Zdravie a záhrada
Vedlajsie ucinky vakcin, cast 2

Nove vlakno na staru temu.


Kto chce vidiet posledne prispevky v starej teme, nech si prepise 14 na 13 v nefunkcnom linku, je to uplne na konci linku. Ale uz nepridavajte nove prispevky.


Nove vlakno na staru temu. Kto chce vidiet posledne prispevky v starej teme, nech si prepise 14 na 13 v nefunkcnom linku, je to uplne na konci linku. Ale uz nepridavajte nove prispevky.

Moderator

Super, ďakujeme. Dám to sem aj do vlákna ohľadom pomocí očkovaním:


61065654f3c66
610656690d1fb
61065675cd3b5
610658e6b4139
610658ff02455


Super, ďakujeme. Dám to sem aj do vlákna ohľadom pomocí očkovaním: ![61065654f3c66](serve/attachment&path=61065654f3c66) ![610656690d1fb](serve/attachment&path=610656690d1fb) ![61065675cd3b5](serve/attachment&path=61065675cd3b5) ![610658e6b4139](serve/attachment&path=610658e6b4139) ![610658ff02455](serve/attachment&path=610658ff02455)
Upravené 1. 8. 2021 o 10:19

Ten pán na svých stránkách nabízí homeopatika prý vyrobená z vakcíny Pfizer od neznámého výrobce
https://homeopat.mypage.cz/rubriky/ockovani/aktualni-homeopatika-covid-19


Tj. nejde o homeopatikum od Pfizer, jak by někdo mohl mylně pochopit. Na tom UK webu o Covid nebo spike-proteinu nic není. Na mě to nepůsobí důvěryhodně.


Ten pán na svých stránkách nabízí homeopatika prý vyrobená z vakcíny Pfizer od neznámého výrobce https://homeopat.mypage.cz/rubriky/ockovani/aktualni-homeopatika-covid-19 Tj. nejde o homeopatikum od Pfizer, jak by někdo mohl mylně pochopit. Na tom UK webu o Covid nebo spike-proteinu nic není. Na mě to nepůsobí důvěryhodně.

Tj. nejde o homeopatikum od Pfizer


Tak Detox homeopatikum alebo akékoľvek homeopatikum od Pfizer nebude. Dr. Lebenhart je lekár (Mudr) a dlhoročný homeopat.


Pisala som to v inom vlákne, homeopatia je rovnaké sa lieči rovnakým.


[quote="pid:27724, uid:314"]Tj. nejde o homeopatikum od Pfizer[/quote] Tak Detox homeopatikum alebo akékoľvek homeopatikum od Pfizer nebude. Dr. Lebenhart je lekár (Mudr) a dlhoročný homeopat. Pisala som to v inom vlákne, homeopatia je rovnaké sa lieči rovnakým.
Upravené 1. 8. 2021 o 13:27

Dr. Robert Malone, vynálezce mRNA: Musíme zastavit očkovací kampaň


v rozhovoru mluví o vážném riziku způsobené vakcínami,
a tím je ADE, které se podle různých indicií už začíná u lidí projevovat.
https://rumble.com/vkkt20-dr.-robert-malone-vynlezce-mrna-musme-zastavit-okovac-kampa.html
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/dr-robert-malone-vynalezce-mrna-musime-zastavit-ockovaci-kampan/
https://otevrisvoumysl.cz/dr-robert-malone-vynalezce-mrna-musime-zastavit-ockovaci-kampan/


### Dr. Robert Malone, vynálezce mRNA: Musíme zastavit očkovací kampaň v rozhovoru mluví o vážném riziku způsobené vakcínami, a tím je ADE, které se podle různých indicií už začíná u lidí projevovat. https://rumble.com/vkkt20-dr.-robert-malone-vynlezce-mrna-musme-zastavit-okovac-kampa.html https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/dr-robert-malone-vynalezce-mrna-musime-zastavit-ockovaci-kampan/ https://otevrisvoumysl.cz/dr-robert-malone-vynalezce-mrna-musime-zastavit-ockovaci-kampan/
Upravené 2. 8. 2021 o 12:30

Marketéri podvádzali! Vakcína nie je ani zďaleka tak účinná ako to vraveli

Však EÚ zakontrahovala 4 až 5 dávok na osobu a minimálne tie treba minúť.


[quote="pid:27758, uid:111"]Marketéri podvádzali! Vakcína nie je ani zďaleka tak účinná ako to vraveli[/quote] Však EÚ zakontrahovala 4 až 5 dávok na osobu a minimálne tie treba minúť.

Robert Malone - Vynálezce technologie vakcíny mRNA: “Zdá se, že se naplňuje nejhorší scénář”


http://www.infokuryr.cz/n/2021/07/30/svet-zaziva-sok-vynalezce-technologie-vakciny-mrna-zda-se-ze-se-naplnuje-nejhorsi-scenar/


Robert Malone - Vynálezce technologie vakcíny mRNA: “Zdá se, že se naplňuje nejhorší scénář” http://www.infokuryr.cz/n/2021/07/30/svet-zaziva-sok-vynalezce-technologie-vakciny-mrna-zda-se-ze-se-naplnuje-nejhorsi-scenar/

V mojom okoli som pocul uz 4ty pripad kedy mesiac az dva po vakcine ludia dostali zapal mozgovych blan.Reakcia lekarov? Mali ste kliesta o ktorom ste nevedeli...dvaja z nich do 7 dni boli mrtvi. Dvaja sa vyliecili.


V mojom okoli som pocul uz 4ty pripad kedy mesiac az dva po vakcine ludia dostali zapal mozgovych blan.Reakcia lekarov? Mali ste kliesta o ktorom ste nevedeli...dvaja z nich do 7 dni boli mrtvi. Dvaja sa vyliecili.
Upravené 2. 8. 2021 o 12:07

https://www.youtube.com/watch?v=T4VWJlEK7q0


vrchni patolog zada vice pitev


Vrchni patolog peter schirmacher z univerzity heidelberg varuje pred zamlcovanymi umrtimi v dusledku ockovani. patologove nejsou informovani o umrtich, ke kterym doslo pravdepodobne v dusledku ockovani. Patolog tlaci na to, aby se provadelo vice pitev zemrelych, kteri podstoupili ockovani. Mimo umrti, ktere były v dusledku covidu, musi se casteji prosetrovat i umrti, ktere by mohly mit spojitost s ockovanim. Podle jeho nazoru se pocet umrti podcenuje. Je to politicky zajimava vypoved v dobe, kdy ockovaci kampan dosahuje noveho vrcholu a kdy se delta varianta razantne siri a kdy se diskutuje o omezovani neockovanych lidi.


Od zari była schvalena povinnost ockovani pro vsechny nove statni zamestnance v dolnim rakousku, tzn każdy novy zamestnanec, musi byt ockovan a musi se zavazat, ze se bude pravidelne ockovat.
Johanna mikl, hejtmanka horniho rakouska rika:” tim chceme chranit statni zamestnance Kazde ockovani je soucast reseni a my chceme byt vzorem, rekla hejtmantka horniho rakouska johanna mikl.


https://www.youtube.com/watch?v=T4VWJlEK7q0 vrchni patolog zada vice pitev Vrchni patolog peter schirmacher z univerzity heidelberg varuje pred zamlcovanymi umrtimi v dusledku ockovani. patologove nejsou informovani o umrtich, ke kterym doslo pravdepodobne v dusledku ockovani. Patolog tlaci na to, aby se provadelo vice pitev zemrelych, kteri podstoupili ockovani. Mimo umrti, ktere były v dusledku covidu, musi se casteji prosetrovat i umrti, ktere by mohly mit spojitost s ockovanim. Podle jeho nazoru se pocet umrti podcenuje. Je to politicky zajimava vypoved v dobe, kdy ockovaci kampan dosahuje noveho vrcholu a kdy se delta varianta razantne siri a kdy se diskutuje o omezovani neockovanych lidi. Od zari była schvalena povinnost ockovani pro vsechny nove statni zamestnance v dolnim rakousku, tzn każdy novy zamestnanec, musi byt ockovan a musi se zavazat, ze se bude pravidelne ockovat. Johanna mikl, hejtmanka horniho rakouska rika:” tim chceme chranit statni zamestnance Kazde ockovani je soucast reseni a my chceme byt vzorem, rekla hejtmantka horniho rakouska johanna mikl.

Mali ste kliesta o ktorom ste nevedeli


lebo kliešte sa húfne prechádzajú kde kade a clovek si nacucaneho kliešťa nevšimne… ja neviem, ti lekári di fakt myslia, že sme všetci dementni…


[quote="pid:27856, uid:69"]Mali ste kliesta o ktorom ste nevedeli[/quote] lebo kliešte sa húfne prechádzajú kde kade a clovek si nacucaneho kliešťa nevšimne… ja neviem, ti lekári di fakt myslia, že sme všetci dementni…

Ospravedlnujem sa, ak to tu uz niekde je, nenasiel som to tu.


https://www.mojevideo.sk/video/3562f/ako_sa_testuju_lieky_a_vakciny.html


Zastupca farmafirmy skoli asi studentov (?), ako robit klinicke studie tak, aby "bolo dobre".
Oplati sa pozriet.


Ospravedlnujem sa, ak to tu uz niekde je, nenasiel som to tu. https://www.mojevideo.sk/video/3562f/ako_sa_testuju_lieky_a_vakciny.html Zastupca farmafirmy skoli asi studentov (?), ako robit klinicke studie tak, aby "bolo dobre". Oplati sa pozriet.
Upravené 3. 8. 2021 o 10:34

https://www.mojevideo.sk/video/3562f/ako_sa_testuju_lieky_a_vakciny.html


Zastupca farmafirmy skoli asi studentov (?), ako robit klinicke studie tak, aby "bolo dobre".
Oplati sa pozriet.


Už jsem video dříve viděl, ale je dobré ho připomenout.
...


MRNA vakcíny Elon Musk, Biontech, Dr. Carrie Madej a Covid 19
https://www.mojevideo.sk/video/33d91/mrna_vakciny_elon_musk_biontech_dr_carrie_madej_a_covid_19.html


Musk to vysvětlil velice stručně.
To, co pak říká Dr. Carrie Madej, tak u jednoho "aha" momentu jsem se opravdu zasekl s otevřenou hubou (zrovna jsem jedl)....Pokud může být patentováno geneticky modifikované rajče a Monsanto je vlastníkem semen, tak kdo je vlastníkem geneticky modifikovaných lidí? A jestliže jsou vloženy geny z jiného živočišného druhu, jde pak ještě o lidi...?


...A z toho pak vyplývá otázka - mají pak ještě lidská práva...?


[quote="pid:28015, uid:95"]https://www.mojevideo.sk/video/3562f/ako_sa_testuju_lieky_a_vakciny.html Zastupca farmafirmy skoli asi studentov (?), ako robit klinicke studie tak, aby "bolo dobre". Oplati sa pozriet.[/quote] Už jsem video dříve viděl, ale je dobré ho připomenout. ... MRNA vakcíny Elon Musk, Biontech, Dr. Carrie Madej a Covid 19 https://www.mojevideo.sk/video/33d91/mrna_vakciny_elon_musk_biontech_dr_carrie_madej_a_covid_19.html Musk to vysvětlil velice stručně. To, co pak říká Dr. Carrie Madej, tak u jednoho "aha" momentu jsem se opravdu zasekl s otevřenou hubou (zrovna jsem jedl)....Pokud může být patentováno geneticky modifikované rajče a Monsanto je vlastníkem semen, tak kdo je vlastníkem geneticky modifikovaných lidí? A jestliže jsou vloženy geny z jiného živočišného druhu, jde pak ještě o lidi...? ...A z toho pak vyplývá otázka - mají pak ještě lidská práva...?

To jim ta radost z podstrčeného podvodu dlouho nevydržela . A jak to tak bývá , máslo na hlavě uvízlo tomu , kdo to chtěl použít .


To jim ta radost z podstrčeného podvodu dlouho nevydržela . A jak to tak bývá , máslo na hlavě uvízlo tomu , kdo to chtěl použít .

Vlado hoax


Tým, že upozornili na to, že video nie je autentické, neúmyselne upozornili na to, že v skutočnosti vychádza z bežnej praxe ( originálny článok ). Hovorí sa tomu opičia paprčka (získané nevýhody prevyšujú získané výhody).


[quote="pid:28022, uid:314"]Vlado hoax[/quote] Tým, že upozornili na to, že video nie je autentické, neúmyselne upozornili na to, že v skutočnosti vychádza z bežnej praxe ( [originálny článok](https://denikreferendum.cz/clanek/18010-farmacie-jakoby-na-zdravi-nezalezelo) ). Hovorí sa tomu opičia paprčka (získané nevýhody prevyšujú získané výhody).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 8. 2021 o 11:51

ja neviem, ti lekári di fakt myslia, že sme všetci dementni…


Podľa seba súdim teba...


[quote="pid:27952, uid:273"]ja neviem, ti lekári di fakt myslia, že sme všetci dementni…[/quote] Podľa seba súdim teba...

Moderátor

Otázka je, kedy sa píla zlomí, tlak na ňu je čoraz väčší:


https://www.hlavnespravy.sk/po-grohlingovi-dnes-tlaci-na-ludi-aj-matovic-ak-sa-bude-pokracovat-v-takomto-tempe-ockovania-potrebnych-85-dosiahneme-v-oktobri-2023/2629986


takže už nie 60% ale rovno 85.


Otázka je, kedy sa píla zlomí, tlak na ňu je čoraz väčší: https://www.hlavnespravy.sk/po-grohlingovi-dnes-tlaci-na-ludi-aj-matovic-ak-sa-bude-pokracovat-v-takomto-tempe-ockovania-potrebnych-85-dosiahneme-v-oktobri-2023/2629986 takže už nie 60% ale rovno 85.

takže už nie 60% ale rovno 85.


je to klasicky model sikanovania (len velmi sofistikovaneho) kedy ten sikan nikdy neustupi, nikdy mu to nebude dost dobre co ty urobis (preto su tito sikani casto taki uspesni)


ani 60, ani 85 ani 100% nebude stacit, aj pri 100% s 2 davkami sa pojde na 3, 4, 5,....25tu davku az donekonecna kym neskapes (lebo taky je finalny plan)


mnoho ludi bude bohuzial tak zatrpknutych ze si nepriznaju chybu aj ked po nich budu vyzadovat X-tu davku do tela, uz si povedia, ze nevadi, ze prezili predosle davky, alebo budu rovno chciet preniest svoje utrpenie aj na druhych (lebo ked ma sused taku uzasnu kozu a ja nie tak nech mu zdochne)


[quote="pid:28042, uid:77"]takže už nie 60% ale rovno 85.[/quote] je to klasicky model sikanovania (len velmi sofistikovaneho) kedy ten sikan nikdy neustupi, nikdy mu to nebude dost dobre co ty urobis (preto su tito sikani casto taki uspesni) ani 60, ani 85 ani 100% nebude stacit, aj pri 100% s 2 davkami sa pojde na 3, 4, 5,....25tu davku az donekonecna kym neskapes (lebo taky je finalny plan) mnoho ludi bude bohuzial tak zatrpknutych ze si nepriznaju chybu aj ked po nich budu vyzadovat X-tu davku do tela, uz si povedia, ze nevadi, ze prezili predosle davky, alebo budu rovno chciet preniest svoje utrpenie aj na druhych (lebo ked ma sused taku uzasnu kozu a ja nie tak nech mu zdochne)

Zastupca farmafirmy

Ja som sa raz zúčastnil (ako obslužný personal) na firemnom večierku, ktorý usporiadala farmaceutická firma pre lekárov, na meno si už nespomeniem, bolo to dávno. Ale čo mi utkvelo v pamäti bolo keď, hlavný hostiteľ (asi GM) mal prejav, v ktorom okrem iného povedal..."liečme ľudí tak aby sme mali vždy pacientov." a všetci mu tlieskali ako diví. Po rokoch som si uvedomil aké to bolo zvrátené a cynické !!!


[quote="pid:28015, uid:95"]Zastupca farmafirmy[/quote] Ja som sa raz zúčastnil (ako obslužný personal) na firemnom večierku, ktorý usporiadala farmaceutická firma pre lekárov, na meno si už nespomeniem, bolo to dávno. Ale čo mi utkvelo v pamäti bolo keď, hlavný hostiteľ (asi GM) mal prejav, v ktorom okrem iného povedal..."liečme ľudí tak aby sme mali vždy pacientov." a všetci mu tlieskali ako diví. Po rokoch som si uvedomil aké to bolo zvrátené a cynické !!!

Ale čo mi utkvelo v pamäti bolo keď, hlavný hostiteľ (asi GM) mal prejav, v ktorom okrem iného povedal..."liečme ľudí tak aby sme mali vždy pacientov."


Pro tyhle zrůdy jsou lidé jen spotřební materiál.
Spíše bych se divil, kdyby něco takového neřekl.


[quote="pid:28047, uid:248"]Ale čo mi utkvelo v pamäti bolo keď, hlavný hostiteľ (asi GM) mal prejav, v ktorom okrem iného povedal..."liečme ľudí tak aby sme mali vždy pacientov."[/quote] Pro tyhle zrůdy jsou lidé jen spotřební materiál. Spíše bych se divil, kdyby něco takového neřekl.

610997aee093c
EudraVigilance
K 31.7.2021:
20 525 mŕtvych
1 960 607 poškodení


![610997aee093c](serve/attachment&path=610997aee093c) EudraVigilance K 31.7.2021: 20 525 mŕtvych 1 960 607 poškodení

mnoho ludi bude bohuzial tak zatrpknutych ze si nepriznaju chybu aj ked po nich budu vyzadovat X-tu davku do tela


Koľko z nich to prežije alebo toho dožije? Už teraz sa šíria reči o tom že očkovanie mrzačí a zabíja aj medzi lekárskym personálom...


[quote="pid:28045, uid:592"]mnoho ludi bude bohuzial tak zatrpknutych ze si nepriznaju chybu aj ked po nich budu vyzadovat X-tu davku do tela[/quote] Koľko z nich to prežije alebo toho dožije? Už teraz sa šíria reči o tom že očkovanie mrzačí a zabíja aj medzi lekárskym personálom...

Moderátor

Upravené 4. 8. 2021 o 14:38

Šanghajské výzkumné centrum pro nanotechnologie si nechalo patentovat rekombinantní vakcínu proti koronaviru na bázi nanotechnologií s využitím oxidu grafenu jako nosiče
... Patent byl podán 27. září 2020 a publikován byl 15. ledna 2021. Patentová přihláška [1] je podána s platností na území Číny a vzhledem k tomu, o jak důležitý jde patent, je opravdu zajímavé, že přihláška nebyla podána ani v EU, ani v USA. A pro to existuje jediné vysvětlení. V těchto zemích již drží grafenové patenty jiné společnosti, které mají tyto trhy obsazené, takže Čína se svým patentem zůstává pouze v Číně. Co je však důležité, to je zveřejnění tohoto patentu. Mnoho farmaceutických společnost v USA využívá na utajení svých postupů výroby několik různých oddělených patentů, které se podávají samostatně, odděleně, aby nebylo možné zjistit, co z těchto oddělených patentů má dohromady vzniknout...
https://www.infovojna.sk/article/sanghajske-vyzkumne-centrum-pro-nanotechnologie-si-nechalo-patentovat-rekombinantni-vakcinu-proti-koronaviru-na-bazi-nanotechnologii-s-vyuzitim-oxidu-grafenu-jako-nosice


**Šanghajské výzkumné centrum pro nanotechnologie si nechalo patentovat rekombinantní vakcínu proti koronaviru na bázi nanotechnologií s využitím oxidu grafenu jako nosiče** ... Patent byl podán 27. září 2020 a publikován byl 15. ledna 2021. Patentová přihláška [1] je podána s platností na území Číny a vzhledem k tomu, o jak důležitý jde patent, je opravdu zajímavé, že přihláška nebyla podána ani v EU, ani v USA. A pro to existuje jediné vysvětlení. V těchto zemích již drží grafenové patenty jiné společnosti, které mají tyto trhy obsazené, takže Čína se svým patentem zůstává pouze v Číně. Co je však důležité, to je zveřejnění tohoto patentu. Mnoho farmaceutických společnost v USA využívá na utajení svých postupů výroby několik různých oddělených patentů, které se podávají samostatně, odděleně, aby nebylo možné zjistit, co z těchto oddělených patentů má dohromady vzniknout... https://www.infovojna.sk/article/sanghajske-vyzkumne-centrum-pro-nanotechnologie-si-nechalo-patentovat-rekombinantni-vakcinu-proti-koronaviru-na-bazi-nanotechnologii-s-vyuzitim-oxidu-grafenu-jako-nosice

Izraelské údaje poukazujú na úplné zlyhanie a neúčinnosť covid vakcín
....zaujímavý graf z izraelského ministerstva zdravotníctva. Ukazuje prípady a hospitalizácie...
https://zemavek.sk/izraelske-udaje-poukazuju-na-uplne-zlyhanie-a-neucinnost-covid-vakcin/


**Izraelské údaje poukazujú na úplné zlyhanie a neúčinnosť covid vakcín** ....zaujímavý graf z izraelského ministerstva zdravotníctva. Ukazuje prípady a hospitalizácie... https://zemavek.sk/izraelske-udaje-poukazuju-na-uplne-zlyhanie-a-neucinnost-covid-vakcin/

medzi lekárskym personálom...

Z vlastnej skusenosti z nemocnice viem ze sestricky uz pri mene Krcmery sa im dviha krvny tlak


[quote="pid:28215, uid:7"]medzi lekárskym personálom...[/quote] Z vlastnej skusenosti z nemocnice viem ze sestricky uz pri mene Krcmery sa im dviha krvny tlak

Ministerstvo zdravotníctva SR vôbec nevie povedať, či a koľko osôb hospitalizovaných v súvislosti s koronavírusom bolo očkovaných
Ministerstvo zdravotníctva SR momentálne nedisponuje informáciou o zaočkovaní hospitalizovaných osôb s ochorením COVID-19 alebo podozrením naň. Komunikačný odbor ministerstva tým reagoval na otázku agentúry SITA, či rezort eviduje podiel očkovaných a neočkovaných medzi novými hospitalizovanými. Po dlhšom čase totiž hospitalizácie v súvislosti s koronavírusom začali rásť, za pondelok pribudlo v nemocniciach 11 pacientov, za utorok sa počet hospitalizovaných zvýšil o jedného pacienta. „Aktuálne však pracujeme na úprave výkazov zo strany nemocníc.“
https://www.hlavnespravy.sk/ministerstvo-zdravotnictva-nema-informaciou-o-zaockovani-osob-hospitalizovanych-v-suvislosti-s-koronavirusom/2631302


**Ministerstvo zdravotníctva SR vôbec nevie povedať, či a koľko osôb hospitalizovaných v súvislosti s koronavírusom bolo očkovaných** Ministerstvo zdravotníctva SR momentálne nedisponuje informáciou o zaočkovaní hospitalizovaných osôb s ochorením COVID-19 alebo podozrením naň. Komunikačný odbor ministerstva tým reagoval na otázku agentúry SITA, či rezort eviduje podiel očkovaných a neočkovaných medzi novými hospitalizovanými. Po dlhšom čase totiž hospitalizácie v súvislosti s koronavírusom začali rásť, za pondelok pribudlo v nemocniciach 11 pacientov, za utorok sa počet hospitalizovaných zvýšil o jedného pacienta. „Aktuálne však pracujeme na úprave výkazov zo strany nemocníc.“ https://www.hlavnespravy.sk/ministerstvo-zdravotnictva-nema-informaciou-o-zaockovani-osob-hospitalizovanych-v-suvislosti-s-koronavirusom/2631302
Upravené 4. 8. 2021 o 18:08

Aktuálne však pracujeme na úprave výkazov zo strany nemocníc.


Takže takto sa hovorí politicky korektne falšovaniu údajov?


[quote="pid:28244, uid:111"]Aktuálne však pracujeme na úprave výkazov zo strany nemocníc.[/quote] Takže takto sa hovorí politicky korektne falšovaniu údajov?

https://www.youtube.com/watch?v=fFayUDNIzqo


update ke smazanemu videu profesora bonelliho.
"uspech svobody slova. povstante proti cenzure youtube"
bonelliho pravnik pohrozil YT zalobou. bonelli ve videu rika, ze YT ustoupil a smazane video, u ktereho byly komentare lidi k vedlejsim ucinkum, bylo vraceno.
bonelli rika, ze se jedna o prvni pripad v rakousku, kdy YT ustoupil. rika, ze je treba se branit, ze uz videl ve sve praxi mnoho lidi, kteri se nebranili, ustoupili systemu, doslova rika "stahli ocas" a to je spatne.


https://www.youtube.com/watch?v=fFayUDNIzqo update ke smazanemu videu profesora bonelliho. "uspech svobody slova. povstante proti cenzure youtube" bonelliho pravnik pohrozil YT zalobou. bonelli ve videu rika, ze YT ustoupil a smazane video, u ktereho byly komentare lidi k vedlejsim ucinkum, bylo vraceno. bonelli rika, ze se jedna o prvni pripad v rakousku, kdy YT ustoupil. rika, ze je treba se branit, ze uz videl ve sve praxi mnoho lidi, kteri se nebranili, ustoupili systemu, doslova rika "stahli ocas" a to je spatne.

Šanghajské výzkumné centrum pro nanotechnologie si nechalo patentovat rekombinantní vakcínu proti koronaviru na bázi nanotechnologií s využitím oxidu grafenu jako nosiče
Ozve se někdo z pokrokového západního světa, a označí Číňany za plagiátory? No, to by mohlo být docela zajímavé.


[quote="pid:28219, uid:111"]Šanghajské výzkumné centrum pro nanotechnologie si nechalo patentovat rekombinantní vakcínu proti koronaviru na bázi nanotechnologií s využitím oxidu grafenu jako nosiče[/quote]Ozve se někdo z pokrokového západního světa, a označí Číňany za plagiátory? No, to by mohlo být docela zajímavé.

Bývalá pracovnice Pfizeru potvrzuje, že covid „vakcíny” obsahují toxickou látku
Karen Kingstonová, bývalá pracovnice Pfizeru, potvrzuje, že covid injekce obsahují toxickou látku - kromě toho poukazuje na to, jaké další (technologické) možnosti tato látka má.
https://otevrisvoumysl.cz/byvala-pracovnice-pfizeru-potvrzuje-ze-covid-vakciny-obsahuji-toxickou-latku/


**Bývalá pracovnice Pfizeru potvrzuje, že covid „vakcíny” obsahují toxickou látku** Karen Kingstonová, bývalá pracovnice Pfizeru, potvrzuje, že covid injekce obsahují toxickou látku - kromě toho poukazuje na to, jaké další (technologické) možnosti tato látka má. https://otevrisvoumysl.cz/byvala-pracovnice-pfizeru-potvrzuje-ze-covid-vakciny-obsahuji-toxickou-latku/

Video se žárovkou je samozřejmě nahrané, stačí jeden mikrospínač s baterií a je hotovo. :-) O bluetooth platí to samé.


Video se žárovkou je samozřejmě nahrané, stačí jeden mikrospínač s baterií a je hotovo. :-) O bluetooth platí to samé.

Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v západním světě a zároveň by nemusela být úplné zlo?


Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v západním světě a zároveň by nemusela být úplné zlo?

Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v západním světě a zároveň by nemusela být úplné zlo?

Korona-párty
:-)
"Raději covid než vakcína, rozhodují se Francouzi"
6.8.2021
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/radeji-covid-nez-vakcina-rozhoduji-se-francouzi-40368281
"Lékaři ve Francii jsou bezmocní. Zemi galského kohouta zachvátila koronavirová móda. Lidé se raději nakazí covidem, než by se nechali očkovat, píše list Le Figaro nebo server radia Franceinfo."


[quote="pid:28480, uid:639"]Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v západním světě a zároveň by nemusela být úplné zlo?[/quote] Korona-párty :-) "Raději covid než vakcína, rozhodují se Francouzi" 6.8.2021 https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/radeji-covid-nez-vakcina-rozhoduji-se-francouzi-40368281 "Lékaři ve Francii jsou bezmocní. Zemi galského kohouta zachvátila koronavirová móda. Lidé se raději nakazí covidem, než by se nechali očkovat, píše list Le Figaro nebo server radia Franceinfo."

Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v


Napr. AstraZeneca. Prečo sa pýtaš? Ak sa predsa len chceš očkovať, skús tie s oslabeným vírusom napr. Sinovac


https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticles/2021_02/Vakciny_proti_COVID-19__Ake_su_medzi_nimi_rozdiely_.aspx?did=6&sdid=81&tuid=0&


Ak pozrieš prvé vlákno, určite nájdeš aj iné provonania. Sinovac určite uzná Maďarsko, očkuje sa ním aj na Blízkom Východe. Nie som ani expert ani lekár, toto mi príde ako najmenšie zlo. Myslím, že v Maďarsku by sa aj dalo zaočkovať.


[quote="pid:28480, uid:639"]Nevíte, jestli existuje nějaká vektorová vakcína podobná Sputniku, která je uznávaná u nás a v[/quote] Napr. AstraZeneca. Prečo sa pýtaš? Ak sa predsa len chceš očkovať, skús tie s oslabeným vírusom napr. Sinovac https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticles/2021_02/Vakciny_proti_COVID-19__Ake_su_medzi_nimi_rozdiely_.aspx?did=6&sdid=81&tuid=0& Ak pozrieš prvé vlákno, určite nájdeš aj iné provonania. Sinovac určite uzná Maďarsko, očkuje sa ním aj na Blízkom Východe. Nie som ani expert ani lekár, toto mi príde ako najmenšie zlo. Myslím, že v Maďarsku by sa aj dalo zaočkovať.

[quote="pid:28483,

Prečo sa pýtaš? Ak sa predsa len chceš očkovať, skús tie s oslabeným vírusom napr. Sinovac

Já se nechci očkovat. Ale blízká osoba bohužel chce a potřebuje takovou vakcínu, která je uznávaná tak nějak všude. Třeba na západě by byl k ničemu Sputnik,proto se ptám.


[quote="pid:28483, [quote="pid:28483, uid:273"]Prečo sa pýtaš? Ak sa predsa len chceš očkovať, skús tie s oslabeným vírusom napr. Sinovac[/quote] Já se nechci očkovat. Ale blízká osoba bohužel chce a potřebuje takovou vakcínu, která je uznávaná tak nějak všude. Třeba na západě by byl k ničemu Sputnik,proto se ptám.

Třeba na západě by byl k ničemu Sputnik,


A čo taký obyvatelia Vatikánu, či San Marina, čím sú, myslíte očkovaní?


[quote="pid:28486, uid:639"]Třeba na západě by byl k ničemu Sputnik,[/quote] A čo taký obyvatelia Vatikánu, či San Marina, čím sú, myslíte očkovaní?

tak ti zatial ostava len Astra Zeneca


tak ti zatial ostava len Astra Zeneca
Upravené 6. 8. 2021 o 13:54

A nebo soudnost .
Což nemá se zbabělým krčením nic společného .


A nebo soudnost . Což nemá se zbabělým krčením nic společného .

Dr. Michael Palmer – Farmakokinetika a toxicita mRNA „vakcín”
Lékař a odborník na mikrobiologii, dr. Michael Palmer vysvětluje problematiku toxicity mRNA „vakcín” a jaká rizika představují.
https://otevrisvoumysl.cz/dr-michael-palmer-farmakokinetika-a-toxicita-mrna-vakcin-cesky-dabing/


**Dr. Michael Palmer – Farmakokinetika a toxicita mRNA „vakcín”** Lékař a odborník na mikrobiologii, dr. Michael Palmer vysvětluje problematiku toxicity mRNA „vakcín” a jaká rizika představují. https://otevrisvoumysl.cz/dr-michael-palmer-farmakokinetika-a-toxicita-mrna-vakcin-cesky-dabing/

zatiaľ dohady?
MORAVSKOU ZPĚVAČKU HANKU ZAGOROVOU DRTÍ VAKCÍNA A NE COVID! PROČ MÁ STRACH TO VEŘEJNĚ PŘIZNAT?
https://cz24.news/moravskou-zpevacku-hanku-zagorovou-drti-vakcina-a-ne-covid-proc-ma-strach-to-verejne-priznat/


zatiaľ dohady? MORAVSKOU ZPĚVAČKU HANKU ZAGOROVOU DRTÍ VAKCÍNA A NE COVID! PROČ MÁ STRACH TO VEŘEJNĚ PŘIZNAT? https://cz24.news/moravskou-zpevacku-hanku-zagorovou-drti-vakcina-a-ne-covid-proc-ma-strach-to-verejne-priznat/

Môžem potvrdiť, že z niektorých génovo zmanipulovaných, nie zo všetkých, cítim špecifický rozpoznateľný zápach.


Môžem potvrdiť, že z niektorých génovo zmanipulovaných, nie zo všetkých, **cítim špecifický rozpoznateľný zápach**.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

A řeknu to úplně natvrdo - takové vhozy posunují stoupence KSB do pozice rasistů.


Ak v mojom komentári vidíš toto, mal by si sa nad sebou zamyslieť. Nič také som do svojho príspevku nevložil. Cieľom bolo potvrdiť informáciu mnohých ľudí, ktorí majú podobnú skúsenosť. Z mojej strany je to dôkaz tvorby a vylučovania spike proteínu v tele a z tela génovo zmanipulovaných.


@Bohumil, trafil si vedľa. Čo bolo dôvodom stlačenia spúšte vieš len ty sám. Premietol si tam svoje vlastné projekcie a upravil si si význam podľa seba.

[quote="pid:28599, uid:292"]A řeknu to úplně natvrdo - takové vhozy posunují stoupence KSB do pozice rasistů.[/quote] Ak v mojom komentári vidíš toto, mal by si sa nad sebou zamyslieť. Nič také som do svojho príspevku nevložil. Cieľom bolo potvrdiť informáciu mnohých ľudí, ktorí majú podobnú skúsenosť. Z mojej strany je to dôkaz tvorby a vylučovania spike proteínu v tele a z tela génovo zmanipulovaných. @Bohumil, trafil si vedľa. Čo bolo dôvodom stlačenia spúšte vieš len ty sám. Premietol si tam svoje vlastné projekcie a upravil si si význam podľa seba.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 8. 2021 o 12:34

Význam byl celkem prostý a čitelný: "Očkovaní smrdí".


Voňať to naozaj nevonia, je to skôr nepríjemné. Ale ty asi preferuješ politicky korektný slovník a nie pravé pomenovanie vecí. Napísal som, že z génovo zmanipulovaných je cítiť zápach, nie, že oni smrdia, keď už chceš trochu tej korektnosti. A že na génovej manipulácii niečo smrdí? A nie snáď?


Si nejaký rozpoltený a zdá sa mi, že nevieš čo chceš. Takáto politická korektnosť a skrytý liberalizmus tu podľa mňa nemá čo robiť.


[quote="pid:28604, uid:292"]Význam byl celkem prostý a čitelný: "Očkovaní smrdí".[/quote] Voňať to naozaj nevonia, je to skôr nepríjemné. Ale ty asi preferuješ politicky korektný slovník a nie pravé pomenovanie vecí. Napísal som, že z génovo zmanipulovaných je cítiť zápach, nie, že oni smrdia, keď už chceš trochu tej korektnosti. A že na génovej manipulácii niečo smrdí? A nie snáď? Si nejaký rozpoltený a zdá sa mi, že nevieš čo chceš. Takáto politická korektnosť a skrytý liberalizmus tu podľa mňa nemá čo robiť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 8. 2021 o 12:51

Bohumile nezlob se, ale proč by se měl Ogar vyhýbat popisu toho co cítí po setkání s óčko lidmi? Má snad právo popsat svoje pocity. Nikomu tím neublíží. Já mám rovněž problém při setkání s óčko lidmi, hlavně když jsou blízko mne..bolí mě z nich druhý den hlava i břicho a je mi hodně špatně . To samé má moje kamarádka a dokonce 9 letá dcera óčko ženy která si často od doby óčko stěžuje na bolesti hlavy a břicha. Vždyť přece kůže je největší vylučovací orgán těla a jedy kterých se tělo nemůže zbavit ( a ve " vakcínách " jsou jedy, to je už mnoha lékaři a nejen jimi prokázáno) se zbavuje právě vylučováním z kůže. Takže chemicky odér bývá u některých óčko cítit. Mě se u jedné kamaradky udělalo tak špatně, že jsem během asi deseti minut musela utéct. Svedla jsem to na slunce. Takže toto existuje a pokud to Ogar popsal, já s tím souhlasím a nevidím na tom nic špatného. A se studiem KSB to přece nemá nic společneho. Mluv Pravdu a žij Pravdu...a podle Pravdy. Stačí vzpomenout na Jana Husa. Takže se Ogara musím zastat.


Bohumile nezlob se, ale proč by se měl Ogar vyhýbat popisu toho co cítí po setkání s óčko lidmi? Má snad právo popsat svoje pocity. Nikomu tím neublíží. Já mám rovněž problém při setkání s óčko lidmi, hlavně když jsou blízko mne..bolí mě z nich druhý den hlava i břicho a je mi hodně špatně . To samé má moje kamarádka a dokonce 9 letá dcera óčko ženy která si často od doby óčko stěžuje na bolesti hlavy a břicha. Vždyť přece kůže je největší vylučovací orgán těla a jedy kterých se tělo nemůže zbavit ( a ve " vakcínách " jsou jedy, to je už mnoha lékaři a nejen jimi prokázáno) se zbavuje právě vylučováním z kůže. Takže chemicky odér bývá u některých óčko cítit. Mě se u jedné kamaradky udělalo tak špatně, že jsem během asi deseti minut musela utéct. Svedla jsem to na slunce. Takže toto existuje a pokud to Ogar popsal, já s tím souhlasím a nevidím na tom nic špatného. A se studiem KSB to přece nemá nic společneho. Mluv Pravdu a žij Pravdu...a podle Pravdy. Stačí vzpomenout na Jana Husa. Takže se Ogara musím zastat.

Protože tím "popsáním svého pocitu" může ty lidi zranit, urazit a pošpinit. Třeba nespravedlivě.


To je mi úprimne jedno. Možno si vďaka tomu uvedomia, že urobili chybu a na druhú, tretiu, alebo štyridsiatudeviatu dávku nepôjdu.


A také tím vytvoří novou dělící rovinu uvnitř společnosti.


S týmto súhlasím. Vysvetlil som, že to nebolo mojim zámerom, ale lepší výraz som jednoducho nenašiel. Tiež sa už k tomu nebudem vyjadrovať.


[quote="pid:28609, uid:292"]Protože tím "popsáním svého pocitu" může ty lidi zranit, urazit a pošpinit. Třeba nespravedlivě.[/quote] To je mi úprimne jedno. Možno si vďaka tomu uvedomia, že urobili chybu a na druhú, tretiu, alebo štyridsiatudeviatu dávku nepôjdu. [quote="pid:28609, uid:292"]A také tím vytvoří novou dělící rovinu uvnitř společnosti.[/quote] S týmto súhlasím. Vysvetlil som, že to nebolo mojim zámerom, ale lepší výraz som jednoducho nenašiel. Tiež sa už k tomu nebudem vyjadrovať.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 8. 2021 o 13:01

Já ještě chci dodat, že pokud je to anonymní sdělení a nikoho nejmenuje tak nechápu proč by se měla vytvářet dělící rovina slovy. To je prostě nelogické. Ona ta dělící rovina existuje. Jsou lidi co se dali a lidi co se nedali óčko, takže je zbytečná obava " aby se nevytvářela osobní rovina " . A že óčko můžou nakazit neócko lidi to nevadí? Popis skutečnosti ( lépe řečeno popis toho co člověk cítí a vidí) není dělící rovina mezi lidmi a pokud to tak někdo vidí, tak je to jeho problém. A ne lidí co o tom mluví. Nikdo se veřejně tady nejmenuje. Žádná nová rovina neexistuje.


Já ještě chci dodat, že pokud je to anonymní sdělení a nikoho nejmenuje tak nechápu proč by se měla vytvářet dělící rovina slovy. To je prostě nelogické. Ona ta dělící rovina existuje. Jsou lidi co se dali a lidi co se nedali óčko, takže je zbytečná obava " aby se nevytvářela osobní rovina " . A že óčko můžou nakazit neócko lidi to nevadí? Popis skutečnosti ( lépe řečeno popis toho co člověk cítí a vidí) není dělící rovina mezi lidmi a pokud to tak někdo vidí, tak je to jeho problém. A ne lidí co o tom mluví. Nikdo se veřejně tady nejmenuje. Žádná nová rovina neexistuje.

Mimochodem jsou lidi rozdělení na vegetariány a masozravce a ateisty a věřící a rozdělují se sami podle zájmu a sympatií...tvoje starosti o nové rozdělení je zbytečné a hloupé. A navíc každý může popsat svoje pocity a napsat svůj názor.


Mimochodem jsou lidi rozdělení na vegetariány a masozravce a ateisty a věřící a rozdělují se sami podle zájmu a sympatií...tvoje starosti o nové rozdělení je zbytečné a hloupé. A navíc každý může popsat svoje pocity a napsat svůj názor.

cítim špecifický rozpoznateľný zápach


ja Ti to verím. Totiž čuch nie je len o vôni. Veď keď nám niečo nesedi tak aj hovorovo sa povie “smrdí to”. A pritom nemusí ist o niečo fyzická hmatateľné. Môj muž keď išiel ochorieť mi voňal ináč. Aby som to vyjadrila presne cítila som z neho taký zvláštny pach. Verím, že niekto iný by to nenavnímal. Vždy najneskôr o 2 dni ochorel.


toto nemá s KSB nič spoločne, resp všetko. Treba vnímať všetkými zmyslami - mať vsech 5 pohromade”. Veľa ľudí tuto schopnosť nemá, covid atakoval často čuchový nerv.


[quote="pid:28598, uid:623"]cítim špecifický rozpoznateľný zápach[/quote] ja Ti to verím. Totiž čuch nie je len o vôni. Veď keď nám niečo nesedi tak aj hovorovo sa povie “smrdí to”. A pritom nemusí ist o niečo fyzická hmatateľné. Môj muž keď išiel ochorieť mi voňal ináč. Aby som to vyjadrila presne cítila som z neho taký zvláštny pach. Verím, že niekto iný by to nenavnímal. Vždy najneskôr o 2 dni ochorel. toto nemá s KSB nič spoločne, resp všetko. Treba vnímať všetkými zmyslami - mať vsech 5 pohromade”. Veľa ľudí tuto schopnosť nemá, covid atakoval často čuchový nerv.

e správné odpovídat na zločin zavádění apartheidu ofenzivou prostřednictvím svého vlastního ??
A řeknu to úplně natvrdo - takové vhozy posunují stoupence KSB do pozice rasistů.


Nie a to z jednoduchého dôvodu, zaočkovaný s mRNA vakcínou vytvárajú (nejaký čas) smrteľný spike proteín t.j. predstavujú nebezpečenstvo pre nezaočkovaných a preto patria do karantény resp. nemali by sa stýkať s nezaočkovanými....


[quote="pid:28599, uid:292"]e správné odpovídat na zločin zavádění apartheidu ofenzivou prostřednictvím svého vlastního ?? A řeknu to úplně natvrdo - takové vhozy posunují stoupence KSB do pozice rasistů.[/quote] Nie a to z jednoduchého dôvodu, zaočkovaný s mRNA vakcínou vytvárajú (nejaký čas) smrteľný spike proteín t.j. predstavujú nebezpečenstvo pre nezaočkovaných a preto patria do karantény resp. nemali by sa stýkať s nezaočkovanými....

Moderátor

Pridám k tejto diskusii informáciu z internetu - overiť neviem, ale zodpovedá to tvrdeniu JUDr. P. Weisa a Odbornej komisie o podávaní placeba časti "covid-pokusnej skupine " :
https://twitter.com/HankaH13/status/1423901192074186752?s=09

Pridám k tejto diskusii informáciu z internetu - overiť neviem, ale zodpovedá to tvrdeniu JUDr. P. Weisa a Odbornej komisie o podávaní placeba časti "covid-pokusnej skupine " : https://twitter.com/HankaH13/status/1423901192074186752?s=09
Upravené 7. 8. 2021 o 16:19

Pridám k tejto diskusii informáciu z internetu - overiť neviem, ale zodpovedá to tvrdeniu JUDr. P. Weisa a Odbornej komisie o podávaní placeba časti "covid-pokusnej skupine " :
https://twitter.com/HankaH13/status/14239011920741...


Kdo máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo je ochoten ukázat ten kód, bylo by velice zajímavé zjistit.
Ideálně samozřejmě jen pod záminkou, že jste zvědaví, jak to vypadá apod.
...Protože kdyby neměli jedničku, ať nejsou zbytečně více vystrašení.


[quote="pid:28627, uid:111"]Pridám k tejto diskusii informáciu z internetu - overiť neviem, ale zodpovedá to tvrdeniu JUDr. P. Weisa a Odbornej komisie o podávaní placeba časti "covid-pokusnej skupine " : https://twitter.com/HankaH13/status/14239011920741...[/quote] Kdo máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo je ochoten ukázat ten kód, bylo by velice zajímavé zjistit. Ideálně samozřejmě jen pod záminkou, že jste zvědaví, jak to vypadá apod. ...Protože kdyby neměli jedničku, ať nejsou zbytečně více vystrašení.
Upravené 7. 8. 2021 o 17:43

Rozmyslal som ci do sekcie covid alebo sem ale toto su uz podla mna vedlajsie ucinky. Reportaz z Izraela konkretne Jeruzalemu


Rozmyslal som ci do sekcie covid alebo sem ale toto su uz podla mna vedlajsie ucinky. [Reportaz](https://rumble.com/vksipz-nemocnica-v-jeruzalme.html) z Izraela konkretne Jeruzalemu
Upravené 7. 8. 2021 o 17:51

Zaočkovaní dokážu prenášať deltu rovnako ľahko ako nezaočkovaní, tvrdia vedci z Anglického úradu verejného zdravotníctva
https://www.infovojna.sk/article/zaockovani-dokazu-prenasat-deltu-rovnako-lahko-ako-nezaockovani-tvrdia-vedci-z-anglickeho-uradu-verejneho-zdravotnictva


**Zaočkovaní dokážu prenášať deltu rovnako ľahko ako nezaočkovaní, tvrdia vedci z Anglického úradu verejného zdravotníctva** https://www.infovojna.sk/article/zaockovani-dokazu-prenasat-deltu-rovnako-lahko-ako-nezaockovani-tvrdia-vedci-z-anglickeho-uradu-verejneho-zdravotnictva

Zaočkovaní dokážu prenášať deltu rovnako ľahko ako nezaočkovaní


Nie, dokonca viac. zaujímavé info, hodil dnes zase Miro Stec:610ec221b2b26 610ec2a97184e


[quote="pid:28649, uid:111"]Zaočkovaní dokážu prenášať deltu rovnako ľahko ako nezaočkovaní[/quote] Nie, dokonca viac. zaujímavé info, hodil dnes zase Miro Stec:![610ec221b2b26](serve/attachment&path=610ec221b2b26) ![610ec2a97184e](serve/attachment&path=610ec2a97184e)
Upravené 7. 8. 2021 o 19:28

Treba vnímať všetkými zmyslami - mať vsech 5 pohromade

Děkuji, k tomuto pořekadlu mi chyběl výklad...


[quote="pid:28616, uid:273"]Treba vnímať všetkými zmyslami - mať vsech 5 pohromade[/quote] Děkuji, k tomuto pořekadlu mi chyběl výklad...

@Bohumil Laubert možno chce vyvážiť enormnú protislovanskú kampaň.

@Bohumil Laubert možno chce vyvážiť enormnú protislovanskú kampaň.

Vždyť přece kůže je největší vylučovací orgán těla a jedy kterých se tělo nemůže zbavit ( a ve " vakcínách " jsou jedy, to je už mnoha lékaři a nejen jimi prokázáno) se zbavuje právě vylučováním z kůže.

Hmm. To by tedy znamenalo, že očkovaní, kteří vydávají specifickou vůni jsou na tom lépe, než očkovaní, kteří nikoliv? Protože ti první se čistí a ti druzí z nějakého důvodu ne?


[quote="pid:28607, uid:88"]Vždyť přece kůže je největší vylučovací orgán těla a jedy kterých se tělo nemůže zbavit ( a ve " vakcínách " jsou jedy, to je už mnoha lékaři a nejen jimi prokázáno) se zbavuje právě vylučováním z kůže.[/quote] Hmm. To by tedy znamenalo, že očkovaní, kteří vydávají specifickou vůni jsou na tom lépe, než očkovaní, kteří nikoliv? Protože ti první se čistí a ti druzí z nějakého důvodu ne?

Nie, dokonca viac. zaujímavé info, hodil dnes zase Miro Stec:

Vyšší šance očkovaných nakazit se deltou by korespondovala se syndromem ADE?


ADE = Antibody-dependent enhancement
(čs-heslo k tomu není)
https://ru.wikipedia.org/wiki/Антителозависимое_усиление_инфекции


[quote="pid:28661, uid:273"]Nie, dokonca viac. zaujímavé info, hodil dnes zase Miro Stec:[/quote] Vyšší šance očkovaných nakazit se deltou by korespondovala se syndromem ADE? ADE = Antibody-dependent enhancement (čs-heslo k tomu není) https://ru.wikipedia.org/wiki/Антителозависимое_усиление_инфекции
Upravené 7. 8. 2021 o 21:00

Počtáři na to neumím odpovědět. Každý je jiný...znám lidi kteří po fuckinaci zestárli, dva lidi kterým se změnil hlas ve skřípavý k nepoznání..v telefonu úplně jiný hlas, taky dva lidi kteří ztratili " šťávu"..vyprchalo z nich " cosi "...jako bez duše. Taky paní která má tak zvláštní mrtvé zlé oči jako kdyby vevnitř v ní byl někdo jiný..až jsem se dost lekla.. paní vedle které nemůžu stát, protože se mi udělá hodně špatně ..lidi které jsem znala jsou jiní a je to děsivé. Každý člověk se změní jinak. Taky znám lidi kteří jsou úplně bez příznaků a stejní. Je to prostě individuální. Podle osobnosti. Takže Počtáři tak to prožívám a vidím já. Přede dvěma dny jsem byla v nemocnici na kontrole ..a druhý den mi bylo tak špatně..bolela mě hlava i břicho a únava strašná...jeden den. Žiji ba vesnici v přírodě a nechodím již do práce..jen občas jedeme na nákup. Čím dál tím víc se mi nechce mezi lidi...v běžném obchodě mi to nevadí. Profrčím , něco vezmu do vozíku a jedeme domů. Často chodíme do lesa a skoro denně na louku k řece. Takže žijeme v čistém prostředí.Proto mě každý nový případ mých poznatků o óčko lidech vždy překvapí. A děsí mě to. Vše co vidím já vidí a cítí i můj manžel, máme skoro stejné poznatky. On je více unaven a mě často bolí hlava po setkání s óčko.


Počtáři na to neumím odpovědět. Každý je jiný...znám lidi kteří po fuckinaci zestárli, dva lidi kterým se změnil hlas ve skřípavý k nepoznání..v telefonu úplně jiný hlas, taky dva lidi kteří ztratili " šťávu"..vyprchalo z nich " cosi "...jako bez duše. Taky paní která má tak zvláštní mrtvé zlé oči jako kdyby vevnitř v ní byl někdo jiný..až jsem se dost lekla.. paní vedle které nemůžu stát, protože se mi udělá hodně špatně ..lidi které jsem znala jsou jiní a je to děsivé. Každý člověk se změní jinak. Taky znám lidi kteří jsou úplně bez příznaků a stejní. Je to prostě individuální. Podle osobnosti. Takže Počtáři tak to prožívám a vidím já. Přede dvěma dny jsem byla v nemocnici na kontrole ..a druhý den mi bylo tak špatně..bolela mě hlava i břicho a únava strašná...jeden den. Žiji ba vesnici v přírodě a nechodím již do práce..jen občas jedeme na nákup. Čím dál tím víc se mi nechce mezi lidi...v běžném obchodě mi to nevadí. Profrčím , něco vezmu do vozíku a jedeme domů. Často chodíme do lesa a skoro denně na louku k řece. Takže žijeme v čistém prostředí.Proto mě každý nový případ mých poznatků o óčko lidech vždy překvapí. A děsí mě to. Vše co vidím já vidí a cítí i můj manžel, máme skoro stejné poznatky. On je více unaven a mě často bolí hlava po setkání s óčko.

Vše co vidím já vidí a cítí i můj manžel, máme skoro stejné poznatky. On je více unaven a mě často bolí hlava po setkání s óčko.


to je zaujímavé, naozaj. Ja vo svojom okolí očkovaných veľmi nemám, takže toto posúdiť nevie, skôr som s nimi v kontakte po telefóne. Budem si to viac všímať, možno keď otvorí škola, ak otvorí pre nezaočkované deti resp. deti nezaočkovaných rodičov. Na učiteľke detí som si nič extra nevšimla, ona mala Astru, v tom prvom kole, čo očkovali učiteľov. Ale to je vektorová, a nie mRna vakcína.


[quote="pid:28681, uid:88"]Vše co vidím já vidí a cítí i můj manžel, máme skoro stejné poznatky. On je více unaven a mě často bolí hlava po setkání s óčko.[/quote] to je zaujímavé, naozaj. Ja vo svojom okolí očkovaných veľmi nemám, takže toto posúdiť nevie, skôr som s nimi v kontakte po telefóne. Budem si to viac všímať, možno keď otvorí škola, ak otvorí pre nezaočkované deti resp. deti nezaočkovaných rodičov. Na učiteľke detí som si nič extra nevšimla, ona mala Astru, v tom prvom kole, čo očkovali učiteľov. Ale to je vektorová, a nie mRna vakcína.

narazila jsem na tuto FB stranku "no more silence", kde jsou pribehy lidi a jejich vedlejich ucinku.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100068922816380


vcera kamaradka mi volala, ze jeji dcera, ktera zije v UK, druhe o_cko pfizer pred 2 tydny. dceru odvezla zachranka do nemocnice pote, co nemohla hybat rukou a mela silne bolesti na hrudi. ve spitali si ji nechali 1 den, brali ji 2x krev a dali leky na srazlivost krve. dcera kamaradky ma svoji matku za hysterku a konspiratorku a naprosto odmita spojitost s o_ck.


narazila jsem na tuto FB stranku "no more silence", kde jsou pribehy lidi a jejich vedlejich ucinku. https://www.facebook.com/profile.php?id=100068922816380 vcera kamaradka mi volala, ze jeji dcera, ktera zije v UK, druhe o_cko pfizer pred 2 tydny. dceru odvezla zachranka do nemocnice pote, co nemohla hybat rukou a mela silne bolesti na hrudi. ve spitali si ji nechali 1 den, brali ji 2x krev a dali leky na srazlivost krve. dcera kamaradky ma svoji matku za hysterku a konspiratorku a naprosto odmita spojitost s o_ck.

Lékař a odborník na mikrobiologii Dr. Michael Palmer vysvětluje problematiku toxicity mRNA „vakcín” a jaká rizika představují.


https://www.infovojna.sk/article/video-dr-michael-palmer-farmakokinetika-a-toxicita-mrna-vakcin


Lékař a odborník na mikrobiologii Dr. Michael Palmer vysvětluje problematiku toxicity mRNA „vakcín” a jaká rizika představují. https://www.infovojna.sk/article/video-dr-michael-palmer-farmakokinetika-a-toxicita-mrna-vakcin

Hmm. To by tedy znamenalo, že očkovaní, kteří vydávají specifickou vůni jsou na tom lépe, než očkovaní, kteří nikoliv? Protože ti první se čistí a ti druzí z nějakého důvodu ne?


To je ťažké prekrútenie. Génovo zmanipulovaní spike proteín vytvárajú v obrovskom množstve a telo sa ho preto v obrovskom množstve zbavuje. Preto niektorí z nich, nie všetci, páchnu. Nezmanipulovaní cítiť nie sú, pretože ak aj proteín preberú od génovo zmanipulovaných, tak je ho výrazne menej. Prijmú len časť toho, čo vylúčia génovo zmanipulovaní, a tí nevylúčia všetko. Preto nezmanipulovaní logicky cítiť nie sú, pretože stačí vylúčiť menšie množstvo proteínu, ktorý sa ďalej v ich tele netvorí.


dcera kamaradky ma svoji matku za hysterku a konspiratorku a naprosto odmita spojitost s o_ck.


Hovorí sa tomu kognitívna dizonancia:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADvna_disonancia
"Kognitívna disonancia je teória sociálnej psychológie. Disonanciou nazýva ľudskú reakciu na nepríjemné novozískané informácie alebo skúsenosti protirečiace predchádzajúcej predstave alebo vedomosti. Tento nesúlad vyvoláva nepríjemný pocit napätia a následne túžbu po jeho znížení, či odstránení. Je to nevedomá reakcia mysle na rozpory medzi postojmi (vedomosťami, vierou, správaním) a skutočným stavom veci."


[quote="pid:28674, uid:240"]Hmm. To by tedy znamenalo, že očkovaní, kteří vydávají specifickou vůni jsou na tom lépe, než očkovaní, kteří nikoliv? Protože ti první se čistí a ti druzí z nějakého důvodu ne?[/quote] To je ťažké prekrútenie. Génovo zmanipulovaní spike proteín vytvárajú v obrovskom množstve a telo sa ho preto v obrovskom množstve zbavuje. Preto niektorí z nich, nie všetci, páchnu. Nezmanipulovaní cítiť nie sú, pretože ak aj proteín preberú od génovo zmanipulovaných, tak je ho výrazne menej. Prijmú len časť toho, čo vylúčia génovo zmanipulovaní, a tí nevylúčia všetko. Preto nezmanipulovaní logicky cítiť nie sú, pretože stačí vylúčiť menšie množstvo proteínu, ktorý sa ďalej v ich tele netvorí. [quote="pid:28703, uid:347"]dcera kamaradky ma svoji matku za hysterku a konspiratorku a naprosto odmita spojitost s o_ck.[/quote] Hovorí sa tomu **kognitívna dizonancia**: https://sk.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADvna_disonancia _"Kognitívna disonancia je teória sociálnej psychológie. Disonanciou nazýva ľudskú reakciu na nepríjemné novozískané informácie alebo skúsenosti protirečiace predchádzajúcej predstave alebo vedomosti. Tento nesúlad vyvoláva nepríjemný pocit napätia a následne túžbu po jeho znížení, či odstránení. Je to nevedomá reakcia mysle na rozpory medzi postojmi (vedomosťami, vierou, správaním) a skutočným stavom veci."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 8. 2021 o 16:22

„Teslaforéza“ - diaľkové ovládanie hmoty:
https://www.biosferaklub.info/teslaforeza-dialkove-ovladanie-hmoty/
"Vedci z Rice University už pred niekoľkými rokmi pomocou značnej elektrickej sily Teslovej cievky predviedli automatické ovládanie a zostavovanie grafénových uhlíkových nanorúrok na diaľku. Vytvorili reťazec spájajúci 2 LED žiarovky a potom použili energiu tohto poľa na ich zapnutie. Tento jav pohybu na diaľku a zloženie nanočastíc bol nazvaný „Teslaphoresis“."


Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?


**„Teslaforéza“ - diaľkové ovládanie hmoty:** https://www.biosferaklub.info/teslaforeza-dialkove-ovladanie-hmoty/ _"Vedci z Rice University už pred niekoľkými rokmi pomocou značnej elektrickej sily Teslovej cievky **predviedli automatické ovládanie a zostavovanie grafénových uhlíkových nanorúrok na diaľku**. Vytvorili reťazec spájajúci 2 LED žiarovky a potom použili energiu tohto poľa na ich zapnutie. Tento jav pohybu na diaľku a zloženie nanočastíc bol nazvaný „Teslaphoresis“."_ Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 8. 2021 o 17:58

To je ťažké prekrútenie.

Ne-e. To byly 2 otázky.
Za odpověď děkuji.


[quote="pid:28761, uid:623"]To je ťažké prekrútenie.[/quote] Ne-e. To byly 2 otázky. Za odpověď děkuji.

Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?

Zombie.


[quote="pid:28778, uid:623"]Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?[/quote] Zombie.

Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?

Ale v tom videu som nikde nezachytil, že by pracovali s oxidom grafénu... Pod videom je zmienka o uhlíkových nanotrubkách (nič bližšie).
Na tom pokuse s led diodami je zvláštne, že tie sa rozsvietili ešte skôr, než sa okolo nich vytvorili tie uhlíkové fúzy. Prakticky sa rozsvietili hneď po zapnutí teslovej cievky.


Podľa mňa si na biosferaklub to svojvoľne sami domysleli, že ide o ten grafén, o ktorom sa v poslednej dobe toľko hovorí, a účelovo to spojili v duchu hesla "účel svätí prostriedky".


Ono, pri tých info o magnetizme, vyžarovaní Bluetooth signálu, NTF signálu, rozsvecovaní žiaroviek očkovanými - je na mieste byť opatrný... Toto kľudne môžu byť úmyselne rozširované dezinformácie za účelom neskoršieho zosmiešnenia a zdiskreditovania všetkých, čo bojujú proti covid hypnóze a biznisu s vakcínami, a následné zlomenie odporu.


Ak by zákulisie chceol ľudí tajne ovládať, tak použije nové technológie, o ktorých ešte nikto nevie a nevie ich teda rozpoznať a vnímať, a nepoužilo by technológie, ktoré objaví a rozpozná aj obyčajný dav. Pozor na to! Takto to, podľa mňa, robia.


Treba rôzne správy registrovať, ale byť opatrný so závermi a šírením bulvárnych mín do vlastných radov.


[quote="pid:28778, uid:623"]Čo asi robí grafén v telách génovo zmanipulovaných?[/quote] Ale v tom videu som nikde nezachytil, že by pracovali s oxidom grafénu... Pod videom je zmienka o uhlíkových nanotrubkách (nič bližšie). Na tom pokuse s led diodami je zvláštne, že tie sa rozsvietili ešte skôr, než sa okolo nich vytvorili tie uhlíkové fúzy. Prakticky sa rozsvietili hneď po zapnutí teslovej cievky. Podľa mňa si na biosferaklub to svojvoľne sami domysleli, že ide o ten grafén, o ktorom sa v poslednej dobe toľko hovorí, a účelovo to spojili v duchu hesla "účel svätí prostriedky". Ono, pri tých info o magnetizme, vyžarovaní Bluetooth signálu, NTF signálu, rozsvecovaní žiaroviek očkovanými - je na mieste byť opatrný... Toto kľudne môžu byť úmyselne rozširované dezinformácie za účelom neskoršieho zosmiešnenia a zdiskreditovania všetkých, čo bojujú proti covid hypnóze a biznisu s vakcínami, a následné zlomenie odporu. Ak by zákulisie chceol ľudí tajne ovládať, tak použije nové technológie, o ktorých ešte nikto nevie a nevie ich teda rozpoznať a vnímať, a nepoužilo by technológie, ktoré objaví a rozpozná aj obyčajný dav. Pozor na to! Takto to, podľa mňa, robia. Treba rôzne správy registrovať, ale byť opatrný so závermi a šírením bulvárnych mín do vlastných radov.
Upravené 8. 8. 2021 o 22:02

Na margo vedľajších účinkov ruských vakcín proti Covid-19, ukazuje sa, že nič nie je čiernobiele a aj tu platí, vakcína je v prvom rade ruská ruleta61104d163a1e0


Niekoľko príbehov z telegramu:
https://t.me/mrn_death/11343
https://t.me/mrn_death/11453
https://t.me/mrn_death/11567
či tu komplet vymretie rodiny z Kubáne po očkovaní EpiVacom:
https://t.me/mrn_death/11346


Nerobme si ilúzie, nateraz aj v Rusku vládne kapitalizmus a ten ako vieme, je zameraný nie na poľudštenie spoločnosti.


Na margo vedľajších účinkov ruských vakcín proti Covid-19, ukazuje sa, že nič nie je čiernobiele a aj tu platí, vakcína je v prvom rade ruská ruleta![61104d163a1e0](serve/attachment&path=61104d163a1e0) Niekoľko príbehov z telegramu: https://t.me/mrn_death/11343 https://t.me/mrn_death/11453 https://t.me/mrn_death/11567 či tu komplet vymretie rodiny z Kubáne po očkovaní EpiVacom: https://t.me/mrn_death/11346 Nerobme si ilúzie, nateraz aj v Rusku vládne kapitalizmus a ten ako vieme, je zameraný nie na poľudštenie spoločnosti.
Upravené 9. 8. 2021 o 00:22

Záznam zo systému VAERS, kde 5 mesačné bábo náhle zomrelo po kojení mRNA zaočkovanou matkou:
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1166062


Záznam zo systému VAERS, kde 5 mesačné bábo náhle zomrelo po kojení mRNA zaočkovanou matkou: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1166062
Upravené 8. 8. 2021 o 23:52

Kdeže sme to počuli, áá ako vedľajšie účinky vakcinácie proti Covid-19. Chceli sa pochváliť a miesto toho rozkryli skutočné pozadie:


https://t.me/mrn_death/11510


Teda, že sú schopní cez očkovanie riadiť mužskú neplodnosť.


Kdeže sme to počuli, áá ako vedľajšie účinky vakcinácie proti Covid-19. Chceli sa pochváliť a miesto toho rozkryli skutočné pozadie: https://t.me/mrn_death/11510 Teda, že sú schopní cez očkovanie riadiť mužskú neplodnosť.

Loď bola plne zaočkovaná (vyžaduje to vlastník) a predsa dostali covid:
https://www.cruiselawnews.com/2021/08/articles/disease/carnival-cruise-line-admits-positive-covid-19-cases-aboard-carnival-vista-but-refuses-to-state-number-of-guests-infected/


Loď bola plne zaočkovaná (vyžaduje to vlastník) a predsa dostali covid: https://www.cruiselawnews.com/2021/08/articles/disease/carnival-cruise-line-admits-positive-covid-19-cases-aboard-carnival-vista-but-refuses-to-state-number-of-guests-infected/

Moderátor

1234 ... 5
49.4k
300
61
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept