Mimo kategórií
Světlana Dragan: astrologická prognóza pro roky 2021-2023. Důkazy o blížící se totální změně-Část 1. a Začátek globálních změn-Část 2.
Y

Pro rustinare:
Dil 1. Důkazy o blížící se totální změně
https://www.youtube.com/watch?v=uRdFY8Y-1aw


Dil 2.: Začátek globálních změn
https://www.youtube.com/watch?v=U6qVzS1SzTk


Pro rustinare: **Dil 1. Důkazy o blížící se totální změně** https://www.youtube.com/watch?v=uRdFY8Y-1aw **Dil 2.: Začátek globálních změn** https://www.youtube.com/watch?v=U6qVzS1SzTk
Upravené 24. 7. 2021 o 15:08

@Yori , ďakujem za rozšírenie obzorov.

Dovolím si preložiť krátky úryvok z časti, kde je v téme "oddelenie zrna od pliev":


... ak jednoducho zahodíme všetky hrôzy, ktoré nám diktuje realita a predstavíme si, čo je s nami? Že sme verili v Boha, že jestvuje vyššia sila, a teraz máme čo? Je druhý Boh, je Bill Gates, to my v neho veríme? No veď to je absurdné! A všetko je privedené do absurda špeciálne, aby boli vidno, kto v čo verí, kto sa na čo orientuje.


A preto v tomto absurde je dôležité zachovať si svoju líniu, vidieť svoj maják. Ak je ten maják vidno, tak je všetko normálne, pretože konieckoncov tento svet je od Boha, nie od Billa Gatesa.


Pretože v každom prípade je zámysel zničiť tú vrstvu, ktorá nie je spôsobilá myslieť ľudsky, byť empatická, súcitiť. Oddeliť ju od tej, ktorá vôbec má dušu a srdce.


Preto my všetci teraz pozorujeme čudné správanie sa ľudí a žiada sa nám spýtať: "Ľudia, ste dospelí, pamätáte si filmy o vojne, pamätáte si tému fašizmu! Ako to?! Ako sa to mohlo stať?!"


No, prichádza mi na um jedna otázka - akési vypnutie ľudských kódov... To je to...


@Yori , ďakujem za rozšírenie obzorov. Dovolím si preložiť krátky úryvok z časti, kde je v téme "oddelenie zrna od pliev": ... ak jednoducho zahodíme všetky hrôzy, ktoré nám diktuje realita a predstavíme si, čo je s nami? Že sme verili v Boha, že jestvuje vyššia sila, a teraz máme čo? Je druhý Boh, je Bill Gates, to my v neho veríme? No veď to je absurdné! A všetko je privedené do absurda špeciálne, aby boli vidno, kto v čo verí, kto sa na čo orientuje. A preto v tomto absurde je dôležité zachovať si svoju líniu, vidieť svoj maják. Ak je ten maják vidno, tak je všetko normálne, pretože konieckoncov tento svet je od Boha, nie od Billa Gatesa. Pretože v každom prípade je zámysel zničiť tú vrstvu, ktorá nie je spôsobilá myslieť ľudsky, byť empatická, súcitiť. Oddeliť ju od tej, ktorá vôbec má dušu a srdce. Preto my všetci teraz pozorujeme čudné správanie sa ľudí a žiada sa nám spýtať: "Ľudia, ste dospelí, pamätáte si filmy o vojne, pamätáte si tému fašizmu! Ako to?! Ako sa to mohlo stať?!" No, prichádza mi na um jedna otázka - akési vypnutie ľudských kódov... To je to...
Upravené 24. 7. 2021 o 18:54

ďakujem za rozšírenie obzorov

... a ja dekuji, ruspeku, za preklad smile


[quote="pid:26312, uid:378"]ďakujem za rozšírenie obzorov[/quote] ... a ja dekuji, ruspeku, za preklad :)

Dnes jsem ji hledal, našel její domovskou stránku:
https://svetlanadragan.ru/index.php
Pěkná čistá grafika. Najdi sekci PROGNOZY a již si jen vybrat.
Je to v textu a gugl translátor to přeloží celkem slušně, srozumitelně.
Přečteno rychleji, než to video.


Dnes jsem ji hledal, našel její domovskou stránku: https://svetlanadragan.ru/index.php Pěkná čistá grafika. Najdi sekci PROGNOZY a již si jen vybrat. Je to v textu a gugl translátor to přeloží celkem slušně, srozumitelně. Přečteno rychleji, než to video.
1.34k
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept