História
V předvečer nástupu V.Putina

O roli „sedmi bankéřů“ v expanzi NATO na východ
https://colonelcassad.livejournal.com/6954986.html


"Ruská „oligarchie“ se dostala k moci během Jelcinova znovuzvolení v roce 1996, kdy využila jeho volební podpory od sedmi předních ruských bankéřů, aby „ušetřila smetanu“ v těžebním průmyslu země bohaté na zdroje.
Podle dokumentů Clintonovy administrativy, které byly zveřejněny v rámci povinného odtajnění, byl jedním z hlavních ideologů tehdy vytvořeného oligarchického systému Ruska rusko-izraelský bankéř a mediální magnát Vladimir Gusinsky, majitel Most Bank a kanálu NTV."
"„Byla chyba, že Rusko okamžitě nevyužilo nabídky NATO stát se členem aliance,“ řekl Berezovský americkým diplomatům později na schůzce v únoru 1999. Berezovskij také řekl, že v Rusku existuje významná podpora pro Spojené státy mezi inteligencí a jako „nositel demokratických ideálů, stejně jako silná země s globálními plány“."
"Jelcin odvolal Primakova 12. května (1999), což šokovalo ruskou politiku. Jelcin jmenoval Sergeje Stepashina nástupcem Primakova, ale o šest týdnů později jej nahradil politicky neznámým Vladimirem Putinem.
Rok poté, co se Berezovskij spikl se Spojenými státy o svržení Primakova, se stal prezidentem Vladimir Putin a Berezovskij byl na cestě do exilu."


O roli „sedmi bankéřů“ v expanzi NATO na východ https://colonelcassad.livejournal.com/6954986.html "Ruská „oligarchie“ se dostala k moci během Jelcinova znovuzvolení v roce 1996, kdy využila jeho volební podpory od sedmi předních ruských bankéřů, aby „ušetřila smetanu“ v těžebním průmyslu země bohaté na zdroje. Podle dokumentů Clintonovy administrativy, které byly zveřejněny v rámci povinného odtajnění, byl jedním z hlavních ideologů tehdy vytvořeného oligarchického systému Ruska rusko-izraelský bankéř a mediální magnát Vladimir Gusinsky, majitel Most Bank a kanálu NTV." "„Byla chyba, že Rusko okamžitě nevyužilo nabídky NATO stát se členem aliance,“ řekl Berezovský americkým diplomatům později na schůzce v únoru 1999. Berezovskij také řekl, že v Rusku existuje významná podpora pro Spojené státy mezi inteligencí a jako „nositel demokratických ideálů, stejně jako silná země s globálními plány“." "Jelcin odvolal Primakova 12. května (1999), což šokovalo ruskou politiku. Jelcin jmenoval Sergeje Stepashina nástupcem Primakova, ale o šest týdnů později jej nahradil politicky neznámým Vladimirem Putinem. Rok poté, co se Berezovskij spikl se Spojenými státy o svržení Primakova, se stal prezidentem Vladimir Putin a Berezovskij byl na cestě do exilu."
368
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept