Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 4.8.21
Y

Rusko
-Vcera se setkal president Ruska V.V. Putin s hlavou Karacajev-Cerkezie,
Rasidem Temrezovem. Jednali o socioekonomické situaci v regionu.
Prislo i na turismus. Letos uz navstivilo republiku 1,5 mil. rekreantu. Nedaleko od casti Zelencukskej nadherne lyzarske misto Archyz https://www.vpoxod.ru/page/toponym/arhyz_info
prekrasna oblast. V blizkosti jsou velmi sakrani mista. Toto tema nebudu rozvijet – neprisel jeste vhodny cas.
http://kremlin.ru/events/president/news/66316
-Vcera byla ozvucena takova zprava, ktera jeste nikdy nezaznela. V souvislosti s ohrozovanim Krymu je Rusko pripraveno uderit cirkonovymi raketami na centrum rozhodovani v Kyjevu.
-Gazprom prestal zcela zasobovat plynem Ukrajinu. V cele Evrope vznika nedostatek.
-Akajev, byvaly president Kyrgyzie, priletel do Bisketu. Bud ho chytili nebo prijel dobrovolne na vyslech. O cem? Je to spojeni s kupcenim pro Kanadu, ktera patri pod VB. V Kyrgyzii dobyva zlato. Dnesni kyrgyzska vlada uvadi, ze ztraty z teto cinnosti, ktera ma koreny v minulosti, jsou obrovske.
-V Rusku se melo konat negativni predstaveni v divadlech po cele zemi. Po protestu organizace „Dustojniku Ruska“, ze toto urazi pamatku hrdinu 2. svetove valky, a melo by se zakazat. Ministr kultury se tvrde postavil proti. Je znamo, kdo protlacil tohoto ministra. No, probehla plna osveta.


Iran
Zde je nekolik problemu najednou.
Potopeny tanker, jehoz kapitan zahynul byl rumunsky obcan pod patronatem VB. Za potopeni obvinuji Iran, ktery to ale striktne popira.
VB a Izrael se pripravuji na napadeni Iranu. Iran pripravuje PVO a tezke rakety v odpoved. Shromazduji se duvody pro napadeni Iranu.
Zitra se ma v Iranu konat inaugurace noveho presidenta. Situace je v Iranu velmi slozita.


USA
Dne 3.8.21 probehla strelba u Pentagonu. Dosud nejsou zadne podrobnosti, jen nasledujici:
-byl zastrelen 1 policista ochranky
-2 tezce zraneni vojaci ochranky
-a jeste jeden raneny.
Urocnik byl neutralizovan ochrankou Pentagonu.
-President USA Biden zada demisi guvernera NY za sexualni obtezovani.
-Trump ohlasil, ze se chysta brzy oznamit nova fakta o falzifikaci presidentskych voleb. Dne 21.8.21 bude mit vystoupeni v novem statu USA, kde toto oznami. Uz shromazdil 102 mil. USD od darcu na kampan pro volby do Kongresu.


VB
Johnson prijal Tichanovskou. Mluvi se o tom, ze tlak na Belorusko bude pokracovat.


Cina
-Pred par dny probehl propad akcii. Proc? Protoze statni media vypustila informaci, ze internetove hry jsou jako „opium“. Vcera vecer zacalo skupovani cinskych akcii. Uvidime, jak to dopadne.
-Prevoz kontejneru z Ciny pres Kazachstan, Rusko a BR se zvysil na 50%. Je to diky Bajkalskym tunelum.
https://www.youtube.com/watch?v=-jx84G7sWOc


Rusko vytvorilo alternativu k Suezskemu kanalu (pro rustinare)
https://www.youtube.com/watch?v=5wOYRj6GsB8


**Rusko** -Vcera se setkal president Ruska V.V. Putin s hlavou Karacajev-Cerkezie, Rasidem Temrezovem. Jednali o socioekonomické situaci v regionu. Prislo i na turismus. Letos uz navstivilo republiku 1,5 mil. rekreantu. Nedaleko od casti Zelencukskej nadherne lyzarske misto Archyz https://www.vpoxod.ru/page/toponym/arhyz_info prekrasna oblast. V blizkosti jsou velmi sakrani mista. Toto tema nebudu rozvijet – neprisel jeste vhodny cas. http://kremlin.ru/events/president/news/66316 -Vcera byla ozvucena takova zprava, ktera jeste nikdy nezaznela. V souvislosti s ohrozovanim Krymu je Rusko pripraveno uderit cirkonovymi raketami na centrum rozhodovani v Kyjevu. -Gazprom prestal zcela zasobovat plynem Ukrajinu. V cele Evrope vznika nedostatek. -Akajev, byvaly president Kyrgyzie, priletel do Bisketu. Bud ho chytili nebo prijel dobrovolne na vyslech. O cem? Je to spojeni s kupcenim pro Kanadu, ktera patri pod VB. V Kyrgyzii dobyva zlato. Dnesni kyrgyzska vlada uvadi, ze ztraty z teto cinnosti, ktera ma koreny v minulosti, jsou obrovske. -V Rusku se melo konat negativni predstaveni v divadlech po cele zemi. Po protestu organizace „Dustojniku Ruska“, ze toto urazi pamatku hrdinu 2. svetove valky, a melo by se zakazat. Ministr kultury se tvrde postavil proti. Je znamo, kdo protlacil tohoto ministra. No, probehla plna osveta. **Iran** Zde je nekolik problemu najednou. Potopeny tanker, jehoz kapitan zahynul byl rumunsky obcan pod patronatem VB. Za potopeni obvinuji Iran, ktery to ale striktne popira. VB a Izrael se pripravuji na napadeni Iranu. Iran pripravuje PVO a tezke rakety v odpoved. Shromazduji se duvody pro napadeni Iranu. Zitra se ma v Iranu konat inaugurace noveho presidenta. Situace je v Iranu velmi slozita. **USA** Dne 3.8.21 probehla strelba u Pentagonu. Dosud nejsou zadne podrobnosti, jen nasledujici: -byl zastrelen 1 policista ochranky -2 tezce zraneni vojaci ochranky -a jeste jeden raneny. Urocnik byl neutralizovan ochrankou Pentagonu. -President USA Biden zada demisi guvernera NY za sexualni obtezovani. -Trump ohlasil, ze se chysta brzy oznamit nova fakta o falzifikaci presidentskych voleb. Dne 21.8.21 bude mit vystoupeni v novem statu USA, kde toto oznami. Uz shromazdil 102 mil. USD od darcu na kampan pro volby do Kongresu. **VB** Johnson prijal Tichanovskou. Mluvi se o tom, ze tlak na Belorusko bude pokracovat. **Cina** -Pred par dny probehl propad akcii. Proc? Protoze statni media vypustila informaci, ze internetove hry jsou jako „opium“. Vcera vecer zacalo skupovani cinskych akcii. Uvidime, jak to dopadne. -Prevoz kontejneru z Ciny pres Kazachstan, Rusko a BR se zvysil na 50%. Je to diky Bajkalskym tunelum. https://www.youtube.com/watch?v=-jx84G7sWOc Rusko vytvorilo alternativu k Suezskemu kanalu (pro rustinare) https://www.youtube.com/watch?v=5wOYRj6GsB8
Upravené 4. 8. 2021 o 20:26
333
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept