Politika v SR
Potrebujeme 100 000 demonštrantov v uliciach Slovenska

Dostala sa ku mne informácia z tretej ruky, že ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí (stotisíc), tak sa policajti pridajú na našu stranu.


Je dôležité túto informáciu ozvučiť a šíriť ďalej!


Preto je naša účasť na demonštrácií 1. septembra 2021 kľúčová. Je to jedna z posledných možností, ak nie posledná, ako nenásilne zastaviť fašizáciu spoločnosti, ktorá pramení z nedodržiavania zákonov a ústavy Slovenskej republiky. Ak sa nezúčastníme a ak sa nám nepodarí nastupujúci fašizmus zastaviť, tak možno budeme donútení robiť veci, ktoré nechceme.


Dostala sa ku mne informácia z tretej ruky, že **ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí (stotisíc), tak sa policajti pridajú na našu stranu**. Je dôležité túto informáciu ozvučiť a šíriť ďalej! -------------------------------------------------- Preto je naša účasť na demonštrácií 1. septembra 2021 kľúčová. Je to jedna z posledných možností, ak nie posledná, ako nenásilne zastaviť fašizáciu spoločnosti, ktorá pramení z nedodržiavania zákonov a ústavy Slovenskej republiky. Ak sa nezúčastníme a ak sa nám nepodarí nastupujúci fašizmus zastaviť, tak možno budeme donútení robiť veci, ktoré nechceme.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 11:37

Dostala sa ku mne informácia z tretej ruky, že ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí (stotisíc), tak sa policajti pridajú na našu stranu.


ked nas bude 99.999 tak sa nepridaju?!


[quote="pid:29047, uid:623"]Dostala sa ku mne informácia z tretej ruky, že ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí (stotisíc), tak sa policajti pridajú na našu stranu.[/quote] ked nas bude 99.999 tak sa nepridaju?!

ked nas bude 99.999 tak sa nepridaju?!


Prepáč, ale to je nevhodná poznámka. Naši policajti potrebujú cítiť a vidieť podporu v národe, inak asi nebudú ochotní riskovať nielen svoju kariéru, ale aj prípadný oveľa vážnejší postih, ak by to nevyšlo.


[quote="pid:29051, uid:492"]ked nas bude 99.999 tak sa nepridaju?![/quote] Prepáč, ale to je nevhodná poznámka. **Naši policajti potrebujú cítiť a vidieť podporu v národe**, inak asi nebudú ochotní riskovať nielen svoju kariéru, ale aj prípadný oveľa vážnejší postih, ak by to nevyšlo.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 11:52

Prepáč, ale to je nevhodná poznámka. Oni potrebujú cítiť a vidieť podporu v národe, inak asi nebudú ochotní riskovať nielen svoju kariéru, ale aj prípadný oveľa vážnejší postih, ak by to nevyšlo.


ak sa to dotklo tak sa opravedlnujem ale ak je to pravda tak je to farizejske,
ak si myslia, ze ak toto bude pokracovat dalej tak ich niekto bude zivit (ano len a len sukromny sektor zivi krajinu ci sa to nekomu paci lebo nepaci, ktory ale je neskutocne niceny) tak su na velkom omyle.
A ak im nejde o pravo (kazdym dnom viac a viac porusovane) tak na zaklade hore uvedeneho by mali mysliet nad sebou a svojou buducnostou.
Jeden pohlad


Dalsi pohlad je dolezitejsi pre vyvoj a to, ze to treba brat ako vyzvu a myslim, ze pride viac ako 100.000 ludi (dufam)


[quote="pid:29052, uid:623"]Prepáč, ale to je nevhodná poznámka. Oni potrebujú cítiť a vidieť podporu v národe, inak asi nebudú ochotní riskovať nielen svoju kariéru, ale aj prípadný oveľa vážnejší postih, ak by to nevyšlo.[/quote] ak sa to dotklo tak sa opravedlnujem ale ak je to pravda tak je to farizejske, ak si myslia, ze ak toto bude pokracovat dalej tak ich niekto bude zivit (ano len a len sukromny sektor zivi krajinu ci sa to nekomu paci lebo nepaci, ktory ale je neskutocne niceny) tak su na velkom omyle. A ak im nejde o pravo (kazdym dnom viac a viac porusovane) tak na zaklade hore uvedeneho by mali mysliet nad sebou a svojou buducnostou. Jeden pohlad Dalsi pohlad je dolezitejsi pre vyvoj a to, ze to treba brat ako vyzvu a myslim, ze pride viac ako 100.000 ludi (dufam)

ak sa to dotklo tak sa opravedlnujem


Nedotklo sa ma to, nie som vzťahovačný. Lenže situácia je vážna a podobné srandičky znižujú dôležitosť toho, pred čím stojíme.


ak si myslia, ze ak toto bude pokracovat dalej tak ich niekto bude zivit ... tak su na velkom omyle


To nie je my a oni. Policajti sú často členovia našich rodín a naši susedia. Väčšina z nich má tiež plné zuby toho čo sa deje. Skús sa vžiť do ich situácie. Išiel by si s kožou na trh, keď by si videl že sa Ťa nikto nezastane a že nemáš žiadnu podporu medzi ľuďmi? Ja nie. Je to o nás všetkých a len spoločne tomu dokážeme zabrániť. Musíme sa spájať a nie rozdeľovať. Policajti nie sú naši nepriatelia, naopak!


[quote="pid:29055, uid:492"]ak sa to dotklo tak sa opravedlnujem[/quote] Nedotklo sa ma to, nie som vzťahovačný. Lenže situácia je vážna a podobné srandičky znižujú dôležitosť toho, pred čím stojíme. [quote="pid:29055, uid:492"]ak si myslia, ze ak toto bude pokracovat dalej tak ich niekto bude zivit ... tak su na velkom omyle[/quote] To nie je my a oni. Policajti sú často členovia našich rodín a naši susedia. Väčšina z nich má tiež plné zuby toho čo sa deje. Skús sa vžiť do ich situácie. Išiel by si s kožou na trh, keď by si videl že sa Ťa nikto nezastane a že nemáš žiadnu podporu medzi ľuďmi? Ja nie. Je to o nás všetkých a len spoločne tomu dokážeme zabrániť. **Musíme sa spájať a nie rozdeľovať. Policajti nie sú naši nepriatelia, naopak!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 12:29

Hm, zaujímavá úvaha ... "ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí". To musia ľudia protestovať aby policajti začali dodržiavať zákony???


Protesty nikdy nič neriešili, resp. áno riešili, ale len záujmy úzkej skupiny ľudí. Zvyšok je divadlo pre dav. Tých príkladov je vo svete neúrekom počnúc "nežnou" končiac "slušnými". Pekne sme to mohli vidieť nedávno ako sa ľudia nadšene chystali na protesty a zelené kotleby to akurát tak zdiskreditovali.


Hm, zaujímavá úvaha ... "ak bude v uliciach Slovenska 100 000 ľudí". To musia ľudia protestovať aby policajti začali dodržiavať zákony??? Protesty nikdy nič neriešili, resp. áno riešili, ale len záujmy úzkej skupiny ľudí. Zvyšok je divadlo pre dav. Tých príkladov je vo svete neúrekom počnúc "nežnou" končiac "slušnými". Pekne sme to mohli vidieť nedávno ako sa ľudia nadšene chystali na protesty a zelené kotleby to akurát tak zdiskreditovali.

To musia ľudia protestovať aby policajti začali dodržiavať zákony???


Áno, musí byť nejaká kritická masa, o ktorú sa dá oprieť. Vo vedení policajného zboru sa to bije, čo si si určite všimol.


Zamerajme sa na podstatu a neposúvajme to k úvahám čo by keby a ako by to malo byť v ideálnom prípade.


Podstatou je, že keď nás bude v uliciach 100 000, tak môžeme počítať s podporou policajtov!


[quote="pid:29057, uid:248"]To musia ľudia protestovať aby policajti začali dodržiavať zákony???[/quote] Áno, musí byť nejaká kritická masa, o ktorú sa dá oprieť. Vo vedení policajného zboru sa to bije, čo si si určite všimol. Zamerajme sa na podstatu a neposúvajme to k úvahám čo by keby a ako by to malo byť v ideálnom prípade. Podstatou je, že **keď nás bude v uliciach 100 000, tak môžeme počítať s podporou policajtov!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 12:28

Zvyšok je divadlo pre dav.

Uz si videl divadlo v ktorom by sa herci postavili a pred predposlednym dejstvom povedali koncime? Vacsina obycajnych ludi zije z dna na den resp z tyzdna na tyzden a pre Tch je toto divadlo potrebne... Nejde o to ci tu scenu zahras ale o to ako tu scenu zahras od toho sa odvija dalsia scena a ci pri tom cely cas myslis na komparz a na jeho ochranu. Figury su na scene rozlezene a aby mohlo byt zahrane finalne dejstbo je potrebne ukazat ze narod nesuhlasi ale nie vo forme ake by chcel reziser a scenaristi... Netreba na to media ani nic ine staci par videi ale musi to byt masa taka predpriprava pred velkym finale.... Kazde divadlo treba dohrat a nasa vyhoda je ze pozname scenar v hrubych obrysoch a podla toho ci so scenarom suhlasime alebo nie tak sa aj staviame k realizacii jednotlivych dejstiev... Z tragikomedie moze byt horor a z hororu tragikomedia


[quote="pid:29057, uid:248"]Zvyšok je divadlo pre dav.[/quote] Uz si videl divadlo v ktorom by sa herci postavili a pred predposlednym dejstvom povedali koncime? Vacsina obycajnych ludi zije z dna na den resp z tyzdna na tyzden a pre Tch je toto divadlo potrebne... Nejde o to ci tu scenu zahras ale o to ako tu scenu zahras od toho sa odvija dalsia scena a ci pri tom cely cas myslis na komparz a na jeho ochranu. Figury su na scene rozlezene a aby mohlo byt zahrane finalne dejstbo je potrebne ukazat ze narod nesuhlasi ale nie vo forme ake by chcel reziser a scenaristi... Netreba na to media ani nic ine staci par videi ale musi to byt masa taka predpriprava pred velkym finale.... Kazde divadlo treba dohrat a nasa vyhoda je ze pozname scenar v hrubych obrysoch a podla toho ci so scenarom suhlasime alebo nie tak sa aj staviame k realizacii jednotlivych dejstiev... Z tragikomedie moze byt horor a z hororu tragikomedia

Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ?
Když něco nemůžeš zastavit , postav se tomu v čelo a pokus se to dovést do absurdna .
Přesně o tom tohle vlákno je .


Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ? Když něco nemůžeš zastavit , postav se tomu v čelo a pokus se to dovést do absurdna . Přesně o tom tohle vlákno je .

podobné anonymne texty sa sirili uz par tyzdnov dozadu na socialnych sietach, nejako sa latka dviha, najprv bolo 5 tisic, potom 50 tisic ("a pridaju sa na nasu stranu a prerazime spolu brany parlamentu!" ) a teraz je to uz 100 tisic


a ako ti anonymni policajti zistia kolko tam bude ludi? Vsade si precitaju, ze "stovky"...


podobné anonymne texty sa sirili uz par tyzdnov dozadu na socialnych sietach, nejako sa latka dviha, najprv bolo 5 tisic, potom 50 tisic ("a pridaju sa na nasu stranu a prerazime spolu brany parlamentu!" ) a teraz je to uz 100 tisic a ako ti anonymni policajti zistia kolko tam bude ludi? Vsade si precitaju, ze "stovky"...

Ogar snaží přebrat řízení diskuze

Urcite je iniciativny....
najprv bolo 5 tisic, potom 50 tisic

Zbytocna polemika ci to bude tolko alebo tolko ci sa policajti pripoja alebo nie je uz dohodnute... Spojte si to so spravami ktore vcera prebehli o Zilinkovi a prokurature RF na ktoru ma mimochodom Pjakin dost tazke srdce a pochopite ze najpodstatnejsia vec je ukludnovanie ludi aby nedoslo k zbytocnym ludskym obetiam


[quote="pid:29071, uid:185"]Ogar snaží přebrat řízení diskuze[/quote] Urcite je iniciativny.... [quote="pid:29072, uid:592"]najprv bolo 5 tisic, potom 50 tisic[/quote] Zbytocna polemika ci to bude tolko alebo tolko ci sa policajti pripoja alebo nie je uz dohodnute... Spojte si to so spravami ktore vcera prebehli o Zilinkovi a prokurature RF na ktoru ma mimochodom Pjakin dost tazke srdce a pochopite ze najpodstatnejsia vec je ukludnovanie ludi aby nedoslo k zbytocnym ludskym obetiam

To sú také kraviny...
Za bežného fungovania a tvárenia sa systému ako demokracia sa NIKDY nepridajú.
Okrem toho kto z policajtov má aspoň trochu rozum tak vie , že 100 tísic ľudí je na smiech a tým pádom sa nemajú dôvod pridávať , pretože sa nič nestane , len prídu o robotu a výplatu.
Možno keď pridáš jednu 0.


To sú také kraviny... Za bežného fungovania a tvárenia sa systému ako demokracia sa NIKDY nepridajú. Okrem toho kto z policajtov má aspoň trochu rozum tak vie , že 100 tísic ľudí je na smiech a tým pádom sa nemajú dôvod pridávať , pretože sa nič nestane , len prídu o robotu a výplatu. Možno keď pridáš jednu 0.
Upravené 10. 8. 2021 o 13:48

Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ?


Skús napísať, čo konkrétne ti nevyhovuje.


Urcite je iniciativny...


Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu.


[quote="pid:29071, uid:185"]Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ?[/quote] Skús napísať, čo konkrétne ti nevyhovuje. [quote="pid:29078, uid:69"]Urcite je iniciativny...[/quote] Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu


podla mna praveze naopak, dobre pises, ostatne je diskusia co je rovnako dolezite


[quote="pid:29092, uid:623"]Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu[/quote] podla mna praveze naopak, dobre pises, ostatne je diskusia co je rovnako dolezite

Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu.

Na to som nenarazal Ogar. To bola odpoved Putinovcovi ze vnimam tvoju iniciativu a beriem do uvahy aj to co napisal on. To je cele rypat sa v tom nemusis nebolo v tom nic osobne.


[quote="pid:29092, uid:623"]Neboj sa, už čoskoro si dám pauzu.[/quote] Na to som nenarazal Ogar. To bola odpoved Putinovcovi ze vnimam tvoju iniciativu a beriem do uvahy aj to co napisal on. To je cele rypat sa v tom nemusis nebolo v tom nic osobne.

a zmenili nieco milion ludi v Parizi proti rodicovi jedna a dva? zmenili nieco v Srbsku ked sa policajti pridali k davu? nasi policajti sa k nicomu nepridaju, ked tak len ako sukromne osoby lebo potrebuju zivit rodiny a malokto dokaze mysliet na dlhsi casovy usek ako par mesiacov - vo vseobecnosti nielen policajti.


dajme tomu, ze by prislo do ulic 500 000 tisic ludi a zvrhli by vladu... zase by pravdepodobne vyhral Fico ako po bacovani Dzurindu a Radicovej a dav by zase zostal tym cim je, Fico sprav toto a Fico sprav hento, my sa budeme pozerat a ked stabilizujes system tak ti znova naplujeme do tvare lebo stale tu nebude druhe Svajciarsko... Meciar tuto vlastnost slovakov neprijal, Fico sa snad uz poucil. spolocnost je zdezolovana, jedna polovica nazyva druhou dezolati a ked uz pre nic ine, tak sa dokazu spojit pre liberalne myslienky proti tym, co liberalne myslienky odmietaju. narodniari sa ale nedokazu spojit pre nic, lebo nechapu koncept systemu... ani Harabin, ktory dava silne preslovy KSB... rozdeluj a panuj poznaju vsetci ale vo vlastnej realite to rozlisit nedokazu, lebo vitazi egocentrizmus. pokial tu nechceme obciansku vojnu v akejkolvek podobe, tak treba najst spolocnu rec aj s liberalmi- tymi menej fanatickymi s ktorymi sa da diskutovat ale to treba vyjst z komfortnej zony a prestat sa hrat na svojom piesocku ako Kotleba. tlak od spolocnosti musi byt silnejsi ako tlak od nadnarodnych struktur. zazraky neprebehnu z roka na rok a preto plati Puskinovo: " Najlepšie a najtrvácnejšie zmeny sú tie, ktoré pochádzajú zo zlepšenia mravov, bez akýchkoľvek násilných otrasov. "


inak bude stagnacia alebo ak sa chceme pohnut dalej bratovrazedna vojna a to by madari nenechali len tak... kazdopadne 1.9. pridem vyjadrit svoju podporu Pravnemu a Socialne spravodlivemu Slovensku.


a zmenili nieco milion ludi v Parizi proti rodicovi jedna a dva? zmenili nieco v Srbsku ked sa policajti pridali k davu? nasi policajti sa k nicomu nepridaju, ked tak len ako sukromne osoby lebo potrebuju zivit rodiny a malokto dokaze mysliet na dlhsi casovy usek ako par mesiacov - vo vseobecnosti nielen policajti. dajme tomu, ze by prislo do ulic 500 000 tisic ludi a zvrhli by vladu... zase by pravdepodobne vyhral Fico ako po bacovani Dzurindu a Radicovej a dav by zase zostal tym cim je, Fico sprav toto a Fico sprav hento, my sa budeme pozerat a ked stabilizujes system tak ti znova naplujeme do tvare lebo stale tu nebude druhe Svajciarsko... Meciar tuto vlastnost slovakov neprijal, Fico sa snad uz poucil. spolocnost je zdezolovana, jedna polovica nazyva druhou dezolati a ked uz pre nic ine, tak sa dokazu spojit pre liberalne myslienky proti tym, co liberalne myslienky odmietaju. narodniari sa ale nedokazu spojit pre nic, lebo nechapu koncept systemu... ani Harabin, ktory dava silne preslovy KSB... rozdeluj a panuj poznaju vsetci ale vo vlastnej realite to rozlisit nedokazu, lebo vitazi egocentrizmus. pokial tu nechceme obciansku vojnu v akejkolvek podobe, tak treba najst spolocnu rec aj s liberalmi- tymi menej fanatickymi s ktorymi sa da diskutovat ale to treba vyjst z komfortnej zony a prestat sa hrat na svojom piesocku ako Kotleba. tlak od spolocnosti musi byt silnejsi ako tlak od nadnarodnych struktur. zazraky neprebehnu z roka na rok a preto plati Puskinovo: " Najlepšie a najtrvácnejšie zmeny sú tie, ktoré pochádzajú zo zlepšenia mravov, bez akýchkoľvek násilných otrasov. " inak bude stagnacia alebo ak sa chceme pohnut dalej bratovrazedna vojna a to by madari nenechali len tak... kazdopadne 1.9. pridem vyjadrit svoju podporu Pravnemu a Socialne spravodlivemu Slovensku.

Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ?


perechvat upravljenja? smile


[quote="pid:29071, uid:185"]Zdá se mi to a nebo se Ogar snaží přebrat řízení diskuze ?[/quote] perechvat upravljenja? ]:)

perechvat upravljenja?


Ó, aký objav si urobil. Určite si to konzultoval s Veličkom, lebo sám by si toho nebol schopný. smile


[quote="pid:29138, uid:252"]perechvat upravljenja?[/quote] Ó, aký objav si urobil. Určite si to konzultoval s Veličkom, lebo sám by si toho nebol schopný. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1.13k
18
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept