Egregoriálno-matričné riadenie
Neposlušnost málem skončila tragédií

-- 27. července 2021 čas 11:11
Neposlušnost na táboře málem skončila tragédií:
Viktorka (13) zachránila kamaráda Jirku (11), který se topil!


Tragédii na letním táboře na Šumpersku zabránila Viktorie Kudrnová (13) z Olomouce.
Když viděla, že její o dva roky mladší kamarád spadl do řeky a bere ho proud, bez váhání za ním skočila a vytáhla ho na břeh!
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/685795/neposlusnost-na-tabore-malem-skoncila-tragedii-viktorka-13-zachranila-kamarada-11-ktery-se-topil.html
Německé přídavné jméno kraus má několik významů, ale v pojmenování člověka se uplatnil ten, který se vztahuje k jeho vlasům, tj. „kudrnatý“, „kadeřavý“, „kučeravý“. Českým ekvivalentem je příjmení Kučera nebo Kudrna.


  • jméno Viktorie pochází z latiny, kde victoria znamená „vítězství“.
  • „Jiří“ z řeckého γεωργός (geórgos), což je složenina z gē/ji (γῆ/γη), „země“ a érgon/érgo (ἔργον/έργο), „práce“. Geórgos tedy znamená „rolník“, „zemědělec“.https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%ADŠumperk -Již v roce 1562 se však měšťané z tohoto poddanství vykoupili a Šumperk se stal svobodným královským komorním městem
  • 1969 – 25. února se v Praze upálil student šumperské průmyslovky, devatenáctiletý Jan Zajíc, na protest proti okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvyhttps://www.sumperk.cz/cs/turista/o-sumperku/dejiny-mesta-sumperka.html

-- 27. července 2021 čas 11:11 Neposlušnost na táboře málem skončila tragédií: Viktorka (13) zachránila kamaráda Jirku (11), který se topil! Tragédii na letním táboře na Šumpersku zabránila Viktorie Kudrnová (13) z Olomouce. Když viděla, že její o dva roky mladší kamarád spadl do řeky a bere ho proud, bez váhání za ním skočila a vytáhla ho na břeh! https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/685795/neposlusnost-na-tabore-malem-skoncila-tragedii-viktorka-13-zachranila-kamarada-11-ktery-se-topil.html Německé přídavné jméno kraus má několik významů, ale v pojmenování člověka se uplatnil ten, který se vztahuje k jeho vlasům, tj. „kudrnatý“, „kadeřavý“, „kučeravý“. Českým ekvivalentem je příjmení Kučera nebo Kudrna. - jméno Viktorie pochází z latiny, kde victoria znamená „vítězství“. - „Jiří“ z řeckého γεωργός (geórgos), což je složenina z gē/ji (γῆ/γη), „země“ a érgon/érgo (ἔργον/έργο), „práce“. Geórgos tedy znamená „rolník“, „zemědělec“. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD Šumperk -Již v roce 1562 se však měšťané z tohoto poddanství vykoupili a Šumperk se stal svobodným královským komorním městem - 1969 – 25. února se v Praze upálil student šumperské průmyslovky, devatenáctiletý Jan Zajíc, na protest proti okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy https://www.sumperk.cz/cs/turista/o-sumperku/dejiny-mesta-sumperka.html
Upravené 27. 7. 2021 o 17:41

Mini rozbor:
(13) objektivní realita zachrání topící ho se GP (11), čímž ho postaví do role mladšího bratra, do role dítěte a vítězí tedy národy (dívka) a rozhodovat budou oni a ne GP.


Spojitost s třetí odrážkou mi sice přijde sotva patrná, ale protože nic není náhoda a tak když je to zde vystaveno... Pak by to mohlo by to znamenat, že je to mnohem lepší něž nějaké rituální zničení GP (předstírané nebo nějaká magie) s nadějí na budoucí vzkříšení.


Mini rozbor: (13) objektivní realita zachrání topící ho se GP (11), čímž ho postaví do role mladšího bratra, do role dítěte a vítězí tedy národy (dívka) a rozhodovat budou oni a ne GP. Spojitost s třetí odrážkou mi sice přijde sotva patrná, ale protože nic není náhoda a tak když je to zde vystaveno... Pak by to mohlo by to znamenat, že je to mnohem lepší něž nějaké rituální zničení GP (předstírané nebo nějaká magie) s nadějí na budoucí vzkříšení.
Upravené 27. 7. 2021 o 20:17

Poviem to takto, a nielen na základe tejto egregoriálno-matričnej udalosti, ktorá už aj takto potvrdila to, čo viem už pár mesiacov - nie myslím, ale viem:
Objektívna realita je taká, že 11 sa sklonila pred 13 (13 nie je len objektívna realita) a 11 už teraz ako "Juraj" - obrábač zeme, dáva to tu na Zemi do poriadku. Potvrdilo sa to, čo vravím už dávno: GP (Černomor) nie ako dvorný šašo podľa Puškinovej matrice z Ruslana a Ľudmily, ale jeho návrat k tomu, čo je jeho skutočnou úlohou - Biele atlantské krídlo Veľkej 22-ky. Stratený syn sa konečne vrátil k Otcovi! Ježiša na púšti pokúšal GP, a nie satan, či Lucifer, ako nám to cirkev tvrdí.
Svadba Harryho a Meghan už nie je viac svadbou "z núdze cnosť", ale je to o vedomej spolupráci s Červeným (hyperborejským?, oriánskym? ruským?) krídlom Veľkej 22-ky.
GP viac nebude brániť Slovensku, aby sa stalo skutočným mostom medzi Západom a Východom. Či sa ním aj skutočne staneme, je výlučne na nás.


Poviem to takto, a nielen na základe tejto egregoriálno-matričnej udalosti, ktorá už aj takto potvrdila to, čo viem už pár mesiacov - nie myslím, ale viem: Objektívna realita je taká, že 11 sa sklonila pred 13 (13 nie je len objektívna realita) a 11 už teraz ako "Juraj" - obrábač zeme, dáva to tu na Zemi do poriadku. Potvrdilo sa to, čo vravím už dávno: GP (Černomor) nie ako dvorný šašo podľa Puškinovej matrice z Ruslana a Ľudmily, ale jeho návrat k tomu, čo je jeho skutočnou úlohou - Biele atlantské krídlo Veľkej 22-ky. **Stratený syn sa konečne vrátil k Otcovi!** Ježiša na púšti pokúšal GP, a nie satan, či Lucifer, ako nám to cirkev tvrdí. **Svadba Harryho a Meghan už nie je viac svadbou "z núdze cnosť", ale je to o vedomej spolupráci s Červeným (hyperborejským?, oriánskym? ruským?) krídlom Veľkej 22-ky.** GP viac nebude brániť Slovensku, aby sa stalo skutočným mostom medzi Západom a Východom. **Či sa ním aj skutočne staneme, je výlučne na nás.**

Viktorie Kudrnová (13) z Olomouce.

Doplnění, prolínání matric:
Viktorie Kudrnová - usměvavá modrooká kudrnatá dívka blondýna (Slovanka) (foto č. 1), co “střílí” (ve skutečnosti jen míří) pistolí (titulek “Viktorie se jen tak něčeho nezalekne.“) a je v tričku s dvouslovným nápisem - druhé slovo je “svět” (první slovo žel nepřečtu) (foto č. 3) a která něco drží v pravé ruce, resp. ukazuje, že už nic nedrží - nedrží tu pistoli (foto č. 2)
z Olomouce - Morava
foto č. 2 - je v tričku s šedým nápisem “Calvin Klein Jeans”, přes který je v popředí velké bílé logo “cK”, c - слово, к - како ~ kleinové ztratí na významu, zšednou, budou upozaděni, místo zbraní na významu získá metoda cílené komunikace a informace (jen míří, nestřílí, ukazuje prázdnou pravou ruku - gesto míru) (místo konglomerátu blokové uspořádání?)


Ještě citace:
“„Viděla jsem, že Jirka jde k vodě. Říkala jsem si, kam to leze, když tam vůbec nemáme chodit,“ prozradila Viktorie a dodala: „Pak jsem viděla, jak mu podjely nohy a spadl do vody. Zajel až po hlavu a začal ho unášet proud. Tak jsem pro něj prostě skočila,“ popsala.”


Dodatek k Šumperku:
Spíše než Zajíce bych zmínil čarodějnické procesy (viz film “Kladivo na čarodějnice”).
Šumperk ~ Šumberk ~ Šenberk ~ Schönberg ~ Mährisch Schönberg ~ Moravská Krásná Hora (nebo šum ~ šumný ~ pěkný)


[quote="pid:26848, uid:78"]Viktorie Kudrnová (13) z Olomouce.[/quote] Doplnění, prolínání matric: Viktorie Kudrnová - usměvavá modrooká kudrnatá dívka blondýna (Slovanka) (foto č. 1), co “střílí” (ve skutečnosti jen míří) pistolí (titulek “Viktorie se jen tak něčeho nezalekne.“) a je v tričku s dvouslovným nápisem - druhé slovo je “svět” (první slovo žel nepřečtu) (foto č. 3) a která něco drží v pravé ruce, resp. ukazuje, že už nic nedrží - nedrží tu pistoli (foto č. 2) z Olomouce - Morava foto č. 2 - je v tričku s **šedým** nápisem “Calvin Klein Jeans”, přes který je v popředí velké bílé logo “cK”, c - слово, к - како ~ kleinové ztratí na významu, zšednou, budou upozaděni, místo zbraní na významu získá metoda cílené komunikace a informace (jen míří, nestřílí, ukazuje prázdnou pravou ruku - gesto míru) (místo konglomerátu blokové uspořádání?) Ještě citace: “„Viděla jsem, že **Jirka jde k vodě**. Říkala jsem si, **kam to leze**, když tam vůbec nemáme chodit,“ prozradila Viktorie a dodala: „Pak jsem viděla, jak mu **podjely nohy** a **spadl do vody**. Zajel **až po hlavu** a začal ho **unášet proud**. Tak jsem pro něj prostě skočila,“ popsala.” Dodatek k Šumperku: Spíše než Zajíce bych zmínil čarodějnické procesy (viz film “Kladivo na čarodějnice”). Šumperk ~ Šumberk ~ Šenberk ~ Schönberg ~ Mährisch Schönberg ~ Moravská Krásná Hora (nebo šum ~ šumný ~ pěkný)
Upravené 28. 7. 2021 o 04:03

GP (Černomor) nie ako dvorný šašo podľa Puškinovej matrice z Ruslana a Ľudmily, ale jeho návrat k tomu, čo je jeho skutočnou úlohou - Biele atlantské krídlo Veľkej 22-ky. Stratený syn sa konečne vrátil k Otcovi!


Nie je to nutne GP, oni na to nemajú morálku, ale časť znacharských klanov, ktorý sa s nimi spolčili.


Ježiša na púšti pokúšal GP, a nie satan, či Lucifer, ako nám to cirkev tvrdí.


Iste, môže to byť.


[quote="pid:26892, uid:112"]GP (Černomor) nie ako dvorný šašo podľa Puškinovej matrice z Ruslana a Ľudmily, ale jeho návrat k tomu, čo je jeho skutočnou úlohou - Biele atlantské krídlo Veľkej 22-ky. Stratený syn sa konečne vrátil k Otcovi![/quote] Nie je to nutne GP, oni na to nemajú morálku, ale časť znacharských klanov, ktorý sa s nimi spolčili. [quote="pid:26892, uid:112"]Ježiša na púšti pokúšal GP, a nie satan, či Lucifer, ako nám to cirkev tvrdí.[/quote] Iste, môže to byť.

Moderátor

„Jiří“ z řeckého γεωργός (geórgos), což je složenina z gē/ji (γῆ/γη), „země“ a érgon/érgo (ἔργον/έργο), „práce“. Geórgos tedy znamená „rolník“, „zemědělec“


To je slobodomurársky výklad, skutočný význam je ochranca Zeme a tým pádom titul drakobijec má hlbší význam.


Viktorka (13) zachránila kamaráda Jirku (11), který se topil!


Voda symbolizuje informácie.


Inými slovami víťazstvo zachránilo ochrancu Zeme.


[quote="pid:26848, uid:78"]„Jiří“ z řeckého γεωργός (geórgos), což je složenina z gē/ji (γῆ/γη), „země“ a érgon/érgo (ἔργον/έργο), „práce“. Geórgos tedy znamená „rolník“, „zemědělec“[/quote] To je slobodomurársky výklad, skutočný význam je ochranca Zeme a tým pádom titul drakobijec má hlbší význam. [quote="pid:26848, uid:78"]Viktorka (13) zachránila kamaráda Jirku (11), který se topil![/quote] Voda symbolizuje informácie. Inými slovami víťazstvo zachránilo ochrancu Zeme.

Moderátor

tým pádom titul drakobijec má hlbší význam.

U nás je přísloví, na svatého Jíří vylézají hadi a štíři.


[quote="pid:26988, uid:7"]tým pádom titul drakobijec má hlbší význam.[/quote] U nás je přísloví, na svatého Jíří vylézají hadi a štíři.
910
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept