Mimo kategórií
Zásadní obrat. Vesmír by mohl být konečný

Zásadní obrat. Vesmír by mohl být konečný


Zdroj: https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/zasadni-obrat-vesmir-by-mohl-byt-konecny-40367367


Náš vesmír ve tvaru toroidu ... Určitě ne náhodně podobné sovětskému termonukleárnímu zařízení známého jako Tokamak. Pro mne mě v zásadě ne až tak nová informace. Celý život se zajímám o podstatu hmotného Universa. Náš známý vesmír, tak cca 1,5 - 3 bilionů galaxií je pouze jednou malou bublinou mezi miliardami podobných vesmírných bublin ...


https://www.ceskatelevize.cz/porady/10488444156-vesmir/213382556000002-paralelni-svety/


Dle jedné pasáže z knihy Zohar (která zřejmě není až tak úplně židovského původu, ale z tradice prastarých Gnostiků) je toto naše Universum už 26 v pořadí ... Těch předchozích 25 bylo "deaktivováno "neomylným a vševědoucím" ( smile ) Tvůrcem", protože se "jaksi nepovedly" ... (mimochodem o tom mluví "Tvůrce a Architekt" s Neem v Matrixu ...).


Zásadní obrat. Vesmír by mohl být konečný Zdroj: https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/zasadni-obrat-vesmir-by-mohl-byt-konecny-40367367 Náš vesmír ve tvaru toroidu ... Určitě ne náhodně podobné sovětskému termonukleárnímu zařízení známého jako Tokamak. Pro mne mě v zásadě ne až tak nová informace. Celý život se zajímám o podstatu hmotného Universa. Náš známý vesmír, tak cca 1,5 - 3 bilionů galaxií je pouze jednou malou bublinou mezi miliardami podobných vesmírných bublin ... https://www.ceskatelevize.cz/porady/10488444156-vesmir/213382556000002-paralelni-svety/ Dle jedné pasáže z knihy Zohar (která zřejmě není až tak úplně židovského původu, ale z tradice prastarých Gnostiků) je toto naše Universum už 26 v pořadí ... Těch předchozích 25 bylo "deaktivováno "neomylným a vševědoucím" ( :) ) Tvůrcem", protože se "jaksi nepovedly" ... (mimochodem o tom mluví "Tvůrce a Architekt" s Neem v Matrixu ...).
301
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept