Politika v ČR
Nové občanské průkazy a my...

Boj s Bohem
https://www.prvnizpravy.cz/sloupky/boj-s-bohem/


"Zavedení nového občanského průkazu, který nahradí platební karty, řidičský průkaz, průkaz o pojištění a vše ostatní představitelné, včetně monitoringu pohybu držitele průkazu podle principu 24 hodin denně, každý den každého roku života, představuje totální zničení privátní sféry člověka a tím i základu lidské důstojnosti. Novodobé otroctví člověka s rozumem, duší a empatií, kterého transformuje kognitivní kapitalismus do konzumenta a instrumentu bez rozumu a duše, vede k vrcholu arogance, na kterém se odehraje boj bezbožných s Bohem."


"Proto hodnotím využití a zneužití lidského strachu v současných společenských podmínkách jako jednosměrnou cestu a nebezpečný pokus uspíšit konec tohoto světa. Podobné pokusy v minulosti totiž vedly především v lidových vrstvách k revolučním násilným vlnám."


Boj s Bohem https://www.prvnizpravy.cz/sloupky/boj-s-bohem/ "Zavedení nového občanského průkazu, který nahradí platební karty, řidičský průkaz, průkaz o pojištění a vše ostatní představitelné, včetně monitoringu pohybu držitele průkazu podle principu 24 hodin denně, každý den každého roku života, představuje totální zničení privátní sféry člověka a tím i základu lidské důstojnosti. Novodobé otroctví člověka s rozumem, duší a empatií, kterého transformuje kognitivní kapitalismus do konzumenta a instrumentu bez rozumu a duše, vede k vrcholu arogance, na kterém se odehraje boj bezbožných s Bohem." "Proto hodnotím využití a zneužití lidského strachu v současných společenských podmínkách jako jednosměrnou cestu a nebezpečný pokus uspíšit konec tohoto světa. Podobné pokusy v minulosti totiž vedly především v lidových vrstvách k revolučním násilným vlnám."
Upravené 7. 8. 2021 o 09:39

Tu si to pyta kontru.
Minule som videl ako sa stazoval akysi developer, ze slovensko IT stoji za hovno, ze systemy nefunguju, ze databaza, ktora mala obsahovat vsetko o obcanovi uplne zlyhava, ze sa s tym pomaly neda robit. A preco asi? Myslite si, ze vsetci su sprosti ako ten developer, co by chcel mat vsetky systemy nemecky dokonale a skoncit v digitalnom gulagu? Nie nie, existuju ludia co si dobre uvedomuju, kade ta digitalizacia vedie a narocky do cela firmy Slovensko IT, ci ako sa to vola, postavili cloveka hajzla a ten jednoducho nebude vediet viest projekty k nemeckej gulagovej dokonalosti. A to si vsimam vo vsetkych smeroch na Slovensku. Takze na beton su tu ludia, co vedia o smerovani digitalneho gulagu a narocky smeruju softwery k vysokej chybovosti, nefunkcnosti atd ... Ono to ani nie je prilis tazke spravit nefunkcny sw, staci propagovat tupu technologiu 100 rokov za opicami, s ktorou sa ani neda poriadne robit, alebo propagovat tupu databazu, s velkou chybovostou a vysokou nedostupnostou .... hlupak vo vedeni nebude tusit, ze realne "nami odporucana super databaza" je v skutocnosti odpad .... schvali to a uz prinesie do systemu nestabilitu, na ktoru sa neskor mozu vyhovorit ludia neznasajuci system. Napr "Ukazte mi kovid pas." Ukazete mu sfalsovany kde ste v QR kode v photoshope zmazali par stvorcekov. Samozrejme, ze kontrolorovi SW bud padne ( smile ) alebo zahlasi ze nedokazal rozpoznat vas kod. A teraz co .... nuz vy nemozete za to, ze sw nedokazal rozpoznat vas kod, spravite sa hlupym a prehodite zodpovednsot na kontrolora. Kontrolor tiez v rozpakoch, ze kod nejde .... kyvne rukou a pusti vas dalej.
Zase opacna vec je drzat milion preukazov na kade co, vsade chodit s papierom ... to je tiez otrava ... ale byrokracia brani aj obcana, nie len system. Obcan sa vyhovori ze nema papier, ze mu este neprisiel, ze bol na urade (aj ked nebol) ale papier nechodi a nechodi .... a ako stale kontrolor kyvne rukou, pretoze "system nie je dokonaly".


Tu si to pyta kontru. Minule som videl ako sa stazoval akysi developer, ze slovensko IT stoji za hovno, ze systemy nefunguju, ze databaza, ktora mala obsahovat vsetko o obcanovi uplne zlyhava, ze sa s tym pomaly neda robit. A preco asi? Myslite si, ze vsetci su sprosti ako ten developer, co by chcel mat vsetky systemy nemecky dokonale a skoncit v digitalnom gulagu? Nie nie, existuju ludia co si dobre uvedomuju, kade ta digitalizacia vedie a narocky do cela firmy Slovensko IT, ci ako sa to vola, postavili cloveka hajzla a ten jednoducho nebude vediet viest projekty k nemeckej gulagovej dokonalosti. A to si vsimam vo vsetkych smeroch na Slovensku. Takze na beton su tu ludia, co vedia o smerovani digitalneho gulagu a narocky smeruju softwery k vysokej chybovosti, nefunkcnosti atd ... Ono to ani nie je prilis tazke spravit nefunkcny sw, staci propagovat tupu technologiu 100 rokov za opicami, s ktorou sa ani neda poriadne robit, alebo propagovat tupu databazu, s velkou chybovostou a vysokou nedostupnostou .... hlupak vo vedeni nebude tusit, ze realne "nami odporucana super databaza" je v skutocnosti odpad .... schvali to a uz prinesie do systemu nestabilitu, na ktoru sa neskor mozu vyhovorit ludia neznasajuci system. Napr "Ukazte mi kovid pas." Ukazete mu sfalsovany kde ste v QR kode v photoshope zmazali par stvorcekov. Samozrejme, ze kontrolorovi SW bud padne ( :D ) alebo zahlasi ze nedokazal rozpoznat vas kod. A teraz co .... nuz vy nemozete za to, ze sw nedokazal rozpoznat vas kod, spravite sa hlupym a prehodite zodpovednsot na kontrolora. Kontrolor tiez v rozpakoch, ze kod nejde .... kyvne rukou a pusti vas dalej. Zase opacna vec je drzat milion preukazov na kade co, vsade chodit s papierom ... to je tiez otrava ... ale byrokracia brani aj obcana, nie len system. Obcan sa vyhovori ze nema papier, ze mu este neprisiel, ze bol na urade (aj ked nebol) ale papier nechodi a nechodi .... a ako stale kontrolor kyvne rukou, pretoze "system nie je dokonaly".

uz vy nemozete za to, ze sw nedokazal rozpoznat vas kod, spravite sa hlupym a prehodite zodpovednsot na kontrolora. Kontrolor tiez v rozpakoch, ze kod nejde .... kyvne rukou a pusti vas dalej.


Kontrolor-robot nebude vůbec na rozpacích - když "rozhodne", tak se ani "nenajíte"....


[quote="pid:28589, uid:106"]uz vy nemozete za to, ze sw nedokazal rozpoznat vas kod, spravite sa hlupym a prehodite zodpovednsot na kontrolora. Kontrolor tiez v rozpakoch, ze kod nejde .... kyvne rukou a pusti vas dalej.[/quote] Kontrolor-robot nebude vůbec na rozpacích - když "rozhodne", tak se ani "nenajíte"....

Kontrolor-robot nebude vůbec na rozpacích - když "rozhodne", tak se ani "nenajíte"....
Ako som uz pisal ... kazdy svojimi myslienkami tvori svet okolo. Tebe sa pritrafi kontrolor co ta hladneho necha a mne sa trafi taky co kyvne rukou.


[quote="pid:28591, uid:270"]Kontrolor-robot nebude vůbec na rozpacích - když "rozhodne", tak se ani "nenajíte"....[/quote]Ako som uz pisal ... kazdy svojimi myslienkami tvori svet okolo. Tebe sa pritrafi kontrolor co ta hladneho necha a mne sa trafi taky co kyvne rukou.

Ako som uz pisal ... kazdy svojimi myslienkami tvori svet okolo. Tebe sa pritrafi kontrolor co ta hladneho necha a mne sa trafi taky co kyvne rukou.


Normální podnikatelé chtějí hlavně podnikat a vydělávat. Nikoliv odhánět zákazníky a zkrachovat.


Navíc, každý soudný člověk si musí uvědomovat, že tohle šílenství jednou skončí a nechce pak být na okraji společnosti jenom proto, že buzeroval lidi víc, než bylo nutné.


[quote="pid:28603, uid:106"]Ako som uz pisal ... kazdy svojimi myslienkami tvori svet okolo. Tebe sa pritrafi kontrolor co ta hladneho necha a mne sa trafi taky co kyvne rukou.[/quote] Normální podnikatelé chtějí hlavně podnikat a vydělávat. Nikoliv odhánět zákazníky a zkrachovat. Navíc, každý soudný člověk si musí uvědomovat, že tohle šílenství jednou skončí a nechce pak být na okraji společnosti jenom proto, že buzeroval lidi víc, než bylo nutné.
Upravené 7. 8. 2021 o 13:41

Zavedení nového občanského průkazu, který nahradí platební karty, řidičský průkaz, průkaz o pojištění a vše ostatní představitelné, včetně monitoringu pohybu držitele průkazu podle principu 24 hodin denně

To je len nejaká úvaha, alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?


[quote="pid:28587, uid:270"]Zavedení nového občanského průkazu, který nahradí platební karty, řidičský průkaz, průkaz o pojištění a vše ostatní představitelné, včetně monitoringu pohybu držitele průkazu podle principu 24 hodin denně[/quote] To je len nejaká úvaha, alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?

alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?


"Zdůvodnit" se dá skutečně zřejmě vše, i čipování lidí. A řada z nich tomu bude "nadšeně tleskat"...


[quote="pid:28793, uid:6"]alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?[/quote] "Zdůvodnit" se dá skutečně zřejmě vše, i čipování lidí. A řada z nich tomu bude "nadšeně tleskat"...

To je len nejaká úvaha, alebo sa v
mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?

Je to pravda. Jdou na to přes bankovní identitu, kterou už letos zavedli. Na to se budou připojovat další funkce. Už dnes se do státních služeb dá přes bankovní identitu přihlásit.


[quote="pid:28793, uid:6"]To je len nejaká úvaha, alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?[/quote] Je to pravda. Jdou na to přes bankovní identitu, kterou už letos zavedli. Na to se budou připojovat další funkce. Už dnes se do státních služeb dá přes bankovní identitu přihlásit.

To je len nejaká úvaha, alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?


Čo ja sledujem, robí sa na tom veľmi dlho.
Ide o ID - digital identity s tomto divadle to voláme CovID - označkovanie tela človeka - (znak šelmy)
k tomu pozmenenie genómu človeka na mutanta bez práv, otroka.
Je to skúška pravej viery.
Matrica C19, antimatrica v žalme 91.


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_identity
https://id2020.org/
https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines


[quote="pid:28793, uid:6"]To je len nejaká úvaha, alebo sa v mainstreame naozaj objavili náznaky zavádzania takýchto OP?[/quote] Čo ja sledujem, robí sa na tom veľmi dlho. Ide o ID - digital identity s tomto divadle to voláme CovID - označkovanie tela človeka - (znak šelmy) k tomu pozmenenie genómu človeka na mutanta bez práv, otroka. Je to skúška pravej viery. Matrica C19, antimatrica v žalme 91. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_identity https://id2020.org/ https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines
1.03k
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept