Politika v SR
Protesty pred parlamentom.

Zdravia všetkým.
Práve prebiehajú protesty pred parlamentom na Slovensku. Dávam sem niekoľko odkazov na vysielanie naživo. Už bol voči ludom použití aj slzný plyn v malom množstve.
https://www.hlavnespravy.sk/pred-narodnou-radou-sa-zisli-protestujuci-ktori-odmietaju-diskriminaciu-nezaockovanych/2617570


https://m.facebook.com/watch/live/?v=2950175848634966&ref=watch_permalink&_rdr
Neviem či nedôjde k úmyselným provokáciám na vyvolanie stretov s políciou. No vyzerá to že nastáva bod zlomu.
Veľa pevných nervov pred parlamentom a vy policajti používate hlavu a nedajte sa zneužiť.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Práve prebiehajú protesty pred parlamentom na Slovensku. Dávam sem niekoľko odkazov na vysielanie naživo. Už bol voči ludom použití aj slzný plyn v malom množstve. https://www.hlavnespravy.sk/pred-narodnou-radou-sa-zisli-protestujuci-ktori-odmietaju-diskriminaciu-nezaockovanych/2617570 https://m.facebook.com/watch/live/?v=2950175848634966&ref=watch_permalink&_rdr Neviem či nedôjde k úmyselným provokáciám na vyvolanie stretov s políciou. No vyzerá to že nastáva bod zlomu. Veľa pevných nervov pred parlamentom a vy policajti používate hlavu a nedajte sa zneužiť. S pozdravom Peter.
Upravené 23. 7. 2021 o 11:24

Práve prebiehajú protesty pred partnerom


náš parlament nie je partner. Poprosím opraviť, hneď zmažem, je to dokonca 2x.


[quote="pid:26071, uid:14"]Práve prebiehajú protesty pred partnerom[/quote] náš parlament nie je partner. Poprosím opraviť, hneď zmažem, je to dokonca 2x.

@Otec
Ďakujem za upozornenie nemusíš mazať nechaj tak. Už som chybu opravil.Pridávať príspevky za pomoci mobilu je niekedy neprehľadné.

@Otec Ďakujem za upozornenie nemusíš mazať nechaj tak. Už som chybu opravil.Pridávať príspevky za pomoci mobilu je niekedy neprehľadné.
Upravené 23. 7. 2021 o 11:23

Tak ako som písala v inom príspevku... Kollár je momentálne Pčolinskeho nástroj na povalenie vlády....budú poukazovať na neschopnosť polície....


Kedy to dôjde aj polícii, že sú len manipulovaní v mene nespravodlivosti?


Tak ako som písala v inom príspevku... Kollár je momentálne Pčolinskeho nástroj na povalenie vlády....budú poukazovať na neschopnosť polície.... Kedy to dôjde aj polícii, že sú len manipulovaní v mene nespravodlivosti?

Nechci být hnidopich, ale mohlo to jít do již existujícího vlákna, Igorstán.


Nechci být hnidopich, ale mohlo to jít do již existujícího vlákna, Igorstán.

Všichni demonstrující dělají opakovaně stejnou chybu . Chodí na demonstrace neozbrojeni a tím se vystavují útokům ozbrojených band .
Až to jednou zkusí a přijdou všichni příslušně vybaveni na svoji ochranu , tak jim politici i jiná sebranka začne vzrušeně naslouchat .


Všichni demonstrující dělají opakovaně stejnou chybu . Chodí na demonstrace neozbrojeni a tím se vystavují útokům ozbrojených band . Až to jednou zkusí a přijdou všichni příslušně vybaveni na svoji ochranu , tak jim politici i jiná sebranka začne vzrušeně naslouchat .

opakovaně stejnou chybu

Ano ale nie je to chyba nosenia zbraní.
a toto:
přijdou všichni příslušně vybaveni na svoji ochranu

je recept na katastrofu.
Zamiešam medzi protestujúcich provokatérov jeden skrytý výstrel a je tu mela. Najlepšie je DEMOnštráciám sa vyhnúť rovnako ako 6. priorite riadenia. Áno v histórii sú momenty kedy by to bez 6. priority nešlo no pri tomto návrhu by nám tu hrozili permanentné občianske vojny.
Naše guľomety to sú názory a myšlienky nie pištole a nože.


[quote="pid:26096, uid:185"]opakovaně stejnou chybu[/quote] Ano ale nie je to chyba nosenia zbraní. a toto: [quote="pid:26096, uid:185"]přijdou všichni příslušně vybaveni na svoji ochranu[/quote] je recept na katastrofu. Zamiešam medzi protestujúcich provokatérov jeden skrytý výstrel a je tu mela. Najlepšie je DEMOnštráciám sa vyhnúť rovnako ako 6. priorite riadenia. Áno v histórii sú momenty kedy by to bez 6. priority nešlo no pri tomto návrhu by nám tu hrozili permanentné občianske vojny. Naše guľomety to sú názory a myšlienky nie pištole a nože.

divala jsem se na stream. vetsinou starsi lide. diskuse na FB: mladi, kteri nezazili nic se temto protestujicim vysmivaji a maji protestujici za blazny. pellegriniho vypiskali a oznacili za "hada". policajti nereagovali na snahu lidi komunikovat s nimi. vytlacovali lidi pryc od parlamentu.
jsem pacifista, nemam rada nasili, ale bojim se, ze to napeti ve spolecnosti je uz prilis vysoke a uz je to jen otazka casu, kdy to bouchne.


divala jsem se na stream. vetsinou starsi lide. diskuse na FB: mladi, kteri nezazili nic se temto protestujicim vysmivaji a maji protestujici za blazny. pellegriniho vypiskali a oznacili za "hada". policajti nereagovali na snahu lidi komunikovat s nimi. vytlacovali lidi pryc od parlamentu. jsem pacifista, nemam rada nasili, ale bojim se, ze to napeti ve spolecnosti je uz prilis vysoke a uz je to jen otazka casu, kdy to bouchne.

ze to napeti ve spolecnosti je uz prilis vysoke a uz je to jen otazka casu, kdy to bouchne.


to príde ak sa to schváli...potom to začne byť " zaujímavejšie " testovací polygón Slovensko asi prinesie iné výsledky ako čakali " ľudia stojací za oponou, nech už je to ktokoľvek....


[quote="pid:26103, uid:347"]ze to napeti ve spolecnosti je uz prilis vysoke a uz je to jen otazka casu, kdy to bouchne.[/quote] to príde ak sa to schváli...potom to začne byť " zaujímavejšie " testovací polygón Slovensko asi prinesie iné výsledky ako čakali " ľudia stojací za oponou, nech už je to ktokoľvek....

60fac391c3184
60fac3a2c24ff


![60fac391c3184](serve/attachment&path=60fac391c3184) ![60fac3a2c24ff](serve/attachment&path=60fac3a2c24ff)

JankA

Je dobre, že to prešlo. Čím viac týchto nacistických zákonov a vyhlášok, tým dôkladnejšie sa bude čistiť. Už sa "teším" na to, ako katolícka cirkev zakáže chodiť nezaštepeným veriacim do kostolov a ešte viac nahlodá dôveru ľudí voči sebe.


Je dobre, že to prešlo. Čím viac týchto nacistických zákonov a vyhlášok, tým dôkladnejšie sa bude čistiť. Už sa "teším" na to, ako katolícka cirkev zakáže chodiť nezaštepeným veriacim do kostolov a ešte viac nahlodá dôveru ľudí voči sebe.
Upravené 23. 7. 2021 o 15:53

veď len chceli rapídne zvýšiť účasť na septembrovom proteste smile


veď len chceli rapídne zvýšiť účasť na septembrovom proteste :)

Naberá to dynamiku, na sociálnych sieťach zvolávajú ďalších ľudí alebo hovoria, že tam už smerujú.


Naberá to dynamiku, na sociálnych sieťach zvolávajú ďalších ľudí alebo hovoria, že tam už smerujú.

Moderátor

VIDEO: Slováci sa búria proti vláde a protestujú proti korona-opatreniam. Mikulcova polícia proti svojim občanom použila slzný plyn, keď sa pokúsili dostať do parlamentu
https://www.infovojna.sk/article/video-slovaci-sa-buria-proti-vlade-a-protestuju-proti-korona-opatreniam-mikulcova-policia-proti-svojim-obcanom-pouzila-slzny-plyn-ked-sa-pokusili-dostat-do-parlamentu


VIDEO: **Slováci sa búria proti vláde a protestujú proti korona-opatreniam. Mikulcova polícia proti svojim občanom použila slzný plyn, keď sa pokúsili dostať do parlamentu** https://www.infovojna.sk/article/video-slovaci-sa-buria-proti-vlade-a-protestuju-proti-korona-opatreniam-mikulcova-policia-proti-svojim-obcanom-pouzila-slzny-plyn-ked-sa-pokusili-dostat-do-parlamentu

Forisch píše na Fb 13 min.


Priatelia, kde ste, poďte sa ponúknuť.
Jednotlivci kde ste?
Čaká nás večer a noc vraj aj s gitarou 🦇


60fb134e8b382


Forisch píše na Fb 13 min. Priatelia, kde ste, poďte sa ponúknuť. Jednotlivci kde ste? Čaká nás večer a noc vraj aj s gitarou

Pellegriniho pred parlamentom vypískali

To je tych 23-25 % v prieskumoch 🙂


[quote="pid:26173, uid:23"]Pellegriniho pred parlamentom vypískali[/quote] To je tych 23-25 % v prieskumoch

@JankA , pretože nemám fcb, tak je pre mňa video nedostupné. Uvádzajte (myslím aj ostatných) radšej fcb , ak nemôžete inak, vo formáte s m. , to sa dá obvykle otvoriť. Takže toto video je pre mňa momentálne dostupné takto:
https://m.facebook.com/len.iza.338/posts/355510179258324

Dopĺňam - video bolo dostupné - teraz ho zneprístupnili, text na fcb zostal


Overenie po niekoľkých hodinách : video je už znovu dostupné


@JankA , pretože nemám fcb, tak je pre mňa video nedostupné. Uvádzajte (myslím aj ostatných) radšej fcb , ak nemôžete inak, vo formáte s **m.** , to sa dá obvykle otvoriť. Takže toto video je pre mňa momentálne dostupné takto: https://m.facebook.com/len.iza.338/posts/355510179258324 Dopĺňam - video bolo dostupné - teraz ho zneprístupnili, text na fcb zostal Overenie po niekoľkých hodinách : video je už znovu dostupné
Upravené 24. 7. 2021 o 07:14

Uvádzajte (myslím aj ostatných) radšej fcb , ak nemôžete inak, vo formáte s m. , to sa dá obvykle otvoriť.
Aha, rozumiem Atevi
dopĺňam - video bolo dostupné - teraz ho zneprístupnili, text zostal
zrejme nedostupné len vo formáte s m.


[quote="pid:26183, uid:111"]Uvádzajte (myslím aj ostatných) radšej fcb , ak nemôžete inak, vo formáte s m. , to sa dá obvykle otvoriť.[/quote]Aha, rozumiem Atevi [quote="pid:26183, uid:111"]dopĺňam - video bolo dostupné - teraz ho zneprístupnili, text zostal[/quote]zrejme nedostupné len vo formáte **s m**.

JankA

nedostupné len vo formáte
videla som ho , a po chvíli zmizlo


[quote="pid:26185, uid:23"]nedostupné len vo formáte[/quote]videla som ho , a po chvíli zmizlo

Ja sa neviem dočkať kedy napätie v spoločnosti buchne.
Kľudne sa podelím o svoj nápad pre útok na vakcinančné centrum keď bude záujem.


Ja sa neviem dočkať kedy napätie v spoločnosti buchne. Kľudne sa podelím o svoj nápad pre útok na vakcinančné centrum keď bude záujem.
Upravené 23. 7. 2021 o 22:16

Ja sa neviem dočkať kedy napätie v spoločnosti buchne.


to by som takto nepísal....toto môže " buchnúť " veľmi krvavo a viem vo svojom okolí o ľuďoch v koncoch ktorí už nemajú čo stratiť a nastane tu " majdan " ....


[quote="pid:26187, uid:324"]Ja sa neviem dočkať kedy napätie v spoločnosti buchne.[/quote] to by som takto nepísal....toto môže " buchnúť " veľmi krvavo a viem vo svojom okolí o ľuďoch v koncoch ktorí už nemajú čo stratiť a nastane tu " majdan " ....

momentálne pred parlamentom


-SNS podporila demonštrantov.-priniesli bagety a vodu


60fb3ba041e87


momentálne pred parlamentom -SNS podporila demonštrantov.-priniesli bagety a vodu ![60fb3ba041e87](serve/attachment&path=60fb3ba041e87)
Upravené 24. 7. 2021 o 00:05

Pellegriniho pred parlamentom vypískali
budíček pre Pelleho, len či to pochopil.


[quote="pid:26173, uid:23"]Pellegriniho pred parlamentom vypískali[/quote]budíček pre Pelleho, len či to pochopil.

Pridám aj sem výzvu od JUDr. Petra Weisa: Je čas


Zajtra 24.7. 2021 o 11 hodine sa bude hlasovať o zákone, ktorý umožní diskriminovať nezaočkovaných.
Komu záleží na akejkoľvek budúcnosti Slovenska, príďte zajtra pred parlament. Právny štát bol popravený už predložením tohto návrhu do parlamentu. Toto je začiatok konca. Je čas povedať bezpodmienečné NIE.
Pamätajte si, mRNA vakcína je priónová biologická zbraň. A nemožno veriť, že to nevedia.


https://akw.sk/uncategorized-sk/je-cas/


Pridám aj sem výzvu od JUDr. Petra Weisa: Je čas Zajtra 24.7. 2021 o 11 hodine sa bude hlasovať o zákone, ktorý umožní diskriminovať nezaočkovaných. Komu záleží na akejkoľvek budúcnosti Slovenska, príďte zajtra pred parlament. Právny štát bol popravený už predložením tohto návrhu do parlamentu. Toto je začiatok konca. Je čas povedať bezpodmienečné NIE. Pamätajte si, mRNA vakcína je priónová biologická zbraň. A nemožno veriť, že to nevedia. https://akw.sk/uncategorized-sk/je-cas/

videla som ho , a po chvíli zmizlo


ak ide video nazivo, tak po ukonceni je chvilu nedostupne, kym je zverejneny zaznam.


[quote="pid:26186, uid:111"]videla som ho , a po chvíli zmizlo[/quote] ak ide video nazivo, tak po ukonceni je chvilu nedostupne, kym je zverejneny zaznam.

Moderator

To je tych 23-25 % v prieskumoch 🙂


Ľudia E.Tomášovi v statuse nakladuje "statočne"


60fbf73118c1d
60fbf7436f953
60fbf75b3a2c2
60fbf7767e978


[quote="pid:26178, uid:69"]To je tych 23-25 % v prieskumoch

JankA

Neviem na mobile reagovať na ten príspevok od JankyS ohľadom toho Tarabu tak len takto: vraj to mohli potopiť už včera cez väčšinu prítomných poslancov v parlamente, náhodou zmizli Pellegrinovci a Fico+ďalší.


Toto je už úplne očividné divadlo. Samozrejme budeme múdrejší keď sa to celé divadlo skončí, zatiaľ ale očividne zmizol Pelle čím nahral koalícii a koalícia si tam teraz zváža poslancov a možno o to pravé ide...totiž Mikasove vyhlášky sú nič, uznesenia vlády sú tiež nič (tie len odporúčajú aby niekto druhý niečo spravil) a len reálne hlasovanie bude trestne riešiteľné.


Neviem na mobile reagovať na ten príspevok od JankyS ohľadom toho Tarabu tak len takto: vraj to mohli potopiť už včera cez väčšinu prítomných poslancov v parlamente, náhodou zmizli Pellegrinovci a Fico+ďalší. Toto je už úplne očividné divadlo. Samozrejme budeme múdrejší keď sa to celé divadlo skončí, zatiaľ ale očividne zmizol Pelle čím nahral koalícii a koalícia si tam teraz zváža poslancov a možno o to pravé ide...totiž Mikasove vyhlášky sú nič, uznesenia vlády sú tiež nič (tie len odporúčajú aby niekto druhý niečo spravil) a len reálne hlasovanie bude trestne riešiteľné.

Ľudia E.Tomášovi v statuse nakladuje "statočne"


Vykrikovať opozícii, že neboli v parlamente a nehlasovali proti, je za aktuálneho stavu ako kričať do tunela, aby koľajnice išli ponad tunel.


Zapredaná vláda má ústavnú väčšinu a vo všeobecnosti opozícia chodí zbytočne hlasovať a radšej môžu chodiť po výletoch. Ide hlavne o to, aby sa neustále egregoriálne udržiaval status právneho stavu SR, proste sa udržiavala štátnosť SR, aby tu nezačali vznikať prvky anarchie a bezvládia. Taktiež je potrebné neustále vynášať informácie proti tejto vláde na hocijakých miestach, aj pri hlasovaní o zapredaných zákonoch. Veď aj "patrioti" sa snažia kopírovať Smer a Hlas v bojovaní (právnom) v parlamente, ináč by už dávno nechodili do parlamentu a len bubnovali na uliciach.


Hlasovaním-nehlasovaním Hlasu sa riešia aj iné úlohy a nie len súhlas alebo nesúhlas so zákonom.


[quote="pid:26252, uid:23"]Ľudia E.Tomášovi v statuse nakladuje "statočne"[/quote] Vykrikovať opozícii, že neboli v parlamente a nehlasovali proti, je za aktuálneho stavu ako kričať do tunela, aby koľajnice išli ponad tunel. Zapredaná vláda má ústavnú väčšinu a vo všeobecnosti opozícia chodí zbytočne hlasovať a radšej môžu chodiť po výletoch. Ide hlavne o to, aby sa neustále egregoriálne udržiaval status právneho stavu SR, proste sa udržiavala štátnosť SR, aby tu nezačali vznikať prvky anarchie a bezvládia. Taktiež je potrebné neustále vynášať informácie proti tejto vláde na hocijakých miestach, aj pri hlasovaní o zapredaných zákonoch. Veď aj "patrioti" sa snažia kopírovať Smer a Hlas v bojovaní (právnom) v parlamente, ináč by už dávno nechodili do parlamentu a len bubnovali na uliciach. Hlasovaním-nehlasovaním Hlasu sa riešia aj iné úlohy a nie len súhlas alebo nesúhlas so zákonom.

veľmi kreatívny nápad, ešte som to nevidel, pridávam ako inšpiráciu, nie kvôli nemu
https://www.topky.sk/cl/10/2154989/Budu-mat-zaockovani-vyhody-Medzi-poslancami-to-vrie-FOTO-Kotleba-si-s-respiratorom-poradil-po-svojom
60fc07223fa5a


veľmi kreatívny nápad, ešte som to nevidel, pridávam ako inšpiráciu, nie kvôli nemu https://www.topky.sk/cl/10/2154989/Budu-mat-zaockovani-vyhody-Medzi-poslancami-to-vrie-FOTO-Kotleba-si-s-respiratorom-poradil-po-svojom ![60fc07223fa5a](serve/attachment&path=60fc07223fa5a)

veľmi kreatívny nápad


Ani by som nepovedal. Skôr bežná kotlebovčina, zbytočná provokácia.


[quote="pid:26267, uid:413"]veľmi kreatívny nápad[/quote] Ani by som nepovedal. Skôr bežná kotlebovčina, zbytočná provokácia.

Moderátor

Inak, nepripomína Vám tá jeho upravená maska trochu masku imperiálnych trooperov zo Star Wars?


https://www.emp-shop.sk/p/the-black-series---stormtrooper-der-ersten-ordnung---elektronischer-helm/494749St.html?sc=freeshippingscsk&wt_mc=mp.google.pla.emp_sk_all_pla.2036150807.71570120546.494749StSK21.879279243296.pla-879279243296.m.


Inak, nepripomína Vám tá jeho upravená maska trochu masku imperiálnych trooperov zo Star Wars? https://www.emp-shop.sk/p/the-black-series---stormtrooper-der-ersten-ordnung---elektronischer-helm/494749St.html?sc=freeshippingscsk&wt_mc=mp.google.pla.emp_sk_all_pla.2036150807.71570120546.494749StSK21.879279243296.pla-879279243296.m.

Moderátor

Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi. Týmto si podpílili konár.
https://www.facebook.com/pravdadennik/videos/1415507485484819
Mali už tlačovku s Olajno, dohodli sa.
https://www.facebook.com/tomastaraba.sk/posts/353464309600626
Ak sa onedlho potvrdí, že Sme rodina zobchodovala ľudskú dôstojnosť a práva za výstavbu nájomných bytov, ktoré majú stavať developeri a nie štát, bude to podvod na ľuďoch. Vláda práve poslala na ľudí pred parlamentom ďalšiu dávku ťažkoodencov. Asi vedia čo nastane.
Opozícia podá v prípade, že toto prejde žalobu na ústavný súd.


Toto už neplatí:
60fc4b98cb59d


Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi. Týmto si podpílili konár. https://www.facebook.com/pravdadennik/videos/1415507485484819 Mali už tlačovku s Olajno, dohodli sa. https://www.facebook.com/tomastaraba.sk/posts/353464309600626 Ak sa onedlho potvrdí, že Sme rodina zobchodovala ľudskú dôstojnosť a práva za výstavbu nájomných bytov, ktoré majú stavať developeri a nie štát, bude to podvod na ľuďoch. Vláda práve poslala na ľudí pred parlamentom ďalšiu dávku ťažkoodencov. Asi vedia čo nastane. Opozícia podá v prípade, že toto prejde žalobu na ústavný súd. Toto už neplatí: ![60fc4b98cb59d](serve/attachment&path=60fc4b98cb59d)

Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi. Týmto si podpílili konár.


sleduju stream. pred parlamentem to opravdu vre a jen doufam, ze lidi to ustoji bez nasili.
omlouvam se za tento termin, ale kollar je "prodejna devka". pouzitelnost takovych typu je ohranicena.


„Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní; jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky; kdo byl věrný, byl věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslí vždycky jenom na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se Ti vybarví.“ Karel Capek


[quote="pid:26319, uid:94"]Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi. Týmto si podpílili konár.[/quote] sleduju stream. pred parlamentem to opravdu vre a jen doufam, ze lidi to ustoji bez nasili. omlouvam se za tento termin, ale kollar je "prodejna devka". pouzitelnost takovych typu je ohranicena. „Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní; jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky; kdo byl věrný, byl věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslí vždycky jenom na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se Ti vybarví.“ Karel Capek

sleduju stream. pred parlamentem to opravdu vre
môžeš dať odkaz , kde sleduješ Constanze ?


[quote="pid:26320, uid:347"]sleduju stream. pred parlamentem to opravdu vre[/quote] môžeš dať odkaz , kde sleduješ Constanze ?

JankA

Upravené 24. 7. 2021 o 20:01

Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi.


60fc66ccdae6f
Raz Mafia, Navždy Mafia....


[quote="pid:26319, uid:94"]Sme rodina akurát zapredala dušu diablovi.[/quote] ![60fc66ccdae6f](serve/attachment&path=60fc66ccdae6f) Raz Mafia, Navždy Mafia....
Upravené 24. 7. 2021 o 21:19

Z parlamentu zmyzol Boris Kollár.
Fašizmus táto banda schváli. Treba sa pripraviť na využitie článku 32 ústavy.
https://www.hlavnespravy.sk/pri-zakone-o-zvyhodneni-zaockovanych-dosiahla-koalicia-dohodu/2619224


Z parlamentu zmyzol Boris Kollár. Fašizmus táto banda schváli. Treba sa pripraviť na využitie článku 32 ústavy. https://www.hlavnespravy.sk/pri-zakone-o-zvyhodneni-zaockovanych-dosiahla-koalicia-dohodu/2619224

https://www.facebook.com/HnutieSmeRodina/posts/2028054013999099


Sme rodina to považuje za víťazstvo, že sa dohodli a zas oblbujú ľudí. A čo je nepochopiteľné- nájdu sa tam ľudia čo im ďakujú!!! To je strašné, to sú tí ľudia takí blbí.
A špajchlovať sa každé 2 dni, to len tak medzi rečou povedal Krajniak.


https://www.facebook.com/HnutieSmeRodina/posts/2028054013999099 Sme rodina to považuje za víťazstvo, že sa dohodli a zas oblbujú ľudí. A čo je nepochopiteľné- nájdu sa tam ľudia čo im ďakujú!!! To je strašné, to sú tí ľudia takí blbí. A špajchlovať sa každé 2 dni, to len tak medzi rečou povedal Krajniak.

Raz Mafia, Navždy Mafia....


Ste cakali nieco ine?!
Chvost nikdy, nikdy nebude nahanat psa,
Rozumiem viere ale nie tejto,


[quote="pid:26331, uid:98"]Raz Mafia, Navždy Mafia....[/quote] Ste cakali nieco ine?! Chvost nikdy, nikdy nebude nahanat psa, Rozumiem viere ale nie tejto,

Ste cakali nieco ine?!


nie, mňa neprekvapil štartér...naopak prekvapil by ma keby spravil niečo pro - ľudské....


[quote="pid:26343, uid:492"]Ste cakali nieco ine?![/quote] nie, mňa neprekvapil štartér...naopak prekvapil by ma keby spravil niečo pro - ľudské....

Ste cakali nieco ine?!


nie nečakali. Ja som to pisala, že toto sú takéto Borisovi tanecky. Fico to prkne povedal. Danko to pekne povedal, Kollar sa naučil všetko v živote odrbat.


[quote="pid:26343, uid:492"]Ste cakali nieco ine?![/quote] nie nečakali. Ja som to pisala, že toto sú takéto Borisovi tanecky. Fico to prkne povedal. Danko to pekne povedal, Kollar sa naučil všetko v živote odrbat.

Vykrikovať opozícii, že neboli v parlamente a nehlasovali proti, je za aktuálneho stavu ako kričať do tunela, aby koľajnice išli ponad tunel.


Zapredaná vláda má ústavnú väčšinu a vo všeobecnosti opozícia chodí zbytočne hlasovať a radšej môžu chodiť po výletoch. Ide hlavne o to, aby sa neustále egregoriálne udržiaval status právneho stavu SR


Treba si doštudovať rokovací poriadok a čo sa kedy akou väčšinou v parlamente schvaľuje, Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať keďže koalícia mala len 61 poslancov myslím ale oni si radšej robili PR na tlačovkách (nie nespriadali žiadny sofistikovaný plán odboja počas svojej neprítomnosti na hlasovaní) a ten egregor právneho stavu zabili lebo inak by to išlo na regulérne rokovacie kolečko čo by celú vec viac nasvietilo


Teraz to asi podajú na ústavný súd kde im zase bude Fico vypisovať ako on strašne podporuje očkovanie a ústavný súd si zase rozhodne svojvoľne. Tu sa skôr opozícia spolieha na to že čím horšie tým lepšie...


[quote="pid:26256, uid:254"]Vykrikovať opozícii, že neboli v parlamente a nehlasovali proti, je za aktuálneho stavu ako kričať do tunela, aby koľajnice išli ponad tunel. Zapredaná vláda má ústavnú väčšinu a vo všeobecnosti opozícia chodí zbytočne hlasovať a radšej môžu chodiť po výletoch. Ide hlavne o to, aby sa neustále egregoriálne udržiaval status právneho stavu SR[/quote] Treba si doštudovať rokovací poriadok a čo sa kedy akou väčšinou v parlamente schvaľuje, Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať keďže koalícia mala len 61 poslancov myslím ale oni si radšej robili PR na tlačovkách (nie nespriadali žiadny sofistikovaný plán odboja počas svojej neprítomnosti na hlasovaní) a ten egregor právneho stavu zabili lebo inak by to išlo na regulérne rokovacie kolečko čo by celú vec viac nasvietilo Teraz to asi podajú na ústavný súd kde im zase bude Fico vypisovať ako on strašne podporuje očkovanie a ústavný súd si zase rozhodne svojvoľne. Tu sa skôr opozícia spolieha na to že čím horšie tým lepšie...

Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať keďže koalícia mala len 61 poslancov


Veľmi trápne vzhľadom na to, že keď to neprejde jeden deň, tak to nejak pozmeňujúco schvália iné dni. Asi si si doteraz "nevšimol", že porušovanie ústavy a ľudských práv nezmyselnými zákonmi a vyhláškami je na dennom poriadku.


Ale kľudne ďalej študuj rokovací poriadok.


[quote="pid:26352, uid:592"]Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať keďže koalícia mala len 61 poslancov[/quote] Veľmi trápne vzhľadom na to, že keď to neprejde jeden deň, tak to nejak pozmeňujúco schvália iné dni. Asi si si doteraz "nevšimol", že porušovanie ústavy a ľudských práv nezmyselnými zákonmi a vyhláškami je na dennom poriadku. Ale kľudne ďalej študuj rokovací poriadok.

Veľmi trápne vzhľadom na to, že keď to neprejde jeden deň, tak to nejak pozmeňujúco schvália iné dni. Asi si si doteraz "nevšimol", že porušovanie ústavy a ľudských práv nezmyselnými zákonmi a vyhláškami je na dennom poriadku.


Ale kľudne ďalej študuj rokovací poriadok.


Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči.


Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ smile


[quote="pid:26353, uid:254"]Veľmi trápne vzhľadom na to, že keď to neprejde jeden deň, tak to nejak pozmeňujúco schvália iné dni. Asi si si doteraz "nevšimol", že porušovanie ústavy a ľudských práv nezmyselnými zákonmi a vyhláškami je na dennom poriadku. Ale kľudne ďalej študuj rokovací poriadok.[/quote] Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči. Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ :)

@Vauban
Evidentne si čítal Harabina, no mohli to predĺžiť aj inak. Stačilo opustiť rokovaciu sálu a parlament by nebol uznášaniaschopný. Harabin je sám vojak v poli no ako dlho mu to vydrží. Vládna riadiaca štruktúra je už natoľko zdeformovaná že ju nie je možné reformovať tak je ju nevyhnutné rozložiť a vybudovať znovu. Máš pravdu musí to ísť do absolútnej absurdnosti aby sa konečne ľudia prebrali

@Vauban Evidentne si čítal Harabina, no mohli to predĺžiť aj inak. Stačilo opustiť rokovaciu sálu a parlament by nebol uznášaniaschopný. Harabin je sám vojak v poli no ako dlho mu to vydrží. Vládna riadiaca štruktúra je už natoľko zdeformovaná že ju nie je možné reformovať tak je ju nevyhnutné rozložiť a vybudovať znovu. Máš pravdu musí to ísť do absolútnej absurdnosti aby sa konečne ľudia prebrali
Upravené 25. 7. 2021 o 09:48

Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať


Keby to zarezali, koalícia by si našla iný spôsob. Ale- tým, že to nezarezali sa Borisko ukázal v plnej nahote, hlavne pre jeho voličov, kt. pochopili- dostali výchovnú, kt. nie, budú ho velebiť.
Ale tú výchovnú myslím dostalo viac ľudí.
Preto, aj niečo zlé bolo na niečo dobré....


[quote="pid:26352, uid:592"]Fico a Pellegrini to mohli vtedy zarezať[/quote] Keby to zarezali, koalícia by si našla iný spôsob. Ale- tým, že to nezarezali sa Borisko ukázal v plnej nahote, hlavne pre jeho voličov, kt. pochopili- dostali výchovnú, kt. nie, budú ho velebiť. Ale tú výchovnú myslím dostalo viac ľudí. Preto, aj niečo zlé bolo na niečo dobré....

Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ


Díky za "právnu analýzu". Vidím to presne opačne a nie je mi z toho do smiechu.


Keď človek aspoň minimálne zakopne o KSB, zistí, že sú aj objemnejšie a rozhodujúcejšie procesy, ako právne záležitosti, ktoré majú v KSB svoje hierarchické miesto. To v akom stave sme nie je ani tak právny problém, alebo neznalosť práva ľudí, ale neznalosť alebo neschopnosť rozoznať riadiace procesy a slabá vôľa mnohých primerane sa postaviť očividnému zlu už v jeho zárodkoch.


Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči.


Nepotrebujem o tom vedieť podrobnosti, lebo sledujem objemnejšie procesy, ktorých sú podobné podania na súd len malou informačnou súčasťou. Na Slovensku neustále rastie počet právnikov, z ktorých sa mnohí ani nemajú kde zamestanť, lebo počet prevyšuje dopyt a ja nemám pocit, žeby nám množstvo právneho povedomia zachráňovalo krk. Skôr je to naopak a mnohí právnici, aj nesúhlasiaci s ktorkmi tejto vlády stoja napríklad pravidlene v radoch na testovanie, ktoré bolo a je očividným zlom na zlomenie národa.


S beznými ľuďmi je vhodné sa argumentačne baviť o problémoch SR v právnej rovine, ale tu na stránke by to chcelo viac zviditeľňovať egregoriálno-matričné riadenie, aby to tu nevyzeralo ako pobočka Harabina. Tým neznevažujem právo a jeho potrebu.


Alebo si stále myslíš, že dnešným právom sa vo všeobecnosti domôžeš spravodlivosti?


Keby to zarezali, koalícia by si našla iný spôsob. Ale- tým, že to nezarezali sa Borisko ukázal v plnej nahote, hlavne pre jeho voličov, kt. pochopili- dostali výchovnú


Súhlas s týmto názorom.


[quote="pid:26365, uid:592"]Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ[/quote] Díky za "právnu analýzu". Vidím to presne opačne a nie je mi z toho do smiechu. Keď človek aspoň minimálne zakopne o KSB, zistí, že sú aj objemnejšie a rozhodujúcejšie procesy, ako právne záležitosti, ktoré majú v KSB svoje hierarchické miesto. To v akom stave sme nie je ani tak právny problém, alebo neznalosť práva ľudí, ale neznalosť alebo neschopnosť rozoznať riadiace procesy a slabá vôľa mnohých primerane sa postaviť očividnému zlu už v jeho zárodkoch. [quote="pid:26365, uid:592"]Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči.[/quote] Nepotrebujem o tom vedieť podrobnosti, lebo sledujem objemnejšie procesy, ktorých sú podobné podania na súd len malou informačnou súčasťou. Na Slovensku neustále rastie počet právnikov, z ktorých sa mnohí ani nemajú kde zamestanť, lebo počet prevyšuje dopyt a ja nemám pocit, žeby nám množstvo právneho povedomia zachráňovalo krk. Skôr je to naopak a mnohí právnici, aj nesúhlasiaci s ktorkmi tejto vlády stoja napríklad pravidlene v radoch na testovanie, ktoré bolo a je očividným zlom na zlomenie národa. S beznými ľuďmi je vhodné sa argumentačne baviť o problémoch SR v právnej rovine, ale tu na stránke by to chcelo viac zviditeľňovať egregoriálno-matričné riadenie, aby to tu nevyzeralo ako pobočka Harabina. Tým neznevažujem právo a jeho potrebu. Alebo si stále myslíš, že dnešným právom sa vo všeobecnosti domôžeš spravodlivosti? [quote="pid:26372, uid:94"]Keby to zarezali, koalícia by si našla iný spôsob. Ale- tým, že to nezarezali sa Borisko ukázal v plnej nahote, hlavne pre jeho voličov, kt. pochopili- dostali výchovnú[/quote] Súhlas s týmto názorom.

Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči.


Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ


Osobná rovina- vyvarujme sa prosím tejto forme komunikácie...vďaka


[quote="pid:26365, uid:592"]Očividne ani nevieš o čom sa hlasovalo. Prečítaj si Ficove podanie na ústavný súd o tej Mikasovej karanténe, ale pochybujem že ti to otvorí oči. Práve kvôli takýmto fanúšikom zákonite bude musieť byť ešte horšie, bohužiaľ[/quote] Osobná rovina- vyvarujme sa prosím tejto forme komunikácie...vďaka

Progresívci chystajú protidemonštráciu:
60fd70e979307


Progresívci chystajú protidemonštráciu: ![60fd70e979307](serve/attachment&path=60fd70e979307)

Čím viac zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska, tým menej zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska.


Čím viac zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska, tým menej zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 7. 2021 o 16:41

Progresívci chystajú protidemonštráciu:


Krásne sa odhaľujú.... ani im pomáhať netreba, len tak ďalej. Toto je predvolebná kampaň ako má byť. A nech sa pridajú aj ďalší, čo sú pozaliezaní.. napr. KDH, Spolu...
Popoluška by mala radosť :-)


[quote="pid:26428, uid:156"]Progresívci chystajú protidemonštráciu:[/quote] Krásne sa odhaľujú.... ani im pomáhať netreba, len tak ďalej. Toto je predvolebná kampaň ako má byť. A nech sa pridajú aj ďalší, čo sú pozaliezaní.. napr. KDH, Spolu... Popoluška by mala radosť :-)

Čím viac zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska, tým menej zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska.


jednoduché a pritom geniálne ! ! !


[quote="pid:26429, uid:623"]Čím viac zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska, tým menej zaočkovaných voličov Progresívneho Slovenska.[/quote] jednoduché a pritom geniálne ! ! !

zdroj:


https://www.facebook.com/pravomSOM/


Všetky texty pre vás pripravuje: JUDr. Ing. Greta NOE, LL.M.
Zachovať právo v právnom štáte.


K DNES SCHVÁLENEJ NOVELE ZÁKONA Č. 355/2007 Z. z.
Dnes schválili poslanci Národnej rady SR novelu zákona č. 355/2007 Z. z., ktorou „vložili“ do tohto zákona nové ustanovenie. Čo z toho vyplýva pre nás občanov v aktuálnej MIMORIADNEJ SITUÁCII? Teda v čase ohrozenia verejného zdravia II. STUPŇA (pozn. ktorá tu je od marca 2020)?
VÔBEC NIČ, pokiaľ odpovede na otázky položené nižšie bude „upresňovať“ Úrad verejného zdravotníctva „vyhláškami“. Úrad verejného zdravotníctva má totiž kompetencie na vydávanie opatrení v čase ohrozenia verejného zdravia I. STUPŇA, t. j. nie aktuálneho II. STUPŇA.
Ak Vás zaujíma problematika trošku detailnejšie (snažila som sa laicky), čítajte ďalej.
Do zákona (č. 355/2007) vložili nové ustanovenie, a to § 48 ods. 4 nové písmeno z), ktoré znie:
„z) dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzkových priestorov zariadení, v ktorých dochádza k zhromažďovaniu osôb a vstupu na hromadné podujatia preukázaním sa vstupujúcich osôb potvrdením o absolvovaní očkovania proti ochoreniu COVID-19, alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 alebo potvrdením o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19; potvrdenie, ktorým sa osoba preukazuje musí byť platné v zmysle nariadeného opatrenia,“.
Ak by ste sa H Y P O T E T I C K Y chceli riadiť „vyhláškami“ ÚVZ, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou po nadobudnutí účinnosti tohto zákona tento „orgán“ vydá (a týmito vyhláškami sa väčšina občanov ako aj doteraz, ŽIAĽ, bude riadiť...) ... je nutné položiť si niekoľko otázok k „slovným hračkám“ v tomto novom ustanovení:
❓ “DOČASNÉ PODMIEŇOVANIE VSTUPU“ – Čo znamená pojem „dočasné“? Kto to určí? Aké je to časové obmedzenie? Toto časové obdobie určia opäť vyhláškou ÚVZ, ktoré vyhlášky nie sú všeobecne záväzné pre občanov? Už to bolo X-krát povedané, ale opakovanie je matkou múdrosti ... takže OPÄŤ: A) Obmedziť základné ľudské práva a slobody je možné iba ZÁKONOM!!! Teda nie „vyhláškou“. Inak povedané, ak by chcel zákonodarca, aby ste sa preukazovali napr. testom „PCR“ s nejakou dobou „platnosti“, mal to dať do znenia tohto nového ustanovenia ZÁKONA! Keďže tak neučinil, je úplne jedno, aký test predložíte, teda aj tzv. „pľuvací“. 😎 Zopakujme si, že VYHLÁŠKY ÚVZ nie sú všeobecne záväzné právne predpisy, t. j. občanov nezaväzujú k žiadnym povinnostiam (viď zákon č. 400/2015),
❓ “DO PREVÁDZKOVÝCH PRIESTOROV“ – Prevádzkové priestory sú všetky priestory slúžiace na účel podnikania, napr. aj potraviny, pracoviská a podobne. Môžu niektorí koaliční poslanci vyhlasovať na tlačových konferenciách, že vstup do obchodov s potravinami (a iné) nebudú týmto novým ustanovením obmedzené? Omyl, opak je pravdou. Ak by chceli napr. obchody s potravinami vylúčiť, nové zákonné ustanovenie by malo znieť napr. nasledovne: „... dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzkových priestorov zariadení okrem prevádzok určených na predaj potravín...“
❓ “POTVRDENÍM O NEGATÍVNOM VÝSLEDKU TESTU NA OCHORENIE COVID-19“ – Aký druh testu? Antigénový, PCR, tzv. pľuvací test? Ak predložíte akýkoľvek druh testu, neporušíte zákon, keďže literu zákona tým naplníte, a to bez ohľadu na to, čo určí vyhláška ÚVZ.
A aby sme to zaklincovali: Zákon nestanovuje “dĺžku platnosti testu”, t. j. môžete predložiť pokojne aj test nap. z októbra minulého roka 🟢
ZÁVER: Nech už vydá ÚVZ akékoľvek opatrenia/vyhlášky (napr. druh testu, doba platnosti takého testu a podobne), tieto nebudú pre občanov (ani v tejto situácii) záväzné, keďže obmedziť základné ľudské práva a slobody je možné iba ZÁKONOM!!!
Pripomeňme si, že na území SR je vyhlásená mimoriadna situácia, teda ohrozenie verejného zdravia II. stupňa s poukazom na zákon č. 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvateľstva ( aktuálne novelizovali zákon č. 355/2007, viď § 48 ods. 2 tohto zákona).


zdroj: https://www.facebook.com/pravomSOM/ Všetky texty pre vás pripravuje: JUDr. Ing. Greta NOE, LL.M. Zachovať právo v právnom štáte. K DNES SCHVÁLENEJ NOVELE ZÁKONA Č. 355/2007 Z. z. Dnes schválili poslanci Národnej rady SR novelu zákona č. 355/2007 Z. z., ktorou „vložili“ do tohto zákona nové ustanovenie. Čo z toho vyplýva pre nás občanov v aktuálnej MIMORIADNEJ SITUÁCII? Teda v čase ohrozenia verejného zdravia II. STUPŇA (pozn. ktorá tu je od marca 2020)? VÔBEC NIČ, pokiaľ odpovede na otázky položené nižšie bude „upresňovať“ Úrad verejného zdravotníctva „vyhláškami“. Úrad verejného zdravotníctva má totiž kompetencie na vydávanie opatrení v čase ohrozenia verejného zdravia I. STUPŇA, t. j. nie aktuálneho II. STUPŇA. Ak Vás zaujíma problematika trošku detailnejšie (snažila som sa laicky), čítajte ďalej. Do zákona (č. 355/2007) vložili nové ustanovenie, a to § 48 ods. 4 nové písmeno z), ktoré znie: „z) dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzkových priestorov zariadení, v ktorých dochádza k zhromažďovaniu osôb a vstupu na hromadné podujatia preukázaním sa vstupujúcich osôb potvrdením o absolvovaní očkovania proti ochoreniu COVID-19, alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 alebo potvrdením o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19; potvrdenie, ktorým sa osoba preukazuje musí byť platné v zmysle nariadeného opatrenia,“. Ak by ste sa H Y P O T E T I C K Y chceli riadiť „vyhláškami“ ÚVZ, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou po nadobudnutí účinnosti tohto zákona tento „orgán“ vydá (a týmito vyhláškami sa väčšina občanov ako aj doteraz, ŽIAĽ, bude riadiť...) ... je nutné položiť si niekoľko otázok k „slovným hračkám“ v tomto novom ustanovení: ❓ “DOČASNÉ PODMIEŇOVANIE VSTUPU“ – Čo znamená pojem „dočasné“? Kto to určí? Aké je to časové obmedzenie? Toto časové obdobie určia opäť vyhláškou ÚVZ, ktoré vyhlášky nie sú všeobecne záväzné pre občanov? Už to bolo X-krát povedané, ale opakovanie je matkou múdrosti ... takže OPÄŤ: A) Obmedziť základné ľudské práva a slobody je možné iba ZÁKONOM!!! Teda nie „vyhláškou“. Inak povedané, ak by chcel zákonodarca, aby ste sa preukazovali napr. testom „PCR“ s nejakou dobou „platnosti“, mal to dať do znenia tohto nového ustanovenia ZÁKONA! Keďže tak neučinil, je úplne jedno, aký test predložíte, teda aj tzv. „pľuvací“.

Všetky texty pre vás pripravuje: JUDr. Ing. Greta NOE, LL.M.
Zachovať právo v právnom štáte.


výborne. Tak ako všetky právne paskvili tejto vlády. Uvidíme, či to Zuzka podpise, to je dalsi právnik pár excellance:-)


[quote="pid:26493, uid:114"]Všetky texty pre vás pripravuje: JUDr. Ing. Greta NOE, LL.M. Zachovať právo v právnom štáte.[/quote] výborne. Tak ako všetky právne paskvili tejto vlády. Uvidíme, či to Zuzka podpise, to je dalsi právnik pár excellance:-)

Zachytil som v jednej učiteľskej skupine, že sa tiež chystajú protestovať proti očkovaniu detí pred ministerstvo školstva. A zrovna človek, ktorý bol ešte nedávno jedna partia s progresívcami a liberálmi.


Ide to, vlna postupuje.


Zachytil som v jednej učiteľskej skupine, že sa tiež chystajú protestovať proti očkovaniu detí pred ministerstvo školstva. A zrovna človek, ktorý bol ešte nedávno jedna partia s progresívcami a liberálmi. Ide to, vlna postupuje.

Moderátor

@V S o niečom vypovedá to , že je to napísané aj po anglicky.
Ale nápad v pohode , som zvedavý koľkých uvidím hore bez.

@V S o niečom vypovedá to , že je to napísané aj po anglicky. Ale nápad v pohode , som zvedavý koľkých uvidím hore bez.
Upravené 27. 7. 2021 o 22:34

aj v aktualitách perlia diskutujúci

Prepáč, JankaK, ale toto sú len náreky kaviarnikov. Strata času čítať také pomýlené reči.


[quote="pid:26521, uid:23"]aj v aktualitách perlia diskutujúci[/quote] Prepáč, JankaK, ale toto sú len náreky kaviarnikov. Strata času čítať také pomýlené reči.

koľkých uvidím hore bez

K tomu druhému smyslu: ha ha...
:-)


[quote="pid:26575, uid:324"]koľkých uvidím hore bez[/quote] K tomu druhému smyslu: ha ha... :-)
Upravené 27. 7. 2021 o 02:01

Zdravia všetkým.
Podľa očakávania Zuzka podpísala novelu zákona.
https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-uz-podpisala-lengvarskeho-novelu-o-covid-preukazoch-ktora-definuje-aki-ludia-budu-moct-vyuzivat-sluzby-prevadzkovatelov-naplno-pocas-pandemickych-opatreni/2621226
Bude aj tak štrajk ktorý má byť pred prezidentským palácom aby ju presvedčili aby nepodpísala? Pôvodne to mala podpísať až vo štvrtok. Títo blázni príliš tlačia na pílu.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Podľa očakávania Zuzka podpísala novelu zákona. https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-uz-podpisala-lengvarskeho-novelu-o-covid-preukazoch-ktora-definuje-aki-ludia-budu-moct-vyuzivat-sluzby-prevadzkovatelov-naplno-pocas-pandemickych-opatreni/2621226 Bude aj tak štrajk ktorý má byť pred prezidentským palácom aby ju presvedčili aby nepodpísala? Pôvodne to mala podpísať až vo štvrtok. Títo blázni príliš tlačia na pílu. S pozdravom Peter.

Bude aj tak štrajk ktorý má byť pred prezidentským palácom aby ju presvedčili aby nepodpísala? Pôvodne to mala podpísať až vo štvrtok. Títo blázni príliš tlačia na pílu.


Ak sa nenájde holohlavý debil v Zelenom t.j. provokatér, tak dosiahneme svoje relatívne nenásilnými metódami...


[quote="pid:26696, uid:14"]Bude aj tak štrajk ktorý má byť pred prezidentským palácom aby ju presvedčili aby nepodpísala? Pôvodne to mala podpísať až vo štvrtok. Títo blázni príliš tlačia na pílu.[/quote] Ak sa nenájde holohlavý debil v Zelenom t.j. provokatér, tak dosiahneme svoje relatívne nenásilnými metódami...

Moderátor

Dopoludnie na InfoVojne s Adrianom 27.7.2021 - Téma: Generálny štrajk
Hostia: Árpád Matejka, Ivan Stanovič a Emil Ondrášik
https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2772021?m=1


od cca 49. min. 30. sek.


**Dopoludnie na InfoVojne s Adrianom 27.7.2021** - **Téma: Generálny štrajk** Hostia: Árpád Matejka, Ivan Stanovič a Emil Ondrášik https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2772021?m=1 od cca 49. min. 30. sek.
Upravené 27. 7. 2021 o 12:41

Na fb profile Blog investigativnej žurnalistiky sa objavil takyto zaber z protestov, s otazkou, ohladom vlajky na ciapke osoby, ci ide skutocne o prislusnika PZ SR.
60ffe6e07ece1


Na fb profile Blog investigativnej žurnalistiky sa objavil takyto zaber z protestov, s otazkou, ohladom vlajky na ciapke osoby, ci ide skutocne o prislusnika PZ SR. ![60ffe6e07ece1](serve/attachment&path=60ffe6e07ece1)

Toto sa mi nezdá, policajti majú vo výstroji čierne šiltovky, nie takéto zelené, navyše ani jedna nie je so suchým zipsom, ale insignie sú na nich vyšité plotrom. Reflexná vesta tiež nie je s "kostolným riadom" nakoľko na vestách nebývajú suché zipsy na číslo osobnej známky, ale tzv. ucho na "vajíčko".


Vestu by som možno prirovnal k niečomu, čo si dotyčný pán kúpil v obchode PYRA alebo fajnveci.sk za vlastné, ale aj tam je reflexná vesta riešená iným spôsobom a našitie suchých zipsov je v inej pozícii oproti fotografii vyššie.


Toto sa mi nezdá, policajti majú vo výstroji čierne šiltovky, nie takéto zelené, navyše ani jedna nie je so suchým zipsom, ale insignie sú na nich vyšité plotrom. Reflexná vesta tiež nie je s "kostolným riadom" nakoľko na vestách nebývajú suché zipsy na číslo osobnej známky, ale tzv. ucho na "vajíčko". Vestu by som možno prirovnal k niečomu, čo si dotyčný pán kúpil v obchode PYRA alebo fajnveci.sk za vlastné, ale aj tam je reflexná vesta riešená iným spôsobom a našitie suchých zipsov je v inej pozícii oproti fotografii vyššie.

Niekto tým chcel poukázať na prítomnosť agentov USA a angažovanosť USA ambasády u nás ?
Lebo toto je až trapne nápadné.
Možno si tú šiltovku kúpil tak ako si vojaci kupujú výstroj za vlastné , mimo nafasovaných vecí.


Niekto tým chcel poukázať na prítomnosť agentov USA a angažovanosť USA ambasády u nás ? Lebo toto je až trapne nápadné. Možno si tú šiltovku kúpil tak ako si vojaci kupujú výstroj za vlastné , mimo nafasovaných vecí.
Upravené 27. 7. 2021 o 18:07

Mne na tej vlajke ešte nesedí to biele políčko na mieste,kde majú byt vyobrazené hviezdičky.


Mne na tej vlajke ešte nesedí to biele políčko na mieste,kde majú byt vyobrazené hviezdičky.

tak ako si vojaci kupujú výstroj za vlastné , mimo nafasovaných vecí.
Tiež ma to napadlo, že si proste v armyshope kúpil nejakú šiltovku s USA vlajkou. Podobne ako jeden z tých zasahujúcich kukláčov na hraniciach mal na veste logo "Punisher" (zjavne premotivovaný jedinec, čo si potrebuje hladkať ego).


[quote="pid:26854, uid:324"]tak ako si vojaci kupujú výstroj za vlastné , mimo nafasovaných vecí.[/quote] Tiež ma to napadlo, že si proste v armyshope kúpil nejakú šiltovku s USA vlajkou. Podobne ako jeden z tých zasahujúcich kukláčov na hraniciach mal na veste logo "Punisher" (zjavne premotivovaný jedinec, čo si potrebuje hladkať ego).
8.14k
74
33
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept