Egregoriálno-matričné riadenie
Nemecko - V jedné z největších oblastí chemického průmyslu v Evropě došlo k mohutnému výbuchu
Y

V úterý ráno v německém městě Leverkusen došlo k výbuchu. Podle očitých svědků stoupá z prostor chemické továrny na spalování odpadu Bayer velký sloup kouře.
Výbuch otřásl celým městem. Svědci hlásí hustý sloup kouře nad místem, který je viditelný i z dálky.
Příčina výbuchu je zatím nejasná. Podle předběžných informací je na místě několik zraněných.
Hasiči sdělují obyvatelům města, aby nechali okna a dveře zavřené. Ten, kdo je venku, se musí co nejdříve dostat dovnitř.
Společnost Currenta, která vlastní průmyslovou oblast Chempark, kde k incidentu došlo, výbuch potvrdila. „Na místě pracují hasiči a přístroje k měření znečištění ovzduší.
https://cz.sputniknews.com/20210727/v-nemeckem-leverkusenu-doslo-k-vybuchu-15279113.html


V úterý ráno v německém městě **Leverkusen** došlo k výbuchu. Podle očitých svědků stoupá z prostor chemické továrny na **spalování odpadu Bayer** velký sloup kouře. Výbuch otřásl celým městem. Svědci hlásí hustý sloup kouře nad místem, který je viditelný i z dálky. Příčina výbuchu je zatím nejasná. Podle předběžných informací je na místě několik zraněných. Hasiči sdělují obyvatelům města, aby nechali okna a dveře zavřené. Ten, kdo je venku, se musí co nejdříve dostat dovnitř. **Společnost Currenta**, která vlastní průmyslovou oblast Chempark, kde k incidentu došlo, výbuch potvrdila. „Na místě pracují hasiči a přístroje k měření znečištění ovzduší. https://cz.sputniknews.com/20210727/v-nemeckem-leverkusenu-doslo-k-vybuchu-15279113.html
Upravené 27. 7. 2021 o 12:27

spalování odpadu Bayer
Pokud si vzpomínám, tak v Leverkusenu sídlí velení Bayer AG. Bayer je zajímavý tím, že:


  • byl jednou ze tří hlavních firem nacistického holdingu IG Farben AG (Bayer, BASF, Hoechst)
  • koupil americké Monsanto

Poznámka z diskuze na Sputniku: "Že by Baširov a Petrov ??"


[quote="pid:26756, uid:68"]spalování odpadu Bayer[/quote]Pokud si vzpomínám, tak v Leverkusenu sídlí velení Bayer AG. Bayer je zajímavý tím, že: - byl jednou ze tří hlavních firem nacistického holdingu IG Farben AG (Bayer, BASF, Hoechst) - koupil americké Monsanto Poznámka z diskuze na Sputniku: "Že by Baširov a Petrov ??"

Bayer je zajímavý tím, že:


byl jednou ze tří hlavních firem nacistického holdingu IG Farben AG (Bayer, BASF, Hoechst)
koupil americké Monsanto


Taky je to významný producent pesticidů, které se omezují - např. v ČR se významně ztenčuje seznam schválených přípravků. EU chce plošně snížit jejich spotřebu do 5 let na polovinu. Obchod s pesticidy se tím významně omezuje a i mediálně se proti jejich použití brojí. Nejznámější příklad je Randup pro jehož globální nasazení vyšlechtila Monsanto řadu GMO plodin.


[quote="pid:26773, uid:260"]Bayer je zajímavý tím, že: byl jednou ze tří hlavních firem nacistického holdingu IG Farben AG (Bayer, BASF, Hoechst) koupil americké Monsanto[/quote] Taky je to významný producent pesticidů, které se omezují - např. v ČR se významně ztenčuje seznam schválených přípravků. EU chce plošně snížit jejich spotřebu do 5 let na polovinu. Obchod s pesticidy se tím významně omezuje a i mediálně se proti jejich použití brojí. Nejznámější příklad je Randup pro jehož globální nasazení vyšlechtila Monsanto řadu GMO plodin.

Povodně v Německu.
Výbuch chemičky v Německu.
Odměna za Nord Stream 2?


Povodně v Německu. Výbuch chemičky v Německu. Odměna za Nord Stream 2?

Pokud si vzpomínám, tak v Leverkusenu sídlí velení Bayer AG. Bayer je zajímavý tím, že:

Bayer hraje důležitou roli i v souvislosti s koronavirem a genovou úpravou - viz analýzy Kurgiňana.


[quote="pid:26773, uid:260"]Pokud si vzpomínám, tak v Leverkusenu sídlí velení Bayer AG. Bayer je zajímavý tím, že:[/quote] Bayer hraje důležitou roli i v souvislosti s koronavirem a genovou úpravou - viz analýzy Kurgiňana.

Povodně v Německu.
Výbuch chemičky v Německu.
Odměna za Nord Stream 2?


U nás to bylo také podobné. Už jsem to tady někde psal: tornádo, požáry....
Identický postup.


Samozřejmě také počítám (omlouvám se za vypůjčený pojem) smile s tím, že to omezí i oběh určitého tovaru v EU.


[quote="pid:26795, uid:240"]Povodně v Německu. Výbuch chemičky v Německu. Odměna za Nord Stream 2?[/quote] U nás to bylo také podobné. Už jsem to tady někde psal: tornádo, požáry.... Identický postup. Samozřejmě také počítám (omlouvám se za vypůjčený pojem) :) s tím, že to omezí i oběh určitého tovaru v EU.

Povodně v Německu.
Výbuch chemičky v Německu.
Odměna za Nord Stream 2?

Trochu z jineho konce:
Laschet CDU-CSU, kandidat na kanclere, Nordrein-Westfahlen
Leverkusen - jizni Nordrein-Wesfahlen - patri do okruhu Köln
Potopy - Nordrein-Westfahlen - spojitost s Kölnem


[quote="pid:26795, uid:240"]Povodně v Německu. Výbuch chemičky v Německu. Odměna za Nord Stream 2?[/quote] Trochu z jineho konce: Laschet CDU-CSU, kandidat na kanclere, Nordrein-Westfahlen Leverkusen - jizni Nordrein-Wesfahlen - patri do okruhu Köln Potopy - Nordrein-Westfahlen - spojitost s Kölnem

Kludne by som spojil tento vybuch s vybuchom tovarne na cipy kdesi v azii. Tamten vybuch ochromil ekonomiku, pretoze cipy chybaju vsade a tento vybuch tiez ochromi cast ekonomiky.


Kludne by som spojil tento vybuch s vybuchom tovarne na cipy kdesi v azii. Tamten vybuch ochromil ekonomiku, pretoze cipy chybaju vsade a tento vybuch tiez ochromi cast ekonomiky.
951
7
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept