Zdravie a záhrada
Reakce na prohlášení rektorů...

Jana Zwyrtek Hamplová
·
Nechtěla bych nést tuto spoluzodpovědnost. Neměla bych tu odvahu nasazovat krk za dnešní politickou reprezentaci a všechna ta lobby….
Zvláště v době, kdy je čím dál víc jasné, že očkování nepřináší očekávané výsledky, o to méně kolektivní imunitu, a co udělá s mladými těly, to se rovněž, logicky, dnes taky neví. Ve výzvě jsou tedy zcela neověřená tvrzení, za která autoři nemohou jakkoli ručit, a text je jasnou účelovou manipulací. Z akademické půdy je to poněkud překvapivé.
Nerozumím tomu, že něco podobného stojí daným autoritám vůbec za to, a jejich odvahu přebírat tuto míru spoluzodpovědnosti za kvalitu vakcín nechápu. Já bych měla strach se pod podobný text podepsat. Protože bych tím přebírala spoluodpovědnost za kvalitu výrobků farmaceutických firem, a současné politické trendy.
Podobným jednáním proto nerozumím. Akademická půda, a vůbec školství, má být nezávislé, nemá cokoli propagovat, politikou počínaje, komercí konče. Toto je jasný přešlap. Copak by se asi dělo, kdyby některá paní učitelka slíbila jedničku každému, kdo se očkovat nepůjde? A jednička za očkování nevadí? Zásah do práv rodičů, nedůvodný úplatek v přímém přenosu…? K něčemu podobnému přece půda školy sloužit nemá.
Je načase to jasně říct. Že tento skrytý příkaz v době dobrovolného (!) očkování experimentální (!) vakcínou je v rozporu s dobrými mravy a na hraně zákona.


PS: Obrací se na mne mnoho studentů a jejich rodičů (už stovky) s žádostí, že tomuto nechtějí čelit. Určitě zvážím možnou reakci.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3014611925494852&id=100008382228621


Jana Zwyrtek Hamplová · **Nechtěla bych nést tuto spoluzodpovědnost. Neměla bych tu odvahu nasazovat krk za dnešní politickou reprezentaci a všechna ta lobby…. **Zvláště v době, kdy je čím dál víc jasné, že očkování nepřináší očekávané výsledky, o to méně kolektivní imunitu, a co udělá s mladými těly, to se rovněž, logicky, dnes taky neví. Ve výzvě jsou tedy zcela neověřená tvrzení, za která autoři nemohou jakkoli ručit, a text je jasnou účelovou manipulací. Z akademické půdy je to poněkud překvapivé. Nerozumím tomu, že něco podobného stojí daným autoritám vůbec za to, a jejich odvahu přebírat tuto míru spoluzodpovědnosti za kvalitu vakcín nechápu. Já bych měla strach se pod podobný text podepsat. Protože bych tím přebírala spoluodpovědnost za kvalitu výrobků farmaceutických firem, a současné politické trendy. Podobným jednáním proto nerozumím. Akademická půda, a vůbec školství, má být nezávislé, nemá cokoli propagovat, politikou počínaje, komercí konče. Toto je jasný přešlap. Copak by se asi dělo, kdyby některá paní učitelka slíbila jedničku každému, kdo se očkovat nepůjde? A jednička za očkování nevadí? Zásah do práv rodičů, nedůvodný úplatek v přímém přenosu…? K něčemu podobnému přece půda školy sloužit nemá. **Je načase to jasně říct. Že tento skrytý příkaz v době dobrovolného (!) očkování experimentální (!) vakcínou je v rozporu s dobrými mravy a na hraně zákona.** PS: Obrací se na mne mnoho studentů a jejich rodičů (už stovky) s žádostí, že tomuto nechtějí čelit. Určitě zvážím možnou reakci. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3014611925494852&id=100008382228621

No asi zmieňovaných, roky vykrmovaných, akademikov niekto drží riadne za fabergé a po rokoch tučného vývaru prišiel čas na to ,a by preukázali svoju loajalitu, kúpenú za násobky 30 strieborných. Teraz sa v plnej nahote ukazuje, prečo sme tam, kde sme a že tá ich akademická "činnosť" priviedla ľudstvo na pokraj priepasti. A majú ešte tú drzosť do nej ľudí postrkovať, česť výnimkám.


No asi zmieňovaných, roky vykrmovaných, akademikov niekto drží riadne za fabergé a po rokoch tučného vývaru prišiel čas na to ,a by preukázali svoju loajalitu, kúpenú za násobky 30 strieborných. Teraz sa v plnej nahote ukazuje, prečo sme tam, kde sme a že tá ich akademická "činnosť" priviedla ľudstvo na pokraj priepasti. A majú ešte tú drzosť do nej ľudí postrkovať, česť výnimkám.
Upravené 8. 8. 2021 o 19:49

Jen si vzpomente , kdo všechno vykřikoval v roce 2015 , že je Naší povinností přijímat afrokominíky , kdo podepisoval petice a kdo Nám lhal , že je to obohacení .
Stejná pakáž , stejná verbež , jako tahle parazitická sebranka . Nejvyšší čas , chytit parazity za límec a vyházet je z jejich doživotních parazitických pelechů .


Jen si vzpomente , kdo všechno vykřikoval v roce 2015 , že je Naší povinností přijímat afrokominíky , kdo podepisoval petice a kdo Nám lhal , že je to obohacení . Stejná pakáž , stejná verbež , jako tahle parazitická sebranka . Nejvyšší čas , chytit parazity za límec a vyházet je z jejich doživotních parazitických pelechů .

No asi zmieňovaných, roky vykrmovaných, akademikov niekto drží riadne za fabergé


toto už prebieha aj u nás, vid Prešovská univerzita. IV zo 6.8.2021 veľmi poučné, vysvetľuje fungovanie siekt a celého tohto systému. Bola to otazka diskutujúceho.


[quote="pid:28718, uid:77"]No asi zmieňovaných, roky vykrmovaných, akademikov niekto drží riadne za fabergé[/quote] toto už prebieha aj u nás, vid Prešovská univerzita. IV zo 6.8.2021 veľmi poučné, vysvetľuje fungovanie siekt a celého tohto systému. Bola to otazka diskutujúceho.

Stejná pakáž , stejná verbež , jako tahle parazitická sebranka .

Přesně tak, a koronavirus a vše kolem toho je jenom pokračování genocidy původního obyvatelstva, pouze jiným způsobem. Jenom pro ilustraci, jedna ze současných hlavních mluvících hlav imunolog Václav Hořejší, tenhle šmejd se účastnil už i tenkrát :
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vědci_proti_strachu_a_lhostejnosti
Jeden z jeho výroků “Dle signatáře a imunologa prof. Václava Hořejšího z AV ČR je udivující, jak je česká společnost xenofobní a málo empatická vůči uprchlíkům.”. No a teď nám tahle svině zase propaguje očkování a chtěl by to nejlépe povinně.


Mimochodem, ta stránka pořád existuje https://www.vyzvavedcu.cz/, ale jaksi jména zmizela. Tak si trochu pomůžeme https://web.archive.org/web/20150820174150/https://www.vyzvavedcu.cz/, no a co nevidím, pár jmen je tam stejných, jako současné mluvící hlavy, Grubhoffer, Hořejší, Konvalinka, určitě tam budou i jiní.
https://plus.rozhlas.cz/konvalinka-hnuti-odpiracu-vakcin-je-nebezpecne-navic-kdyz-se-blizi-ctvrta-vlna-8534864


[quote="pid:28727, uid:185"]Stejná pakáž , stejná verbež , jako tahle parazitická sebranka .[/quote] Přesně tak, a koronavirus a vše kolem toho je jenom pokračování genocidy původního obyvatelstva, pouze jiným způsobem. Jenom pro ilustraci, jedna ze současných hlavních mluvících hlav imunolog Václav Hořejší, tenhle šmejd se účastnil už i tenkrát : https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vědci_proti_strachu_a_lhostejnosti Jeden z jeho výroků “Dle signatáře a imunologa prof. Václava Hořejšího z AV ČR je udivující, jak je česká společnost xenofobní a málo empatická vůči uprchlíkům.”. No a teď nám tahle svině zase propaguje očkování a chtěl by to nejlépe povinně. Mimochodem, ta stránka pořád existuje https://www.vyzvavedcu.cz/, ale jaksi jména zmizela. Tak si trochu pomůžeme https://web.archive.org/web/20150820174150/https://www.vyzvavedcu.cz/, no a co nevidím, pár jmen je tam stejných, jako současné mluvící hlavy, Grubhoffer, Hořejší, Konvalinka, určitě tam budou i jiní. https://plus.rozhlas.cz/konvalinka-hnuti-odpiracu-vakcin-je-nebezpecne-navic-kdyz-se-blizi-ctvrta-vlna-8534864
Upravené 8. 8. 2021 o 14:46

Mimochodem, ta stránka pořád existuje https://www.vyzvavedcu.cz/, ale jaksi jména zmizela.

Konkrétní jména ani znát netřeba, stejně je prozrazuje jejich každodenní liberalismus, kterým jim leze i z uší, jak jsou ho plní.
A když mezi nimi vidím Drahoše, tak se ptám, jestli jsou to vědci nebo herci (vědce hrající)...


[quote="pid:28749, uid:71"]Mimochodem, ta stránka pořád existuje https://www.vyzvavedcu.cz/, ale jaksi jména zmizela.[/quote] Konkrétní jména ani znát netřeba, stejně je prozrazuje jejich každodenní liberalismus, kterým jim leze i z uší, jak jsou ho plní. A když mezi nimi vidím Drahoše, tak se ptám, jestli jsou to vědci nebo herci (vědce hrající)...
756
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept