Zahraničná politika
Uhlíkový koncentrák

O tomhle varovně a opakovaně píše ori .
https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/golfsky-proud-vykazuje-znamky-kolapsu-tvrdi-studie-40368326
Zde se to zrůdy pokoušejí použít pro své choré plány .
Tak si zkusme vyhodnotit , k čemu uhlíkový scénář směřuje .
Zakáže se topit uhlím a dřevem , omezí se hromadně vytváření el. proudu , dostupnou cestou . A náhle , jak ti idioti výše potvrzují nenastane oteplování ale ochlazování . Větrníky pomrznou , vodní elektrárny jsou pod tunou ledu ,sluneční kolektory na střeše v zimě nefungují . Znovu připomenu , začala přinejmenším malá doba ledová .
Čím budou lidé topit v panelácích , čím v domech , když se záměrně likvidují všechny způsoby běžného topení . Rusové začínají omezovat dodávky plynu a cena plynu nebetyčně stoupá kolmo vzhůru . Jiné možnosti topení nebudou , ty služby pro dodávky uhlí domů budou-jsou zlikvidované . Podotýkám záměrně a cíleně předem zlikvidované . Pořád jsme v malé době ledové , takže mráz udeřil i tam , kde dnes je teplo , např. Řecko , Španělsko , jih Francie .O to silnější a rychlejší bude průběh , protože to jsou oblasti , kde na zimu nejsou připraveni .
Takže se znovu ptám , co se stane s obyvateli Evropy , až nastane malá doba ledová a lidé budou předem záměrně odříznuti , od přirozených zdrojů tepla .
Nepřipomíná Vám to něco ? Např. stěhování afrokominíků do Evropy , jedovaté opichy pro lidi , kteří nejsou nemocní , protlačování degenerativních ideologií . Pořád je to to samé , likvidace států , národů , kultur , jazyků , obyvatel .
A znovu a stále je v čele peletonu této genocidy čtvrtá říše, coby nástroj ,který právě proto byl vybudován .
Evropané si pěstují své vrahy , kteří průběžně zkoušejí , zda už jim proříznou krk až k páteři .


O tomhle varovně a opakovaně píše ori . https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/golfsky-proud-vykazuje-znamky-kolapsu-tvrdi-studie-40368326 Zde se to zrůdy pokoušejí použít pro své choré plány . Tak si zkusme vyhodnotit , k čemu uhlíkový scénář směřuje . Zakáže se topit uhlím a dřevem , omezí se hromadně vytváření el. proudu , dostupnou cestou . A náhle , jak ti idioti výše potvrzují nenastane oteplování ale ochlazování . Větrníky pomrznou , vodní elektrárny jsou pod tunou ledu ,sluneční kolektory na střeše v zimě nefungují . Znovu připomenu , začala přinejmenším malá doba ledová . Čím budou lidé topit v panelácích , čím v domech , když se záměrně likvidují všechny způsoby běžného topení . Rusové začínají omezovat dodávky plynu a cena plynu nebetyčně stoupá kolmo vzhůru . Jiné možnosti topení nebudou , ty služby pro dodávky uhlí domů budou-jsou zlikvidované . Podotýkám záměrně a cíleně předem zlikvidované . Pořád jsme v malé době ledové , takže mráz udeřil i tam , kde dnes je teplo , např. Řecko , Španělsko , jih Francie .O to silnější a rychlejší bude průběh , protože to jsou oblasti , kde na zimu nejsou připraveni . Takže se znovu ptám , co se stane s obyvateli Evropy , až nastane malá doba ledová a lidé budou předem záměrně odříznuti , od přirozených zdrojů tepla . Nepřipomíná Vám to něco ? Např. stěhování afrokominíků do Evropy , jedovaté opichy pro lidi , kteří nejsou nemocní , protlačování degenerativních ideologií . Pořád je to to samé , likvidace států , národů , kultur , jazyků , obyvatel . A znovu a stále je v čele peletonu této genocidy čtvrtá říše, coby nástroj ,který právě proto byl vybudován . Evropané si pěstují své vrahy , kteří průběžně zkoušejí , zda už jim proříznou krk až k páteři .

Súvisiace vlákno na tomto fóre - Klimatická zmena a ekologický fašizmus:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3028/klimatick%C3%A1-zmena-a-ekologick%C3%BD-fa%C5%A1izmus


Súvisiace vlákno na tomto fóre - **Klimatická zmena a ekologický fašizmus:** https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3028/klimatick%C3%A1-zmena-a-ekologick%C3%BD-fa%C5%A1izmus
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 8. 2021 o 12:08
380
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept