Zahraničná politika
Vhodne krajiny na prezitie

Institut z GB vybral vhodne krajiny na prezitie po krize. Akurat vacsina je z Commonwealthu. Vyzera to ako signal pre mociar na zacatie stahovania
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/kam-se-odebrat-az-se-zhrouti-civilizace-na-novy-zeland-tvrdi-studie-40367538


Institut z GB vybral vhodne krajiny na prezitie po krize. Akurat vacsina je z Commonwealthu. Vyzera to ako signal pre mociar na zacatie stahovania https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/kam-se-odebrat-az-se-zhrouti-civilizace-na-novy-zeland-tvrdi-studie-40367538
Upravené 1. 8. 2021 o 21:44

Jen mě tak napadlo.... Kolik se asi vejde lidí na Nový Zéland, aby se tam dalo ještě komfortně žít? Těch 8 miliard to asi nebude, žejo?


Jen mě tak napadlo.... Kolik se asi vejde lidí na Nový Zéland, aby se tam dalo ještě komfortně žít? Těch 8 miliard to asi nebude, žejo?

. Kolik se asi vejde lidí na Nový Zéland,


Na to dávají odpověď kritéria výběru.
"Hodnoceny byly faktory jako možnost pěstování potravin pro své obyvatelstvo, ochrana hranic před masovou migrací či schopnost zachování výroby elektřiny."


Mimochodem, prakticky všichni, které znám a kteří zcestovali celý svět říkají, že nejhezčí země je Nový Zéland. "Elity" si vybrali dobře.
Zůstane jim tam obsluha a budou izolováni. Tedy, alespoň si to myslí.


[quote="pid:27792, uid:203"]. Kolik se asi vejde lidí na Nový Zéland,[/quote] Na to dávají odpověď kritéria výběru. "Hodnoceny byly faktory jako možnost pěstování potravin pro své obyvatelstvo, **ochrana hranic před masovou migrací** či schopnost zachování výroby elektřiny." Mimochodem, prakticky všichni, které znám a kteří zcestovali celý svět říkají, že nejhezčí země je Nový Zéland. "Elity" si vybrali dobře. Zůstane jim tam obsluha a budou izolováni. Tedy, alespoň si to myslí.

"Elity" si vybrali dobře.

Pokud si myslí, že zničí celý svět a oni tam přežijí, tak se hluboce mýlí. Putin přece prohlásil, naco je takový svět, ve kterém nebude Rusko. Ty krysy se neukryjí v žádné díře, Putin má všechny díry zmapovány a nenechá je v klidu přežít.


[quote="pid:27794, uid:372"]"Elity" si vybrali dobře.[/quote] Pokud si myslí, že zničí celý svět a oni tam přežijí, tak se hluboce mýlí. Putin přece prohlásil, naco je takový svět, ve kterém nebude Rusko. Ty krysy se neukryjí v žádné díře, Putin má všechny díry zmapovány a nenechá je v klidu přežít.

Ty krysy se neukryjí v žádné díře,


Proto píšu "alespoň si to myslí" smile


[quote="pid:27795, uid:312"]Ty krysy se neukryjí v žádné díře,[/quote] Proto píšu "alespoň si to myslí" :)

Ale nebolo by to krasne, keby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali? Taky ten skanzen starych bohov.


Ale nebolo by to krasne, keby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali? Taky ten skanzen starych bohov.

Moderator

eby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali


Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti. Koně zapřáhnout s klapkami a opratěmi a ty s kterými to nejde zavřít do ohrady s bedlivým dozorem.


[quote="pid:27808, uid:10"]eby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali[/quote] Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti. Koně zapřáhnout s klapkami a opratěmi a ty s kterými to nejde zavřít do ohrady s bedlivým dozorem.

eby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali


Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti. Koně zapřáhnout s klapkami a opratěmi a ty s kterými to nejde zavřít do ohrady s bedlivým dozorem, tak bych to řešil.


Může dítě nemorálních rodičů vyrůst v cnostného potomka nebo naopak ? Pokud ano, je tu obtížný úkol jak vyřešit rodinné vztahy, zavrhnout a přerušit styky asi nebude optimální řešeni. Zde se mi hodí příklad seriál:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3129/seri%C3%A1l-%C4%8Derno-b%C3%ADl%C3%A1-l%C3%A1ska-aneb-jak-z-netvora-ud%C4%9Blat-%C4%8Dlov%C4%9Bka


Pokud je i jenom jeden dobrý mohou ostatní naskočit na správné vzorce chování (Sodoma Komora, nezůstal ani jeden dobrý, to je konec správná informace už se nemá odkud rozšířit).


Zůstat s námi to by mohl být jejich trest, který se může změnit na odpuštění pokud si to odpracují (což bude pro ně těžké), ale z práce se může stát radost, pokud není z donucení (ale před prací neutečou a bude je to bolet, budou muset makat na ostatní - nedával bych jim šanci se uklidit do izolace - zpočátku to pro ně bude hrůze bez konce, za činy které prováděli).


Ale existuje svobodná vůle, takže pokud budou na izolaci stále trvat, tak ta se stane jejich očistcem. Tohle si nepřeji, ale když už tak už, tak vlastně trochu souhlasím, ale ne s radostí, ale jako poslední možnost.


[quote="pid:27808, uid:10"]eby tam naozaj odisli a uplne sa zaizolovali[/quote] Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti. Koně zapřáhnout s klapkami a opratěmi a ty s kterými to nejde zavřít do ohrady s bedlivým dozorem, tak bych to řešil. Může dítě nemorálních rodičů vyrůst v cnostného potomka nebo naopak ? Pokud ano, je tu obtížný úkol jak vyřešit rodinné vztahy, zavrhnout a přerušit styky asi nebude optimální řešeni. Zde se mi hodí příklad seriál: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3129/seri%C3%A1l-%C4%8Derno-b%C3%ADl%C3%A1-l%C3%A1ska-aneb-jak-z-netvora-ud%C4%9Blat-%C4%8Dlov%C4%9Bka Pokud je i jenom jeden dobrý mohou ostatní naskočit na správné vzorce chování (Sodoma Komora, nezůstal ani jeden dobrý, to je konec správná informace už se nemá odkud rozšířit). Zůstat s námi to by mohl být jejich trest, který se může změnit na odpuštění pokud si to odpracují (což bude pro ně těžké), ale z práce se může stát radost, pokud není z donucení (ale před prací neutečou a bude je to bolet, budou muset makat na ostatní - nedával bych jim šanci se uklidit do izolace - zpočátku to pro ně bude hrůze bez konce, za činy které prováděli). Ale existuje svobodná vůle, takže pokud budou na izolaci stále trvat, tak ta se stane jejich očistcem. Tohle si nepřeji, ale když už tak už, tak vlastně trochu souhlasím, ale ne s radostí, ale jako poslední možnost.
Upravené 2. 8. 2021 o 09:45

Zůstat s námi to by mohl být jejich trest, který se může změnit na odpuštění pokud si to odpracují (což bude pro ně těžké)


Keď sa ti na telo prisaje kliešť, tak sa ho snažíš zmeniť, alebo ho zlikviduješ? Okrem toho, títo paraziti stratili akékoľvek morálne právo zastávať vedúce funkcie, aj keby sa stokrát zmenili a mysleli to dobre. Ich trestom má byť, že im neumožníme si nič odpracovať, a preto budú musieť prežiť všetko zlé, čo vedome spôsobili (karma).


[quote="pid:27813, uid:426"]Zůstat s námi to by mohl být jejich trest, který se může změnit na odpuštění pokud si to odpracují (což bude pro ně těžké)[/quote] Keď sa ti na telo prisaje kliešť, tak sa ho snažíš zmeniť, alebo ho zlikviduješ? Okrem toho, títo paraziti stratili akékoľvek morálne právo zastávať vedúce funkcie, aj keby sa stokrát zmenili a mysleli to dobre. Ich trestom má byť, že im neumožníme si nič odpracovať, a preto budú musieť prežiť všetko zlé, čo vedome spôsobili (karma).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 2. 8. 2021 o 11:07

Keď sa ti na telo prisaje kliešť,
tak máš čas ho do druhého dne vyšťourat. Tolik času ti poskytne imunitní systém. Pokud to nestihneš, připrav se na objektivní předurčenost. Jen dodám, asi tak 5% klíšťat je dnes na tvé straně.


[quote="pid:27832, uid:623"]Keď sa ti na telo prisaje kliešť,[/quote]tak máš čas ho do druhého dne vyšťourat. Tolik času ti poskytne imunitní systém. Pokud to nestihneš, připrav se na objektivní předurčenost. Jen dodám, asi tak 5% klíšťat je dnes na tvé straně.

Vedi.Vini......

Keď sa ti na telo prisaje kliešť, tak sa ho snažíš zmeniť, alebo ho zlikviduješ?


Na to je odpověď, že z parazitů se v některých případech stávají symbionty. Klíště jako druh přežije i bez člověka a člověk bez klíštěte se také obejde. Ty dva druhy se de fakto míjejí - jenže my žijeme spolu neoddělitelně s mnoha vzájemnými vazbami. Kdyby šlo společenské parazity zlikvidovat, tak by to jednoduché, ale ono není.


To se autorů KSB ptali zločinecké struktury, dejte nám adresu GP a my ho zlikvidujeme. Odpověď autorů byla, takhle to bohužel nefunguje.


[quote="pid:27832, uid:623"]Keď sa ti na telo prisaje kliešť, tak sa ho snažíš zmeniť, alebo ho zlikviduješ?[/quote] Na to je odpověď, že z parazitů se v některých případech stávají symbionty. Klíště jako druh přežije i bez člověka a člověk bez klíštěte se také obejde. Ty dva druhy se de fakto míjejí - jenže my žijeme spolu neoddělitelně s mnoha vzájemnými vazbami. Kdyby šlo společenské parazity zlikvidovat, tak by to jednoduché, ale ono není. To se autorů KSB ptali zločinecké struktury, dejte nám adresu GP a my ho zlikvidujeme. Odpověď autorů byla, takhle to bohužel nefunguje.

Odpověď autorů byla, takhle to bohužel nefunguje.
a někde jinde se rozpovídají o mravencích Atta a houbách z čeledi pečárkovitých....smileS velkou pravděpodobností se jedná o vědomou symbiózu, ale mravenci si pěstují houby aby měli co žrát, a nebo houby narkotizují mravence aby jim připravili živné prostředí???


[quote="pid:27925, uid:426"]Odpověď autorů byla, takhle to bohužel nefunguje.[/quote] a někde jinde se rozpovídají o mravencích Atta a houbách z čeledi pečárkovitých....:)S velkou pravděpodobností se jedná o vědomou symbiózu, ale mravenci si pěstují houby aby měli co žrát, a nebo houby narkotizují mravence aby jim připravili živné prostředí???

Vedi.Vini......

Upravené 2. 8. 2021 o 19:27

Ich trestom má byť


Kdo bude trestat? I Norimberk byl vynucená záležitost, kde se ty největší svinstva přikryly a dav byl v té době spokojen. A míra informovanosti? Dle mého okolí, Ti co mají Tečku si ještě pořád chrochtájí jak jsou zodpovědní, další skupina "žere" falešnou olympiádu a zbytek se snaží zůstat při smyslech, círka 100 "běžných" lidí. Jsem zvědavý na tu kostru na kterou se bude nabalovat "maso". Dík za Vodu.


[quote="pid:27832, uid:623"]Ich trestom má byť[/quote] Kdo bude trestat? I Norimberk byl vynucená záležitost, kde se ty největší svinstva přikryly a dav byl v té době spokojen. A míra informovanosti? Dle mého okolí, Ti co mají Tečku si ještě pořád chrochtájí jak jsou zodpovědní, další skupina "žere" falešnou olympiádu a zbytek se snaží zůstat při smyslech, círka 100 "běžných" lidí. Jsem zvědavý na tu kostru na kterou se bude nabalovat "maso". Dík za Vodu.

mravenci si pěstují houby aby měli co žrát, a nebo houby narkotizují mravence aby jim připravili živné prostředí


Někdo úplně tu samou práci dělá s nadšením a s radostí a někdo s nechutí a odporem. Nějak se učit je třeba a formy jsou tréningové nářadí.


[quote="pid:27940, uid:190"]mravenci si pěstují houby aby měli co žrát, a nebo houby narkotizují mravence aby jim připravili živné prostředí[/quote] Někdo úplně tu samou práci dělá s nadšením a s radostí a někdo s nechutí a odporem. Nějak se učit je třeba a formy jsou tréningové nářadí.

Kdo bude trestat?


Karma, Boží súd... Vyber si.


[quote="pid:27943, uid:216"]Kdo bude trestat?[/quote] Karma, Boží súd... Vyber si.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

tréningové nářadí
....ale ne, paralelní přístup k datům. V jednu chvíli můžeš být to i ono....smile


[quote="pid:27949, uid:426"]tréningové nářadí[/quote]....ale ne, paralelní přístup k datům. V jednu chvíli můžeš být to i ono....:)

Vedi.Vini......

Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti.

Ne nevšímat... shromáždit a pak poslat jednu hlavici smile ...


[quote="pid:27812, uid:426"]Izolovat a nevšímat, to byla stejná chyba jako v minulosti.[/quote] Ne nevšímat... shromáždit a pak poslat jednu hlavici :D ...

Karma, Boží súd... Vyber si.


3 000 - 12 000 let, ale někteří už aspoň "vědí", ale to je vlastně tlachání, takže zpět k hrubým knihám. smile


[quote="pid:27954, uid:623"]Karma, Boží súd... Vyber si.[/quote] 3 000 - 12 000 let, ale někteří už aspoň "vědí", ale to je vlastně tlachání, takže zpět k hrubým knihám. (wasntme)

"Elity" si vybrali dobře.

To si mysleli aj o Atlantíde. Mimochodom, Novým Zélandom prechádza rozsiahly tektonický zlom, sú tam časté aj dosť silné zemetrasenia. Čo sa môže "elite" javiť ako vhodné miesto na únik, môže byť pre niekoho, kto sa potrebuje mouřenína zbaviť, zámerom(taký Titanic na steroidoch). Už je to najmenej dva roky dozadu, čo sa aj na starej vode objavili informácie o zvyšujúcich sa cenách novozélandských nehnuteľností z dôvodu vykupovania pozemkov a ostatných nehnuteľností svetovými zbohatlíkmi. Stačí ozvučiť nedostatok a tupcov sa vždy dosť nájde, čo skočia na udičku.


[quote="pid:27794, uid:372"]"Elity" si vybrali dobře.[/quote] To si mysleli aj o Atlantíde. Mimochodom, Novým Zélandom prechádza rozsiahly tektonický zlom, sú tam časté aj dosť silné zemetrasenia. Čo sa môže "elite" javiť ako vhodné miesto na únik, môže byť pre niekoho, kto sa potrebuje **mouřenína** zbaviť, zámerom(taký Titanic na steroidoch). Už je to najmenej dva roky dozadu, čo sa aj na starej vode objavili informácie o zvyšujúcich sa cenách novozélandských nehnuteľností z dôvodu vykupovania pozemkov a ostatných nehnuteľností svetovými zbohatlíkmi. Stačí ozvučiť nedostatok a tupcov sa vždy dosť nájde, čo skočia na udičku.
Upravené 2. 8. 2021 o 23:48

@Atom a povedali autori KSB tým zločincom aj ako to teda funguje ?

@Atom a povedali autori KSB tým zločincom aj ako to teda funguje ?

povedali autori KSB tým zločincom aj ako to teda funguje ?


Byla o tom pouze kratičká zmínka v jednom videu (už ani nevím kdo Pjakin nebo Veličko nebo Zanzobin). Odpověď je v tlustých knihách. Setneš hydře jednu hlavu a na jejím místě vyroste deset nových. Je potřeba přeformátovat celou společnost na nový "otevřený (dehermetizovaný) operační systém" sociálního super systému. Kdy každé dítě se bude od malička učit a dozvídat ve škole jak je společnost organizovaná. A nebude to tak jak je teď, že to budou vědět pouze "vyvolení". Leninův proslulý výrok: I uklizečka musí vědět jak se řídí stát.


Když to bude pro každého odkryté, těžko pak vláda ( pozor skutečná vláda je dnes skrytá a pro dav prezentováni jsou herci a šašci a ne ti kdo skutečně řídí - doporučuji seriál "Jistě pane ministře" ) bude moci jít proti obyvatelstvu, protože své kroky nezamaskuje, jako teď kdy z lidí jsou vychovávány tupé ovce. Dokud to tak je a lidé jsou ovcemi, bude vládnout ten, kdo je umí lépe bačovat.


Dnes jsem vyluštil křížovku s tajenkou:
"Svět chce být klamán, tedy jej klamejme"
Zatím většina chce být klamána a menšina je klame. A sem tam někdo hledá pravdu a chce podle ní žít - ti mají teď výhodu, když dochází zdroje pravda je v kurzu.


Tím jsem se obrazně vyjádřil, že je to práce s informačním polem a říci lidem pravdu nestačí, je potřeba zajistit, aby ji vyslechli, pochopili a donutit je okolnostmi, aby ji přijali a jednali podle ní.


Poznámka:
Příklad z poslední doby, kam až došla tupost lidi a jejich servilnost, je hlasovací podvod v USA. Všichni viděli online, že Bidenovi najednou naskočili hlasy a svět se nevzbouřil (dostali se do pasti podváděli průběžně jenže to nestačilo a museli začít improvizovat). Přitom je každému jasné, že statisticky je nemožné, aby začali při zhruba vyrovnaném počtu obou soupeřů všude najednou po celé zemi naskakovat hlasy pouze jednomu kandidátu. Opravdu takhle si mohou dělat co chtějí, to byl důkaz. Ale dojedou na to stejně, protože elity mezi sebou bojují a tohle se schovat v době zrychleného oběhu informací prostě nedá.


[quote="pid:28106, uid:324"]povedali autori KSB tým zločincom aj ako to teda funguje ?[/quote] Byla o tom pouze kratičká zmínka v jednom videu (už ani nevím kdo Pjakin nebo Veličko nebo Zanzobin). Odpověď je v tlustých knihách. Setneš hydře jednu hlavu a na jejím místě vyroste deset nových. Je potřeba přeformátovat celou společnost na nový "otevřený (dehermetizovaný) operační systém" sociálního super systému. Kdy každé dítě se bude od malička učit a dozvídat ve škole jak je společnost organizovaná. A nebude to tak jak je teď, že to budou vědět pouze "vyvolení". Leninův proslulý výrok: I uklizečka musí vědět jak se řídí stát. Když to bude pro každého odkryté, těžko pak vláda ( pozor skutečná vláda je dnes skrytá a pro dav prezentováni jsou herci a šašci a ne ti kdo skutečně řídí - doporučuji seriál "Jistě pane ministře" ) bude moci jít proti obyvatelstvu, protože své kroky nezamaskuje, jako teď kdy z lidí jsou vychovávány tupé ovce. Dokud to tak je a lidé jsou ovcemi, bude vládnout ten, kdo je umí lépe bačovat. Dnes jsem vyluštil křížovku s tajenkou: "Svět chce být klamán, tedy jej klamejme" Zatím většina chce být klamána a menšina je klame. A sem tam někdo hledá pravdu a chce podle ní žít - ti mají teď výhodu, když dochází zdroje pravda je v kurzu. Tím jsem se obrazně vyjádřil, že je to práce s informačním polem a říci lidem pravdu nestačí, je potřeba zajistit, aby ji vyslechli, pochopili a donutit je okolnostmi, aby ji přijali a jednali podle ní. Poznámka: Příklad z poslední doby, kam až došla tupost lidi a jejich servilnost, je hlasovací podvod v USA. Všichni viděli online, že Bidenovi najednou naskočili hlasy a svět se nevzbouřil (dostali se do pasti podváděli průběžně jenže to nestačilo a museli začít improvizovat). Přitom je každému jasné, že statisticky je nemožné, aby začali při zhruba vyrovnaném počtu obou soupeřů všude najednou po celé zemi naskakovat hlasy pouze jednomu kandidátu. Opravdu takhle si mohou dělat co chtějí, to byl důkaz. Ale dojedou na to stejně, protože elity mezi sebou bojují a tohle se schovat v době zrychleného oběhu informací prostě nedá.
Upravené 3. 8. 2021 o 23:03
2.06k
21
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept