Politika v ČR
Zajímavý týpek Tomáš Vyoral

V dnešních PL: „Impotentní muž oplodnil ženu, která bere antikoncepci!“ Kauza olympijský „covid-doktor“ jinak. Komentátor Vyoral přidává souvislosti
Bývá celkem pravidelně na Parlamentních listech. V tomto článku se vyjadřuje k aktuálním tématům, třeba:


Q: Je Petr Fiala charismatický?
A: Můžete stokrát říkat o čivavě, že je superpes, nebo o politickém eunuchovi, že je gigolo, a stejně to nebude pravda.


Q: Česká pošta se přihlásila k hrdé podpoře LGBT festivalu Prague Pride
A: Státní podnik určený k poštovním službám, placený z kapes nás všech by se měl věnovat právě tomu, echt když už s tím má často problémy a echt když má sám finanční trable. A ne se cpát do aktivismu, kterého jsou plny veškeré neziskovky, kvazi politici a rádoby umělci.


Q: Nejvyšší správní soud opět shodil nařízení Ministerstva zdravotnictví, protože nebylo dostatečně odůvodněno. Ale má tři dny na nápravu, tedy na dopsání zdůvodnění. Co na to říkáte, selhává ministr Adam Vojtěch?
A: Adam Vojtěch koná to, co je po něm požadováno. Loutka a užitečný idiot, bez pardonu, jako jeho předchůdci Blatný s Arenbergerem. Prymula je zřejmě o něco vyšší šarže, ale rovněž jen vykonával, co musel. Což je neomlouvá, spíše naopak. Protože všichni stojí za bezprecedentní likvidací zdraví, svobod a životů občanů této krásné země a měli by za to být jednou tvrdě souzeni.


Q: Od počátku her v Tokiu Českem hýbe kauza nenaočkovaného doktora Vlastimila Voráčka. Mnozí mají jasno i v tom, že to byl on, kdo nakazil sportovce ...
A: Cituji MUDr.Lukáše Pollerta: "Nenaočkovaný lékař nakazil naočkované sportovce nemocí, proti které jsou očkováni?". A navázal neznámý autor: "To je jako kdyby impotentní muž dostal do jiného stavu ženu, která bere antikoncepci."


Q: Svět zaujal krásný finálový souboj dvou českých střelců Kosteleckého a Liptáka (na olympiádě)...
A: Je úžasné, v jak široké škále sportovních disciplín – jsou schopni se naši sportovci pohybovat na vrcholové úrovni. Bohužel, čím jsou i celé hry dle předpokladu prostoupeny, je neuvěřitelná, ze zdravotního hlediska bezpředmětná, roušková propaganda v souladu s covidovou totalitou.


Zajímavé odpovědi, co myslíte?


V dnešních PL: [„Impotentní muž oplodnil ženu, která bere antikoncepci!“ Kauza olympijský „covid-doktor“ jinak. Komentátor Vyoral přidává souvislosti](https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Impotentni-muz-oplodnil-zenu-ktera-bere-antikoncepci-Kauza-olympijsky-covid-doktor-jinak-Komentator-Vyoral-pridava-souvislosti-672238) Bývá celkem pravidelně na Parlamentních listech. V tomto článku se vyjadřuje k aktuálním tématům, třeba: **Q:** Je Petr Fiala charismatický? **A:** Můžete stokrát říkat o čivavě, že je superpes, nebo o politickém eunuchovi, že je gigolo, a stejně to nebude pravda. **Q:** Česká pošta se přihlásila k hrdé podpoře LGBT festivalu Prague Pride **A:** Státní podnik určený k poštovním službám, placený z kapes nás všech by se měl věnovat právě tomu, echt když už s tím má často problémy a echt když má sám finanční trable. A ne se cpát do aktivismu, kterého jsou plny veškeré neziskovky, kvazi politici a rádoby umělci. **Q:** Nejvyšší správní soud opět shodil nařízení Ministerstva zdravotnictví, protože nebylo dostatečně odůvodněno. Ale má tři dny na nápravu, tedy na dopsání zdůvodnění. Co na to říkáte, selhává ministr Adam Vojtěch? **A:** Adam Vojtěch koná to, co je po něm požadováno. Loutka a užitečný idiot, bez pardonu, jako jeho předchůdci Blatný s Arenbergerem. Prymula je zřejmě o něco vyšší šarže, ale rovněž jen vykonával, co musel. Což je neomlouvá, spíše naopak. Protože všichni stojí za bezprecedentní likvidací zdraví, svobod a životů občanů této krásné země a měli by za to být jednou tvrdě souzeni. **Q:** Od počátku her v Tokiu Českem hýbe kauza nenaočkovaného doktora Vlastimila Voráčka. Mnozí mají jasno i v tom, že to byl on, kdo nakazil sportovce ... **A:** Cituji MUDr.Lukáše Pollerta: "Nenaočkovaný lékař nakazil naočkované sportovce nemocí, proti které jsou očkováni?". A navázal neznámý autor: "To je jako kdyby impotentní muž dostal do jiného stavu ženu, která bere antikoncepci." **Q:** Svět zaujal krásný finálový souboj dvou českých střelců Kosteleckého a Liptáka (na olympiádě)... **A:** Je úžasné, v jak široké škále sportovních disciplín – jsou schopni se naši sportovci pohybovat na vrcholové úrovni. Bohužel, čím jsou i celé hry dle předpokladu prostoupeny, je neuvěřitelná, ze zdravotního hlediska bezpředmětná, roušková propaganda v souladu s covidovou totalitou. Zajímavé odpovědi, co myslíte?
Upravené 30. 7. 2021 o 18:39

jj Vyoral orá ten veřejný prostor u nás solidně smile


Sleduju ho občas už delší dobu.


jj Vyoral orá ten veřejný prostor u nás solidně :D Sleduju ho občas už delší dobu.
431
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept