Zdravie a záhrada
Vedlajsie ucinky vakcin, cast 2

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/28/odhaleny-podvod-cerstvo-zaockovani-su-uvedeni-ako-neockovani-zakryva-americka-studia-cdc-umrtia-po-ockovani/



Štúdie poplatné politikom
Bohužiaľ, aj zbežný pohľad na publikované údaje odhaľuje „finesy“, akými boli závažné či až tie najťažšie predstaviteľné – smrteľné prípady jednoducho „vymazané“ z vedeckého posudzovania. Všetky osoby, ktoré boli hospitalizované, alebo zomreli do 14 dní po podaní dávky vakcíny, sa jednoducho počítajú ako „neočkované“.
Konkrétne to znamená, že v bezprostrednej fáze po očkovaní, keď sa vyskytujú najkritickejšie reakcie, sa dôsledky očkovania vôbec neskúmajú. Dotknuté osoby sa totiž nepovažujú za očkované. To je ako keby polícia považovala opitých vodičov za triezvych, ak im bola hladina alkoholu v krvi nameraná do 48 hodín od posledného pitia.



Toto bude len taky bocny vrcholcek na tom ladovci plnom lzi.


@Dobrodej nebolo by mozne zmenit pracu? Z takeho rezimu sa moze dostavat aj rok, kym sa vsetko utrasie.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/28/odhaleny-podvod-cerstvo-zaockovani-su-uvedeni-ako-neockovani-zakryva-americka-studia-cdc-umrtia-po-ockovani/ >**Štúdie poplatné politikom** Bohužiaľ, aj zbežný pohľad na publikované údaje odhaľuje „finesy“, akými boli závažné či až tie najťažšie predstaviteľné – smrteľné prípady jednoducho „vymazané“ z vedeckého posudzovania. Všetky osoby, ktoré boli hospitalizované, alebo zomreli do 14 dní po podaní dávky vakcíny, sa jednoducho počítajú ako „neočkované“. Konkrétne to znamená, že v bezprostrednej fáze po očkovaní, keď sa vyskytujú najkritickejšie reakcie, sa dôsledky očkovania vôbec neskúmajú. Dotknuté osoby sa totiž nepovažujú za očkované. To je ako keby polícia považovala opitých vodičov za triezvych, ak im bola hladina alkoholu v krvi nameraná do 48 hodín od posledného pitia. Toto bude len taky bocny vrcholcek na tom ladovci plnom lzi. @Dobrodej nebolo by mozne zmenit pracu? Z takeho rezimu sa moze dostavat aj rok, kym sa vsetko utrasie.

Moderator

Upravené 31. 8. 2021 o 10:47

"Ako dlho budú zaočkovaní žiť? Držiteľ patentu na oxid grafénu v Covid injekciách Dr. Mylo Canderian, globalisti Klaus Schwab a Bill Gates jednohlasne: NECHAJTE ICH VŠETKÝCH ZOMRIEŤ!"
https://cz24.news/ako-dlho-budu-zaockovani-zit-drzitel-patentu-na-oxid-grafenu-v-covid-injekciach-dr-mylo-canderian-globalisti-klaus-schwab-a-bill-gates-jednohlasne-nechajte-ich-vsetkych-zomriet/


... Inými slovami, „inokulovaný“ (ako nazýva kohokoľvek, kto je očkovaný Experimental Use Authorization Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon = Povolenie na experimentálne použitie – Eugenika – Depopulácia – Smrtiaca injekcia – Biologická zbraň) s 20% zhoršením oxidu grafénu v krvi, okrem akýchkoľvek iných vstupných kritérií, bude žiť 8 rokov. Niekto so 70% zhoršením oxidu grafénu nebude žiť dlhšie ako 3 roky. (o 10 rokov menej ako 70%).
... Oxid grafénu je kyslíková špongia, ktorá zbavuje telo potrebného kyslíka a spôsobuje mnoho komplikácií, vrátane, ale nielen, anafylaktického šoku, toxickej zrážanlivosti krvi, smrteľnej pľúcnej paralýzy, mitochondriálnej rakoviny a endotelovej rakoviny.


Přes všechna fakta, která potvrzuje - ten nečlověk - z něj je ta černota cítit i přes velmi stručný text.


"Ako dlho budú zaočkovaní žiť? Držiteľ patentu na oxid grafénu v Covid injekciách Dr. Mylo Canderian, globalisti Klaus Schwab a Bill Gates jednohlasne: NECHAJTE ICH VŠETKÝCH ZOMRIEŤ!" https://cz24.news/ako-dlho-budu-zaockovani-zit-drzitel-patentu-na-oxid-grafenu-v-covid-injekciach-dr-mylo-canderian-globalisti-klaus-schwab-a-bill-gates-jednohlasne-nechajte-ich-vsetkych-zomriet/ ... Inými slovami, „inokulovaný“ (ako nazýva kohokoľvek, kto je očkovaný Experimental Use Authorization Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon = Povolenie na experimentálne použitie – Eugenika – Depopulácia – Smrtiaca injekcia – Biologická zbraň) s 20% zhoršením oxidu grafénu v krvi, okrem akýchkoľvek iných vstupných kritérií, bude žiť 8 rokov. Niekto so 70% zhoršením oxidu grafénu nebude žiť dlhšie ako 3 roky. (o 10 rokov menej ako 70%). ... Oxid grafénu je kyslíková špongia, ktorá zbavuje telo potrebného kyslíka a spôsobuje mnoho komplikácií, vrátane, ale nielen, anafylaktického šoku, toxickej zrážanlivosti krvi, smrteľnej pľúcnej paralýzy, mitochondriálnej rakoviny a endotelovej rakoviny. Přes všechna fakta, která potvrzuje - ten nečlověk - z něj je ta černota cítit i přes velmi stručný text.

Štúdia v Lancete: Plne zaočkovaní zdravotníci majú 251-krát väčšiu virálnu nálož. Ohrozujú nezaočkovaných pacientov ako presymptomatickí superprenášači
https://www.hlavnespravy.sk/studia-v-lancete-plne-zaockovani-zdravotnici-maju-251-krat-vacsiu-viralnu-naloz-ohrozuju-nezaockovanych-pacientov-ako-presymptomaticki-superprenasaci/2656492


**Štúdia v Lancete: Plne zaočkovaní zdravotníci majú 251-krát väčšiu virálnu nálož. Ohrozujú nezaočkovaných pacientov ako presymptomatickí superprenášači** https://www.hlavnespravy.sk/studia-v-lancete-plne-zaockovani-zdravotnici-maju-251-krat-vacsiu-viralnu-naloz-ohrozuju-nezaockovanych-pacientov-ako-presymptomaticki-superprenasaci/2656492

Všetci očkovaní:
https://www.mojevideo.sk/video/358f1/vsetci_ockovani.html
"Indickí vojaci po výcviku (beh 10 km) začali kolabovať. Príčina bola zlyhanie srdca."


Viem o tom len to, čo je v popise a vo videu.


**Všetci očkovaní:** https://www.mojevideo.sk/video/358f1/vsetci_ockovani.html _"Indickí vojaci po výcviku (beh 10 km) začali kolabovať. Príčina bola zlyhanie srdca."_ Viem o tom len to, čo je v popise a vo videu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ak mal niekto pochybnosti o obsahu všetkých typov depopulačných Covid vakcín, tak tu je pekne uvedené, vrátane rôznych snímkov, čo za obohatenie to ne-ľudia nachystali a aplikujú. Už sa nikto nemôže vyhovárať, že nevedel...


https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines


Nie je to len o oxide grafénu, ale aj kovové častice, paraziti...


Pre určenie obsahu boli použité moderné technológie, citujem:"The different instrumentation includes Optical Microscopy, Bright-Field Microscopy, pHase Contrast Microscopy, Dark-Field Microscopy, UV absorbance and Fluorescence Spectroscopy, Scanning Electron Microscopy, Transmission Electron Microscopy, Energy Dispersive Spectroscopy, X-ray Diffractometer, Nuclear Magnetic Resonance instruments were used to verify the “vaccines” morphologies and contents. " Teda žiadne myslím a dúfam, ako bežné drísty Sabačie, Krčméryho, Jarčušku, Mikasoviny a pod., ale pekne dôkazné a hlavne merateľné metódy zisťovania reality.


Čo je ale úplne najpodstatnejšie, použité ingrediencie sú cytotoxické a genotoxické nielen pre ľudské bunkové membrány, ale aj pre hmyz, rastliny a zvieratá. Niekto vypustil megadžina z parfémového flakónu.


Ak mal niekto pochybnosti o obsahu všetkých typov depopulačných Covid vakcín, tak tu je pekne uvedené, vrátane rôznych snímkov, čo za obohatenie to ne-ľudia nachystali a aplikujú. Už sa nikto nemôže vyhovárať, že nevedel... https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines Nie je to len o oxide grafénu, ale aj kovové častice, paraziti... Pre určenie obsahu boli použité moderné technológie, citujem:"The different instrumentation includes Optical Microscopy, Bright-Field Microscopy, pHase Contrast Microscopy, Dark-Field Microscopy, UV absorbance and Fluorescence Spectroscopy, Scanning Electron Microscopy, Transmission Electron Microscopy, Energy Dispersive Spectroscopy, X-ray Diffractometer, Nuclear Magnetic Resonance instruments were used to verify the “vaccines” morphologies and contents. " Teda žiadne myslím a dúfam, ako bežné drísty Sabačie, Krčméryho, Jarčušku, Mikasoviny a pod., ale pekne dôkazné a hlavne merateľné metódy zisťovania reality. Čo je ale úplne najpodstatnejšie, použité ingrediencie sú cytotoxické a genotoxické nielen pre ľudské bunkové membrány, ale aj pre hmyz, rastliny a zvieratá. Niekto vypustil megadžina z parfémového flakónu.
Upravené 2. 9. 2021 o 11:31

Greg van Avermaet.
Skvelý cyklista sa však teraz trápi. Na bicykli mu to vôbec nejde, medzi najlepšími ho spravidla neuvidíte. Na pretekoch v Beneluxe, kde štartuje aj 31-ročný Slovák, prezradil, čo ho škrie.
„Moje telo bojuje s neznámym nepriateľom. Môže to byť vakcína. Výsledky krvných testov vôbec nie sú dobré,“ prezradil médiám rodák z Lokerenu.
Tridsaťšesťročný pretekár dostal dve dávky vakcíny od firmy Pfizer. „Spím dobre, trénuje sa mi dobre, cítim sa dobre, ale chýbajú mi tri percentá výkonu,“ zamyslel sa.
O svoje pocity sa podelil v časovke, v ktorej šiel na svoj limit, ale aj tak to nestačilo na dobré umiestnenie.
„Za normálnych okolností by som skončil v najlepšej dvadsiatke,“ vyhlásil. On sa však nezmestil ani do najlepšej stovky a na jedenástich kilometroch stratil na víťaza Steffana Bisseggera minútu a pol.


Van Avermaet nie je prvým pretekárom v profi pelotóne, ktorý má podozrenie, že vakcína nepriaznivo ovplyvňuje výkon jazdcov. Pred pár mesiacmi sa posťažoval ďalší veterán – Dán Jakob Fuglsang.


Greg van Avermaet. Skvelý cyklista sa však teraz trápi. Na bicykli mu to vôbec nejde, medzi najlepšími ho spravidla neuvidíte. Na pretekoch v Beneluxe, kde štartuje aj 31-ročný Slovák, prezradil, čo ho škrie. „Moje telo bojuje s neznámym nepriateľom. Môže to byť vakcína. Výsledky krvných testov vôbec nie sú dobré,“ prezradil médiám rodák z Lokerenu. Tridsaťšesťročný pretekár dostal dve dávky vakcíny od firmy Pfizer. „Spím dobre, trénuje sa mi dobre, cítim sa dobre, ale chýbajú mi tri percentá výkonu,“ zamyslel sa. O svoje pocity sa podelil v časovke, v ktorej šiel na svoj limit, ale aj tak to nestačilo na dobré umiestnenie. „Za normálnych okolností by som skončil v najlepšej dvadsiatke,“ vyhlásil. On sa však nezmestil ani do najlepšej stovky a na jedenástich kilometroch stratil na víťaza Steffana Bisseggera minútu a pol. Van Avermaet nie je prvým pretekárom v profi pelotóne, ktorý má podozrenie, že vakcína nepriaznivo ovplyvňuje výkon jazdcov. Pred pár mesiacmi sa posťažoval ďalší veterán – Dán Jakob Fuglsang.

Vcera v praci sme mali pravidelny pracovny hovor so zakaznikom, cca v juli sa tam vsetci bavili o vakcinach, kedy to uz budu mat a najvacsim propagatorom bol Ind zo Singapuru. Ako chapem ho, ze chce normalne cestovat za rodinou do Indie a do Singapuru by sa asi len tak naspat nedostal, ale propagoval to teda hodne. Vcera sa uz stazoval na silne bolesti.


Zena bola vcera u kadernicky, ta sa stazovala na krvacanie zdola, idu z nej kusy zrazenej krvy, trva to uz mesiace, plus extra caste a velmi podrobne kontroly z hygieny.


Stretol som byvaleho kolegu, chlapec mladsi nez ja, dalsie dieta na ceste, rozbehnuta kariera v korporate, chlapec sa vypracoval. V marci zistena rakovina, ma uz metastazy. Vravel, ze ma nabeh z rodiny, kedze to mali vsetci, ale doveruje medicine, takze tecku musel dostat. Koreluje mi to s pripadom mojho uja, ktoremu tiez zistili rakovinu vo vysokom stadiu s rychlym priebehom.


Vcera v praci sme mali pravidelny pracovny hovor so zakaznikom, cca v juli sa tam vsetci bavili o vakcinach, kedy to uz budu mat a najvacsim propagatorom bol Ind zo Singapuru. Ako chapem ho, ze chce normalne cestovat za rodinou do Indie a do Singapuru by sa asi len tak naspat nedostal, ale propagoval to teda hodne. Vcera sa uz stazoval na silne bolesti. Zena bola vcera u kadernicky, ta sa stazovala na krvacanie zdola, idu z nej kusy zrazenej krvy, trva to uz mesiace, plus extra caste a velmi podrobne kontroly z hygieny. Stretol som byvaleho kolegu, chlapec mladsi nez ja, dalsie dieta na ceste, rozbehnuta kariera v korporate, chlapec sa vypracoval. V marci zistena rakovina, ma uz metastazy. Vravel, ze ma nabeh z rodiny, kedze to mali vsetci, ale doveruje medicine, takze tecku musel dostat. Koreluje mi to s pripadom mojho uja, ktoremu tiez zistili rakovinu vo vysokom stadiu s rychlym priebehom.

Moderator

Pan z vedlajsej dediny, cca 60 rocny, stale ho vidim chodit na bicykli kilometre do mesta.
Viezol som ho autom. Vravel, ze je 2x ockovany. Do ockovania nikdy nepoznal bolest hlavy. Teraz ma velke bolesti hlavy a casto. Myslite, ze cierna rasca ako neutralizator hrotovej bielkoviny moze pomoct pri vedlajsich ucinkoch aj po vacsom casovom odstupe od ockovania? Dakujem.


Pan z vedlajsej dediny, cca 60 rocny, stale ho vidim chodit na bicykli kilometre do mesta. Viezol som ho autom. Vravel, ze je 2x ockovany. Do ockovania nikdy nepoznal bolest hlavy. Teraz ma velke bolesti hlavy a casto. Myslite, ze cierna rasca ako neutralizator hrotovej bielkoviny moze pomoct pri vedlajsich ucinkoch aj po vacsom casovom odstupe od ockovania? Dakujem.
Upravené 3. 9. 2021 o 14:46

@jardob pride mi to ako material, ktory posluzi na odstrelenie daleko serioznejsich studii. Nema to ziadneho autora, obrazky mi pridu pozbierane z roznych zdrojov, najme ten posledny priam ako malovany.

Cakal by som, ze sa na tom odbavia na Zomri, v Nku a na hoaxoch a podvodoch u policie do par dni, mozno tema na buduci tyzden, kedy tymto prekryju nieco daleko dolezitejsie.


@jardob pride mi to ako material, ktory posluzi na odstrelenie daleko serioznejsich studii. Nema to ziadneho autora, obrazky mi pridu pozbierane z roznych zdrojov, najme ten posledny priam ako malovany. Cakal by som, ze sa na tom odbavia na Zomri, v Nku a na hoaxoch a podvodoch u policie do par dni, mozno tema na buduci tyzden, kedy tymto prekryju nieco daleko dolezitejsie.

Moderator

analýza z Detvy

Tie fakty sú logicky vystavané, výborné. A ten prílišný akcent na kresťanský odpor k satanizmu dáva tušiť, kto sa snaží "postaviť na čelo" odporu. Zaujímavá to synchronicita s návštevou pápeža. Tým samozrejme neznižujem význam štúdie.


[quote="pid:31888, uid:6"]analýza z Detvy[/quote] Tie fakty sú logicky vystavané, výborné. A ten prílišný akcent na kresťanský odpor k satanizmu dáva tušiť, kto sa snaží "postaviť na čelo" odporu. Zaujímavá to synchronicita s návštevou pápeža. Tým samozrejme neznižujem význam štúdie.
Upravené 3. 9. 2021 o 18:06

RAKOUSKÝ WOCHENBLICK: FATÁLNE NÁSLEDKY OČKOVANIA – NEBEZPEČNÝ SYNDRÓM ADE A POŠKODENIE IMUNITNÉHO SYSTÉMU MILIÁRD ĽUDÍ
https://cz24.news/rakousky-wochenblick-fatalne-nasledky-ockovania-nebezpecny-syndrom-ade-a-poskodenie-imunitneho-systemu-miliard-ludi/


**RAKOUSKÝ WOCHENBLICK: FATÁLNE NÁSLEDKY OČKOVANIA – NEBEZPEČNÝ SYNDRÓM ADE A POŠKODENIE IMUNITNÉHO SYSTÉMU MILIÁRD ĽUDÍ** https://cz24.news/rakousky-wochenblick-fatalne-nasledky-ockovania-nebezpecny-syndrom-ade-a-poskodenie-imunitneho-systemu-miliard-ludi/

SVĚT SE BRZY ROZDĚLÍ MEZI POŠKOZENÉ OČKOVANÉ A NEPOŠKOZENÉ, „SUPER SILNÉ“ NEOČKOVANÉ
https://cz24.news/svet-se-brzy-rozdeli-mezi-poskozene-ockovane-a-neposkozene-super-silne-neockovane/


**SVĚT SE BRZY ROZDĚLÍ MEZI POŠKOZENÉ OČKOVANÉ A NEPOŠKOZENÉ, „SUPER SILNÉ“ NEOČKOVANÉ** https://cz24.news/svet-se-brzy-rozdeli-mezi-poskozene-ockovane-a-neposkozene-super-silne-neockovane/

Lidí s demencí výrazně přibude, do roku 2030 o 40 procent


V roce 2030 bude na světě okolo 78 milionů lidí trpících demencí, což bude oproti současnému stavu o 40 procent více, odhaduje studie zveřejněná Světovou zdravotnickou organizací (WHO). Počet lidí trpících touto chorobou totiž prudce roste, většina zemí přitom není na tento vývoj připravena.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/lidi-s-demenci-vyrazne-pribude-do-roku-2030-o-40-procent-40371040


Takže už nás připravují na další z účinků vakcín.


Přečetl jsem po týdnu nové příspěvky v tomto vlákně a upřímně, je mi z toho docela těžko při pomyšlení na všechny ty očkované covid vakcínami...neustále dokola číst, že jich velká část brzo umře, s tím se srovnává ne zrovna lehce.


Lidí s demencí výrazně přibude, do roku 2030 o 40 procent V roce 2030 bude na světě okolo 78 milionů lidí trpících demencí, což bude oproti současnému stavu o 40 procent více, odhaduje studie zveřejněná Světovou zdravotnickou organizací (WHO). Počet lidí trpících touto chorobou totiž prudce roste, většina zemí přitom není na tento vývoj připravena. https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/lidi-s-demenci-vyrazne-pribude-do-roku-2030-o-40-procent-40371040 Takže už nás připravují na další z účinků vakcín. Přečetl jsem po týdnu nové příspěvky v tomto vlákně a upřímně, je mi z toho docela těžko při pomyšlení na všechny ty očkované covid vakcínami...neustále dokola číst, že jich velká část brzo umře, s tím se srovnává ne zrovna lehce.

Lidí s demencí výrazně přibude, do roku 2030 o 40 procent


  • sused na záhradke má 80r..prvú vakcínu astru si nechal v marci...stažoval sa potom ako velmi ho bolela ruka..a že si druhú dávku pichnut nedá . Druhú dávku si dal v lete v júly a potom celý mesiac preležal.Týžden ani nemohol vstat z postele . Ked mi to vravel 1x , bola som nemilo prekvapená ako z vitálneho muža sa stáva starec . A ešte si už nepamatal, čo mi pred týždnom vravel. Ked predtým prekypoval vitalitou či dával rady okolo zahrádky . Volal ma na kávičku - posediet a porozprávat sa. Teraz bol bez energie a ani ho nenapadlo ma volat na kávu . Bol rád , že je "vobec " na zahradke. A začíná zapomínat viac :(

[quote="pid:31936, uid:181"]Lidí s demencí výrazně přibude, do roku 2030 o 40 procent[/quote] - sused na záhradke má 80r..prvú vakcínu astru si nechal v marci... stažoval sa potom ako velmi ho bolela ruka..a že si druhú dávku pichnut nedá . Druhú dávku si dal v lete v júly a potom celý mesiac preležal. Týžden ani nemohol vstat z postele . Ked mi to vravel 1x , bola som nemilo prekvapená ako z vitálneho muža sa stáva starec . A ešte si už nepamatal, čo mi pred týždnom vravel. Ked predtým prekypoval vitalitou či dával rady okolo zahrádky . Volal ma na kávičku - posediet a porozprávat sa. Teraz bol bez energie a ani ho nenapadlo ma volat na kávu . Bol rád , že je "vobec " na zahradke. A začíná zapomínat viac :(
Upravené 6. 9. 2021 o 16:34

Saganov životný súper sa veľmi trápi a má jediné vysvetlenie: Vakcína!
„Viem, že niečo nie je dobre, domnievam sa, že tu neprebehol dostatočný výskum
ohľadne vplyvu vakcín na telá profesionálnych športovcov.
https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/599459-saganov-zivotny-super-sa-velmi-trapi-a-ma-jedine-vysvetlenie-vakcina/?fbclid=IwAR2pssGiOxfDWb05Jk4syg_NsHCH1oPktSw8iQY8Q_we35KqvFL7edXyG-U


Saganov životný súper sa veľmi trápi a má jediné vysvetlenie: Vakcína! „Viem, že niečo nie je dobre, domnievam sa, že tu neprebehol dostatočný výskum ohľadne vplyvu vakcín na telá profesionálnych športovcov. https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/599459-saganov-zivotny-super-sa-velmi-trapi-a-ma-jedine-vysvetlenie-vakcina/?fbclid=IwAR2pssGiOxfDWb05Jk4syg_NsHCH1oPktSw8iQY8Q_we35KqvFL7edXyG-U

treba si uvedomiť, že "vakcinovať" sa dali predovšetkým jedinci, pravidelne testovaní, t.j. pripravovaní na "vakcinovanie". Už podávaním látok pod epifýzu počas testovania došlo k prvotnému čiastočnému ovládaniu myslenia týchto jedincov. Prvá "vakcína" už ich myslenie ovládla, pretože sa nedá inak vysvetliť totálna strata pudu sebazáchovy. Ak sa jedinec po prvej dávke zaprisahá, že kvôli vedľajším účinkom, ktoré zažíva, si druhú dávku nedá v žiadnom prípade, a len čo tie prvé akútne vedľajšie účinky pominú, tak si ide dať dobrovoľne druhú dávku (neočkované okolie v nemom úžase len vytreští oči nad jeho rozhodnutím, a ak mu pripomenie jeho ťažkosti po prvej dávke, tak dotyčný to buď poprie alebo úplne zľahčí), tak iné vysvetlenie, než zrod nového biorobota-zombie, neexistuje.
No, čo už - je to "jeho" rozhodnutie.
Čo ma však viac znepokojuje, než osud dotyčného jedinca, je agresivita týchto označkovaných biorobotov voči neoznačkovanému okoliu - presne ako agresivita zombíkov voči zdravým ľuďom vo filme "Svetová vojna Z". Navyše, oni sú už skutočne dementní.
To z tohto dôvodu bude prichádzajúca jesenná a posledná "covid" vlna najťažšia. Nie kvôli smrtnosti, či infekčnosti delta, či iného variantu, ale kvôli demencii a agresivite označkovaných zombíkov voči zdravému okoliu.
Inak každý opatrovateľ vám potvrdí, že demencia je veľmi často sprevádzaná agresiou dementných jedincov voči okoliu - v tomto je nebezpečie nadchádzajúcich mesiacov.


treba si uvedomiť, že "vakcinovať" sa dali predovšetkým jedinci, pravidelne testovaní, t.j. pripravovaní na "vakcinovanie". Už podávaním látok pod epifýzu počas testovania došlo k prvotnému čiastočnému ovládaniu myslenia týchto jedincov. Prvá "vakcína" už ich myslenie ovládla, pretože sa nedá inak vysvetliť totálna strata pudu sebazáchovy. Ak sa jedinec po prvej dávke zaprisahá, že kvôli vedľajším účinkom, ktoré zažíva, si druhú dávku nedá v žiadnom prípade, a len čo tie prvé akútne vedľajšie účinky pominú, tak si ide dať dobrovoľne druhú dávku (neočkované okolie v nemom úžase len vytreští oči nad jeho rozhodnutím, a ak mu pripomenie jeho ťažkosti po prvej dávke, tak dotyčný to buď poprie alebo úplne zľahčí), tak iné vysvetlenie, než zrod nového biorobota-zombie, neexistuje. No, čo už - je to "jeho" rozhodnutie. Čo ma však viac znepokojuje, než osud dotyčného jedinca, je agresivita týchto označkovaných biorobotov voči neoznačkovanému okoliu - presne ako agresivita zombíkov voči zdravým ľuďom vo filme "Svetová vojna Z". Navyše, oni sú už skutočne dementní. To z tohto dôvodu bude prichádzajúca jesenná a posledná "covid" vlna najťažšia. Nie kvôli smrtnosti, či infekčnosti delta, či iného variantu, ale kvôli demencii a agresivite označkovaných zombíkov voči zdravému okoliu. Inak každý opatrovateľ vám potvrdí, že demencia je veľmi často sprevádzaná agresiou dementných jedincov voči okoliu - v tomto je nebezpečie nadchádzajúcich mesiacov.

Začíná zapomínat viac smile
Môj otec 20 rokov sa liečiaci z depresií, hltajúci ráno za hrsť liekov. Pri prekonávaní kovidu a po prekonaní mal presne tie príznaky aké má tvoj sused po očkovaní. Iste ste si všimli, že príznaky chorých na kovid sa veľmi rôznia. Nedajú sa zaškatuľkovať. Ten mal dýchacie problémy, ten srdcové, ten hnačky, ten stratu pamäte, ako môj otec. U nás ho "nemala" jediná mama. Tvrdila, že to má alergiu a že ramenom nemôže hýbať hocikedy, nie len vtedy. Tvrdil som jej, že to má. Jednoducho sme ho mali vtedy cšetci piati čo žijeme v našom dome. Mne sa po prekonaní kovidu obnovila bolesť achilovky a stále pretrváva. Už po prekonaní ma cca 2 dni bolelo rameno tak, že som sa nevedel obliecť, nemohol som hýbať hornou končatinou, len za cenu obrovskej bolesti. S tým ramenom som mal problém pred cca 3mi rokmi a po kovide som zažil dežaví "zjavne" bez príčiny. Chcem tým povedať, že Covid nie je len taká nejaká choroba, ale je to širokospektrálna zbraň proti ľudstvu. A presne toto obrovské širokospektrálne množstvo nežiadúcich príznakov, likvidácie zdravia a života zhmotnili v cca 3ml ampulkách, tzv. vakcínach. Len taký laický pohľad chlapca z dediny.


[quote="pid:31945, uid:78"]Začíná zapomínat viac :([/quote]Môj otec 20 rokov sa liečiaci z depresií, hltajúci ráno za hrsť liekov. Pri prekonávaní kovidu a po prekonaní mal presne tie príznaky aké má tvoj sused po očkovaní. Iste ste si všimli, že príznaky chorých na kovid sa veľmi rôznia. Nedajú sa zaškatuľkovať. Ten mal dýchacie problémy, ten srdcové, ten hnačky, ten stratu pamäte, ako môj otec. U nás ho "nemala" jediná mama. Tvrdila, že to má alergiu a že ramenom nemôže hýbať hocikedy, nie len vtedy. Tvrdil som jej, že to má. Jednoducho sme ho mali vtedy cšetci piati čo žijeme v našom dome. Mne sa po prekonaní kovidu obnovila bolesť achilovky a stále pretrváva. Už po prekonaní ma cca 2 dni bolelo rameno tak, že som sa nevedel obliecť, nemohol som hýbať hornou končatinou, len za cenu obrovskej bolesti. S tým ramenom som mal problém pred cca 3mi rokmi a po kovide som zažil dežaví "zjavne" bez príčiny. Chcem tým povedať, že Covid nie je len taká nejaká choroba, ale je to širokospektrálna zbraň proti ľudstvu. A presne toto obrovské širokospektrálne množstvo nežiadúcich príznakov, likvidácie zdravia a života zhmotnili v cca 3ml ampulkách, tzv. vakcínach. Len taký laický pohľad chlapca z dediny.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ted-hrozi-epidemie-chripky-varuji-praktici-A-nabadaji-lidi-k-ockovani-675764
Už dopředu se sichrují , protože je jim jasné , že to slavné očkování nejen že nepomáhá , ale škodí až ke smrti . Jak je ta chřipka mazaná . Na rok se schová a potom napíše PL , kuk , letos zase vylezu .
Nechci nijak předjímat , ale nijak mne nepřekvapí fakt , že tohle chřipkové očkování je další hřebíček do rakve , potřený jedem .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ted-hrozi-epidemie-chripky-varuji-praktici-A-nabadaji-lidi-k-ockovani-675764 Už dopředu se sichrují , protože je jim jasné , že to slavné očkování nejen že nepomáhá , ale škodí až ke smrti . Jak je ta chřipka mazaná . Na rok se schová a potom napíše PL , kuk , letos zase vylezu . Nechci nijak předjímat , ale nijak mne nepřekvapí fakt , že tohle chřipkové očkování je další hřebíček do rakve , potřený jedem .

Jak ovládnout svět?, z roku 1920 :-) (2 min) linka


Jak ovládnout svět?, z roku 1920 :-) (2 min) [linka](https://youtu.be/xyJqaS5niaM)

Plíškovou přiměl k očkování manžel Hrdlička: Díky, můj králíčku!
Moderátor a manažer je pro »Káju« oporou při tenisu i v osobním životě.
Hrdlička zviklal manželku ohledně očkování proti zrádnému covidu.
„Nejdřív jsem vakcínu úplně nechtěla. Pak mě přemluvil Michal.
Šel jako první a nic se mu nestalo,“ řekla česká tenistka na US Open po vítězném nočním thrilleru proti domácí krásce Amandě Anisimové. „Byl můj pokusný králík. Teď už jsem ráda, že jsem se tak rozhodla,“ pochválila Plíšková před reportéry svou drahocennou »hrdličku«.
https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/401561/pliskovou-primel-k-ockovani-manzel-hrdlicka-diky-muj-kralicku.html


Plíškovou přiměl k očkování manžel Hrdlička: Díky, můj králíčku! Moderátor a manažer je pro »Káju« oporou při tenisu i v osobním životě. Hrdlička zviklal manželku ohledně očkování proti zrádnému covidu. **„Nejdřív jsem vakcínu úplně nechtěla. Pak mě přemluvil Michal.** Šel jako první a nic se mu nestalo,“ řekla česká tenistka na US Open po vítězném nočním thrilleru proti domácí krásce Amandě Anisimové. „Byl můj pokusný králík. Teď už jsem ráda, že jsem se tak rozhodla,“ pochválila Plíšková před reportéry svou drahocennou »hrdličku«. https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/401561/pliskovou-primel-k-ockovani-manzel-hrdlicka-diky-muj-kralicku.html

pochválila Plíšková před reportéry svou drahocennou »hrdličku«.
HŇUPKA. No coment. Je to proste komediantka.


[quote="pid:31984, uid:78"]pochválila Plíšková před reportéry svou drahocennou »hrdličku«.[/quote]HŇUPKA. No coment. Je to proste komediantka.

Mne sa po prekonaní kovidu obnovila bolesť achilovky a stále pretrváva.

Mirec a neskúšal si náhodou Ivermectin, či nedokáže zmierniť tieto vedľajšie následky?


[quote="pid:31957, uid:83"]Mne sa po prekonaní kovidu obnovila bolesť achilovky a stále pretrváva.[/quote] Mirec a neskúšal si náhodou Ivermectin, či nedokáže zmierniť tieto vedľajšie následky?

Už podávaním látok pod epifýzu počas testovania došlo k prvotnému čiastočnému ovládaniu myslenia týchto jedincov.
Svatá pravda a pro podrobnosti přidám tuto podkapitolu "Ovládání otroků a techniky šíření nákazy":
http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html#oon
Zapracoval jsem do ní informace, které jsem nedávno získal od jednoho velmi dobrého léčitele a znalce mnoha skrývaných podrobností, které jsem doplnil o další souvztažnosti.


[quote="pid:31956, uid:112"]Už podávaním látok pod epifýzu počas testovania došlo k prvotnému čiastočnému ovládaniu myslenia týchto jedincov.[/quote]Svatá pravda a pro podrobnosti přidám tuto podkapitolu "**Ovládání otroků a techniky šíření nákazy**": http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html#oon Zapracoval jsem do ní informace, které jsem nedávno získal od jednoho velmi dobrého léčitele a znalce mnoha skrývaných podrobností, které jsem doplnil o další souvztažnosti.

či nedokáže zmierniť tieto vedľajšie následky?
Jardob, vďaka za nakopnutie. Vôbec ma to nenapadlo. IVM som bral počas choroby na jar a zabral.


[quote="pid:31994, uid:6"]či nedokáže zmierniť tieto vedľajšie následky?[/quote]Jardob, vďaka za nakopnutie. Vôbec ma to nenapadlo. IVM som bral počas choroby na jar a zabral.

Prevzaté z telegramu:


6134849486393


Prevzaté z telegramu: ![6134849486393](serve/attachment&path=6134849486393)

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/4757446794285505


Nehoda pod Strečnom: Vodič autobusu dostal infarkt.... otázka by bola: bol očkovaný?


Lebo tých infarktov je v posl. čase veľa...


https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/4757446794285505 Nehoda pod Strečnom: Vodič autobusu dostal infarkt.... otázka by bola: bol očkovaný? Lebo tých infarktov je v posl. čase veľa...

Před několika dny téměř zemřel tříměsíční syn Nikol Štíbrove. Přestal dýchat. Zachránil ho otec na poslední chvíli. Vzhledem k tomi, že Nikol se dala před několika týdny očkovat, je možné že to souvisí právě s očkováním.


Před několika dny téměř zemřel tříměsíční syn Nikol Štíbrove. Přestal dýchat. Zachránil ho otec na poslední chvíli. Vzhledem k tomi, že Nikol se dala před několika týdny očkovat, je možné že to souvisí právě s očkováním.

Ještě chci dodat že miminko skončilo v nemocnici na JIP a nezjistili žádný důvod, žádnou nemoc...proto myslím že to je z óčko.jeho maminky.


Ještě chci dodat že miminko skončilo v nemocnici na JIP a nezjistili žádný důvod, žádnou nemoc...proto myslím že to je z óčko.jeho maminky.

Ještě chci dodat že miminko skončilo v nemocnici na JIP


Je to možné, ale aj pred očkovaním aj covid existovalo syndróm náhleho úmrtia dojčat.


https://lekar.sk/clanok/syndrom-nahleho-umrtia-novorodencov


Existujú tézy, že to môže a nemusí súvisieť aj s povinným očkovaním detí. V 3-4 mesiacoch sa dáva prvá dávka hexy a ešte niečo. Toto média tiež ozvučovať nebudú.


Takže áno, môže to byť aj očkovaním maminky, ale aj iné faktory. Mám vlastnú tézu o tomto, ale to by bolo zrejme veľmi ezoterické.


[quote="pid:32074, uid:88"]Ještě chci dodat že miminko skončilo v nemocnici na JIP[/quote] Je to možné, ale aj pred očkovaním aj covid existovalo syndróm náhleho úmrtia dojčat. https://lekar.sk/clanok/syndrom-nahleho-umrtia-novorodencov Existujú tézy, že to môže a nemusí súvisieť aj s povinným očkovaním detí. V 3-4 mesiacoch sa dáva prvá dávka hexy a ešte niečo. Toto média tiež ozvučovať nebudú. Takže áno, môže to byť aj očkovaním maminky, ale aj iné faktory. Mám vlastnú tézu o tomto, ale to by bolo zrejme veľmi ezoterické.

Lavazzo je to možné že je to z jiného důvodu. Netvrdím že to je stoprocentní důvod. Jen možnost že to bylo tím očkováním.


Lavazzo je to možné že je to z jiného důvodu. Netvrdím že to je stoprocentní důvod. Jen možnost že to bylo tím očkováním.

Několik dní jsem přemýšlel, jestli to sem mám napsat, jedná se o dost osobní zkušenost.


Tak přidám svou troškou do mlýna.


Cca týden zpět měl jeden zdravý člověk z rodiny infarkt (dvě dávky).
Ještě koncem června jsme se trochu chytli, protože si mám “ty svý blbý kecy nechat pro sebe a jít se očkovat”.


Problém je, že tady v Praze drtivá většina mých kamarádů a známých byla dotlačena v rámci zaměstnání k očkování.
Minulý týden jsem byl se třemi kamarády (inteligentní kluci, žádní Havloidi, vědí díky mně o KSB, o Pjakinovi, ale nějak mi za ten rok, co jsme se neviděli - “zvlčili” a podlehli strachu ze ztráty zaměstnání) na kulečníku a můžu vám říct, že jsem strávil večer s úplně jinými lidmi, než jsem dřív znal.


Nebavili jsme se o očkování, tohle téma jsem jim “zakázal” a o politice, ale normálně o věcech, které řešíte s kamarády z dětství, když se s nimi sejdete.


Moc dobře to nedopadlo, protože jsem zjistil, že je nic nebaví, nezajímá a jsou unavení. Když jsem na ně mluvil, tak koukali skrze mě, byli prostě duchem mimo, jakoby v jiné dimenzi.


Párkrát jsme se zasmáli, ale vyloženě jenom párkrát, ne jako dříve, jsou úplně jinde, jako za sklem (nevím jak to popsat, ale tady nejsou).


Vyčítám si, že jsem tomu nezabránil, ale aspoň jsem všechny přesvědčil, aby nešli na 3. dávku, tak snad si to pamatují, i když….


No a v rodině jsem tomu u někoho zabránil a u někoho ne, takže “ten jeden” si asi uvědomil, že je lepší poslouchat “ty mý blbý kecy”, než pak jet rychlou s infarktem do nemocnice a příští týden na operaci.


Takhle bych to stručně shrnul.


Několik dní jsem přemýšlel, jestli to sem mám napsat, jedná se o dost osobní zkušenost. Tak přidám svou troškou do mlýna. Cca týden zpět měl jeden zdravý člověk z rodiny infarkt (dvě dávky). Ještě koncem června jsme se trochu chytli, protože si mám “ty svý blbý kecy nechat pro sebe a jít se očkovat”. Problém je, že tady v Praze drtivá většina mých kamarádů a známých byla dotlačena v rámci zaměstnání k očkování. Minulý týden jsem byl se třemi kamarády (inteligentní kluci, žádní Havloidi, vědí díky mně o KSB, o Pjakinovi, ale nějak mi za ten rok, co jsme se neviděli - “zvlčili” a podlehli strachu ze ztráty zaměstnání) na kulečníku a můžu vám říct, že jsem strávil večer s úplně jinými lidmi, než jsem dřív znal. Nebavili jsme se o očkování, tohle téma jsem jim “zakázal” a o politice, ale normálně o věcech, které řešíte s kamarády z dětství, když se s nimi sejdete. Moc dobře to nedopadlo, protože jsem zjistil, že je nic nebaví, nezajímá a jsou unavení. Když jsem na ně mluvil, tak koukali skrze mě, byli prostě duchem mimo, jakoby v jiné dimenzi. Párkrát jsme se zasmáli, ale vyloženě jenom párkrát, ne jako dříve, jsou úplně jinde, jako za sklem (nevím jak to popsat, ale tady nejsou). Vyčítám si, že jsem tomu nezabránil, ale aspoň jsem všechny přesvědčil, aby nešli na 3. dávku, tak snad si to pamatují, i když…. No a v rodině jsem tomu u někoho zabránil a u někoho ne, takže “ten jeden” si asi uvědomil, že je lepší poslouchat “ty mý blbý kecy”, než pak jet rychlou s infarktem do nemocnice a příští týden na operaci. Takhle bych to stručně shrnul.
Upravené 6. 9. 2021 o 10:51

Mám blbý dotaz:
Ví někdo, jak je to s očkováním migrantů v Německu nebo Francii? Tedy - v těch "demokratických obohacených zemích". Ptám se, protože se mi zdá, že o tom se nějak nemluví. Poslední info je cca půl roku staré a říká, že "obohacení" se většinou očkovat nechce a nedá. A státy na ně nátlak nevyvíjejí - prostě je nechávají na pokoji.


Mám blbý dotaz: **Ví někdo, jak je to s očkováním migrantů** v Německu nebo Francii? Tedy - v těch "demokratických obohacených zemích". Ptám se, protože se mi zdá, že o tom se nějak nemluví. Poslední info je cca půl roku staré a říká, že "obohacení" se většinou očkovat nechce a nedá. A státy na ně nátlak nevyvíjejí - prostě je nechávají na pokoji.
Upravené 6. 9. 2021 o 11:43

Tak odpovídalo by to Lin plánu nahrazení bílé rasy tmavší, lépe ovladatelnější. Takže něco na tom být může...


Tak odpovídalo by to Lin plánu nahrazení bílé rasy tmavší, lépe ovladatelnější. Takže něco na tom být může...

Tak potom je to samozřejmě rasizmus a pokud se to děje většinově ve čtvrté říši , tak za tím čuju zločineckou skupinu . Jak k tomu ti nebozí negramotní kominíci přijdou , když je jim odpírána možnost nesmrtelnosti a to až do smrti ?


Tak potom je to samozřejmě rasizmus a pokud se to děje většinově ve čtvrté říši , tak za tím čuju zločineckou skupinu . Jak k tomu ti nebozí negramotní kominíci přijdou , když je jim odpírána možnost nesmrtelnosti a to až do smrti ?

Na zlyhávanie srdca sa lieči z roka na rok čoraz viac ľudí. Ukazujú to dáta Všeobecnej zdravotnej poisťovne aj Union zdravotnej poisťovne (ZP). Za prvý polrok VŠZP eviduje 28 775 poistencov s diagnózou zlyhávanie srdca, čo je viac ako za celý rok 2018 a roky predtým. Choroby srdca a ciev sú najčastejšou príčinou smrti na Slovensku.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/599850-na-zlyhavanie-srdca-sa-lieci-coraz-viac-ludi-ukazuju-data-zdravotnych-poistovni/


Nárast chorobnosti o 100 percent. Toto sa nijako nepodarí ututlať a odviesť pozornosť na iné faktory ako smrtiace vakcíny. Aj keď zatiaľ neexistuje verejná štatistika, koľko s tých navyše prípadov s diagnózou bolo očkovaných pacientov a všetci sa tvária, že také čísla nikdy nebudú uverejnené.


Na zlyhávanie srdca sa lieči z roka na rok čoraz viac ľudí. Ukazujú to dáta Všeobecnej zdravotnej poisťovne aj Union zdravotnej poisťovne (ZP). **Za prvý polrok VŠZP eviduje 28 775 poistencov s diagnózou zlyhávanie srdca, čo je viac ako za celý rok 2018** a roky predtým. Choroby srdca a ciev sú najčastejšou príčinou smrti na Slovensku. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/599850-na-zlyhavanie-srdca-sa-lieci-coraz-viac-ludi-ukazuju-data-zdravotnych-poistovni/ Nárast chorobnosti o 100 percent. Toto sa nijako nepodarí ututlať a odviesť pozornosť na iné faktory ako smrtiace vakcíny. Aj keď zatiaľ neexistuje verejná štatistika, koľko s tých navyše prípadov s diagnózou bolo očkovaných pacientov a všetci sa tvária, že také čísla nikdy nebudú uverejnené.
Upravené 6. 9. 2021 o 17:31

. Aj keď zatiaľ neexistuje verejná štatistika, koľko s tých navyše prípadov s diagnózou bolo očkovaných pacientov a všetci sa tvária, že také čísla nikdy nebudú uverejnené.


Hodia to na long covid, čím strašia aj deti, aby sa dali zaočkovať.


[quote="pid:32144, uid:48"]. Aj keď zatiaľ neexistuje verejná štatistika, koľko s tých navyše prípadov s diagnózou bolo očkovaných pacientov a všetci sa tvária, že také čísla nikdy nebudú uverejnené.[/quote] Hodia to na long covid, čím strašia aj deti, aby sa dali zaočkovať.

Moderátor

vím o holce, která se léčí přikládáním lékařských pijavic....má po 2 dávce, a ty pijavice po aplikaci pokapaly..
takže mrtvé spermie, ted pijavice...co dál


jinak ta léčba je hodně zajímavá, bohužel, s vakcinou už asi nepomůže.. nebo, kdoví..
dnes se využívá pijavice lékařská k léčbě nejrůznějších chorob a neduhů, dokáže totiž do těla vyloučit na 150 prospěšných bioaktivních látek, které mají například protisrážlivé, protizánětlivé nebo imunosupresivní účinky.
Pijavicemi se dá léčit téměř všechno od hemeroidů přes vysoký krevní tlak až po všechny možné záněty.


vím o holce, která se léčí přikládáním lékařských pijavic....má po 2 dávce, a ty pijavice po aplikaci pokapaly.. takže mrtvé spermie, ted pijavice...co dál jinak ta léčba je hodně zajímavá, bohužel, s vakcinou už asi nepomůže.. nebo, kdoví.. _dnes se využívá pijavice lékařská k léčbě nejrůznějších chorob a neduhů, dokáže totiž do těla vyloučit na 150 prospěšných bioaktivních látek, které mají například protisrážlivé, protizánětlivé nebo imunosupresivní účinky. Pijavicemi se dá léčit téměř všechno od hemeroidů přes vysoký krevní tlak až po všechny možné záněty. _
Upravené 6. 9. 2021 o 17:58

Tikale to je zajímavé. Setkala jsem se s bratrem svojí kamarádky, 2x óčko. Byl nemluvný, což dokážu pochopit, ale jako prázdný člověk. Popsala bych ho jako kdyby byl ve skleněné láhvi. Uzavřené. Jakoby byl za sklem. Přesně tahle slova jsem použila , když se mě kamarádka ptala, jak jsem ho vnímala. On lituje, že se nechal óčko. Ale víc nic . Myslím že nemá sílu na nic. Je prý pořád unavený a cpe se sladkým...dobíjí energii si myslím. Mladý muž. Je mi ho moc líto.


Tikale to je zajímavé. Setkala jsem se s bratrem svojí kamarádky, 2x óčko. Byl nemluvný, což dokážu pochopit, ale jako prázdný člověk. Popsala bych ho jako kdyby byl ve skleněné láhvi. Uzavřené. Jakoby byl za sklem. Přesně tahle slova jsem použila , když se mě kamarádka ptala, jak jsem ho vnímala. On lituje, že se nechal óčko. Ale víc nic . Myslím že nemá sílu na nic. Je prý pořád unavený a cpe se sladkým...dobíjí energii si myslím. Mladý muž. Je mi ho moc líto.

Nárast chorobnosti o 100 percent. Toto sa nijako nepodarí ututlať a odviesť pozornosť na iné faktory ako smrtiace vakcíny


nás sused bol dnes na pohrebe svojmu švagrovi, cca 69 rokov, infarkt počas jazdy autom a smrť následkom tohto plus tej autonehody. Sused hneď, že niekto z rodiny tvrdí, že z očkovania, ale že to je blbosť. Sused je sám ockovany. On si mysli, že zlý životný štýl.


Uzavřené. Jakoby byl za sklem. Přesně tahle slova jsem použila , když se mě kamarádka ptala, jak jsem ho vnímala


ja mám zas pocit, že ti ockovani majú ako keby zahmlenú myseľ. Kedykoľvek sa jedného príbuzného spytam na niečo aj triviálne, jak sklerózou. Pritom mladý clovek, nemal ešte 40. Stretli ste sa s tým?


[quote="pid:32144, uid:48"]Nárast chorobnosti o 100 percent. Toto sa nijako nepodarí ututlať a odviesť pozornosť na iné faktory ako smrtiace vakcíny[/quote] nás sused bol dnes na pohrebe svojmu švagrovi, cca 69 rokov, infarkt počas jazdy autom a smrť následkom tohto plus tej autonehody. Sused hneď, že niekto z rodiny tvrdí, že z očkovania, ale že to je blbosť. Sused je sám ockovany. On si mysli, že zlý životný štýl. [quote="pid:32156, uid:88"]Uzavřené. Jakoby byl za sklem. Přesně tahle slova jsem použila , když se mě kamarádka ptala, jak jsem ho vnímala[/quote] ja mám zas pocit, že ti ockovani majú ako keby zahmlenú myseľ. Kedykoľvek sa jedného príbuzného spytam na niečo aj triviálne, jak sklerózou. Pritom mladý clovek, nemal ešte 40. Stretli ste sa s tým?

ja mám zas pocit, že ti ockovani majú ako keby zahmlenú myseľ. Kedykoľvek sa jedného príbuzného spytam na niečo aj triviálne, jak sklerózou. Pritom mladý clovek, nemal ešte 40. Stretli ste sa s tým?


Nebude to PTS? Post traumaticky syndrom? Boli vystraseny z kovidu? Ci to nebude len nerealnymi ocakavaniami, ze vakcina vyriesi vsetky ich problemy a po vakcine sa nedostavila ziadna pozitivna zmena.


[quote="pid:32159, uid:273"]ja mám zas pocit, že ti ockovani majú ako keby zahmlenú myseľ. Kedykoľvek sa jedného príbuzného spytam na niečo aj triviálne, jak sklerózou. Pritom mladý clovek, nemal ešte 40. Stretli ste sa s tým?[/quote] Nebude to PTS? Post traumaticky syndrom? Boli vystraseny z kovidu? Ci to nebude len nerealnymi ocakavaniami, ze vakcina vyriesi vsetky ich problemy a po vakcine sa nedostavila ziadna pozitivna zmena.

Moderator

Nejohroženější jsou paradoxně ti po dvou vakcínách, řekl izraelský premiér


www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-covid-izrael-treti-davka-dve-zranitelni-bennett-tecka.A210906_121315_zahranicni_remy


Rozumíte tomu, co vlastně řekl izraelský premiér ? Nejohroženější jsou ti, kteří jsou očkovaní a to dvěma dávkami !!!


Ještě jednou: Ti kteří mají v sobě dvě vakcíny jsou na to nejhůře !!!


Zde je originální zdroj této informace:


https://www.youtube.com/watch?v=eBX6gmaM90U


Nejohroženější jsou paradoxně ti po dvou vakcínách, řekl izraelský premiér www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-covid-izrael-treti-davka-dve-zranitelni-bennett-tecka.A210906_121315_zahranicni_remy Rozumíte tomu, co vlastně řekl izraelský premiér ? Nejohroženější jsou ti, kteří jsou očkovaní a to dvěma dávkami !!! Ještě jednou: Ti kteří mají v sobě dvě vakcíny jsou na to nejhůře !!! Zde je originální zdroj této informace: https://www.youtube.com/watch?v=eBX6gmaM90U

Izraelský premiér Naftali Bennett v rámci přání všeho nejlepšího k židovskému novému roku vyzdvihl, že země v rámci boje proti koronavirové epidemii již podala třetí dávku vakcíny více než dvěma milionům lidí. V Izraeli nastala situace, která se bude opakovat i jinde,
možná i v Česku.
A sice, že považován za plně očkovaného je člověk až po třech, nikoli dvou dávkách


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-covid-izrael-treti-davka-dve-zranitelni-bennett-tecka.A210906_121315_zahranicni_remy


  • ako natlačit ludí na tretie očkovanie ? povedat,že dve dávky nestačia ,a plne zaočkovaný je z tromatakže chápem nasredin, čo si tým myslel....
    Nejohroženější jsou ti, kteří jsou očkovaní a to dvěma dávkami !!!
  • ale izraelský premier tým chce len nalákat na dalšie očkovanie...čiže dve dávky su málo..

Izraelský premiér Naftali Bennett v rámci přání všeho nejlepšího k židovskému novému roku vyzdvihl, že země v rámci boje proti koronavirové epidemii již podala třetí dávku vakcíny více než dvěma milionům lidí. V Izraeli nastala situace, která se bude opakovat i jinde, možná i v Česku. A sice, **že považován za plně očkovaného je člověk až po třech, nikoli dvou dávkách** https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-covid-izrael-treti-davka-dve-zranitelni-bennett-tecka.A210906_121315_zahranicni_remy - ako natlačit ludí na tretie očkovanie ? povedat,že dve dávky nestačia , a plne zaočkovaný je z troma takže chápem nasredin, čo si tým myslel.... [quote="pid:32171, uid:317"]Nejohroženější jsou ti, kteří jsou očkovaní a to dvěma dávkami !!![/quote] - ale izraelský premier tým chce len nalákat na dalšie očkovanie...čiže **dve dávky su málo**..
Upravené 7. 9. 2021 o 14:25

Dánsko je príkladom pre EÚ: Od 11. septembra padnú všetky korona-obmedzenia


Dáni donútili nezmyselný korona diktát, uzurpátorsky ničiaci slobodu občana
a jeho slobodnú mienku, k totálnemu ústupu. 11. septembra
sa v celom Dánsku končí moc obmedzení, zákazov a príkazov,
stanovených diktátormi, prípadne „sluhmi“ korona politiky,
ktoré boli vyhlásené len pre údajne „dobro“ ľudí
https://www.hlavnespravy.sk/dansko-je-prikladom-pre-eu-od-11-septembra-padnu-vsetky-korona-obmedzenia/2666766


Dánsko je príkladom pre EÚ: Od 11. septembra padnú všetky korona-obmedzenia --------------------------------------------------------------------------- Dáni donútili nezmyselný korona diktát, uzurpátorsky ničiaci slobodu občana a jeho slobodnú mienku, k totálnemu ústupu. 11. septembra sa v celom Dánsku končí moc obmedzení, zákazov a príkazov, stanovených diktátormi, prípadne „sluhmi“ korona politiky, ktoré boli vyhlásené len pre údajne „dobro“ ľudí https://www.hlavnespravy.sk/dansko-je-prikladom-pre-eu-od-11-septembra-padnu-vsetky-korona-obmedzenia/2666766

Vážně si někdo myslíte , že v Dánsku jsou ti fašisté u moci hodní ?
Představte si tuto planetu jako velkou laboratorní odchovnu , kde jsou jednotlivé země -národy ,pozavírané v příslušné kleci . A v každé kleci se testují různé reakce laboratorních pokusných zvířat .
https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fcs.sxlfljsb.com%2F&psig=AOvVaw2ozGSPZuHXqqcbw11FqzqC&ust=1631095857321000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwiA6dDaz-zyAhVL_qQKHdwbA-4Qr4kDegUIARC6Aw
Asi takto to vypadá , Naše zařazení , životy a zotročení .
Budto svrhneme celý tento otrokářský systém , tuto davoelitární koncepci a započneme novou éru s koncepcí založené na Lidskosti , čili na tom , o čem Nás neustále informuje Naše svědomí , a nebo se dočkáme jen toho , že se čas od času některá klec uklidí .


Vážně si někdo myslíte , že v Dánsku jsou ti fašisté u moci hodní ? Představte si tuto planetu jako velkou laboratorní odchovnu , kde jsou jednotlivé země -národy ,pozavírané v příslušné kleci . A v každé kleci se testují různé reakce laboratorních pokusných zvířat . https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fcs.sxlfljsb.com%2F&psig=AOvVaw2ozGSPZuHXqqcbw11FqzqC&ust=1631095857321000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwiA6dDaz-zyAhVL_qQKHdwbA-4Qr4kDegUIARC6Aw Asi takto to vypadá , Naše zařazení , životy a zotročení . Budto svrhneme celý tento otrokářský systém , tuto davoelitární koncepci a započneme novou éru s koncepcí založené na Lidskosti , čili na tom , o čem Nás neustále informuje Naše svědomí , a nebo se dočkáme jen toho , že se čas od času některá klec uklidí .

Zpráva VAERSu: Šestitýdenní kojenec zemřel na krevní sraženiny a zanícené tepny poté, co dostal obsah Covid Pfizer injekce od matky
USA: Šestitýdenní kojené dítě nevysvětlitelně dostalo vysokou horečku poté, co jeho matka dostala vakcínu COVID-19 a zemřela o několik týdnů později na krevní sraženiny se „silně zanícenými tepnami“, říká zpráva o nepříznivých účincích od americké vlády...
https://cz24.news/zprava-vaersu-sestitydenni-kojenec-zemrel-na-krevni-srazeniny-a-zanicene-tepny-pote-co-dostal-obsah-covid-pfizer-injekce-od-matky/


**Zpráva VAERSu: Šestitýdenní kojenec zemřel na krevní sraženiny a zanícené tepny poté, co dostal obsah Covid Pfizer injekce od matky** USA: Šestitýdenní kojené dítě nevysvětlitelně dostalo vysokou horečku poté, co jeho matka dostala vakcínu COVID-19 a zemřela o několik týdnů později na krevní sraženiny se „silně zanícenými tepnami“, říká zpráva o nepříznivých účincích od americké vlády... https://cz24.news/zprava-vaersu-sestitydenni-kojenec-zemrel-na-krevni-srazeniny-a-zanicene-tepny-pote-co-dostal-obsah-covid-pfizer-injekce-od-matky/

Článek přeložili, ale odkaz nedali:
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1532154&WAYBACKHISTORY=ON
V USA mají teda prazvláštní reporting, ale když je to v oficiální databázi, tak to asi bude realita.


Článek přeložili, ale odkaz nedali: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1532154&WAYBACKHISTORY=ON V USA mají teda prazvláštní reporting, ale když je to v oficiální databázi, tak to asi bude realita.

Pribuznej vravela kadernicka, ze niektorym ockovanym ludom rychlo rednu/vypadavaju vlasy. Dokonca aj vypadany kruh vlasov.


Pribuznej vravela kadernicka, ze niektorym ockovanym ludom rychlo rednu/vypadavaju vlasy. Dokonca aj vypadany kruh vlasov.

Mongolsko má stejný problém, jako Izrael.


Země, kde bylo vakcinováno skoro 98% dospělého obyvatelstva,
vykazuje takový nárůst onemocnění Covidem, že v září obsadila 1. místo ve světě v počtu nemocných (před Izraelem). Přitom, hustota jejího obyvatelstva na 1 km2 je jednou z nejnížších ve světě.
https://www.mk.ru/social/2021/09/08/pogolovno-privitaya-mongoliya-povtorila-izrailskuyu-vspyshku-koronavirusa.html


Mongolsko má stejný problém, jako Izrael. Země, kde bylo vakcinováno skoro 98% dospělého obyvatelstva, vykazuje takový nárůst onemocnění Covidem, že v září obsadila 1. místo ve světě v počtu nemocných (před Izraelem). Přitom, hustota jejího obyvatelstva na 1 km2 je jednou z nejnížších ve světě. https://www.mk.ru/social/2021/09/08/pogolovno-privitaya-mongoliya-povtorila-izrailskuyu-vspyshku-koronavirusa.html

"Ahojte, tie co kojite, davali ste sa alebo planujete sa ockovat?"


Táto otázka sa nedávno opäť otvorila v mamičkovskej skupine, v ktorej som členom.
V júli boli odpovede väčšinou "nedám sa očkovať", teraz už to bolo doplnené aj o tie, ktoré sa očkovať dali a aké sú šťastné z toho, že ich deti budú mať protilátky cez mlieko.
Vybrala som odpovede, kde sa jasne píše o účinkoch po očkovaní, ktoré zase iné ženy od očkovania odrádzajú.
Kvôli množstvu príspevkov aj kvôli zachovaniu anonymity som nefotila príspevky, len skopírovala.


A: Nie ani po kojeni. Celá rodina zaočkovaná a lutuju to doteraz. Na tretiu dávku ani nejdu. Ja tomu neverím, že prave toto pomôže a čím silnejšia propaganda a nátlak, lotéria a všetko možné čo robia tým mi to príde ako len čistý biznis.


B: môžem vedieť prečo to lutuju?


A: muž aj moja mama napríklad asi dva tri týždne strašne kašlali, ale brutálne. Chlap môj doteraz není úplne OK. Švagrine zas trpnu ruky. Svokra tiež dlho bola chorá kašeľ brutálny aj pochudla. Dovtedy kým sa neočkovali všetko ok tak ti určite není náhoda


C: Áno, moja mamka dostala po druhej dávke arytmiu, schudla 13 kg a dodnes má veľké problémy so srdcom... lekári to pripisujú práve očkovaniu... ale v našej rodine je to jeden takýto prípad, zvyšok je ok... ja sa plánujem zaočkovať budúci týždeň... kojím a schudla som 12 kg aj bez očkovania


D: veru u nas v rodine sa dal zaočkovať jeden a skoncil z vysokym zapalom čriev, 2 tyzdne ho davali dokopy v nemocnici uz pol roka chodi do nemocky kazde 3 tyzdne na nejaku biochemicku liecbu ale ma to prd platne takze ho caka operacia criev pred tym ziadne problemy nemal a uz ma na papieri ze sa nemoze dat ockovat.. tak to musi byt pekny sajrajt.. sused ochrnul na pol tela par dni po ockovani ... akoze kazda vakcina ma vedlajsie ucinky ale az takto? Nie dakujem pokusny kralik byt ozaj nemienim a to s tymi tehotnymi je dalsia vec..akoze zena si vtedy neda ani sprej do nosa ale vakcinu moze zaujimave mne to proste nejde do hlavy ked si dam 2+2


E: Kým kojím tak nie. Známa sa dala a malý mal po oboch dávkach vysoké teploty skoro skončili v nemocnici. Tak sa bojím, aby som svojmu nejak neublížila. A zas druhá známa si dala robiť 3 mesiace po 2 dávke test na protilátky a nemala žiadne. Tak neviem ako to je .


F: Nie a nie...uz som to tu riesila a nebudem vysvetlovat lebo sa pohadam suhlasim s A , ale zaujimavostou je, ze muz sa dal nakoniec zaockovat a vybavil si podrobne testy ze ake ma protilatky... no, 0, slovom nula. Takze je nastvany, ze mu bolo zle 2 tyzdne po druhej davke a cele mu to bolo na prd. Takze uz len toto mi staci


G: fuha toto je zaujimave a uprimne dost cudne. Nemyslim vsak ze to hovori nieco o tej očkovacej látke ale skor o imunitným systéme tvojho muza. Účinnosť očkovacej latky bola preukázaná takze chyba bude niekde inde


F: tak potom je chyba aj v zaockovanej svagrinej ktora covid dostala od svojej nezaockovanej dcery a teda nemala veru lahky priebeh a potom aj vo mne ked som s tou neterou bola 4 dni vkuse a nedostala som covid. Alebo je problem v neteri


"Ahojte, tie co kojite, davali ste sa alebo planujete sa ockovat?" Táto otázka sa nedávno opäť otvorila v mamičkovskej skupine, v ktorej som členom. V júli boli odpovede väčšinou "nedám sa očkovať", teraz už to bolo doplnené aj o tie, ktoré sa očkovať dali a aké sú šťastné z toho, že ich deti budú mať protilátky cez mlieko.   Vybrala som odpovede, kde sa jasne píše o účinkoch po očkovaní, ktoré zase iné ženy od očkovania odrádzajú. Kvôli množstvu príspevkov aj kvôli zachovaniu anonymity som nefotila príspevky, len skopírovala. A: Nie ani po kojeni. Celá rodina zaočkovaná a lutuju to doteraz. Na tretiu dávku ani nejdu. Ja tomu neverím, že prave toto pomôže a čím silnejšia propaganda a nátlak, lotéria a všetko možné čo robia tým mi to príde ako len čistý biznis. B: môžem vedieť prečo to lutuju? A: muž aj moja mama napríklad asi dva tri týždne strašne kašlali, ale brutálne. Chlap môj doteraz není úplne OK. Švagrine zas trpnu ruky. Svokra tiež dlho bola chorá kašeľ brutálny aj pochudla. Dovtedy kým sa neočkovali všetko ok tak ti určite není náhoda C: Áno, moja mamka dostala po druhej dávke arytmiu, schudla 13 kg a dodnes má veľké problémy so srdcom... lekári to pripisujú práve očkovaniu... ale v našej rodine je to jeden takýto prípad, zvyšok je ok... ja sa plánujem zaočkovať budúci týždeň... kojím a schudla som 12 kg aj bez očkovania D: veru u nas v rodine sa dal zaočkovať jeden a skoncil z vysokym zapalom čriev, 2 tyzdne ho davali dokopy v nemocnici uz pol roka chodi do nemocky kazde 3 tyzdne na nejaku biochemicku liecbu ale ma to prd platne takze ho caka operacia criev pred tym ziadne problemy nemal a uz ma na papieri ze sa nemoze dat ockovat.. tak to musi byt pekny sajrajt.. sused ochrnul na pol tela par dni po ockovani ... akoze kazda vakcina ma vedlajsie ucinky ale az takto? Nie dakujem pokusny kralik byt ozaj nemienim   a to s tymi tehotnymi je dalsia vec..akoze zena si vtedy neda ani sprej do nosa ale vakcinu moze zaujimave   mne to proste nejde do hlavy ked si dam 2+2  E: Kým kojím tak nie. Známa sa dala a malý mal po oboch dávkach vysoké teploty skoro skončili v nemocnici. Tak sa bojím, aby som svojmu nejak neublížila. A zas druhá známa si dala robiť 3 mesiace po 2 dávke test na protilátky a nemala žiadne. Tak neviem ako to je . F: Nie a nie...uz som to tu riesila a nebudem vysvetlovat lebo sa pohadam   suhlasim s A , ale zaujimavostou je, ze muz sa dal nakoniec zaockovat a vybavil si podrobne testy ze ake ma protilatky... no, 0, slovom nula. Takze je nastvany, ze mu bolo zle 2 tyzdne po druhej davke a cele mu to bolo na prd. Takze uz len toto mi staci G: fuha toto je zaujimave a uprimne dost cudne. Nemyslim vsak ze to hovori nieco o tej očkovacej látke ale skor o imunitným systéme tvojho muza. Účinnosť očkovacej latky bola preukázaná takze chyba bude niekde inde F: tak potom je chyba aj v zaockovanej svagrinej ktora covid dostala od svojej nezaockovanej dcery a teda nemala veru lahky priebeh a potom aj vo mne ked som s tou neterou bola 4 dni vkuse a nedostala som covid. Alebo je problem v neteri

fuha toto je zaujimave a uprimne dost cudne. Nemyslim vsak ze to hovori nieco o tej očkovacej látke ale skor o imunitným systéme tvojho muza. Účinnosť očkovacej latky bola preukázaná takze chyba bude niekde inde

Snad ani nie je mozne takto odignorovat to, kam cloveka logika/intuicia vedie..


[quote="pid:32605, uid:679"]fuha toto je zaujimave a uprimne dost cudne. Nemyslim vsak ze to hovori nieco o tej očkovacej látke ale skor o imunitným systéme tvojho muza. Účinnosť očkovacej latky bola preukázaná takze chyba bude niekde inde[/quote] Snad ani nie je mozne takto odignorovat to, kam cloveka logika/intuicia vedie..

G je čistá svedkyňa kovidova. Na doplnenie obrazu:


Som zaockovana a dojcim 🙂 👍 Spočiatku som váhala ale bohuzial mame známych ktori uz kvoli covidu nie su medzi nami. A nie neboli starí ani nemali milion dalsich ochorení. Ja som to konzultovala s laktacnou poradkyňou ktora vravela ze je to bezpecne, poslala mi štúdiu a navyse je dokázané, ze v mliecku ma aj maly protilatky ! To znamena ze chranim aj seba aj jeho. Velky dovod vsak bol aj ten, ze proste nemozem si dovolit byt hospotalizovana s covidom ked mam maleho. Proste ak mozem predísť ťažkému priebehu tak to spravim . 🙂


G je čistá svedkyňa kovidova. Na doplnenie obrazu: Som zaockovana a dojcim

Ja som to konzultovala s laktacnou poradkyňou ktora vravela ze je to bezpecne, poslala mi štúdiu a navyse je dokázané, ze v mliecku ma aj maly protilatky !


Neskutočné!!!!!!!!!! Toto snáď nie je ani pravda. To je tak, keď Klus radí mamičkam a podobný odborníci.


Ale pozor - v takýchto skupinách bývajú aj trolovia. Bola raz jedna mediálna agentúra, ktorá myslím to bolo cca 10 rokov dozadu, sa chválila tým, ako u mamičiek na modrom koníkovi (portál pre mamičky) zvyšovali povedomie o vakcíne proti rotavírusom. Takže toto môže byť aj tento prípad.


[quote="pid:32611, uid:679"]Ja som to konzultovala s laktacnou poradkyňou ktora vravela ze je to bezpecne, poslala mi štúdiu a navyse je dokázané, ze v mliecku ma aj maly protilatky ![/quote] Neskutočné!!!!!!!!!! Toto snáď nie je ani pravda. To je tak, keď Klus radí mamičkam a podobný odborníci. Ale pozor - v takýchto skupinách bývajú aj trolovia. Bola raz jedna mediálna agentúra, ktorá myslím to bolo cca 10 rokov dozadu, sa chválila tým, ako u mamičiek na modrom koníkovi (portál pre mamičky) zvyšovali povedomie o vakcíne proti rotavírusom. Takže toto môže byť aj tento prípad.

Lavazza, presne to mi napadlo /trolovia/, pretože v rozmedzí pár hodín 1 téma bola očko, druhá téma, či sa bojíme delty. Vtedy mi zablikala kontrolka. Doteraz sa rozoberali miery, váhy, polievočky, kašičky, mastičky, oblečenie a zrazu 2 také témy.


Čo ma zarazilo, že laktačná poradkyňa odporúča očkovanie, to by mi v živote nenapadlo, ale zrejme aj také sú a bohužiaľ, veľa mám ich slová berie ako písmo sväté. Dúfam, že aj takéto "odborníčky" budú raz vzaté na zodpovednosť /dúfam, že to nebude dlho trvať/.


Lavazza, presne to mi napadlo /trolovia/, pretože v rozmedzí pár hodín 1 téma bola očko, druhá téma, či sa bojíme delty. Vtedy mi zablikala kontrolka. Doteraz sa rozoberali miery, váhy, polievočky, kašičky, mastičky, oblečenie a zrazu 2 také témy. Čo ma zarazilo, že laktačná poradkyňa odporúča očkovanie, to by mi v živote nenapadlo, ale zrejme aj také sú a bohužiaľ, veľa mám ich slová berie ako písmo sväté. Dúfam, že aj takéto "odborníčky" budú raz vzaté na zodpovednosť /dúfam, že to nebude dlho trvať/.

Očkovanie deti na Slovensku je len experiment!


prymulex je velky zastance pieksu. v posledni dobe hodne obraci a nevim, jestli je to tim, ze se meni klima nebo jen dostal za ukol hrat "hodneho". on je bezpaterni krysa.


[quote="pid:32623, uid:78"]Očkovanie deti na Slovensku je len experiment![/quote] prymulex je velky zastance pieksu. v posledni dobe hodne obraci a nevim, jestli je to tim, ze se meni klima nebo jen dostal za ukol hrat "hodneho". on je bezpaterni krysa.

Aktuálne pár príbehov z posledných dní. Včera som mal dlhy hovor s rodinným priateľom ohľadom očkovaní a vecí okolo. Vo firme v ZH, kde robí mali chlapíka, nerád by som ho urazil, ale keďže už nie je medzi nami, poviem iba jedno, čo ho podľa opisu priateľa najviac charakterizuje: exemplárny príklad biorobota. Čo sa mu povedalo, bez odvrávania vykonal, uzavretý typ, ideálny zamestnanec. Vo februári prekonal Covid. Na naliehanie okolia sa nechal opichať, po druhej dávke to po 6 dňoch vzdal, momentálne čaká na pitvu. Samozrejme pred opichom úplne zdravý jedinec.
Príbeh druhý:
Rodinná známa jeho tety, aj mne známa osoba celý život trpela psoriázou a reumatickou artritídou. Po prekonaní Covidu sa jej obe príznaky ale že úplne stratili, pritom mala psoriázu neprehliadnuteľnú či na rukách, či na krku a hlave, teraz sa jej koža na komplet zregenerovala. Tiež však podľahla tlaku rodiny a nechala sa opichať, teraz čakáme na následky. Mám aj nejaké prognózy, nateraz si ich ale nechám pre seba.


Príbeh tretí:
Moja dnešná osobná skúsenosť. V NR blízko Mlynov som čakal na semafore pre chodcov, kde vedľa mňa stál párik omladiny odhadom vo veku 16-17 rokov. Obaja zarúškovaný. Prišla tam tlupa Cigánov, chlapík okolo 30 na drzovku sa ich opýtal, ako sa cez tú handru na hube olizujú(myslel tým francuzáky), na čo sa najprv spamätala dievčina a dala si rúško dole a potom sa pridal aj chalanisko. Tie decká sú totálne ohlúpené a aj keď nemusia, tak to už berú za normálne nosiť všade náhubok. Musel im otvoriť oči niekto, o koho by si ani bicykel neopreli.


Aktuálne pár príbehov z posledných dní. Včera som mal dlhy hovor s rodinným priateľom ohľadom očkovaní a vecí okolo. Vo firme v ZH, kde robí mali chlapíka, nerád by som ho urazil, ale keďže už nie je medzi nami, poviem iba jedno, čo ho podľa opisu priateľa najviac charakterizuje: exemplárny príklad biorobota. Čo sa mu povedalo, bez odvrávania vykonal, uzavretý typ, ideálny zamestnanec. Vo februári prekonal Covid. Na naliehanie okolia sa nechal opichať, po druhej dávke to po 6 dňoch vzdal, momentálne čaká na pitvu. Samozrejme pred opichom úplne zdravý jedinec. Príbeh druhý: Rodinná známa jeho tety, aj mne známa osoba celý život trpela psoriázou a reumatickou artritídou. Po prekonaní Covidu sa jej obe príznaky ale že úplne stratili, pritom mala psoriázu neprehliadnuteľnú či na rukách, či na krku a hlave, teraz sa jej koža na komplet zregenerovala. Tiež však podľahla tlaku rodiny a nechala sa opichať, teraz čakáme na následky. Mám aj nejaké prognózy, nateraz si ich ale nechám pre seba. Príbeh tretí: Moja dnešná osobná skúsenosť. V NR blízko Mlynov som čakal na semafore pre chodcov, kde vedľa mňa stál párik omladiny odhadom vo veku 16-17 rokov. Obaja zarúškovaný. Prišla tam tlupa Cigánov, chlapík okolo 30 na drzovku sa ich opýtal, ako sa cez tú handru na hube olizujú(myslel tým francuzáky), na čo sa najprv spamätala dievčina a dala si rúško dole a potom sa pridal aj chalanisko. Tie decká sú totálne ohlúpené a aj keď nemusia, tak to už berú za normálne nosiť všade náhubok. Musel im otvoriť oči niekto, o koho by si ani bicykel neopreli.

Video o mladých Američanoch, ktorí zomreli na srdečné komplikácie po očkovaní:
https://www.brighteon.com/9c75938a-ae8e-4b00-95d6-adba349b737e
A po tom niet sa čomu čudovať, že Bidena posielajú tam, kde slnko nesvieti (a to ešte pred covid nariadeniami, ktoré podpísal):
https://www.bitchute.com/video/xEN7ASdun79G/


Video o mladých Američanoch, ktorí zomreli na srdečné komplikácie po očkovaní: https://www.brighteon.com/9c75938a-ae8e-4b00-95d6-adba349b737e A po tom niet sa čomu čudovať, že Bidena posielajú tam, kde slnko nesvieti (a to ešte pred covid nariadeniami, ktoré podpísal): https://www.bitchute.com/video/xEN7ASdun79G/

Moderátor

Video o mladých Američanoch, ktorí zomreli na srdečné komplikácie po očkovaní:
https://www.brighteon.com/9c75938a-ae8e-4b00-95d6-adba349b737e
A po tom niet sa čomu čudovať, že Bidena posielajú tam, kde slnko nesvieti (a to ešte pred covid nariadeniami, ktoré podpísal):
https://www.bitchute.com/video/xEN7ASdun79G/


Video o mladých Američanoch, ktorí zomreli na srdečné komplikácie po očkovaní: https://www.brighteon.com/9c75938a-ae8e-4b00-95d6-adba349b737e A po tom niet sa čomu čudovať, že Bidena posielajú tam, kde slnko nesvieti (a to ešte pred covid nariadeniami, ktoré podpísal): https://www.bitchute.com/video/xEN7ASdun79G/

Moderátor

Co se týče těch uzdravení po jedu , který otrávil tělo . Nejméně už před deseti lety jsem četl o příběhu australana , kterého uštkl smrtelně jedovatý had . Dostal sérum a půl roku strávil v nemocnici , protože měl kolaps ledvin a jater . Po vyléčení zjistil , že ztratil trvale záchvaty , tuším že to byla epilepsie , kterou trpěl celý život .
Jed může léčit , což je známé z bylinkářství , ale jen ve správném množství .


Co se týče těch uzdravení po jedu , který otrávil tělo . Nejméně už před deseti lety jsem četl o příběhu australana , kterého uštkl smrtelně jedovatý had . Dostal sérum a půl roku strávil v nemocnici , protože měl kolaps ledvin a jater . Po vyléčení zjistil , že ztratil trvale záchvaty , tuším že to byla epilepsie , kterou trpěl celý život . Jed může léčit , což je známé z bylinkářství , ale jen ve správném množství .

V případě psoriázy a revmatismu se jedná o autoimunitní choroby. Ta žena si nejspíš neprodělala nemoce, které si prodělat v dětství měla, kvůli povinnému očkování. Covid jí pak tohle umožnil a imunitní systém se nastavil na boj s chorobou místo vlastního těla.


Otázka co se stane se po očkování resp. genové terapie proti Covidu. Nazývejme to správným pojmem. Nemusí se stát nic, ale také hodně. U tohoto vpichu moc záleží na tom, jestli se dostane mRNA případně adenoviry do krevního řečiště, nebo ne. Pokud ne, nemusí být následky nijak fatální, zvlášť pokud už se imunitní systém s Covidem setkal. Buňky produkující spike protein rychle zlikviduje a nic se dál dít nemusí. Pokud ovšem Covid imunitní systém ještě nezná, může produkce spike proteinu trvat delší dobu, což není dobré z důvodu jeho toxicity vzhledem ke kardiovaskulárnímu systému. Nejhorší varianta ovšem je, pokud se mRNA nebo adenovir z píchance dostane do krevního řečiště. Pak mohou být následky fatální případně dlouhodobé.


V případě psoriázy a revmatismu se jedná o autoimunitní choroby. Ta žena si nejspíš neprodělala nemoce, které si prodělat v dětství měla, kvůli povinnému očkování. Covid jí pak tohle umožnil a imunitní systém se nastavil na boj s chorobou místo vlastního těla. Otázka co se stane se po očkování resp. genové terapie proti Covidu. Nazývejme to správným pojmem. Nemusí se stát nic, ale také hodně. U tohoto vpichu moc záleží na tom, jestli se dostane mRNA případně adenoviry do krevního řečiště, nebo ne. Pokud ne, nemusí být následky nijak fatální, zvlášť pokud už se imunitní systém s Covidem setkal. Buňky produkující spike protein rychle zlikviduje a nic se dál dít nemusí. Pokud ovšem Covid imunitní systém ještě nezná, může produkce spike proteinu trvat delší dobu, což není dobré z důvodu jeho toxicity vzhledem ke kardiovaskulárnímu systému. Nejhorší varianta ovšem je, pokud se mRNA nebo adenovir z píchance dostane do krevního řečiště. Pak mohou být následky fatální případně dlouhodobé.

Nejhorší varianta ovšem je, pokud se mRNA nebo adenovir z píchance dostane do krevního řečiště. Pak mohou být následky fatální případně dlouhodobé.
a co sa bude diat v obdobi znizenej imunity, teda jesen/zima? Je tvorba spike proteinu len potlacena alebo uplne zastavena? Pretoze ak je len potlacena, tak v chripkovom obdobi sa bude covidovat uz natrvalo.


[quote="pid:32657, uid:510"]Nejhorší varianta ovšem je, pokud se mRNA nebo adenovir z píchance dostane do krevního řečiště. Pak mohou být následky fatální případně dlouhodobé.[/quote]a co sa bude diat v obdobi znizenej imunity, teda jesen/zima? Je tvorba spike proteinu len potlacena alebo uplne zastavena? Pretoze ak je len potlacena, tak v chripkovom obdobi sa bude covidovat uz natrvalo.

Moderator

genové terapie proti Covidu
Potom hádam načim povedať Génová manipulácia.


[quote="pid:32657, uid:510"]genové terapie proti Covidu[/quote]Potom hádam načim povedať Génová manipulácia.

vcera mi kadernice vypravela o jedne jeji klientce. druhy den po pieksu se osypala a mela alergicke reakce po jidle. po cokolade ji otekl oblicej. nikdy predtim takove problemy nemela. alergicke reakce pretrvavaji.
vsimla jsem si, ze si hodne lidi po pieksu stezuje na bolesti zad.


btw:
nahodne jsem narazila na jedno video, ktere nesouvisi s vedlejsimi ucinky, ale bylo to natoceno cechem, zijicim v usa, loni v listopadu. docela zajimave sledovat nazory mladych americanu na covid, prezidentske volby a potesili me ti mladosi na konci, kdyz rekli, ze podporuji trumpa.
https://www.youtube.com/watch?v=sXymcf9Zgaw


vcera mi kadernice vypravela o jedne jeji klientce. druhy den po pieksu se osypala a mela alergicke reakce po jidle. po cokolade ji otekl oblicej. nikdy predtim takove problemy nemela. alergicke reakce pretrvavaji. vsimla jsem si, ze si hodne lidi po pieksu stezuje na bolesti zad. btw: nahodne jsem narazila na jedno video, ktere nesouvisi s vedlejsimi ucinky, ale bylo to natoceno cechem, zijicim v usa, loni v listopadu. docela zajimave sledovat nazory mladych americanu na covid, prezidentske volby a potesili me ti mladosi na konci, kdyz rekli, ze podporuji trumpa. https://www.youtube.com/watch?v=sXymcf9Zgaw

Dnes som bol svedkom jednej scény, kedy sa mladá mamička s dcérkou s downovým syndrómom sťažovala, že malá má problémy a detská jej povedala, že to je normálne, že sa po 7-10 dňoch prejavia príznaky, ak sa ona ako matka očkovala mRNA vakcínou.
Normálne?!?!?


Dnes som bol svedkom jednej scény, kedy sa mladá mamička s dcérkou s downovým syndrómom sťažovala, že malá má problémy a detská jej povedala, že to je normálne, že sa po 7-10 dňoch prejavia príznaky, ak sa ona ako matka očkovala mRNA vakcínou. Normálne?!?!?

Moderátor

Otázka co se stane se po očkování resp. genové terapie proti Covidu. Nazývejme to správným pojmem.


Génová terapia je to v prípade, že sa jedná o chorého človeka. Značkujú sa zdraví ľudia, takže je to skôr génová manipulácia.


druhy den po pieksu se osypala a mela alergicke reakce po jidle. po cokolade ji otekl oblicej. nikdy predtim takove problemy nemela. alergicke reakce pretrvavaji.


Všimol som si, že génová manipulácia u niektorých ľudí prejaví zdravotné problémy, ktoré človek má, mal, alebo sa ešte neprejavili.


Dnes som bol svedkom jednej scény, kedy sa mladá mamička s dcérkou s downovým syndrómom sťažovala, že malá má problémy a detská jej povedala, že to je normálne, že sa po 7-10 dňoch prejavia príznaky, ak sa ona ako matka očkovala mRNA vakcínou.
Normálne?!?!?


Asi v zmysle bežné, nie že to tak má byť. Ale áno, kam sme sa to dopracovali, keď sa takéto choré veci považujú za bežné?


[quote="pid:32657, uid:510"]Otázka co se stane se po očkování resp. genové terapie proti Covidu. Nazývejme to správným pojmem.[/quote] Génová terapia je to v prípade, že sa jedná o chorého človeka. Značkujú sa zdraví ľudia, takže je to skôr génová manipulácia. [quote="pid:32663, uid:347"]druhy den po pieksu se osypala a mela alergicke reakce po jidle. po cokolade ji otekl oblicej. nikdy predtim takove problemy nemela. alergicke reakce pretrvavaji.[/quote] Všimol som si, že génová manipulácia u niektorých ľudí prejaví zdravotné problémy, ktoré človek má, mal, alebo sa ešte neprejavili. [quote="pid:32745, uid:127"]Dnes som bol svedkom jednej scény, kedy sa mladá mamička s dcérkou s downovým syndrómom sťažovala, že malá má problémy a detská jej povedala, že to je normálne, že sa po 7-10 dňoch prejavia príznaky, ak sa ona ako matka očkovala mRNA vakcínou. Normálne?!?!?[/quote] Asi v zmysle bežné, nie že to tak má byť. Ale áno, kam sme sa to dopracovali, keď sa takéto choré veci považujú za bežné?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 9. 2021 o 21:57

Príbeh z môjho vzdialenejšieho príbuzenstva: chlapík (niečo pod 70-tkou) po prvej dávke bez reakcie, tak posmelený šiel aj na druhú. Tá ho dostala do postele - neskutočná únava, ustavične sa príšerne potil. Zhodou okolností v tom čase prišla domov jeho manželka (žije dlhodobo v USA u ich syna). Keď videla, čo sa s ním deje, natlačila doň tri polievkové lyžice sódy bikarbóny. Na to chlapík zaľahol, prebudil sa na druhý deň ráno a nevychádzal z údivu, ako skvele sa cíti. Ako vraví, odvtedy má v zásobe tri tégliky bikarbóny, keby niečo...


Oni vraj amíci tú jedlú sódu používajú celkom bežne na rôzne otravy, na naše pomery v mega-dávkach. Údajne aj ako prvú pomoc pri uhryznutí štrkáčom. Ak niekto máte niekoho za mlákou, môžete skúsiť overiť. Aj tu sa pravidelné pojedanie sódy preberalo už niekoľkokrát. Ale tak veľké dávky sú, aspoň pre mňa, novinkou. Každopádne, tetka si muža na nohy postavila...


Príbeh z môjho vzdialenejšieho príbuzenstva: chlapík (niečo pod 70-tkou) po prvej dávke bez reakcie, tak posmelený šiel aj na druhú. Tá ho dostala do postele - neskutočná únava, ustavične sa príšerne potil. Zhodou okolností v tom čase prišla domov jeho manželka (žije dlhodobo v USA u ich syna). Keď videla, čo sa s ním deje, natlačila doň tri polievkové lyžice sódy bikarbóny. Na to chlapík zaľahol, prebudil sa na druhý deň ráno a nevychádzal z údivu, ako skvele sa cíti. Ako vraví, odvtedy má v zásobe tri tégliky bikarbóny, keby niečo... Oni vraj amíci tú jedlú sódu používajú celkom bežne na rôzne otravy, na naše pomery v mega-dávkach. Údajne aj ako prvú pomoc pri uhryznutí štrkáčom. Ak niekto máte niekoho za mlákou, môžete skúsiť overiť. Aj tu sa pravidelné pojedanie sódy preberalo už niekoľkokrát. Ale tak veľké dávky sú, aspoň pre mňa, novinkou. Každopádne, tetka si muža na nohy postavila...

tri tégliky bikarbóny, keby niečo...


ja kupujem u nás kilové balenie. Používam aj spolu s peroxidom.
Mne upravila táto kombinácia trávenie. Ja som si dávala 1 polievk. lyžicu večer a do toho 20 kvapiek peroxidu. Pri hlienoch a na kloktanie a vyplachovanie úst je to lepšie ako ústna voda. Aspoň ja cítim ten rozdiel v ústach.


[quote="pid:33164, uid:178"]tri tégliky bikarbóny, keby niečo...[/quote] ja kupujem u nás kilové balenie. Používam aj spolu s peroxidom. Mne upravila táto kombinácia trávenie. Ja som si dávala 1 polievk. lyžicu večer a do toho 20 kvapiek peroxidu. Pri hlienoch a na kloktanie a vyplachovanie úst je to lepšie ako ústna voda. Aspoň ja cítim ten rozdiel v ústach.

Niečo z FB:


6141124e6e2db
6141125a83ca4
6141126db5dda
61411279a98e3
6141128c197d4


Niečo z FB: ![6141124e6e2db](serve/attachment&path=6141124e6e2db) ![6141125a83ca4](serve/attachment&path=6141125a83ca4) ![6141126db5dda](serve/attachment&path=6141126db5dda) ![61411279a98e3](serve/attachment&path=61411279a98e3) ![6141128c197d4](serve/attachment&path=6141128c197d4)

U té sody je potřeba si ověřit , zda v ní není namíchaný hliníkový prášek proti hrudkování , jinak se budete trávit .
Já nakupuji zde , před třemi roky 10 kg , zbývá mi asi třetina a spolehlivě hrudkuje .
https://fichema.cz/hydrogenuhlicitan-sodny-soda-bicarbona/595-hydrogenuhlicitan-sodny-nahco3-jedla-soda-bicarbona-5-kg-bez-hliniku-natrium-bicarbonicum-8592861007035.html


U té sody je potřeba si ověřit , zda v ní není namíchaný hliníkový prášek proti hrudkování , jinak se budete trávit . Já nakupuji zde , před třemi roky 10 kg , zbývá mi asi třetina a spolehlivě hrudkuje . https://fichema.cz/hydrogenuhlicitan-sodny-soda-bicarbona/595-hydrogenuhlicitan-sodny-nahco3-jedla-soda-bicarbona-5-kg-bez-hliniku-natrium-bicarbonicum-8592861007035.html

U té sody je potřeba si ověřit , zda v ní není namíchaný hliníkový prášek proti hrudkování


ja kupujem túto:
https://www.liana.sk/tovar/86/soda-bikarbona-1kg


Hrudkuje dosť.


Inak som sa dozvedela, že znamy z rodiny 2x Pfiz. má všetky krvné výsledky zlé. Lekár mu nasadil dietu. Tak som zvedavá ako bude po kontrole.
No určite to nemá súvis s očko. podľa nich.


[quote="pid:33194, uid:185"]U té sody je potřeba si ověřit , zda v ní není namíchaný hliníkový prášek proti hrudkování[/quote] ja kupujem túto: https://www.liana.sk/tovar/86/soda-bikarbona-1kg Hrudkuje dosť. Inak som sa dozvedela, že znamy z rodiny 2x Pfiz. má všetky krvné výsledky zlé. Lekár mu nasadil dietu. Tak som zvedavá ako bude po kontrole. No určite to nemá súvis s očko. podľa nich.
Upravené 15. 9. 2021 o 11:53
49.4k
300
61
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept