Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

Pokračování minulého článku .
https://outsidermedia.cz/kretenismus-nejen-ruske-mediciny-2-dil/
Jen podotýkám , autor píše o tom , že Rusové jsou nuceni k opíchání proti chřipce , coby záchranou před podzimní epidemií chřipky .
V ČR už nejméně deset dní zrůdy všemožně podstrkují lidem blábol o tom , že je nutné podstoupit opíchání proti chřipce a to cajkem , ve kterém má být směs , proti několika chřipkovým kmenům najednou .
A ted informace , která vyplavala už v loni . Koncem roku 2019 byla v Itálii hromadně pícháná séra proti chřipce a to světe drž se , několik chřipkových kmenů najednou v jednom séru . Následovala katastrofa , protože tělo bylo vystaveno několika chřipkovým kmenům naráz , což oslabilo imunitu a následně přišel sám od sebe ten hrozivý covid .
Složit si ty střípky do mozaiky , jistě zvládne každý sám .
Jen pro doplnění . Jediná země která Itálii pomohla byla RF , která mimo jiné zaslala i týmy vojenských lékařů . Jak je obtížné pro vojenské doktory odebrat vzorky pacientům , zjistit obsah vzorků , izolovat přítomné viry a na tomto základě vyrobit vakcínu proti chřipce , pojmenovanou např. Sputnik .


Pokračování minulého článku . https://outsidermedia.cz/kretenismus-nejen-ruske-mediciny-2-dil/ Jen podotýkám , autor píše o tom , že Rusové jsou nuceni k opíchání proti chřipce , coby záchranou před podzimní epidemií chřipky . V ČR už nejméně deset dní zrůdy všemožně podstrkují lidem blábol o tom , že je nutné podstoupit opíchání proti chřipce a to cajkem , ve kterém má být směs , proti několika chřipkovým kmenům najednou . A ted informace , která vyplavala už v loni . Koncem roku 2019 byla v Itálii hromadně pícháná séra proti chřipce a to světe drž se , několik chřipkových kmenů najednou v jednom séru . Následovala katastrofa , protože tělo bylo vystaveno několika chřipkovým kmenům naráz , což oslabilo imunitu a následně přišel sám od sebe ten hrozivý covid . Složit si ty střípky do mozaiky , jistě zvládne každý sám . Jen pro doplnění . Jediná země která Itálii pomohla byla RF , která mimo jiné zaslala i týmy vojenských lékařů . Jak je obtížné pro vojenské doktory odebrat vzorky pacientům , zjistit obsah vzorků , izolovat přítomné viry a na tomto základě vyrobit vakcínu proti chřipce , pojmenovanou např. Sputnik .

Napadlo ma, ze cela vakci genocida moze byt planovana GP s tym, ze az opada prach, tak sa potresta nejaky vinnik (bude obetovany ako spotrebny tovar) za smrt a osud mnohych... linka
... a tak kto chce/potrebuje niekam vstupit, tak musi tzv. test oklamat (vytlacit nejake skopirovane/photoshopovane lajstro), tak isto ako system klame nas ...


Napadlo ma, ze cela vakci genocida moze byt planovana GP s tym, ze az opada prach, tak sa potresta nejaky vinnik (bude obetovany ako spotrebny tovar) za smrt a osud mnohych... [linka](https://zemavek.sk/dr-rubyova-prve-predbezne-udaje-o-poskodeni-deti-v-dosledku-covid-injekcii/) ... a tak kto chce/potrebuje niekam vstupit, tak musi tzv. test oklamat (vytlacit nejake skopirovane/photoshopovane lajstro), tak isto ako system klame nas ...

mna by skor zaujimalo, ako oficialne dokazuju tym, co maju falosne potvrdenia, ze nemaju v sebe vakcinu....teraz nemyslim na to, ze niekto si okopiruje alebo sfalsuje potvrdenie alebo kupi na darknete, ale ked niekto zaplati lekarovi, ze mu ho da, zapise a vakcinu vyleje do umyvadla.....svojho casu tu boli spravy zo Spanielska, ze ich na letisku chytili ale pritom to ockovanie prebehlo takto....grafen oficialne nie je sucastou vakciny, tak ako?


mna by skor zaujimalo, ako oficialne dokazuju tym, co maju falosne potvrdenia, ze nemaju v sebe vakcinu....teraz nemyslim na to, ze niekto si okopiruje alebo sfalsuje potvrdenie alebo kupi na darknete, ale ked niekto zaplati lekarovi, ze mu ho da, zapise a vakcinu vyleje do umyvadla.....svojho casu tu boli spravy zo Spanielska, ze ich na letisku chytili ale pritom to ockovanie prebehlo takto....grafen oficialne nie je sucastou vakciny, tak ako?

Info z môjho okolia:
Prišli testy do školy a pán riaditeľ zaočkovaný chcel deťom názorne ukázať ako sa samotestuje. Pán riaditeľ je pozitívny a trieda skončila v karanténe.


Info zo strednej školy: rodičia detí, kt. si vzali testy na dobrovoľné testovanie- v dostali "oznámenie", že v nedeľu si majú otestovať deti a podľa pokynov poslať výsledky škole.


Komédia s testami ešte len začína....


Info z môjho okolia: Prišli testy do školy a pán riaditeľ zaočkovaný chcel deťom názorne ukázať ako sa samotestuje. Pán riaditeľ je pozitívny a trieda skončila v karanténe. Info zo strednej školy: rodičia detí, kt. si vzali testy na dobrovoľné testovanie- v dostali "oznámenie", že v nedeľu si majú otestovať deti a podľa pokynov poslať výsledky škole. Komédia s testami ešte len začína....

detí, kt. si vzali testy na dobrovoľné testovanie- v dostali "oznámenie", že v nedeľu si majú otestovať deti a podľa pokynov poslať výsledky škole.


no dobre im tak. Mali to unblok odmietnuť.


[quote="pid:33915, uid:94"]detí, kt. si vzali testy na dobrovoľné testovanie- v dostali "oznámenie", že v nedeľu si majú otestovať deti a podľa pokynov poslať výsledky škole.[/quote] no dobre im tak. Mali to unblok odmietnuť.

Napadlo ma, ze cela vakci genocida moze byt planovana GP s tym, ze az opada prach, tak sa potresta nejaky vinnik (bude obetovany ako spotrebny tovar) za smrt a osud mnohych... linka
... a tak kto chce/potrebuje niekam vstupit, tak musi tzv. test oklamat (vytlacit nejake skopirovane/photoshopovane lajstro), tak isto ako system klame nas ...

Niečo podobné tvrdil Danny Kolár, keď tvrdil, že pri ďalšej vlne môžu hodiť vinu na tých, čo si masovo pozháňali falošné Covid pasy. Dokonca včera som už videl niekde článok, že sa navážali na doktora Liptáka, lebo dával deťom potvrdenia, že nemusia nosiť rúška.
https://www.startitup.sk/znamy-doktor-liptak-rozdaval-detom-potvrdenie-ze-nemusia-nosit-ruska-boli-ste-uvedeni-do-omylu-varuje-skola-rodicov/
a miestny riaditeľ školu tieto potvrdenia prestal uznávať.
https://dennikn.sk/2540922/rodicia-sa-buria-proti-noseniu-rusok-v-skole-hovori-riaditel-ktory-zastavil-potvrdenia-lekara-liptaka/


Skrátka treba zverejňovať relevantné štatistiky z oficiálnych, že očkovanie je neúčinné. Z takých vládnych zdrojov, čo si môže každý overiť: izrael, anglicko a iné... Nesmie to zostať zamlčané... Lebo potom bude počuť len výhovorky Kovid propagandistov, ktorí rozdeľujú spoločnosť a vyvolávajú vzájomnú nenávisť.


[quote="pid:33898, uid:197"]Napadlo ma, ze cela vakci genocida moze byt planovana GP s tym, ze az opada prach, tak sa potresta nejaky vinnik (bude obetovany ako spotrebny tovar) za smrt a osud mnohych... linka ... a tak kto chce/potrebuje niekam vstupit, tak musi tzv. test oklamat (vytlacit nejake skopirovane/photoshopovane lajstro), tak isto ako system klame nas ...[/quote] Niečo podobné tvrdil Danny Kolár, keď tvrdil, že pri ďalšej vlne môžu hodiť vinu na tých, čo si masovo pozháňali falošné Covid pasy. Dokonca včera som už videl niekde článok, že sa navážali na doktora Liptáka, lebo dával deťom potvrdenia, že nemusia nosiť rúška. https://www.startitup.sk/znamy-doktor-liptak-rozdaval-detom-potvrdenie-ze-nemusia-nosit-ruska-boli-ste-uvedeni-do-omylu-varuje-skola-rodicov/ a miestny riaditeľ školu tieto potvrdenia prestal uznávať. https://dennikn.sk/2540922/rodicia-sa-buria-proti-noseniu-rusok-v-skole-hovori-riaditel-ktory-zastavil-potvrdenia-lekara-liptaka/ Skrátka treba zverejňovať relevantné štatistiky z oficiálnych, že očkovanie je neúčinné. Z takých vládnych zdrojov, čo si môže každý overiť: izrael, anglicko a iné... Nesmie to zostať zamlčané... Lebo potom bude počuť len výhovorky Kovid propagandistov, ktorí rozdeľujú spoločnosť a vyvolávajú vzájomnú nenávisť.

clanek:
znicit rakovinu injekci? po uspesne studii na mysich, se ucinne latky testuji na lidech


jednatel biontechu Uğur Şahin a spoluzakladatelka Özlem Türeci , se sami nazyvaji "naseptavacem/trenerem imunity" . celosvetove jsou oni, i
firma biontech, znami diky vakcine proti koronaviru. puvodne ovsem, se jejich spolecnost se zamerila na vyvoj a vyrobu imunitni terapie na rakovinu a dalsi zavazna onemocneni. take behem covid pandemie pokracovala firma uspesne s vyzkumem. vznikla studie, z testovani na mysich, z ktere vyplynulo, ze lokalni injekce s mrNA latkami mohou vest k regresi onemocneni.
princip je podobny jako u vakciny na covid.


https://www.msn.com/de-de/gesundheit/medizinisch/krebs-einfach-wegspritzen-biontech-testet-nach-erfolgreicher-studie-bei-m%C3%A4usen-nun-wirkstoffe-an-menschen/ar-AAODADb?ocid=entnewsntp


"podobny princip" - nebo mozna stejny? covid neni pro naprostou vetsinu lidi smrtelna choroba, proto hodne lidi odmita podstupovat riziko, nechat se pieksnout necim, co nezna. v pripade vazneho onemocneni, lidi zkousi cokoliv.


me je z te firmy spatne.


clanek: znicit rakovinu injekci? po uspesne studii na mysich, se ucinne latky testuji na lidech jednatel biontechu Uğur Şahin a spoluzakladatelka Özlem Türeci , se sami nazyvaji "naseptavacem/trenerem imunity" . celosvetove jsou oni, i firma biontech, znami diky vakcine proti koronaviru. puvodne ovsem, se jejich spolecnost se zamerila na vyvoj a vyrobu imunitni terapie na rakovinu a dalsi zavazna onemocneni. take behem covid pandemie pokracovala firma uspesne s vyzkumem. vznikla studie, z testovani na mysich, z ktere vyplynulo, ze lokalni injekce s mrNA latkami mohou vest k regresi onemocneni. princip je podobny jako u vakciny na covid. https://www.msn.com/de-de/gesundheit/medizinisch/krebs-einfach-wegspritzen-biontech-testet-nach-erfolgreicher-studie-bei-m%C3%A4usen-nun-wirkstoffe-an-menschen/ar-AAODADb?ocid=entnewsntp "podobny princip" - nebo mozna stejny? covid neni pro naprostou vetsinu lidi smrtelna choroba, proto hodne lidi odmita podstupovat riziko, nechat se pieksnout necim, co nezna. v pripade vazneho onemocneni, lidi zkousi cokoliv. me je z te firmy spatne.

znicit rakovinu injekci? po uspesne studii na mysich, se ucinne latky testuji na lidech


Tak tomuto osobne neverím. Rakovina nie je žiadna nahoda, je podmienená hodne psychosomatickymi dôvodmi a pokial clovek na sebe nezatracuje a nepochopí príčiny, asi len tak nevyzdravie. Môže potlačiť príznaky na pár rokov, ale potom zrejme to udrie znovu.


[quote="pid:34062, uid:347"]znicit rakovinu injekci? po uspesne studii na mysich, se ucinne latky testuji na lidech[/quote] Tak tomuto osobne neverím. Rakovina nie je žiadna nahoda, je podmienená hodne psychosomatickymi dôvodmi a pokial clovek na sebe nezatracuje a nepochopí príčiny, asi len tak nevyzdravie. Môže potlačiť príznaky na pár rokov, ale potom zrejme to udrie znovu.

Tak prosím o Vaše názory. Dáta bez pátosu hodili takuto mapku, akože ohniska a zaockovanost:


6149fab4c821d
Odfotila som z fb. Tak ja pozerám, tak pozerám, ale ja nevidim významný rozdiel počet prípadov a taockovanodt. Konkrétne bratislavské okresy a Rimavska sobota. Mamnproblem so zrakom, alebo to zaklínadlo ockovanie nefunguje? Ale možno niečo prehliadam, ale toto je ako gól do vlastnej bránky…


Tak prosím o Vaše názory. Dáta bez pátosu hodili takuto mapku, akože ohniska a zaockovanost: ![6149fab4c821d](serve/attachment&path=6149fab4c821d) Odfotila som z fb. Tak ja pozerám, tak pozerám, ale ja nevidim významný rozdiel počet prípadov a taockovanodt. Konkrétne bratislavské okresy a Rimavska sobota. Mamnproblem so zrakom, alebo to zaklínadlo ockovanie nefunguje? Ale možno niečo prehliadam, ale toto je ako gól do vlastnej bránky…
Upravené 21. 9. 2021 o 17:33

Tak prosím o Vaše názory.


dáta bez pátosu majú svoju mapku a MZ svoju.... takto dávajú mapky každý týždeň a obe sa líšia..... Preto vznikli Mikasove maľovánky.


[quote="pid:34067, uid:273"]Tak prosím o Vaše názory.[/quote] dáta bez pátosu majú svoju mapku a MZ svoju.... takto dávajú mapky každý týždeň a obe sa líšia..... Preto vznikli Mikasove maľovánky.

takto dávajú mapky každý týždeň a obe sa líšia..... Preto


áno, aj to. Mne islo o mieru zaockovanosti a výskyt Covidu. A teda neplati, čím viac zaočkovaných, tým menej covidu. Ergo, je to cele postavené na hlavu tá ich propaganda. Resp. Je pravdivá. Vakcina je sloboda. Ak sa zaočkovať nedáš, budeme tá šikanovať.


[quote="pid:34072, uid:94"]takto dávajú mapky každý týždeň a obe sa líšia..... Preto[/quote] áno, aj to. Mne islo o mieru zaockovanosti a výskyt Covidu. A teda neplati, čím viac zaočkovaných, tým menej covidu. Ergo, je to cele postavené na hlavu tá ich propaganda. Resp. Je pravdivá. Vakcina je sloboda. Ak sa zaočkovať nedáš, budeme tá šikanovať.

@Lavazza Ale veď tam jasne vidno, že iba kalia vodu. Bratislava je najzaočkovanejšie mesto v republike a je červená. Prešov má celkom dobrú zaočkovanosť a je bordový. Tie ich krúžky na mape majú nulovú výpovednú hodnotu.

@Lavazza Ale veď tam jasne vidno, že iba kalia vodu. Bratislava je najzaočkovanejšie mesto v republike a je červená. Prešov má celkom dobrú zaočkovanosť a je bordový. Tie ich krúžky na mape majú nulovú výpovednú hodnotu.

Ergo, je to cele postavené na hlavu tá ich propaganda. Resp. Je pravdivá. Vakcina je sloboda. Ak sa zaočkovať nedáš, budeme tá šikanovať.


Počas vojny, keď si nerobil to, čo fašisti kázali, mal si problém. Po vojne, ak si počas vojny kolaboroval s fašistami, mal si problém. Druhá svetová vojna trvala asi päť rokov. Karta sa môže veľmi rýchlo obrátiť.


[quote="pid:34073, uid:273"]Ergo, je to cele postavené na hlavu tá ich propaganda. Resp. Je pravdivá. Vakcina je sloboda. Ak sa zaočkovať nedáš, budeme tá šikanovať.[/quote] Počas vojny, keď si nerobil to, čo fašisti kázali, mal si problém. Po vojne, ak si počas vojny kolaboroval s fašistami, mal si problém. Druhá svetová vojna trvala asi päť rokov. Karta sa môže veľmi rýchlo obrátiť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tak tomuto osobne neverím.


vsak jiste. te firme se prece neda verit v nicem. jen si myslim, ze hodne lidi se toho chyti, protoze to bude brat jako sanci. kdyz jim nevychazi dotlacit nektere k pieksu kvuli c, tak je dotlaci jinak. nasledky budou stejne.


[quote="pid:34066, uid:273"]Tak tomuto osobne neverím.[/quote] vsak jiste. te firme se prece neda verit v nicem. jen si myslim, ze hodne lidi se toho chyti, protoze to bude brat jako sanci. kdyz jim nevychazi dotlacit nektere k pieksu kvuli c, tak je dotlaci jinak. nasledky budou stejne.

Lékaři s nadějí oznámili převratný objev nového léku na rakovinu, vyvinutého genetickou úpravou viru spalniček. Místo záchrany však přišla zkáza, když svět zachvátila pandemie zmutovaného viru, která vyhubila většinu lidstva....
(pozn: virus spalniciek neexistuje, dokonca aj súd rozhodol; nenasiel som tu tento film, tak dufam, ze info neopakujem)
Ja, legenda: online
Prepis od 00:34:58,932
Zřítelnice zcela rozšířeny.
Nereagují na světlo.
Extrémní reakce na ultrafialové světlo.
Symptomy a vzorky tkáně prokázaly, že je nakažena KV.
Zkouška vakcíny.
Série GA, sérum 391, variace 6.
Zahajuji zkoušku na člověku.
Dýchání zpomaluje.


Lékaři s nadějí oznámili převratný objev nového léku na rakovinu, vyvinutého genetickou úpravou viru spalniček. Místo záchrany však přišla zkáza, když svět zachvátila pandemie zmutovaného viru, která vyhubila většinu lidstva.... (pozn: virus spalniciek neexistuje, dokonca aj súd rozhodol; nenasiel som tu tento film, tak dufam, ze info neopakujem) Ja, legenda: [online](https://filmycesky.cz/online_filmy/ja-legenda/) Prepis od 00:34:58,932 Zřítelnice zcela rozšířeny. Nereagují na světlo. Extrémní reakce na ultrafialové světlo. Symptomy a vzorky tkáně prokázaly, že **je nakažena KV**. Zkouška vakcíny. Série GA, sérum 391, variace 6. Zahajuji zkoušku na člověku. Dýchání zpomaluje.
Upravené 22. 9. 2021 o 08:42

Konkrétne bratislavské okresy a Rimavska sobota. Mamnproblem so zrakom, alebo to zaklínadlo ockovanie nefunguje? Ale možno niečo prehliadam, ale toto je ako gól do vlastnej bránky…


Tými číslami bezočivo klamú. To je prvá vec.
Druhá vec je, že v Bratislave už začali havárie, asi kvôli tomu, že očkovaným doslova vypína mozog a treba počkať kým sa to stane naozaj masovým javom aj u nás...


[quote="pid:34067, uid:273"]Konkrétne bratislavské okresy a Rimavska sobota. Mamnproblem so zrakom, alebo to zaklínadlo ockovanie nefunguje? Ale možno niečo prehliadam, ale toto je ako gól do vlastnej bránky…[/quote] Tými číslami bezočivo klamú. To je prvá vec. Druhá vec je, že v Bratislave už začali havárie, asi kvôli tomu, že očkovaným doslova vypína mozog a treba počkať kým sa to stane naozaj masovým javom aj u nás...

Moderátor

Druhá vec je, že v Bratislave už začali havárie, asi kvôli tomu, že očkovaným doslova vypína mozog a treba počkať kým sa to stane naozaj masovým javom aj u nás...


Myslis nehody s takymto algoritmom?
https://kosicednes.sk/spravy/tragedia-na-cestach-michalovskeho-okresu/


[quote="pid:34166, uid:7"]Druhá vec je, že v Bratislave už začali havárie, asi kvôli tomu, že očkovaným doslova vypína mozog a treba počkať kým sa to stane naozaj masovým javom aj u nás...[/quote] Myslis nehody s takymto algoritmom? https://kosicednes.sk/spravy/tragedia-na-cestach-michalovskeho-okresu/

Tady máte potvrzeno to , o čem jsem nedávno psal .
Uměle vytvořená situace , kdy budou lidé doslova odpadávat , tak jako v itálii -https://cs.wikipedia.org/wiki/Pandemie_covidu-19_v_It%C3%A1lii
je už připravena i zde .
https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/vojtech-chysta-vakciny-kvuli-zmutovane-chripce/
Jen to spustit a velké umírání může započít . Samozřejmě na účet těch , kteří odmítají jedpich do vlastního těla .
Řekněte o tom i ostatním , at se nenechají nachytat na asistovanou sebevraždu , prováděnou zrůdami z Aspik institutu .


Tady máte potvrzeno to , o čem jsem nedávno psal . Uměle vytvořená situace , kdy budou lidé doslova odpadávat , tak jako v itálii -https://cs.wikipedia.org/wiki/Pandemie_covidu-19_v_It%C3%A1lii je už připravena i zde . https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/vojtech-chysta-vakciny-kvuli-zmutovane-chripce/ Jen to spustit a velké umírání může započít . Samozřejmě na účet těch , kteří odmítají jedpich do vlastního těla . Řekněte o tom i ostatním , at se nenechají nachytat na asistovanou sebevraždu , prováděnou zrůdami z Aspik institutu .

Myslis nehody s takymto algoritmom?


Nie, myslím nárazy, ktoré blokujú cestu, ale vďaka...


[quote="pid:34172, uid:13"]Myslis nehody s takymto algoritmom?[/quote] Nie, myslím nárazy, ktoré blokujú cestu, ale vďaka...

Moderátor

akoze ludia sa nenechali ockovat proti covidu tak sa daju proti chripke? ci ti, ktori uz maju v sebe dve davky, mozu si prihodit aj toto a potom este tretiu? mam pocit, ze je lekar, nie?


akoze ludia sa nenechali ockovat proti covidu tak sa daju proti chripke? ci ti, ktori uz maju v sebe dve davky, mozu si prihodit aj toto a potom este tretiu? mam pocit, ze je lekar, nie?

Janka , nečteš pozorně .
Dvoufázový plán . Na jedné straně vytvořit podmínky pro epidemii , víme že došlo k záměrnému snížení z 1600 na 100 000 , na 25? na 100 000 .
Druhá fáze , obvinit z epidemie neočkované a vyvolat tak vnitřní , společenskou nenávist .
Když se blbci nechají opíchat dvakrát až třikrát prokazatelným jedem , proč si nevzít i tu doporučenou dávku proti chřipce . To , že se dříve vždy očkovalo s předstihem , před očekávaným vypuknutí nemoci , to už blbínky nezajímá . Pro ně je důležité to , co jim přečte cvičená opička z Novy ze čtečky .


Janka , nečteš pozorně . Dvoufázový plán . Na jedné straně vytvořit podmínky pro epidemii , víme že došlo k záměrnému snížení z 1600 na 100 000 , na 25? na 100 000 . Druhá fáze , obvinit z epidemie neočkované a vyvolat tak vnitřní , společenskou nenávist . Když se blbci nechají opíchat dvakrát až třikrát prokazatelným jedem , proč si nevzít i tu doporučenou dávku proti chřipce . To , že se dříve vždy očkovalo s předstihem , před očekávaným vypuknutí nemoci , to už blbínky nezajímá . Pro ně je důležité to , co jim přečte cvičená opička z Novy ze čtečky .

"Lékařská fakulta Ostravské univerzity kdysi vznikla jako „odštěpný závod“ Univerzity Palackého v Olomouci.
Nedávno prošla fakulta turbulentním obdobím volení a odvolávání děkana Arnošta Martínka. V roce 2020 Národní akreditační úřad překvapivě neudělil LFOU akreditaci a hrozilo, že fakulta buďto zanikne úplně či bude spojena s nějakou jinou vysokou školou. V dubnu 2021 si to ale úřad zase rozmyslel a akreditaci udělil na 5 let. Mezi hlavní výtky úřadu patřila nedostatečné zabezpečení výuky po stránce personální.
V rámci zvyšování odborné úrovně fakulty byla v roce 2020 požádána o spolupráci paní doktorka Hana Zelená. Hana Zelená pracuje na Zdravotním ústavu v Ostravě, který jako mikrobiologické centrum slouží několika ostravským nemocnicím. Hana Zelená je přední česká viroložka, která pravidelně publikuje v oboru infekčních nemocí, mikrobiologie, imunologie, virologie atd. a za jediný rok spolupráce s LFOU dedikovala fakultě 5 impaktovaných publikací. Plní tedy přesně tu roli, kterou NAÚ vyžadoval – významně posiluje odborné zázemí fakulty. Od tohoto semestru měla paní doktorka Zelená vyučovat předmět Mikrobiologie a Seminář z klinické mikrobiologie, a to v české i anglické verzi v pravidelné prezenční formě na týdenní bázi.


Pár týdnů před začátkem semestru se ale paní doktorka Zelená dozvěděla, že jí nebyla prodloužena smlouva a od 1. září s ní fakulta rozvazuje spolupráci. Dle informací za ni fakulta nemá plnohodnotnou náhradu a výuku hodlá řešit formou nepravidelných online přednášek ze zahraničí.
Je tedy mimořádně zajímavé pokusit se zjistit, co nového děkana fakulty – známého českého epidemiologa Rastislava Maďara – k tomuto kroku vedlo.
Paní doktorka Zelená autorovi článku sdělila, že jí informace o neprodloužení smlouvy přišla emailem a na její dotaz po důvodech tohoto kroku děkan nijak nereagoval. Ten panu děkanovi poslal email se zdvořilou žádostí o vysvětlení důvodů, které jej vedly k rozvázání spolupráce s doktorkou Zelenou. Žádnou odpověď ale nedostal.
Jeden důvod se samozřejmě nabízí. Pan děkan Maďar je součástí různorodého slepence více či méně vlivných lidí, kteří podporují chaotický komplex opatření, příkazů a zákazů, jež proudí z ministerstva zdravotnictví a úřadu vlády a které jsou často později soudy rušeny jako nezákonné. Paní doktorka Zelená naopak opatření a postupy vlády veřejně kritizuje a je členkou Zdravého fóra. Paní doktorka může být panu děkanovi trnem v oku, neboť má zcela nezpochybnitelnou odbornost, širokou neformální autoritu a publikační záznam, který předčí mnoho členů samozvaných poradních orgánů naší exekutivy.
Jistě ale existuje nějaké racionální a čestné vysvětlení personální politiky LFOU. Nikdo si přece nemůže myslet, že by volení zástupci akademické obce využívali moci jim svěřené k vyřizování účtů s názorovými protivníky."
https://www.dzurnal.cz/index.php/2021/09/16/morytaty-a-legendy-z-ostravske-lekarske-fakulty/?fbclid=IwAR3QzYAcZK2WcY51IYm5N6xuYpOUyGbfGYLjS5NLcHcYI6zSeopauxyIqxo


"**Lékařská fakulta Ostravské univerzity** kdysi vznikla jako „odštěpný závod“ Univerzity Palackého v Olomouci. Nedávno prošla fakulta turbulentním obdobím volení a odvolávání děkana Arnošta Martínka. **V roce 2020 Národní akreditační úřad překvapivě neudělil LFOU akreditaci** a hrozilo, že fakulta buďto zanikne úplně či bude spojena s nějakou jinou vysokou školou. V dubnu 2021 si to ale úřad zase rozmyslel a akreditaci udělil na 5 let. Mezi hlavní výtky úřadu patřila nedostatečné zabezpečení výuky po stránce personální. **V rámci zvyšování odborné úrovně fakulty byla v roce 2020 požádána o spolupráci paní doktorka Hana Zelená.** Hana Zelená pracuje na Zdravotním ústavu v Ostravě, který jako mikrobiologické centrum slouží několika ostravským nemocnicím. **Hana Zelená je přední česká viroložka, která pravidelně publikuje v oboru infekčních nemocí, mikrobiologie, imunologie, virologie atd. a za jediný rok spolupráce s LFOU dedikovala fakultě 5 impaktovaných publikací. Plní tedy přesně tu roli, kterou NAÚ vyžadoval – významně posiluje odborné zázemí fakulty.** Od tohoto semestru měla paní doktorka Zelená vyučovat předmět Mikrobiologie a Seminář z klinické mikrobiologie, a to v české i anglické verzi v pravidelné prezenční formě na týdenní bázi. **Pár týdnů před začátkem semestru se ale paní doktorka Zelená dozvěděla, že jí nebyla prodloužena smlouva a od 1. září s ní fakulta rozvazuje spolupráci**. **Dle informací za ni fakulta nemá plnohodnotnou náhradu a výuku hodlá řešit formou nepravidelných online přednášek ze zahraničí. Je tedy mimořádně zajímavé pokusit se zjistit, co nového děkana fakulty – známého českého epidemiologa Rastislava Maďara – k tomuto kroku vedlo.** Paní doktorka Zelená autorovi článku sdělila, že jí informace o neprodloužení smlouvy přišla emailem a na její dotaz po důvodech tohoto kroku děkan nijak nereagoval. Ten panu děkanovi poslal email se zdvořilou žádostí o vysvětlení důvodů, které jej vedly k rozvázání spolupráce s doktorkou Zelenou. Žádnou odpověď ale nedostal. **Jeden důvod se samozřejmě nabízí. Pan děkan Maďar je součástí různorodého slepence více či méně vlivných lidí, kteří podporují chaotický komplex opatření, příkazů a zákazů, jež proudí z ministerstva zdravotnictví a úřadu vlády a které jsou často později soudy rušeny jako nezákonné. Paní doktorka Zelená naopak opatření a postupy vlády veřejně kritizuje a je členkou Zdravého fóra.** Paní doktorka může být panu děkanovi trnem v oku, neboť má zcela nezpochybnitelnou odbornost, širokou neformální autoritu a publikační záznam, který předčí mnoho členů samozvaných poradních orgánů naší exekutivy. **Jistě ale existuje nějaké racionální a čestné vysvětlení personální politiky LFOU. Nikdo si přece nemůže myslet, že by volení zástupci akademické obce využívali moci jim svěřené k vyřizování účtů s názorovými protivníky.**" https://www.dzurnal.cz/index.php/2021/09/16/morytaty-a-legendy-z-ostravske-lekarske-fakulty/?fbclid=IwAR3QzYAcZK2WcY51IYm5N6xuYpOUyGbfGYLjS5NLcHcYI6zSeopauxyIqxo
Upravené 23. 9. 2021 o 06:41

Po odfiltrování některých informací dobré vysvětlení toho, kam se u velké části populace v "době koronavirové" poděl rozum...
https://otevrisvoumysl.cz/masova-psychoza-jak-se-cela-spolecnost-stava-dusevne-nemocnou/?fbclid=IwAR0eOK906iUEpvnkC13Acvp2oBhAME2Kh8kd-zk6lI0vTzGCcA4ZMlsULZg


Po odfiltrování některých informací **dobré vysvětlení toho, kam se u velké části populace v "době koronavirové" poděl rozum...** https://otevrisvoumysl.cz/masova-psychoza-jak-se-cela-spolecnost-stava-dusevne-nemocnou/?fbclid=IwAR0eOK906iUEpvnkC13Acvp2oBhAME2Kh8kd-zk6lI0vTzGCcA4ZMlsULZg
Upravené 23. 9. 2021 o 08:58

Překlad zde už publikovaného (v anglickém a chorvatském jazyce) vyjádření chorvatského prezidenta k očkování do slovenštiny:
Redaktorka: “Chorvátsko má na rozdiel od okolitych krajín nedostatocnú zaočkovanosť, len na 50 percent.”
Prezident Milanović: “Ale to je mne úplne jedno, nejdeme ďalej (očkovať) nad 50 percent…tak nech nás oboženú ostnatým drôtom – čo nespravia. Z ich perspektívy my sme dostatočne zaočkovaní. Čiže absolútne nie je šanca, aby sme ohrozili tých ľudí. Ak je cieľ úplne vyhubiť vírus, tak máme cieľ…keď mi niekto povie, že je to cieľ, tak ja mu poviem, že je to hlúposť.. .. ak chceme vyhubiť virus.. to nie je možné..očividne to nie je možné. Každé ráno pozerám CNN a tých pár tv kanálov a ja sa pýtam – som ja normálny, alebo sa oni zbláznili? To rozosievanie paniky, to robia odzačiatku – a nie sú jediní, to je škoda.. proste neexistuje absolútne žiadna istota, neexistuje život bez rizika, bez možnosti aby sme ochoreli…ľudia chorejú na 1000 iných vážnejších chorôb .. a kým sa to deje, my tu rozprávame už rok a pol.. ok, povedzme, že rok, iba o Covide….od nového roka poúvam len nezmysly”
http://zaslobodu.sk/prezident-chorvatska-nebudeme-dalej-ockovat-nech-nas-oplotia-ostnatym-drotom/?fbclid=IwAR3j2OGYYipu0TTQMQihXpHK7yimxHXMZMH8iAKKk8l4v5rcD-KZd6tV8ko


**Překlad zde už publikovaného (v anglickém a chorvatském jazyce) vyjádření chorvatského prezidenta k očkování do slovenštiny:** **Redaktorka:** “Chorvátsko má na rozdiel od okolitych krajín nedostatocnú zaočkovanosť, len na 50 percent.” **Prezident Milanović:** “Ale to je mne úplne jedno, nejdeme ďalej (očkovať) nad 50 percent…tak nech nás oboženú ostnatým drôtom – čo nespravia. Z ich perspektívy my sme dostatočne zaočkovaní. Čiže absolútne nie je šanca, aby sme ohrozili tých ľudí. Ak je cieľ úplne vyhubiť vírus, tak máme cieľ…keď mi niekto povie, že je to cieľ, tak ja mu poviem, že je to hlúposť.. .. ak chceme vyhubiť virus.. to nie je možné..očividne to nie je možné. Každé ráno pozerám CNN a tých pár tv kanálov a ja sa pýtam – som ja normálny, alebo sa oni zbláznili? To rozosievanie paniky, to robia odzačiatku – a nie sú jediní, to je škoda.. proste neexistuje absolútne žiadna istota, neexistuje život bez rizika, bez možnosti aby sme ochoreli…ľudia chorejú na 1000 iných vážnejších chorôb .. a kým sa to deje, my tu rozprávame už rok a pol.. ok, povedzme, že rok, iba o Covide….od nového roka poúvam len nezmysly” http://zaslobodu.sk/prezident-chorvatska-nebudeme-dalej-ockovat-nech-nas-oplotia-ostnatym-drotom/?fbclid=IwAR3j2OGYYipu0TTQMQihXpHK7yimxHXMZMH8iAKKk8l4v5rcD-KZd6tV8ko
Upravené 23. 9. 2021 o 06:51

ČT díky Karlu Šípovi konečně pustila jiný názor, než koronavirových fanatiků (před 3 týdny)
Se Zdeňkem Hostomským, ředitelem Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR
Jen zlehka - ale díky za tosmile
https://www.youtube.com/watch?v=v2ginMVCi0M


ČT díky Karlu Šípovi konečně pustila jiný názor, než koronavirových fanatiků (před 3 týdny) Se **Zdeňkem Hostomským, ředitelem Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR** Jen zlehka - ale díky za to:) https://www.youtube.com/watch?v=v2ginMVCi0M

ČT díky Karlu Šípovi konečně pustila jiný názor, než koronavirových fanatiků (před 3 týdny)
Se Zdeňkem Hostomským, ředitelem Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR

Hostomský je sice "západník" a (zdá se, že velmi umírněný) vaxer, ale aspoň nabourával základní koronafašistické teze...


[quote="pid:34322, uid:223"]ČT díky Karlu Šípovi konečně pustila jiný názor, než koronavirových fanatiků (před 3 týdny) Se Zdeňkem Hostomským, ředitelem Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR[/quote] Hostomský je sice "západník" a (zdá se, že velmi umírněný) vaxer, ale aspoň nabourával základní koronafašistické teze...

Tak už je to tu, kovid je odpískaný a príde namiesto neho zelený fašizmus.



Britskí experti uviedli, že ochorenie Covid-19 do jari budúceho roka zoslabne a bude pripomínať bežné prechladnutie. Informovala o tom vo štvrtok na svojej webovej stránke stanica Sky News. Profesor medicíny na Oxfordskej univerzite John Bell povedal, že vírus by na budúcu jar mohol byť podobný ako bežné prechladnutie.



A samozrejme:



Ochorenie podľa nej bude mať na budúci rok už len mierny priebeh. Možnú mutáciu koronavírusu na variant, ktorý by sa vyhýbal účinku vakcín, označila za nepravdepodobný.



PCR testy sa už používať nebudú, farmafirmy budú ďalej však ryžovať na hlupákoch.


Tak už je to tu, kovid je odpískaný a príde namiesto neho zelený fašizmus. > Britskí experti uviedli, že ochorenie Covid-19 do jari budúceho roka zoslabne a bude pripomínať bežné prechladnutie. Informovala o tom vo štvrtok na svojej webovej stránke stanica Sky News. Profesor medicíny na Oxfordskej univerzite John Bell povedal, že vírus by na budúcu jar mohol byť podobný ako bežné prechladnutie. A samozrejme: > Ochorenie podľa nej bude mať na budúci rok už len mierny priebeh. Možnú mutáciu koronavírusu na variant, ktorý by sa vyhýbal účinku vakcín, označila za nepravdepodobný. PCR testy sa už používať nebudú, farmafirmy budú ďalej však ryžovať na hlupákoch.

Ten zat pokazi uplne vsetko
614c939aafd62


Ten zat pokazi uplne vsetko ![614c939aafd62](serve/attachment&path=614c939aafd62)

Moderator

na zdi FB mi vyskocil post ze sekty. sektari se raduji, ze v bratislavske ikei pousti jen s covidpassem.
nekteri sektari se vice a vice radikalizuji. nekteri si se uz od takoveho rozdelovani nicmene chteji distancovat.
vsimam si, ze vetsina senioru odlozila masky, odmita jit na treti pieks, tak teenageri prijali masku jako soucast jejich image. rekla bych, ze vseobecne generace do 30 let z vetsi casti te hysterii poslusne propadla.
musim ovsem rict, ze clovek by mel pomalu pocit, ze se vse vraci do normalu. vetsina lidi uz na to vsechno kasle. rikala mi znama, co dela servirku, ze kdyz prijdou rakusaci do kavarny, ukazuji ji v mobilu covidpass a divi se, ze to tady neni. klid pred volbami...


614c9fe45f400
614c9fe46ec9a
614c9fe48375d


na zdi FB mi vyskocil post ze sekty. sektari se raduji, ze v bratislavske ikei pousti jen s covidpassem. nekteri sektari se vice a vice radikalizuji. nekteri si se uz od takoveho rozdelovani nicmene chteji distancovat. vsimam si, ze vetsina senioru odlozila masky, odmita jit na treti pieks, tak teenageri prijali masku jako soucast jejich image. rekla bych, ze vseobecne generace do 30 let z vetsi casti te hysterii poslusne propadla. musim ovsem rict, ze clovek by mel pomalu pocit, ze se vse vraci do normalu. vetsina lidi uz na to vsechno kasle. rikala mi znama, co dela servirku, ze kdyz prijdou rakusaci do kavarny, ukazuji ji v mobilu covidpass a divi se, ze to tady neni. klid pred volbami... ![614c9fe45f400](serve/attachment&path=614c9fe45f400) ![614c9fe46ec9a](serve/attachment&path=614c9fe46ec9a) ![614c9fe48375d](serve/attachment&path=614c9fe48375d)

Ešte komu nedochádza, že o nejakú chorobu tu ale že vôbec nejde?
https://refresher.sk/103783-Bratislava-sa-uz-nikdy-nedostane-do-ciernej-ani-bordovej-fazy-Dosiahla-totiz-75-percentnu-zaockovanost-ludi-nad-50-rokov


Ešte komu nedochádza, že o nejakú chorobu tu ale že vôbec nejde? https://refresher.sk/103783-Bratislava-sa-uz-nikdy-nedostane-do-ciernej-ani-bordovej-fazy-Dosiahla-totiz-75-percentnu-zaockovanost-ludi-nad-50-rokov

NĚMEČTÍ A RAKOUŠTÍ PROFESOŘI ZVEŘEJNILI DĚSIVÉ DŮKAZY: VAKCÍNY MRNA TOTÁLNĚ DEVASTUJÍ KREV!
https://cz24.news/nemecti-a-rakousti-profesori-zverejnili-desive-dukazy-vakciny-mrna-totalne-devastuji-krev-video/


NĚMEČTÍ A RAKOUŠTÍ PROFESOŘI ZVEŘEJNILI DĚSIVÉ DŮKAZY: VAKCÍNY MRNA TOTÁLNĚ DEVASTUJÍ KREV! https://cz24.news/nemecti-a-rakousti-profesori-zverejnili-desive-dukazy-vakciny-mrna-totalne-devastuji-krev-video/

Par postrehov od manzelky z prace:


  • Zaockovany kolega z Rumunska vykasliaval krv, v nemocnici mu povedali, ze ma plucnu trombozu a dali mu lieky na uzdravenie
  • Kolegova dcera a zat z Ciech maju COVID, pricom dcera ma tachsi priebeh. Kolega si teraz uvedomuje, ze to co mu slubil lekar neplati

Taktiez sa v okoli stretavam s tym, ze naockovani sa infikuju navzajom. Len sa zatial o tom velmi nehovori...


Par postrehov od manzelky z prace: - Zaockovany kolega z Rumunska vykasliaval krv, v nemocnici mu povedali, ze ma plucnu trombozu a dali mu lieky na uzdravenie - Kolegova dcera a zat z Ciech maju COVID, pricom dcera ma tachsi priebeh. Kolega si teraz uvedomuje, ze to co mu slubil lekar neplati Taktiez sa v okoli stretavam s tym, ze naockovani sa infikuju navzajom. Len sa zatial o tom velmi nehovori...

Moje dcera dělá masérku a je jí pořád špatně z očkovaných. I se jí špatně dýchá, bolí ji hlava, nemůže spát..vždy když přijde naóčko. Kdysi jsem tady četla, co by měl člověk brát, aby mu to tak neuškodilo. Nemůžu to ale najít. Prosím nemohl by někdo napsat co s tím, co brát? Trvá to už delší dobu. Myslela jsem, že si na ty óčko lidi zvykne, ale nezvykla. Děkuji předem za odpověď.


Moje dcera dělá masérku a je jí pořád špatně z očkovaných. I se jí špatně dýchá, bolí ji hlava, nemůže spát..vždy když přijde naóčko. Kdysi jsem tady četla, co by měl člověk brát, aby mu to tak neuškodilo. Nemůžu to ale najít. Prosím nemohl by někdo napsat co s tím, co brát? Trvá to už delší dobu. Myslela jsem, že si na ty óčko lidi zvykne, ale nezvykla. Děkuji předem za odpověď.

Prosím nemohl by někdo napsat co s tím, co brát


Napríklad aminokyselina NAC t.j. N-acetylcysteín, ktorý produkuje v tele silný antioxidant (glutatión) a v podstate odstraňuje práve ten spike proteín z pľúc a tráviaceho traktu.Dodávam, že ten spike neskutočne dráždi všetko, vrátane imunitného systému.


Po asi 5s gúglenia viac tu:
https://www.protein.sk/co-je-to-nac-n-acetylcystein-preco-tak-vyznamne-posilnuje-imunitny-system-567-clanok


[quote="pid:34559, uid:88"]Prosím nemohl by někdo napsat co s tím, co brát[/quote] Napríklad aminokyselina NAC t.j. N-acetylcysteín, ktorý produkuje v tele silný antioxidant (glutatión) a v podstate odstraňuje práve ten spike proteín z pľúc a tráviaceho traktu.Dodávam, že ten spike neskutočne dráždi všetko, vrátane imunitného systému. Po asi 5s gúglenia viac tu: https://www.protein.sk/co-je-to-nac-n-acetylcystein-preco-tak-vyznamne-posilnuje-imunitny-system-567-clanok

Moderátor

Upravené 25. 9. 2021 o 00:31

Na rozleptávání netopýřího narativu (a tím pádem i celé korona-plandemie) se začíná podílet i mejnstrým...


Vědci z Wu-chanu chtěli původně koronavirus posílit
25.9.2021
"Vědci z čínského Wu-chanu ve spolupráci s americkými výzkumníky zamýšleli upravit koronavirus tak, aby dokázal snáze nakazit člověka. Podle britského deníku The Daily Telegraph to vyplývá ze žádosti o grant ve výši 14 milionů dolarů (asi 300 milionů korun)."
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vedci-z-wu-chanu-chteli-puvodne-koronavirus-posilit-40373078


"Žádost byla předložena v roce 2018 americké Agentuře pro pokročilé výzkumné projekty v oblasti obrany (Darpa), což je zařízení ministerstva obrany USA."


"... Z dokumentu vyplývá, že navrhovatelé chtěli do netopýřích koronavirů zavést „štěpení specifická pro člověka“, čímž by se viru usnadnilo proniknutí do lidských buněk. Projekt měl posloužit ke zlepšení ochrany před ním. ..."


"... Darpa žádost o grant odmítla. ..." (tak jistě, jak jinak... - pozn. Počtář)


Na rozleptávání netopýřího narativu (a tím pádem i celé korona-plandemie) se začíná podílet i mejnstrým... Vědci z Wu-chanu chtěli původně koronavirus posílit 25.9.2021 "**Vědci z čínského Wu-chanu ve spolupráci s americkými výzkumníky zamýšleli upravit koronavirus tak, aby dokázal snáze nakazit člověka.** Podle britského deníku The Daily Telegraph to vyplývá ze žádosti o **grant** ve výši 14 milionů dolarů (asi 300 milionů korun)." https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vedci-z-wu-chanu-chteli-puvodne-koronavirus-posilit-40373078 "Žádost byla předložena v roce 2018 americké Agentuře pro pokročilé výzkumné projekty v oblasti obrany (Darpa), což je zařízení ministerstva obrany USA." "... Z dokumentu vyplývá, že navrhovatelé chtěli do netopýřích koronavirů zavést „štěpení specifická pro člověka“, čímž by se viru usnadnilo proniknutí do lidských buněk. Projekt měl posloužit ke zlepšení ochrany před ním. ..." "... **Darpa žádost o grant odmítla.** ..." (tak jistě, jak jinak... - pozn. Počtář)

Oracle děkuji za článek a pomoc .


Za málo...


[quote="pid:34639, uid:88"]Oracle děkuji za článek a pomoc .[/quote] Za málo...

Moderátor

nemůže spát..vždy když přijde naóčko
Mozna se Te to i dotkne. Ale jak dcera zjisti, ze ten clovek je ockovany nebo ne? To dela nekde, kde se se vyaduje nejaka informace,popr Covid testy? Moje kadernice se mne nikdy nepta a zadny testy a potvrzeni nechce. Pokud dela tam, kde to vyzadujou, tak bych sel do privatniho sektoru. A cela ta hysterie, ze ockovani umrou a budou mit problemy je jenom dalsi kus programovani lidi, Vzdyt DNA se dokaze sama opravit, pusobi to spatne pouze na lidi, co maji nejakym zpusobem strach. Mame v praci 60% zaockovanych a jsou uplne v pohode. Ja je vnimam jako lidi, mam je rad a ockovani byla jejich osobni volba. Nijak spatne na mne nepusobi, jsou to lide stejni jako my nezaockovani. Proc tady hledat hranici a stepit spolecnost. Ja se ockovat nedam ale to neznamena, ze se ockovanych budu stranit nebo z nich mit blbej pocit.


[quote="pid:34559, uid:88"]nemůže spát..vždy když přijde naóčko[/quote]Mozna se Te to i dotkne. Ale jak dcera zjisti, ze ten clovek je ockovany nebo ne? To dela nekde, kde se se vyaduje nejaka informace,popr Covid testy? Moje kadernice se mne nikdy nepta a zadny testy a potvrzeni nechce. Pokud dela tam, kde to vyzadujou, tak bych sel do privatniho sektoru. A cela ta hysterie, ze ockovani umrou a budou mit problemy je jenom dalsi kus programovani lidi, Vzdyt DNA se dokaze sama opravit, pusobi to spatne pouze na lidi, co maji nejakym zpusobem strach. Mame v praci 60% zaockovanych a jsou uplne v pohode. Ja je vnimam jako lidi, mam je rad a ockovani byla jejich osobni volba. Nijak spatne na mne nepusobi, jsou to lide stejni jako my nezaockovani. Proc tady hledat hranici a stepit spolecnost. Ja se ockovat nedam ale to neznamena, ze se ockovanych budu stranit nebo z nich mit blbej pocit.

zjavne ma tlak na skoly svoj zmysel aj ucinok, len vytrvat a zalovat

Jenom, bože, houšť, a větší kapky.


Z diskuse pod článkem
“Je pokuta za nenosenie rúška zákonná?”
https://ficek.sk/je-pokuta-za-nenosenie-ruska-zakonna-137


[quote="pid:34763, uid:10"]zjavne ma tlak na skoly svoj zmysel aj ucinok, len vytrvat a zalovat[/quote] Jenom, bože, houšť, a větší kapky. Z diskuse pod článkem “Je pokuta za nenosenie rúška zákonná?” https://ficek.sk/je-pokuta-za-nenosenie-ruska-zakonna-137

tak uz mame aj studie na nizku zapichanost na SK: https://www.cas.sk/clanok/2591519/dovod-nizkej-zaockovanosti-slovakov-odhaleny-studia-priniesla-dolezite-zistenie/


nema niekto odkaz na tu studiu?



Dôvodom nízkej zaočkovanosti Slovákov a Sloveniek je ich zvýšený strach z vakcíny a bezmocnosť pri hodnotení jej bezpečnosti.
Tieto pocity dokonca prevažujú aj nad ochotou solidárne ochrániť ostatných ľudí vo svojom okolí. Vyplýva to zo štúdie kolektívu vedkýň z Ústavu experimentálnej psychológie Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied (CSPV SAV).
Štúdia reagovala na dáta Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC), podľa ktorých patrí Slovensko medzi krajiny EÚ s najnižšou mierou zaočkovanosti proti ochoreniu COVID-19.
"Naším najdôležitejším zistením je, že strach z vakcíny a jej vedľajších účinkov prevažuje nielen nad strachom z choroby samotnej, ale aj nad altruistickými tendenciami, ktoré môže človek mať,“ vysvetľuje jedna z členiek výskumného tímu, psychologička Magdalena Adamus. "Napriek tomu, že ľudia v našej vzorke prejavovali vysokú mieru altruizmu a úprimného záujmu o ostatných ľudí a ich zdravie, ich očkovacie postoje boli ovplyvnenejšie emocionálnymi reakciami na vedľajšie účinky vakcíny a nedostatkom schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok," dodáva.
Výsledky výskumu podľa nej poukazujú na to, že očkovacie kampane postavené na solidarite voči okoliu môžu byt účinné len vtedy, keď majú ľudia dostatočné množstvo spoľahlivých informácií a riziká spojené s vakcináciou považujú za nízke. "V opačnom prípade sa do popredia dostavajú emócie, najmä strach," objasňuje psychologička.



tak uz mame aj studie na nizku zapichanost na SK: https://www.cas.sk/clanok/2591519/dovod-nizkej-zaockovanosti-slovakov-odhaleny-studia-priniesla-dolezite-zistenie/ nema niekto odkaz na tu studiu? >Dôvodom nízkej zaočkovanosti Slovákov a Sloveniek je ich zvýšený strach z vakcíny a bezmocnosť pri hodnotení jej bezpečnosti. Tieto pocity dokonca prevažujú aj nad ochotou solidárne ochrániť ostatných ľudí vo svojom okolí. Vyplýva to zo štúdie kolektívu vedkýň z Ústavu experimentálnej psychológie Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied (CSPV SAV). Štúdia reagovala na dáta Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC), podľa ktorých patrí Slovensko medzi krajiny EÚ s najnižšou mierou zaočkovanosti proti ochoreniu COVID-19. "Naším najdôležitejším zistením je, že strach z vakcíny a jej vedľajších účinkov prevažuje nielen nad strachom z choroby samotnej, ale aj nad altruistickými tendenciami, ktoré môže človek mať,“ vysvetľuje jedna z členiek výskumného tímu, psychologička Magdalena Adamus. "Napriek tomu, že ľudia v našej vzorke prejavovali vysokú mieru altruizmu a úprimného záujmu o ostatných ľudí a ich zdravie, ich očkovacie postoje boli ovplyvnenejšie emocionálnymi reakciami na vedľajšie účinky vakcíny a nedostatkom schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok," dodáva. Výsledky výskumu podľa nej poukazujú na to, že očkovacie kampane postavené na solidarite voči okoliu môžu byt účinné len vtedy, keď majú ľudia dostatočné množstvo spoľahlivých informácií a riziká spojené s vakcináciou považujú za nízke. "V opačnom prípade sa do popredia dostavajú emócie, najmä strach," objasňuje psychologička.

Moderator

Magdalena Adamus , pod tím se dá představit ledacos .
Doporučuji společné foto dole , tam si každý vybere .
https://www.postavy.cz/argus-filch/


Magdalena Adamus , pod tím se dá představit ledacos . Doporučuji společné foto dole , tam si každý vybere . https://www.postavy.cz/argus-filch/

Z diskuse pod článkem
“Je pokuta za nenosenie rúška zákonná?”
https://ficek.sk/je-pokuta-za-nenosenie-ruska-zakonna-137
Je pravnikova analyza dostatocna ? Preco sa nedozaduje od Ministerstva Zdravotnictva na dokaz (vedecky, nie statisticky):


  • existencie virusu (nie podvodne predefinovaneho povodneho popisu, ktory zaviedol Pasteur);
  • ucinnosti, resp. zdraviu prospesnosti vsetkych vakcin;
  • dalo by sa pokracovat kriminalnou karcino-medicinou (chemoterapie atd), alergiologie, dermatologie,....

[quote="pid:34767, uid:240"]Z diskuse pod článkem “Je pokuta za nenosenie rúška zákonná?” https://ficek.sk/je-pokuta-za-nenosenie-ruska-zakonna-137[/quote]Je pravnikova analyza dostatocna ? Preco sa nedozaduje od Ministerstva Zdravotnictva na dokaz (vedecky, nie statisticky): - existencie virusu (nie podvodne predefinovaneho povodneho popisu, ktory zaviedol Pasteur); - ucinnosti, resp. zdraviu prospesnosti vsetkych vakcin; - dalo by sa pokracovat kriminalnou karcino-medicinou (chemoterapie atd), alergiologie, dermatologie,....
Upravené 27. 9. 2021 o 14:35

Magdalena Adamus, pod tým sa dá predstaviť všeličo.


dnes to rozoberali aj na IV, cca okolo 11, hneď po hosťovi. Takze v zázname s hudbou cca 2 hodiny.


[quote="pid:34826, uid:185"]Magdalena Adamus, pod tým sa dá predstaviť všeličo.[/quote] dnes to rozoberali aj na IV, cca okolo 11, hneď po hosťovi. Takze v zázname s hudbou cca 2 hodiny.

Mame v praci 60% zaockovanych a jsou uplne v pohode. Ja je vnimam jako lidi, mam je rad a ockovani byla jejich osobni volba. Nijak spatne na mne nepusobi, jsou to lide stejni jako my nezaockovani. Proc tady hledat hranici a stepit spolecnost. Ja se ockovat nedam ale to neznamena, ze se ockovanych budu stranit nebo z nich mit blbej pocit.


jana z arku polozila jen dotaz a zadne "stepeni spolecnosti" v jejim dotaze nevidim.
kazdy to mame jinak a nekteri lide jsou citlivejsi a vnimavejsi. krome toho, jana za arku psala, ze jeji dcera je maserka. tam dochazi uplne k jinemu kontaktu, nez kdyz s pieksnutymi jste jen v jedne mistnosti.


[quote="pid:34758, uid:446"]Mame v praci 60% zaockovanych a jsou uplne v pohode. Ja je vnimam jako lidi, mam je rad a ockovani byla jejich osobni volba. Nijak spatne na mne nepusobi, jsou to lide stejni jako my nezaockovani. Proc tady hledat hranici a stepit spolecnost. Ja se ockovat nedam ale to neznamena, ze se ockovanych budu stranit nebo z nich mit blbej pocit.[/quote] jana z arku polozila jen dotaz a zadne "stepeni spolecnosti" v jejim dotaze nevidim. kazdy to mame jinak a nekteri lide jsou citlivejsi a vnimavejsi. krome toho, jana za arku psala, ze jeji dcera je maserka. tam dochazi uplne k jinemu kontaktu, nez kdyz s pieksnutymi jste jen v jedne mistnosti.

jana z arku polozila jen dotaz a zadne "stepeni spolecnosti" v jejim dotaze nevidim

Napsal jsem to proto, ze manzelka dela take maserku a nic takoveho mne nerikala. Samozrejme ma na ockovani stejny nazor, jako ja a je pomerne citliva. Asi to ta jeji dcera nejak vnima intenzivnejc. A asi jsem to napsal nevhodne, protoze jsem spis chtel napsat, ze mne vubec nezajima, kdo je ockovany, moje ockovane okoli taky nazajima, kdo je neockovany. Mam pocit, ze vetsina lidi to moc neresi.


[quote="pid:34843, uid:347"]jana z arku polozila jen dotaz a zadne "stepeni spolecnosti" v jejim dotaze nevidim[/quote] Napsal jsem to proto, ze manzelka dela take maserku a nic takoveho mne nerikala. Samozrejme ma na ockovani stejny nazor, jako ja a je pomerne citliva. Asi to ta jeji dcera nejak vnima intenzivnejc. A asi jsem to napsal nevhodne, protoze jsem spis chtel napsat, ze mne vubec nezajima, kdo je ockovany, moje ockovane okoli taky nazajima, kdo je neockovany. Mam pocit, ze vetsina lidi to moc neresi.

nema niekto odkaz na tu studiu?
malo by to byť toto (ešte to nebolo vydané ani recenzované a vzorka bola 500 Slovákov) - https://psyarxiv.com/5m3sd


+ten Ústav experimentálnej psychológie Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied (CSPV SAV) má blog na denníku N, takže je asi jasné aké názory prezentuje ... - https://dennikn.sk/blog/2549297/strach-vitazi-nad-spolocnym-dobrom-psychologia-neochoty-sa-ockovat-a-ockovacieho-skepticizmu/


[quote="pid:34812, uid:10"]nema niekto odkaz na tu studiu?[/quote] malo by to byť toto (ešte to nebolo vydané ani recenzované a vzorka bola 500 Slovákov) - https://psyarxiv.com/5m3sd +ten **Ústav experimentálnej psychológie Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied (CSPV SAV)** má blog na denníku N, takže je asi jasné aké názory prezentuje ... - https://dennikn.sk/blog/2549297/strach-vitazi-nad-spolocnym-dobrom-psychologia-neochoty-sa-ockovat-a-ockovacieho-skepticizmu/

https://www.inadhled.cz/zajimavosti/tajemstvi-jmenem-qr/


pekna uvaha, najlepsi je ten zaver:


Chcete li tedy vycestovat, máme pro Vás pár rad. Jste li očkovaní, a je to jen Vaše věc, zařiďte si covidpas a dělejte vše svobodně. Pokud Vám tedy stojí za to, že můžete létat, jezdit vlakem, ubytovávat se a jíst dle své libosti, aniž by Vás však zajímalo, co ty vakcíny dělají s Vaším tělem, zdravím, myšlením a morálkou. Je to jednoduché, pravděpodobnost, že první dávky přežijete je veliká a následky si při trošce štěstí dokonce prvních pár měsíců vůbec neuvědomíte. Co bude za rok, dva, tři, to není důležité. Možná nic, ale je také možné, že si jednou sednete a dáte hlavu do dlaní s tím, že jste udělali tu nejhloupější věc ve svém životě. Tedy to se týká Vás. Pokud jste k tomu přivedli někoho jiného, nedej bože své děti, máte už určitou zodpovědnost a můžete být jednou souzeni. Není nic nepříjemnějšího, než když Vás obviní z něčeho Vaše děti a právem. Ale pokud Vám za to možnost pohodlně cestovat a žít stojí, je to opravdu jen na Vás.


Jde to i jinak. Vše se dá vždy nějak zařídit. Papírové testy nikoho nezajímají, takže je nepotřebujete nebo si je sežeňte, jakkoliv dokážete. Testovacích míst je mnoho, pracuje v nich plno lidí… Jeďte autem, je li to možné, na celníky v Evropě převážně v noci nikde nenarazíte. Tedy ani na hranicích. Ubytujte se přes booking a nejlépe mimo hotely a pensiony. Pak ani přitom nikoho Vaše zdraví zajímat nebude. A v restauracích při kontrolách kódů neporovnávají údaje z nich s Vašimi doklady, takže je důležité správné pohlaví a věk. Ostatně Macron byl na několika stovkách diskoték, v mnoha restauracích a barech v jeden den po celé Francii. To jen proto, že se QR kód (nevěřte tomu, že on je očkován) objevil na internetu. To je ale smůla. Vše se totiž dělá napůl. Aspoň tak pochopíte, že nejde o žádné zdraví, ale o obrovskou komedii. A je jedno, v které zemi jste. Pamatujte si, že poslušní to mají sice snadné, ale žijí bez kreativity, radosti a ztrácí instinkty, také dost možná dříve umřou. Ono být ve střehu znamená brousit mysl a zaměstnávat mozek. A to vůbec není na škodu.


https://www.inadhled.cz/zajimavosti/tajemstvi-jmenem-qr/ pekna uvaha, najlepsi je ten zaver: Chcete li tedy vycestovat, máme pro Vás pár rad. Jste li očkovaní, a je to jen Vaše věc, zařiďte si covidpas a dělejte vše svobodně. Pokud Vám tedy stojí za to, že můžete létat, jezdit vlakem, ubytovávat se a jíst dle své libosti, aniž by Vás však zajímalo, co ty vakcíny dělají s Vaším tělem, zdravím, myšlením a morálkou. Je to jednoduché, pravděpodobnost, že první dávky přežijete je veliká a následky si při trošce štěstí dokonce prvních pár měsíců vůbec neuvědomíte. Co bude za rok, dva, tři, to není důležité. Možná nic, ale je také možné, že si jednou sednete a dáte hlavu do dlaní s tím, že jste udělali tu nejhloupější věc ve svém životě. Tedy to se týká Vás. **Pokud jste k tomu přivedli někoho jiného, nedej bože své děti, máte už určitou zodpovědnost a můžete být jednou souzeni. Není nic nepříjemnějšího, než když Vás obviní z něčeho Vaše děti a právem.** Ale pokud Vám za to možnost pohodlně cestovat a žít stojí, je to opravdu jen na Vás. Jde to i jinak. Vše se dá vždy nějak zařídit. Papírové testy nikoho nezajímají, takže je nepotřebujete nebo si je sežeňte, jakkoliv dokážete. Testovacích míst je mnoho, pracuje v nich plno lidí… Jeďte autem, je li to možné, na celníky v Evropě převážně v noci nikde nenarazíte. Tedy ani na hranicích. Ubytujte se přes booking a nejlépe mimo hotely a pensiony. Pak ani přitom nikoho Vaše zdraví zajímat nebude. **A v restauracích při kontrolách kódů neporovnávají údaje z nich s Vašimi doklady, takže je důležité správné pohlaví a věk. Ostatně Macron byl na několika stovkách diskoték, v mnoha restauracích a barech v jeden den po celé Francii.** To jen proto, že se QR kód (nevěřte tomu, že on je očkován) objevil na internetu. To je ale smůla. Vše se totiž dělá napůl. Aspoň tak pochopíte, že nejde o žádné zdraví, ale o obrovskou komedii. A je jedno, v které zemi jste. Pamatujte si, že poslušní to mají sice snadné, ale žijí bez kreativity, radosti a ztrácí instinkty, také dost možná dříve umřou. Ono být ve střehu znamená brousit mysl a zaměstnávat mozek. A to vůbec není na škodu.

Moderator

Dcera to ví proto, že někteří óčko jí to řekli. U jiných to neví, ale když má po nich zdravotní problémy, tak to je jasné. V jiné dny s jinými klienty potíže nemá.


Dcera to ví proto, že někteří óčko jí to řekli. U jiných to neví, ale když má po nich zdravotní problémy, tak to je jasné. V jiné dny s jinými klienty potíže nemá.

Tie clanky su coraz debilnejsie: https://cnn.iprima.cz/budu-hned-za-tebou-rekla-zena-a-zemrela-na-covid-minutu-po-manzelovi-34534


Na jednej strane je to smrt zaockovanych na covid, na druhej strane:


Sarah Dunhamová je smutná z lidí, kteří virus ignorují. „Moji rodiče na nemoc zemřeli během šedesáti vteřin. Možná je na čase brát virus vážně,“ zdůraznila.


Ano vazne, ale nie virus, ale to, ako lekari ventilatormi zabijaju ludi...


Tie clanky su coraz debilnejsie: https://cnn.iprima.cz/budu-hned-za-tebou-rekla-zena-a-zemrela-na-covid-minutu-po-manzelovi-34534 Na jednej strane je to smrt zaockovanych na covid, na druhej strane: Sarah Dunhamová je smutná z lidí, kteří virus ignorují. **„Moji rodiče na nemoc zemřeli během šedesáti vteřin. Možná je na čase brát virus vážně,“** zdůraznila. Ano vazne, ale nie virus, ale to, ako lekari ventilatormi zabijaju ludi...

Moderator

ako lekari ventilatormi zabijaju ludi

Ako? vieš to v skratke popísať?


[quote="pid:35043, uid:10"]ako lekari ventilatormi zabijaju ludi[/quote] Ako? vieš to v skratke popísať?

Ako? vieš to v skratke popísať?
Kto hľadá ten nájde, tu na fóre je o tom kopec článkov ako zlá obsluha ventilácie zabíja


[quote="pid:35057, uid:248"]Ako? vieš to v skratke popísať?[/quote]Kto hľadá ten nájde, tu na fóre je o tom kopec článkov ako zlá obsluha ventilácie zabíja

riadeny odpis covidu, dalsou vymyslenou hlupostou (ked v minulosti naleteli na tuto blbost, skusime to znova) ?
Další ohnisko ptačí chřipky v ČR? Příbramsko hlásí pět uhynulých hus: linka


riadeny odpis covidu, dalsou vymyslenou hlupostou (ked v minulosti naleteli na tuto blbost, skusime to znova) ? [Další ohnisko ptačí chřipky v ČR? Příbramsko hlásí pět uhynulých hus: linka](https://cz.sputniknews.com/20210928/dalsi-ohnisko-ptaci-chripky-v-cr-pribramsko-hlasi-pet-uhynulych-hus-15987638.html)

Ako? vieš to v skratke popísať?

odpoved sa skryva tu: zemřeli během šedesáti vteřin
to je tempo priam popravcej caty.


[quote="pid:35057, uid:248"]Ako? vieš to v skratke popísať?[/quote] odpoved sa skryva tu: **zemřeli během šedesáti vteřin** to je tempo priam popravcej caty.

Moderator

Ako? vieš to v skratke popísať?
Uvedene presne ako sa to s ventilatormi deje je tu (cca od 01:14:00): linka
nieco podobne aj tu: linka2


[quote="pid:35057, uid:248"]Ako? vieš to v skratke popísať?[/quote]Uvedene presne ako sa to s ventilatormi deje je tu (cca od 01:14:00): [linka](https://www.vimo.sk/watch/MdqniSaERAntNTF) nieco podobne aj tu: [linka2](https://rumble.com/embed/vk7cbn/?pub=4#?secret=ByfNSyQ3qm)

ako sa to s ventilatormi deje
Covid nemocnice spravili z kde akých nemocničných pracovísk. Pri neviem či pri 1. či pri 2. vlne, to je v podstate jedno v Piešťanoch s Ústavu reumatologických chorôb. V tej nemocnici nebolo lekára či sestry, ktorý by vedel ventiláciu seriózne obsluhovať. Mám to z 1. ruky. Hotový blázninec. V atóm bordeloch (pre dámy a pánov čo neboli na vojenskej prezenčnej službe, protichemický oblek) museli byť v spodnom prádle, lebo z nich tieklo ako z volov. Po štyroch hodinách v atóm b. sa museli ísť prezliekať na terasu, v januári. Ako som to ja pochopil ventilícia je akurát tak pomáhala na druhý svet. No izvinite, to bola len taká vložka.


[quote="pid:35091, uid:197"]ako sa to s ventilatormi deje[/quote]Covid nemocnice spravili z kde akých nemocničných pracovísk. Pri neviem či pri 1. či pri 2. vlne, to je v podstate jedno v Piešťanoch s Ústavu reumatologických chorôb. V tej nemocnici nebolo lekára či sestry, ktorý by vedel ventiláciu seriózne obsluhovať. Mám to z 1. ruky. Hotový blázninec. V atóm bordeloch (pre dámy a pánov čo neboli na vojenskej prezenčnej službe, protichemický oblek) museli byť v spodnom prádle, lebo z nich tieklo ako z volov. Po štyroch hodinách v atóm b. sa museli ísť prezliekať na terasu, v januári. Ako som to ja pochopil ventilícia je akurát tak pomáhala na druhý svet. No izvinite, to bola len taká vložka.

Ako? vieš to v skratke popísať?


akurát tak pomáhala na druhý svet


Tuto to MUDr. Török vysvetľuje...


https://www.youtube.com/watch?v=jjxGqK7QDbk


[quote="pid:35057, uid:248"]Ako? vieš to v skratke popísať?[/quote] [quote="pid:35095, uid:83"]akurát tak pomáhala na druhý svet[/quote] Tuto to MUDr. Török vysvetľuje... https://www.youtube.com/watch?v=jjxGqK7QDbk

Ako? vieš to v skratke popísať?
príkladov nájdeš dosť a to skoro v každej nemocnici. Prečo sú také vysoké počty úmrtí v nemocniciach? A to nielen u nás, ale po celom svete. Moja známa to videla na vlastné oči (bola v tom čase hospitalizovaná na covid) ako dvaja lekári napájali ( podľa jej slov "učili sa" ) jednu pacientku na ventilátor a do rána bolo po nej. Tá známa sa doteraz z toho nevie spamätať a aj mne to došlo až po niekoľkých mesiacoch po usilovnom zbieraní faktov. Je to téma, ktorej podstatu a jej dôležitosť (okrem lekárov) pozná v spoločnosti zatiaľ málo ľudí.


Je to citlivá téma a je nutné s ňou pracovať opatrne a dôrazne sa vyvarovať paušalizácie. Mňa však najviac prekvapuje "bohorovnosť", strata súdnosti a nedostatok pokory niektorých lekárov (napr. Visolajský a spol.) po tom všetkom čo sa udialo. A to nespomínam očkovanie. To je samostatná téma.


[quote="pid:35057, uid:248"]Ako? vieš to v skratke popísať?[/quote]príkladov nájdeš dosť a to skoro v každej nemocnici. Prečo sú také vysoké počty úmrtí v nemocniciach? A to nielen u nás, ale po celom svete. Moja známa to videla na vlastné oči (bola v tom čase hospitalizovaná na covid) ako dvaja lekári napájali ( podľa jej slov "učili sa" ) jednu pacientku na ventilátor a do rána bolo po nej. Tá známa sa doteraz z toho nevie spamätať a aj mne to došlo až po niekoľkých mesiacoch po usilovnom zbieraní faktov. Je to téma, ktorej podstatu a jej dôležitosť (okrem lekárov) pozná v spoločnosti zatiaľ málo ľudí. Je to citlivá téma a je nutné s ňou pracovať opatrne a dôrazne sa vyvarovať paušalizácie. Mňa však najviac prekvapuje "bohorovnosť", strata súdnosti a nedostatok pokory niektorých lekárov (napr. Visolajský a spol.) po tom všetkom čo sa udialo. A to nespomínam očkovanie. To je samostatná téma.

Neviem uz kto a kde to spominal, ale pri covide sa zmenili postupy pri ventilovani pacientov (opravte ma ak sa mylilm), centralne sa zmenil liecebny postup a potom uz nebol problem vytvarat cisla z realnych umrti pripisovanych covidu. Lekari boli mimo obliga, pretoze len nasledovali oficialne postupy. Takze to nieje len o neodbornom zapajani pacientov na pristroje, ale aj o vrazednom nastaveni danych pristrojov.


Nepriamo sa k tomu priznava aj primar Hloznik v tomto rozhovore: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/601320-primar-hloznik-ak-lekari-siria-dezinformacie-musime-sa-ozvat/


Oni nemozu ist do debat s Mesikom ci Torokom, pretoze oni nerozmyslaju, oni len nasleduju oficialny liecebny postup:



Osobne sa nepovažujem za odborníka, som obyčajný lekár, klinik a pri liečení pacientov postupujem podľa odporúčaní odborných spoločností. Tam sú delegovaní tí najmúdrejší lekári a ja sa podľa ich odporúčaní riadim.



Ked mu ti najmudrejsi povedia, aby preventivne daval chemo, bude davat chemo, obycajny, hlupy biorobot. A este aj presvedceny o vlastnej neomylnosti.


Mnoho ludi to aj vycitilo, ze do nemocnice sa nesmu dostat v ziadnom pripade. Ten chliev na Slovensku je enormny.


Neviem uz kto a kde to spominal, ale pri covide sa zmenili postupy pri ventilovani pacientov (opravte ma ak sa mylilm), centralne sa zmenil liecebny postup a potom uz nebol problem vytvarat cisla z realnych umrti pripisovanych covidu. Lekari boli mimo obliga, pretoze len nasledovali oficialne postupy. Takze to nieje len o neodbornom zapajani pacientov na pristroje, ale aj o vrazednom nastaveni danych pristrojov. Nepriamo sa k tomu priznava aj primar Hloznik v tomto rozhovore: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/601320-primar-hloznik-ak-lekari-siria-dezinformacie-musime-sa-ozvat/ Oni nemozu ist do debat s Mesikom ci Torokom, pretoze oni nerozmyslaju, oni len nasleduju oficialny liecebny postup: >Osobne sa nepovažujem za odborníka, som obyčajný lekár, klinik a pri liečení pacientov postupujem podľa odporúčaní odborných spoločností. Tam sú delegovaní tí najmúdrejší lekári a ja sa podľa ich odporúčaní riadim. Ked mu ti najmudrejsi povedia, aby preventivne daval chemo, bude davat chemo, obycajny, hlupy biorobot. A este aj presvedceny o vlastnej neomylnosti. Mnoho ludi to aj vycitilo, ze do nemocnice sa nesmu dostat v ziadnom pripade. Ten chliev na Slovensku je enormny.

Moderator

Oni nemozu ist do debat s Mesikom ci Torokom, pretoze oni nerozmyslaju, oni len nasleduju oficialny liecebny postup:


Hložník použil iný argumentačný faul, do skafandra pozval len Mesíka a Bukovského, ale už si nedovolil to isté ponúknuť Törökovi, Pijákovi či Lakotovi. Obyčajný posero, že sa nehanbí.


[quote="pid:35109, uid:10"]Oni nemozu ist do debat s Mesikom ci Torokom, pretoze oni nerozmyslaju, oni len nasleduju oficialny liecebny postup:[/quote] Hložník použil iný argumentačný faul, do skafandra pozval len Mesíka a Bukovského, ale už si nedovolil to isté ponúknuť Törökovi, Pijákovi či Lakotovi. Obyčajný posero, že sa nehanbí.

Moderátor

Mám takový dojem , že na to video o zabíjení lidí plicní ventilací , dával odkaz Jardob , i s časem .


Mám takový dojem , že na to video o zabíjení lidí plicní ventilací , dával odkaz Jardob , i s časem .

Nekde jsem cetla, ze zpusob lecby predklada WHO .... mozna se pletu.


Nekde jsem cetla, ze zpusob lecby predklada WHO .... mozna se pletu.
Upravené 29. 9. 2021 o 12:48

jak dcera zjisti, ze ten clovek je ockovany nebo ne?


Ja to zistím normálne čuchom. V miestnosti na dva metre, von podľa toho, ako fúka vietor - od pol metra do dvoch metrov (písal som o tom). Niekto to môže cítiť aj inak. Keď si vnímavý a vieš na čo sa máš zamerať, nemusí to byť také ťažké a nepredstaviteľné. Hrotový proteín sa z označnovaných šíri, pretože sa ho telo zbavuje ako škodlivej látky v tele, ktorou v skutočnosti je.


[quote="pid:34758, uid:446"]jak dcera zjisti, ze ten clovek je ockovany nebo ne?[/quote] Ja to zistím normálne čuchom. V miestnosti na dva metre, von podľa toho, ako fúka vietor - od pol metra do dvoch metrov ([písal som o tom](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3144/vedlajsie-ucinky-vakcin-cast-2/1#post-28598)). Niekto to môže cítiť aj inak. Keď si vnímavý a vieš na čo sa máš zamerať, nemusí to byť také ťažké a nepredstaviteľné. Hrotový proteín sa z označnovaných šíri, pretože sa ho telo zbavuje ako škodlivej látky v tele, ktorou v skutočnosti je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 13:23

"Napriek tomu, že ľudia v našej vzorke prejavovali vysokú mieru altruizmu a úprimného záujmu o ostatných ľudí a ich zdravie, ich očkovacie postoje boli ovplyvnenejšie emocionálnymi reakciami na vedľajšie účinky vakcíny a nedostatkom schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok"


Takže blbci z Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied si to vysvetlili po svojom. Buď sa jedná o ich ideologickú predpojatosť, alebo o nedostatok predstavivosti a rozhľadenosti.


  1. Vraj sme sa nedali génovo zmanipulovať kvôli nedostatku schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok. Naopak: Bolo to vysokou schopnosťou vyhodnotiť nebezpečnosť a neúčinnosť vakcinačných látok a prirodzenou opatrnosťou.
  2. Za roky epidemickej propagandy ľudia v priamom prenose vidia, ako padajú všetky vládne a masmediálne lži. Všetky. Poznáte to: Včera konšpiračná teória, dnes pravda. Neplatí nič z toho, čo génovo zmanipulovaným sľubovali. Nič. Priznávajú to už aj samotní vládni predstavitelia a masmédia medzi rečou tiež. V CSPV SAV sú asi idioti, keď tento do očí bijúci aspekt pri hodnotení nezohľadňujú.
  3. Posledným, najdôležitejším dôvodom, prečo génovú manipuláciu odmietame je, že sme Slovania. Tlačili na nás najviac z celej Európy a označkovanosť je u nás jedna z najnižších. To svedčí o našej veľkej genetickej sile a vysokom duchovnom potenciály. Aj kresťania nás dobili až ako posledných a to až potom, ako vyvraždili 2/3 až 3/4 našich ľudí. Na toto netreba zabúdať. Pred vyše tisíc rokmi sme neohli chrbát kvôli svojej slabosti, ale kvôli nepredstaviteľným zverstvám, ktoré na nás napáchali. A teraz sa znovu vystrieme a spravodlivo zúčtujeme s našimi zradcami a nepriateľmi.

[quote="pid:34812, uid:10"]"Napriek tomu, že ľudia v našej vzorke prejavovali vysokú mieru altruizmu a úprimného záujmu o ostatných ľudí a ich zdravie, ich očkovacie postoje boli ovplyvnenejšie emocionálnymi reakciami na vedľajšie účinky vakcíny a nedostatkom schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok"[/quote] Takže blbci z Centra spoločenských a psychologických vied Slovenskej akadémie vied si to vysvetlili po svojom. Buď sa jedná o ich ideologickú predpojatosť, alebo o nedostatok predstavivosti a rozhľadenosti. 1. Vraj sme sa nedali génovo zmanipulovať kvôli nedostatku schopnosti vyhodnotiť bezpečnosť a účinnosť vakcinačných látok. Naopak: Bolo to vysokou schopnosťou vyhodnotiť nebezpečnosť a neúčinnosť vakcinačných látok a prirodzenou opatrnosťou. 2. Za roky epidemickej propagandy ľudia v priamom prenose vidia, ako padajú všetky vládne a masmediálne lži. Všetky. Poznáte to: Včera konšpiračná teória, dnes pravda. Neplatí nič z toho, čo génovo zmanipulovaným sľubovali. Nič. Priznávajú to už aj samotní vládni predstavitelia a masmédia medzi rečou tiež. V CSPV SAV sú asi idioti, keď tento do očí bijúci aspekt pri hodnotení nezohľadňujú. 3. Posledným, najdôležitejším dôvodom, prečo génovú manipuláciu odmietame je, že sme Slovania. Tlačili na nás najviac z celej Európy a označkovanosť je u nás jedna z najnižších. To svedčí o našej veľkej genetickej sile a vysokom duchovnom potenciály. Aj kresťania nás dobili až ako posledných a to až potom, ako vyvraždili 2/3 až 3/4 našich ľudí. Na toto netreba zabúdať. Pred vyše tisíc rokmi sme neohli chrbát kvôli svojej slabosti, ale kvôli nepredstaviteľným zverstvám, ktoré na nás napáchali. **A teraz sa znovu vystrieme a spravodlivo zúčtujeme s našimi zradcami a nepriateľmi.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 13:34

c. A asi jsem to napsal nevhodne, protoze jsem spis chtel napsat, ze mne vubec nezajima, kdo je ockovany, moje ockovane okoli taky nazajima, kdo je neockovany. Mam pocit, ze vetsina lidi to moc neresi.


mate pravdu. vetsina lidi nastesti neresi, ale bohuzel, kdyz se podivam na sektu na FB ,skupina "som zaockovany" to se cloveku dela zle, co tam cte. docela me desi, ceho by ti lidi byli schopni, kdyby tento covidovy teatr pokracoval dal. kdyz je clovek taktni, vi, ze na nektere veci se ptat nema. jsou veci, na ktere jsem se nikdy neptala ani svych nejblizsich pratel a menit to nebudu.
co se tyce toho, jak pisete, ze kazdy je jinak citlivy... jen takove neprime srovnani: kdyz se s nekym setkam, hned pri prvnim setkani, dokazu vycitit, jaky ten clovek je. je to samozrejme dano i zkusenosti, pozorovanim lidi, ale jsem hodne empaticka a hodne veci poznam hned. kazdy jsme opravdu jiny a co treba me se zda za nemozne, pro jineho je to jinak.


[quote="pid:34861, uid:93"]c. A asi jsem to napsal nevhodne, protoze jsem spis chtel napsat, ze mne vubec nezajima, kdo je ockovany, moje ockovane okoli taky nazajima, kdo je neockovany. Mam pocit, ze vetsina lidi to moc neresi.[/quote] mate pravdu. vetsina lidi nastesti neresi, ale bohuzel, kdyz se podivam na sektu na FB ,skupina "som zaockovany" to se cloveku dela zle, co tam cte. docela me desi, ceho by ti lidi byli schopni, kdyby tento covidovy teatr pokracoval dal. kdyz je clovek taktni, vi, ze na nektere veci se ptat nema. jsou veci, na ktere jsem se nikdy neptala ani svych nejblizsich pratel a menit to nebudu. co se tyce toho, jak pisete, ze kazdy je jinak citlivy... jen takove neprime srovnani: kdyz se s nekym setkam, hned pri prvnim setkani, dokazu vycitit, jaky ten clovek je. je to samozrejme dano i zkusenosti, pozorovanim lidi, ale jsem hodne empaticka a hodne veci poznam hned. kazdy jsme opravdu jiny a co treba me se zda za nemozne, pro jineho je to jinak.

Horšia situácia je pri pacientoch, ktorí sú už na umelej pľúcnej ventilácii, tam úmrtnosť predstavuje až 70%. Doteraz bolo na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny hospitalizovaných 47 pacientov na umelej pľúcnej ventilácii a z nich zomrelo až 33. Ako dodal prezident Asociácie nemocníc Slovenska Marián Petko, vo svojom medicínskom živote sa s tak agresívnou chorobou nestretol.


https://www.ahoj.tv/clanky/clanok/6145/m.-petko-na-remdesivir-si-dnes-uz-nikto-nespomenie-u-nas-je-klucova-liecba-kyslikom/


Takže agresívna choroba, nie obsluha ventilácie.
Takto si to niektorí vysvetľujú. A čo je nepochopiteľné, že tak vzdelaní ľudia nerozmýšľajú.


Horšia situácia je pri pacientoch, ktorí sú už na umelej pľúcnej ventilácii, tam úmrtnosť predstavuje až 70%. Doteraz bolo na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny hospitalizovaných 47 pacientov na umelej pľúcnej ventilácii a z nich zomrelo až 33. Ako dodal prezident Asociácie nemocníc Slovenska Marián Petko, vo svojom medicínskom živote sa s tak agresívnou chorobou nestretol. https://www.ahoj.tv/clanky/clanok/6145/m.-petko-na-remdesivir-si-dnes-uz-nikto-nespomenie-u-nas-je-klucova-liecba-kyslikom/ Takže agresívna choroba, nie obsluha ventilácie. Takto si to niektorí vysvetľujú. A čo je nepochopiteľné, že tak vzdelaní ľudia nerozmýšľajú.

docela me desi, ceho by ti lidi byli schopni, kdyby tento covidovy teatr pokracoval dal.


ja mám takých vo svojom okolí a tí chrlia zlo a nenávisť voči neočkovaným a je jedno či je to rodina, priateľ, kolegyňa. Všetci sme debili, sprostí, a ešte expres. výrazy. A sú to ľudia s kt. som predtým vychádzala, kamarátila sa. Teraz je to už iné... už si len pozdravíme.


[quote="pid:35154, uid:347"]docela me desi, ceho by ti lidi byli schopni, kdyby tento covidovy teatr pokracoval dal.[/quote] ja mám takých vo svojom okolí a tí chrlia zlo a nenávisť voči neočkovaným a je jedno či je to rodina, priateľ, kolegyňa. Všetci sme debili, sprostí, a ešte expres. výrazy. A sú to ľudia s kt. som predtým vychádzala, kamarátila sa. Teraz je to už iné... už si len pozdravíme.

A čo je nepochopiteľné, že tak vzdelaní ľudia nerozmýšľajú.


Vysokoškolsky "vzdelaní" ( tzv. "úspešní" ) sú vo všeobecnosti najľahšie manipulovateľní, pretože sú predvídateľní. Poslušne prešli celým vzdelávacím systémom a zaradili sa do profesného života. Od nich nejakú samostatnosť neočakávaj. Väčšinu svojho života išli podľa šablón a neboli nútení uvažovať za seba a tvorivo sa prispôsobovať životným výzvam. Česť výnimkám.


[quote="pid:35157, uid:94"]A čo je nepochopiteľné, že tak vzdelaní ľudia nerozmýšľajú.[/quote] Vysokoškolsky "vzdelaní" ( tzv. "úspešní" ) sú vo všeobecnosti najľahšie manipulovateľní, pretože sú predvídateľní. Poslušne prešli celým vzdelávacím systémom a zaradili sa do profesného života. Od nich nejakú samostatnosť neočakávaj. Väčšinu svojho života išli podľa šablón a neboli nútení uvažovať za seba a tvorivo sa prispôsobovať životným výzvam. Česť výnimkám.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 15:55

kdyz je clovek taktni, vi, ze na nektere veci se ptat nema. jsou veci, na ktere jsem se nikdy neptala ani svych nejblizsich pratel a menit to nebudu.


Niektorí očkovaní na takt nehľadia a hneď v úvode sa ťa spýtajú, či si zaočkovaná. Aspoň hneď vieš na čom si. Tí, ktorí génovo zmanipulovaní nie sú, alebo to jednoducho neriešia, s tým nezačnú. V takom prípade sa musíš spýtať ty. Aby to nebolo netaktné, musíš byť pripravená v správny okamih položiť správnu otázku. Napríklad mi jedna známa popri debate o tom ako sa má a čo má nové spomenula, že bola na dovolenke v Chorvátsku. Hneď som sa priamo spýtal, či je zaočkovaná. Vraj jasné, dvomi dávkami. Zistil som na čom som a nebolo to netaktné. Ak si kreatívna, môžeš sa popri reči opýtať niečo nevinné, na čo ale musí dotyčný reagovať tak, že hneď budeš vedieť na čom si. Napríklad či bola v lete na dovolenke a viesť to požadovaným smerom. Na tom nie je nič netaktné, naopak prejavuješ záujem, čiže to ani nemusíš siliť.


Ak ti na tých kamarátoch naozaj záleží, mala by si vedieť ako na tom sú. Aspoň ja si na to potrpím a moji kamaráti tiež, čo sa mňa týka. Niekedy s tým začnú oni, aby sa uistili, že sa nerozchádzame v zásadných otázkach. Pretože ak by sme sa rozchádzali, načo investovať čas a energiu do takého vzťahu?


Niekoľko mojich blízkych kamarátov sa ukázalo, že sú liberáli. Odmietli sa so mnou baviť a udržiavať vzťah keď zistili, že nezastávam liberálnu ideológiu (až takí sú tolerantní). Kým sa situácia vo svete nevyhrotila, netušil som, že sú takí fanatici. Až keď sa vyhranili. Ak sa niekto dal génovo zmanipulovať, potrebujem vedieť prečo. Pretože ak kvôli kávičke v reštaurácii, tak u mňa skončil. Ak zo strachu, ešte to pochopím, aj keď mi to bude ľúto. Každý si musí vybrať stranu. Delíme sa a nikto nemôže zostať v strede. Je to prirodzené a je to tak v poriadku. Ak sa niekto dal génovo zmanipulovať, tak v niečom zlyhal. Buď sa nechal vystrašiť, alebo je hlúpy (týka sa to aj veľmi inteligentných), alebo sa nechal podplatiť, alebo bol vydierateľný (slabá povaha, nedostatok prípravy na krízové situácie...). Osobne som zatiaľ neprerušil vzťahy kvôli génovej manipulácii, aj keď ma niekoľko kamarátov sklamalo, pretože sa so mnou ani neporadili napriek tomu, že vedia, že by som im mohol poskytnúť iný pohľad na vec.


[quote="pid:35154, uid:347"]kdyz je clovek taktni, vi, ze na nektere veci se ptat nema. jsou veci, na ktere jsem se nikdy neptala ani svych nejblizsich pratel a menit to nebudu.[/quote] Niektorí očkovaní na takt nehľadia a hneď v úvode sa ťa spýtajú, či si zaočkovaná. Aspoň hneď vieš na čom si. Tí, ktorí génovo zmanipulovaní nie sú, alebo to jednoducho neriešia, s tým nezačnú. V takom prípade sa musíš spýtať ty. Aby to nebolo netaktné, musíš byť pripravená v správny okamih položiť správnu otázku. Napríklad mi jedna známa popri debate o tom ako sa má a čo má nové spomenula, že bola na dovolenke v Chorvátsku. Hneď som sa priamo spýtal, či je zaočkovaná. Vraj jasné, dvomi dávkami. Zistil som na čom som a nebolo to netaktné. Ak si kreatívna, môžeš sa popri reči opýtať niečo nevinné, na čo ale musí dotyčný reagovať tak, že hneď budeš vedieť na čom si. Napríklad či bola v lete na dovolenke a viesť to požadovaným smerom. Na tom nie je nič netaktné, naopak prejavuješ záujem, čiže to ani nemusíš siliť. Ak ti na tých kamarátoch naozaj záleží, mala by si vedieť ako na tom sú. Aspoň ja si na to potrpím a moji kamaráti tiež, čo sa mňa týka. Niekedy s tým začnú oni, aby sa uistili, že sa nerozchádzame v zásadných otázkach. Pretože ak by sme sa rozchádzali, načo investovať čas a energiu do takého vzťahu? Niekoľko mojich blízkych kamarátov sa ukázalo, že sú liberáli. Odmietli sa so mnou baviť a udržiavať vzťah keď zistili, že nezastávam liberálnu ideológiu (až takí sú tolerantní). Kým sa situácia vo svete nevyhrotila, netušil som, že sú takí fanatici. Až keď sa vyhranili. Ak sa niekto dal génovo zmanipulovať, potrebujem vedieť prečo. Pretože ak kvôli kávičke v reštaurácii, tak u mňa skončil. Ak zo strachu, ešte to pochopím, aj keď mi to bude ľúto. Každý si musí vybrať stranu. Delíme sa a nikto nemôže zostať v strede. Je to prirodzené a je to tak v poriadku. Ak sa niekto dal génovo zmanipulovať, tak v niečom zlyhal. Buď sa nechal vystrašiť, alebo je hlúpy (týka sa to aj veľmi inteligentných), alebo sa nechal podplatiť, alebo bol vydierateľný (slabá povaha, nedostatok prípravy na krízové situácie...). Osobne som zatiaľ neprerušil vzťahy kvôli génovej manipulácii, aj keď ma niekoľko kamarátov sklamalo, pretože sa so mnou ani neporadili napriek tomu, že vedia, že by som im mohol poskytnúť iný pohľad na vec.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 17:21
1 ... 3456789
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept