Zdravie a záhrada
Ministerstvo zdravotnictví ČR a čeští politici tvrdí, že očkování zabrání těžkému průběhu Covidu. Toto tvrzení je bohapustá lež

Ministerstvo zdravotnictví ČR a čeští politici tvrdí, že očkování zabrání těžkému průběhu Covidu. Toto tvrzení je bohapustá lež. Jasně to dokazuje situace v Izraeli, kde je proočkováno 100 procent tamní populace a to těmi „nejkvalitnějšími“ vakcínami:


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nad-izraelem-visi-prizrak-dalsich-covidovych-omezeni-40368709


Současný stav Covidu v Izraeli:
95% těžkých pacientů je očkováno.
85–90% hospitalizací je u plně očkovaných lidí.
Otevíráme stále více oddělení COVID.
Účinnost vakcíny klesá/slábne.


Zdroj: (Dr. Kobi Haviv)
https://mobile.twitter.com/ranisraeli/status/1423322271503028228

Ministerstvo zdravotnictví ČR a čeští politici tvrdí, že očkování zabrání těžkému průběhu Covidu. Toto tvrzení je bohapustá lež. Jasně to dokazuje situace v Izraeli, kde je proočkováno 100 procent tamní populace a to těmi „nejkvalitnějšími“ vakcínami: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nad-izraelem-visi-prizrak-dalsich-covidovych-omezeni-40368709 Současný stav Covidu v Izraeli: 95% těžkých pacientů je očkováno. 85–90% hospitalizací je u plně očkovaných lidí. Otevíráme stále více oddělení COVID. Účinnost vakcíny klesá/slábne. Zdroj: (Dr. Kobi Haviv) https://mobile.twitter.com/ranisraeli/status/1423322271503028228

Na toto som sa tesil- pride september, a vaxerom sa otvoria oci. Lenze potom som rychlo vytriezvel po diskusii s jednim IT-čkarom, ktory mi rychlo vysvetlil, ze jemu to zmenit nazor nepomoze, lebo ziadna vakcina nemoze mat 100% ucinnost, tomu by vraj uveril iba idiot a kedze on nim nieje, tak pre neho akekolvek percento uspesnosti pod 100 je v poriadku.


Nerobim si z Vas srandu. A jemu podobnych bude vela...im nepomoze nic, ani umrtnost 70:30 v prospech vakcinovanych pri 50% preockovanosti. Ale realita moze byt kludne aj opacna. To uz by trklo snad aj tomuto blavacikovi.


Na toto som sa tesil- pride september, a vaxerom sa otvoria oci. Lenze potom som rychlo vytriezvel po diskusii s jednim IT-čkarom, ktory mi rychlo vysvetlil, ze jemu to zmenit nazor nepomoze, lebo ziadna vakcina nemoze mat 100% ucinnost, tomu by vraj uveril iba idiot a kedze on nim nieje, tak pre neho akekolvek percento uspesnosti pod 100 je v poriadku. Nerobim si z Vas srandu. A jemu podobnych bude vela...im nepomoze nic, ani umrtnost 70:30 v prospech vakcinovanych pri 50% preockovanosti. Ale realita moze byt kludne aj opacna. To uz by trklo snad aj tomuto blavacikovi.

akekolvek percento uspesnosti pod 100 je v poriadku


Aj 0% je pod 100%.


[quote="pid:29299, uid:642"]akekolvek percento uspesnosti pod 100 je v poriadku[/quote] Aj 0% je pod 100%.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Současný stav Covidu v Izraeli:


stav v Austrálii je ešte viac vypovedajúci, zo 141 pacientov 140 plne zaočkovaných a 1(slovami jeden) očkovaní jednou dávkou. A 43 z nich leží na JISke.


[quote="pid:29296, uid:317"]Současný stav Covidu v Izraeli:[/quote] stav v Austrálii je ešte viac vypovedajúci, zo 141 pacientov 140 plne zaočkovaných a 1(slovami jeden) očkovaní jednou dávkou. A 43 z nich leží na JISke.

Otec-No ved, prave, my tu mame taketo cisla a vaxeri zas dostavaju uplne ine. Aj ked niekedy je skodna aj v ich radoch- v aute som pocul (RTVS), ze za maj mame cisla nasledovne-80% kovidovych pacientov su neockovani, to zn. pomaly sa tato pandemia stava pandemiou neockovanych. Koniec citatu.


Pockat, cize v maji, ked bola 20% zaockovanost, bolo 20% pacientov ockovanych...ale...TO MI NEJAK NEVYCHADZA smile


A to povedal akoze vakcinacnu propagandu. Ale v skutocnosti povedal nam premyslajucim, ako to v naozaj je. Na plnu hubu a v hlavnom sračkomete.


Otec-No ved, prave, my tu mame taketo cisla a vaxeri zas dostavaju uplne ine. Aj ked niekedy je skodna aj v ich radoch- v aute som pocul (RTVS), ze za maj mame cisla nasledovne-80% kovidovych pacientov su neockovani, to zn. pomaly sa tato pandemia stava pandemiou neockovanych. Koniec citatu. Pockat, cize v maji, ked bola 20% zaockovanost, bolo 20% pacientov ockovanych...ale...TO MI NEJAK NEVYCHADZA :) A to povedal akoze vakcinacnu propagandu. Ale v skutocnosti povedal nam premyslajucim, ako to v naozaj je. Na plnu hubu a v hlavnom sračkomete.

to mas ako s tou tretou davkou.....vacsina povie, ze to nevadi, oni sa nechaju aj tretikrat....a ked niekto povie, ze mal dva dni horucku a teda znovu ist nechce, tak ho zosmiesnia ako totalneho debila, ved co je to dva dni horucky...... alebo nie je 100% alebo uz to nebrani nakazeniu, len smrti a hospitalizacii (za chvolu uz len smrti a potom uz len statisticky a potom keby nahdodou si chytil tu verziu, na ktoru funguje)....naozaj len tym, ktori maju vaznejsie problemy po ockovani alebo ti, ktori sa dali ockovat nedobrovolne a netrpia disociaciou, to dochadza....inak sa ludia delia presne podla svojho nastavenie. Ten jeden pretoze to napisal vyrobca a hovoria o tom v mediach takto a vsetci ste idioti prip. ti ktori maju IQ nad 70 su ockovani.....a ti druhi neverime len preto ze to niekto povedal v mediach ci vyrobca, prip. ukaze to cas, zaockovat sa da dodatocne, odockovat nie


to mas ako s tou tretou davkou.....vacsina povie, ze to nevadi, oni sa nechaju aj tretikrat....a ked niekto povie, ze mal dva dni horucku a teda znovu ist nechce, tak ho zosmiesnia ako totalneho debila, ved co je to dva dni horucky...... alebo nie je 100% alebo uz to nebrani nakazeniu, len smrti a hospitalizacii (za chvolu uz len smrti a potom uz len statisticky a potom keby nahdodou si chytil tu verziu, na ktoru funguje)....naozaj len tym, ktori maju vaznejsie problemy po ockovani alebo ti, ktori sa dali ockovat nedobrovolne a netrpia disociaciou, to dochadza....inak sa ludia delia presne podla svojho nastavenie. Ten jeden pretoze to napisal vyrobca a hovoria o tom v mediach takto a vsetci ste idioti prip. ti ktori maju IQ nad 70 su ockovani.....a ti druhi neverime len preto ze to niekto povedal v mediach ci vyrobca, prip. ukaze to cas, zaockovat sa da dodatocne, odockovat nie
Upravené 12. 8. 2021 o 16:47

alebo nie je 100% alebo uz to nebrani nakazeniu, len smrti a hospitalizacii (za chvolu uz len smrti a potom uz len statisticky


No tuhľa Borisko Džonsonovie tvrdí niečo úplne iné, akási chyba v programe, veď sa vyjadruje ako antivaxer. Asi de-Bill Gates nevydal správne aktualizácie.


[quote="pid:29385, uid:187"]alebo nie je 100% alebo uz to nebrani nakazeniu, len smrti a hospitalizacii (za chvolu uz len smrti a potom uz len statisticky[/quote] No tuhľa [Borisko Džonsonovie](https://www.sott.net/article/456737-UK-PM-Boris-Johnson-The-vaccine-does-not-work-in-preventing-the-virus-lessening-hospital-admissions-or-lowering-mortality-rates#) tvrdí niečo úplne iné, akási chyba v programe, veď sa vyjadruje ako antivaxer. Asi de-Bill Gates nevydal správne aktualizácie.
Upravené 12. 8. 2021 o 22:34

No tuhľa Borisko Džonsonovie tvrdí niečo úplne iné, akási chyba v programe, veď sa vyjadruje ako antivaxer.


Borisko je mimo už dlhšie, teda mimo mainstreamu... veď vyhlásil toť nedávno, že ku covid sa treba správať ako ku každému ochorenie a uvoľnil opatrenia. A čuduj sa svete apokalypsa nenastala....


[quote="pid:29414, uid:77"]No tuhľa Borisko Džonsonovie tvrdí niečo úplne iné, akási chyba v programe, veď sa vyjadruje ako antivaxer.[/quote] Borisko je mimo už dlhšie, teda mimo mainstreamu... veď vyhlásil toť nedávno, že ku covid sa treba správať ako ku každému ochorenie a uvoľnil opatrenia. A čuduj sa svete apokalypsa nenastala....

Pockat, cize v maji, ked bola 20% zaockovanost, bolo 20% pacientov ockovanych...ale...TO MI NEJAK NEVYCHADZA


Ja som to tu už písala viackrát, ich len treba pozorne počúvať, oni keď sa prekecnú aj pravdu povedia (napr. Sulík o vkacínach a génovej terapii a pod.)


[quote="pid:29347, uid:642"]Pockat, cize v maji, ked bola 20% zaockovanost, bolo 20% pacientov ockovanych...ale...TO MI NEJAK NEVYCHADZA[/quote] Ja som to tu už písala viackrát, ich len treba pozorne počúvať, oni keď sa prekecnú aj pravdu povedia (napr. Sulík o vkacínach a génovej terapii a pod.)

Mozno mas pravdu, Lavazza, ale ja si aj tak myslim, ze je to vedoma sabotaz.
Nie vzdy modry dres znamena modry tim.


Mozno mas pravdu, Lavazza, ale ja si aj tak myslim, ze je to vedoma sabotaz. Nie vzdy modry dres znamena modry tim.

myslim, ze je to vedoma sabotaz.


to jsem tak vnimala uz driv, jak nase vlada vydava jedno nesmyslne narizeni za druhym, kdyz se nemohli domluvit mezi sebou. zamerny chaos a to "tapani ve tme" tem nahore neverim.


[quote="pid:29434, uid:642"]myslim, ze je to vedoma sabotaz.[/quote] to jsem tak vnimala uz driv, jak nase vlada vydava jedno nesmyslne narizeni za druhym, kdyz se nemohli domluvit mezi sebou. zamerny chaos a to "tapani ve tme" tem nahore neverim.
1.46k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept