Zahraničná politika
Delegace Talibanu přijíždí do Číny

Delegace Talibanu přijíždí do Číny
https://colonelcassad.livejournal.com/6941339.html


"Vedoucí politické kanceláře teroristického hnutí Taliban přijel na oficiální návštěvu Číny, kde po odchodu USA z Afghánistánu jednal s ministrem zahraničí ČLR na téma afghánsko-čínských vztahů. Jednání se konala z podnětu Číny, která vyzvala delegaci Talibanu, aby přijela do ČLR."
"Další otázkou je, že je příliš brzy hovořit o začlenění Afghánistánu do iniciativy "Pás a stezka" a pokud lze očekávat velké toky finančních prostředků z Číny do Afghánistánu, pak snad z dlouhodobého hlediska."


Pozoruhodné, ten Talibán jsou teroristé, proti kterým "musíme bojovat" nebo obchodníci, s kterými by bylo pro nás žádoucí spíše obchodovat a spolupracovat ?! Zřejmě by nebylo od věci, pozvat Talibánce k obchodnímu jednání u nás !


Delegace Talibanu přijíždí do Číny https://colonelcassad.livejournal.com/6941339.html "Vedoucí politické kanceláře teroristického hnutí Taliban přijel na oficiální návštěvu Číny, kde po odchodu USA z Afghánistánu jednal s ministrem zahraničí ČLR na téma afghánsko-čínských vztahů. Jednání se konala z podnětu Číny, která vyzvala delegaci Talibanu, aby přijela do ČLR." "Další otázkou je, že je příliš brzy hovořit o začlenění Afghánistánu do iniciativy "Pás a stezka" a pokud lze očekávat velké toky finančních prostředků z Číny do Afghánistánu, pak snad z dlouhodobého hlediska." Pozoruhodné, ten Talibán jsou teroristé, proti kterým "musíme bojovat" nebo obchodníci, s kterými by bylo pro nás žádoucí spíše obchodovat a spolupracovat ?! Zřejmě by nebylo od věci, pozvat Talibánce k obchodnímu jednání u nás !
Upravené 28. 7. 2021 o 22:06
116
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept