Videá, filmy, knihy
Chlapec z altajskeho lesa (pro rustinare)
Y

Vďaka yori, celkom zaujímavý príbeh.


Vďaka yori, celkom zaujímavý príbeh.

celkom zaujímavý príbeh

Cetla jsem i diskusi, stoji za to a potvrzuje muj dojem.


[quote="pid:29574, uid:6"]celkom zaujímavý príbeh[/quote] Cetla jsem i diskusi, stoji za to a potvrzuje muj dojem.

Chlapec, vychovany vzdelanymi rodici v lese. Co se s nim stalo .....


Cetla jsem i diskusi, stoji za to a potvrzuje muj dojem.


Mohla by si to zhrnúť do pár viet?


[quote="pid:29569, uid:68"]Chlapec, vychovany vzdelanymi rodici v lese. Co se s nim stalo .....[/quote] [quote="pid:29575, uid:68"]Cetla jsem i diskusi, stoji za to a potvrzuje muj dojem.[/quote] Mohla by si to zhrnúť do pár viet?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 15. 8. 2021 o 20:12

Mohla by si to zhrnúť do pár viet?

Ogare, do par vet to neumim shrnout, video trva hodinu, tam je hodne postrehu. Az budu mit cas a silu, tak se na to podivam jeste jednou a shrnu to.
Nebo se mozna najde nekdo jiny a prelozi to.


[quote="pid:29576, uid:623"]Mohla by si to zhrnúť do pár viet?[/quote] Ogare, do par vet to neumim shrnout, video trva hodinu, tam je hodne postrehu. Az budu mit cas a silu, tak se na to podivam jeste jednou a shrnu to. Nebo se mozna najde nekdo jiny a prelozi to.

Mladého pustovníka našli v zemľanke v lese v horách, 4 km od najbližšej osady.
Ukázalo sa, že mladík žije s rodičmi v lese. Rodičia tam šli žit ešte od 97 roka .
Otec - Alexander Naumkin - umelec a spisovateľ.
Mama Elena Naumkina je učiteľka hudby.
Bolo to Alexandrovo rozhodnutie ísť do tajgy.
Bol unesený ezoterickým učením, ktoré neschvaľovalo výhody civilizácie.
Naumkin starší mal zdravotné problémy a veril, že sa zameria na prírodu a zlepší svoje zdravie. Rodičia dali svojmu synovi meno Ožan.
Vzácne meno - Ožan - má indický pôvod a prekladá sa ako „duchovný človek“.
V lese si manželia postavili zrub 4,5 × 3 metre, zriadili zeleninovú záhradu. V dome bola pec, posteľ a stôl. Od požehnania civilizácie - rozhlasu, ktorý z času na čas počúvali, aby si uvedomili, čo sa deje na „pevnine“.
K civilizácii z Naumkinovyh výkopu bolo potrebné prejsť tri hodiny po horách a lesoch.
Ako dnes žije Ožan? od jeho 4 rokov žili v lese .Rodičia si nosili vodu,urobili tehlovu pec..zahrádku .Dieta ,ruský Maugli z Altajskeho kraja . Tajga.Ked bola zima -30, tak pre vodu nechodili a roztapali si sneh ..do jari. Rodičia nie su proti civilizacii .len chcu žit dalej od ludí a mat klud. Im je v horách dobre . Oni chceli aby chlapec poznal svet bez tej špiny,čo je vo svete-drogy atd. Naučili ho všetko,čo vedia..-vie aj anglicky ,učili ho obrazovanie atd..
Dnes on žije s priatelkou,ktoru pozná už 2 roky . Raz za rok či dva krat- navštivi rodičov. Rodičia nežli len v jednej zemlianke..za tie roky sa uz postavili štvrtu . , zarabal si aj predajom hríbov atd. potom zacal pracovat ako barman (bez kurzov.vzdelania na čašnika ) vybavil si cestovny pas. Vyučil sa zadarmo od štatu - barmanom . prestahoval sa z Novosibirska d Moskvy aby si zarobil viacej penazi na život .
Krásně maluje , chcel by sa tomu venovat. Preto si chce aj viac zarobit aby potom sa mohol venovat , tomu čo má rád. Dnes je barista- robí kávu . Žije v podnájme.niečo treba dávat bokom.šetrit niečo na zaplatenie požičiek ..Požička to je velká chyba každého človeka "ktory vyšiel z lesa "
Nosi biele košele lebo tak je teraz zvyknuty a nevie si predstavit nosit niečo ine..atd
verí len tomu ,čo uvidí -Dnes má 28rokov .
Dnes je uz 6r vegetarian .
Nikdy neochutnal makadamové orechy
A chce by vidiet raz Floridu lebo je 300km od Kuby a je tam krásne počasie (dávno o Floride čital ) je tam vela ovocia a má tam byt dobre. More videl v Soči v roku 2016
"Si naivný- ano?
Pokial nevidim človeka, mu neverim ale ked snim komunikujem začínam mu verit.
Rodičia ma volali žit do lesa pre nich je to lepší život."
ostava v meste -chcel by sa viac venovat malovaniu


Mladého pustovníka našli v zemľanke v lese v horách, 4 km od najbližšej osady. Ukázalo sa, že mladík žije s rodičmi v lese. Rodičia tam šli žit ešte od 97 roka . Otec - Alexander Naumkin - umelec a spisovateľ. Mama Elena Naumkina je učiteľka hudby. Bolo to Alexandrovo rozhodnutie ísť do tajgy. Bol unesený ezoterickým učením, ktoré neschvaľovalo výhody civilizácie. Naumkin starší mal zdravotné problémy a veril, že sa zameria na prírodu a zlepší svoje zdravie. Rodičia dali svojmu synovi meno Ožan. Vzácne meno - Ožan - má indický pôvod a prekladá sa ako „duchovný človek“. V lese si manželia postavili zrub 4,5 × 3 metre, zriadili zeleninovú záhradu. V dome bola pec, posteľ a stôl. Od požehnania civilizácie - rozhlasu, ktorý z času na čas počúvali, aby si uvedomili, čo sa deje na „pevnine“. K civilizácii z Naumkinovyh výkopu bolo potrebné prejsť tri hodiny po horách a lesoch. Ako dnes žije Ožan? od jeho 4 rokov žili v lese .Rodičia si nosili vodu,urobili tehlovu pec..zahrádku .Dieta ,ruský Maugli z Altajskeho kraja . Tajga.Ked bola zima -30, tak pre vodu nechodili a roztapali si sneh ..do jari. Rodičia nie su proti civilizacii .len chcu žit dalej od ludí a mat klud. Im je v horách dobre . Oni chceli aby chlapec poznal svet bez tej špiny,čo je vo svete-drogy atd. Naučili ho všetko,čo vedia..-vie aj anglicky ,učili ho obrazovanie atd.. Dnes on žije s priatelkou,ktoru pozná už 2 roky . Raz za rok či dva krat- navštivi rodičov. Rodičia nežli len v jednej zemlianke..za tie roky sa uz postavili štvrtu . , zarabal si aj predajom hríbov atd. potom zacal pracovat ako barman (bez kurzov.vzdelania na čašnika ) vybavil si cestovny pas. Vyučil sa zadarmo od štatu - barmanom . prestahoval sa z Novosibirska d Moskvy aby si zarobil viacej penazi na život . Krásně maluje , chcel by sa tomu venovat. Preto si chce aj viac zarobit aby potom sa mohol venovat , tomu čo má rád. Dnes je barista- robí kávu . Žije v podnájme.niečo treba dávat bokom.šetrit niečo na zaplatenie požičiek ..Požička to je velká chyba každého človeka "ktory vyšiel z lesa " Nosi biele košele lebo tak je teraz zvyknuty a nevie si predstavit nosit niečo ine..atd verí len tomu ,čo uvidí -Dnes má 28rokov . Dnes je uz 6r vegetarian . Nikdy neochutnal makadamové orechy A chce by vidiet raz Floridu lebo je 300km od Kuby a je tam krásne počasie (dávno o Floride čital ) je tam vela ovocia a má tam byt dobre. More videl v Soči v roku 2016 "Si naivný- ano? Pokial nevidim človeka, mu neverim ale ked snim komunikujem začínam mu verit. Rodičia ma volali žit do lesa pre nich je to lepší život." ostava v meste -chcel by sa viac venovat malovaniu
Upravené 16. 8. 2021 o 10:28
769
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept