Politika v ČR
Lesk a bída české politiky...

USA mají Ukrajinu pod kontrolou
http://www.halonoviny.cz/articles/view/55660185


Západní tajné služby natolik podceňují své občany? Jsou si tak jisty svým postavením a mocí, že mohou cokoli veřejně tvrdit, i to, co je už prvoplánově zcela nevěrohodné?


V první řadě mají v rukách mainstreamová média, která ochotně papouškují podobné rusofobní tendenční nesmysly. Ani u nás se mainstreamová média neobtěžují s kladením si kritických, ale o to logičtějších otázek.


Jeden příklad za všechny: Babišova vláda na popud BIS a policie přišla až po sedmi letech s teorií, že dva světu už dobře známí »ruští superagenti« také osobně vyhodili do povětří sklad ve Vrběticích proto, aby v něm složené zastaralé zbraně a rezivějící munice nedorazily ukrajinské armádě bojující na východě své země s proruskými separatisty. Dává to smysl? Dnešní český establishment plně sympatizuje s nynějším kyjevským režimem. Proč jim ale posílat něco, čeho sami nevědí, jak se zbavit a už 30 let své obrovské skladové přebytky nabízejí na obskurních zbrojních trzích v Asii a Africe za pakatel?


USA mají Ukrajinu pod kontrolou http://www.halonoviny.cz/articles/view/55660185 **Západní tajné služby natolik podceňují své občany? Jsou si tak jisty svým postavením a mocí, že mohou cokoli veřejně tvrdit, i to, co je už prvoplánově zcela nevěrohodné?** V první řadě mají v rukách mainstreamová média, která ochotně papouškují podobné rusofobní tendenční nesmysly. Ani u nás se mainstreamová média neobtěžují s kladením si kritických, ale o to logičtějších otázek. Jeden příklad za všechny: Babišova vláda na popud BIS a policie přišla až po sedmi letech s teorií, že dva světu už dobře známí »ruští superagenti« také osobně vyhodili do povětří sklad ve Vrběticích proto, aby v něm složené zastaralé zbraně a rezivějící munice nedorazily ukrajinské armádě bojující na východě své země s proruskými separatisty. Dává to smysl? Dnešní český establishment plně sympatizuje s nynějším kyjevským režimem. Proč jim ale posílat něco, čeho sami nevědí, jak se zbavit a už 30 let své obrovské skladové přebytky nabízejí na obskurních zbrojních trzích v Asii a Africe za pakatel?
156
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept