Videá, filmy, knihy
Film Za volantom nepriateľ

Liberálna tolerancia v praxi:
https://www.mojevideo.sk/video/35543/liberalna_tolerancia_v_praxi.html
"Liberáli majú plné ústa slobody a demokracie, ale opovážte sa vyjadriť iný názor, hneď sa na vás vrhnú ako hyeny. Bolo to tak v 1968-om a je tomu tak aj dnes. Úryvok je z filmu Za volantom nepriateľ (Za volantem nepřítel, 1974), vykresľujúcim nálady a napätie roku 1968 v Československu."


**Liberálna tolerancia v praxi:** https://www.mojevideo.sk/video/35543/liberalna_tolerancia_v_praxi.html _"Liberáli majú plné ústa slobody a demokracie, ale opovážte sa vyjadriť iný názor, hneď sa na vás vrhnú ako hyeny. Bolo to tak v 1968-om a je tomu tak aj dnes. Úryvok je z filmu Za volantom nepriateľ (Za volantem nepřítel, 1974), vykresľujúcim nálady a napätie roku 1968 v Československu."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 7. 2021 o 15:15

Pozrel som si spomínaný film a môžem povedať, že veľmi dobre vykresľuje situáciu v roku 1968. Odporúčam si ho pozrieť každému, kto sa o danú tému zaujíma.


Za volantem nepřítel:
"Ředitel pražské taxislužby Mudroch odmítne nesmyslné požadavky řidičů na zvýšení platů. Taxikáři se rozhodnou stávkovat a hledají proti Murdochovi podporu u odborářů a nepřátel režimu. Ředitel je přesvědčený, že poctiví komunisté jako on nemohou být poraženi. Nenávistní záškodníci však poškodí brzdy v jeho voze..."
https://www.youtube.com/watch?v=ipAzzP1iy9k


Pozrel som si spomínaný film a môžem povedať, že veľmi dobre vykresľuje situáciu v roku 1968. Odporúčam si ho pozrieť každému, kto sa o danú tému zaujíma. **Za volantem nepřítel:** _"Ředitel pražské taxislužby Mudroch odmítne nesmyslné požadavky řidičů na zvýšení platů. Taxikáři se rozhodnou stávkovat a hledají proti Murdochovi podporu u odborářů a nepřátel režimu. Ředitel je přesvědčený, že poctiví komunisté jako on nemohou být poraženi. Nenávistní záškodníci však poškodí brzdy v jeho voze..."_ https://www.youtube.com/watch?v=ipAzzP1iy9k
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 7. 2021 o 12:11
396
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept