ave snaze číst z úst Ameriky natolik, že scénář této intervence dříve schválil Washington,“ píše se v článku.


"Litva pravděpodobně sama nechápe, co dělá." Tchajwanský problém je nejvýraznějším geopolitickým problémem v celém západním Pacifiku. Toto je pozice číslo jedna, kterou Čína obhajuje při obraně svých základních zájmů. V této záležitosti není možné zaútočit na Čínu, aniž bychom čekali na tvrdou odpověď. Ani Spojené státy a Japonsko, které hrají s Čínou geopolitickou hru, si netroufají příliš tlačit, “upozorňuje deník s tím, že„ nevědomost a arogance Litvy může jen překvapit “.
"Čína se musí spojit s Ruskem a Běloruskem, dvěma zeměmi hraničícími s Litvou, a společně ji potrestat." Čína a Rusko musí spojit své síly v boji proti americkým nohsledům, aby ostatní odradili. Nemůžeme dovolit několika spojencům USA, aby nás, dvě největší mocnosti na světě, vyprovokovali, a tím porušili spodní hranici norem mezinárodních vztahů, “zdůrazňuje článek.
Podle autorů publikace Peking a Moskva „musí najít vhodnou příležitost zasadit drtivou ránu těm z nich, kteří ztratili poslední drobečky racionality“.


„To by se mělo stát novým obsahem a směrem čínsko-ruské strategické spolupráce,“ poznamenává Huangqiu Shibao.
V tomto ohledu deník upozorňuje na fakt, že „náklady na řešení tchajwanského problému pro Čínu budou nadále stoupat“.


"To nás nutí aktivněji přemýšlet o tom, zda by Čína měla urychlit proces úplného řešení tchajwanského problému a zničit tento takzvaný trumf v rukou USA, Japonska a jejich mladších bratrů." Takové strategické myšlenky jsou stále aktuálnější, “uzavírají autoři publikace.
Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2021/08/16/kitayskaya-politicheskaya-elita-prizyvaet-rossiyu-sovmestno-nakazat-litvu


Vypadá, že v globální politice nastávají velké změny. Slábnoucí hegemon už nemá dost síl na to, aby ochránil své pudlíky. A tak v nejbližší době můžeme očekávat, že nejvíce štěkající z nich dostanou příkladný výprask, aby se ostatní vzpamatovali.


Čína by se měla spojit s Ruskem a společně potrestat amerického „nohsleda“ - Litvu, která „se dostala do nejvýraznějšího geopolitického problému - tchajwanského problému“, „aby ostatní nenásledovali“. Uvádí se to v úvodníku čínských novin „Huangqiu Shibao“, který vyjadřuje názor politické elity země. Litva by se měla stát jedním z prvních států, kterým Rusko a Čína poskytnou lekci pro probuzení ostatních. Litva, která „nemá nic společného s Tchaj -wanem, se rozhodla otevřít jeho zastoupení ve své zemi ave snaze číst z úst Ameriky natolik, že scénář této intervence dříve schválil Washington,“ píše se v článku. "Litva pravděpodobně sama nechápe, co dělá." Tchajwanský problém je nejvýraznějším geopolitickým problémem v celém západním Pacifiku. Toto je pozice číslo jedna, kterou Čína obhajuje při obraně svých základních zájmů. V této záležitosti není možné zaútočit na Čínu, aniž bychom čekali na tvrdou odpověď. Ani Spojené státy a Japonsko, které hrají s Čínou geopolitickou hru, si netroufají příliš tlačit, “upozorňuje deník s tím, že„ nevědomost a arogance Litvy může jen překvapit “. "Čína se musí spojit s Ruskem a Běloruskem, dvěma zeměmi hraničícími s Litvou, a společně ji potrestat." Čína a Rusko musí spojit své síly v boji proti americkým nohsledům, aby ostatní odradili. Nemůžeme dovolit několika spojencům USA, aby nás, dvě největší mocnosti na světě, vyprovokovali, a tím porušili spodní hranici norem mezinárodních vztahů, “zdůrazňuje článek. Podle autorů publikace Peking a Moskva „musí najít vhodnou příležitost zasadit drtivou ránu těm z nich, kteří ztratili poslední drobečky racionality“. „To by se mělo stát novým obsahem a směrem čínsko-ruské strategické spolupráce,“ poznamenává Huangqiu Shibao. V tomto ohledu deník upozorňuje na fakt, že „náklady na řešení tchajwanského problému pro Čínu budou nadále stoupat“. "To nás nutí aktivněji přemýšlet o tom, zda by Čína měla urychlit proces úplného řešení tchajwanského problému a zničit tento takzvaný trumf v rukou USA, Japonska a jejich mladších bratrů." Takové strategické myšlenky jsou stále aktuálnější, “uzavírají autoři publikace. Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2021/08/16/kitayskaya-politicheskaya-elita-prizyvaet-rossiyu-sovmestno-nakazat-litvu Vypadá, že v globální politice nastávají velké změny. Slábnoucí hegemon už nemá dost síl na to, aby ochránil své pudlíky. A tak v nejbližší době můžeme očekávat, že nejvíce štěkající z nich dostanou příkladný výprask, aby se ostatní vzpamatovali.

velmi zajímavá čínská reakce, takhle Říše středu nikdy nevystupuje. Tohle mi připadá jako potřeba velmi výrazně naznačit, že trojúhelník sil se poněkud zplošťuje a blíží bilaterálu Čína+Rusko vers.RSA. Má to samozřejmě především propagandistický informační smysl, ale :


  • pro Si-Tin-Pinga je kauza Tajwan klíčem k faktickému dlouhodobému a hlubokému posílení moci
  • a protože komsomolci jsou spjati s bidenovskými Demokraty, stojícími svojí vnější politikou pevně za Tajwanem, dává to Si úplně zdarma další hůl na vlastní mocenské konkurenty.Záměrně nepíši nic o Rusku , to si v této situaci točí mlejnek, protože Peking maká i za něj.Řekl bych, že se nad severovýchodem Evropy stahují nepěkná mračna. Až padne i Londýn a o něm nemám pochybnost, dopadne celý oprášený Lublinský trojúhelník prachbídně. A to především na 4.prioritě... Šestá nebude potřeba

velmi zajímavá čínská reakce, takhle Říše středu nikdy nevystupuje. Tohle mi připadá jako potřeba velmi výrazně naznačit, že trojúhelník sil se poněkud zplošťuje a blíží bilaterálu Čína+Rusko vers.RSA. Má to samozřejmě především propagandistický informační smysl, ale : - pro Si-Tin-Pinga je kauza Tajwan klíčem k faktickému dlouhodobému a hlubokému posílení moci - a protože komsomolci jsou spjati s bidenovskými Demokraty, stojícími svojí vnější politikou pevně za Tajwanem, dává to Si úplně zdarma další hůl na vlastní mocenské konkurenty. Záměrně nepíši nic o Rusku , to si v této situaci točí mlejnek, protože Peking maká i za něj. Řekl bych, že se nad severovýchodem Evropy stahují nepěkná mračna. Až padne i Londýn a o něm nemám pochybnost, dopadne celý oprášený Lublinský trojúhelník prachbídně. A to především na 4.prioritě... Šestá nebude potřeba

@ Boletus/ stary komentar….????


Ma zase pravdu..koukat se dal nez na spicku nosu… .to zde neni vic chytrych lidi, ?? nez tech nekolik??
Mali hrdi cesi a slovaci + balticci pigmejove….to je sila …ah. jo…


.tyto pigi statecky byly vzdy a budou pouze soucasti nejakeho vetsiho systemu ke kteremu se prifari a nebo budou prifareni…..
Zrovna jsem doposlouchal Petra Robejska ……to je ….opravdovy realista, …mozna globalista/...ktery vi o cem to je a co se muze a co ne….ale my ne…. my neposlouchame, my mame svoji hlavu…nam nebude nikdo radit ………
a potom budeme opet spolecne fnukat….jak nam vsichni ublizuji…ze ano ??
Copak se nejsme schopni shodnout na tom kdo je dobry a kdo ne ?…
.dneska kdy je jiz davno jasne, ze to zapad prosira na plne care….pulka naroda je proti a 50% pro….neuveritelne!!!
Co chteji ti blbeckove???obcanskou valku aby tatik zabijel svojeho syna???a opacne??? ….mrknete se jak to vypada v Kabulu na Letisti….ja si zazil emmigraci a vim o cem to je….tohle chcete ?? misto pivenka v hospudce anezavaznych blabolu s kamarady.
To chcete aby si s vami amici vytreli RIT tak jako ted s afganci????


Za co souduzi ??
Большая игра началась! Д.Джангиров и М.Хазин
Zde je reference na rozhovor ukrajinskeho politologa Dzigarevskeho s Michailem Chazinem….tam vidite naznaky kam se asi bude ubirat svet….nebot tech smeru je vic a tak neni zatim jasne kam to pujde…
chtelo by to ale prekladat…chazinovy OBZORY, kde jsou facta s grafy atd….
a Odtud se da urcit vyvoj….. kam se bude asi ubirat hra Velkych Hracu…a take kam to pujde i v CZ a SK…
Copak je to tak tezky pochopit??


Maminko, maminko ….za co???


Opravdu to znamena , ze kdyz je nekdo narozeny jako “”KAKANEK “” tak zustane navzdy kakankem??


A znovu a znovu …..Pilire noveho systemu se nebudou stavet v CZ ci SK ale bude to v Chine, Rusku ci USA


Posledni prispevek od Tauruse….zahranicni politika…..Pekne shrnuto. od Tauruse a jak jinak take od Boletuse….k tomu poslednimu komentari bych pridal ref. od Vavilova ktery zajimave situaci o Litve a srovnava se situaci na Taiwanu s situaci na Cube.
Китаевед Вавилов: как Китай создает свой Тайвань под боком у Америки, Китай отменит английский язык


Na vysvetleni …njsem PISMAK…...Prispevek jsem zacal psat pred casem a pridaval co mne zaujalo…
takze je to jak zde jeden chytry “ utri-nos”. poznamenal Gulas ….
.ale hlavni je , ze zde vetsina resi pouze dusledky a ne priciny od kterych se tyto dusledky budou odvijet….kapisto??


Na to neni potreba mozek Komenskeho…..quote="pid:29755, uid:158"]Čína by se měla spojit s Ruskem a společně potrestat amerického „nohsleda“ - Litvu,[/quote]


@ Boletus/ stary komentar….???? Ma zase pravdu..koukat se dal nez na spicku nosu… .to zde neni vic chytrych lidi, ?? nez tech nekolik?? Mali hrdi cesi a slovaci + balticci pigmejove….to je sila …ah. jo… .tyto pigi statecky byly vzdy a budou pouze soucasti nejakeho vetsiho systemu ke kteremu se prifari a nebo budou prifareni….. Zrovna jsem doposlouchal Petra Robejska ……to je ….opravdovy realista, …mozna globalista/...ktery vi o cem to je a co se muze a co ne….ale my ne…. my neposlouchame, my mame svoji hlavu…nam nebude nikdo radit ……… a potom budeme opet spolecne fnukat….jak nam vsichni ublizuji…ze ano ?? Copak se nejsme schopni shodnout na tom kdo je dobry a kdo ne ?… .dneska kdy je jiz davno jasne, ze to zapad prosira na plne care….pulka naroda je proti a 50% pro….neuveritelne!!! Co chteji ti blbeckove???obcanskou valku aby tatik zabijel svojeho syna???a opacne??? ….mrknete se jak to vypada v Kabulu na Letisti….ja si zazil emmigraci a vim o cem to je….tohle chcete ?? misto pivenka v hospudce anezavaznych blabolu s kamarady. To chcete aby si s vami amici vytreli RIT tak jako ted s afganci???? Za co souduzi ?? Большая игра началась! Д.Джангиров и М.Хазин Zde je reference na rozhovor ukrajinskeho politologa Dzigarevskeho s Michailem Chazinem….tam vidite naznaky kam se asi bude ubirat svet….nebot tech smeru je vic a tak neni zatim jasne kam to pujde… chtelo by to ale prekladat…chazinovy OBZORY, kde jsou facta s grafy atd…. a Odtud se da urcit vyvoj….. kam se bude asi ubirat hra Velkych Hracu…a take kam to pujde i v CZ a SK… Copak je to tak tezky pochopit?? Maminko, maminko ….za co??? Opravdu to znamena , ze kdyz je nekdo narozeny jako “”KAKANEK “” tak zustane navzdy kakankem?? A znovu a znovu …..Pilire noveho systemu se nebudou stavet v CZ ci SK ale bude to v Chine, Rusku ci USA Posledni prispevek od Tauruse….zahranicni politika…..Pekne shrnuto. od Tauruse a jak jinak take od Boletuse….k tomu poslednimu komentari bych pridal ref. od Vavilova ktery zajimave situaci o Litve a srovnava se situaci na Taiwanu s situaci na Cube. Китаевед Вавилов: как Китай создает свой Тайвань под боком у Америки, Китай отменит английский язык Na vysvetleni …njsem PISMAK…...Prispevek jsem zacal psat pred casem a pridaval co mne zaujalo… takze je to jak zde jeden chytry “ utri-nos”. poznamenal Gulas …. .ale hlavni je , ze zde vetsina resi pouze dusledky a ne priciny od kterych se tyto dusledky budou odvijet….kapisto?? Na to neni potreba mozek Komenskeho…..quote="pid:29755, uid:158"]Čína by se měla spojit s Ruskem a společně potrestat amerického „nohsleda“ - Litvu,[/quote]

Tenhle scénář pro budoucnost ruské harmoniky není štastný . Tak jako u Nás , i v Litvě provokuje jen zrádná pátá kolona , kterou je potřeba přidusit . Ale šlapat na celý národ přinese jen vyprovokovanou nenávist , která bude bránit pozdější spolupráci .
Něco jako akce pražské jaro , završenou vstupem vojsk Varšavské smlouvy .
Ruským stačí jen počkat , až si to Litevský národ vyřídí s potkany .
Tuto informaci vidím jako oznámení pro podpindos , Jdeme Vám po krku .


Tenhle scénář pro budoucnost ruské harmoniky není štastný . Tak jako u Nás , i v Litvě provokuje jen zrádná pátá kolona , kterou je potřeba přidusit . Ale šlapat na celý národ přinese jen vyprovokovanou nenávist , která bude bránit pozdější spolupráci . Něco jako akce pražské jaro , završenou vstupem vojsk Varšavské smlouvy . Ruským stačí jen počkat , až si to Litevský národ vyřídí s potkany . Tuto informaci vidím jako oznámení pro podpindos , Jdeme Vám po krku .
Upravené 17. 8. 2021 o 16:54

Absolutni souhlas...vidim to stejne....pouze priskrtit kohoutky....
Vetsina lidi je pro normalni zivot, ale potrebuji podporu zvenci aby se s 5-tymi kolonami vyrovnali sami.....

Tenhle scénář pro budoucnost ruské harmoniky není štastný


Absolutni souhlas...vidim to stejne....pouze priskrtit kohoutky.... Vetsina lidi je pro normalni zivot, ale potrebuji podporu zvenci aby se s 5-tymi kolonami vyrovnali sami.....[quote="pid:29798, uid:185"]Tenhle scénář pro budoucnost ruské harmoniky není štastný[/quote]
663
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept