Mimo kategórií
Prečo sa s génovou manipuláciou tak ponáhľajú?

Prichádza Zlatý vek a nie je možné mu zabrániť. Noc Svaroga skončila, je ráno a prichádza Deň Svaroga. Nastúpiť môže iba prostredníctvom Človekov, pretože len cez nich je možné ukotviť vysoké energie na Zemi. Duchovným rastom a zvyšujúcou vibračnou úrovňou, dokážu Človekovia cez seba prepustiť tieto energie na Zem.


Génová terapia bráni duchovnému vzostupu, preto sa s ňou tak ponáhľajú. Je možné, že fázový posun do Zlatého veku je za dverami a oni to vedia. Toto môže byť ich zúfalá snaha tomu zabrániť, alebo čo najviac ľudí udržať na nízkej úrovni vedomia, pretože taký sa do nového sveta nedostanú (zahynuli by v ňom) a oni na nich budú môcť naďalej parazitovať vo svetoch podobných nášmu.


Je nutné na sebe duchovne pracovať. V prvom rade sa zbaviť strachu zo smrti, ale aj ostatných strachov. Zbaviť sa strachu z vírusu, vakcíny, represálií štátnej moci... Potom závislostí. Závislosti na cigaretách, veciach, ľuďoch... Zbaviť sa svojich nedostatkov a negatívnych vlastností... Vytvoriť a ujasniť si svoje mravné postoje a zásady a držať sa ich v tejto dobe skúšok, v dobe oddeľovania zrna od pliev. Nakoniec si vytvoriť pozitívnu víziu budúcnosti, sveta, v akom by sme chceli žiť a začať s jeho realizáciou.


Prichádza Zlatý vek a nie je možné mu zabrániť. Noc Svaroga skončila, je ráno a prichádza Deň Svaroga. Nastúpiť môže iba prostredníctvom Človekov, pretože len cez nich je možné ukotviť vysoké energie na Zemi. Duchovným rastom a zvyšujúcou vibračnou úrovňou, dokážu Človekovia cez seba prepustiť tieto energie na Zem. Génová terapia bráni duchovnému vzostupu, preto sa s ňou tak ponáhľajú. Je možné, že fázový posun do Zlatého veku je za dverami a oni to vedia. Toto môže byť ich zúfalá snaha tomu zabrániť, alebo čo najviac ľudí udržať na nízkej úrovni vedomia, pretože taký sa do nového sveta nedostanú (zahynuli by v ňom) a oni na nich budú môcť naďalej parazitovať vo svetoch podobných nášmu. Je nutné na sebe duchovne pracovať. V prvom rade sa zbaviť strachu zo smrti, ale aj ostatných strachov. Zbaviť sa strachu z vírusu, vakcíny, represálií štátnej moci... Potom závislostí. Závislosti na cigaretách, veciach, ľuďoch... Zbaviť sa svojich nedostatkov a negatívnych vlastností... Vytvoriť a ujasniť si svoje mravné postoje a zásady a držať sa ich v tejto dobe skúšok, v dobe oddeľovania zrna od pliev. Nakoniec si vytvoriť pozitívnu víziu budúcnosti, sveta, v akom by sme chceli žiť a začať s jeho realizáciou.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ogare-vidím to podobne aj keď v iných termínoch....otázkou je ešte koľko,ako dlho a čo sa ešte musí a bude dovolené ilustrovať.


Ogare-vidím to podobne aj keď v iných termínoch....otázkou je ešte koľko,ako dlho a čo sa ešte musí a bude dovolené ilustrovať.

Prichádza Zlatý vek a nie je možné mu zabrániť.
fajn, to by šlo, ale...
Nastúpiť môže iba prostredníctvom Človekov,
takže když eliminuji člověkov, tak ten proces mohu zastavit.....
pretože len cez nich je možné ukotviť vysoké energie na Zemi
argumentum ad absurdum.....smile


[quote="pid:28083, uid:623"]Prichádza Zlatý vek a nie je možné mu zabrániť.[/quote]fajn, to by šlo, ale... [quote="pid:28083, uid:623"]Nastúpiť môže iba prostredníctvom Človekov,[/quote] takže když eliminuji člověkov, tak ten proces mohu zastavit..... [quote="pid:28083, uid:623"]pretože len cez nich je možné ukotviť vysoké energie na Zemi[/quote] argumentum ad absurdum.....:)

Vedi.Vini......

takže když eliminuji člověkov, tak ten proces mohu zastavit.....
...v takomto prípade je to dočasné víťazstvo temnoty(časovo pribl.1sekunda)a hrubohmotná prírodná planéta zem nadobro bez podpory vyšších energií okamžite končí a obyvatelia sa presunú do iných príslušných dimenzií.


[quote="pid:28135, uid:190"]takže když eliminuji člověkov, tak ten proces mohu zastavit.....[/quote]...v takomto prípade je to dočasné víťazstvo temnoty(časovo pribl.1sekunda)a hrubohmotná prírodná planéta zem nadobro bez podpory vyšších energií okamžite končí a obyvatelia sa presunú do iných príslušných dimenzií.

je to dočasné víťazstvo


Proto GP řídí na hranici božího dopuštění, zničení je z podstaty snadné a kdyby to GP chtěl mohl by to udělat při současných technologiích okamžitě ( jeho cílem je dominance a z toho plynoucí zotročení lidstva ). Proto lze s GP částečně spolupracovat, protože máme alespoň jeden stejný cíl zachování lidstva ( on zotročeného, my svobodného ).


[quote="pid:28145, uid:191"]je to dočasné víťazstvo[/quote] Proto GP řídí na hranici božího dopuštění, zničení je z podstaty snadné a kdyby to GP chtěl mohl by to udělat při současných technologiích okamžitě ( jeho cílem je dominance a z toho plynoucí zotročení lidstva ). Proto lze s GP částečně spolupracovat, protože máme alespoň jeden stejný cíl zachování lidstva ( on zotročeného, my svobodného ).
Upravené 4. 8. 2021 o 08:33

otázkou je ešte koľko,ako dlho a čo sa ešte musí a bude dovolené ilustrovať.


Pokial nebude rozhodnute o spáčoch kam kto pojde. Ci do toho vzostupu alebo do toho korporatneho matrixu kam sa snzia stiahnut co najviac ludi.


[quote="pid:28091, uid:191"]otázkou je ešte koľko,ako dlho a čo sa ešte musí a bude dovolené ilustrovať.[/quote] Pokial nebude rozhodnute o spáčoch kam kto pojde. Ci do toho vzostupu alebo do toho korporatneho matrixu kam sa snzia stiahnut co najviac ludi.

Vakcíny, které zablokují ducha
Proč mnozí lidé nechtějí chápat spirituální obsahy ani každodenní „očividno“? Není to snad proto, že jejich duch má problémy proniknout k tělu? Existují látky, které působí až do úrovně DNA a světelné výměny člověka. Některé z nich blokují naše napojení na duchovní svět. Mezi ně patří i různé látky, které jsou součástmi vakcín.
Zůstat otevřený pro vnuknutí z univerza: vakcíny mohou zhoršit „napojení“ na univerzálního ducha.
Tyto složky vakcín, které jsou rozebírány dále v článku, mohou mít přímý vliv na zdravý duševní vývoj a spirituální otevření očkovaného jedince až na úrovni neutrin (světelná výměna v DNA). V souvislosti s procesy látkové výměny lze pochopit i to, co se odehrává v organismu z jemnohmotného pohledu. S tímto poznáním již není udivující, že proočkovaní lidé mají často velké problémy otevřít se faktům nebo názorům mimo svých úzkých, často vnucených schémat myšlení. Existují příčiny, odpovědné za tuto „slepotu“.
Vývoji vědomí a duchovnímu otevření člověka brání v současnosti mnohé okolnosti. Je zde jednak přizpůsobování schémat myšlení a víry — jejichž základ je položen ve škole a které jsou dále zpevňovány akademickým vzděláním a určitými náboženstvími. Pak je tu hektika a povrchnost, která lidem dovolí obrátit se „nahoru“ až v případě velkého utrpení. Někdy příčiny spočívají v minulosti samotného člověka: kdo se během mnoha předchozích životů zajímal pouze o hmotu, tomu mezitím doslova chybí antény pro spirituální svět.
Existuje však i jeden další činitel: přímý, škodlivý vliv na fyzické „body napojení“ na duchovní, jemnohmotný svět, který mají mnohé složky vakcín.
Takto je člověk odříznut od nezměrné pokladny vědomostí, ke kterým by mohl přistupovat, a to již v raném kojeneckém věku. Čili v čase, ve kterém se ještě neuzavřela ochranná mozkově-krevní (hemato-encefalická) bariéra. Zvrácené na tom je, že takto poznačený dospělý člověk si to vůbec nemůže uvědomit. Vůbec není schopen zjistit to a následně provést odpovídající kroky. Příroda se přirozeně postarala o možnosti, které umožňují takové zábrany odstranit. K tomu je však zapotřebí, aby člověk namáhal svou vůli s cílem rozpustit tyto blokády a opět „zprovoznit“ kablík, vedoucí do duchovního světa — řekněme i k andělům, k duchovně vyspělému mistru nebo k vlastnímu božskému Já. Takovému úsilí vůle však předchází poznání blokády — a právě to je obtížné, protože se jedná o oblast typu „nevím, že nevím“.
No základy pro spojení s duchovním světem jsou stále ještě přítomny. Státem podporované „programování“ ho však podstatně ztěžuje. A to z dobrého důvodu, vždyť podle Gándhího: ovládat svobodně myslícího člověka je těžší než ovládat deset tisíc učičíkaných a zmanipulovaných konformistů.
Kde v těle se odehrávají tyto kontakty s informacemi z duchovního světa? A jakým způsobem vůbec smí vstoupit s námi do kontaktu?


Vstupní filtr
Obecně je člověk vybaven svobodou rozhodování. V podstatě může dělat a dopustit co chce, musí však (a moderní člověk na to až příliš snadno zapomíná) vždy nést důsledky svého jednání — ať je to v tomto či příštím životě. Tato svoboda rozhodování stoprocentně respektuje duchovní svět. Nemoci, úrazy nebo jiné údery osudu zpravidla nejsou pouze jednoduše smolou nebo hloupou náhodou, ale důsledky příčin, které jsme kdysi my sami položili. Často jsou to výzvy k nápravě, které jsou však z drtivé části nesprávně chápány.
„Informace, seslaná úderem osudu,“ je však zpravidla již pouze úderem kladiva na člověka poté, co nereagoval na jiné výzvy duchovního světa. Větší smysl by mělo používat jiné nástroje, které jsme obdrželi na svou životní cestu: intuici, smysl pro něco, rozvahu, ale i city a zdravý lidský rozum. Co pak člověk udělá s tím, co mu ten jemný, tichý vnitřní hlásek v něm v okamžiku ztišení našeptá, s tím, co mu napoví jeho intuice, je opět ponecháno jeho svobodné vůli. Duchovní svět — vyšší Já člověka, jeho strážný nebo jiný anděl — tak či onak posílá informace receptorům, jichž jsou v lidském organismu biliony.
Aby tyto „vstupy shora“ neproudily nekontrolovaně do člověka, existuje něco jako „filtrační nebo kontrolní stanice“, kterou zná tak medicína, jakož i běžné náboženství jako „bránu vědomí“: mezimozkový hrbol (thalamus). Ten filtruje nejen nesčetné informace, proudící z těla do mozku, ze kterých si uvědomíme jen nepatrně malou část. Mezimozkový hrbol je i místem, přes které se (v závislosti na naprogramování filtru) filtrují informace z jemnohmotného světa, které tečou nebo mohly by téct do vědomí člověka. Ať už formou duchovních vnuknutí, myšlenek nebo vizí, nebo formou poselství některému vnitřnímu orgánu, který je právě ve stavu brzkého onemocnění.
Tyto procesy mohou být pro mnohé čtenáře nové a možná napoprvé ne zcela stravitelné, protože tok informací se zredukoval na „hmotnou“ úroveň. V důsledku svobodného a nerušeného získávání zkušeností lidstva však duchovní svět smí přímo zasáhnout pouze v případě mimořádné nouze — někteří to pak označují za „zásahy anděla strážného“; jinak to má zakázáno. Ustavičně však nabízí své poznání, řešení problémů, znalosti a mnoho jiného. Ale protože se to celé musí dít tak, aby lidé nabídku nepřijímali nechtěně, přenos poselství se děje na „hmotné“ bázi, podobné známému principu vysílače a přijímače: program lze přijímat pouze tehdy, když se příjemce naladil na příslušnou frekvenci. Tento přenos se uskutečňuje prostřednictvím světla.


DNA jako přijímací anténa
Na základě díla prof. Fritz-Alberta Poppa se ví, že buňky, přesněji řečeno DNA (deoxyribonukleová kyselina), navzájem komunikují prostřednictvím světla — fotonů. Děje se to podstatně rychleji než prostřednictvím nervových drah nebo dokonce hormonů. Už Hermes Trismegistos (Hermés Třikrát velký/mocný) znal zákon „jak v malém, tak ve velkém“. Proto je na bíledni myšlenka, že i duchovní svět komunikuje s člověkem pomocí světla jako modulačního základu a DNA je přijímačem. Fyzika udělala v poznání toho, čím světlo ve skutečnosti je, velké pokroky, je však stále jen na začátku. Mezitím se ví, že nejen fotony jsou světlem, ale i neutrina jsou považovány za světlo a v souladu s tím mohou být modulované informacemi. Popp zjistil i to, že DNA je velký zásobník světla. Navíc, tato dvojitá spirála má tvar tyčové a kruhové antény (viz práci Dr. Dietera Broers). To poukazuje na to, že DNA byla navržena pro příjem elektrických a magnetických vln. Světlo sestává z elektromagnetických vln, má tedy ideální tvar na příjem prostřednictvím DNA. V tom, jakou funkci má DNA — zejména sekvence genů — věda zdaleka nemá jasno. I když se před více než 50 lety tvrdilo, že genetický kód člověka bude brzy rozluštěn, v současnosti se toho umí v podstatě méně než dříve. Protože čím hlouběji se pronikne do problematiky DNA a genů, tím složitější to celé je. V současnosti se například předpokládá, že i „nadbytečné“ struktury DNA, ještě donedávna považovány za odpadní (junk) DNA, mají také funkce, které však zatím nebylo možné rozpoznat.
A přesně tady je ukryt klíč k porozumění „napojení“ na duchovní svět. Jak již bylo uvedeno dříve, v DNA se nachází uložené světlo ve formě fotonů. Biofoton je tedy světlo. Tento foton je však příliš pomalý na to, aby mohl být považován za nositele informací z duchovního světa. Zde vstupují do hry neutrina. Ty jsou několikanásobně rychlejší než fotony a svým elektrickým nábojem jsou neutrální. Neutrálnost odpovídá duchovnímu světu. V něm totiž neexistuje dualita, jak ji známe zde na planetě. Neutrina proto představují ideální základ komunikace mezi duší, inkarnovanou v lidském těle, a duchovním světem. V součtu to znamená, že „vstupy“ z duchovního světa se uskutečňují pomocí světla. Jako přijímač slouží struktury DNA, zde zásobník světla s fotony. Pokud jsou vysílač a přijímač navzájem naladěné, uskuteční se výměna informací. Pomocí struktur „odpadní“ DNA, ležících ladem, člověk dokáže být jasnozřivý, jasnoslyšný atd. — může tedy nabýt schopnosti, které mohou (ale nemusí) jít ruka v ruce se zvýšeným vědomím. Tyto schopnosti, mezi které patří i intuice, lze však rozvinout pouze tehdy, pokud člověk nemá „poruchu příjmu“.
Zbývající část článku, v níž autor popisuje, jak vakcíny mohou narušit příjmové schopnosti buňky, jako hliník, rtuť a formaldehyd sabotují přirozené a základní duchovně-tělesné procesy fosforu, síry…, jak lze tyto svinstvo z těla opět vyloučit, je obsažena v tištěné, mně nepřístupné podobě časopisu.


Z němčiny v dubnu 2015 přeložil ďurino.
Zdroj: https://www.zeitenschrift.com/artikel/impfstoffe-die-den-geist-aussperren

Více zde: https://www.svobodavockovani.cz/news/vakciny-ktere-zablokuji-ducha/


Vakcíny, které zablokují ducha Proč mnozí lidé nechtějí chápat spirituální obsahy ani každodenní „očividno“? Není to snad proto, že jejich duch má problémy proniknout k tělu? Existují látky, které působí až do úrovně DNA a světelné výměny člověka. Některé z nich blokují naše napojení na duchovní svět. Mezi ně patří i různé látky, které jsou součástmi vakcín. Zůstat otevřený pro vnuknutí z univerza: vakcíny mohou zhoršit „napojení“ na univerzálního ducha. Tyto složky vakcín, které jsou rozebírány dále v článku, mohou mít přímý vliv na zdravý duševní vývoj a spirituální otevření očkovaného jedince až na úrovni neutrin (světelná výměna v DNA). V souvislosti s procesy látkové výměny lze pochopit i to, co se odehrává v organismu z jemnohmotného pohledu. S tímto poznáním již není udivující, že proočkovaní lidé mají často velké problémy otevřít se faktům nebo názorům mimo svých úzkých, často vnucených schémat myšlení. Existují příčiny, odpovědné za tuto „slepotu“. Vývoji vědomí a duchovnímu otevření člověka brání v současnosti mnohé okolnosti. Je zde jednak přizpůsobování schémat myšlení a víry — jejichž základ je položen ve škole a které jsou dále zpevňovány akademickým vzděláním a určitými náboženstvími. Pak je tu hektika a povrchnost, která lidem dovolí obrátit se „nahoru“ až v případě velkého utrpení. Někdy příčiny spočívají v minulosti samotného člověka: kdo se během mnoha předchozích životů zajímal pouze o hmotu, tomu mezitím doslova chybí antény pro spirituální svět. Existuje však i jeden další činitel: přímý, škodlivý vliv na fyzické „body napojení“ na duchovní, jemnohmotný svět, který mají mnohé složky vakcín. Takto je člověk odříznut od nezměrné pokladny vědomostí, ke kterým by mohl přistupovat, a to již v raném kojeneckém věku. Čili v čase, ve kterém se ještě neuzavřela ochranná mozkově-krevní (hemato-encefalická) bariéra. Zvrácené na tom je, že takto poznačený dospělý člověk si to vůbec nemůže uvědomit. Vůbec není schopen zjistit to a následně provést odpovídající kroky. Příroda se přirozeně postarala o možnosti, které umožňují takové zábrany odstranit. K tomu je však zapotřebí, aby člověk namáhal svou vůli s cílem rozpustit tyto blokády a opět „zprovoznit“ kablík, vedoucí do duchovního světa — řekněme i k andělům, k duchovně vyspělému mistru nebo k vlastnímu božskému Já. Takovému úsilí vůle však předchází poznání blokády — a právě to je obtížné, protože se jedná o oblast typu „nevím, že nevím“. No základy pro spojení s duchovním světem jsou stále ještě přítomny. Státem podporované „programování“ ho však podstatně ztěžuje. A to z dobrého důvodu, vždyť podle Gándhího: ovládat svobodně myslícího člověka je těžší než ovládat deset tisíc učičíkaných a zmanipulovaných konformistů. Kde v těle se odehrávají tyto kontakty s informacemi z duchovního světa? A jakým způsobem vůbec smí vstoupit s námi do kontaktu? Vstupní filtr Obecně je člověk vybaven svobodou rozhodování. V podstatě může dělat a dopustit co chce, musí však (a moderní člověk na to až příliš snadno zapomíná) vždy nést důsledky svého jednání — ať je to v tomto či příštím životě. Tato svoboda rozhodování stoprocentně respektuje duchovní svět. Nemoci, úrazy nebo jiné údery osudu zpravidla nejsou pouze jednoduše smolou nebo hloupou náhodou, ale důsledky příčin, které jsme kdysi my sami položili. Často jsou to výzvy k nápravě, které jsou však z drtivé části nesprávně chápány. „Informace, seslaná úderem osudu,“ je však zpravidla již pouze úderem kladiva na člověka poté, co nereagoval na jiné výzvy duchovního světa. Větší smysl by mělo používat jiné nástroje, které jsme obdrželi na svou životní cestu: intuici, smysl pro něco, rozvahu, ale i city a zdravý lidský rozum. Co pak člověk udělá s tím, co mu ten jemný, tichý vnitřní hlásek v něm v okamžiku ztišení našeptá, s tím, co mu napoví jeho intuice, je opět ponecháno jeho svobodné vůli. Duchovní svět — vyšší Já člověka, jeho strážný nebo jiný anděl — tak či onak posílá informace receptorům, jichž jsou v lidském organismu biliony. Aby tyto „vstupy shora“ neproudily nekontrolovaně do člověka, existuje něco jako „filtrační nebo kontrolní stanice“, kterou zná tak medicína, jakož i běžné náboženství jako „bránu vědomí“: mezimozkový hrbol (thalamus). Ten filtruje nejen nesčetné informace, proudící z těla do mozku, ze kterých si uvědomíme jen nepatrně malou část. Mezimozkový hrbol je i místem, přes které se (v závislosti na naprogramování filtru) filtrují informace z jemnohmotného světa, které tečou nebo mohly by téct do vědomí člověka. Ať už formou duchovních vnuknutí, myšlenek nebo vizí, nebo formou poselství některému vnitřnímu orgánu, který je právě ve stavu brzkého onemocnění. Tyto procesy mohou být pro mnohé čtenáře nové a možná napoprvé ne zcela stravitelné, protože tok informací se zredukoval na „hmotnou“ úroveň. V důsledku svobodného a nerušeného získávání zkušeností lidstva však duchovní svět smí přímo zasáhnout pouze v případě mimořádné nouze — někteří to pak označují za „zásahy anděla strážného“; jinak to má zakázáno. Ustavičně však nabízí své poznání, řešení problémů, znalosti a mnoho jiného. Ale protože se to celé musí dít tak, aby lidé nabídku nepřijímali nechtěně, přenos poselství se děje na „hmotné“ bázi, podobné známému principu vysílače a přijímače: program lze přijímat pouze tehdy, když se příjemce naladil na příslušnou frekvenci. Tento přenos se uskutečňuje prostřednictvím světla. DNA jako přijímací anténa Na základě díla prof. Fritz-Alberta Poppa se ví, že buňky, přesněji řečeno DNA (deoxyribonukleová kyselina), navzájem komunikují prostřednictvím světla — fotonů. Děje se to podstatně rychleji než prostřednictvím nervových drah nebo dokonce hormonů. Už Hermes Trismegistos (Hermés Třikrát velký/mocný) znal zákon „jak v malém, tak ve velkém“. Proto je na bíledni myšlenka, že i duchovní svět komunikuje s člověkem pomocí světla jako modulačního základu a DNA je přijímačem. Fyzika udělala v poznání toho, čím světlo ve skutečnosti je, velké pokroky, je však stále jen na začátku. Mezitím se ví, že nejen fotony jsou světlem, ale i neutrina jsou považovány za světlo a v souladu s tím mohou být modulované informacemi. Popp zjistil i to, že DNA je velký zásobník světla. Navíc, tato dvojitá spirála má tvar tyčové a kruhové antény (viz práci Dr. Dietera Broers). To poukazuje na to, že DNA byla navržena pro příjem elektrických a magnetických vln. Světlo sestává z elektromagnetických vln, má tedy ideální tvar na příjem prostřednictvím DNA. V tom, jakou funkci má DNA — zejména sekvence genů — věda zdaleka nemá jasno. I když se před více než 50 lety tvrdilo, že genetický kód člověka bude brzy rozluštěn, v současnosti se toho umí v podstatě méně než dříve. Protože čím hlouběji se pronikne do problematiky DNA a genů, tím složitější to celé je. V současnosti se například předpokládá, že i „nadbytečné“ struktury DNA, ještě donedávna považovány za odpadní (junk) DNA, mají také funkce, které však zatím nebylo možné rozpoznat. A přesně tady je ukryt klíč k porozumění „napojení“ na duchovní svět. Jak již bylo uvedeno dříve, v DNA se nachází uložené světlo ve formě fotonů. Biofoton je tedy světlo. Tento foton je však příliš pomalý na to, aby mohl být považován za nositele informací z duchovního světa. Zde vstupují do hry neutrina. Ty jsou několikanásobně rychlejší než fotony a svým elektrickým nábojem jsou neutrální. Neutrálnost odpovídá duchovnímu světu. V něm totiž neexistuje dualita, jak ji známe zde na planetě. Neutrina proto představují ideální základ komunikace mezi duší, inkarnovanou v lidském těle, a duchovním světem. V součtu to znamená, že „vstupy“ z duchovního světa se uskutečňují pomocí světla. Jako přijímač slouží struktury DNA, zde zásobník světla s fotony. Pokud jsou vysílač a přijímač navzájem naladěné, uskuteční se výměna informací. Pomocí struktur „odpadní“ DNA, ležících ladem, člověk dokáže být jasnozřivý, jasnoslyšný atd. — může tedy nabýt schopnosti, které mohou (ale nemusí) jít ruka v ruce se zvýšeným vědomím. Tyto schopnosti, mezi které patří i intuice, lze však rozvinout pouze tehdy, pokud člověk nemá „poruchu příjmu“. Zbývající část článku, v níž autor popisuje, jak vakcíny mohou narušit příjmové schopnosti buňky, jako hliník, rtuť a formaldehyd sabotují přirozené a základní duchovně-tělesné procesy fosforu, síry…, jak lze tyto svinstvo z těla opět vyloučit, je obsažena v tištěné, mně nepřístupné podobě časopisu. Z němčiny v dubnu 2015 přeložil ďurino. Zdroj: https://www.zeitenschrift.com/artikel/impfstoffe-die-den-geist-aussperren Více zde: https://www.svobodavockovani.cz/news/vakciny-ktere-zablokuji-ducha/

dimenzií

Neštěstí nastává, když 2 různé obory používají stejné termíny pro různý obsah a navíc nejméně v jednom z oborů není snadno dohledatelná definice termínu, která by byla snadno pochopitelná bez předchozího studia.


[quote="pid:28145, uid:191"]dimenzií[/quote] Neštěstí nastává, když 2 různé obory používají stejné termíny pro různý obsah a navíc nejméně v jednom z oborů není snadno dohledatelná definice termínu, která by byla snadno pochopitelná bez předchozího studia.
Upravené 4. 8. 2021 o 09:30

Vakcíny, které zablokují ducha


Duše jsou již dosti zablokované, protože jsou blokovány z mnoha stran. Např. zajistili jsme technosférou přespříliš a plně se tak projevuje přísloví "pohodlí zabijí duši". Když už, tak půjde spíše o snahu, aby se duch nevzchopil. Nicméně každého kdo se vzchopí morálně, toho Bůh podpoří a jeho ducha pozvedne.


[quote="pid:28158, uid:509"]Vakcíny, které zablokují ducha[/quote] Duše jsou již dosti zablokované, protože jsou blokovány z mnoha stran. Např. zajistili jsme technosférou přespříliš a plně se tak projevuje přísloví "pohodlí zabijí duši". Když už, tak půjde spíše o snahu, aby se duch nevzchopil. Nicméně každého kdo se vzchopí morálně, toho Bůh podpoří a jeho ducha pozvedne.
Upravené 4. 8. 2021 o 09:49

Neštěstí nastává
Jestli to můj vopičáč správně spočítal, tak tady nejde o fenomén poloprázdné a poloplné sklenice neznámého obsahu. Zde se jedná o přímé mlácení prázdné slámy. Už jsi vyměnil baterky v počítadle??


[quote="pid:28160, uid:240"]Neštěstí nastává[/quote]Jestli to můj vopičáč správně spočítal, tak tady nejde o fenomén poloprázdné a poloplné sklenice neznámého obsahu. Zde se jedná o přímé mlácení prázdné slámy. Už jsi vyměnil baterky v počítadle??

Vedi.Vini......

Ci do toho vzostupu alebo do toho korporatneho matrixu
...už sú tu len dve základné sily a snahy.Status quo alebo klesnutie hlbšie do matérie,väčšie zapuzdrenie ducha a pravej duše tým pádom pozdvihnutie pseudoduše-animálneho ega,nenapredovanie,nepozdvihovanie duchovného uvedomenia,nevedomá zotročená myseľ atd.Na druhej strane pootvorenie puzdra ducha a pravej duše,obmedzenie snáh ega,pozdvihnutie duchovného uvedomenia,mravnosti,nepripútanie sa k matérii,vedomá slobodná myseľ,atď.atď.


[quote="pid:28155, uid:580"]Ci do toho vzostupu alebo do toho korporatneho matrixu[/quote]...už sú tu len dve základné sily a snahy.Status quo alebo klesnutie hlbšie do matérie,väčšie zapuzdrenie ducha a pravej duše tým pádom pozdvihnutie pseudoduše-animálneho ega,nenapredovanie,nepozdvihovanie duchovného uvedomenia,nevedomá zotročená myseľ atd.Na druhej strane pootvorenie puzdra ducha a pravej duše,obmedzenie snáh ega,pozdvihnutie duchovného uvedomenia,mravnosti,nepripútanie sa k matérii,vedomá slobodná myseľ,atď.atď.

spočítal

Šefče, drž se svého (čertovského) kopyta...
;-)
Zde se jedná o přímé mlácení prázdné slámy.

Možná... Pro někoho, kdo všechno ví.
(Občas myslím i na mlčící čtenáře, o kterých nic nevím.)
Už jsi vyměnil baterky v počítadle??

Zatím počítám, že mé výpočetní prostředky nejsou na baterky...
:-P


[quote="pid:28163, uid:190"]spočítal[/quote] Šefče, drž se svého (čertovského) kopyta... ;-) [quote="pid:28163, uid:190"]Zde se jedná o přímé mlácení prázdné slámy.[/quote] Možná... Pro někoho, kdo všechno ví. (Občas myslím i na mlčící čtenáře, o kterých nic nevím.) [quote="pid:28163, uid:190"]Už jsi vyměnil baterky v počítadle??[/quote] Zatím počítám, že mé výpočetní prostředky nejsou na baterky... :-P

Zatím počítám, že mé výpočetní prostředky nejsou na baterky...
potom tedy vyzkoušej test. Nekonečnost lze vytvořit pouze dělením ohraničeného. To s velkou pravděpodobností nedáš gadgetem na baterky...říká můj vopičák


[quote="pid:28178, uid:240"]Zatím počítám, že mé výpočetní prostředky nejsou na baterky...[/quote]potom tedy vyzkoušej test. Nekonečnost lze vytvořit pouze dělením ohraničeného. To s velkou pravděpodobností nedáš gadgetem na baterky...říká můj vopičák

Vedi.Vini......

Možná... Pro někoho, kdo všechno ví.
A ty víš co je Aristotelovo
argumentum ad absurdum


[quote="pid:28178, uid:240"]Možná... Pro někoho, kdo všechno ví.[/quote]A ty víš co je Aristotelovo [quote="pid:28135, uid:190"]argumentum ad absurdum[/quote]

Vedi.Vini......

Nekonečnost lze vytvořit pouze dělením ohraničeného.

Co's to na mne ušil, šefče pokušiteli?
To je na mne moc stručné....
Máme různě velká nekonečna...
Některá nekonečna hranici/e mají, jiná nikoliv...


[quote="pid:28183, uid:190"]Nekonečnost lze vytvořit pouze dělením ohraničeného.[/quote] Co's to na mne ušil, šefče pokušiteli? To je na mne moc stručné.... Máme různě velká nekonečna... Některá nekonečna hranici/e mají, jiná nikoliv...

Máme různě velká nekonečna...
Některá nekonečna hranici/e mají, jiná nikoliv...
Vopičák to říkal, s gadgetem na baterky to nedáš....smile


[quote="pid:28190, uid:240"]Máme různě velká nekonečna... Některá nekonečna hranici/e mají, jiná nikoliv...[/quote] Vopičák to říkal, s gadgetem na baterky to nedáš....:)

Vedi.Vini......

Vopičák to říkal, s gadgetem na baterky to nedáš....


Prečo píšeš, keď nemáš čo povedať k téme vlákna? Buď taký dobrý a na vypisovanie o blbostiach si založ vlastnú tému.


[quote="pid:28206, uid:190"]Vopičák to říkal, s gadgetem na baterky to nedáš....[/quote] Prečo píšeš, keď nemáš čo povedať k téme vlákna? Buď taký dobrý a na vypisovanie o blbostiach si založ vlastnú tému.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 8. 2021 o 13:57

O nekonecne a jeho deleni, potrebe hranicneho na vytvoreni nnekoneca v prednaskach vysvetluje nassim haramein:


Uz ale neviem v ktorej presne to bolo, kazdpadne zaujimave.


https://m.youtube.com/watch?v=9p_AVKG7vhk&t=0s


https://m.youtube.com/watch?v=9p_AVKG7vhk


O nekonecne a jeho deleni, potrebe hranicneho na vytvoreni nnekoneca v prednaskach vysvetluje nassim haramein: Uz ale neviem v ktorej presne to bolo, kazdpadne zaujimave. https://m.youtube.com/watch?v=9p_AVKG7vhk&t=0s https://m.youtube.com/watch?v=9p_AVKG7vhk
Upravené 4. 8. 2021 o 14:05

Prečo píšeš
Proto, že dle mého vnímání procesů, mi vycházíš jako poměrně nebezpečný erektilní humanoid. Tak jsem si to nastavil....prozatím. Toto je veřejný prostor, který má svého správce. Případné stížnosti směřuj laskavě tímto směrem.


[quote="pid:28208, uid:623"]Prečo píšeš[/quote] Proto, že dle mého vnímání procesů, mi vycházíš jako poměrně nebezpečný erektilní humanoid. Tak jsem si to nastavil....prozatím. Toto je veřejný prostor, který má svého správce. Případné stížnosti směřuj laskavě tímto směrem.

Vedi.Vini......

Proto, že dle mého vnímání procesů, mi vycházíš jako poměrně nebezpečný erektilní humanoid. Tak jsem si to nastavil....prozatím. Toto je veřejný prostor, který má svého správce. Případné stížnosti směřuj laskavě tímto směrem.


Takže zase nič k téme. Svoju sťažnosť smerujem k tebe, pretože ťa považujem za inteligentného človeka.


[quote="pid:28210, uid:190"]Proto, že dle mého vnímání procesů, mi vycházíš jako poměrně nebezpečný erektilní humanoid. Tak jsem si to nastavil....prozatím. Toto je veřejný prostor, který má svého správce. Případné stížnosti směřuj laskavě tímto směrem.[/quote] Takže zase nič k téme. Svoju sťažnosť smerujem k tebe, pretože ťa považujem za inteligentného človeka.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Takže zase nič k téme
Jak se to vezme, když hned v prvním odstavci vysekneš dva fatální nesmysly:


  • den Svaroga může nastoupit jen prostřednictvím lidí
  • jediní propouštějí nějaké vysoké energie na zem, bez kterých to není možný

...místo toho, aby jste se zadumali, nafouknete se jak čverzubeci a vytváříte další toxický eintopf uvnitř vašich fantas....jeden příklad


...v takomto prípade je to dočasné víťazstvo temnoty(časovo pribl.1sekunda)a hrubohmotná prírodná planéta zem nadobro bez podpory vyšších energií okamžite končí a obyvatelia sa presunú do iných príslušných dimenzií.

Co by tak ten den a noc Svaoga mohlo být....dech universa, rozdílnost rotace pólů a rovníku slunce, precese zemské osy.....V každém případě to jsou spirálně cyklické procesy, na jejichž spuštění a ukončení člověk nemá vliv. Může je však využít a to v souladu s přírodou a nebo proti přírodě.
Jeden inspiračně ilustrační obrázek...
610ba2da9e13b


[quote="pid:28213, uid:623"]Takže zase nič k téme[/quote]Jak se to vezme, když hned v prvním odstavci vysekneš dva fatální nesmysly: - den Svaroga může nastoupit jen prostřednictvím lidí - jediní propouštějí nějaké vysoké energie na zem, bez kterých to není možný ...místo toho, aby jste se zadumali, nafouknete se jak čverzubeci a vytváříte další toxický eintopf uvnitř vašich fantas....jeden příklad [quote="pid:28145, uid:191"]...v takomto prípade je to dočasné víťazstvo temnoty(časovo pribl.1sekunda)a hrubohmotná prírodná planéta zem nadobro bez podpory vyšších energií okamžite končí a obyvatelia sa presunú do iných príslušných dimenzií.[/quote] Co by tak ten den a noc Svaoga mohlo být....dech universa, rozdílnost rotace pólů a rovníku slunce, precese zemské osy.....V každém případě to jsou spirálně cyklické procesy, na jejichž spuštění a ukončení člověk nemá vliv. Může je však využít a to v souladu s přírodou a nebo proti přírodě. Jeden inspiračně ilustrační obrázek... ![610ba2da9e13b](serve/attachment&path=610ba2da9e13b)

Vedi.Vini......

Jednoduse receno: "Co je nahore, to je dole" .....


Jednoduse receno: "Co je nahore, to je dole" .....

Co by tak ten den a noc Svaoga mohlo být....dech universa, rozdílnost rotace pólů a rovníku slunce, precese zemské osy.....V každém případě to jsou spirálně cyklické procesy, na jejichž spuštění a ukončení člověk nemá vliv.
..Ako som napísal,tieto termíny ako Ogar nepoužívam,no vystihol podstatu.Vo vesmíre(viditeľnom i neviditeľnom(95%celkovej hmoty vesmíru-tmavá hmota)je najpodstatnejšou a najvyššou kvalitou čudujsasvete!-vedomá myseľ.Absolútny Boh ako Tvorba Stvorenia tvorí zo seba v prvom rade na svoju podobu a obraz-sebauvedomelé mysle,pre ktoré sú následne sformované telá a príslušné prostredie,dimenzie,planéty atď.Genézu Stvorenia,rozdelenia,odlúčenia negatívneho stavu od pozitívneho stavu bytia tu nebudem rozpisovať,na starej vode a pod.som o týchto skutočnostiach písal.Každopádne sme v poslednej fáze ukončovania ilustrácie prirodzenosti neg.stavu bytia ,aj tejto duchovne najvzdialenejšej od HNR civilizácie, ako dlho ešte demonštrácia potrvá a či prechod bude náhly alebo pozvoľný záleží na voľbách všetkých a dovolení HNR.No po ukončení ilustrácie nadíde Nová éra založená na úplne iných základoch ničomu nepodobných terajším systémom...Vyššie duchovné energie udržiavajú túto planétu pri živote,ak by odišli tak prírodná planéta zem zanikne.


[quote="pid:28324, uid:190"]Co by tak ten den a noc Svaoga mohlo být....dech universa, rozdílnost rotace pólů a rovníku slunce, precese zemské osy.....V každém případě to jsou spirálně cyklické procesy, na jejichž spuštění a ukončení člověk nemá vliv.[/quote]..Ako som napísal,tieto termíny ako Ogar nepoužívam,no vystihol podstatu.Vo vesmíre(viditeľnom i neviditeľnom(95%celkovej hmoty vesmíru-tmavá hmota)je najpodstatnejšou a najvyššou kvalitou čudujsasvete!-vedomá myseľ.Absolútny Boh ako Tvorba Stvorenia tvorí zo seba v prvom rade na svoju podobu a obraz-sebauvedomelé mysle,pre ktoré sú následne sformované telá a príslušné prostredie,dimenzie,planéty atď.Genézu Stvorenia,rozdelenia,odlúčenia negatívneho stavu od pozitívneho stavu bytia tu nebudem rozpisovať,na starej vode a pod.som o týchto skutočnostiach písal.Každopádne sme v poslednej fáze ukončovania ilustrácie prirodzenosti neg.stavu bytia ,aj tejto duchovne najvzdialenejšej od HNR civilizácie, ako dlho ešte demonštrácia potrvá a či prechod bude náhly alebo pozvoľný záleží na voľbách všetkých a dovolení HNR.No po ukončení ilustrácie nadíde Nová éra založená na úplne iných základoch ničomu nepodobných terajším systémom...Vyššie duchovné energie udržiavajú túto planétu pri živote,ak by odišli tak prírodná planéta zem zanikne.


  • den Svaroga může nastoupit jen prostřednictvím lidí
  • jediní propouštějí nějaké vysoké energie na zem, bez kterých to není možný

Napísal som to kostrbato. Deň Svaroga príde bez ohľadu na ľudí a Človekov. Je to vesmírny cyklus. Ale Zlatý vek môže nastúpiť len prostredníctvom Človekov, ktorí cez seba prepustia vysoké energia na Zem. Zlatý vek nastane, je len otázka kedy. Čím viac bude na Zemi Človekov, tých skôr nastúpi. Čím menej, tým neskôr. Ale nastúpi určite, pretože tu vždy nejakí Človekovia budú.


Tí, ktorí sa nestanú Človekmi, do Zlatého veku nedôjdu, pretože vysoké vibrácie by doslova roztrhali ich fyzické telá. Preto je na každom z nás, aby sme na sebe pracovali.


[quote="pid:28324, uid:190"] - den Svaroga může nastoupit jen prostřednictvím lidí - jediní propouštějí nějaké vysoké energie na zem, bez kterých to není možný[/quote] Napísal som to kostrbato. Deň Svaroga príde bez ohľadu na ľudí a Človekov. Je to vesmírny cyklus. Ale Zlatý vek môže nastúpiť len prostredníctvom Človekov, ktorí cez seba prepustia vysoké energia na Zem. Zlatý vek nastane, je len otázka kedy. Čím viac bude na Zemi Človekov, tých skôr nastúpi. Čím menej, tým neskôr. Ale nastúpi určite, pretože tu vždy nejakí Človekovia budú. Tí, ktorí sa nestanú Človekmi, do Zlatého veku nedôjdu, pretože vysoké vibrácie by doslova roztrhali ich fyzické telá. Preto je na každom z nás, aby sme na sebe pracovali.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 8. 2021 o 21:07

Finta je v tom ze aj ked "ezoterici" pisu o vyssich eenrgiach a mozno nepostrehli aj ine zdroje informacii, ktore to priam potvrdzuju. Ked zabrdnete hlbsie do tem ako energeticke polia, aura a atd co ma v podstate kazda ziva dusa, tak si mozno uvedomime ze stavy ako HNEV, SMUTOK a atd. "polarizuju" tieto polia ( neni podstatne nazatial ako presne a co sa deje - tema na inokedy )


Preto si myslim ( nemam to este uplene ucelene v hlave a na papieri ) ze este nevieme o vplyve tychto energii na ludstvo. osobne mam v hlave ideu ze ludi co su a budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ?? to si netrufam odpvedat davam si dalsie veci ddokopy z viacerych oborov.


nie nahodou ale vidime zancnu polaritu v spolocnosti, ludia su podrazdeny a atd.


k faktom, na uvedenom linku si mozete precitat ze cca 20 % stuplo kozmicne ziarenie MIMO slnecnej sustavy a to je vyskum z 2018teho tzn cca 4 roky dozadu, kde su terajsie data ? odhad sme niekde na 50 % viac. Aky ma toto vplyv na biosferu ?


https://theconversation.com/mars-mission-how-increasing-levels-of-space-radiation-may-halt-human-visitors-94052


https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/2017SW001803


Finta je v tom ze aj ked "ezoterici" pisu o vyssich eenrgiach a mozno nepostrehli aj ine zdroje informacii, ktore to priam potvrdzuju. Ked zabrdnete hlbsie do tem ako energeticke polia, aura a atd co ma v podstate kazda ziva dusa, tak si mozno uvedomime ze stavy ako HNEV, SMUTOK a atd. "polarizuju" tieto polia ( neni podstatne nazatial ako presne a co sa deje - tema na inokedy ) Preto si myslim ( nemam to este uplene ucelene v hlave a na papieri ) ze este nevieme o vplyve tychto energii na ludstvo. osobne mam v hlave ideu ze ludi co su a budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ?? to si netrufam odpvedat davam si dalsie veci ddokopy z viacerych oborov. nie nahodou ale vidime zancnu polaritu v spolocnosti, ludia su podrazdeny a atd. k faktom, na uvedenom linku si mozete precitat ze cca 20 % stuplo kozmicne ziarenie MIMO slnecnej sustavy a to je vyskum z 2018teho tzn cca 4 roky dozadu, kde su terajsie data ? odhad sme niekde na 50 % viac. Aky ma toto vplyv na biosferu ? https://theconversation.com/mars-mission-how-increasing-levels-of-space-radiation-may-halt-human-visitors-94052 https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/2017SW001803

k faktom, na uvedenom linku si mozete precitat ze cca 20 % stuplo kozmicne ziarenie MIMO slnecnej sustavy


To je fyzický dôkaz, že Noc Svaroga skončila. Dostávame sa zo zákrytu na "výslnie". Reaguje na to planéta a reagujú na to ľudia. Tí s nižšími vibráciami upadajú ešte nižšie a tí s vyššími sa ešte viac pozdvihujú. Súvisí s tým aj zvyšovanie Šumanovej frekvencie, ktorá reaguje jednak na podnety zvonka (energie z vesmíru), jednak na podnety zvnútra (energia ľudí a Človekov).


Preto si myslim ( nemam to este uplene ucelene v hlave a na papieri ) ze este nevieme o vplyve tychto energii na ludstvo. osobne mam v hlave ideu ze ludi co su a budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ?? to si netrufam odpvedat davam si dalsie veci dokopy z viacerych oborov.


Je možné, že urobia rozhodnutia, ktoré ukončia ich fyzickú existenciu na Zemi. Napríklad sa dajú zaočkovať, alebo niečo v tom zmysle. Stretol som sa aj s názorom, že doslova zmiznú, keď na planéte dôjde k fázovému posunu. Do Zlatého veku sa dostanú len tí, ktorí sa zbavia strachov, závislostí, negatívov, budú mravní a zásadoví a začnú konať tak, aby sme sa do Zlatého veku dostali - tzn. netolerovali zlo a postavili sa mu (bez strachu a nenávisti). Fázový posun môže nastať kedykoľvek, takže kto na sebe ešte nezačal pracovať, tak by okamžite mal. Ale každý sa môže rozhodnúť sám za seba. Dostali sme ešte trochu času, tak ho využime.


[quote="pid:28428, uid:114"]k faktom, na uvedenom linku si mozete precitat ze cca 20 % stuplo kozmicne ziarenie MIMO slnecnej sustavy[/quote] To je fyzický dôkaz, že Noc Svaroga skončila. Dostávame sa zo zákrytu na "výslnie". Reaguje na to planéta a reagujú na to ľudia. Tí s nižšími vibráciami upadajú ešte nižšie a tí s vyššími sa ešte viac pozdvihujú. Súvisí s tým aj zvyšovanie Šumanovej frekvencie, ktorá reaguje jednak na podnety zvonka (energie z vesmíru), jednak na podnety zvnútra (energia ľudí a Človekov). [quote="pid:28428, uid:114"]Preto si myslim ( nemam to este uplene ucelene v hlave a na papieri ) ze este nevieme o vplyve tychto energii na ludstvo. osobne mam v hlave ideu ze ludi co su a budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ?? to si netrufam odpvedat davam si dalsie veci dokopy z viacerych oborov.[/quote] Je možné, že urobia rozhodnutia, ktoré ukončia ich fyzickú existenciu na Zemi. Napríklad sa dajú zaočkovať, alebo niečo v tom zmysle. Stretol som sa aj s názorom, že doslova zmiznú, keď na planéte dôjde k fázovému posunu. Do Zlatého veku sa dostanú len tí, ktorí sa zbavia strachov, závislostí, negatívov, budú mravní a zásadoví a začnú konať tak, aby sme sa do Zlatého veku dostali - tzn. netolerovali zlo a postavili sa mu (bez strachu a nenávisti). Fázový posun môže nastať kedykoľvek, takže kto na sebe ešte nezačal pracovať, tak by okamžite mal. Ale každý sa môže rozhodnúť sám za seba. Dostali sme ešte trochu času, tak ho využime.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 8. 2021 o 21:06

Finta je v tom ze aj ked "ezoterici" pisu o vyssich eenrgiach
Tu sa oplati pozastavit a popremyslat na kolko sa ezoterici zhoduju vo veciach s realnymi vedcami, na kolko sa obycajny krestania zhoduju s ateistami .... ved je tam zhoda okolo 90 % len vladne akesi nepochopenie, alebo lepsie povedane, jedni druhych nechcu chapat. Ezoterik povie, ze su tam vyssie energie, fyzik pritom name zvecsenu radiaciu, ale stale bude povazovat ezoterika za vysinuteho psychopata ... pritom obaja opisuju tu istu vec. Ked som bol mladsi (mladsi smile rok, dva dozadu) mal som velku tendenciu sa hadat so silne veriacimi krestnami. Lenze cim viac sme sa hadali tym, viac som si uvedomoval, ze oni vlastne z 90 % vravia to iste co ja len pouzivaju ine slova. Namiesto Stvoritel pouziju slovo boh, namiesto slova biopole pouziju slovo dusa, namiesto slova harmonia pouziju slovo laska k stvoreniu ... Potom vlastne ono uz ani nejde o to, ci mam pravdu ja, uz ide o to, ako povedat dotycnemu, jeho jazykom, kde je v jeho svetonazore chybicka, ktoru tam vniesli satanisti ako napr GP.
Ohladom naladenosti ... vela ludi maju tendenciu blabotat, hovoria co im na um zide, nedavaju si pozor na slova a prave tie slova formuju ReAlnost. Ked si to clovek zacne vsimat, tak prestane blabotat, zacne sa bat nahlas vyslovenych zlych slov. Neskor sa zacne bat aj negativne mysliet. A cim viac sa clovek boji svojich myslienok a slov, tym jeho myslienky a slova maju vacsiu vahu. Po case prestane nadavat, prestane hovorit skaredo, prestane mysleit typom "A co ked ta prejde elektricka" - lebo uz pri pomysleni sa to o sekundu stane. S emociami je to podobne. Vsade okolo nas je "cierna materia" neskutocnej sily. Nasa jedna zla myslienka na niekoho zmeni tu masu energie na blesk, ktory do niekoho vrazime. Potom ostane len titulok v novinach "na prechode dostal infarkt a zomrel" - infarkt, ktory sme mu my zapriscinili myslienkou, slovom. Preto staci myslienka na niekoho a na druhy den vam napise, zavola, ozve sa. A preco? Pretoze ste ho myslienkou zavolali. Cim vacsia mravnost, cim viac si clovek dava pozor na myslienky a slova, tym je energeticka sila vacsia a vacsia a potom moze konat vacsie skutky.


[quote="pid:28428, uid:114"]Finta je v tom ze aj ked "ezoterici" pisu o vyssich eenrgiach[/quote]Tu sa oplati pozastavit a popremyslat na kolko sa ezoterici zhoduju vo veciach s realnymi vedcami, na kolko sa obycajny krestania zhoduju s ateistami .... ved je tam zhoda okolo 90 % len vladne akesi nepochopenie, alebo lepsie povedane, jedni druhych nechcu chapat. Ezoterik povie, ze su tam vyssie energie, fyzik pritom name zvecsenu radiaciu, ale stale bude povazovat ezoterika za vysinuteho psychopata ... pritom obaja opisuju tu istu vec. Ked som bol mladsi (mladsi :D rok, dva dozadu) mal som velku tendenciu sa hadat so silne veriacimi krestnami. Lenze cim viac sme sa hadali tym, viac som si uvedomoval, ze oni vlastne z 90 % vravia to iste co ja len pouzivaju ine slova. Namiesto Stvoritel pouziju slovo boh, namiesto slova biopole pouziju slovo dusa, namiesto slova harmonia pouziju slovo laska k stvoreniu ... Potom vlastne ono uz ani nejde o to, ci mam pravdu ja, uz ide o to, ako povedat dotycnemu, jeho jazykom, kde je v jeho svetonazore chybicka, ktoru tam vniesli satanisti ako napr GP. Ohladom naladenosti ... vela ludi maju tendenciu blabotat, hovoria co im na um zide, nedavaju si pozor na slova a prave tie slova formuju ReAlnost. Ked si to clovek zacne vsimat, tak prestane blabotat, zacne sa bat nahlas vyslovenych zlych slov. Neskor sa zacne bat aj negativne mysliet. A cim viac sa clovek boji svojich myslienok a slov, tym jeho myslienky a slova maju vacsiu vahu. Po case prestane nadavat, prestane hovorit skaredo, prestane mysleit typom "A co ked ta prejde elektricka" - lebo uz pri pomysleni sa to o sekundu stane. S emociami je to podobne. Vsade okolo nas je "cierna materia" neskutocnej sily. Nasa jedna zla myslienka na niekoho zmeni tu masu energie na blesk, ktory do niekoho vrazime. Potom ostane len titulok v novinach "na prechode dostal infarkt a zomrel" - infarkt, ktory sme mu my zapriscinili myslienkou, slovom. Preto staci myslienka na niekoho a na druhy den vam napise, zavola, ozve sa. A preco? Pretoze ste ho myslienkou zavolali. Cim vacsia mravnost, cim viac si clovek dava pozor na myslienky a slova, tym je energeticka sila vacsia a vacsia a potom moze konat vacsie skutky.

A cim viac sa clovek boji svojich myslienok a slov, tym jeho myslienky a slova maju vacsiu vahu. Po case prestane nadavat, prestane hovorit skaredo,

Souhlasím, pozoruji na sobě to samé. Dokonce i když tu myšlenku ani nevyslovím, přijde adekvátní odpověď.


[quote="pid:28431, uid:106"]A cim viac sa clovek boji svojich myslienok a slov, tym jeho myslienky a slova maju vacsiu vahu. Po case prestane nadavat, prestane hovorit skaredo,[/quote] Souhlasím, pozoruji na sobě to samé. Dokonce i když tu myšlenku ani nevyslovím, přijde adekvátní odpověď.

Souhlasím, pozoruji na sobě to samé. Dokonce i když tu myšlenku ani nevyslovím, přijde adekvátní odpověď.


Tiež to pozorujem. Čím je to spôsobené? Zvyšujúcimi sa energiami na Zemi, duchovným rastom, alebo obidvomi možnosťami dohromady?


[quote="pid:28432, uid:312"]Souhlasím, pozoruji na sobě to samé. Dokonce i když tu myšlenku ani nevyslovím, přijde adekvátní odpověď.[/quote] Tiež to pozorujem. Čím je to spôsobené? Zvyšujúcimi sa energiami na Zemi, duchovným rastom, alebo obidvomi možnosťami dohromady?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Este k tej aure, otestoval som si to na jednom stretnuti, cca 2017 bez povedania cohokolvek, presne na +-2 cm trafili problemy z prekrvenim oblasti členku - zuzene cievy ( nasledok urazu ), zapal v zuboch ( konkretny zub urceny... ) + oblicky a par drobnosti.


Meranie prebiehalo za prstov na jednej aj druhej ruke, ziadne info nebolo podane, tzn prebehol zber data a nasledna analyza bez mojej indikacie co a kde su problemy a atd.


narychlo som nasiel stranku co aspon narychlo vysvetluje ako je to z jej detekciou a ako vplyva na ludsky organizmus.


niesom v kotnatke z danym autorom ani strankou, davam len do vseobecnej pozornosti informacie.
https://www.analyzaaury.sk/
https://www.analyzaaury.sk/11-Biopole-a-vedecky-vyskum.html


Takze ak vieme odcitavat PRESNE aky je stav tela -stavu daneho jednotlivca, tzn odcitavame, tak zase zmenou tychto poli dochaza k zmene na fyzickej urovni. a natiska saq teda otazka ako vplyva toto ziarenie na biopole ?


ak negativne naladeny, bude viac citlivi na energie, "odpali" mu to nieco v tele ( blokacia-hromadenie energii a atd. )


cez zimu ked budem mat viac casu sa chcem tejto teme povenovat ovela hlbsie a spracovat clanok na dlhsie citanie, s co najviac verifikovatelnymi vyskumom,tyn podporne clanky a odkazy.


Este k tej aure, otestoval som si to na jednom stretnuti, cca 2017 bez povedania cohokolvek, presne na +-2 cm trafili problemy z prekrvenim oblasti členku - zuzene cievy ( nasledok urazu ), zapal v zuboch ( konkretny zub urceny... ) + oblicky a par drobnosti. Meranie prebiehalo za prstov na jednej aj druhej ruke, ziadne info nebolo podane, tzn prebehol zber data a nasledna analyza bez mojej indikacie co a kde su problemy a atd. narychlo som nasiel stranku co aspon narychlo vysvetluje ako je to z jej detekciou a ako vplyva na ludsky organizmus. niesom v kotnatke z danym autorom ani strankou, davam len do vseobecnej pozornosti informacie. https://www.analyzaaury.sk/ https://www.analyzaaury.sk/11-Biopole-a-vedecky-vyskum.html Takze ak vieme odcitavat PRESNE aky je stav tela -stavu daneho jednotlivca, tzn odcitavame, tak zase zmenou tychto poli dochaza k zmene na fyzickej urovni. a natiska saq teda otazka ako vplyva toto ziarenie na biopole ? ak negativne naladeny, bude viac citlivi na energie, "odpali" mu to nieco v tele ( blokacia-hromadenie energii a atd. ) cez zimu ked budem mat viac casu sa chcem tejto teme povenovat ovela hlbsie a spracovat clanok na dlhsie citanie, s co najviac verifikovatelnymi vyskumom,tyn podporne clanky a odkazy.

Zdravia všetkým.
Každá živá bytosť má svoju auru. Má ju každý živočích či hmyz, majú ju stromy kríky dokonca aj obyčajná tráva. Stromy medzi sebou komunikujú a dokážu sa vzájomne podporovať, dokážu preniesť vodu kilometre do miest kde nie je spolu s ňou dokážu premiestniť aj živiny. My ľudia sme zabudli na existenciu tejto kombinácie, preto sme stratili kontakt , dostávame šancu znova čítať v tomto ohromnom komunikačnom systéme. Ešte aj také kamene občas majú energiu a auru. Každý kto bol na Velesture to môže potvrdiť. V blízkosti nápisu je zo skaly ale aj z pôdy v okolí cítiť niečo veľké. Ezoterika je vhodný začiatok no skutočne poznanie sa naučíme až po napojení na pamäť predkov ( rodu) .
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Každá živá bytosť má svoju auru. Má ju každý živočích či hmyz, majú ju stromy kríky dokonca aj obyčajná tráva. Stromy medzi sebou komunikujú a dokážu sa vzájomne podporovať, dokážu preniesť vodu kilometre do miest kde nie je spolu s ňou dokážu premiestniť aj živiny. My ľudia sme zabudli na existenciu tejto kombinácie, preto sme stratili kontakt , dostávame šancu znova čítať v tomto ohromnom komunikačnom systéme. Ešte aj také kamene občas majú energiu a auru. Každý kto bol na Velesture to môže potvrdiť. V blízkosti nápisu je zo skaly ale aj z pôdy v okolí cítiť niečo veľké. Ezoterika je vhodný začiatok no skutočne poznanie sa naučíme až po napojení na pamäť predkov ( rodu) . S pozdravom Peter.

Tí, ktorí sa nestanú Človekmi, do Zlatého veku nedôjdu, pretože vysoké vibrácie by doslova roztrhali ich fyzické telá.

budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ??

Stretol som sa aj s názorom, že doslova zmiznú, keď na planéte dôjde k fázovému posunu.

Neskor sa zacne bat aj negativne mysliet.

ak negativne naladeny, bude viac citlivi na energie, "odpali" mu to nieco v tele

Ezoterika je vhodný začiatok no skutočne poznanie sa naučíme až po napojení na pamäť predkov ( rodu) .
Proto Vám můj vopičák přeje pozitivně harmonický, celozrný a veganský pokec. Já raději zůstanu u své vopičí stravy. smile


[quote="pid:28417, uid:623"]Tí, ktorí sa nestanú Človekmi, do Zlatého veku nedôjdu, pretože vysoké vibrácie by doslova roztrhali ich fyzické telá.[/quote] [quote="pid:28428, uid:114"]budu NEGATIVNE naladeny, rozhnevany, utocne nadstaveny ( negativne naladenie ) tak z dovodu tychto poli sa u nich nieco udeje, ci pomru ??[/quote] [quote="pid:28430, uid:623"]Stretol som sa aj s názorom, že doslova zmiznú, keď na planéte dôjde k fázovému posunu.[/quote] [quote="pid:28431, uid:106"]Neskor sa zacne bat aj negativne mysliet.[/quote] [quote="pid:28434, uid:114"]ak negativne naladeny, bude viac citlivi na energie, "odpali" mu to nieco v tele[/quote] [quote="pid:28436, uid:14"]Ezoterika je vhodný začiatok no skutočne poznanie sa naučíme až po napojení na pamäť predkov ( rodu) .[/quote]Proto Vám můj vopičák přeje pozitivně harmonický, celozrný a veganský pokec. Já raději zůstanu u své vopičí stravy. :)

Vedi.Vini......

@Archal
Ak sa považuješ za opicu je to tvoj problém. Čo tak skúsiť komunikovať ako človek?

@Archal Ak sa považuješ za opicu je to tvoj problém. Čo tak skúsiť komunikovať ako človek?

Čo tak skúsiť komunikovať ako človek?
Vysoké čelověkov-frekvence by anihilovali mojí opičí hrubozrnou materii. Raději zaujmu místo dvorního šaška...smile s občasným okomentováním zvlášť pikantních dějo-jevů.


[quote="pid:28460, uid:14"]Čo tak skúsiť komunikovať ako človek?[/quote]Vysoké čelověkov-frekvence by anihilovali mojí opičí hrubozrnou materii. Raději zaujmu místo dvorního šaška...:) s občasným okomentováním zvlášť pikantních dějo-jevů.

Vedi.Vini......

Upravené 6. 8. 2021 o 07:00

@Archal
Byť dvorným šaškom vyžaduje múdrosť a predvídavosť, bez nich dvorný šašo neprežije. Pikantné deje a javy nevyžadujú mlátenie prázdnej slamy. O materiu sa nestaraj tá sa upraví aj sama ak zmeníme prístup k životu.

@Archal Byť dvorným šaškom vyžaduje múdrosť a predvídavosť, bez nich dvorný šašo neprežije. Pikantné deje a javy nevyžadujú mlátenie prázdnej slamy. O materiu sa nestaraj tá sa upraví aj sama ak zmeníme prístup k životu.

Proto Vám můj vopičák přeje pozitivně harmonický, celozrný a veganský pokec.
..Planéta zem je rozkolísaná,je na váhach-vážkach.Zatiaľ je na pozícii 0.No sily a snahy o ktorých som písal ju chcú zvrátiť do mínusu,do pozícií a dimenzií negatívneho stavu.Prichádzajúce svetlo má ju vymiestniť späť z nuly do plusu,kde už bola dávno v minulosti v čase prvých civilizácií ktoré neskôr začali experimentovať so vzdialením sa od HNR.Nie som ezoterik,zaoberám sa duchovnom,mystikou a moje metódy sú logika,štúdium,analýza,syntéza,intuícia,vhliadnutie.A mám rád mäso na všetky spôsoby.


[quote="pid:28458, uid:190"]Proto Vám můj vopičák přeje pozitivně harmonický, celozrný a veganský pokec.[/quote]..Planéta zem je rozkolísaná,je na váhach-vážkach.Zatiaľ je na pozícii 0.No sily a snahy o ktorých som písal ju chcú zvrátiť do mínusu,do pozícií a dimenzií negatívneho stavu.Prichádzajúce svetlo má ju vymiestniť späť z nuly do plusu,kde už bola dávno v minulosti v čase prvých civilizácií ktoré neskôr začali experimentovať so vzdialením sa od HNR.Nie som ezoterik,zaoberám sa duchovnom,mystikou a moje metódy sú logika,štúdium,analýza,syntéza,intuícia,vhliadnutie.A mám rád mäso na všetky spôsoby.

Noc Svaroga skončila, je ráno a prichádza Deň Svaroga


znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi?


Je možné, že urobia rozhodnutia, ktoré ukončia ich fyzickú existenciu na Zemi.


casovo myslis, ze sa to stane este za nasich zivotov? teoreticky, velka cast civilizacie zmizne, umrie, ... ?


A mám rád mäso na všetky spôsoby.


je spravne jest maso? myslim teraz z duchovneho hladiska


[quote="pid:28083, uid:623"]Noc Svaroga skončila, je ráno a prichádza Deň Svaroga[/quote] znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi? [quote="pid:28430, uid:623"]Je možné, že urobia rozhodnutia, ktoré ukončia ich fyzickú existenciu na Zemi.[/quote] casovo myslis, ze sa to stane este za nasich zivotov? teoreticky, velka cast civilizacie zmizne, umrie, ... ? [quote="pid:28469, uid:191"]A mám rád mäso na všetky spôsoby.[/quote] je spravne jest maso? myslim teraz z duchovneho hladiska

znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi?


Áno. Obeh našej slnečnej sústavy okolo centra galaxie Mliečna dráha trvá vyše 26 tisíc rokov (Veľký rok alebo Platónov rok). Počas tohto obehu sa Zem dostáva do zákrytu, kedy na ňu nedopadá dostatok energie z centra galaxie. Súvisí to s úrovňou ekliptiky a je to cyklický proces. Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme. Na to bude čas potom, teraz je ráno a ráno sa robia iné veci ako večer.


casovo myslis, ze sa to stane este za nasich zivotov? teoreticky, velka cast civilizacie zmizne, umrie, ... ?


Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení). Budúcnosť nie je daná, tvoríme ju každodenným životom my všetci. Existuje teoretická možnosť, že nikto nezahynie a všetci sa dostaneme do Zlatého veku. Lenže je málo pravdepodobná. Netvrdím že zomrie veľká časť populácie. Písal som o tom len ako o možnosti. Nikto ti nedá zaručenú odpoveď, že takto alebo takto to bude. Treba sa zamerať na podstatu a tou je, že je najvyšší čas začať na sebe pracovať. To, že je najvyšší čas môžeme vidieť podľa toho, že sa všetko okolo nás stupňuje. A tým myslím naozaj všetko. My buď budeme reagovať na zmeny alebo zahynieme. Je to prirodzený proces. Opakujem, už sa to deje a kedy to skončí neviem, pretože to nie je presne určené. Záleží na každom jednom z nás.


„Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné.“ William Edwards Deming


[quote="pid:28827, uid:242"]znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi?[/quote] Áno. Obeh našej slnečnej sústavy okolo centra galaxie Mliečna dráha trvá vyše 26 tisíc rokov (Veľký rok alebo Platónov rok). Počas tohto obehu sa Zem dostáva do zákrytu, kedy na ňu nedopadá dostatok energie z centra galaxie. Súvisí to s úrovňou ekliptiky a je to cyklický proces. Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme. Na to bude čas potom, teraz je ráno a ráno sa robia iné veci ako večer. [quote="pid:28827, uid:242"]casovo myslis, ze sa to stane este za nasich zivotov? teoreticky, velka cast civilizacie zmizne, umrie, ... ?[/quote] Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení). Budúcnosť nie je daná, tvoríme ju každodenným životom my všetci. Existuje teoretická možnosť, že nikto nezahynie a všetci sa dostaneme do Zlatého veku. Lenže je málo pravdepodobná. Netvrdím že zomrie veľká časť populácie. Písal som o tom len ako o možnosti. Nikto ti nedá zaručenú odpoveď, že takto alebo takto to bude. Treba sa zamerať na podstatu a tou je, že **je najvyšší čas začať na sebe pracovať**. To, že je najvyšší čas môžeme vidieť podľa toho, že sa všetko okolo nás stupňuje. A tým myslím naozaj všetko. My **buď budeme reagovať na zmeny alebo zahynieme**. Je to prirodzený proces. Opakujem, už sa to deje a kedy to skončí neviem, pretože to nie je presne určené. Záleží na každom jednom z nás. _„Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné.“_ William Edwards Deming
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 8. 2021 o 23:45

Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení)

Podívej se na film Hon na ponorku, z roku 1990 byl Putinem (9 let před vstupem na post prezidenta) ohlášen začátek apokalypsy (Armagedon). 1:00
https://www.youtube.com/watch?v=CgacHqU-1k8&ab_channel=JohnSmith


[quote="pid:28834, uid:623"]Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení)[/quote] Podívej se na film Hon na ponorku, z roku 1990 byl Putinem (9 let před vstupem na post prezidenta) ohlášen začátek apokalypsy (Armagedon). 1:00 https://www.youtube.com/watch?v=CgacHqU-1k8&ab_channel=JohnSmith

je spravne jest maso? myslim teraz z duchovneho hladiska
...Zmluva s ľudstvom po potope sveta:"Všetko, čo sa hýbe a žije, nech je vám za pokrm, všetko vám dávam tak, ako zelené byliny."Pred potopou to bolo inak lebo synovia boží+civilizácie pred tým nemali ľudské fyzické hrubohmotné telá terajšej štruktúry...Niekto kto nemá mäso v strave,stráca energiu.Nie je to u každého.


[quote="pid:28827, uid:242"]je spravne jest maso? myslim teraz z duchovneho hladiska[/quote]...Zmluva s ľudstvom po potope sveta:"Všetko, čo sa hýbe a žije, nech je vám za pokrm, všetko vám dávam tak, ako zelené byliny."Pred potopou to bolo inak lebo synovia boží+civilizácie pred tým nemali ľudské fyzické hrubohmotné telá terajšej štruktúry...Niekto kto nemá mäso v strave,stráca energiu.Nie je to u každého.

znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi?
..Na rozdiel od Ogara v tomto si myslím že ak sa ukončí ilustrácia,manifestácia a demonštrácia toho čo sa doteraz dialo,deje a ešte chvíľu diať bude tak sa pády do negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.


[quote="pid:28827, uid:242"]znamena to, ze potom raz opat pride Noc Svaroga a s tym aj negativne smerovanie ludi?[/quote]..Na rozdiel od Ogara v tomto si myslím že ak sa ukončí ilustrácia,manifestácia a demonštrácia toho čo sa doteraz dialo,deje a ešte chvíľu diať bude tak sa pády do negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.

Áno. Obeh našej slnečnej sústavy okolo centra galaxie Mliečna dráha trvá vyše 26 tisíc rokov (Veľký rok alebo Platónov rok). Počas tohto obehu sa Zem dostáva do zákrytu, kedy na ňu nedopadá dostatok energie z centra galaxie. Súvisí to s úrovňou ekliptiky a je to cyklický proces. Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme.


Takže se ptám. Existují vesmírné/přírodní cykly? Existují. Kosmické objekty (na úrovni Galaxie, ale i na vyšší a nižší úrovni hierarchie) prolétávají během tisíců let různými oblastmi, různými fyzikálními poli, která nějak působí a navzájem interagují s těmi, která máme zde na Zemi. A i samotné myšlení a egregory jsou fyzikálně-polní podstaty.
Takže: co když to jejich "zhloupnutí" byl prostě "neodvratný" fyzikální důsledek periodických změn noosféry probíhajících v rámci periodických/cyklických jevů ve Vesmíru? Takže v rámci složeného působení "cyklů" zase jednou nastalo - pravděpodobně dočasné - období, kdy vítězila "mravnost GP". A je možné, že v důsledku týchž periodických jevů, toto vítězení aktuálně končí.
Ultimátním úkolem HNR pro lidstvo by potom bylo naučit se zvládat tyto periodické přírodní jevy bez výkyvů v mravnosti. (Tedy bez zanikání civilizací.)


[quote="pid:28834, uid:623"]Áno. Obeh našej slnečnej sústavy okolo centra galaxie Mliečna dráha trvá vyše 26 tisíc rokov (Veľký rok alebo Platónov rok). Počas tohto obehu sa Zem dostáva do zákrytu, kedy na ňu nedopadá dostatok energie z centra galaxie. Súvisí to s úrovňou ekliptiky a je to cyklický proces. Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme.[/quote] [quote="pid:26772, uid:240"]Takže se ptám. Existují vesmírné/přírodní cykly? Existují. Kosmické objekty (na úrovni Galaxie, ale i na vyšší a nižší úrovni hierarchie) prolétávají během tisíců let různými oblastmi, různými fyzikálními poli, která nějak působí a navzájem interagují s těmi, která máme zde na Zemi. A i samotné myšlení a egregory jsou fyzikálně-polní podstaty. Takže: co když to jejich "zhloupnutí" byl prostě "neodvratný" fyzikální důsledek periodických změn noosféry probíhajících v rámci periodických/cyklických jevů ve Vesmíru? Takže v rámci složeného působení "cyklů" zase jednou nastalo - pravděpodobně dočasné - období, kdy vítězila "mravnost GP". A je možné, že v důsledku týchž periodických jevů, toto vítězení aktuálně končí. Ultimátním úkolem HNR pro lidstvo by potom bylo naučit se zvládat tyto periodické přírodní jevy bez výkyvů v mravnosti. (Tedy bez zanikání civilizací.)[/quote]

maso? myslim teraz z duchovneho hladiska
..A ešte dodatok (z duch.hľadiska)-nie je dôležité to čo sa do úst vkladá ale to čo z nich vychádza(parafr.)


[quote="pid:28827, uid:242"]maso? myslim teraz z duchovneho hladiska[/quote]..A ešte dodatok (z duch.hľadiska)-nie je dôležité to čo sa do úst vkladá ale to čo z nich vychádza(parafr.)

„Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné.“ William Edwards Deming


dakujem pekne za odpoved


Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení).


toho som si vedomi


Pred potopou to bolo inak lebo synovia boží+civilizácie pred tým nemali ľudské fyzické hrubohmotné telá terajšej štruktúry...

dakujem za odpoved ... a zaroven mam dalsiu otazku smile ... civilizacie pred nami boli az na tak vyspelej urovni? ked boli uz az tak daleko s vyvojom, ako sa dostali do zahuby? nie je telo jemnej strukuty dalsi vyvojovy stupen, ktory sa da dosiahnut len vyvojom, z ktoreho by uz nemalo byt tak lahke padnut do Bozieho dopustenia?


Na rozdiel od Ogara v tomto si myslím že ak sa ukončí ilustrácia,manifestácia a demonštrácia toho čo sa doteraz dialo,deje a ešte chvíľu diať bude tak sa pády do negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.

"Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme." ... myslim, ze s Ogarom mate na to rovnaky pohlad


[quote="pid:28834, uid:623"]„Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné.“ William Edwards Deming[/quote] dakujem pekne za odpoved [quote="pid:28834, uid:623"]Ono sa to už deje. Už žijeme v Apokalypse (z gréčtiny Odhalení).[/quote] toho som si vedomi [quote="pid:28848, uid:191"]Pred potopou to bolo inak lebo synovia boží+civilizácie pred tým nemali ľudské fyzické hrubohmotné telá terajšej štruktúry...[/quote] dakujem za odpoved ... a zaroven mam dalsiu otazku :) ... civilizacie pred nami boli az na tak vyspelej urovni? ked boli uz az tak daleko s vyvojom, ako sa dostali do zahuby? nie je telo jemnej strukuty dalsi vyvojovy stupen, ktory sa da dosiahnut len vyvojom, z ktoreho by uz nemalo byt tak lahke padnut do Bozieho dopustenia? [quote="pid:28849, uid:191"]Na rozdiel od Ogara v tomto si myslím že ak sa ukončí ilustrácia,manifestácia a demonštrácia toho čo sa doteraz dialo,deje a ešte chvíľu diať bude tak sa pády do negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.[/quote] "Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme." ... myslim, ze s Ogarom mate na to rovnaky pohlad

civilizacie pred nami boli az na tak vyspelej urovni? ked boli uz az tak daleko s vyvojom, ako sa dostali do zahuby? nie je telo jemnej strukuty dalsi vyvojovy stupen, ktory sa da dosiahnut len vyvojom, z ktoreho by uz nemalo byt tak lahke padnut
..V tomto prípade nie,pretože priamo Absolútnym Bohom stvorené bytosti,tzv.synovia boží sa aktiváciou neg.stavu bytia(odtrhnutie plodu zo stromu poznania dobra a zla)stali padlými anjelmi-kvôli porovnaniu pozit.stavu a neg.stavu bytia(ten predtým nepoznali) a slobodou voľby zvolili si regres,vzďaľovanie sa od HNR a Pád.Teraz sa blížime ku dnu a ukončovaniu ilustrácie-akú má vlastne prirodzenosť a štruktúru život ktorý sa od Boha vzďaľuje.Prvé civilizácie boli stále ešte pozitívne no čím ďalej v čase tak už s väčšími a väčšími prvkami negativity.


[quote="pid:28992, uid:242"]civilizacie pred nami boli az na tak vyspelej urovni? ked boli uz az tak daleko s vyvojom, ako sa dostali do zahuby? nie je telo jemnej strukuty dalsi vyvojovy stupen, ktory sa da dosiahnut len vyvojom, z ktoreho by uz nemalo byt tak lahke padnut[/quote]..V tomto prípade nie,pretože priamo Absolútnym Bohom stvorené bytosti,tzv.synovia boží sa aktiváciou neg.stavu bytia(odtrhnutie plodu zo stromu poznania dobra a zla)stali padlými anjelmi-kvôli porovnaniu pozit.stavu a neg.stavu bytia(ten predtým nepoznali) a slobodou voľby zvolili si regres,vzďaľovanie sa od HNR a Pád.Teraz sa blížime ku dnu a ukončovaniu ilustrácie-akú má vlastne prirodzenosť a štruktúru život ktorý sa od Boha vzďaľuje.Prvé civilizácie boli stále ešte pozitívne no čím ďalej v čase tak už s väčšími a väčšími prvkami negativity.

Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme
...Ak príde čas že sa ľudstvo odrazí od dna,bod obratu,začne nová éra približovania sa k HNR- a opakovane znova by mal nastať nejaký obrat a pád tak by to bolo neefektívne,zbytočné,neodôvodnené a kontraproduktívne lebo porovnanie stavov a poučenie o prirodzenosti života vzďaľujúcom sa od Boha bolo už uskutočnené a zaznamenané.


[quote="pid:28992, uid:242"]Bude záležať ako sa na to pred ďalšou Nocou Svaroga pripravíme[/quote]...Ak príde čas že sa ľudstvo odrazí od dna,bod obratu,začne nová éra približovania sa k HNR- a opakovane znova by mal nastať nejaký obrat a pád tak by to bolo neefektívne,zbytočné,neodôvodnené a kontraproduktívne lebo porovnanie stavov a poučenie o prirodzenosti života vzďaľujúcom sa od Boha bolo už uskutočnené a zaznamenané.

negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.

Taky mi to tak v meditaci přišlo. Bylo období matérie, teď probíhá informační potopa a elity už nemůžou rozjet genocidu na 6 prioritě, takže jedou na 5 a 4. Takže nás ještě čeká období míry. Časovost si netroufám odhadnout.


[quote="pid:28849, uid:191"]negatívneho stavu bytia nebudú už opakovať.Poučenie a poznanie stvorenia.[/quote] Taky mi to tak v meditaci přišlo. Bylo období matérie, teď probíhá informační potopa a elity už nemůžou rozjet genocidu na 6 prioritě, takže jedou na 5 a 4. Takže nás ještě čeká období míry. Časovost si netroufám odhadnout.

zaznamenané

Jen bych dodal v noosféře.


[quote="pid:29005, uid:191"]zaznamenané[/quote] Jen bych dodal v noosféře.

sa aktiváciou neg.stavu bytia(odtrhnutie plodu zo stromu poznania dobra a zla)stali padlými anjelmi


Toto mi vŕtalo v hlave už pri čítaní Biblie. Boh ich nepostavil pred strom skúšky, strom dôvery, strom pevnej vôle či ako by sme ho mohli nazvať. Ten strom sa volal Strom poznania dobra zla. Mal by taký strom zmysel, ak by v tom čase človek vedel rozlíšiť medzi dobrom a zlom? Ak človek ešte nevedel rozlíšiť, čo je dobré a čo je zlé, možno ho viniť za to, že spáchal zlo (prvý hriech)? Osobne mi ako prvý biblický hriech príde až zabitie Ábela Kainom.
Pre porovnanie - tie biblické stromy boli dva, druhý bol Strom večného života. Z toho človek nejedol a večný život nikdy nemal ani nemá dodnes.
Stratil síce aj to rozlíšenie dobra a zla, ale to je už iný príbeh...


[quote="pid:29002, uid:191"]sa aktiváciou neg.stavu bytia(odtrhnutie plodu zo stromu poznania dobra a zla)stali padlými anjelmi[/quote] Toto mi vŕtalo v hlave už pri čítaní Biblie. Boh ich nepostavil pred strom skúšky, strom dôvery, strom pevnej vôle či ako by sme ho mohli nazvať. Ten strom sa volal Strom poznania dobra zla. Mal by taký strom zmysel, ak by v tom čase človek vedel rozlíšiť medzi dobrom a zlom? Ak človek ešte nevedel rozlíšiť, čo je dobré a čo je zlé, možno ho viniť za to, že spáchal zlo (prvý hriech)? Osobne mi ako prvý biblický hriech príde až zabitie Ábela Kainom. Pre porovnanie - tie biblické stromy boli dva, druhý bol Strom večného života. Z toho človek nejedol a večný život nikdy nemal ani nemá dodnes. Stratil síce aj to rozlíšenie dobra a zla, ale to je už iný príbeh...

Ak človek ešte nevedel rozlíšiť, čo je dobré a čo je zlé, možno ho viniť za to, že spáchal zlo (prvý hriech)?
...Z morálno-etického hľadiska áno.Tí prvotní"ľudia"neuverili!! Bohu a napriek jeho ubezpečeniu že žijú v pravom živote aktivovali skúsenostný proces neg.stavu bytia.Z hľadiska poznania,poučenia celého stvorenia a porovnania obidvoch stavov nie.


[quote="pid:29017, uid:178"]Ak človek ešte nevedel rozlíšiť, čo je dobré a čo je zlé, možno ho viniť za to, že spáchal zlo (prvý hriech)?[/quote]...Z morálno-etického hľadiska áno.Tí prvotní"ľudia"neuverili!! Bohu a napriek jeho ubezpečeniu že žijú v pravom živote aktivovali skúsenostný proces neg.stavu bytia.Z hľadiska poznania,poučenia celého stvorenia a porovnania obidvoch stavov nie.

M. Kirschner: Lodní právo a jak to souvisí s Covid vakcínami:
https://cz24.news/m-kirschner-lodni-pravo-a-jak-to-souvisi-s-covid-vakcinami/


"Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020. Nicméně globalisté se nechtějí vzdát svých otroků a proto nutí lidi do očkovaní skrze loutkové vlády."


"Podle vlastnického práva nemůžete vlastnit nic co je dané přírodou a bohem, což je také člověk. Jinak tomu je, pokud věc pocházející z přírody modifikujete, nebo uděláte genetické úpravy, případně prohlásíte člověka za mrtvého a uděláte z něj neživou věc. Pokud tedy máte patent na určitou genetickou manipulaci, tak se stáváte vlastníkem věci, která byla vámi geneticky modifikována."


**M. Kirschner: Lodní právo a jak to souvisí s Covid vakcínami:** https://cz24.news/m-kirschner-lodni-pravo-a-jak-to-souvisi-s-covid-vakcinami/ _"Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020. Nicméně globalisté se nechtějí vzdát svých otroků a proto nutí lidi do očkovaní skrze loutkové vlády."_ _"Podle vlastnického práva nemůžete vlastnit nic co je dané přírodou a bohem, což je také člověk. Jinak tomu je, pokud věc pocházející z přírody modifikujete, nebo uděláte genetické úpravy, případně prohlásíte člověka za mrtvého a uděláte z něj neživou věc. Pokud tedy máte patent na určitou genetickou manipulaci, tak se stáváte vlastníkem věci, která byla vámi geneticky modifikována."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Lodní právo

Nemohu si pomoct, ale zatím mne nic nepřesvědčilo o tom, abych počítal s tím, že by tohle bylo něco jiného, než “urban legend”.
Na rozdíl od např. tzv. “Římského práva”.


Navíc: ani si nedovedu představit, jak by tohle “lodní právo” prakticky fungovalo. Existuje plno konspiračních teorií, u kterých si dovedu představit jejich funkcionalitu či mechanismus fungování, a to i za předpokladu, že jsou nepravdivé. U lodního práva nikoliv.
Působí to na mne tak, že je prostě jedno, zda existuje či nikoliv.


[quote="pid:37595, uid:623"]Lodní právo[/quote] Nemohu si pomoct, ale zatím mne nic nepřesvědčilo o tom, abych počítal s tím, že by tohle bylo něco jiného, než “urban legend”. Na rozdíl od např. tzv. “Římského práva”. Navíc: ani si nedovedu představit, jak by tohle “lodní právo” prakticky fungovalo. Existuje plno konspiračních teorií, u kterých si dovedu představit jejich funkcionalitu či mechanismus fungování, a to i za předpokladu, že jsou nepravdivé. U lodního práva nikoliv. Působí to na mne tak, že je prostě jedno, zda existuje či nikoliv.

Vakcinácia ako smrť duše: Krv a DNA tvoria most pre pôsobenie ducha v hmote na Zemi!
https://qanon.sk/vakcinacia-ako-smrt-duse-krv-a-dna-tvoria-most-pre-posobenie-ducha-v-hmote-na-zemi/
"Vyžarovanie krvi je teda v skutočnosti skutočným mostom k činnosti duše, a to iba vtedy, ak má táto krv určité zloženie vhodné pre danú dušu."


**Vakcinácia ako smrť duše: Krv a DNA tvoria most pre pôsobenie ducha v hmote na Zemi!** https://qanon.sk/vakcinacia-ako-smrt-duse-krv-a-dna-tvoria-most-pre-posobenie-ducha-v-hmote-na-zemi/ _"Vyžarovanie krvi je teda v skutočnosti skutočným mostom k činnosti duše, a to iba vtedy, ak má táto krv určité zloženie vhodné pre danú dušu."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

tak ale je evidentne, ze tie mRNA vakciny funguju relativne nakratko......tak naozaj je to smrt duse?


tak ale je evidentne, ze tie mRNA vakciny funguju relativne nakratko......tak naozaj je to smrt duse?

tak ale je evidentne, ze tie mRNA vakciny funguju relativne nakratko......tak naozaj je to smrt duse?


Podľa mňa nič evidentné nie je. Jediné, čo evidentné je, že sa časom znižuje množstvo vylučovaného hrotového proteínu.


Tu si môžeš pozrieť, čo môže táto génová manipulácia spôsobovať (už si nepamätám v ktorej časti). Video je z roku 2015!


Myšlenková kontrola a chemtrails - Harald Kautz Vella:
https://www.youtube.com/watch?v=5ZLeHlUm3pc


[quote="pid:40327, uid:187"]tak ale je evidentne, ze tie mRNA vakciny funguju relativne nakratko......tak naozaj je to smrt duse?[/quote] Podľa mňa nič evidentné nie je. Jediné, čo evidentné je, že sa časom znižuje množstvo **vylučovaného** hrotového proteínu. Tu si môžeš pozrieť, čo môže táto génová manipulácia spôsobovať (už si nepamätám v ktorej časti). Video je z roku 2015! **Myšlenková kontrola a chemtrails - Harald Kautz Vella:** https://www.youtube.com/watch?v=5ZLeHlUm3pc
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 10. 2021 o 18:21
6.04k
55
16
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept