Politika v SR
Hry o život - slovenská edícia

Zúfalstvo slovenských fašistov naberá na obrátkach, posledný počin predznamenáva, že naozaj hrajú vabank.


https://www.hlavnespravy.sk/do-ockovacej-loterie-sa-zatial-registrovalo-160-tisic-ludi/2629044


Slovensko je testovací polygón, je to zrejmé či už z masívneho testovania obyvateľstva, ktoré bolo len pravdepodobnou zámienkou masívneho získavania DNA materiálu Slovanov a jeho odoslanie zahraničným subjektom bez patričného zdôvodnenia, či nezmyselného uzatvárania ekonomiky bez akýchkoľvek stimulov na oživenie.
Preto idú na okraj, lebo sú presvedčení, že žiadny trest im nehrozí. Po nich príde potopa, aspoň taká je ich predstava.


Zúfalstvo slovenských fašistov naberá na obrátkach, posledný počin predznamenáva, že naozaj hrajú vabank. https://www.hlavnespravy.sk/do-ockovacej-loterie-sa-zatial-registrovalo-160-tisic-ludi/2629044 Slovensko je testovací polygón, je to zrejmé či už z masívneho testovania obyvateľstva, ktoré bolo len pravdepodobnou zámienkou masívneho získavania DNA materiálu Slovanov a jeho odoslanie zahraničným subjektom bez patričného zdôvodnenia, či nezmyselného uzatvárania ekonomiky bez akýchkoľvek stimulov na oživenie. Preto idú na okraj, lebo sú presvedčení, že žiadny trest im nehrozí. Po nich príde potopa, aspoň taká je ich predstava.
Upravené 3. 8. 2021 o 13:47

A prvé ohlasy:


https://www.hlavnespravy.sk/jozef-banas-tato-loteria-nie-je-nic-ine-len-verejna-korupcia-ked-zlyha-dalsou-moznostou-je-uz-len-nasilie/2628818


„On jednoducho zlyháva v čomkoľvek, čo je trochu zložitejšie. A nahradzuje si to cirkusom, kde stačí prikázať a niekto druhý to už zariadi (testovanie, tajný dovoz Sputnika, lotéria),“ vysvetľuje Draxler.
https://www.hlavnespravy.sk/ockovacia-loteria-je-najnovsim-pruserom-igora-matovica-ubohe-ponizujuce-nechutne-promo-tvrdi-juraj-draxler/2630040


A prvé ohlasy: https://www.hlavnespravy.sk/jozef-banas-tato-loteria-nie-je-nic-ine-len-verejna-korupcia-ked-zlyha-dalsou-moznostou-je-uz-len-nasilie/2628818 „On jednoducho zlyháva v čomkoľvek, čo je trochu zložitejšie. A nahradzuje si to cirkusom, kde stačí prikázať a niekto druhý to už zariadi (testovanie, tajný dovoz Sputnika, lotéria),“ vysvetľuje Draxler. https://www.hlavnespravy.sk/ockovacia-loteria-je-najnovsim-pruserom-igora-matovica-ubohe-ponizujuce-nechutne-promo-tvrdi-juraj-draxler/2630040
Upravené 3. 8. 2021 o 14:05

Dovolím si sem skopírovať časť rozhovoru s Jozefom Banášom na Hlavných správach, ktorá veľmi dobre popisuje súčasnú situáciu:


"Pre lepšiu ilustráciu prirovnal celé dianie okolo Covidu k potope. Tá delí spoločnosť na 3 skupiny. Prvú tvoria ľudia, ktorí vedia plávať, resp. majú prirodzenú imunitu a nemusia sa obávať ničoho. Tí, ktorí plávať nevedia, musia vyliezť na strechu a čakať na záchranu. Po opadnutí veľkej vody, resp. vlny koronavírusu sa druhá skupina ľudí, tá rozumnejšia, začne učiť plávať. V spojení s covidom je to začatie si budovania prirodzenej imunity. Tretiu skupinu budú tvoriť jedinci „menej rozumní“, ktorí pri ďalšej vlne potopy alebo Covidu opäť vylezú na strechu a budú znova čakať na záchranu v podobne záchranného kolesa, lieku alebo vakcíny. A takto sa to môže opakovať donekonečna, až kým sa tretia skupinka tými záchrannými kolesami neudusí."


Dovolím si sem skopírovať časť [rozhovoru](https://www.hlavnespravy.sk/jozef-banas-tato-loteria-nie-je-nic-ine-len-verejna-korupcia-ked-zlyha-dalsou-moznostou-je-uz-len-nasilie/2628818) s Jozefom Banášom na Hlavných správach, ktorá veľmi dobre popisuje súčasnú situáciu: _"Pre lepšiu ilustráciu prirovnal celé dianie okolo Covidu k potope. Tá delí spoločnosť na 3 skupiny. Prvú tvoria ľudia, ktorí vedia plávať, resp. majú prirodzenú imunitu a nemusia sa obávať ničoho. Tí, ktorí plávať nevedia, musia vyliezť na strechu a čakať na záchranu. Po opadnutí veľkej vody, resp. vlny koronavírusu sa druhá skupina ľudí, tá rozumnejšia, začne učiť plávať. V spojení s covidom je to začatie si budovania prirodzenej imunity. Tretiu skupinu budú tvoriť jedinci „menej rozumní“, ktorí pri ďalšej vlne potopy alebo Covidu opäť vylezú na strechu a budú znova čakať na záchranu v podobne záchranného kolesa, lieku alebo vakcíny. A takto sa to môže opakovať donekonečna, až kým sa tretia skupinka tými záchrannými kolesami neudusí."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 8. 2021 o 14:53

Keby bol vírus taký nebezpečný a očkovanie také účinné, nebola by potrebná reklama v médiách ani organizovanie lotérie.


Keby bol vírus taký nebezpečný a očkovanie také účinné, nebola by potrebná reklama v médiách ani organizovanie lotérie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 8. 2021 o 15:20
599
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept