Zahraničná politika
Povinnost nosit ochranne prostredky bude zrusena - Nejvyssi soud CR
Y

Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení českého ministerstva zdravotnictví, které se týká povinnosti nosit roušky či respirátory v hromadné dopravě, obchodech, ve vnitřních prostorech a na dalších místech. Bylo tak vyhověno muži, který se dříve obrátil na soud s tím, že současná omezení jsou diskriminační.
Ministerstvu zdravotnictvi se to nelibi.
https://cz.sputniknews.com/20210727/povinnost-nosit-ochranne-prostredky-v-mhd-bude-zrusena-rozhodl-o-tom-nejvyssi-spravni-soud-15282035.html


Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení českého ministerstva zdravotnictví, které se týká povinnosti nosit roušky či respirátory v hromadné dopravě, obchodech, ve vnitřních prostorech a na dalších místech. Bylo tak vyhověno muži, který se dříve obrátil na soud s tím, že současná omezení jsou diskriminační. Ministerstvu zdravotnictvi se to nelibi. https://cz.sputniknews.com/20210727/povinnost-nosit-ochranne-prostredky-v-mhd-bude-zrusena-rozhodl-o-tom-nejvyssi-spravni-soud-15282035.html

Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení č

"Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu začne platit až za tři dny. Do té doby má vedení ministerstva zdravotnictví čas na úpravu svého nařízení."


[quote="pid:26820, uid:68"]Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení č[/quote] "Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu začne platit až za tři dny. Do té doby má vedení ministerstva zdravotnictví čas na úpravu svého nařízení."

Bylo by to fajn, ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého.
Soudce Mikeš, k rozsudku řekl:
“ Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření k právní moci rozsudku, anebo dokonce zpětně ke dni nabytí jeho účinnosti,“
To znamená, že máme zase několik měsíců - pokud Ken vydá novou šikanu - kdy někdo musí podat opětovnou žalobu a pak soud zruší takováto nařízení jednou pro vždy. Nyní bohužel jsme v stále v cyklu zruší a před lhůtou nebo doručením zavedou nové.


Bylo by to fajn, ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého. Soudce Mikeš, k rozsudku řekl: “ Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření k právní moci rozsudku, anebo dokonce zpětně ke dni nabytí jeho účinnosti,“ To znamená, že máme zase několik měsíců - pokud Ken vydá novou šikanu - kdy někdo musí podat opětovnou žalobu a pak soud zruší takováto nařízení jednou pro vždy. Nyní bohužel jsme v stále v cyklu zruší a před lhůtou nebo doručením zavedou nové.
Upravené 27. 7. 2021 o 17:56

Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení českého ministerstva zdravotnictví

Podobný článek už zde
"Soud zrušil povinné nošení respirátorů a roušek úplně všude"


[quote="pid:26820, uid:68"]Nejvyšší správní soud České republiky dnes rozhodl o zrušení nařízení českého ministerstva zdravotnictví[/quote] Podobný článek už zde [quote="pid:26812, uid:240"]"Soud zrušil povinné nošení respirátorů a roušek úplně všude"[/quote]

Nyní bohužel jsme v stále v cyklu zruší a před lhůtou nebo doručením zavedou nové.


Dává to naději, že může nastat i to co naznačoval prezident Zeman, že to skončí tento podzim. Pozice bohatých není tak pevná, jak prezentují a GP bude asi mnohem lépe informovaný kolik jim ještě zbývá zdrojů ke kolapsu, míním především USA (nad) státní elity.


Kdysi jsem měl možnost mluvit s velmi bohatým člověkem na téma jeho versus moje finanční zdroje a ten mi prozradil, že je na tom stejně jako já. Že typicky běžný občan vydrží při blokaci zdrojů tři měsíce a on, že je tom stejně, protože v té úrovni, aby tam byl přijat musí mít všechno řádově dražší, takže jeho peněžní zásoba vydrží stejně co mě (obyčejnému typickému občanu). Jak chápu systém je to tak i v nejvyšších patrech, že koncepce GP drží všechny pod krkem, aby nemohli být "za vodou" a dělat si co chtějí (a nutí je hrát matrici Krabat - první bere vše a nezle zůstat stranou, protože ostatní v matrici padnou).


Takže hysterie kolem očkování je možná způsobena i docházejícími zdroji. A na podzim se typicky láme chleba, tak uvidíme.


[quote="pid:26825, uid:333"]Nyní bohužel jsme v stále v cyklu zruší a před lhůtou nebo doručením zavedou nové.[/quote] Dává to naději, že může nastat i to co naznačoval prezident Zeman, že to skončí tento podzim. Pozice bohatých není tak pevná, jak prezentují a GP bude asi mnohem lépe informovaný kolik jim ještě zbývá zdrojů ke kolapsu, míním především USA (nad) státní elity. Kdysi jsem měl možnost mluvit s velmi bohatým člověkem na téma jeho versus moje finanční zdroje a ten mi prozradil, že je na tom stejně jako já. Že typicky běžný občan vydrží při blokaci zdrojů tři měsíce a on, že je tom stejně, protože v té úrovni, aby tam byl přijat musí mít všechno řádově dražší, takže jeho peněžní zásoba vydrží stejně co mě (obyčejnému typickému občanu). Jak chápu systém je to tak i v nejvyšších patrech, že koncepce GP drží všechny pod krkem, aby nemohli být "za vodou" a dělat si co chtějí (a nutí je hrát matrici Krabat - první bere vše a nezle zůstat stranou, protože ostatní v matrici padnou). Takže hysterie kolem očkování je možná způsobena i docházejícími zdroji. A na podzim se typicky láme chleba, tak uvidíme.
Upravené 27. 7. 2021 o 16:56

Také jsem dnes zaregistroval.
Je to ale pouze jedna z mnoha "tisíců" bitev (v celosvětovém měřítku) a válka ještě není u konce.
Ale i toto na těle i na duši potěší. smile


Také jsem dnes zaregistroval. Je to ale pouze jedna z mnoha "tisíců" bitev (v celosvětovém měřítku) a válka ještě není u konce. Ale i toto na těle i na duši potěší. :)

Vtipné bude koľko ľudí to bude nosiť aj dlho po zrušení.
Tam ešte len uvidíte žalostný stav národa.
Doplním ešte :
Asi som sa to už raz niekde pýtal , čo si myslíte ako dlho potrvá kým sa toto dostane z hlavy aj poslednému kovidistovi ?
Kedy približne nikto nikde nebude nosiť náhubok a nebude sa prežehnávať keď si niekto odkašle ?
Podľa mňa istú časť populácie zmrzačili už navždy.


Vtipné bude koľko ľudí to bude nosiť aj dlho po zrušení. Tam ešte len uvidíte žalostný stav národa. Doplním ešte : Asi som sa to už raz niekde pýtal , čo si myslíte ako dlho potrvá kým sa toto dostane z hlavy aj poslednému kovidistovi ? Kedy približne nikto nikde nebude nosiť náhubok a nebude sa prežehnávať keď si niekto odkašle ? Podľa mňa istú časť populácie zmrzačili už navždy.
Upravené 27. 7. 2021 o 17:48

Asi som sa to už raz niekde pýtal , čo si myslíte ako dlho potrvá kým sa toto dostane z hlavy aj poslednému kovidistovi ?

Toto už se z hlavy nedostane. To by musely skrze média přicházet informace, že nošení roušek je smrtelně škodlivé a to nepředpokládám.
Co je ale nejhorší, tak chápání dětí na podvědomé úrovni. Tam už je napáchána nenávratná škoda. Určité procento dětí (kolik si netroufám odhadnout) již nepovažuje roušku za něco NEPŘIROZENÉHO. Obraz lidí s rouškami v nich byl nesmazatelně vytvořen.


[quote="pid:26846, uid:324"]Asi som sa to už raz niekde pýtal , čo si myslíte ako dlho potrvá kým sa toto dostane z hlavy aj poslednému kovidistovi ?[/quote] Toto už se z hlavy nedostane. To by musely skrze média přicházet informace, že nošení roušek je smrtelně škodlivé a to nepředpokládám. Co je ale nejhorší, tak chápání dětí na podvědomé úrovni. Tam už je napáchána nenávratná škoda. Určité procento dětí (kolik si netroufám odhadnout) již nepovažuje roušku za něco NEPŘIROZENÉHO. Obraz lidí s rouškami v nich byl nesmazatelně vytvořen.

A to je asi to nejhorší. Že se to stane pro děti normou. Třeba do budoucnosti. A tím si zničí mozek i plíce. Prostě zdraví. A upevní se v nich otroctví. Byla jsem v obchodě a přicházela tam holčička asi šestiletá. A s respirátorem. Říkám jí aby si ho sundala, že ho nemusí nosit venku...odpověděla " to je dobrý ".a nechala si ho. Úplně mi zatrnulo, co se to stalo, že to je tak děsivé, nebezpečné. Příprava otroků.


A to je asi to nejhorší. Že se to stane pro děti normou. Třeba do budoucnosti. A tím si zničí mozek i plíce. Prostě zdraví. A upevní se v nich otroctví. Byla jsem v obchodě a přicházela tam holčička asi šestiletá. A s respirátorem. Říkám jí aby si ho sundala, že ho nemusí nosit venku...odpověděla " to je dobrý ".a nechala si ho. Úplně mi zatrnulo, co se to stalo, že to je tak děsivé, nebezpečné. Příprava otroků.

Mam pocit, ze konstatovanie Atom-a, ze sa jedna o planovanu agendu je pravdiva. V ludoch to vyvola zvysenu doveru v pravny stat, ved ich zivoty zachranuje najcestnejsi NSU.
Ad Martin na nosenie handry aj po zruseni: je celkom zvlastne, ze aziati ho nosia vzdy, asi aby nevytrcali, zapadli v dave. Ako o nich pise Sidorov ako tichej invazivnej rastline: linka
Vela ludi je dneska vystrasenych, aj ked verim, ze bezi v pozadi ina agenda. Ine webky, tzv. alternativne, prinasaju informacie (vratane video od ludi co o niceni deti vedia) o tzv: Adrenochrome, zaplavovani a likvidacii DUMBs, ...
Sam som mal video (zial som HDD cistil), kde sa jedna zena zdoverovala, ze v ich (chazarskej) komunite sa organizovalo obetovanie deti...
Na vodaksb som tiez daval video isteho obchodnika, ktory svedcil ze ked mal obetovat zive dieta, tak s tym druhom bussiness zivota skoncil.
Ad val, daval som sem video, kde okrem ineho vysvetluju, ze nedostatocne vydychovanie CO2 zabranuje detoxikacii a teda sposobuje prekyselovanie co je zakladom chorobnosti. Samozrejme netreba iba to informaciami nahustene video, staci knizky, napr. od Dr. R.S.Morse atd
Ak nefunguju dobre oblicky, zakladny eliminacny organ lymfatickeho systemu, tak pomaha pokozka - to je ten zapach potu a ked tiez nestacia tieto tzv. zalozne oblicky, tak vela detoxikujeme aj plucami (aj vypluvanim).
Otazka, ci v detoch nevznikne vzdor a nenavist k takemuto druhu utlaku, zalezi hlavne na rodicoch, ktori su casto pricinou ich utrpenia.


Mam pocit, ze konstatovanie Atom-a, ze sa jedna o planovanu agendu je pravdiva. V ludoch to vyvola zvysenu doveru v pravny stat, ved ich zivoty zachranuje najcestnejsi NSU. Ad Martin na nosenie handry aj po zruseni: je celkom zvlastne, ze aziati ho nosia vzdy, asi aby nevytrcali, zapadli v dave. Ako o nich pise Sidorov ako tichej invazivnej rastline: [linka](https://umm5nvy7uvpyjofhrymkl6eygi-ac4c6men2g7xr2a-www-litmir-me.translate.goog/br/?b=213509&p=1) Vela ludi je dneska vystrasenych, aj ked verim, ze bezi v pozadi ina agenda. Ine webky, tzv. alternativne, prinasaju informacie (vratane video od ludi co o niceni deti vedia) o tzv: Adrenochrome, zaplavovani a likvidacii DUMBs, ... Sam som mal video (zial som HDD cistil), kde sa jedna zena zdoverovala, ze v ich (chazarskej) komunite sa organizovalo obetovanie deti... Na vodaksb som tiez daval video isteho obchodnika, ktory svedcil ze ked mal obetovat zive dieta, tak s tym druhom bussiness zivota skoncil. Ad val, daval som sem video, kde okrem ineho vysvetluju, ze nedostatocne vydychovanie CO2 zabranuje detoxikacii a teda sposobuje prekyselovanie co je zakladom chorobnosti. Samozrejme netreba iba to informaciami nahustene video, staci knizky, napr. od Dr. R.S.Morse atd Ak nefunguju dobre oblicky, zakladny eliminacny organ lymfatickeho systemu, tak pomaha pokozka - to je ten zapach potu a ked tiez nestacia tieto tzv. zalozne oblicky, tak vela detoxikujeme aj plucami (aj vypluvanim). Otazka, ci v detoch nevznikne vzdor a nenavist k takemuto druhu utlaku, zalezi hlavne na rodicoch, ktori su casto pricinou ich utrpenia.

ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého
Máme tady další střet mezi mocenskými pilíři v ČR - výkonná X soudní moc. Zdá se, že ministerstvo genocidy je plně pod vlivem bažiny. A soudce Mikeš je odvážný muž, anebo má dobré krytí odjinut. Kdo ví ...


Taková technická: nemusí náhodou vládní / ministerské nařízení vyjít ve sbírce zákonů, aby mělo právní platnost? Možná už minzdr tyto nepodstatné drobnosti ani neřeší.


[quote="pid:26825, uid:333"]ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého[/quote]Máme tady další střet mezi mocenskými pilíři v ČR - výkonná X soudní moc. Zdá se, že ministerstvo genocidy je plně pod vlivem bažiny. A soudce Mikeš je odvážný muž, anebo má dobré krytí odjinut. Kdo ví ... Taková technická: nemusí náhodou vládní / ministerské nařízení vyjít ve sbírce zákonů, aby mělo právní platnost? Možná už minzdr tyto nepodstatné drobnosti ani neřeší.

Máme tu ďalší konflikt medzi mocenskými piliermi v SR - výkonná X súdna moc. Zdá sa, že ministerstvo genocídy je plne pod vplyvom močiare


to je pomaly na Sk. Aj u nas, Ústavný súd niečo rozhodne a minister si spraví svoje. Ja si myslím že vášho Keňa, Andrej uprace raz - dva, idu voľby.


[quote="pid:26994, uid:260"]Máme tu ďalší konflikt medzi mocenskými piliermi v SR - výkonná X súdna moc. Zdá sa, že ministerstvo genocídy je plne pod vplyvom močiare[/quote] to je pomaly na Sk. Aj u nas, Ústavný súd niečo rozhodne a minister si spraví svoje. Ja si myslím že vášho Keňa, Andrej uprace raz - dva, idu voľby.

Máme tady další střet mezi mocenskými pilíři v ČR - výkonná X soudní moc. Zdá se, že ministerstvo genocidy je plně pod vlivem bažiny

Může to být tak, že soud nahrává výkonné moci - vládě, která musí poslouchat pokyny z nadnárodní úrovně. Kdo neposlouchá, víme jak dopadne.


Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření


[quote="pid:26994, uid:260"]Máme tady další střet mezi mocenskými pilíři v ČR - výkonná X soudní moc. Zdá se, že ministerstvo genocidy je plně pod vlivem bažiny[/quote] Může to být tak, že soud nahrává výkonné moci - vládě, která musí poslouchat pokyny z nadnárodní úrovně. Kdo neposlouchá, víme jak dopadne. [quote="pid:26825, uid:333"]Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření[/quote]

Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .


Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .

Taková technická: nemusí náhodou vládní / Ministerské nařízení vyjít ve sbírce zákonů, aby mělo právní platnost? Možná už minzdr tyto nepodstatné drobnosti ani neřeší.

Vládní/ministerské nařízení podle mě nemusí vycházet ve sbírce zákonů, ale musí ho oznámit na přes Úřad vlády nebo příslušné ministerstvo písemnou formou - web stačí. Tak to bylo i doposud.


[quote="pid:26994, uid:260"]Taková technická: nemusí náhodou vládní / Ministerské nařízení vyjít ve sbírce zákonů, aby mělo právní platnost? Možná už minzdr tyto nepodstatné drobnosti ani neřeší.[/quote] Vládní/ministerské nařízení podle mě nemusí vycházet ve sbírce zákonů, ale musí ho oznámit na přes Úřad vlády nebo příslušné ministerstvo písemnou formou - web stačí. Tak to bylo i doposud.

Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .

Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu.
Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc?
To pozitivní je, že to bylo v headlinech masmédií (poprvé), a že pod tlakem měl Babiš v podstatě prohlásil ať si lidi dělaj co chtějí a Kena nepodržel. Vydrží to ale ty další dva dny?


[quote="pid:27042, uid:185"]Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .[/quote] Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu. Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc? To pozitivní je, že to bylo v headlinech masmédií (poprvé), a že pod tlakem měl Babiš v podstatě prohlásil ať si lidi dělaj co chtějí a Kena nepodržel. Vydrží to ale ty další dva dny?
Upravené 28. 7. 2021 o 13:04

Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .

To je zatím problém. V obchodech se snažím chodit bez roušky, někde to projde, v některých na mě vystartuje "ochranka obchodu", většinou romského původu a s těmi diskutovat je problém. Ale je třeba vytrvávat.


[quote="pid:27042, uid:185"]Já vám řeknu jak to dopadne u dětí . Pokud nebude nosit hadry většina lidí , tak je nebudou nosit ani děti . Kolektiv nedovolí .[/quote] To je zatím problém. V obchodech se snažím chodit bez roušky, někde to projde, v některých na mě vystartuje "ochranka obchodu", většinou romského původu a s těmi diskutovat je problém. Ale je třeba vytrvávat.

Použijte paragraf 328 .
http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-10-dil-1-paragraf-328
Přivolaná policie je povinna zjistit totožnost příslušného násilníka a následně na něho můžete podat trestní oznámení .
Ono tam těch porušených paragrafů ze strany tupých goril bude víc . Mimo jiné je to i omezování osobní svobody a pokud se Vás jakkoliv dotkne , tak i napadení .


Použijte paragraf 328 . http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-10-dil-1-paragraf-328 Přivolaná policie je povinna zjistit totožnost příslušného násilníka a následně na něho můžete podat trestní oznámení . Ono tam těch porušených paragrafů ze strany tupých goril bude víc . Mimo jiné je to i omezování osobní svobody a pokud se Vás jakkoliv dotkne , tak i napadení .

Poslanci SPD shánějí podpisy pro svolání mimořádné schůze Poslanecké sněmovny. Důvodem je to, že „ministerstvo zdravotnictví nehodlá respektovat rozhodnutí Nejvyššího správního soudu“. Ten naposledy v úterý zrušil opatření o povinném nošení respirátorů ve vnitřních prostorech, a to kvůli nedostatečnému odůvodnění.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/poslanecka-snemovna-mimoradna-schuze-spd-epidemie-covid.A210728_090603_domaci_knn?


Poslanci SPD shánějí podpisy pro svolání mimořádné schůze Poslanecké sněmovny. Důvodem je to, že „ministerstvo zdravotnictví nehodlá respektovat rozhodnutí Nejvyššího správního soudu“. Ten naposledy v úterý zrušil opatření o povinném nošení respirátorů ve vnitřních prostorech, a to kvůli nedostatečnému odůvodnění. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/poslanecka-snemovna-mimoradna-schuze-spd-epidemie-covid.A210728_090603_domaci_knn?

K těm rouškám.


před několika dny jsem četl článek, myslím na idnes, že v USA se během kovidu rozmohla nebezpečná plísňová infekce.


Ani slovo o tom, kde se asi vzala.


K těm rouškám. před několika dny jsem četl článek, myslím na idnes, že v USA se během kovidu rozmohla nebezpečná plísňová infekce. Ani slovo o tom, kde se asi vzala.

Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu.
Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc?


nevidim bohuzel zadnou zmenu. nekteri se nahubku nebudou chtit vzdat.
kolega "pan mejetojedno", o kterem jsem tady uz psala, sel pred chvili si neco koupit do billy. vzal si s sebou respirator. rekla jsem mu, ze ted uz neni treba. zacal vykrikovat, ze jemu je to jedno, ze ty 4 minuty v bille to vydrzi, ze klidne pujde i "s holym zadkem". 37-lety chlap, kteremu je vsechno jedno, ktery rekne, ze jeho rodice zili v totalite a zili, tak proc by to nevydrzel on, resp. jeho deti.


[quote="pid:27053, uid:333"]Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu. Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc?[/quote] nevidim bohuzel zadnou zmenu. nekteri se nahubku nebudou chtit vzdat. kolega "pan mejetojedno", o kterem jsem tady uz psala, sel pred chvili si neco koupit do billy. vzal si s sebou respirator. rekla jsem mu, ze ted uz neni treba. zacal vykrikovat, ze jemu je to jedno, ze ty 4 minuty v bille to vydrzi, ze klidne pujde i "s holym zadkem". 37-lety chlap, kteremu je vsechno jedno, ktery rekne, ze jeho rodice zili v totalite a zili, tak proc by to nevydrzel on, resp. jeho deti.

Bylo by to fajn, ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého.
Soudce Mikeš, k rozsudku řekl:
“ Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření k právní moci rozsudku, anebo dokonce zpětně ke dni nabytí jeho účinnosti,“


Z druhé strany je to dost absurdní kus: Soud požaduje "pouze" doplnit - dostatečně zdůvodnit toto zjevně nesmyslné / škodící a šikanózní opatření. MZd toho není z nějakého důvodu schopno. Buď nemají argumenty, ale asi by si je snadno "našli", jenže už se nenajde žádný "slouha nebo osel", který by si chtěl navléknout oprátku na krk a pod ty argumenty se podepsal nebo to dělají úmyslně, aby exekutiva za konečné zrušení opatření nenesla zodpovědnost. Takže jistá naděje, že se ledy pohnou tu je.


[quote="pid:26825, uid:333"]Bylo by to fajn, ale Ken tvrdi, že do těch tří dní než jim soud dodá rozsudek, vydá opět nové nařízení a pojede opět podle svého. Soudce Mikeš, k rozsudku řekl: “ Pakliže bude odpůrce ve své praxi i nadále pokračovat, nezbyde soudu z důvodu ochrany subjektivních veřejných práv adresátů mimořádných opatření, než aby případně v budoucnu zrušil mimořádné opatření k právní moci rozsudku, anebo dokonce zpětně ke dni nabytí jeho účinnosti,“[/quote] Z druhé strany je to dost absurdní kus: Soud požaduje "pouze" doplnit - dostatečně zdůvodnit toto zjevně nesmyslné / škodící a šikanózní opatření. MZd toho není z nějakého důvodu schopno. Buď nemají argumenty, ale asi by si je snadno "našli", jenže už se nenajde žádný "slouha nebo osel", který by si chtěl navléknout oprátku na krk a pod ty argumenty se podepsal nebo to dělají úmyslně, aby exekutiva za konečné zrušení opatření nenesla zodpovědnost. Takže jistá naděje, že se ledy pohnou tu je.

nevím, jestli ti někdo postřehl, že se kopíruje scénář z RSA . Otevřený střet moci výkonné a moci soudní. Stejný souboj běžel i před zahájením arizonského auditu, a tam nakonec převzala řízení moc zákonodárná.
Rozhodnutí (opakované!!) NSS není zajímavé svým zněním, ale akcentem právě na tuto skutečnost. Stát se i v ČR rozpadá, hraje se vyšší hra, než to vypadá navenek. A to není specifikum ČR a SR, to běží úplně všude. Včetně Ruska, kde je naštěstí prezidentský systém a ten se opírá už zjevně o silové složky.


nevím, jestli ti někdo postřehl, že se kopíruje scénář z RSA . Otevřený střet moci výkonné a moci soudní. Stejný souboj běžel i před zahájením arizonského auditu, a tam nakonec převzala řízení moc zákonodárná. Rozhodnutí (opakované!!) NSS není zajímavé svým zněním, ale akcentem právě na tuto skutečnost. Stát se i v ČR rozpadá, hraje se vyšší hra, než to vypadá navenek. A to není specifikum ČR a SR, to běží úplně všude. Včetně Ruska, kde je naštěstí prezidentský systém a ten se opírá už zjevně o silové složky.

Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu.
Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc?


Dnes jsem byl v ALBERTU (potkal jsem cca 20-30lidí. Byl jsme jediný bez náhubku. Asi to jsou zodpovědní ovčané, že stále dodržují vládní nařízení, protože rozhodnutí Nejvyššího soudu asi ještě nenabylo právní moci.
Ano, zombifikace pokročila až tak moc. Část lidí časem náhubky odloží, část je bude nosit už napořád - zde již žádná rozumná osvěta nepomůže.


[quote="pid:27053, uid:333"]Chci být pozitivní, moc chci… Jeden by řek, že po tom co to oblétlo masmédia - mimochodem takto to bylo ozvučeno doposud poprvé - tak lidi budou již nyní “odhazovat” hadry a brát si zpět svou svobodu. Ale bohužel v metru, autobusesch i obchodech jako by se nic nestalo. Zombifikace pokročila až tak moc?[/quote] Dnes jsem byl v ALBERTU (potkal jsem cca 20-30lidí. Byl jsme jediný bez náhubku. Asi to jsou zodpovědní ovčané, že stále dodržují vládní nařízení, protože rozhodnutí Nejvyššího soudu asi ještě nenabylo právní moci. Ano, zombifikace pokročila až tak moc. Část lidí časem náhubky odloží, část je bude nosit už napořád - zde již žádná rozumná osvěta nepomůže.

USA se během kovidu rozmohla nebezpečná plísňová infekce


na toto upozorňovali viacerí lekári. Že toto tie rúška môžu spôsobovať.


[quote="pid:27059, uid:372"]USA se během kovidu rozmohla nebezpečná plísňová infekce[/quote] na toto upozorňovali viacerí lekári. Že toto tie rúška môžu spôsobovať.

zombifikace pokročila až tak moc
S tou zombifikací souhlasím. Byl jsem dnes bez náhubku v Bauhausu a v Albertu. Všechny kolemjdoucí jsem potkával s náhubkem. Troufám si tvrdit, že někteří měli zvláštní pohled, když jsem se dostal do jejich perimetru - ale možná se mýlím. Stejně ale nejlepší zážitky mám ze samoobslužné jídelny: vstup striktně v roušce a odstup 2m, po sednutí ke stolu se rouška sundává - 4 strávníci se vesele baví a konzumují, pak odnášejí tác - ti víc zombifikovaní už v roušce, ti méně zombifikovaní už bez roušky.


[quote="pid:27113, uid:573"]zombifikace pokročila až tak moc[/quote]S tou zombifikací souhlasím. Byl jsem dnes bez náhubku v Bauhausu a v Albertu. Všechny kolemjdoucí jsem potkával s náhubkem. Troufám si tvrdit, že někteří měli zvláštní pohled, když jsem se dostal do jejich perimetru - ale možná se mýlím. Stejně ale nejlepší zážitky mám ze samoobslužné jídelny: vstup striktně v roušce a odstup 2m, po sednutí ke stolu se rouška sundává - 4 strávníci se vesele baví a konzumují, pak odnášejí tác - ti víc zombifikovaní už v roušce, ti méně zombifikovaní už bez roušky.

S tou zombifikací souhlasím. Byl jsem dnes bez náhubku v Bauhausu a v Albertu.


Ináč neviem, čo sa Vám Čechom stalo. Teraz to myslím v dobrom. Ešte na podzim 2020, síce rúška povinné boli, ale brali sa to tak s nadhľadom. Tento rok asi úplný obrat. Chodím sem tam do Čiech (ako to aktuálne pomery umožňujú), možno sa mýlim, ale takto to na mňa pôsobí. Že ste si z toho Covidu až takú ťažkú hlavu nerobili.


A ešte postreh. Ja žijem v malom meste a oproti slniečkárskej BA sme tu tiež hodne benevolentnejší k noseniu rúšok.


[quote="pid:27127, uid:260"]S tou zombifikací souhlasím. Byl jsem dnes bez náhubku v Bauhausu a v Albertu.[/quote] Ináč neviem, čo sa Vám Čechom stalo. Teraz to myslím v dobrom. Ešte na podzim 2020, síce rúška povinné boli, ale brali sa to tak s nadhľadom. Tento rok asi úplný obrat. Chodím sem tam do Čiech (ako to aktuálne pomery umožňujú), možno sa mýlim, ale takto to na mňa pôsobí. Že ste si z toho Covidu až takú ťažkú hlavu nerobili. A ešte postreh. Ja žijem v malom meste a oproti slniečkárskej BA sme tu tiež hodne benevolentnejší k noseniu rúšok.

Že ste si z toho Covidu až takú ťažkú hlavu nerobili.


Asi záleží na konkrétním místě.
Byl jsem minulý týden v jednom známém městečku. Vešli jsme do restaurace - nikdo tam neměl roušky, nikdo se neptal na test (který nemáme).
Na cestě zpět jsem tankoval u místní benzinky. Nikdo ze zákazníků, ani obsluha, neměli roušky.
Bylo to velmi osvěžující smile


[quote="pid:27143, uid:273"]Že ste si z toho Covidu až takú ťažkú hlavu nerobili.[/quote] Asi záleží na konkrétním místě. Byl jsem minulý týden v jednom známém městečku. Vešli jsme do restaurace - nikdo tam neměl roušky, nikdo se neptal na test (který nemáme). Na cestě zpět jsem tankoval u místní benzinky. Nikdo ze zákazníků, ani obsluha, neměli roušky. Bylo to velmi osvěžující :)

Stát se i v ČR rozpadá,


Není to i důvod faktu, že ANO v podstatě neinvestuje do kampaně? Možní Babiš ví.


[quote="pid:27090, uid:57"]Stát se i v ČR rozpadá,[/quote] Není to i důvod faktu, že ANO v podstatě neinvestuje do kampaně? Možní Babiš ví.

nevím, jestli ti někdo postřehl, že se kopíruje scénář z RSA . Otevřený střet moci výkonné a moci soudní. Stejný souboj běžel i před zahájením arizonského auditu, a tam nakonec převzala řízení moc zákonodárná.


Může jít jen o přehazování horkého bramboru - kdo si odskáče zodpovědnost za zrušení kovid podporujících genocidních nařízení před páníčkem. Ale může jít i o vyšší hru, jak píšeš Boletusi. Zjednodušeně - GP vstupuje do strukturního řízení - zasahuje do soudní moci (u nás odchod NSZ Zemana, Bradáčová v tichosti - nezasahuje do voleb, Šlachta posunut do politiky, kde se jistojistě znemožní).


Stát se i v ČR rozpadá, hraje se vyšší hra, než to vypadá navenek. A to není specifikum ČR a SR, to běží úplně všude.


Státy už v podstatě ztratil řadu svých základních funkcí. Jeho zpráva / řízení "naší" vládou je už v mnoha ohledech jen předstírána. Až bude po kovidu zřetelně na plná ústa oznámeno zhroucení dalších výdobytků moderního státu vyděšenému publiku (penze, zdravotnictví, školství), bude to asi výborná příležitost předložit davu připravené řešení. TNK posílily a snaží se nás posouvat k modelu plánovaného hospodářství na globální úrovni (plánovat se bude úplně vše - výroba, úroveň spotřeby, potřeba pracovní síly, populace...). Vlastně taková nová verze socialistického hospodářství, jenže nebude řízeno zástupci lidu a v jeho prospěch...


[quote="pid:27090, uid:57"]nevím, jestli ti někdo postřehl, že se kopíruje scénář z RSA . Otevřený střet moci výkonné a moci soudní. Stejný souboj běžel i před zahájením arizonského auditu, a tam nakonec převzala řízení moc zákonodárná.[/quote] Může jít jen o přehazování horkého bramboru - kdo si odskáče zodpovědnost za zrušení kovid podporujících genocidních nařízení před páníčkem. Ale může jít i o vyšší hru, jak píšeš Boletusi. Zjednodušeně - GP vstupuje do strukturního řízení - zasahuje do soudní moci (u nás odchod NSZ Zemana, Bradáčová v tichosti - nezasahuje do voleb, Šlachta posunut do politiky, kde se jistojistě znemožní). [quote="pid:27090, uid:57"]Stát se i v ČR rozpadá, hraje se vyšší hra, než to vypadá navenek. A to není specifikum ČR a SR, to běží úplně všude.[/quote] Státy už v podstatě ztratil řadu svých základních funkcí. Jeho zpráva / řízení "naší" vládou je už v mnoha ohledech jen předstírána. Až bude po kovidu zřetelně na plná ústa oznámeno zhroucení dalších výdobytků moderního státu vyděšenému publiku (penze, zdravotnictví, školství), bude to asi výborná příležitost předložit davu připravené řešení. TNK posílily a snaží se nás posouvat k modelu plánovaného hospodářství na globální úrovni (plánovat se bude úplně vše - výroba, úroveň spotřeby, potřeba pracovní síly, populace...). Vlastně taková nová verze socialistického hospodářství, jenže nebude řízeno zástupci lidu a v jeho prospěch...

Co je TNK?

trans nacionální korporace


[quote="pid:27194, uid:240"]Co je TNK?[/quote] trans nacionální korporace

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) nadále trvá na nošení respirátorů. O jejich budoucnosti se ale může rozhodnout již v září. Ve středu to řekl ve vysílání CNN Prima News.
https://cz.sputniknews.com/20210728/letosni-leto-je-jine-rekl-vojtech-o-respiratorech-se-rozhodne-az-v-zari-15303026.html


Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) nadále trvá na nošení respirátorů. O jejich budoucnosti se ale může **rozhodnout již v září**. Ve středu to řekl ve vysílání CNN Prima News. https://cz.sputniknews.com/20210728/letosni-leto-je-jine-rekl-vojtech-o-respiratorech-se-rozhodne-az-v-zari-15303026.html

Jsou tři dny po prohlášení soudu. Takže podle mého názoru ode dneška už není povinnost nosit respirátory


Jsou tři dny po prohlášení soudu. Takže podle mého názoru ode dneška už není povinnost nosit respirátory

Babiš: Neumím si představit, co by nastalo po zrušení povinných respirátorů


A taky dodává:
„Já nejsem ten, kdo rozhoduje. Musí rozhodnout epidemiologové, paní Svrčinová (hlavní hygienička Pavla Svrčinová, pozn. red.), náměstkyně ministra zdravotnictví, protože oni jsou za to zodpovědní. Je tam ještě skupina MeSES (Mezioborová skupina pro epidemické situace, pozn. red.), která se k tomu vyjadřuje, a ostatní epidemiologové v mediálním prostoru."


[quote="pid:27415, uid:78"]Babiš: Neumím si představit, co by nastalo po zrušení povinných respirátorů[/quote] A taky dodává: „Já nejsem ten, kdo rozhoduje. Musí rozhodnout epidemiologové, paní Svrčinová (hlavní hygienička Pavla Svrčinová, pozn. red.), náměstkyně ministra zdravotnictví, protože oni jsou za to zodpovědní. Je tam ještě skupina MeSES (Mezioborová skupina pro epidemické situace, pozn. red.), která se k tomu vyjadřuje, a ostatní epidemiologové v mediálním prostoru."

Babiš: Neumím si představit, co by nastalo po zrušení povinných respirátorů


To je "komediant", nestalo by se totiž vůbec nic, krom toho, že by jsme si v krámě nemuseli nasazovat respirátory a dusit se rouškami a ohrožovat si zbytečně zdraví


( jsou i tací, kteří si je nenasazují už teď - protože je nemá právo nikdo kontrolovat kromě hygieny, mají na to dokonce dobrý příklad, jak si to představujete to jako kdokoliv může vzít "plácačku" a začít řídit křižovatku, nemáte právo mě obtěžovat - nezkoušet, pokud si nejste jistí, to je magie někomu věci projdou a někoho dav sežere, v době dospívání jsem se párkrát poučil - sice v drobnostech, ale na pochopení to stačilo, je potřeba nějak znát své možnosti a je v tom znalost magie - působení osobních vibrací na okolí )


To Babišovo "nedovedu si představit" se dá mezi řádky číst takhle: nedovedu si představit oznámit (což de facto znamená) lidem, co už všichni stejně vědí - "že král je nahý" - čili, že všechna opatření jsou pouze šaškárna a s ochranou zdraví to nemá moc společného. Babiš si nedovede představit, že se přestane to divadlo hrát.


[quote="pid:27415, uid:78"]Babiš: Neumím si představit, co by nastalo po zrušení povinných respirátorů[/quote] To je "komediant", nestalo by se totiž vůbec nic, krom toho, že by jsme si v krámě nemuseli nasazovat respirátory a dusit se rouškami a ohrožovat si zbytečně zdraví ( jsou i tací, kteří si je nenasazují už teď - protože je nemá právo nikdo kontrolovat kromě hygieny, mají na to dokonce dobrý příklad, jak si to představujete to jako kdokoliv může vzít "plácačku" a začít řídit křižovatku, nemáte právo mě obtěžovat - nezkoušet, pokud si nejste jistí, to je magie někomu věci projdou a někoho dav sežere, v době dospívání jsem se párkrát poučil - sice v drobnostech, ale na pochopení to stačilo, je potřeba nějak znát své možnosti a je v tom znalost magie - působení osobních vibrací na okolí ) To Babišovo "nedovedu si představit" se dá mezi řádky číst takhle: nedovedu si představit oznámit (což de facto znamená) lidem, co už všichni stejně vědí - "že král je nahý" - čili, že všechna opatření jsou pouze šaškárna a s ochranou zdraví to nemá moc společného. Babiš si nedovede představit, že se přestane to divadlo hrát.
Upravené 30. 7. 2021 o 13:57

Babiš si nechce představovat svůj konec . Od začátku je cíleno na paniku a to bez uslintaného hadru nepůjde , podle nich .
Jenže podvod covid už se přejedl , tak budou muset vytáhnout jiného bubáka .
Ten nejúspěšnější bubák na ovládání ovčanů je válka!


Babiš si nechce představovat svůj konec . Od začátku je cíleno na paniku a to bez uslintaného hadru nepůjde , podle nich . Jenže podvod covid už se přejedl , tak budou muset vytáhnout jiného bubáka . Ten nejúspěšnější bubák na ovládání ovčanů je válka!

Teď jsem si poslechla vyjádření vlády a Babiš slavnostně s Kenem potvrdili nutnost nošení náhubku. Jen lékařské potvrzení zachrání člověka před náhubkem .Takže soud a jeho vyjádření o zrušení náhubku byla fraška. Komedie pokračuje.


Teď jsem si poslechla vyjádření vlády a Babiš slavnostně s Kenem potvrdili nutnost nošení náhubku. Jen lékařské potvrzení zachrání člověka před náhubkem .Takže soud a jeho vyjádření o zrušení náhubku byla fraška. Komedie pokračuje.

@Buran - klasický taneček poděšeného jewreje Ondry. Předvádí "odcházení II" , svoji roli sice splnil, ale ten závěr je trapný.Vize gilotiny od bratrů-zednářů je nehezká.
Celá tahle suita ví, že končí, protože do nastávajících časů jsou potřebné úplně jiné kádry. A tím nemyslím an SPOLU-břídily Fialu a Jurečku, ani spirátizované turisty Dredmena a Víťu Rakušanovic .To jsou všechno dobové rekvizity typu slovenského Igorka . Možná si jedno období tohoto sociálního hnoje taky zakusíme, ale dlouhého trvání to mít nebude.
Ale stručně : je to válka od 5.priority až nahoru , kdo se zabývá zdravotní stránkou kovidu, tak je retardovaný blb. Tohle je už čistý silový střet v rámci aplikace Great resetu, který přestal být great a bojuje o své přežití v nějaké kompromisní formě.

@Buran - klasický taneček poděšeného jewreje Ondry. Předvádí "odcházení II" , svoji roli sice splnil, ale ten závěr je trapný.Vize gilotiny od bratrů-zednářů je nehezká. Celá tahle suita ví, že končí, protože do nastávajících časů jsou potřebné úplně jiné kádry. A tím nemyslím an SPOLU-břídily Fialu a Jurečku, ani spirátizované turisty Dredmena a Víťu Rakušanovic .To jsou všechno dobové rekvizity typu slovenského Igorka . Možná si jedno období tohoto sociálního hnoje taky zakusíme, ale dlouhého trvání to mít nebude. Ale stručně : je to válka od 5.priority až nahoru , kdo se zabývá zdravotní stránkou kovidu, tak je retardovaný blb. Tohle je už čistý silový střet v rámci aplikace Great resetu, který přestal být great a bojuje o své přežití v nějaké kompromisní formě.

Možná si jedno období tohoto sociálního hnoje taky zakusíme, ale dlouhého trvání to mít nebude.
Ale stručně : je to válka od 5.priority až nahoru , kdo se zabývá zdravotní stránkou kovidu, tak je retardovaný blb. Tohle je už čistý silový střet v rámci aplikace Great resetu, který přestal být great a bojuje o své přežití v nějaké kompromisní formě.

Pane Boletusi. Můžete to trochu rozvést směrem k ČR, alespoň kdo ským na které straně? Nemyslím politiky, ale oligarchické skupiny. Já totiž upřímně tápu v tom kdo zde nepodléhá SSA bažině.
Všechny velké komerční instituce mají pány vesměs za mořem(na vrcholu řetězu vlastnictví), domací oligarchické spolky plně podporují EU postoje a plně čerpají dotace na změny které chce EU - tipickým příkladem může být KKCG. I PPF - kde jsem Kellnera považoval za obchodní nástroj GP pro střední Evropu se projevilo jako silně svázané se stávajíci americkou a eu administrativou (Dukovany a Temelín).
Jediné nástroje globalistů vidím stávajícího prezidenta a předchozího(oproti jiným zde na fóru) a pak nižší kádry jako je Kmoníček …


[quote="pid:27520, uid:57"]Možná si jedno období tohoto sociálního hnoje taky zakusíme, ale dlouhého trvání to mít nebude. Ale stručně : je to válka od 5.priority až nahoru , kdo se zabývá zdravotní stránkou kovidu, tak je retardovaný blb. Tohle je už čistý silový střet v rámci aplikace Great resetu, který přestal být great a bojuje o své přežití v nějaké kompromisní formě.[/quote] Pane Boletusi. Můžete to trochu rozvést směrem k ČR, alespoň kdo ským na které straně? Nemyslím politiky, ale oligarchické skupiny. Já totiž upřímně tápu v tom kdo zde nepodléhá SSA bažině. Všechny velké komerční instituce mají pány vesměs za mořem(na vrcholu řetězu vlastnictví), domací oligarchické spolky plně podporují EU postoje a plně čerpají dotace na změny které chce EU - tipickým příkladem může být KKCG. I PPF - kde jsem Kellnera považoval za obchodní nástroj GP pro střední Evropu se projevilo jako silně svázané se stávajíci americkou a eu administrativou (Dukovany a Temelín). Jediné nástroje globalistů vidím stávajícího prezidenta a předchozího(oproti jiným zde na fóru) a pak nižší kádry jako je Kmoníček …
Upravené 30. 7. 2021 o 16:47

Zase ta potřeba jmen a škatulek. Nejlepším indikátorem je singl-účast ČR v týmu "nepřátel Ruska". Veškerý trochu vlivný veřejný prostor je zaneřáděn podpindosy ale nejsilnější je "šedá zóna", která pracuje na zakázku, aniž tuší, kam patří.
Síla pro budoucnost netkví v počtu a rozmístění konkrétních protivníkových pimprlat, ale schopnosti pochopit charakter (kvantový skok) a rozsah změny . A to jde nejlépe mimo řídící korpus, ten je zaměstnán pudem sebezáchovy.
nechci uvádět jména, to je o ničem. Jedno vím ale jistě. Stará kvalifikační kritéria pro řízení viditelně umírají a právě v nových požadavcích je veliká šance kobáků.


Zase ta potřeba jmen a škatulek. Nejlepším indikátorem je singl-účast ČR v týmu "nepřátel Ruska". Veškerý trochu vlivný veřejný prostor je zaneřáděn podpindosy ale nejsilnější je "šedá zóna", která pracuje na zakázku, aniž tuší, kam patří. Síla pro budoucnost netkví v počtu a rozmístění konkrétních protivníkových pimprlat, ale schopnosti pochopit charakter (kvantový skok) a rozsah změny . A to jde nejlépe mimo řídící korpus, ten je zaměstnán pudem sebezáchovy. nechci uvádět jména, to je o ničem. Jedno vím ale jistě. Stará kvalifikační kritéria pro řízení viditelně umírají a právě v nových požadavcích je veliká šance kobáků.

Bohumile , já to vím , že jsme ve válce . Nicméně , aby agenda mohla pokračovat , potřebují stupnovat strach . Viditelně , protože skrytou válkou ovce nevyděsí .Moc dalších možností nemají , protože začínají tvrdě narážet na protitlak prostředí . Zrůdám tečou nervy a oprávněně mají strach , protože pro ně už po jízdě na hlavě tygra , není cesta zpět .
Tu informaci o válce jsem napsal proto , že existuje pojem takové "malé" vítězné války .
Například v hranicích dané země , jak v současnosti vidíme po celém světě .
Je potřeba na to lidi stále upozornovat , protože chcípající kobyla hledá možnosti , jak poštvat všechny proti všem .


Bohumile , já to vím , že jsme ve válce . Nicméně , aby agenda mohla pokračovat , potřebují stupnovat strach . Viditelně , protože skrytou válkou ovce nevyděsí .Moc dalších možností nemají , protože začínají tvrdě narážet na protitlak prostředí . Zrůdám tečou nervy a oprávněně mají strach , protože pro ně už po jízdě na hlavě tygra , není cesta zpět . Tu informaci o válce jsem napsal proto , že existuje pojem takové "malé" vítězné války . Například v hranicích dané země , jak v současnosti vidíme po celém světě . Je potřeba na to lidi stále upozornovat , protože chcípající kobyla hledá možnosti , jak poštvat všechny proti všem .

Zase ta potřeba jmen a škatulek. Nejlepším indikátorem je singl-účast ČR v týmu "nepřátel Ruska". Veškerý trochu vlivný veřejný prostor je zaneřáděn podpindosy ale nejsilnější je "šedá zóna", která pracuje na zakázku, aniž tuší, kam patří.

Takto jak to píšete, tak jsme na tom ve vnímání hodně podobně. Důvod dotazu byl velmi praktický. Začít ve stádu v kterém jsme měnit jeho směr a chování, vyžaduje nemalé prostředky a energii. To není o jednotlivci. Asi hodně z nás se snaží po své línii šířit informace - bojujeme tam kde stojíme. Ale z praxe i teorie (Dr. Martin) je zřejmé jak je hydra všeobjímající, a stádo je dost nervozní a nechci se nechat ušlapat ….


[quote="pid:27548, uid:57"]Zase ta potřeba jmen a škatulek. Nejlepším indikátorem je singl-účast ČR v týmu "nepřátel Ruska". Veškerý trochu vlivný veřejný prostor je zaneřáděn podpindosy ale nejsilnější je "šedá zóna", která pracuje na zakázku, aniž tuší, kam patří.[/quote] Takto jak to píšete, tak jsme na tom ve vnímání hodně podobně. Důvod dotazu byl velmi praktický. Začít ve stádu v kterém jsme měnit jeho směr a chování, vyžaduje nemalé prostředky a energii. To není o jednotlivci. Asi hodně z nás se snaží po své línii šířit informace - bojujeme tam kde stojíme. Ale z praxe i teorie (Dr. Martin) je zřejmé jak je hydra všeobjímající, a stádo je dost nervozní a nechci se nechat ušlapat ….

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/od-ministerstva-je-to-lajdactvi-rika-soudce-ktery-zrusil-respiratory-170926?fbclid=IwAR2NUKr91vewUzOc5O9dT7si9gAOTS-5UI4OCUco5tGaLZV9oArZt31AjZ4


clanek z 29.7., soudce mikes:


Jako soud nemůžete vládě nařizovat, jak má psát zákony. Nicméně jste pohrozili, že příště už může mít rozsudek okamžitý účinek. Chápu to správně, že už nevíte, jak tedy vládě zřejměji naznačit, že má jednat v souladu s právem?


Ano. Myslím si, že to v rozsudku celkem jasně zaznělo. A skutečně to nebyla jen hrozba. My jsme o této možnosti uvažovali. Při debatě v soudním senátu jsme reálně řešili, k jakému datu máme určit zánik mimořádného opatření a právní účinky rozsudku. Nakonec u nás převážil přece jen pocit odpovědnosti. Respirátor, stejně jako kolegové, prostě běžně používám, v těch situacích, ve kterých se má. A představa, že začnou chodit někteří lidé bez roušek či respirátorů třeba do nemocnic, ústavů sociální péče, kde jsou lidé skutečně náchylní, kde hrozí vysoké riziko nákazy? Převládlo v nás, že to prostě nemůžeme udělat. To nás zabrzdilo.
Ano, skutečně jsme se snažili ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky, musí na ně reagovat, a pokud to tak dělat nebude, tak nás tlačí do situace, kterou ani my nechceme. Budeme opatření rušit okamžitě a nastane chaos. Jsme si toho vědomi, nechceme to dopustit, ale pokud ministerstvu jde o ochranu zdraví a osob, tak by toto nemělo dopustit. Rozsudek byl velmi silný a jasný vzkaz ministerstvu, aby v tomto směru začalo soudní rozhodnutí brát vážně a zabývalo se jimi."


nevim, vnimam to tak, ze jednoduse vlk se nazere a koza zustane cela. obcan ztratil viru v politiky, policii, neveri v pravni stat a system komplexne a pak se mu naskytne nadeje, ze prece jen nejaka spravedlnost existuje, kdyz se objevi nastvany soudce, ktery ovsem neco rekne a neco jineho udela.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/od-ministerstva-je-to-lajdactvi-rika-soudce-ktery-zrusil-respiratory-170926?fbclid=IwAR2NUKr91vewUzOc5O9dT7si9gAOTS-5UI4OCUco5tGaLZV9oArZt31AjZ4 clanek z 29.7., soudce mikes: Jako soud nemůžete vládě nařizovat, jak má psát zákony. Nicméně jste pohrozili, že příště už může mít rozsudek okamžitý účinek. Chápu to správně, že už nevíte, jak tedy vládě zřejměji naznačit, že má jednat v souladu s právem? Ano. Myslím si, že to v rozsudku celkem jasně zaznělo. A skutečně to nebyla jen hrozba. My jsme o této možnosti uvažovali. Při debatě v soudním senátu jsme reálně řešili, k jakému datu máme určit zánik mimořádného opatření a právní účinky rozsudku. Nakonec u nás převážil přece jen pocit odpovědnosti. Respirátor, stejně jako kolegové, prostě běžně používám, v těch situacích, ve kterých se má. A představa, že začnou chodit někteří lidé bez roušek či respirátorů třeba do nemocnic, ústavů sociální péče, kde jsou lidé skutečně náchylní, kde hrozí vysoké riziko nákazy? Převládlo v nás, že to prostě nemůžeme udělat. To nás zabrzdilo. Ano, skutečně jsme se snažili ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky, musí na ně reagovat, a pokud to tak dělat nebude, tak nás tlačí do situace, kterou ani my nechceme. Budeme opatření rušit okamžitě a nastane chaos. Jsme si toho vědomi, nechceme to dopustit, ale pokud ministerstvu jde o ochranu zdraví a osob, tak by toto nemělo dopustit. Rozsudek byl velmi silný a jasný vzkaz ministerstvu, aby v tomto směru začalo soudní rozhodnutí brát vážně a zabývalo se jimi." nevim, vnimam to tak, ze jednoduse vlk se nazere a koza zustane cela. obcan ztratil viru v politiky, policii, neveri v pravni stat a system komplexne a pak se mu naskytne nadeje, ze prece jen nejaka spravedlnost existuje, kdyz se objevi nastvany soudce, ktery ovsem neco rekne a neco jineho udela.

ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky, musí na ně reagovat, a pokud to tak dělat nebude, tak nás tlačí do situace, kterou ani my nechceme. Budeme opatření rušit okamžitě a nastane chaos. Jsme


keď už si nemozem želať, nech sa zajtra zobudím a toto Corona šialenstvo je minulosť (teda toto sa nesplní a vlastne do istej miery, prestavba sveta je nutná, ale nie takýmto spôsobom), tak si želám asi slovenský US vzal príklad a nielen to. Sme súčasť Eu práva a toto je rozsudok na území iného členského štátu a tento judikátu je mozno uplatnit na území iných členských štátov. Ak je tu právnik, budem rada ak má opraví. Vďaka!


[quote="pid:27647, uid:347"]ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky, musí na ně reagovat, a pokud to tak dělat nebude, tak nás tlačí do situace, kterou ani my nechceme. Budeme opatření rušit okamžitě a nastane chaos. Jsme[/quote] keď už si nemozem želať, nech sa zajtra zobudím a toto Corona šialenstvo je minulosť (teda toto sa nesplní a vlastne do istej miery, prestavba sveta je nutná, ale nie takýmto spôsobom), tak si želám asi slovenský US vzal príklad a nielen to. Sme súčasť Eu práva a toto je rozsudok na území iného členského štátu a tento judikátu je mozno uplatnit na území iných členských štátov. Ak je tu právnik, budem rada ak má opraví. Vďaka!
Upravené 31. 7. 2021 o 19:13

se snažili ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky


Není jasnějšího signálu o "stavu politiky a politiků" v ČR - a myslím, že nejen tam. Zákonodárce, který zákony tvoří (navrhuje i schvaluje), je sám nedodržuje? A ještě k tomu úmyslně? Poslanecká sněmovna má jedinou náplň práce a tou je tzv. "legislativní proces", jinak řečeno - schvalování a úprava zákonů. Kdo jiný by měl vlastní schválené zákony dodržovat, než oni?


[quote="pid:27647, uid:347"]se snažili ministerstvu jasně naznačit, že tato praxe nemůže pokračovat, musí se zabývat těmi rozsudky[/quote] Není jasnějšího signálu o "stavu politiky a politiků" v ČR - a myslím, že nejen tam. **Zákonodárce, který zákony tvoří (navrhuje i schvaluje), je sám nedodržuje?** A ještě k tomu úmyslně? Poslanecká sněmovna má jedinou náplň práce a tou je tzv. "legislativní proces", jinak řečeno - schvalování a úprava zákonů. Kdo jiný by měl vlastní schválené zákony dodržovat, než oni?

Ministerstvo zdravotnictví bez odůvodnění ukládá plně očkovaním povinnost nosit respirátor
ve vnitřních prostorech. Evidentně představují závažné riziko.
Erik Best - 1. 8.
https://twitter.com/ErikBest/status/1421706192024440832
https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/w210730a-0705.pdf


Ministerstvo zdravotnictví bez odůvodnění ukládá plně očkovaním povinnost nosit respirátor ve vnitřních prostorech. Evidentně představují závažné riziko. Erik Best - 1. 8. https://twitter.com/ErikBest/status/1421706192024440832 https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/w210730a-0705.pdf
3.73k
47
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept