Zahraničná politika
Berlín pravděpodobně zahajuje novou kapitolu střetu

Kontinentální Evropa je podle všeho směrována k plíživé občanské válce. je to scénář , velmipodporovaný Londýnem, protože jakékoliv oslabení osy Berlín-Paříž je záchranným lanem pro smrtelně ohroženou malobritánii.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/berlinsti-policiste-zazili-brutalni-utok-spasil-je-utek-a-slzny-plyn-40368550#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=3CFkWACDTsC-202108091641&dop_id=40368550&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
teď nastává přechod na oficiální kriminalizaci odporu proti vakcinaci a to je spolehlivá cesta k všestrannému výbuchu státnosti Francie i Německa. Ve |Francii je podle všeho přpravena OAS II (generálská elita, která zařídila likvidaci de Gaula v 60.letech 20.století.) Recept tehdy vyšel.
V Německu to vypadá spíše na Street War , ale každopádně je to vítaný scénář pro státní elity. Ještě než půjdou pod nůž, zažijí krátkou euforii absolutního fašizmu 2021.
Mutter mlčí , asi ví svoje.


Kontinentální Evropa je podle všeho směrována k plíživé občanské válce. je to scénář , velmipodporovaný Londýnem, protože jakékoliv oslabení osy Berlín-Paříž je záchranným lanem pro smrtelně ohroženou malobritánii. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/berlinsti-policiste-zazili-brutalni-utok-spasil-je-utek-a-slzny-plyn-40368550#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=3CFkWACDTsC-202108091641&dop_id=40368550&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz teď nastává přechod na oficiální kriminalizaci odporu proti vakcinaci a to je spolehlivá cesta k všestrannému výbuchu státnosti Francie i Německa. Ve |Francii je podle všeho přpravena OAS II (generálská elita, která zařídila likvidaci de Gaula v 60.letech 20.století.) Recept tehdy vyšel. V Německu to vypadá spíše na Street War , ale každopádně je to vítaný scénář pro státní elity. Ještě než půjdou pod nůž, zažijí krátkou euforii absolutního fašizmu 2021. Mutter mlčí , asi ví svoje.

Ako sa chce vladnuca trieda chranit pred obyvatelstvom, ak policia odmieta riesit problemy hoc len v no go zonach? Ak budu statisice ludi v uliciach, tak Macrona stiahnu z koze. Bude lepsie ak rozzrureny dav predbehne generalita a prevezme vladu v zaujme ludu, inak ich to zmietne rovnako. Alebo som moc naivny?


Ako sa chce vladnuca trieda chranit pred obyvatelstvom, ak policia odmieta riesit problemy hoc len v no go zonach? Ak budu statisice ludi v uliciach, tak Macrona stiahnu z koze. Bude lepsie ak rozzrureny dav predbehne generalita a prevezme vladu v zaujme ludu, inak ich to zmietne rovnako. Alebo som moc naivny?

Moderator

Dúfam, že tak ďaleko to nezájde.
Inak bol som šokovaný, keď som na telegrame videl brutálne zásahy nemeckých policajtov voči demonštrantom na nedávnych protestoch. Tí policajti odchytávali ľudí naokolo a "pacifikovali ich" tak, že ich zhadzovali na zem a bili ich pritom päsťami do tváre, obličiek a pod. Pritom tí ľudia boli neozbrojení, neprejavovali žiadnu agresivitu, len prebiehali okolo a skandovali. Policajti boli v ťažkom odeve - vesty, helmy.
Takéto nenormálne správanie policajtov som nevidel ešte na žiadnom z protestov.


Toto bola celkom určite odveta zo strany tých, ktorí zaregistrovali toto neštandardné brutálne správanie nemeckých policajtov a tentoraz im to nedarovali.


Dúfam, že tak ďaleko to nezájde. Inak bol som šokovaný, keď som na telegrame videl brutálne zásahy nemeckých policajtov voči demonštrantom na nedávnych protestoch. Tí policajti odchytávali ľudí naokolo a "pacifikovali ich" tak, že ich zhadzovali na zem a bili ich pritom päsťami do tváre, obličiek a pod. Pritom tí ľudia boli neozbrojení, neprejavovali žiadnu agresivitu, len prebiehali okolo a skandovali. Policajti boli v ťažkom odeve - vesty, helmy. Takéto nenormálne správanie policajtov som nevidel ešte na žiadnom z protestov. Toto bola celkom určite odveta zo strany tých, ktorí zaregistrovali toto neštandardné brutálne správanie nemeckých policajtov a tentoraz im to nedarovali.

Já myslím, že ne. Scénářů je více, ale žádný není klidný a tichý. Francie (Bastilla), Německo ( křišťálová noc). Cesta zpět už v Evropě neexistuje. Ještě se asi čeká na zapojení migrantů.


Já myslím, že ne. Scénářů je více, ale žádný není klidný a tichý. Francie (Bastilla), Německo ( křišťálová noc). Cesta zpět už v Evropě neexistuje. Ještě se asi čeká na zapojení migrantů.

Pokud se to skutečně roztočí, pak neexistuje žádná policie na Světě, která by měla šanci. Lidé v počtu statisíců ji prostě zmasakrují a po prvních mrtvých policistech započne hromadné odhazování zbraní a útěk do civilu. A úplně stejné je to s armádou. Tady se elity dožijí akorát krvavé lázně. Už dlouho ji nezažili, ale něco mi říká, že se dočkají...


Pokud se to skutečně roztočí, pak neexistuje žádná policie na Světě, která by měla šanci. Lidé v počtu statisíců ji prostě zmasakrují a po prvních mrtvých policistech započne hromadné odhazování zbraní a útěk do civilu. A úplně stejné je to s armádou. Tady se elity dožijí akorát krvavé lázně. Už dlouho ji nezažili, ale něco mi říká, že se dočkají...

nenormálne správanie policajtov
Keď sa objavili tie zábery a videá - aj to výbušné, kde surovo zaútočil jeden z nich na malého chlapca, ktorý sa bál o svoju mamu, tak sa objavili na sieti "konšpiračné" tvrdenia, že to nie sú skutoční policajti, ale zahraniční (americkí) najomní žoldnieri (názov organizácie si nepamätám) - ich úlohou je tvrdo začať útočiť na ľudí, pretože nemeckí policajti by to neboli tak robili.


[quote="pid:28962, uid:6"]nenormálne správanie policajtov[/quote]Keď sa objavili tie zábery a videá - aj to výbušné, kde surovo zaútočil jeden z nich na malého chlapca, ktorý sa bál o svoju mamu, tak sa objavili na sieti "konšpiračné" tvrdenia, že to nie sú skutoční policajti, ale zahraniční (americkí) najomní žoldnieri (názov organizácie si nepamätám) - ich úlohou je tvrdo začať útočiť na ľudí, pretože nemeckí policajti by to neboli tak robili.
Upravené 9. 8. 2021 o 20:20

Inak bol som šokovaný, keď som na telegrame videl brutálne zásahy nemeckých policajtov


Tam dostalo pěstí i sedící dítě. Nevídáno... ale zadělávají si, bohužel. Fízli budou mít jedinou šanci - pochopí a přidají se k lidem. Což by byla i méně krvavá alternativa obecně.


Zde zdrhali před levičáky a na ty si dovolit nemohou.


[quote="pid:28962, uid:6"]Inak bol som šokovaný, keď som na telegrame videl brutálne zásahy nemeckých policajtov[/quote] Tam dostalo pěstí i sedící dítě. Nevídáno... ale zadělávají si, bohužel. Fízli budou mít jedinou šanci - pochopí a přidají se k lidem. Což by byla i méně krvavá alternativa obecně. Zde zdrhali před levičáky a na ty si dovolit nemohou.
Upravené 9. 8. 2021 o 20:21

Teď je a bude ta chvíle, kdy musíme stát PEVNĚ a za žádnou cenu nesmíme ustoupit COVID-fašismu. Za žádnou cenu.
Projeďte se po našich krásných zemích, nasávejte ducha našich předků, pozorujte lesy, skály, řeky, louky, pole.
Já jako Pražák chodím po centru a obdivuji krásu svého města, vychutnávejte si život, nasávejme tu energii Světa.
Stůjme všichni při sobě a nenechme se zastrašit, jsme ve válce s tím nejodpornějším ksindlem, který nelze popsat slovy.
Policie "koná tu svou práci", ta ji konala za každého režimu a pro kdekoho. Je to o nás o lidech. Ne o těch panácích u koryt, ne o vekslácích, ne o nějakém GP. TOHLE JE NAŠE PLANETA A NAŠE ŽIVOTY! A my? My budeme za své životy a svobody bojovat, protože už nám nic jiného ani nezbývá. Ať se to někomu líbí, nebo ne. Je to válka Lidí proti Démonům.


Teď je a bude ta chvíle, kdy musíme stát PEVNĚ a za žádnou cenu nesmíme ustoupit COVID-fašismu. Za žádnou cenu. Projeďte se po našich krásných zemích, nasávejte ducha našich předků, pozorujte lesy, skály, řeky, louky, pole. Já jako Pražák chodím po centru a obdivuji krásu svého města, vychutnávejte si život, nasávejme tu energii Světa. Stůjme všichni při sobě a nenechme se zastrašit, jsme ve válce s tím nejodpornějším ksindlem, který nelze popsat slovy. Policie "koná tu svou práci", ta ji konala za každého režimu a pro kdekoho. Je to o nás o lidech. Ne o těch panácích u koryt, ne o vekslácích, ne o nějakém GP. TOHLE JE NAŠE PLANETA A NAŠE ŽIVOTY! A my? My budeme za své životy a svobody bojovat, protože už nám nic jiného ani nezbývá. Ať se to někomu líbí, nebo ne. Je to válka Lidí proti Démonům.

tak sa objavili na sieti "konšpiračné" tvrdenia, že to nie sú skutoční policajti, ale zahraniční (americkí) najomní žoldnieri

Pri pohľade na nich človeku naozaj napadne všeličo. Títo policajti naozaj vyzerali ako cvičená skupina provokatérov. Kto ich dal dokopy a poslal medzi ľudí...?!


Hoci šmejdi sa nájdu v každom stáde. Napr. na protestoch v Bratislave minulú jeseň, keď vodné delo jeden zo šmejdov namieril na dieťa sediace na ramenách svojho otca, ktorý len v pozadí sledoval situáciu. Tam sa nedialo nič vážne, len protest skončil a polícia sa násilne snažila rozohnať ľudí.
To malé dieťa ten prúd vody zmietol z pliec otca ako "čapicu". Vraj utŕžilo aj nejaké zranenie, ani sa nečudujem. No v televízii bolo o tom ticho. Rozprávali len o zlých a nezodpovedných demonštrantoch bez rúšok.


[quote="pid:28968, uid:111"]tak sa objavili na sieti "konšpiračné" tvrdenia, že to nie sú skutoční policajti, ale zahraniční (americkí) najomní žoldnieri[/quote] Pri pohľade na nich človeku naozaj napadne všeličo. Títo policajti naozaj vyzerali ako cvičená skupina provokatérov. Kto ich dal dokopy a poslal medzi ľudí...?! Hoci šmejdi sa nájdu v každom stáde. Napr. na protestoch v Bratislave minulú jeseň, keď vodné delo jeden zo šmejdov namieril na dieťa sediace na ramenách svojho otca, ktorý len v pozadí sledoval situáciu. Tam sa nedialo nič vážne, len protest skončil a polícia sa násilne snažila rozohnať ľudí. To malé dieťa ten prúd vody zmietol z pliec otca ako "čapicu". Vraj utŕžilo aj nejaké zranenie, ani sa nečudujem. No v televízii bolo o tom ticho. Rozprávali len o zlých a nezodpovedných demonštrantoch bez rúšok.

Tady jsou moje navazující úvahy.


  1. Nejprve policie brutálně útočí na dav. (Toto není naštěstí zvykem)
  2. Dav zaútočí na policii. (Toto není naštěstí zvykem)
  3. Policie proti davu nemá čanci, takže Francie a Německo si zlikviduje policii.
  4. Policie je zničena, ale kdo ochrání dav před skutečnými zločinci z řad imigrantů?
  5. Takže dav si sám odstraní ochránce (stabilitu systému) a migranti a ostatní zločinci zaútočí na bezbraný dav, protož není kdo by je chránil.

Výsledek - zničená státnost Francie a Německa. Ale toto se doufám nestane...protože pak ty problémy půjdou dál do Evropy. Zastaví se jenom těch státech, kde policie bude mít podporu davu a nebude likvidována davem, proto je podle mne tak důležité k čemu například nabádá Ori nebo popolvár: K policii se chovat slušně. Ale slušné chování je prostě základ, takže se pak bavme o lidskosti, jejíž rozvoj podporuje studium KSB. Tečka.


Tady jsou moje navazující úvahy. 1. Nejprve policie brutálně útočí na dav. (Toto není naštěstí zvykem) 2. Dav zaútočí na policii. (Toto není naštěstí zvykem) 3. Policie proti davu nemá čanci, takže Francie a Německo si zlikviduje policii. 4. Policie je zničena, ale kdo **ochrání** dav před skutečnými zločinci z řad imigrantů? 5. Takže dav si sám odstraní ochránce (stabilitu systému) a migranti a ostatní zločinci zaútočí na bezbraný dav, protož není kdo by je chránil. Výsledek - zničená státnost Francie a Německa. Ale toto se doufám nestane...protože pak ty problémy půjdou dál do Evropy. Zastaví se jenom těch státech, kde policie bude mít podporu davu a nebude likvidována davem, proto je podle mne tak důležité k čemu například nabádá Ori nebo popolvár: K policii se chovat slušně. Ale slušné chování je prostě základ, takže se pak bavme o lidskosti, jejíž rozvoj podporuje studium KSB. Tečka.

Dušan

Francie (Bastilla)


Vypadá to, že tento scénář je aktivně podporován. Například tímto:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ilegalni-imigrant-ve-Francii-zavrazdil-kneze-Je-souzen-za-drivejsi-podpaleni-katedraly-ale-pustili-ho-na-svobodu-673169


Migrant, který zapálil katedrálu, čeká na soud. Akorát na svobodě, tak si mezitím cvičně ubodal kněze.


Těch roznětek je tam spousta, otázkou je pouze, která odpálí tu bombu.


[quote="pid:28963, uid:57"]Francie (Bastilla)[/quote] Vypadá to, že tento scénář je aktivně podporován. Například tímto: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ilegalni-imigrant-ve-Francii-zavrazdil-kneze-Je-souzen-za-drivejsi-podpaleni-katedraly-ale-pustili-ho-na-svobodu-673169 Migrant, který zapálil katedrálu, čeká na soud. Akorát na svobodě, tak si mezitím cvičně ubodal kněze. Těch roznětek je tam spousta, otázkou je pouze, která odpálí tu bombu.
Upravené 9. 8. 2021 o 23:27

proto je podle mne tak důležité k čemu například nabádá Ori nebo popolvár: K policii se chovat slušně

Nebo Donald Trump. :-)


[quote="pid:28989, uid:137"]proto je podle mne tak důležité k čemu například nabádá Ori nebo popolvár: K policii se chovat slušně[/quote] Nebo Donald Trump. :-)

Ale slušné chování je prostě základ, takže se pak bavme o lidskosti, jejíž rozvoj podporuje studium KSB. Tečka.


Policie je nastavená tak, aby chránila systémem hájené loutky, děj se co děj.
Celé jejich schéma působnosti je propracovanější 100x tolik, jak systematičnost nejbrutálnější mafie - tím nemám na mysli ty zoufalce, kteří vypisují pokuty za špatné parkování a sem tam zmlátí nějakého cikána, nebo bezďáka, nebo zbijí někoho za to, že nemá roušku na ulici.


Takže lidskost je samozřejmě z logiky věci tou správnou myšlenkou, ovšem lidskost čelící démonismu, kde policajt vezme pendrek a zbije Tě, namíří Ti zbraň na spánek a hodí s Tebou o zem, protože šíříš COVID-19...v tomto a podobných případech je diskutabilní, co je lidskost a jak se démonismu bránit...


[quote="pid:28989, uid:137"]Ale slušné chování je prostě základ, takže se pak bavme o lidskosti, jejíž rozvoj podporuje studium KSB. Tečka.[/quote] Policie je nastavená tak, aby chránila systémem hájené loutky, děj se co děj. Celé jejich schéma působnosti je propracovanější 100x tolik, jak systematičnost nejbrutálnější mafie - tím nemám na mysli ty zoufalce, kteří vypisují pokuty za špatné parkování a sem tam zmlátí nějakého cikána, nebo bezďáka, nebo zbijí někoho za to, že nemá roušku na ulici. Takže lidskost je samozřejmě z logiky věci tou správnou myšlenkou, ovšem lidskost čelící démonismu, kde policajt vezme pendrek a zbije Tě, namíří Ti zbraň na spánek a hodí s Tebou o zem, protože šíříš COVID-19...v tomto a podobných případech je diskutabilní, co je lidskost a jak se démonismu bránit...

S fašistickou chuntou je to stejné , jako s výrostkem . Pokud jim ostatní ustupují , tak přitvrzují .
Pokud lidé nechtějí , aby je na ulicích mlátila ozbrojená sebranka , tak se sami musí ozbrojit a dát jasně najevo , že se budou bránit se zbraní v ruce . I to pomůže výše postaveným policejním důstojníkům , v jejich rozhodování . Zda chtějí zdechnout se zpovykanou smečkou degenerátů , či fungovat tak , jak jim velí jejich povinnost .
Chránit občany dané země , před kriminální sebrankou .


S fašistickou chuntou je to stejné , jako s výrostkem . Pokud jim ostatní ustupují , tak přitvrzují . Pokud lidé nechtějí , aby je na ulicích mlátila ozbrojená sebranka , tak se sami musí ozbrojit a dát jasně najevo , že se budou bránit se zbraní v ruce . I to pomůže výše postaveným policejním důstojníkům , v jejich rozhodování . Zda chtějí zdechnout se zpovykanou smečkou degenerátů , či fungovat tak , jak jim velí jejich povinnost . Chránit občany dané země , před kriminální sebrankou .

V zapadnej Europe mociar zohra este svoju poslednu ulohu ono aj zdochynat sa da v prospech niekoho planov. Napriklad taky mociar si moze dat na pomnik zdochol aby GP mohol dalej vladnut. Pouziju rozkol v nemecku aby oslabili obe bojujuce strany a tak budu dochnut ako nemecke elity tak nemecky narod a ked budu v hodine najslabsej nastupia moslimsky pristahovalci. To vsetko za bubnov z malobritanie ktora sama zdochyna... No byt obyvatelom zapadnej Europy tak sa ucim jeden zo slovanskych jazykov a obzeram si pozemky na kupu pozemku od CR smerom na vychod


V zapadnej Europe mociar zohra este svoju poslednu ulohu ono aj zdochynat sa da v prospech niekoho planov. Napriklad taky mociar si moze dat na pomnik zdochol aby GP mohol dalej vladnut. Pouziju rozkol v nemecku aby oslabili obe bojujuce strany a tak budu dochnut ako nemecke elity tak nemecky narod a ked budu v hodine najslabsej nastupia moslimsky pristahovalci. To vsetko za bubnov z malobritanie ktora sama zdochyna... No byt obyvatelom zapadnej Europy tak sa ucim jeden zo slovanskych jazykov a obzeram si pozemky na kupu pozemku od CR smerom na vychod

No byt obyvatelom zapadnej Europy tak sa ucim jeden zo slovanskych jazykov a obzeram si pozemky na kupu pozemku od CR smerom na vychod


Ja si ich tu neželám. Zničili si vlastné krajiny a teraz by mali prísť k nám?


[quote="pid:29091, uid:69"]No byt obyvatelom zapadnej Europy tak sa ucim jeden zo slovanskych jazykov a obzeram si pozemky na kupu pozemku od CR smerom na vychod[/quote] Ja si ich tu neželám. Zničili si vlastné krajiny a teraz by mali prísť k nám?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ja si ich tu neželám. Zničili si vlastné krajiny a teraz by mali prísť k nám?


divne, Matovic a Sulik do "vyspeleho" sveta a bezni nemci, holandania ap. k nam.
Divne stahovanie


[quote="pid:29095, uid:623"]Ja si ich tu neželám. Zničili si vlastné krajiny a teraz by mali prísť k nám?[/quote] divne, Matovic a Sulik do "vyspeleho" sveta a bezni nemci, holandania ap. k nam. Divne stahovanie
Upravené 10. 8. 2021 o 15:03

tak ako sa hovori, kazdy podla miery vlastneho chapania....:-))aspon vidno, kto co chape:-) inak prave ta 1.etapa covidu bola zaujimava, ako vsetci utekali domov, kde to predtym bolo nezaujimave...:-)


tak ako sa hovori, kazdy podla miery vlastneho chapania....:-))aspon vidno, kto co chape:-) inak prave ta 1.etapa covidu bola zaujimava, ako vsetci utekali domov, kde to predtym bolo nezaujimave...:-)

kde policajt vezme pendrek a zbije Tě, namíří Ti zbraň na spánek a hodí s Tebou o zem, protože šíříš COVID-19...v tomto a podobných případech je diskutabilní, co je lidskost a jak se démonismu bránit...


Tak to nie je policajt ale provokatér v uniforme t.j. zberba...


[quote="pid:29004, uid:633"]kde policajt vezme pendrek a zbije Tě, namíří Ti zbraň na spánek a hodí s Tebou o zem, protože šíříš COVID-19...v tomto a podobných případech je diskutabilní, co je lidskost a jak se démonismu bránit...[/quote] Tak to nie je policajt ale provokatér v uniforme t.j. zberba...

Moderátor

Kontinentální Evropa je podle všeho směrována k plíživé občanské válce. je to scénář , velmipodporovaný Londýnem, protože jakékoliv oslabení osy Berlín-Paříž je záchranným lanem pro smrtelně ohroženou malobritánii.


Podporovať to môžu, ale bez informačnej a finančnej podpory bratrancov z SŠA veci vymknú z ruky, hlavne keď protestujúci zaútočia na BBC ako na Bastilu:
https://www.rt.com/uk/531537-bbc-studios-stormed-covid-protesters/


[quote="pid:28959, uid:57"]Kontinentální Evropa je podle všeho směrována k plíživé občanské válce. je to scénář , velmipodporovaný Londýnem, protože jakékoliv oslabení osy Berlín-Paříž je záchranným lanem pro smrtelně ohroženou malobritánii.[/quote] Podporovať to môžu, ale bez informačnej a finančnej podpory bratrancov z SŠA veci vymknú z ruky, hlavne keď protestujúci zaútočia na BBC ako na Bastilu: https://www.rt.com/uk/531537-bbc-studios-stormed-covid-protesters/

Moderátor

Upravené 10. 8. 2021 o 15:39

Ten útok na BBC smrdi fejkom. Skupina ľudí oblčenená v čiernom (Antifa?), ale sú tam organizátori, ktorí komunikujú s políciou a ako keby odovzdávali pokyny. A hlavne všetky videá nesú názov Útok antiwaxerov - takže ide jednoznačne o kompromitáciu ľudí s názorom proti povinnému očkovaniu. Celé je to akoby zahrané na oko a pre kamery, je zvláštne, že polícia nepoužila žiadny slzák ani palicu, nechala tých fanatikov do seba narážať a navážať sa. Treba si pozrieť iné demonštrácie, kde anglická polícia jedná úplne inak. Išlo o akciu pod falošnou vlajkou.


Ten útok na BBC smrdi fejkom. Skupina ľudí oblčenená v čiernom (Antifa?), ale sú tam organizátori, ktorí komunikujú s políciou a ako keby odovzdávali pokyny. A hlavne všetky videá nesú názov Útok antiwaxerov - takže ide jednoznačne o kompromitáciu ľudí s názorom proti povinnému očkovaniu. Celé je to akoby zahrané na oko a pre kamery, je zvláštne, že polícia nepoužila žiadny slzák ani palicu, nechala tých fanatikov do seba narážať a navážať sa. Treba si pozrieť iné demonštrácie, kde anglická polícia jedná úplne inak. Išlo o akciu pod falošnou vlajkou.

Policie je zničena, ale kdo ochrání dav před skutečnými zločinci z řad imigrantů?


Máš pravdu, v tomto mohol byť ten úmysel. Ten istý scenár, ako v USA, kde mali Floyda a potom začali nezmyselne rozkladať políciu.
V EU Floydovia moc nefrčia, tak banda vypatlancov v uniformách mlátila obyčajných bielych. Nečudoval by som sa, keby aj tí následní útočníci na policajtov boli zrežírovaní, aby jedlom posilnili chuť na policajtov pri ďalších protestoch.


Ja len dúfam, že tu im to nevyjde. Netreba sa dať strhnúť žiadnou provokáciou, žiadnou davovou psychozou. Jednať vždy slušne.


[quote="pid:28989, uid:137"]Policie je zničena, ale kdo ochrání dav před skutečnými zločinci z řad imigrantů?[/quote] Máš pravdu, v tomto mohol byť ten úmysel. Ten istý scenár, ako v USA, kde mali Floyda a potom začali nezmyselne rozkladať políciu. V EU Floydovia moc nefrčia, tak banda vypatlancov v uniformách mlátila obyčajných bielych. Nečudoval by som sa, keby aj tí následní útočníci na policajtov boli zrežírovaní, aby jedlom posilnili chuť na policajtov pri ďalších protestoch. Ja len dúfam, že tu im to nevyjde. Netreba sa dať strhnúť žiadnou provokáciou, žiadnou davovou psychozou. Jednať vždy slušne.

Netreba sa dať strhnúť žiadnou provokáciou, žiadnou davovou psychozou. Jednať vždy slušne.


Ahoj Jardobe.
Nechci se s Tebou dohadovat, ale mám pocit, že tak nějak chceš žít ve světě lepším, než skutečně je. To Ti samozřejmě nemám za zlé, protože pozitivní myšlenky mají sílu, ale ten odraz reality musí být stejný, nebo podobný jako vyslaná myšlenka.


To v tomto případě neplatí. Policie tady doopravdy není od toho, aby smlouvala. Ty kluci na ulici mají nějakých 20K, měšťáci tady v Praze mají 25K čistého měsíčně (opravdu mají měšťáci více, než státní policie)


Chci říct, že oni čekají na rozkazy, drtivá většina z nich je v dluzích a zahypotékovaná.


Oni budou plnit rozkaz (a také plní) jakýkoliv, který dostanou tzv. Befehlem bez průtahů a hlavně bez keců.


Seriózně se domluvit s nimi určitě dá, ale pokud to bude stylem pro ně že: ,,Rozkaz zněl jasně..dvě dávky"...tak si buďte tady všichni jistí, že se můžeme ocitnout v hrůzovládě, kdy nám jednou takový "policajt" jednou vykopne dveře od bytu a vystřelí a i zastřelí, protože COVID-19 a protože nařízení a protože vláda a protože dělá tu jeho práci...


No a že tady tady není Floyd? To není...ale třeba tady v ČR je cca 300K cikánů a někdo jim může sebrat dávky a tuhle sběř v ulicích a před barákem mít nechceš..


[quote="pid:29174, uid:6"]Netreba sa dať strhnúť žiadnou provokáciou, žiadnou davovou psychozou. Jednať vždy slušne.[/quote] Ahoj Jardobe. Nechci se s Tebou dohadovat, ale mám pocit, že tak nějak chceš žít ve světě lepším, než skutečně je. To Ti samozřejmě nemám za zlé, protože pozitivní myšlenky mají sílu, ale ten odraz reality musí být stejný, nebo podobný jako vyslaná myšlenka. To v tomto případě neplatí. Policie tady doopravdy není od toho, aby smlouvala. Ty kluci na ulici mají nějakých 20K, měšťáci tady v Praze mají 25K čistého měsíčně (opravdu mají měšťáci více, než státní policie) Chci říct, že oni čekají na rozkazy, drtivá většina z nich je v dluzích a zahypotékovaná. Oni budou plnit rozkaz (a také plní) jakýkoliv, který dostanou tzv. Befehlem bez průtahů a hlavně bez keců. Seriózně se domluvit s nimi určitě dá, ale pokud to bude stylem pro ně že: ,,Rozkaz zněl jasně..dvě dávky"...tak si buďte tady všichni jistí, že se můžeme ocitnout v hrůzovládě, kdy nám jednou takový "policajt" jednou vykopne dveře od bytu a vystřelí a i zastřelí, protože COVID-19 a protože nařízení a protože vláda a protože dělá tu jeho práci... No a že tady tady není Floyd? To není...ale třeba tady v ČR je cca 300K cikánů a někdo jim může sebrat dávky a tuhle sběř v ulicích a před barákem mít nechceš..

ČR je cca 300K cikánů a někdo jim může sebrat dávky a tuhle sběř v ulicích a před barákem mít nechceš..


No a potom takový policista dostane Befehl: "nezakročovat, nekonat, nejednat" a pak Ti Bohužel bude slušnost víš k čemu...když na Tebe půjde cikán se zbraní, tak to neukecáš.
To je budoucnost Evropy, proto se děje, co se děje. Vím, že jsem negativní, vím to, ale situace je mnohem horší, než si myslíte. Musíme bojovat, je to tady a je to hnus.


[quote="pid:29175, uid:633"]ČR je cca 300K cikánů a někdo jim může sebrat dávky a tuhle sběř v ulicích a před barákem mít nechceš..[/quote] No a potom takový policista dostane Befehl: "nezakročovat, nekonat, nejednat" a pak Ti Bohužel bude slušnost víš k čemu...když na Tebe půjde cikán se zbraní, tak to neukecáš. To je budoucnost Evropy, proto se děje, co se děje. Vím, že jsem negativní, vím to, ale situace je mnohem horší, než si myslíte. Musíme bojovat, je to tady a je to hnus.

Problém je hlavně, že mezi fízly je nadlimitní množství deprivantů a agresivních hovad. S odznakem se cítí být nedotknutelní, což v podstatě jsou.
Ti kancelářští zase plní zadání a úplně klidně pošlou nevinného do vězení, hlavně že mají vyřešeno.
A systém "čárek", kdy je fízl odměňován podle rozdaných pokut tomu také nepomáhá. Policie je bohužel prohnilá až do morku kostí.
Za socialismu se vyprávěly vtipy o policajtech, ale v porovnání s dnešními to byl profesionální sbor a na patřičných pozicích pracovali skuteční odborníci.


Nevím, jestli by byla policie škoda. Když se něco semele, tak tam stejně nejsou, ani nemohou být. A když už jsou, najdou si důvod, jak vám zavařit.


Pravdou ale je, že ve vyhrocené situaci musejí mít i tito degeneráti pocit, že je nepovažujeme na nepřátele a že máme naopak společného nepřítele.


Spoléhat se na ně ale nepovažuji za příliš moudré. Rozdíl mezi fízlem a zločincem je pouze v odznaku a uniformě a faktu, že fízli mají na násilí vůči obyvatelům a různým podvodům systémový monopol.


Problém je hlavně, že mezi fízly je nadlimitní množství deprivantů a agresivních hovad. S odznakem se cítí být nedotknutelní, což v podstatě jsou. Ti kancelářští zase plní zadání a úplně klidně pošlou nevinného do vězení, hlavně že mají vyřešeno. A systém "čárek", kdy je fízl odměňován podle rozdaných pokut tomu také nepomáhá. Policie je bohužel prohnilá až do morku kostí. Za socialismu se vyprávěly vtipy o policajtech, ale v porovnání s dnešními to byl profesionální sbor a na patřičných pozicích pracovali skuteční odborníci. Nevím, jestli by byla policie škoda. Když se něco semele, tak tam stejně nejsou, ani nemohou být. A když už jsou, najdou si důvod, jak vám zavařit. Pravdou ale je, že ve vyhrocené situaci musejí mít i tito degeneráti pocit, že je nepovažujeme na nepřátele a že máme naopak společného nepřítele. Spoléhat se na ně ale nepovažuji za příliš moudré. Rozdíl mezi fízlem a zločincem je pouze v odznaku a uniformě a faktu, že fízli mají na násilí vůči obyvatelům a různým podvodům systémový monopol.

Ten útok na BBC smrdi fejkom...


Áno, ale poznáš čaro nechceného...


[quote="pid:29113, uid:48"]Ten útok na BBC smrdi fejkom...[/quote] Áno, ale poznáš čaro nechceného...

Moderátor

fízli mají na násilí vůči obyvatelům a různým podvodům systémový monopol.


Pamatuji si to přesně, jak v 70. a 80. letech Státní bezpečnost svými předimenzovanými zásahy proti vlasatým máničkám vyvolávala nenávist proti policii, čímž vyvolávala nenávist proti státu, který tato policie reprezentovala.


Jedním z nejviditelnějších znaků státu je monopol na násilí, který provádí v mírových dobách policie toho státu. Takže systematické vyvolávání nenávisti proti policii je rovno systematickému vyvolávání nenávisti proti státu. - A čím to končí, jsme jasně všichni zažili v roce 1989 a 1993. Dav zničil vlastní stát a rozpad Československa byl už jenom definitivním potvrzením jeho likvidace.


Stát je z definice institucí, jejímž úkolem je řešit problémy, které jednotlivec sám vyřešit nedokáže. Čili stát jsme my. Není žádná jiná instituce, která by stát mohla nahradit. Všechny ostatní instituce mají z definice jiné cíle a agendu a ani nepředstírají, že by mohly pracovat ve prospěch lidí (korporace, neziskovky atd.).


Jsem přesvědčen, že v Policii ČR, stejně jako v Policii Německa či Francie, je stejné množství deprivantů jako v celkové populaci. Policie je odrazem celé populace. Jak víme díky koncepci, jediným efektivním způsobem, jak s populací i s policií pracovat, je vytváření odpovídajícího informačního pole.


Naopak vyvolávání nenávisti, oddělení policie od populace, je přímou cestou k likvidaci státu. Ostatně přesně tak výše hodnotíme ty události v Berlíně. A jsem přesvědčen, Jiří, že tvé paušální odsudky policie "prohnilé do morku kostí", pracují přesně tímto směrem. Tvůj přístup k policii je naprosto stejný jako přístup normalizační Státní bezpečnosti, a bude mít, pokud se ti ho podaří rozšířit, naprosto stejné následky.


[quote="pid:29180, uid:372"]fízli mají na násilí vůči obyvatelům a různým podvodům systémový monopol.[/quote] Pamatuji si to přesně, jak v 70. a 80. letech Státní bezpečnost svými předimenzovanými zásahy proti vlasatým máničkám vyvolávala nenávist proti policii, čímž vyvolávala nenávist proti státu, který tato policie reprezentovala. Jedním z nejviditelnějších znaků státu je monopol na násilí, který provádí v mírových dobách policie toho státu. Takže systematické vyvolávání nenávisti proti policii je rovno systematickému vyvolávání nenávisti proti státu. - A čím to končí, jsme jasně všichni zažili v roce 1989 a 1993. Dav zničil vlastní stát a rozpad Československa byl už jenom definitivním potvrzením jeho likvidace. Stát je z definice institucí, jejímž úkolem je řešit problémy, které jednotlivec sám vyřešit nedokáže. Čili stát jsme my. Není žádná jiná instituce, která by stát mohla nahradit. Všechny ostatní instituce mají z definice jiné cíle a agendu a ani nepředstírají, že by mohly pracovat ve prospěch lidí (korporace, neziskovky atd.). Jsem přesvědčen, že v Policii ČR, stejně jako v Policii Německa či Francie, je stejné množství deprivantů jako v celkové populaci. Policie je odrazem celé populace. Jak víme díky koncepci, jediným efektivním způsobem, jak s populací i s policií pracovat, je vytváření odpovídajícího informačního pole. Naopak vyvolávání nenávisti, oddělení policie od populace, je přímou cestou k likvidaci státu. Ostatně přesně tak výše hodnotíme ty události v Berlíně. A jsem přesvědčen, Jiří, že tvé paušální odsudky policie "prohnilé do morku kostí", pracují přesně tímto směrem. Tvůj přístup k policii je naprosto stejný jako přístup normalizační Státní bezpečnosti, a bude mít, pokud se ti ho podaří rozšířit, naprosto stejné následky.

Fidelo

Rozklad státu(nejen u nás) je ve vyšším zadání všech probíhajících procesů. Podle mně je neodvratný, spíše se bojuje o to, co za státnost bude potom. On k tomu zániku dospěl evolučně, protože se rozešla technická a duchovní stránka vývoje jeho tvůrců (občanů) i elit.
Podle Koncepce - absentuje 1.priorita řízení a neustálí restaurující řídící subjekty ji vytrvale nahrazují tou třetí. Takže slepá ulice.


Rozklad státu(nejen u nás) je ve vyšším zadání všech probíhajících procesů. Podle mně je neodvratný, spíše se bojuje o to, co za státnost bude potom. On k tomu zániku dospěl evolučně, protože se rozešla technická a duchovní stránka vývoje jeho tvůrců (občanů) i elit. Podle Koncepce - absentuje 1.priorita řízení a neustálí restaurující řídící subjekty ji vytrvale nahrazují tou třetí. Takže slepá ulice.

vyvolávání nenávisti, oddělení policie od populace, je přímou cestou k likvidaci státu.


Naprostý souhlas. Znám pár policistů osobně a shoduji s Fidelem i v názoru, že se moc neliší od běžného průměru = aby si udrželi svoji práci, často dělají i to od čeho se v soukromí distancují. Bohužel, s tímto jevem se běžně setkávám u řady dalších jedinců, není to příznak konkrétní profese.


absentuje 1.priorita řízení a neustálí restaurující řídící subjekty ji vytrvale nahrazují tou třetí


Přesně vystiženo. Kapitalistická růstová koncepce odumírá a prázdné ideologické kecy to nevyřeší. Omíláním prázdné fašistické ideologie (propagandy), při současné viditelné nefunkčnosti systému, pomáhá jen dočasně, když se to přežene nakonec ji všem dokonale zhnusí. Proto tak tlačí na korporátem řízený koncentrák, protože pokud to lidi nepřijmou a ve strachu se nepodřídí, přiblíží se konec biblického fašismu.
Zhroucený stát, sociální rozpad společnosti, existenční problémy... - vše má vyvolat chaos a boj davu mezi sebou. Pokud se totiž dav sjednotí a začne hájit vlastní zájmy (bolševismus), brzy bude nový systém na světě (stalinské SSSR to dokazuje, není třeba vymýšlet). Takže všem studentům KSB: Musíme sjednocovat, rozděluje protistrana. Dodávat odvahu a klid, poukazovat na odzkoušené řešení...


[quote="pid:29191, uid:294"]vyvolávání nenávisti, oddělení policie od populace, je přímou cestou k likvidaci státu.[/quote] Naprostý souhlas. Znám pár policistů osobně a shoduji s Fidelem i v názoru, že se moc neliší od běžného průměru = aby si udrželi svoji práci, často dělají i to od čeho se v soukromí distancují. Bohužel, s tímto jevem se běžně setkávám u řady dalších jedinců, není to příznak konkrétní profese. [quote="pid:29192, uid:57"]absentuje 1.priorita řízení a neustálí restaurující řídící subjekty ji vytrvale nahrazují tou třetí[/quote] Přesně vystiženo. Kapitalistická růstová koncepce odumírá a prázdné ideologické kecy to nevyřeší. Omíláním prázdné fašistické ideologie (propagandy), při současné viditelné nefunkčnosti systému, pomáhá jen dočasně, když se to přežene nakonec ji všem dokonale zhnusí. Proto tak tlačí na korporátem řízený koncentrák, protože pokud to lidi nepřijmou a ve strachu se nepodřídí, přiblíží se konec biblického fašismu. Zhroucený stát, sociální rozpad společnosti, existenční problémy... - vše má vyvolat chaos a boj davu mezi sebou. Pokud se totiž dav sjednotí a začne hájit vlastní zájmy (bolševismus), brzy bude nový systém na světě (stalinské SSSR to dokazuje, není třeba vymýšlet). Takže všem studentům KSB: Musíme sjednocovat, rozděluje protistrana. Dodávat odvahu a klid, poukazovat na odzkoušené řešení...

Takže systematické vyvolávání nenávisti proti policii je rovno systematickému vyvolávání nenávisti proti státu.


Nejde o vyvolávání nenávisti či paušální odsudek, pouze o konstatování faktu.


Samozřejmě netvrdím, že každý policajt je degenerát. Ale tato složka je systémem (chceš-li, bažinou) pěstována a formována do podoby štítu právě před lidem. Je jim vštěpováno, že nepřítel je právě lid.


A úplně nesouhlasím, že policie je odrazem populace. Již ze své podstaty přitahuje deprivanty v mnohem větším počtu. Ti lidé, kteří šli k policii, aby chytali zločince, chránili pořádek, tak ti v průběhu posledních dekád odešli, nebo to dlouho nevydrželi.


A ti relativně normální, kteří zůstali, musejí dělat stále větší morální kompromisy, což se na nich nakonec podepíše. Podobná situace je například v korporátním managementu.
Ryba ale pochopitelně smrdí od hlavy. Vedení na všech úrovních dělá vše proto, aby lidé považovali policii za nepřítele a naopak. To, že o tom nebudeme mluvit, nepomůže hlavně těm policistům dole.


Vypíchl bych jednu větu mého příspěvku:


Pravdou ale je, že ve vyhrocené situaci musejí mít i tito degeneráti pocit, že je nepovažujeme na nepřátele a že máme naopak společného nepřítele.


Takže ano, souhlasím, že vytvářet pole "my proti nim" je zhoubné.


Je třeba udělat z co největšího počtu fízlů policisty. Apriorně slušným chováním při osobním styku, pokud nedochází ke zneužívání pravomoci.
Klidnou argumentací.
A v případě střetu davu jim dát najevo, že jsou součástí davu.


Ale nikoli tím, že budeme mlčet o reálném stavu a zaměření současné policie.


[quote="pid:29191, uid:294"]Takže systematické vyvolávání nenávisti proti policii je rovno systematickému vyvolávání nenávisti proti státu.[/quote] Nejde o vyvolávání nenávisti či paušální odsudek, pouze o konstatování faktu. Samozřejmě netvrdím, že každý policajt je degenerát. Ale tato složka je systémem (chceš-li, bažinou) pěstována a formována do podoby štítu právě před lidem. Je jim vštěpováno, že nepřítel je právě lid. A úplně nesouhlasím, že policie je odrazem populace. Již ze své podstaty přitahuje deprivanty v mnohem větším počtu. Ti lidé, kteří šli k policii, aby chytali zločince, chránili pořádek, tak ti v průběhu posledních dekád odešli, nebo to dlouho nevydrželi. A ti relativně normální, kteří zůstali, musejí dělat stále větší morální kompromisy, což se na nich nakonec podepíše. Podobná situace je například v korporátním managementu. Ryba ale pochopitelně smrdí od hlavy. Vedení na všech úrovních dělá vše proto, aby lidé považovali policii za nepřítele a naopak. To, že o tom nebudeme mluvit, nepomůže hlavně těm policistům dole. Vypíchl bych jednu větu mého příspěvku: [quote="pid:29180, uid:372"]Pravdou ale je, že ve vyhrocené situaci musejí mít i tito degeneráti pocit, že je nepovažujeme na nepřátele a že máme naopak společného nepřítele.[/quote] Takže ano, souhlasím, že vytvářet pole "my proti nim" je zhoubné. Je třeba udělat z co největšího počtu fízlů policisty. Apriorně slušným chováním při osobním styku, pokud nedochází ke zneužívání pravomoci. Klidnou argumentací. A v případě střetu davu jim dát najevo, že jsou součástí davu. Ale nikoli tím, že budeme mlčet o reálném stavu a zaměření současné policie.

Ještě douška.


Vzpomněl jsem si, že to samé o ruské policii říká Pjakin. Včetně povyšování do funkcí těch nejhorších šmejdů, kteří následně definují jednání policie jako celku. Máme o tom mlčet? Našlapovat kolem nich po špičkách?


Policajti musejí mít zpětnou vazbu. A ta nebude fungovat stylem "jste pašáci, jsme s vámi, protože symbolizujete stabilitu státu".


Nýbrž: "to, co děláte, je špatně. Uvědomte si, že jste jedni z nás a začněte se tak chovat".


Ve Francii či Itálii již dochází ke scénám, kdy policie odloží helmy, štíty a přidá se k lidem. To vyžaduje odvahu a takovým jednou lidé poděkují.


Ještě douška. Vzpomněl jsem si, že to samé o ruské policii říká Pjakin. Včetně povyšování do funkcí těch nejhorších šmejdů, kteří následně definují jednání policie jako celku. Máme o tom mlčet? Našlapovat kolem nich po špičkách? Policajti musejí mít zpětnou vazbu. A ta nebude fungovat stylem "jste pašáci, jsme s vámi, protože symbolizujete stabilitu státu". Nýbrž: "to, co děláte, je špatně. Uvědomte si, že jste jedni z nás a začněte se tak chovat". Ve Francii či Itálii již dochází ke scénám, kdy policie odloží helmy, štíty a přidá se k lidem. To vyžaduje odvahu a takovým jednou lidé poděkují.

@Jiří - postupně se názorově sbližujeme.

Takže ano, souhlasím, že vytvářet pole "my proti nim" je zhoubné.


Souhlas, že špatní policajti by samozřejmě měli dostat negativní zpětnou vazbu, Já jsem ale přesvědčen, že jí dnes a denně od lidí dostávají. A nemá cenu se bavit o deviantech (určitě jich je u police menšina). Křiváctví, služebnost a ochota dělat špinavou práci je samozřejmě poukaz na povýšení, ale v dnešní době nejen u policie. Kdo je dnes v managementu většiny firem, ve vedení institucí? Pokud systém tlačí běžného policistu do nesmyslných a přehnaných represí proti lidem (zdůrazňuji, že jde o míru represí a jejich smysluplnost, opodstatněnost) musí si každý policajt zvážit sám, co je pro něj komfortnější - mít problémy se šéfem/vedením nebo se svým okolím/lidmi. A podle toho se zařídit/zařadit. Takže je to podle mého názoru obecně víc o řízení policie/jejím vedení, než o jednotlivých policajtech. Že se občas někde najde zamindrákovanej čert o tom nepochybuju.
Naše možnosti korekce jejich chování jsou dány tím, že policajti jsou také obyčejní lidé žijící mezi námi. A do přítel se tluče hůř než do nepřítel. Exkomunikaci si zaslouží pouze nenapravitelní jedinci.


@Jiří - postupně se názorově sbližujeme. [quote="pid:29237, uid:372"]Takže ano, souhlasím, že vytvářet pole "my proti nim" je zhoubné.[/quote] Souhlas, že špatní policajti by samozřejmě měli dostat negativní zpětnou vazbu, Já jsem ale přesvědčen, že jí dnes a denně od lidí dostávají. A nemá cenu se bavit o deviantech (určitě jich je u police menšina). Křiváctví, služebnost a ochota dělat špinavou práci je samozřejmě poukaz na povýšení, ale v dnešní době nejen u policie. Kdo je dnes v managementu většiny firem, ve vedení institucí? Pokud systém tlačí běžného policistu do nesmyslných a přehnaných represí proti lidem (zdůrazňuji, že jde o míru represí a jejich smysluplnost, opodstatněnost) musí si každý policajt zvážit sám, co je pro něj komfortnější - mít problémy se šéfem/vedením nebo se svým okolím/lidmi. A podle toho se zařídit/zařadit. Takže je to podle mého názoru obecně víc o řízení policie/jejím vedení, než o jednotlivých policajtech. Že se občas někde najde zamindrákovanej čert o tom nepochybuju. Naše možnosti korekce jejich chování jsou dány tím, že policajti jsou také obyčejní lidé žijící mezi námi. A do přítel se tluče hůř než do nepřítel. Exkomunikaci si zaslouží pouze nenapravitelní jedinci.

Kto ľudí ochráni pred imigrantami ...
Čo tak ľudia ?
Veď sa tu bavíme o krachu štátnosti , zániku polície , tak čo bude brániť bielym francúzom alebo nemcom ktorých je mnohonásobne viac ako imigrantov aby keď už sú rozbehnutí vybili aj imigrantov ?
Nesúhlasím s názorom aby sme sa chovali k polícii vždy slušne.
Ja ich nevnímam ako našu ochranu , keby ňou boli tak by nedávali žiadne pokuty ani nič podobné už od začiatku tejto frašky.
Predsa sa nemusia otvorene búriť proti rozkazom , keď vás niekto pošle dať pokutu / dohovoriť hentomu človeku bez náhubku môžete za ním príjsť , povedať dobrý deňdovidenia , nikto nevie čo mu hovoríte.
Nikto z nich reálne nemusel kovid fašizmus podporovať.
Zrazu sú na strane ľudí ? Fajn lepšie neskoro ako nikdy , ale môj rešpekt rozhodne nečakajte.


Kto ľudí ochráni pred imigrantami ... Čo tak ľudia ? Veď sa tu bavíme o krachu štátnosti , zániku polície , tak čo bude brániť bielym francúzom alebo nemcom ktorých je mnohonásobne viac ako imigrantov aby keď už sú rozbehnutí vybili aj imigrantov ? Nesúhlasím s názorom aby sme sa chovali k polícii vždy slušne. Ja ich nevnímam ako našu ochranu , keby ňou boli tak by nedávali žiadne pokuty ani nič podobné už od začiatku tejto frašky. Predsa sa nemusia otvorene búriť proti rozkazom , keď vás niekto pošle dať pokutu / dohovoriť hentomu človeku bez náhubku môžete za ním príjsť , povedať dobrý deňdovidenia , nikto nevie čo mu hovoríte. Nikto z nich reálne nemusel kovid fašizmus podporovať. Zrazu sú na strane ľudí ? Fajn lepšie neskoro ako nikdy , ale môj rešpekt rozhodne nečakajte.

Čo tak ľudia ?


Tvoj príspevok je plný krivdy a úplne mimo realitu. Polícia je organizovaný, vycvičený a ozbrojený zbor Slovákov pod hierarchickým riadením. Kto bude viesť neorganizovaný, neozbrojený a amatérsky zbor "ľudí", ktorých ty čakáš, že ťa ochránia? Len aby si nebol prekvapený, akí ľudia by sa to takejto skupiny dostali a aké zverstvá by začali robiť, a ako by takéto skupiny medzi sebou začali súperiť.


[quote="pid:29336, uid:324"]Čo tak ľudia ?[/quote] Tvoj príspevok je plný krivdy a úplne mimo realitu. Polícia je organizovaný, vycvičený a ozbrojený zbor Slovákov pod hierarchickým riadením. Kto bude viesť neorganizovaný, neozbrojený a amatérsky zbor "ľudí", ktorých ty čakáš, že ťa ochránia? Len aby si nebol prekvapený, akí ľudia by sa to takejto skupiny dostali a aké zverstvá by začali robiť, a ako by takéto skupiny medzi sebou začali súperiť.

@vito Môj , že je mimo reality ? heh no dobre.
Ja ale niesom ten čo vyzýva k slušnosti za každú cenu.
Alebo to poviem tak , že kde máte hranicu ? Keď začnú ľudí strielať na ulici za nenosenie náhubku tak stále bude treba slušnosť ?
Viete tu sa tvrdí , že sa netreba nechať vyprovokovať malou skupinkou provokatérov , problém je v tom že to nie je malá skupinka , ani tí nemeckí policajti že sú v skutočnosti američania , ani to nie je nič viac ako dohad , možno zbožné želanie.

Keď policajta čo teraz "drží s ľuďmi" postavia pred dilemu buď podpora davu alebo rodina pod mostom tak čo si vyberie ?
To že nejak sa chovajú práve teraz je jedno , pretože na nich potom keď bude treba vždy vytiahnú páky a donútia ich robiť to čo by TERAZ nespravili.
Ja nevyzývam na násilie ako si niektorí paranoici myslia , len k tomu že rešpekt si treba zaslúžiť.
A oni nerobia NIČ zatiaľ.
Mimochodom reč bola o FR a NEM. tu u nás nepotrebujeme chrániť pre imigrantami.
V prípade , že by sa SR dostalo do situácie ako FR tak polícia je posledná ktorá nás ochráni a ja osobne v tom prípade zoberiem zodpovednosť za ochranu blízkych na seba.
Na záver len spomeniem že polícia predsa francúzov ani nemcov nechráni a to je podstata celého problému smile a téma niektorých alternatívnych stránok už asi 5 rokov.


@vito Môj , že je mimo reality ? heh no dobre. Ja ale niesom ten čo vyzýva k slušnosti za každú cenu. Alebo to poviem tak , že kde máte hranicu ? Keď začnú ľudí strielať na ulici za nenosenie náhubku tak stále bude treba slušnosť ? Viete tu sa tvrdí , že sa netreba nechať vyprovokovať malou skupinkou provokatérov , problém je v tom že to nie je malá skupinka , ani tí nemeckí policajti že sú v skutočnosti američania , ani to nie je nič viac ako dohad , možno zbožné želanie. Keď policajta čo teraz "drží s ľuďmi" postavia pred dilemu buď podpora davu alebo rodina pod mostom tak čo si vyberie ? To že nejak sa chovajú práve teraz je jedno , pretože na nich potom keď bude treba vždy vytiahnú páky a donútia ich robiť to čo by TERAZ nespravili. Ja nevyzývam na násilie ako si niektorí paranoici myslia , len k tomu že rešpekt si treba zaslúžiť. A oni nerobia NIČ zatiaľ. Mimochodom reč bola o FR a NEM. tu u nás nepotrebujeme chrániť pre imigrantami. V prípade , že by sa SR dostalo do situácie ako FR tak polícia je posledná ktorá nás ochráni a ja osobne v tom prípade zoberiem zodpovednosť za ochranu blízkych na seba. Na záver len spomeniem že polícia predsa francúzov ani nemcov nechráni a to je podstata celého problému :D a téma niektorých alternatívnych stránok už asi 5 rokov.
Upravené 12. 8. 2021 o 11:45

Len aby si nebol prekvapený, akí ľudia by sa to takejto skupiny dostali a aké zverstvá by začali robiť, a ako by takéto skupiny medzi sebou začali súperiť.


Môj , že je mimo reality ? heh no dobre.


Niekto zažil 90. roky, výpalníkov a boje medzi nimi, a niekto iný zas ignoruje tú časť slovenských dejín a tak aj dopadne...


[quote="pid:29340, uid:48"]Len aby si nebol prekvapený, akí ľudia by sa to takejto skupiny dostali a aké zverstvá by začali robiť, a ako by takéto skupiny medzi sebou začali súperiť.[/quote] [quote="pid:29342, uid:324"]Môj , že je mimo reality ? heh no dobre.[/quote] Niekto zažil 90. roky, výpalníkov a boje medzi nimi, a niekto iný zas ignoruje tú časť slovenských dejín a tak aj dopadne...

Moderátor

Martin: nemame migrantov, ale mame Romov.....a tych migrantov mozes tu mat za chvilu az nad hlavu.


Martin: nemame migrantov, ale mame Romov.....a tych migrantov mozes tu mat za chvilu az nad hlavu.
Upravené 12. 8. 2021 o 16:37

@JankaS Rómovia sú začlenení do tejto krajiny a žijú tu od stredoveku , zhruba.
Nepredstavujú ani 5 % problému ako imigranti.
Nedá sa to vôbec porovnať.
No a ako píšem , netvrdím že má vypuknúť násilie , ani že máme hneď teraz políciu rozpustiť ale proste nesúhlasím s jej glorifikovaním a obranou za každú cenu.
Okrem iného si treba uvedomiť , že policajti sa nepridali a nepridajú na dobrú stranu a nepostavia za správnu vec.
Oni sa pridávajú na víťaznú stranu nech je akákoľvek.
Keď bude dostatok ľudí na ulici a nadobudnú pocit , že ľuď "vyhrá" tak držia s ľudom aby mali alibi.
A momentálne keď sú tie protesty úplne žalostné tak lížu ... elite a papalášom.
P.S Kde myslíte , že sa podela jedna časť náckov ktorí sa kedysi potĺkali po uliciach ? do zboru.

@JankaS Rómovia sú začlenení do tejto krajiny a žijú tu od stredoveku , zhruba. Nepredstavujú ani 5 % problému ako imigranti. Nedá sa to vôbec porovnať. No a ako píšem , netvrdím že má vypuknúť násilie , ani že máme hneď teraz políciu rozpustiť ale proste nesúhlasím s jej glorifikovaním a obranou za každú cenu. Okrem iného si treba uvedomiť , že policajti sa nepridali a nepridajú na dobrú stranu a nepostavia za správnu vec. Oni sa pridávajú na víťaznú stranu nech je akákoľvek. Keď bude dostatok ľudí na ulici a nadobudnú pocit , že ľuď "vyhrá" tak držia s ľudom aby mali alibi. A momentálne keď sú tie protesty úplne žalostné tak lížu ... elite a papalášom. P.S Kde myslíte , že sa podela jedna časť náckov ktorí sa kedysi potĺkali po uliciach ? do zboru.
Upravené 12. 8. 2021 o 18:06

Takže je to podle mého názoru obecně víc o řízení policie/jejím vedení, než o jednotlivých policajtech.


No pochopitelně. Ale právě řízení policie je důvodem, proč to normální lidi alespoň se zbytky morálky prostě nedají. Po prvním "školení" by museli zdrhnout.
Zůstávají tak více či méně defektní, agresivní jedinci. A vedení je právě v tom plně podporuje a ponouká. A téměř všechny excesy (nikoli jen v době covidové) přikryje.


Jistě, někdo normální tam zůstane, protože je to jistá práce a možná mají strach, že by se jinde neuplatnili. Ale nakonec je to sežere taky.


Přesto jim musíme (a já tedy opravdu jen nerad) dát najevo, že jsou stejní jako my, proti nimž je vedení štve.


Alebo to poviem tak , že kde máte hranicu ? Keď začnú ľudí strielať na ulici za nenosenie náhubku tak stále bude treba slušnosť ?

Keď policajta čo teraz "drží s ľuďmi" postavia pred dilemu buď podpora davu alebo rodina pod mostom tak čo si vyberie ?


Přesně tak.


Ale je zřejmě úplně jedno, co si my zde myslíme, protože souhlasím, že:

Rozklad státu(nejen u nás) je ve vyšším zadání všech probíhajících procesů. Podle mně je neodvratný, spíše se bojuje o to, co za státnost bude potom. On k tomu zániku dospěl evolučně, protože se rozešla technická a duchovní stránka vývoje jeho tvůrců (občanů) i elit.


Nyní je důležité nenechat se vyprovokovat, nezačínat konflikt první a v případě nějakých demonstrací zabránit provokatérům ten konflikt s policí vyvolat.


Nicméně představa, že u sboru pracují lidé, kteří chtějí "pomáhat a chránit" pramení z neznalosti věci. Vlastně má to heslo ale pravdu. Jen neříká, komu a koho.


[quote="pid:29333, uid:177"]Takže je to podle mého názoru obecně víc o řízení policie/jejím vedení, než o jednotlivých policajtech.[/quote] No pochopitelně. Ale právě řízení policie je důvodem, proč to normální lidi alespoň se zbytky morálky prostě nedají. Po prvním "školení" by museli zdrhnout. Zůstávají tak více či méně defektní, agresivní jedinci. A vedení je právě v tom plně podporuje a ponouká. A téměř všechny excesy (nikoli jen v době covidové) přikryje. Jistě, někdo normální tam zůstane, protože je to jistá práce a možná mají strach, že by se jinde neuplatnili. Ale nakonec je to sežere taky. Přesto jim musíme (a já tedy opravdu jen nerad) dát najevo, že jsou stejní jako my, proti nimž je vedení štve. [quote="pid:29342, uid:324"]Alebo to poviem tak , že kde máte hranicu ? Keď začnú ľudí strielať na ulici za nenosenie náhubku tak stále bude treba slušnosť ?[/quote] [quote="pid:29342, uid:324"]Keď policajta čo teraz "drží s ľuďmi" postavia pred dilemu buď podpora davu alebo rodina pod mostom tak čo si vyberie ?[/quote] Přesně tak. Ale je zřejmě úplně jedno, co si my zde myslíme, protože souhlasím, že: [quote="pid:29192, uid:57"]Rozklad státu(nejen u nás) je ve vyšším zadání všech probíhajících procesů. Podle mně je neodvratný, spíše se bojuje o to, co za státnost bude potom. On k tomu zániku dospěl evolučně, protože se rozešla technická a duchovní stránka vývoje jeho tvůrců (občanů) i elit.[/quote] Nyní je důležité nenechat se vyprovokovat, nezačínat konflikt první a v případě nějakých demonstrací zabránit provokatérům ten konflikt s policí vyvolat. Nicméně představa, že u sboru pracují lidé, kteří chtějí "pomáhat a chránit" pramení z neznalosti věci. Vlastně má to heslo ale pravdu. Jen neříká, komu a koho.
Upravené 12. 8. 2021 o 18:24

Při náboru k Policii se dělají psychotesty a vybírají to psychologové. Zcela určitě tam není vzorek populace.


Při náboru k Policii se dělají psychotesty a vybírají to psychologové. Zcela určitě tam není vzorek populace.

Při náboru k Policii se dělají psychotesty a vybírají to psychologové.


No právě. Hledají určité povahové typy.


[quote="pid:29405, uid:402"]Při náboru k Policii se dělají psychotesty a vybírají to psychologové.[/quote] No právě. Hledají určité povahové typy.

Trochu zbytečné rozjímání. Policie je silový orgán a jako takový je přerurčen, aby svojí silou podporoval toho, kdo má v komunitě moc ( =reálně řídí) Na rozdíl od armády, která má působit za hranicemi komunity a podle potřeby zabírat cizí zdroje (definice války), policie působí uvnitř komunity a má dohlížet a donucovat ovládané, aby dodržovali pravidla stanovená ovládajícími. Takže tohle nimrání se v mravním vzorci příslušníka donucovací silové složky je dosti dětinské. S tím se může ledatak zaobírat každý jeden z nich, ale určitě nemá smysl to dělat za ně. A zkoumat pravdivost hesla na dveřích automobilu, který vozí donucovatele - no tak to už je na vyšetření...


Trochu zbytečné rozjímání. Policie je silový orgán a jako takový je přerurčen, aby svojí silou podporoval toho, kdo má v komunitě moc ( =reálně řídí) Na rozdíl od armády, která má působit za hranicemi komunity a podle potřeby zabírat cizí zdroje (definice války), policie působí uvnitř komunity a má dohlížet a donucovat ovládané, aby dodržovali pravidla stanovená ovládajícími. Takže tohle nimrání se v mravním vzorci příslušníka donucovací silové složky je dosti dětinské. S tím se může ledatak zaobírat každý jeden z nich, ale určitě nemá smysl to dělat za ně. A zkoumat pravdivost hesla na dveřích automobilu, který vozí donucovatele - no tak to už je na vyšetření...

A zkoumat pravdivost hesla na dveřích automobilu, který vozí donucovatele - no tak to už je na vyšetření...


Děkuji za zájem o mé zdraví, ale pochopitelně jsem "nezkoumal" pravdivost hesla.
Pouze jsem měl potřebu to zmínit, vzhledem k poněkud naivním představám některých diskutujících ohledně stavu a účelu policie - přičemž se s Tvým hodnocením ztotožňuji...


[quote="pid:29456, uid:57"]A zkoumat pravdivost hesla na dveřích automobilu, který vozí donucovatele - no tak to už je na vyšetření...[/quote] Děkuji za zájem o mé zdraví, ale pochopitelně jsem "nezkoumal" pravdivost hesla. Pouze jsem měl potřebu to zmínit, vzhledem k poněkud naivním představám některých diskutujících ohledně stavu a účelu policie - přičemž se s Tvým hodnocením ztotožňuji...
4.55k
42
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept