Mimo kategórií
Boli sme kolonizovaní

Podľa tohto videa donedávna tu prebiehala kolonizácia a kolonizátori museli to vzdať lebo nielen sme nepristúpili v dostatočnom množstve na otrokársky koncept kolonizátorov, ale aj sme odmietli rezať medzi sebou ako to kolonizátori plánovali v prípade neúspechu, a teraz môžeme vytvoriť planetárnu civilizáciu.
https://www.youtube.com/watch?v=zUXYDNiicn4


Ak niekto chce urobiť podrobný prepis a sumár, tak brániť tomu nebudem.


Podľa tohto videa donedávna tu prebiehala kolonizácia a kolonizátori museli to vzdať lebo nielen sme nepristúpili v dostatočnom množstve na otrokársky koncept kolonizátorov, ale aj sme odmietli rezať medzi sebou ako to kolonizátori plánovali v prípade neúspechu, a teraz môžeme vytvoriť planetárnu civilizáciu. https://www.youtube.com/watch?v=zUXYDNiicn4 Ak niekto chce urobiť podrobný prepis a sumár, tak brániť tomu nebudem.

Moderátor

Upravené 29. 7. 2021 o 10:20

V čase 15:05 hovorí, že špičky kolonizárotov to vzdali a odišli. Pripomenulo mi to Panický útek mimozemšťanov:


"Dňa 18. mája 2020 zaznamenala kamera umiestnená na Medzinárodnej kozmickej stanici na obežnej dráhe nad Zemou veľmi zaujímavý úkaz, ktorý vyzerá ako záber z fantastického filmu. Viacero ruských médií prinieslo hneď na druhý deň o tom správy, z ktorých jednu vám teraz prinášame."


Na konci článku je odkaz na originálny záznam z Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS), ktorý už nefunguje, ale v čase uverejnenia článku som si to overil a naozaj to tam bolo. To podstatné je na videu v úvode článku.


V čase 15:05 hovorí, že špičky kolonizárotov to vzdali a odišli. Pripomenulo mi to [Panický útek mimozemšťanov](https://www.tartaria.sk/zaklady/energie-zivota/648-panicky-utek-mimozemstanov): _"Dňa 18. mája 2020 zaznamenala kamera umiestnená na Medzinárodnej kozmickej stanici na obežnej dráhe nad Zemou veľmi zaujímavý úkaz, ktorý vyzerá ako záber z fantastického filmu. Viacero ruských médií prinieslo hneď na druhý deň o tom správy, z ktorých jednu vám teraz prinášame."_ Na konci článku je odkaz na originálny záznam z Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS), ktorý už nefunguje, ale v čase uverejnenia článku som si to overil a naozaj to tam bolo. To podstatné je na videu v úvode článku.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 7. 2021 o 14:50

Nepísal o tomto oracle v otázkach a odpovediach ? smile
Veď tam presne spomína , že budúci týždeň (čiže od dnes) má prebehnúť provokácia (či ako) s mimozemšťanmi.
Ale musím povedať , že som čakal vesmírnu loď na TimeSquare , sklamanie hm smile


Nepísal o tomto oracle v otázkach a odpovediach ? :D Veď tam presne spomína , že budúci týždeň (čiže od dnes) má prebehnúť provokácia (či ako) s mimozemšťanmi. Ale musím povedať , že som čakal vesmírnu loď na TimeSquare , sklamanie hm |(
Upravené 26. 7. 2021 o 14:54

Nepísal o tomto oracle v otázkach a odpovediach ?

to, že sú 2 správy o mimozemšťanoch v krátkej dobe ešte nemusí znamenať, že spolu súvisia. dupľom, keď je jedna udalosť rok stará. ani ako vtip to nebolo dobré, jedine tak vtipus-provokatívus smile


[quote="pid:26550, uid:324"]Nepísal o tomto oracle v otázkach a odpovediach ?[/quote] to, že sú 2 správy o mimozemšťanoch v krátkej dobe ešte nemusí znamenať, že spolu súvisia. dupľom, keď je jedna udalosť rok stará. ani ako vtip to nebolo dobré, jedine tak vtipus-provokatívus :)

Zdravia všetkým.
Ak už píšeme o kolonizácii Zemegule je tu ďalšia vrstva. Zatiaľ nie sú jednoznačné dôkazy o pôvode človeka na tejto zemeguli. Čítal som rôzne teórie, dokonca aj na základe rôznych farieb očnej dúhovky. Je naozaj zaujímavé že rôznu farbu duhoviek majú len Biely Ľudia. Aziati a černosi majú iba hnedé dúhovky. Dokonca aj štruktúra oka má isté odlišnosti ak je modrá v porovnaní so zelenou, šedou a hnedou. Je dosť pravdepodobné že aj my máme pôvod v iných hviezdnych sústavach. Prastará slovanská mytológia má príbeh o stroskotaní vesmírnej lode na zemi. Po istom čase prišla záchrana. Lenže mnohým z posádok sa tu zapáčilo a tak tu ostali. Lenže sa tu počíta so statisicami rokov kolonizácie. Neskôr mali prísť ďalšie rasy na Zem. Je to zaujímavé a tiež na tom môže byť časť pravdy.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Ak už píšeme o kolonizácii Zemegule je tu ďalšia vrstva. Zatiaľ nie sú jednoznačné dôkazy o pôvode človeka na tejto zemeguli. Čítal som rôzne teórie, dokonca aj na základe rôznych farieb očnej dúhovky. Je naozaj zaujímavé že rôznu farbu duhoviek majú len Biely Ľudia. Aziati a černosi majú iba hnedé dúhovky. Dokonca aj štruktúra oka má isté odlišnosti ak je modrá v porovnaní so zelenou, šedou a hnedou. Je dosť pravdepodobné že aj my máme pôvod v iných hviezdnych sústavach. Prastará slovanská mytológia má príbeh o stroskotaní vesmírnej lode na zemi. Po istom čase prišla záchrana. Lenže mnohým z posádok sa tu zapáčilo a tak tu ostali. Lenže sa tu počíta so statisicami rokov kolonizácie. Neskôr mali prísť ďalšie rasy na Zem. Je to zaujímavé a tiež na tom môže byť časť pravdy. S pozdravom Peter.

Je dosť pravdepodobné že aj my máme pôvod v iných hviezdnych sústavach.
Len dodam, ze v inych hviezdnych sustavach, kde slnko moze byt modre, zelene atd ... Nie vsade je slnko zlte ako v nasej sustave.


[quote="pid:26588, uid:14"]Je dosť pravdepodobné že aj my máme pôvod v iných hviezdnych sústavach.[/quote]Len dodam, ze v inych hviezdnych sustavach, kde slnko moze byt modre, zelene atd ... Nie vsade je slnko zlte ako v nasej sustave.

Tak nakoniec som sa s tymi vesmirnimi lidmi trafil... asi ste si to tu pomylili s Laubertovym forom, aha on ziadne forum nema lebo by ho argumentami ukamenovali. Si to ty Vlado alebo nejaky iniciativny nasledovatel. Ved v clankoch na tartarii sa jasne pise, ze Petrov je chlapak a ostatni su len paraziti. Popravde som taku infiltraciu ocakaval uz dlhsie len ste sa nejak skoro prezradili. Co bude dalej? Oznacenie KSB ako protislovanskeho hnutia co uz nenapadne naznacujete... spravit z koncepcie marxizmus s mystikou? No skor sa asi dockame mystickej odplaty...


Tak nakoniec som sa s tymi vesmirnimi lidmi trafil... asi ste si to tu pomylili s Laubertovym forom, aha on ziadne forum nema lebo by ho argumentami ukamenovali. Si to ty Vlado alebo nejaky iniciativny nasledovatel. Ved v clankoch na tartarii sa jasne pise, ze Petrov je chlapak a ostatni su len paraziti. Popravde som taku infiltraciu ocakaval uz dlhsie len ste sa nejak skoro prezradili. Co bude dalej? Oznacenie KSB ako protislovanskeho hnutia co uz nenapadne naznacujete... spravit z koncepcie marxizmus s mystikou? No skor sa asi dockame mystickej odplaty...

Veď tam presne spomína , že budúci týždeň (čiže od dnes) má prebehnúť provokácia (či ako) s mimozemšťanmi.
Ale musím povedať , že som čakal vesmírnu loď na TimeSquare , sklamanie hm


Lacná to demagógia, lebo som povedal, že podľa toho čo počujem, cez víkend alebo tento týždeň má prebehnúť fingovaný útok mimozemšťanov Lenže teraz je len pondelok a zbytok týždňa je ešte pred nami s tým, že celý cirkus mohol byť medzičasom aj odvolaný...


[quote="pid:26550, uid:324"]Veď tam presne spomína , že budúci týždeň (čiže od dnes) má prebehnúť provokácia (či ako) s mimozemšťanmi. Ale musím povedať , že som čakal vesmírnu loď na TimeSquare , sklamanie hm[/quote] Lacná to demagógia, lebo som povedal, že podľa toho čo počujem, cez víkend alebo tento týždeň má prebehnúť fingovaný útok mimozemšťanov Lenže teraz je len pondelok a zbytok týždňa je ešte pred nami s tým, že celý cirkus mohol byť medzičasom aj odvolaný...

Moderátor

Lacná to demagógia, lebo som povedal, že podľa toho čo počujem, cez víkend alebo tento týždeň má prebehnúť fingovaný útok mimozemšťanov Lenže teraz je len pondelok a zbytok týždňa je ešte pred nami s tým, že celý cirkus mohol byť medzičasom aj odvolaný...
na to snad este neprebehla dostatocna informacna priprava (par sprav v MSM uz bolo, ale cakal by som dokladnejsiu pripravu), stale covidujeme, naco by do toho pchali este toto?


[quote="pid:26649, uid:7"]Lacná to demagógia, lebo som povedal, že podľa toho čo počujem, cez víkend alebo tento týždeň má prebehnúť fingovaný útok mimozemšťanov Lenže teraz je len pondelok a zbytok týždňa je ešte pred nami s tým, že celý cirkus mohol byť medzičasom aj odvolaný...[/quote]na to snad este neprebehla dostatocna informacna priprava (par sprav v MSM uz bolo, ale cakal by som dokladnejsiu pripravu), stale covidujeme, naco by do toho pchali este toto?

Moderator

@Celovek
Zdravia ti.
Do predu sa ospravedlňujem. Nechcem ťa nijako uraziť.
Nechápem tu tvoju nenávisť. Viem že teraz píšem o tebe priamo a hodnotím ťa. Lenže naozaj nerozumiem tvojmu postoju. Ak by si skúsil argumenty a vyvrátil to čo som ja sám označil za veľmi starý mýtus na ktorom môže byť zrnko pravdy. Aj ten čo manipuluje s davom musí použiť časť pravdy a jeho konštrukt musí byť značne logický a vypĺňať biele miesta dejín a znalosti. Aj taký Vlado Lautner hovorí či píše čiastky pravdy. Ja sa snažím vyhýbať emóciám keď posudzujem novonadobudnuté vedomosti. No nie vždy to funguje. Mám otázku prečo ti tak vadí teória pôvodu človeka mimo túto Slnečnú sústavu?
S pozdravom Peter

@Celovek Zdravia ti. Do predu sa ospravedlňujem. Nechcem ťa nijako uraziť. Nechápem tu tvoju nenávisť. Viem že teraz píšem o tebe priamo a hodnotím ťa. Lenže naozaj nerozumiem tvojmu postoju. Ak by si skúsil argumenty a vyvrátil to čo som ja sám označil za veľmi starý mýtus na ktorom môže byť zrnko pravdy. Aj ten čo manipuluje s davom musí použiť časť pravdy a jeho konštrukt musí byť značne logický a vypĺňať biele miesta dejín a znalosti. Aj taký Vlado Lautner hovorí či píše čiastky pravdy. Ja sa snažím vyhýbať emóciám keď posudzujem novonadobudnuté vedomosti. No nie vždy to funguje. Mám otázku prečo ti tak vadí teória pôvodu človeka mimo túto Slnečnú sústavu? S pozdravom Peter
Upravené 26. 7. 2021 o 21:56

na to snad este neprebehla dostatocna informacna priprava (par sprav v MSM uz bolo, ale cakal by som dokladnejsiu pripravu), stale covidujeme, naco by do toho pchali este toto?


Mediálna príprava na tú frašku dávno prebehla, stačí spomenúť na film "Deň nezávislosti" a podobné filmy na tému mimozemskej invázie. Takže zbytočne čakáš na MSM...


[quote="pid:26655, uid:10"]na to snad este neprebehla dostatocna informacna priprava (par sprav v MSM uz bolo, ale cakal by som dokladnejsiu pripravu), stale covidujeme, naco by do toho pchali este toto?[/quote] Mediálna príprava na tú frašku dávno prebehla, stačí spomenúť na film "Deň nezávislosti" a podobné filmy na tému mimozemskej invázie. Takže zbytočne čakáš na MSM...

Moderátor

Nechápem tu tvoju nenávisť.

Nemusis sa ospravedlnovat, nemas za co. Akosi som to zovseobecnil aj s inymi temami ale prioritne som mieril na Ogara a Martina a to nie nenavistou ale ohradenim sa voci tomu co sa podoba na KSB ale nim nie je. Ako keby som cital Lauberta, ktory ohyba realitu ako sa mu hodi. To zrnko pravdy medzi jedom nech si necha pre seba. Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny.


[quote="pid:26656, uid:14"]Nechápem tu tvoju nenávisť.[/quote] Nemusis sa ospravedlnovat, nemas za co. Akosi som to zovseobecnil aj s inymi temami ale prioritne som mieril na Ogara a Martina a to nie nenavistou ale ohradenim sa voci tomu co sa podoba na KSB ale nim nie je. Ako keby som cital Lauberta, ktory ohyba realitu ako sa mu hodi. To zrnko pravdy medzi jedom nech si necha pre seba. Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny.

@Celovek, prečo si stále taký vytočený?

  1. Všimni si kto tému začal a pozri si video, ktoré Oracle uvádza.
  2. Nikto netvrdí, že je to pravda. Je to len námet na uvažovanie.
  3. Svojou emocionalitou sa podobáš skôr na Piakina, než na Velička.

@Celovek, prečo si stále taký vytočený? 1. Všimni si kto tému začal a pozri si video, ktoré Oracle uvádza. 2. Nikto netvrdí, že je to pravda. Je to len námet na uvažovanie. 3. Svojou emocionalitou sa podobáš skôr na Piakina, než na Velička.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 7. 2021 o 10:41

Je to len námet na uvažovanie.
Pripomenulo mi to myšlienku, že nevieme, či GP má mimozemský pôvod


[quote="pid:26727, uid:623"]Je to len námet na uvažovanie.[/quote]Pripomenulo mi to myšlienku, že nevieme, či GP má mimozemský pôvod

@GBB neviem o čom tu kecáš , ale ja len podotýkam , že som zrovna nedávno od Oracla čítal o provokácii s mimozemšťanmi.

@GBB neviem o čom tu kecáš , ale ja len podotýkam , že som zrovna nedávno od Oracla čítal o provokácii s mimozemšťanmi.
Upravené 27. 7. 2021 o 18:27

@Oracle_911
To čo ty voláš demagógia , ľudia ktorí podľa KSB neanalyzujú aj vlastné lajno volajú lenivosťou.
Napísal som to tak ako som si to približne pamätal a nechcelo sa mi to znovu hľadať a otvárať.
;-)

@Oracle_911 To čo ty voláš demagógia , ľudia ktorí podľa KSB neanalyzujú aj vlastné lajno volajú lenivosťou. Napísal som to tak ako som si to približne pamätal a nechcelo sa mi to znovu hľadať a otvárať. ;-)
Upravené 27. 7. 2021 o 19:11

@Celovek Ty vidíš infiltráciu aj za tým keď ti sused privolá výťah ?
Niekedy sa nestačím diviť čo sa dá dočítať na fóre ktoré samé seba pasuje do role konceptuálneho.
Tvoja veta :
"Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny."
To je niečo priam neuveriteľné.
Už ti chýba len klobúk a čaj o piatej pán džentleman a nejaká téma hodná vašeho lordstva.

@Celovek Ty vidíš infiltráciu aj za tým keď ti sused privolá výťah ? Niekedy sa nestačím diviť čo sa dá dočítať na fóre ktoré samé seba pasuje do role konceptuálneho. Tvoja veta : "Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny." To je niečo priam neuveriteľné. Už ti chýba len klobúk a čaj o piatej pán džentleman a nejaká téma hodná vašeho lordstva.
Upravené 27. 7. 2021 o 19:39

Dokonca aj štruktúra oka má isté odlišnosti ak je modrá v porovnaní so zelenou, šedou a hnedou


Ha, mám zelené oči aj môj brat, mama a otec sivé mal. Moji deti majú hnedé po svojom otcovi, zaujímavé:-)


[quote="pid:26588, uid:14"]Dokonca aj štruktúra oka má isté odlišnosti ak je modrá v porovnaní so zelenou, šedou a hnedou[/quote] Ha, mám zelené oči aj môj brat, mama a otec sivé mal. Moji deti majú hnedé po svojom otcovi, zaujímavé:-)

@Lavazza
Zdravia ti.
Ja mám hnedé oči po máme. Otec ich má šedé. Moji traja súrodenci ich majú tiež hnedé po máme, lenže krvnú skupinu majú 0 rovnakú ako otec ja mám A, takú ako mama. Je to naozaj zaujímavé ako sa tieto vlastnosti prenášajú.

@Lavazza Zdravia ti. Ja mám hnedé oči po máme. Otec ich má šedé. Moji traja súrodenci ich majú tiež hnedé po máme, lenže krvnú skupinu majú 0 rovnakú ako otec ja mám A, takú ako mama. Je to naozaj zaujímavé ako sa tieto vlastnosti prenášajú.

Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.


Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.

Všimni si kto tému začal a pozri si video, ktoré Oracle uvádza.


nestiham pozerat vsetky videa a Oracle by si mal tiez dat pozor na informacny sum.


Nikto netvrdí, že je to pravda. Je to len námet na uvažovanie.

ludia neveria ani tomu ze existuje GP, nie este ze by medzi nami mohli zit ufoni. verejne to hlasit je najrychlejsia cesta k diskreditacii. druha vec su plany GP na fiktivnu invaziu, ktora sa ale tak skoro neodohra ak vobec. ak ano tak myslim, ze nie v tomto desatroci. svetovu pandemiu tiez programovali a pripravovali desatrocia.


Svojou emocionalitou sa podobáš skôr na Piakina, než na Velička.

tak to by si ma potom mal obdivovat smile
Ty vidíš infiltráciu aj za tým keď ti sused privolá výťah ?
Niekedy sa nestačím diviť čo sa dá dočítať na fóre ktoré samé seba pasuje do role konceptuálneho.
Tvoja veta :
"Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny."

ked nie infiltracia, tak ako nazves jedinca co bez argumentov okydava tvorcov KSB?
bavit sa o povode ludstva ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o mimozemskom zasahu som otvoreny. tym som chcel len povedat, aby boli vsetky informacie niecim podlozene, nie kopirovanie tadesco, tartaria atd... takych videi kde letia mimozemstania ti nabucham 10 na den...


[quote="pid:26727, uid:623"]Všimni si kto tému začal a pozri si video, ktoré Oracle uvádza.[/quote] nestiham pozerat vsetky videa a Oracle by si mal tiez dat pozor na informacny sum. [quote="pid:26727, uid:623"]Nikto netvrdí, že je to pravda. Je to len námet na uvažovanie.[/quote] ludia neveria ani tomu ze existuje GP, nie este ze by medzi nami mohli zit ufoni. verejne to hlasit je najrychlejsia cesta k diskreditacii. druha vec su plany GP na fiktivnu invaziu, ktora sa ale tak skoro neodohra ak vobec. ak ano tak myslim, ze nie v tomto desatroci. svetovu pandemiu tiez programovali a pripravovali desatrocia. [quote="pid:26727, uid:623"]Svojou emocionalitou sa podobáš skôr na Piakina, než na Velička.[/quote] tak to by si ma potom mal obdivovat :D [quote="pid:26874, uid:324"]Ty vidíš infiltráciu aj za tým keď ti sused privolá výťah ? Niekedy sa nestačím diviť čo sa dá dočítať na fóre ktoré samé seba pasuje do role konceptuálneho. Tvoja veta : "Bavit sa o mimozemstanoch ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o povode ludstva som otvoreny."[/quote] ked nie infiltracia, tak ako nazves jedinca co bez argumentov okydava tvorcov KSB? bavit sa o povode ludstva ako hotovom fakte nie je hodne tohto fora, diskusii o mimozemskom zasahu som otvoreny. tym som chcel len povedat, aby boli vsetky informacie niecim podlozene, nie kopirovanie tadesco, tartaria atd... takych videi kde letia mimozemstania ti nabucham 10 na den...

neviem o čom tu kecáš , ale ja len podotýkam , že som zrovna nedávno od Oracla čítal o provokácii s mimozemšťanmi.

@Martin nielen si podotýkal, ale aj si sa tomu vysmieval, dokonca takým smajlom. dobre, možno to nebolo schválne a len nešťastná formulácia. proste si nemyslím, že téma mimozemšťania by sa mala zaraďovať medzi šibnuté teórie hodné výsmechu.
p.s. bacha na ufónske dopustenie smile

[quote="pid:26861, uid:324"]neviem o čom tu kecáš , ale ja len podotýkam , že som zrovna nedávno od Oracla čítal o provokácii s mimozemšťanmi.[/quote] @Martin nielen si podotýkal, ale aj si sa tomu vysmieval, dokonca takým smajlom. dobre, možno to nebolo schválne a len nešťastná formulácia. proste si nemyslím, že téma mimozemšťania by sa mala zaraďovať medzi šibnuté teórie hodné výsmechu. p.s. bacha na ufónske dopustenie ;)

Lenže sa tu počíta so statisicami rokov kolonizácie.

Ani ne statisíce, ale miliony. Viz Tisulská princezna.


[quote="pid:26588, uid:14"]Lenže sa tu počíta so statisicami rokov kolonizácie.[/quote] Ani ne statisíce, ale miliony. Viz Tisulská princezna.

@Rusofil
Zdravia ti.
Určite si počul či čítal o veľkom množstve pyramíd na severe Ruska. Niektoré sú relatívne blízko na poloostrove Kola. Dám sem iba odkaz na niekoľko fotografií ktoré sú voľne dostupné.
https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2+%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B0&client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=sk-SK&source=android-browser&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk01FRyaAwVsIvW9C7OhacAHwuGkHqQ:1627452023668&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjulYmei4XyAhXGlYsKHf6-BGwQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=655&dpr=2.75
S pozdravom Peter.

@Rusofil Zdravia ti. Určite si počul či čítal o veľkom množstve pyramíd na severe Ruska. Niektoré sú relatívne blízko na poloostrove Kola. Dám sem iba odkaz na niekoľko fotografií ktoré sú voľne dostupné. https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2+%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B0&client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=sk-SK&source=android-browser&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk01FRyaAwVsIvW9C7OhacAHwuGkHqQ:1627452023668&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjulYmei4XyAhXGlYsKHf6-BGwQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=655&dpr=2.75 S pozdravom Peter.

@Peter Peto
k príspevku o pyramídach na severe. manipulátori zneužívajú takto pouluárne témy, tému ozvučovala napr. Евгения Комарова tu https://pronedra.ru/sopki-ili-drevnie-piramidy-chto-govoryat-o-strannyh-obektah-na-kolskom-poluostrove-550393.html
Tá istá osoba, ale ide konceptuálne tvrdo proti Stalinovi a proti Rusku, vedie tento "majdanutý" kanál na YT.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLknWfnCHifAHZOsn8jNYMjjdhlw53EbxG

priezviská ako Komarov, Sivkov sú známe firmy protiruskej propagandy na rozvracanie Ruska zvnútra - tzv. 6. kolóna
prekrútené dumy, ktoré pod prikrytím "ruského vojenského experta Sivkova" prenikajú často aj do armadnymagazin.sk sú všetky falošné, Sivkov pracuje pre západné tajné služby!


@Peter Peto k príspevku o pyramídach na severe. manipulátori zneužívajú takto pouluárne témy, tému ozvučovala napr. Евгения Комарова tu https://pronedra.ru/sopki-ili-drevnie-piramidy-chto-govoryat-o-strannyh-obektah-na-kolskom-poluostrove-550393.html Tá istá osoba, ale ide konceptuálne tvrdo proti Stalinovi a proti Rusku, vedie tento "majdanutý" kanál na YT. https://www.youtube.com/playlist?list=PLknWfnCHifAHZOsn8jNYMjjdhlw53EbxG priezviská ako Komarov, Sivkov sú známe firmy protiruskej propagandy na rozvracanie Ruska zvnútra - tzv. 6. kolóna prekrútené dumy, ktoré pod prikrytím "ruského vojenského experta Sivkova" prenikajú často aj do armadnymagazin.sk sú všetky falošné, Sivkov pracuje pre západné tajné služby!
Upravené 28. 7. 2021 o 12:58

Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.


0 je recesívne, keby si mal 0 Rh+, tak by som povedal, že si bol zamenený...
Aspoň podobáš sa na rodičov?smile


[quote="pid:26924, uid:402"]Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.[/quote] 0 je recesívne, keby si mal 0 Rh+, tak by som povedal, že si bol zamenený... Aspoň podobáš sa na rodičov?;)

Moderátor

Upravené 28. 7. 2021 o 13:00

priezviská ako Komarov, Sivkov


pozor na zovseobecnovanie, Komarova poznam aj patriota.


[quote="pid:27046, uid:644"]priezviská ako Komarov, Sivkov[/quote] pozor na zovseobecnovanie, Komarova poznam aj patriota.

Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.

To je bežné.


[quote="pid:26924, uid:402"]Moji rodiče mají oba A- a já mám 0- taky zajímavé.[/quote] To je bežné.

Áno, to je v pohode. Keď má niekto skupinu A, tak má alelu AA alebo A0. Keď sa stretnú 2 A0, tak dieťa môže mat alely 00, teda krvnú skupinu 0.


Genetici mi prepáčia moje jednoduché vyjadrenie.


Áno, to je v pohode. Keď má niekto skupinu A, tak má alelu AA alebo A0. Keď sa stretnú 2 A0, tak dieťa môže mat alely 00, teda krvnú skupinu 0. Genetici mi prepáčia moje jednoduché vyjadrenie.

k príspevku o pyramídach na severe. manipulátori zneužívajú takto pouluárne témy, tému ozvučovala napr. Евгения Комарова

Každý fakt se dá zneužít, jak ve prospěch, tak proti Rusku. Tady musí nastoupit rozlišení.


[quote="pid:27046, uid:644"]k príspevku o pyramídach na severe. manipulátori zneužívajú takto pouluárne témy, tému ozvučovala napr. Евгения Комарова[/quote] Každý fakt se dá zneužít, jak ve prospěch, tak proti Rusku. Tady musí nastoupit rozlišení.

Určite si počul či čítal o veľkom množstve pyramíd na severe Ruska.

Na toto byla v Rusku expertkou již zemřelá etnografka Žarniková, o které jsem tady již několikrát mluvil. Specializovala se hlavně na osídlení (Hyperborei) Sever Ruska, a také poloostrova Koly.
Dokázala, že Staří Egypťané přišli z oblasti Murmanska, přes Indii ( shoda Slovanského jazyka se sanskritem) do Egypta.
Egypt nebyl klasickým státem, byl hřbitovem pravěké elity. Shoduje se to s DNA genealogii. Slovo faraon neoznačuje panovníka. To slovo znamená pochoron tj. pochovaný. Takže nápisy znamenají "zde je pochovaný". To jenom anglosaští egyptologové určili, že hieroglyfy psané "pch" se budou číst podle anglické transkripce "f". Tak z pochoron, vznikl faraon. Napsal jsem to ve zkratce, ale doufám, že hlavní jsem objasnil.
Takže pyramidy skutečně nebyly vynalezeny Egypťany. Zopakovali jen to, co viděli tam odkud přišli.


Krátké video Žarnikové přidávám.
https://www.youtube.com/watch?v=DX-dhfk5Eo0&ab_channel=%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8


[quote="pid:27002, uid:14"]Určite si počul či čítal o veľkom množstve pyramíd na severe Ruska.[/quote] Na toto byla v Rusku expertkou již zemřelá etnografka Žarniková, o které jsem tady již několikrát mluvil. Specializovala se hlavně na osídlení (Hyperborei) Sever Ruska, a také poloostrova Koly. Dokázala, že Staří Egypťané přišli z oblasti Murmanska, přes Indii ( shoda Slovanského jazyka se sanskritem) do Egypta. Egypt nebyl klasickým státem, byl hřbitovem pravěké elity. Shoduje se to s DNA genealogii. Slovo faraon neoznačuje panovníka. To slovo znamená pochoron tj. pochovaný. Takže nápisy znamenají "zde je pochovaný". To jenom anglosaští egyptologové určili, že hieroglyfy psané "pch" se budou číst podle anglické transkripce "f". Tak z pochoron, vznikl faraon. Napsal jsem to ve zkratce, ale doufám, že hlavní jsem objasnil. Takže pyramidy skutečně nebyly vynalezeny Egypťany. Zopakovali jen to, co viděli tam odkud přišli. Krátké video Žarnikové přidávám. https://www.youtube.com/watch?v=DX-dhfk5Eo0&ab_channel=%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8
Upravené 30. 7. 2021 o 11:54
3.12k
31
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept