Videá, filmy, knihy
Solovjov - "Sakrální oběť Běloruské opozice." Tělo šéfa "běloruského domu" Šišova bylo nalezeno v parku v Kyjevě
Y

V Kyjevě byl nalezen šéf "Běloruského domu na Ukrajině" Vitalij Šišov, který se ztratil v ukrajinské metropoli o den dříve.
Jak v úterý informovala Městská policie, Šišov byl nalezen v parku nedaleko místa jeho bydliště. Měl u sebe mobilní telefon a osobní věci. Policie zahájila trestní stíhání kvůli "úmyslné vraždě".
https://www.youtube.com/watch?v=EpK9Z4SSBGI


V Kyjevě byl nalezen šéf "Běloruského domu na Ukrajině" Vitalij Šišov, který se ztratil v ukrajinské metropoli o den dříve. Jak v úterý informovala Městská policie, Šišov byl nalezen v parku nedaleko místa jeho bydliště. Měl u sebe mobilní telefon a osobní věci. Policie zahájila trestní stíhání kvůli "úmyslné vraždě". https://www.youtube.com/watch?v=EpK9Z4SSBGI

Jurij Podljaka k uvedenej téme:
https://www.youtube.com/watch?v=vbh3YoEEGu8


Главный вопрос, на который нет ответа: Виталий Шишов – почему Лукашенко «убил» именно его?
V skratke-Šišov bol úplne neznáma verejná osoba v bieloruskej opozícii. V princípe by režim nič nezískal jeho odstránením. Čím sa zaoberal - získavaním peňazí od západných donorov a ich presunov..a to je už zaujímavé..spomínali sa aj ukraj. batalióny...Azov a pod, ktoré sa takto dostávali k peniazom...A ono občas aj ten čo poskytuje peniaze ..chce vyúčtovanie...a môže nastať problém...takže ak by zmizol človek cez ktorého išli peniaze ..už nikto nič nevyúčtuje...to je len jeho dohad..


Jurij Podljaka k uvedenej téme: https://www.youtube.com/watch?v=vbh3YoEEGu8 Главный вопрос, на который нет ответа: Виталий Шишов – почему Лукашенко «убил» именно его? V skratke-Šišov bol úplne neznáma verejná osoba v bieloruskej opozícii. V princípe by režim nič nezískal jeho odstránením. Čím sa zaoberal - získavaním peňazí od západných donorov a ich presunov..a to je už zaujímavé..spomínali sa aj ukraj. batalióny...Azov a pod, ktoré sa takto dostávali k peniazom...A ono občas aj ten čo poskytuje peniaze ..chce vyúčtovanie...a môže nastať problém...takže ak by zmizol človek cez ktorého išli peniaze ..už nikto nič nevyúčtuje...to je len jeho dohad..
303
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept