Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

pieksnuta
Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?


[quote="pid:32760, uid:347"]pieksnuta[/quote]Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?

zaujimava symbolika:


613d9a3698dec


zaujimava symbolika: ![613d9a3698dec](serve/attachment&path=613d9a3698dec)

Moderator

zaujimava symbolika:

A už je to tu opäť tu, iba dve alternatívy, nakoľko ich logika je čisto dvojstavová, áno-nie, 0-1, čierno-biela. Stále tlačia na dúhu, ale tá je iba pre ...ntov, pre plebs existujú iba dva stavy. Živí a mŕtvi, v ich prípade v opačnom poradí.


[quote="pid:32763, uid:10"]zaujimava symbolika:[/quote] A už je to tu opäť tu, iba dve alternatívy, nakoľko ich logika je čisto dvojstavová, áno-nie, 0-1, čierno-biela. Stále tlačia na dúhu, ale tá je iba pre ...ntov, pre plebs existujú iba dva stavy. Živí a mŕtvi, v ich prípade v opačnom poradí.
Upravené 12. 9. 2021 o 09:41

áno-nie, 0-1, čierno-biela. Stále tlačia na dúhu, ale tá je iba pre ...ntov, pre plebs existujú iba dva stavy


Zaujímavé, že očkovaní sú čierni. Čierna ako symbol tmy, temnoty, biela ako symbol svetla. A to zrovna film o holokauste....to nevymyslíš. Sa čudujem všetkým, ktorí sa tohto zúčastnili. Ísť na takýto film pre nich nemá význam, zjavne nič nechápu. Iba áno, nie. Jednoduché príkazy. By ma zaujímalo odkiaľ o Šuvadová vie, a kde stála.


[quote="pid:32766, uid:77"]áno-nie, 0-1, čierno-biela. Stále tlačia na dúhu, ale tá je iba pre ...ntov, pre plebs existujú iba dva stavy[/quote] Zaujímavé, že očkovaní sú čierni. Čierna ako symbol tmy, temnoty, biela ako symbol svetla. A to zrovna film o holokauste....to nevymyslíš. Sa čudujem všetkým, ktorí sa tohto zúčastnili. Ísť na takýto film pre nich nemá význam, zjavne nič nechápu. Iba áno, nie. Jednoduché príkazy. By ma zaujímalo odkiaľ o Šuvadová vie, a kde stála.

@Lavazza ak tomu dobre rozumiem, cierne a biele pasky boli v Karlovych Varoch.

@Lavazza ak tomu dobre rozumiem, cierne a biele pasky boli v Karlovych Varoch.

Moderator

Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?


ano, nemci pouzivaji "pieks" jako vyraz pro "o_ckovani". nemcina okolo hamburku.


[quote="pid:32761, uid:83"]Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?[/quote] ano, nemci pouzivaji "pieks" jako vyraz pro "o_ckovani". nemcina okolo hamburku.

Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?


pieks mi evokuje vpich, pichnutie aj maďari vravia pikk.


Zaujímavé, že očkovaní sú čierni. Čierna ako symbol tmy, temnoty, biela ako symbol svetla.


To značenie súvisí s podvedomím, ono vraví pravdu, aj ked vedomie tomu nerozumie. Boh - Stvoriteľ je všade prítomnỷ, nielen vo fraktáli a v zlatom reze ale aj v symbolike povedomia. Pri otvorenej myslí a srdci to pochopí každý.


[quote="pid:32761, uid:83"]Kde sa vzal tento výraz? To je z nemčiny?[/quote] pieks mi evokuje vpich, pichnutie aj maďari vravia pikk. [quote="pid:32767, uid:273"]Zaujímavé, že očkovaní sú čierni. Čierna ako symbol tmy, temnoty, biela ako symbol svetla.[/quote] To značenie súvisí s podvedomím, ono vraví pravdu, aj ked vedomie tomu nerozumie. Boh - Stvoriteľ je všade prítomnỷ, nielen vo fraktáli a v zlatom reze ale aj v symbolike povedomia. Pri otvorenej myslí a srdci to pochopí každý.
Upravené 12. 9. 2021 o 12:09

Sa čudujem všetkým, ktorí sa tohto zúčastnili. Ísť na takýto film pre nich nemá význam, zjavne nič nechápu.

Mozem potvrdit.
Bohuzial moj kamarat tlaci a verejne prezentuje, ze len ockovanie, ostatni by si mali priplacat za liecbu, vyssie odvody a pod. Poznamky, ze co presadzuje, ma znaky fasizmu, nevnima. A potom ide do kina na film o holokauste..


[quote="pid:32767, uid:273"]Sa čudujem všetkým, ktorí sa tohto zúčastnili. Ísť na takýto film pre nich nemá význam, zjavne nič nechápu.[/quote] Mozem potvrdit. Bohuzial moj kamarat tlaci a verejne prezentuje, ze len ockovanie, ostatni by si mali priplacat za liecbu, vyssie odvody a pod. Poznamky, ze co presadzuje, ma znaky fasizmu, nevnima. A potom ide do kina na film o holokauste..

K fašizmu len toľkoto, čerstvý článok na Pravde o jednom experimente. Ten zároveň vysvetľuje, prečo pretláčači fašizmu a očkovania bez problémov idú na film o holocauste


https://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/600344-zo-studentov-nacisti-experiment-zvany-vlna/


K fašizmu len toľkoto, čerstvý článok na Pravde o jednom experimente. Ten zároveň vysvetľuje, prečo pretláčači fašizmu a očkovania bez problémov idú na film o holocauste https://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/600344-zo-studentov-nacisti-experiment-zvany-vlna/

Moderátor

čerstvý článok na Pravde o jednom experimente


časť z filmu.... no neviem či by dnešná mládež /česť výnimkám/ pochopila o čo ide v tom filme a čo tým chcel autor povedať.
Dnes majú aj starší problém čítať s porozumením a pochopiť pointu vo filmoch....


https://uloz.to/file/V4VBrTmj/nas-vudce-avi#!ZGHjLwR2Z2R5Mwt3BTAzZzVlMwExBTcgIUWho3IgpH5cLmqvMN==


https://www.youtube.com/watch?v=buTdea3OoeA


[quote="pid:32799, uid:127"]čerstvý článok na Pravde o jednom experimente[/quote] časť z filmu.... no neviem či by dnešná mládež /česť výnimkám/ pochopila o čo ide v tom filme a čo tým chcel autor povedať. Dnes majú aj starší problém čítať s porozumením a pochopiť pointu vo filmoch.... https://uloz.to/file/V4VBrTmj/nas-vudce-avi#!ZGHjLwR2Z2R5Mwt3BTAzZzVlMwExBTcgIUWho3IgpH5cLmqvMN== https://www.youtube.com/watch?v=buTdea3OoeA

Presne takýto link dom chceladať, predbehla si má. Kedze na film Holokaust sa nedostanem, kuknem toto zase:-)


Presne takýto link dom chceladať, predbehla si má. Kedze na film Holokaust sa nedostanem, kuknem toto zase:-)
Upravené 12. 9. 2021 o 22:13

Americká lékařská asociace (AMA) učí lékaře, jak bezostyšně lhát veřejnosti o Covidu, a instruuje je, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid


V článku na CZ24 news je video, které neodpovídá textu článku a odkaz na původní zdroj je nefunkční. Hledala jsem ale tu příručku - průvodce koronavirem, o kterém je tam řeč. A našla. Není tam doslova instrukce, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid, ale dá se to tak interpretovat.
Na 9.stránce je tabulka s covidovým swapem - záměnou termínů, kde se u výrazu
Hospitalization rate ( míra hospitalizace ) doporučuje použít slovo death ( úmrtí ).
https://www.ama-assn.org/system/files/2021-02/covid-19-vaccine-guide-english.pdf


[quote="pid:32478, uid:111"]Americká lékařská asociace (AMA) učí lékaře, jak bezostyšně lhát veřejnosti o Covidu, a instruuje je, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid[/quote] V článku na CZ24 news je video, které neodpovídá textu článku a odkaz na původní zdroj je nefunkční. Hledala jsem ale tu příručku - průvodce koronavirem, o kterém je tam řeč. A našla. Není tam doslova instrukce, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid, ale dá se to tak interpretovat. Na 9.stránce je tabulka s covidovým swapem - záměnou termínů, kde se u výrazu Hospitalization rate ( míra hospitalizace ) doporučuje použít slovo death ( úmrtí ). https://www.ama-assn.org/system/files/2021-02/covid-19-vaccine-guide-english.pdf

Kedze na film Holokaust sa nedostanem, kuknem toto zase:-)


Keď som bola ôsmačka, pustili nám film Schindlerov zoznam.... dodnes mám pred očami niektoré scény, na kt. nezabudnem.


[quote="pid:32804, uid:273"]Kedze na film Holokaust sa nedostanem, kuknem toto zase:-)[/quote] Keď som bola ôsmačka, pustili nám film Schindlerov zoznam.... dodnes mám pred očami niektoré scény, na kt. nezabudnem.

Tomuhle se říká vystřelit dříve , než ten grázl , který na mne míří .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-dem-nti-pozor-Vedec-a-selhani-vakciny-Vse-jinak-676639
Začínají se drolit plány na akci , Na podzim to hodíme na ty neopíchané .


Tomuhle se říká vystřelit dříve , než ten grázl , který na mne míří . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-dem-nti-pozor-Vedec-a-selhani-vakciny-Vse-jinak-676639 Začínají se drolit plány na akci , Na podzim to hodíme na ty neopíchané .

Začínají se drolit plány na akci , Na podzim to hodíme na ty neopíchané .

Citace z článku (imunolog Jiří Šinkora): "nejvíc seniorů teď pozabíjí naočkovaní dementi, kteří si myslí, že jsou za vodou. A k tomu přispívá vládní rozhodnutí posílat do karantény imunní lidi, kteří mají tu smůlu, že to bylo před více než 180 dny (to číslo vymyslel idiot) a vůbec nekontrolovat očkované, protože tím jim nepřímo říkají – vy nejste nebezpeční. A oni jsou, a to velmi,“


Naznačený směr: Začneme uznávat protilátky. Testovat budeme všechny bez potvrzení o protilátkách (včetně očko). Dvě dávky nechrání dostatečně, musíte na třetí.
Důvody: kšeft musí běžet dál, prachy musí odtékat, tunelování státu pokračuje. Nevěřící se nenechali přesvědčit ani vyděsit, tak budou děsit ty na které to zabralo. Rozdělování a fašizace společnosti pokračuje.


Cesta ven je odmítnout celý tento podvod a všechna nesmyslná opatření státu oběma skupinami obyvatel - věřícími i nevěřícími. Na konci bude totiž jinak zcela zhroucený fašistický stát pro obě skupiny. Nepodporovat rozdělování, naopak sjednocovat.


Praktický zážitek z místního řeznictví: Dva bodří (sebejistí) starší pánové bez roušek se hlasitě bavili v malé místní prodejně o covidu. Jejich závěr: Je to podvod pro pitomce. Zarazilo mě, jak rychlou odezvu to mělo u okolních rouškařů. Začali se mezi sebou pozorovat a sundávat si roušky pod nos. Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního...


[quote="pid:32831, uid:185"]Začínají se drolit plány na akci , Na podzim to hodíme na ty neopíchané .[/quote] Citace z článku (imunolog Jiří Šinkora): "nejvíc seniorů teď pozabíjí naočkovaní dementi, kteří si myslí, že jsou za vodou. A k tomu přispívá vládní rozhodnutí posílat do karantény imunní lidi, kteří mají tu smůlu, že to bylo před více než 180 dny (to číslo vymyslel idiot) a vůbec nekontrolovat očkované, protože tím jim nepřímo říkají – vy nejste nebezpeční. A oni jsou, a to velmi,“ Naznačený směr: Začneme uznávat protilátky. Testovat budeme všechny bez potvrzení o protilátkách (včetně očko). Dvě dávky nechrání dostatečně, musíte na třetí. Důvody: kšeft musí běžet dál, prachy musí odtékat, tunelování státu pokračuje. Nevěřící se nenechali přesvědčit ani vyděsit, tak budou děsit ty na které to zabralo. Rozdělování a fašizace společnosti pokračuje. Cesta ven je odmítnout celý tento podvod a všechna nesmyslná opatření státu oběma skupinami obyvatel - věřícími i nevěřícími. Na konci bude totiž jinak zcela zhroucený fašistický stát pro obě skupiny. Nepodporovat rozdělování, naopak sjednocovat. Praktický zážitek z místního řeznictví: Dva bodří (sebejistí) starší pánové bez roušek se hlasitě bavili v malé místní prodejně o covidu. Jejich závěr: Je to podvod pro pitomce. Zarazilo mě, jak rychlou odezvu to mělo u okolních rouškařů. Začali se mezi sebou pozorovat a sundávat si roušky pod nos. Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního...

Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního...
smile


[quote="pid:32844, uid:177"]Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního...[/quote] :D

zpravy z nemecka:
https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/vor-neuer-verordnung-ungeimpfte-m%C3%BCssen-sich-warm-anziehen/ar-AAOkbKF?ocid=entnewsntp


tlak na ty, co odmitaji v nemecku pieks nadale roste. spolkova zeme badensko-wüttertembersko asi testuje, co projde.
ministerstvo zdravotnictvi ve stuttgartu sdelilo, ze nepieksnuti musi pocitat s tim, ze pokud by byli v karantene, nedostali by nemocenskou. kazdy obyvatel spolkove zeme B.W. dostal sanci na 2 davky.
tlak sili i na to, aby zamestnavatele meli prehled o svych zamestnancich, kdo je nebo neni piesknuty.


v planu je, ze pokud bude obsazeno 250 luzek intenzivni pece, zacne pravidlo, ze nepiesknuti budou muset mit pro vstup do urcitych verejnych oblasti PCR test.
pokud bude obsazeno 390 luzek intezivni pece, potom nepieksnuti budou mit zakaz vstup do restauraci, kulturnich a sportovnich zarizeni.


poznamka: nekteri lidi v mem okoli jsou stale v klidu a spatne si interpretuji ten nynejsi "klid".


zpravy z nemecka: https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/vor-neuer-verordnung-ungeimpfte-m%C3%BCssen-sich-warm-anziehen/ar-AAOkbKF?ocid=entnewsntp tlak na ty, co odmitaji v nemecku pieks nadale roste. spolkova zeme badensko-wüttertembersko asi testuje, co projde. ministerstvo zdravotnictvi ve stuttgartu sdelilo, ze nepieksnuti musi pocitat s tim, ze pokud by byli v karantene, nedostali by nemocenskou. kazdy obyvatel spolkove zeme B.W. dostal sanci na 2 davky. tlak sili i na to, aby zamestnavatele meli prehled o svych zamestnancich, kdo je nebo neni piesknuty. v planu je, ze pokud bude obsazeno 250 luzek intenzivni pece, zacne pravidlo, ze nepiesknuti budou muset mit pro vstup do urcitych verejnych oblasti PCR test. pokud bude obsazeno 390 luzek intezivni pece, potom nepieksnuti budou mit zakaz vstup do restauraci, kulturnich a sportovnich zarizeni. poznamka: nekteri lidi v mem okoli jsou stale v klidu a spatne si interpretuji ten nynejsi "klid".

Naznačený směr: Začneme uznávat protilátky. Testovat budeme všechny bez potvrzení o protilátkách (včetně očko). Dvě dávky nechrání dostatečně, musíte na třetí.
Důvody: kšeft musí běžet dál, prachy musí odtékat, tunelování státu pokračuje. Nevěřící se nenechali přesvědčit ani vyděsit, tak budou děsit ty na které to zabralo. Rozdělování a fašizace společnosti pokračuje.

tu si dovolim nesuhlasit, ak by sa protilatky uznavali napr na pol roka, tak to znamena daleko menej testov pre testovania chtivych. Znamenalo by to koniec lockdownov a celkovo navrat k normalnejsiemu fungovaniu. Nieje to ideal, ale lepsie nez to, co mame dnes. Bohuzial gro ludi neodmieta ziadne opatrenia, pretoze aj po takmer dvoch rokoch veria vsetkemu co sa im v mediach povie. Tazko v takej populacie nieco dosiahnut a urcite sa to neda odpiskat naraz, jedine postupnymi krokmi az to zajde do stratena. Uvidime.



Praktický zážitek z místního řeznictví: Dva bodří (sebejistí) starší pánové bez roušek se hlasitě bavili v malé místní prodejně o covidu. Jejich závěr: Je to podvod pro pitomce. Zarazilo mě, jak rychlou odezvu to mělo u okolních rouškařů. Začali se mezi sebou pozorovat a sundávat si roušky pod nos. Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního...



Toto u mna vzbudzuje velku nadej.


[quote="pid:32844, uid:177"]Naznačený směr: Začneme uznávat protilátky. Testovat budeme všechny bez potvrzení o protilátkách (včetně očko). Dvě dávky nechrání dostatečně, musíte na třetí. Důvody: kšeft musí běžet dál, prachy musí odtékat, tunelování státu pokračuje. Nevěřící se nenechali přesvědčit ani vyděsit, tak budou děsit ty na které to zabralo. Rozdělování a fašizace společnosti pokračuje.[/quote] tu si dovolim nesuhlasit, ak by sa protilatky uznavali napr na pol roka, tak to znamena daleko menej testov pre testovania chtivych. Znamenalo by to koniec lockdownov a celkovo navrat k normalnejsiemu fungovaniu. Nieje to ideal, ale lepsie nez to, co mame dnes. Bohuzial gro ludi neodmieta ziadne opatrenia, pretoze aj po takmer dvoch rokoch veria vsetkemu co sa im v mediach povie. Tazko v takej populacie nieco dosiahnut a urcite sa to neda odpiskat naraz, jedine postupnymi krokmi az to zajde do stratena. Uvidime. >Praktický zážitek z místního řeznictví: Dva bodří (sebejistí) starší pánové bez roušek se hlasitě bavili v malé místní prodejně o covidu. Jejich závěr: Je to podvod pro pitomce. Zarazilo mě, jak rychlou odezvu to mělo u okolních rouškařů. Začali se mezi sebou pozorovat a sundávat si roušky pod nos. Nikdo nechce být za pitomce, když tak max. za polovičního... Toto u mna vzbudzuje velku nadej.

Moderator

Dnešní článek ze Seznamu: Ochrana po prodělaném covidu je extrémně silná, říká vědec. Má cenu očkovat?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ochrana-po-prodelanem-covidu-je-extremne-silna-rika-vedec-ma-cenu-ockovat-174201#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=JIKAWETW8ei-202109130633&dop_id=174201&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Lidé, kteří prodělali onemocnění covid-19, jsou až překvapivě dobře a dlouho chráněni před opakovanou infekcí. Vyplývá to z velké analýzy, kterou v minulých týdnech udělal český vakcinolog Marek Petráš, přednosta Ústavu epidemiologie a biostatistiky 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy."


"Pokud se budeme bavit jenom o České republice, byl bych jednoznačně pro uznávání. Přítomnost protilátek charakterizuje, že dotyčná osoba nějakým způsobem covidem prošla. V Izraeli stačí když máte z minulosti hlášenu pozitivitu z PCR testu a od té doby vám běží šestiměsíční lhůta, kterou možná i prodlužují."


Další krůček k uznání protilátek. Ale testování budou chtít zachovat, to je jasné, protože perfektně plní zadání - nástroj řízení (buzerace vybraných skupin, diskriminace a rozdělování) a dolování peněz. Klidně se to může otočit proti očkovaným, článků o tom, že mohou být roznašeči přibývá.


A ještě mě zaujalo toto:
"Pokud by se tu snad konaly nějaké „covidové párty“, kam se budou lidé chodit cíleně nakazit, znamenalo by to další spontánní šíření nákazy, zcela nekontrolované, protože to ti lidé budou tajit, nebudou nikam hlásit."
"Vůbec bych si nepřál, by to někdo interpretoval tak, že je lepší se nechat nakazit než si nechat píchnout do těla vakcínu. Před tím bych důrazně varoval. Očkování je řízený proces a máme jej pod kontrolou. Onemocnění pod kontrolou rozhodně nikdo nemá."


Připadá mi to silně návodné.


Dnešní článek ze Seznamu: Ochrana po prodělaném covidu je extrémně silná, říká vědec. Má cenu očkovat? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ochrana-po-prodelanem-covidu-je-extremne-silna-rika-vedec-ma-cenu-ockovat-174201#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=JIKAWETW8ei-202109130633&dop_id=174201&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Lidé, kteří prodělali onemocnění covid-19, jsou až překvapivě dobře a dlouho chráněni před opakovanou infekcí. Vyplývá to z velké analýzy, kterou v minulých týdnech udělal český vakcinolog Marek Petráš, přednosta Ústavu epidemiologie a biostatistiky 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy." "Pokud se budeme bavit jenom o České republice, byl bych jednoznačně pro uznávání. Přítomnost protilátek charakterizuje, že dotyčná osoba nějakým způsobem covidem prošla. V Izraeli stačí když máte z minulosti hlášenu pozitivitu z PCR testu a od té doby vám běží šestiměsíční lhůta, kterou možná i prodlužují." Další krůček k uznání protilátek. Ale testování budou chtít zachovat, to je jasné, protože perfektně plní zadání - nástroj řízení (buzerace vybraných skupin, diskriminace a rozdělování) a dolování peněz. Klidně se to může otočit proti očkovaným, článků o tom, že mohou být roznašeči přibývá. A ještě mě zaujalo toto: "Pokud by se tu snad konaly nějaké „covidové párty“, kam se budou lidé chodit cíleně nakazit, znamenalo by to další spontánní šíření nákazy, zcela nekontrolované, protože to ti lidé budou tajit, nebudou nikam hlásit." "Vůbec bych si nepřál, by to někdo interpretoval tak, že je lepší se nechat nakazit než si nechat píchnout do těla vakcínu. Před tím bych důrazně varoval. Očkování je řízený proces a máme jej pod kontrolou. Onemocnění pod kontrolou rozhodně nikdo nemá." Připadá mi to silně návodné.

Za první půlrok v Česku zemřelo 76 tisíc lidí, o třetinu více než vloni
V letošním prvním pololetí zemřelo v Česku 76 300 lidí, o 33 procent více než o rok dříve, kdy země byla na počátku epidemie nemoci covid-19. I přes vysoký počet úmrtí počet obyvatel Česka ke konci června opět překročil hranici 10,7 milionu, pod kterou se dostal v letošním prvním čtvrtletí.
Za přírůstkem stojí migrace.
Za leden až červen přibylo 1200 obyvatel, nejméně za posledních osm let.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/za-prvni-pulrok-v-cesku-zemrelo-76-tisic-lidi-o-tretinu-vice/r~16cae778147111ec966d0cc47ab5f122/


**Za první půlrok v Česku zemřelo 76 tisíc lidí, o třetinu více než vloni** V letošním prvním pololetí zemřelo v Česku 76 300 lidí, o 33 procent více než o rok dříve, kdy země byla na počátku epidemie nemoci covid-19. I přes vysoký počet úmrtí počet obyvatel Česka ke konci června opět překročil hranici 10,7 milionu, pod kterou se dostal v letošním prvním čtvrtletí. Za přírůstkem stojí migrace. Za leden až červen přibylo 1200 obyvatel, nejméně za posledních osm let. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/za-prvni-pulrok-v-cesku-zemrelo-76-tisic-lidi-o-tretinu-vice/r~16cae778147111ec966d0cc47ab5f122/

Letom-svetom internetom som narazil na článok, ktorý dáva logicky zdôvodnený návod, ako sa liečiť a vyliečiť z infekcií, pokiaľ sa včas začne liečebný proces.
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/12/imunizace-proti-covidu-jinym-chripkam.html?m=1


Letom-svetom internetom som narazil na článok, ktorý dáva logicky zdôvodnený návod, ako sa liečiť a vyliečiť z infekcií, pokiaľ sa včas začne liečebný proces. https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/12/imunizace-proti-covidu-jinym-chripkam.html?m=1
Upravené 13. 9. 2021 o 11:43

Letom-svetom internetom som narazil na článok
Tolko nepresnosti a zavadzania v tej linke smile , mozno sa tam moj komentar publikuje "Váš komentář bude viditelný až po schválení"


[quote="pid:32868, uid:77"]Letom-svetom internetom som narazil na článok[/quote]Tolko nepresnosti a zavadzania v tej linke (mm) , mozno sa tam moj komentar publikuje "Váš komentář bude viditelný až po schválení"

Nová zpráva ze Seznamu: Novinka v boji s covidem v Česku. Bude to víc „normální“ nemoc


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/novinka-v-boji-s-covidem-v-cesku-bude-to-normalni-nemoc-174562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Hjr33si06gS-202109140739&dop_id=174562&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Testy při podezření na nákazu by pacientům nově měli dělat praktici. Ke covidu se tak bude přistupovat jako k chorobě, s kterou se lidé běžně potýkají. Vyplývá to z doporučeného postupu, na kterém se dohodlo ministerstvo zdravotnictví s praktickými lékaři."


"Nový postup má zrychlit stanovení diagnózy a umožnit zahájení správné léčby. Včasná léčba podáním monoklonálních protilátek totiž může předejít těžkému průběhu nemoci u rizikových pacientů."


To zní nadějně (hlavně pro skutečně ohrožené pacienty)! Lékaři už nebudou moci odmítat provést vyšetření a zahájit včasnou léčbu (léčit po telefonu).


Nová zpráva ze Seznamu: Novinka v boji s covidem v Česku. Bude to víc „normální“ nemoc https://www.seznamzpravy.cz/clanek/novinka-v-boji-s-covidem-v-cesku-bude-to-normalni-nemoc-174562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Hjr33si06gS-202109140739&dop_id=174562&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Testy při podezření na nákazu by pacientům nově měli dělat praktici. Ke covidu se tak bude přistupovat jako k chorobě, s kterou se lidé běžně potýkají. Vyplývá to z doporučeného postupu, na kterém se dohodlo ministerstvo zdravotnictví s praktickými lékaři." "Nový postup má zrychlit stanovení diagnózy a umožnit zahájení správné léčby. Včasná léčba podáním monoklonálních protilátek totiž může předejít těžkému průběhu nemoci u rizikových pacientů." To zní nadějně (hlavně pro skutečně ohrožené pacienty)! Lékaři už nebudou moci odmítat provést vyšetření a zahájit včasnou léčbu (léčit po telefonu).

Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze).


Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze).

Moderator

Mal z vas niekto problemy?


Mal som priatelku. Dala sa zaockovat. Kratko na to sme sa rozisli.
Pocas tej kratkej doby sa u mna vyskytlo ako keby pnutie vo vnutri v hlave, nebola to bolest, i tak to bolo neprijemne.
Mozno zo stresu, mozno nie, mozno z jej ockovania... Prislo to nahle pocas soferovania. Potom sa to na dalsi den skludnilo, ale bolo to stale viac ci menej trochu citelne tyzdne.
Po tom, co nie sme spolu, uz nemavam tieto pocity v hlave, vytratilo sa to.


[quote="pid:33049, uid:10"]Mal z vas niekto problemy?[/quote] Mal som priatelku. Dala sa zaockovat. Kratko na to sme sa rozisli. Pocas tej kratkej doby sa u mna vyskytlo ako keby pnutie vo vnutri v hlave, nebola to bolest, i tak to bolo neprijemne. Mozno zo stresu, mozno nie, mozno z jej ockovania... Prislo to nahle pocas soferovania. Potom sa to na dalsi den skludnilo, ale bolo to stale viac ci menej trochu citelne tyzdne. Po tom, co nie sme spolu, uz nemavam tieto pocity v hlave, vytratilo sa to.

Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze).


Pouze můj názor: Imunitní systém potřebuje tréning. Při dlouhodobé izolaci bez podmětů ochabuje. Po návratu si organizmus musí zvyknout na nové podměty (vytvořit si protilátky proti novým patogenům, pokud jsou přítomny) - viz. malé děti, když přijdou do nového kolektivu.
Člověk je tvor sociální - pro zdravý duševní stav potřebuje sociální komunikaci.


[quote="pid:33049, uid:10"]Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze).[/quote] Pouze můj názor: Imunitní systém potřebuje tréning. Při dlouhodobé izolaci bez podmětů ochabuje. Po návratu si organizmus musí zvyknout na nové podměty (vytvořit si protilátky proti novým patogenům, pokud jsou přítomny) - viz. malé děti, když přijdou do nového kolektivu. Člověk je tvor sociální - pro zdravý duševní stav potřebuje sociální komunikaci.

Mal z vas niekto problemy?


Takmer každý deň som v styku so zaočkovanými. Pravidelne užívam Čágu, Zinok, vitamín C (od konca septembra začnem aj s vitamínom D). Práca v kancelárii alebo vo výrobe, ale po 8 hod každý deň do večera na slnku fyzická práca. Zatiaľ som na sebe nezbadal žiadne zmeny. Viac robiť nebudem, ľuďom sa vyhýbať nebudem. Verím niekomu nie v niekoho, snažím sa žiť podľa svedomia (nie vždy sa mi to darísmile každý máme svoje chyby ) a tak sa k tomu aj staviam.


[quote="pid:33049, uid:10"]Mal z vas niekto problemy?[/quote] Takmer každý deň som v styku so zaočkovanými. Pravidelne užívam Čágu, Zinok, vitamín C (od konca septembra začnem aj s vitamínom D). Práca v kancelárii alebo vo výrobe, ale po 8 hod každý deň do večera na slnku fyzická práca. Zatiaľ som na sebe nezbadal žiadne zmeny. Viac robiť nebudem, ľuďom sa vyhýbať nebudem. Verím niekomu nie v niekoho, snažím sa žiť podľa svedomia (nie vždy sa mi to darí:) každý máme svoje chyby ) a tak sa k tomu aj staviam.

Z ďalšieho spoľahlivého zdroja som sa dopočul o falšovaní štatistík ľudí v nemocniciach. Jeden pacient bol vykázaný ako piati. Hojne sa to dialo aj pri presunoch medzi nemocnicami, takto ho vykázala každá nemocnica ako nového.


Z ďalšieho spoľahlivého zdroja som sa dopočul o falšovaní štatistík ľudí v nemocniciach. Jeden pacient bol vykázaný ako piati. Hojne sa to dialo aj pri presunoch medzi nemocnicami, takto ho vykázala každá nemocnica ako nového.

Moderátor

To zní nadějně (hlavně pro skutečně ohrožené pacienty)! Lékaři už nebudou moci odmítat provést vyšetření a zahájit včasnou léčbu (léčit po telefonu).


zni to nadejne, ale jsem uz paranoidni a "neverici tomas", co se tyce takovych prohlaseni, jakkoliv chci byt optimista. nekteri lekari berou covid normalne od zacatku, jini se chovaji, jako kdyby tady radila ebola. v kvetnu 2020 jsem sla k zubari a naprosto vse v pohode. v ten stejny den jsem sla na vstupni prohlidku a ta obvodni doktorka se chovala, jako kdybychom byli v centru tropickych nemoci.
btw: seznam nectu, jen kdyz oteviram nejaky doporuceny link. pri otevreni vaseho linku tam byl i clanek z izraele: „S lidmi, kteří nejsou očkovaní, nám dochází trpělivost,“ nebral si Benet servítky./trpelivost uz dosla i normalnim lidem vsude na svete a vrchnost ztraci nervy. kdyz psychopati ztraci nervy, delaji chyby. musime jeste vydrzet a neztratit nervy my.


[quote="pid:33039, uid:177"]To zní nadějně (hlavně pro skutečně ohrožené pacienty)! Lékaři už nebudou moci odmítat provést vyšetření a zahájit včasnou léčbu (léčit po telefonu).[/quote] zni to nadejne, ale jsem uz paranoidni a "neverici tomas", co se tyce takovych prohlaseni, jakkoliv chci byt optimista. nekteri lekari berou covid normalne od zacatku, jini se chovaji, jako kdyby tady radila ebola. v kvetnu 2020 jsem sla k zubari a naprosto vse v pohode. v ten stejny den jsem sla na vstupni prohlidku a ta obvodni doktorka se chovala, jako kdybychom byli v centru tropickych nemoci. btw: seznam nectu, jen kdyz oteviram nejaky doporuceny link. pri otevreni vaseho linku tam byl i clanek z izraele: „S lidmi, kteří nejsou očkovaní, nám dochází trpělivost,“ nebral si Benet servítky./trpelivost uz dosla i normalnim lidem vsude na svete a vrchnost ztraci nervy. kdyz psychopati ztraci nervy, delaji chyby. musime jeste vydrzet a neztratit nervy my.

zni to nadejne, ale jsem uz paranoidni a "neverici tomas", co se tyce takovych prohlaseni, jakkoliv chci byt optimista. nekteri lekari berou covid normalne od zacatku, jini se chovaji, jako kdyby tady radila ebola. v kvetnu 2020 jsem sla k zubari a naprosto vse v pohode.

Zubaři jsou prakticky všichni v pohodě, musí z něčeho žít, že... Přece kvůli covidu nezchudnou. U ostatních je to individuální, záleží na osobnosti doktora, ale i na pacientovi. Nenechte se odbýt a pokud je to potřeba a klidně změňte lékaře, když ten váš vás nechce léčit.


[quote="pid:33084, uid:347"]zni to nadejne, ale jsem uz paranoidni a "neverici tomas", co se tyce takovych prohlaseni, jakkoliv chci byt optimista. nekteri lekari berou covid normalne od zacatku, jini se chovaji, jako kdyby tady radila ebola. v kvetnu 2020 jsem sla k zubari a naprosto vse v pohode.[/quote] Zubaři jsou prakticky všichni v pohodě, musí z něčeho žít, že... Přece kvůli covidu nezchudnou. U ostatních je to individuální, záleží na osobnosti doktora, ale i na pacientovi. Nenechte se odbýt a pokud je to potřeba a klidně změňte lékaře, když ten váš vás nechce léčit.

Zubaři jsou prakticky všichni v pohodě, musí z něčeho žít, že


my sme teraz zubára menili. Už stačilo. Doteraz netrebalo testy a už sme v oranžovom a sestrička, že potrebujem test, keď idem so synom/8r./, tak som jej povedala, že počkám vonku. Ani v čakárni nemôžte byť mi vraví. Tak fajn, počkám vonku, dám synovi peniaze, kartičku, pojde sám. On nemá problém. Fajn. Volá mi ďalší deň, musíte mať test aj keď budete čakať vonku. Prosííím. Tak neprídeme. Dovidenia.
Nato som našla iného zubára, kt. nemá ani vycapené rúška, opatrenia. Zobrali nás v pohode. Nič nepýtali. Sestrička od starého len pozerala, keď som prišla pre karty.


Každý lekár to berie inak, nedá sa paušalizovať.
Náš obvoďák ordinuje normálne, žiadne na telefóne. Rúško mu vysí na jednom uchu, keď prídem :-) A zakazuje očkovať, hlavne, aby sme deti nedávali. Svokrin lekár berie len po objednaní a je v skafandri s respirátorom! A ten očkuje sám jedna radosť.


Dnes mi mama vravela,/chodí dosť po doktoroch/že sa ľudia sťažujú, že sú chorí aj keď sú očkovaní. Známej dcéra prekonala kovid, dala sa očkovať, a teraz má zas kovid, je v karanténe./nemusí to byť kovid,podľa mňa, no nejaké respir. ochorenie, keďže je už jeseň, tak je to normálne/
Na BJ nemocnicu je veľa sťažností, že tam prídete, problém je s ošetrením, bez testu ani na krok a musia sa testovať aj očkovaní po novom.
Starostlivosť katastrofálna.... a stadiaľ nohami napred.


[quote="pid:33159, uid:177"]Zubaři jsou prakticky všichni v pohodě, musí z něčeho žít, že[/quote] my sme teraz zubára menili. Už stačilo. Doteraz netrebalo testy a už sme v oranžovom a sestrička, že potrebujem test, keď idem so synom/8r./, tak som jej povedala, že počkám vonku. Ani v čakárni nemôžte byť mi vraví. Tak fajn, počkám vonku, dám synovi peniaze, kartičku, pojde sám. On nemá problém. Fajn. Volá mi ďalší deň, musíte mať test aj keď budete čakať vonku. Prosííím. Tak neprídeme. Dovidenia. Nato som našla iného zubára, kt. nemá ani vycapené rúška, opatrenia. Zobrali nás v pohode. Nič nepýtali. Sestrička od starého len pozerala, keď som prišla pre karty. Každý lekár to berie inak, nedá sa paušalizovať. Náš obvoďák ordinuje normálne, žiadne na telefóne. Rúško mu vysí na jednom uchu, keď prídem :-) A zakazuje očkovať, hlavne, aby sme deti nedávali. Svokrin lekár berie len po objednaní a je v skafandri s respirátorom! A ten očkuje sám jedna radosť. Dnes mi mama vravela,/chodí dosť po doktoroch/že sa ľudia sťažujú, že sú chorí aj keď sú očkovaní. Známej dcéra prekonala kovid, dala sa očkovať, a teraz má zas kovid, je v karanténe./nemusí to byť kovid,podľa mňa, no nejaké respir. ochorenie, keďže je už jeseň, tak je to normálne/ Na BJ nemocnicu je veľa sťažností, že tam prídete, problém je s ošetrením, bez testu ani na krok a musia sa testovať aj očkovaní po novom. Starostlivosť katastrofálna.... a stadiaľ nohami napred.

Letom-svetom internetom som narazil na článok, ktorý dáva logicky zdôvodnený návod, ako sa liečiť a vyliečiť z infekcií, pokiaľ sa včas začne liečebný proces.
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/12/imunizace-proti-covidu-jinym-chripkam.html?m=1

U bakteriálnych infekcií to môže mať význam. U virových ťažko povedať. Vírus, aj keď sa považuje za čosi živé, nechová sa ako klasický živý organizmus, v ktorého vnútri sa čosi deje a prebiehajú tam procesy. Virus býva opisovaný, ako genetická informácia, ktorá je zapúzdrená vo vonkajšom obale (ten najjednoduchší druh virusu), ktorého molekuly jednak chránia DNA/RNA molekulu pred zničením, a zároveň sú schopné reagovať na molekuly (receptory) bunky, kde po spojení týchto molekúl viru a bunky sa spúšťajú ďalšie procesy (akoby aktivovali nejaký spínač).
Virus sa nedokáže sám hýbať, nedokáže sa sám rozmnožovať, sám rásť, sám si vyrábať energiu. Je to len hrudka bielkovín, ktorá je unášaná telom.


Z tohto hľadiska sú ťažko predstaviteľné výrazy vakcinátorov, ako "oslabený virus" "inaktivovaný/usmrtený virus". Ako môže byť niečo, čo nemá nad sebou žiadnu moc a chová sa ako neživá častica, oslabené alebo usmrtené?


Dlho som googlil, nakoniec som niečo našiel o "oslabovaní virusu" (atuneovanie viru). Myslí sa tým znehodnotenie genetickej informácie vo viruse. Je na to niekoľko spôsobov. Buď sa virus mnohonásobne opakovane množí v bunkovej kultúre, až je tak zmutovaný, že sa považuje za pomerne neškodný. Alebo sa oslabuje inými spôsobmi, napr. genetickou úpravou genových sekvencii. Prípadne iné zložitejšie spôsoby genetického inžinierstva.


O usmrtení viru som sa dočítal, že sa robí buď tepelne, chemicky alebo žiarením. Tomuto žial celkom nerozumiem, netuším, čo sa fyzicky s tým virusom stane, či sa celkom rozpadne na franforce a nemá sa ako viac dostať do bunky, ale čo potom vyvolá imunitnú reakciu? Tie zvyšky viru?
https://www.wikiskripta.eu/w/Vyu%C5%BEit%C3%AD_atenuovan%C3%BDch_vir%C5%AF


Preto si len ťažko viem predstaviť, že by teplota 39 stupňov niečo urobila s touto nehybnou hrudkou bielkovín (zvanou virus). Na poškodenie obalu to iste stačiť nebude. Virus nemá metabolizmus ako bunka/baktéria, kde by to mohlo hrať rolu. Ale je to len môj amatérsky názor.


[quote="pid:32868, uid:77"]Letom-svetom internetom som narazil na článok, ktorý dáva logicky zdôvodnený návod, ako sa liečiť a vyliečiť z infekcií, pokiaľ sa včas začne liečebný proces. https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/12/imunizace-proti-covidu-jinym-chripkam.html?m=1[/quote] U bakteriálnych infekcií to môže mať význam. U virových ťažko povedať. Vírus, aj keď sa považuje za čosi živé, nechová sa ako klasický živý organizmus, v ktorého vnútri sa čosi deje a prebiehajú tam procesy. Virus býva opisovaný, ako genetická informácia, ktorá je zapúzdrená vo vonkajšom obale (ten najjednoduchší druh virusu), ktorého molekuly jednak chránia DNA/RNA molekulu pred zničením, a zároveň sú schopné reagovať na molekuly (receptory) bunky, kde po spojení týchto molekúl viru a bunky sa spúšťajú ďalšie procesy (akoby aktivovali nejaký spínač). Virus sa nedokáže sám hýbať, nedokáže sa sám rozmnožovať, sám rásť, sám si vyrábať energiu. Je to len hrudka bielkovín, ktorá je unášaná telom. Z tohto hľadiska sú ťažko predstaviteľné výrazy vakcinátorov, ako "oslabený virus" "inaktivovaný/usmrtený virus". Ako môže byť niečo, čo nemá nad sebou žiadnu moc a chová sa ako neživá častica, oslabené alebo usmrtené? Dlho som googlil, nakoniec som niečo našiel o "oslabovaní virusu" (atuneovanie viru). Myslí sa tým znehodnotenie genetickej informácie vo viruse. Je na to niekoľko spôsobov. Buď sa virus mnohonásobne opakovane množí v bunkovej kultúre, až je tak zmutovaný, že sa považuje za pomerne neškodný. Alebo sa oslabuje inými spôsobmi, napr. genetickou úpravou genových sekvencii. Prípadne iné zložitejšie spôsoby genetického inžinierstva. O usmrtení viru som sa dočítal, že sa robí buď tepelne, chemicky alebo žiarením. Tomuto žial celkom nerozumiem, netuším, čo sa fyzicky s tým virusom stane, či sa celkom rozpadne na franforce a nemá sa ako viac dostať do bunky, ale čo potom vyvolá imunitnú reakciu? Tie zvyšky viru? https://www.wikiskripta.eu/w/Vyu%C5%BEit%C3%AD_atenuovan%C3%BDch_vir%C5%AF Preto si len ťažko viem predstaviť, že by teplota 39 stupňov niečo urobila s touto nehybnou hrudkou bielkovín (zvanou virus). Na poškodenie obalu to iste stačiť nebude. Virus nemá metabolizmus ako bunka/baktéria, kde by to mohlo hrať rolu. Ale je to len môj amatérsky názor.

Časopis Lancet zveřejnil článek, v němž se uvádí, že není třeba hromadného přeočkování


Skupina mezinárodních odborníků z oblasti medicíny publikovaná v článku The Lancet, že v současné době není nutné masivní přeočkování proti COVID-19.


"Závěry, ke kterým jsme dospěli, nedokazují naléhavou potřebu masové revakcinace populace, protože účinnost vakcín obecně zůstává vysoká - alespoň v současné fázi pandemie," uzavírají vědci.


Mezi autory studie jsou lékaři, kteří dříve spolupracovali se Světovou zdravotnickou organizací a americkým úřadem pro kontrolu potravin a léčiv. Vědci uznávají, že v průběhu času může účinek proti covidových vakcín oslabit, ale zůstávají účinné proti komplikacím způsobeným COVID-19, to znamená, že plní svůj hlavní úkol. Vědci poznamenávají, že imunitní systém má několik úrovní ochrany, takže i relativní pokles hladiny protilátek vám umožňuje zachovat schopnost odolávat těžkým formám onemocnění.
https://www.kommersant.ru/doc/4986408?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Časopis Lancet zveřejnil článek, v němž se uvádí, že není třeba hromadného přeočkování Skupina mezinárodních odborníků z oblasti medicíny publikovaná v článku The Lancet, že v současné době není nutné masivní přeočkování proti COVID-19. "Závěry, ke kterým jsme dospěli, nedokazují naléhavou potřebu masové revakcinace populace, protože účinnost vakcín obecně zůstává vysoká - alespoň v současné fázi pandemie," uzavírají vědci. Mezi autory studie jsou lékaři, kteří dříve spolupracovali se Světovou zdravotnickou organizací a americkým úřadem pro kontrolu potravin a léčiv. Vědci uznávají, že v průběhu času může účinek proti covidových vakcín oslabit, ale zůstávají účinné proti komplikacím způsobeným COVID-19, to znamená, že plní svůj hlavní úkol. Vědci poznamenávají, že imunitní systém má několik úrovní ochrany, takže i relativní pokles hladiny protilátek vám umožňuje zachovat schopnost odolávat těžkým formám onemocnění. https://www.kommersant.ru/doc/4986408?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

61418dc146186
61418dc150971
61418dc158d1b


vypada to, ze zaprisahli vyznavaci pieksu si zacinaji konecne klast otazky.


![61418dc146186](serve/attachment&path=61418dc146186) ![61418dc150971](serve/attachment&path=61418dc150971) ![61418dc158d1b](serve/attachment&path=61418dc158d1b) vypada to, ze zaprisahli vyznavaci pieksu si zacinaji konecne klast otazky.

O usmrtení viru som sa dočítal, že sa robí buď tepelne, chemicky alebo žiarením.
ja navrhujem teplu vanu s aroma lampickami


[quote="pid:33185, uid:6"]O usmrtení viru som sa dočítal, že sa robí buď tepelne, chemicky alebo žiarením.[/quote]ja navrhujem teplu vanu s aroma lampickami

Kancelar zverejnil(a) pred 1 dňom o 11:35
Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze).


Ja som bola už trikrát medzi full zaočkovanymi kolegami a nič. Ale sme od seba v kancli vzdialení dosť a všimla som si, že keď idú za mnou nasadia si rúško, asi sa ma boja. Cele leto chodím po kúpaliskách, boli sme v kúpeľoch a nedávno v Štúrove, podľa mňa gro opichanych a nič nám zatiaľ nie je, ale bolo tam dosť hnusne kaslajucich ľudí, čo mi vadilo, že chodia na dovolenku. Inak v práci sa nikto na nejaké problémy po vakcínu nesťažuje


Susedia sa predčasne vrátili z kúpeľov, dávno opichani, je im zle, už druhý týždeň sú na antibiotiká h, a musí im byť fakt zle, lebo ona je motorová myš, a už dva týždne nerobí na záhrade, vraj majú niečo s prieduskami.


Otcova sestra pred 8 rokmi operovana na rakovinu mozgu, každý rok v novembri chodila na kontroly, všetko ôk, v máji ešte o tom hovorila ze v novembri ďalšia kontrola, do mesiaca po druhom ockovani, také strašné metastázy, už je pochovaná, samozrejme nám povedali, ze to nie je z vakcíny


Kancelar zverejnil(a) pred 1 dňom o 11:35 Mozno hlupa otazka, ale je bezpecne ist napr. na plavaren ci do kanclu medzi kolegov? Mal z vas niekto problemy? Ja som rok a pol na home office a konecne mam moznost ist uz aj medzi ludi. Donekonecna sa izolovat neda (niezeby som sa nestretaval s kolegami, ale nie na dennej baze). Ja som bola už trikrát medzi full zaočkovanymi kolegami a nič. Ale sme od seba v kancli vzdialení dosť a všimla som si, že keď idú za mnou nasadia si rúško, asi sa ma boja. Cele leto chodím po kúpaliskách, boli sme v kúpeľoch a nedávno v Štúrove, podľa mňa gro opichanych a nič nám zatiaľ nie je, ale bolo tam dosť hnusne kaslajucich ľudí, čo mi vadilo, že chodia na dovolenku. Inak v práci sa nikto na nejaké problémy po vakcínu nesťažuje Susedia sa predčasne vrátili z kúpeľov, dávno opichani, je im zle, už druhý týždeň sú na antibiotiká h, a musí im byť fakt zle, lebo ona je motorová myš, a už dva týždne nerobí na záhrade, vraj majú niečo s prieduskami. Otcova sestra pred 8 rokmi operovana na rakovinu mozgu, každý rok v novembri chodila na kontroly, všetko ôk, v máji ešte o tom hovorila ze v novembri ďalšia kontrola, do mesiaca po druhom ockovani, také strašné metastázy, už je pochovaná, samozrejme nám povedali, ze to nie je z vakcíny

Zvláštne sú tie problémy s prieduškami, moja zaočkovaná mama mala tiež sílný zápal, ktorý vyzeral ako chronická alergia. Lekárka jej dala antibiotiká a trvalo viac ako 2 týždne, než sa z toho dostala. Takéto niečo vraj nikdy v živote nemala.


Inak toto je zlé vlákno na diskusiu o vedlajších účinkoch vakcín smile


Zvláštne sú tie problémy s prieduškami, moja zaočkovaná mama mala tiež sílný zápal, ktorý vyzeral ako chronická alergia. Lekárka jej dala antibiotiká a trvalo viac ako 2 týždne, než sa z toho dostala. Takéto niečo vraj nikdy v živote nemala. Inak toto je zlé vlákno na diskusiu o vedlajších účinkoch vakcín ;)

Inak toto je zlé vlákno na diskusiu o vedlajších účinkoch vakcín


Len som odpovedala na dotaz a pridala info k očkovaním, už sa mi nechcelo ísť do iného vlákna, ale ok


Inak toto je zlé vlákno na diskusiu o vedlajších účinkoch vakcín Len som odpovedala na dotaz a pridala info k očkovaním, už sa mi nechcelo ísť do iného vlákna, ale ok

Jak rozeštvat lidi mezi sebou .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vylejte-vakciny-Je-konec-Vybuch-v-Cesku-Tolik-vzteku-dlouho-nebylo-676888
Moudrá vláda ted vyslyší hlasy opíchaných a uzná , že nebezpeční jsou ti zdraví , neopíchaní . Protože jsou zdraví a to se nehodí do genocidních plánů .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Testovat-ockovane-Ne-To-nikdy-nebude-Nastvany-Babis-po-ranu-v-PL-676897
Babiš by mohl hrát v pohádce , Pejsek dělá mnau , kočička haf . Jde mu to moc dobře , to oblbování lidí .


Jak rozeštvat lidi mezi sebou . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vylejte-vakciny-Je-konec-Vybuch-v-Cesku-Tolik-vzteku-dlouho-nebylo-676888 Moudrá vláda ted vyslyší hlasy opíchaných a uzná , že nebezpeční jsou ti zdraví , neopíchaní . Protože jsou zdraví a to se nehodí do genocidních plánů . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Testovat-ockovane-Ne-To-nikdy-nebude-Nastvany-Babis-po-ranu-v-PL-676897 Babiš by mohl hrát v pohádce , Pejsek dělá mnau , kočička haf . Jde mu to moc dobře , to oblbování lidí .

Preto si len ťažko viem predstaviť, že by teplota 39 stupňov niečo urobila s touto nehybnou hrudkou bielkovín (zvanou virus).


Jardo, ja verím Bohu a keďže sme všetci tu vďaka jeho prezieravému modelovaniu človeka, napriek tisícročiam neočkovania a zlým hygienickým, potravinovým a energetickým podmienkam toto telo prežilo do dnešných dní.
Taká rýpavá otázka, prečo by telo robilo niečo nezmyselne a pri infekcii napr. chrípkou(preukázateľne vírusového pôvodu) v prvej línii zdvihne teplotu? Ak by to nemalo význam, určite by k takému radikálnemu kroku a nevyváženej tepelnej bilancii by nepristupovalo.
Stáročiami overený recept pre telo, ako si odpomôcť od chorôb aj vírusoveho pôvodu, zapísaný v našej DNA.
Mimochodom, keď už sme pri DNA, neskutočne sa bavím na dementnom vyjadrení takzvaných genetikov, že väčšina DNA je nadbytočná a bez úžitku. Totálna magorina. Veď pri splodení človeka iba jediný reťazec nesie kompletnú informáciu o každej bunke človeka, o jeho funkcionalite, previazanosti na ostatné bunky ako aj vonkajšie prostredie, interakciu s inými bunkami iných organizmov previazaných na imunitný systém človeka(napr. v črevách), morfológiu orgánov ako i výsledného človeka, jeho správanie... Na to tie 3 Gb dát obsiahnutých v jedinej špirále jedinej bunky(kde sa hrabú dnešné počítače) je viac ako nutných aj s nevyhnutnými bezpečnostnými poistkami proti chybám reťazca(samoopravný kód). Stále tvrdím, že GP je totálny idiot, nechápajúci dielo Boha a ani len schopní úspešnej imitácie, doslova binárny debil(i tá zmieňovaná DNA nie je binárna). Všetko delí iba na dva stavy, čierne-biele, dobrý-zlý, koalícia-opozícia stále ignorujúc základný boží princíp: harmóniu v rozmanitosti. Je ho nutné odstaviť, lebo nie je schopní doviesť ľudstvo k Človečenstvu.


[quote="pid:33185, uid:6"]Preto si len ťažko viem predstaviť, že by teplota 39 stupňov niečo urobila s touto nehybnou hrudkou bielkovín (zvanou virus).[/quote] Jardo, ja verím Bohu a keďže sme všetci tu vďaka jeho prezieravému modelovaniu človeka, napriek tisícročiam neočkovania a zlým hygienickým, potravinovým a energetickým podmienkam toto telo prežilo do dnešných dní. Taká rýpavá otázka, prečo by telo robilo niečo nezmyselne a pri infekcii napr. chrípkou(preukázateľne vírusového pôvodu) v prvej línii zdvihne teplotu? Ak by to nemalo význam, určite by k takému radikálnemu kroku a nevyváženej tepelnej bilancii by nepristupovalo. Stáročiami overený recept pre telo, ako si odpomôcť od chorôb aj vírusoveho pôvodu, zapísaný v našej DNA. Mimochodom, keď už sme pri DNA, neskutočne sa bavím na dementnom vyjadrení takzvaných genetikov, že väčšina DNA je nadbytočná a bez úžitku. Totálna magorina. Veď pri splodení človeka iba jediný reťazec nesie kompletnú informáciu o každej bunke človeka, o jeho funkcionalite, previazanosti na ostatné bunky ako aj vonkajšie prostredie, interakciu s inými bunkami iných organizmov previazaných na imunitný systém človeka(napr. v črevách), morfológiu orgánov ako i výsledného človeka, jeho správanie... Na to tie 3 Gb dát obsiahnutých v jedinej špirále jedinej bunky(kde sa hrabú dnešné počítače) je viac ako nutných aj s nevyhnutnými bezpečnostnými poistkami proti chybám reťazca(samoopravný kód). Stále tvrdím, že GP je totálny idiot, nechápajúci dielo Boha a ani len schopní úspešnej imitácie, doslova binárny debil(i tá zmieňovaná DNA nie je binárna). Všetko delí iba na dva stavy, čierne-biele, dobrý-zlý, koalícia-opozícia stále ignorujúc základný boží princíp: **harmóniu v rozmanitosti**. Je ho nutné odstaviť, lebo nie je schopní doviesť ľudstvo k Človečenstvu.
Upravené 15. 9. 2021 o 13:11

Každý lekár to berie inak, nedá sa paušalizovať.
Náš obvoďák ordinuje normálne, žiadne na telefóne. Rúško mu vysí na jednom uchu, keď prídem :-) A zakazuje očkovať, hlavne, aby sme deti nedávali. Svokrin lekár berie len po objednaní a je v skafandri s respirátorom! A ten očkuje sám jedna radosť.


ano, kazdy to bere jinak. pritel prodelal covid, mel plicni embolii a zapal plic, byl tyden v nemocnici. po mesici po propusteni sel k obvodni a tak zacala hystericky otevirat okno a vetrala. pritel ji rikal, ze prece uz je zdravy.
chodim k te stejne obvodni a kdyz jsem se chtela objednat na pre_pieksovani (po 5 letech) na encefallidu, tak sestra mi hned hlasila, sama od sebe, ze musim mit rozestup mezi pieksem na covid a encefalitidou. jsem ji rekla, ze ja na covid rozhodne nepujdu. otravilo me to tak, ze jsem si rekla, ze uz asi se nebudu prepieksovavat na encefalitidu vubec...
mam znamou doktorku, ktera mi uz loni rekla, ze je na doktory vyvijen velky tlak. ona to sama nikdy nehrotila, ale rekla, ze se musela nechat pieksnout, aby mohla vykonavat povolani, ovsem odmitla, ze by mela vakciny u sebe v ambulanci. na druhe strane jina doktorka mi rekla, ze ona se "nezucastni experimentu" a nenecha se. obe maji privatni ambulanci.


[quote="pid:33180, uid:94"]Každý lekár to berie inak, nedá sa paušalizovať. Náš obvoďák ordinuje normálne, žiadne na telefóne. Rúško mu vysí na jednom uchu, keď prídem :-) A zakazuje očkovať, hlavne, aby sme deti nedávali. Svokrin lekár berie len po objednaní a je v skafandri s respirátorom! A ten očkuje sám jedna radosť.[/quote] ano, kazdy to bere jinak. pritel prodelal covid, mel plicni embolii a zapal plic, byl tyden v nemocnici. po mesici po propusteni sel k obvodni a tak zacala hystericky otevirat okno a vetrala. pritel ji rikal, ze prece uz je zdravy. chodim k te stejne obvodni a kdyz jsem se chtela objednat na pre_pieksovani (po 5 letech) na encefallidu, tak sestra mi hned hlasila, sama od sebe, ze musim mit rozestup mezi pieksem na covid a encefalitidou. jsem ji rekla, ze ja na covid rozhodne nepujdu. otravilo me to tak, ze jsem si rekla, ze uz asi se nebudu prepieksovavat na encefalitidu vubec... mam znamou doktorku, ktera mi uz loni rekla, ze je na doktory vyvijen velky tlak. ona to sama nikdy nehrotila, ale rekla, ze se musela nechat pieksnout, aby mohla vykonavat povolani, ovsem odmitla, ze by mela vakciny u sebe v ambulanci. na druhe strane jina doktorka mi rekla, ze ona se "nezucastni experimentu" a nenecha se. obe maji privatni ambulanci.
Upravené 15. 9. 2021 o 15:58

vypada to, ze zaprisahli vyznavaci pieksu si zacinaji konecne klast otazky.


Nechcem to zakríknuť, ale to sú skvelé správy.


[quote="pid:33199, uid:347"]vypada to, ze zaprisahli vyznavaci pieksu si zacinaji konecne klast otazky.[/quote] Nechcem to zakríknuť, ale to sú skvelé správy.

Moderátor

C'R
Testy na Covid ve skolach pokracovat zatim nebudou. Podle Vojtecha je pozitivni jen hrstka.

https://cz.sputniknews.com/20210915/testy-na-covid-ve-skolach-pokracovat-zatim-nebudou-podle-vojtecha-je-pozitivnich-jen-hrstka-15846383.html


V Rakousku na skolach se zmirnuji podminky pro pozitivne testovane deti do 10 let a taktez karantenu.
Neockovani musi nosit v obchodech, na uradech atd. FFP2 masky od 15.9.2021. Kdo to bude kontrolovat se zatim nevi. Mela by kontrolovat policie, ale ta tvrdi, ze to nespada do jeji kompetence. Majitele nebo vedouci obchodu by meli dohlizet, ale ti se k tomu moc nemaji, bude to zalezet na jejich uvedomelosti.
hlasi ORF.


**C'R** **Testy na Covid ve skolach pokracovat zatim nebudou. Podle Vojtecha je pozitivni jen hrstka. ** https://cz.sputniknews.com/20210915/testy-na-covid-ve-skolach-pokracovat-zatim-nebudou-podle-vojtecha-je-pozitivnich-jen-hrstka-15846383.html V Rakousku na skolach se zmirnuji podminky pro pozitivne testovane deti do 10 let a taktez karantenu. Neockovani musi nosit v obchodech, na uradech atd. FFP2 masky od 15.9.2021. Kdo to bude kontrolovat se zatim nevi. Mela by kontrolovat policie, ale ta tvrdi, ze to nespada do jeji kompetence. Majitele nebo vedouci obchodu by meli dohlizet, ale ti se k tomu moc nemaji, bude to zalezet na jejich uvedomelosti. hlasi ORF.

keď už sme pri DNA, neskutočne sa bavím na dementnom vyjadrení takzvaných genetikov, že väčšina DNA je nadbytočná a bez úžitku. Totálna magorina.
Na to jejich vyjádření jediná odpověď: "mají pravdu" - pár kousků programového kódu z DNA na robota stačí a o řízení "stroje" se přece postará dálkové ovládání pomocí čipu. První prototypy/vzorky prozatím s oddělitelným čipem (mobilem) již pokusně běhají.
Vždyť oni Člověka - toho tady satanisti přeci vůbec nepotřebují. A ještě snad aby uměl rozmlouvat s Bohem???
smile


[quote="pid:33233, uid:77"]keď už sme pri DNA, neskutočne sa bavím na dementnom vyjadrení takzvaných genetikov, že väčšina DNA je nadbytočná a bez úžitku. Totálna magorina.[/quote]Na to jejich vyjádření jediná odpověď: "mají pravdu" - pár kousků programového kódu z DNA na robota stačí a o řízení "stroje" se přece postará dálkové ovládání pomocí čipu. První prototypy/vzorky prozatím s oddělitelným čipem (mobilem) již pokusně běhají. Vždyť oni Člověka - toho tady satanisti přeci vůbec nepotřebují. A ještě snad aby uměl rozmlouvat s Bohem??? |-)

Nejsem si jistý zda zde tento článek už neproběhl . Ale stojí to za přečtení , člověk si při něm uvědomí , že skutečně není idiot , když pokládá otázky a nedůvěřuje tomu , co je přeci samo sebou .
https://outsidermedia.cz/kretenismus-nejen-ruske-mediciny-1-dil/


Nejsem si jistý zda zde tento článek už neproběhl . Ale stojí to za přečtení , člověk si při něm uvědomí , že skutečně není idiot , když pokládá otázky a nedůvěřuje tomu , co je přeci samo sebou . https://outsidermedia.cz/kretenismus-nejen-ruske-mediciny-1-dil/

Nejsem si jistý zda zde tento článek už neproběhl . Ale stojí to za přečtení , člověk si při něm uvědomí , že skutečně není idiot , když pokládá otázky a nedůvěřuje tomu , co je přeci samo sebou .

Ano, stejně jako tento článek: https://outsidermedia.cz/prichazi-revoluce-ve-virologii/


[quote="pid:33358, uid:185"]Nejsem si jistý zda zde tento článek už neproběhl . Ale stojí to za přečtení , člověk si při něm uvědomí , že skutečně není idiot , když pokládá otázky a nedůvěřuje tomu , co je přeci samo sebou .[/quote] Ano, stejně jako tento článek: https://outsidermedia.cz/prichazi-revoluce-ve-virologii/

V Rakousku na skolach se zmirnuji podminky pro pozitivne testovane deti do 10 let a taktez karantenu.
Neockovani musi nosit v obchodech, na uradech atd. FFP2 masky od 15.9.2021


https://www.youtube.com/watch?v=C-fZ3cpg7L4


Yori, umite nemecky, podivejte se na to video. reportaz ze vcerejska, reakce lidi na opatreni. oni si vzdy vyberou takove "objektivni" lidi na to posouzeni:-)))


[quote="pid:33270, uid:68"]V Rakousku na skolach se zmirnuji podminky pro pozitivne testovane deti do 10 let a taktez karantenu. Neockovani musi nosit v obchodech, na uradech atd. FFP2 masky od 15.9.2021[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=C-fZ3cpg7L4 Yori, umite nemecky, podivejte se na to video. reportaz ze vcerejska, reakce lidi na opatreni. oni si vzdy vyberou takove "objektivni" lidi na to posouzeni:-)))

Preco to tu este nieje?


https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109251/epidemie-politicke-zvule-reflex-odhalil-kdo-muze-za-nezakonna-covidova-opatreni-ministerstva-zdravotnictvi.html


https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/109255/zastavte-absurdni-hru-kolem-covidu-a-zruste-opatreni-podobne-jako-velka-britanie-ci-dansko-zada-vyzva-lekaru.html


Preco to tu este nieje? https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109251/epidemie-politicke-zvule-reflex-odhalil-kdo-muze-za-nezakonna-covidova-opatreni-ministerstva-zdravotnictvi.html https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/109255/zastavte-absurdni-hru-kolem-covidu-a-zruste-opatreni-podobne-jako-velka-britanie-ci-dansko-zada-vyzva-lekaru.html

Moderator

Upravené 16. 9. 2021 o 12:58

https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109251/epidemie-politicke-zvule-reflex-odhalil-kdo-muze-za-nezakonna-covidova-opatreni-ministerstva-zdravotnictvi.html


jan knytl ma tedy priserne verbalni vyjadrovaci schopnosti.


[quote="pid:33368, uid:10"]https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109251/epidemie-politicke-zvule-reflex-odhalil-kdo-muze-za-nezakonna-covidova-opatreni-ministerstva-zdravotnictvi.html[/quote] jan knytl ma tedy priserne verbalni vyjadrovaci schopnosti.

podivejte se na to video

Vim, ctu vzdy diskuse pod takovymi videi, tam je to o necem jinem .... Z toho se da udelat obrazek. smile


[quote="pid:33367, uid:347"]podivejte se na to video[/quote] Vim, ctu vzdy diskuse pod takovymi videi, tam je to o necem jinem .... Z toho se da udelat obrazek. ;)

A už sa nám vyfarbujú......okresy do bordova
httpss://www.hlavnespravy.sk/od-piatka-bude-okres-bardejov-v-bordovej-farbe/2678804


A už sa nám vyfarbujú......okresy do bordova httpss://www.hlavnespravy.sk/od-piatka-bude-okres-bardejov-v-bordovej-farbe/2678804

Ano, stejně jako tento článek

Diky, vyborny clanek!


[quote="pid:33365, uid:547"]Ano, stejně jako tento článek[/quote] Diky, vyborny clanek!

Už se začíná vařit voda pod kotlíkem. Tenhle prasopes už byl nasměrován ze strany toho , kdo stojí za Zemanem , tak postupně poslušně nahlodává , děravou stavbu covidu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prymula-Epidemie-je-pod-kontrolou-677044
Společně s tím , že se začínají hledat viníci nezákonného fašistického apartheidu a jsou davu předhazovány malé ryby , tak už akce spěje ke svému pravému vyvrcholení .
Začištění prodejních sviní . Malé ryby to na sobě nenechají a budou mluvit .
Štětka posloužila , štětka může odejít , dostane novou revoluční podobu .
https://www.sutori.com/item/21-1-1793-poprava-krale-ludvika-xvi-konec-konstitucni-monarchie-v-letech


Už se začíná vařit voda pod kotlíkem. Tenhle prasopes už byl nasměrován ze strany toho , kdo stojí za Zemanem , tak postupně poslušně nahlodává , děravou stavbu covidu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prymula-Epidemie-je-pod-kontrolou-677044 Společně s tím , že se začínají hledat viníci nezákonného fašistického apartheidu a jsou davu předhazovány malé ryby , tak už akce spěje ke svému pravému vyvrcholení . Začištění prodejních sviní . Malé ryby to na sobě nenechají a budou mluvit . Štětka posloužila , štětka může odejít , dostane novou revoluční podobu . https://www.sutori.com/item/21-1-1793-poprava-krale-ludvika-xvi-konec-konstitucni-monarchie-v-letech

jan knytl ma tedy priserne verbalni vyjadrovaci schopnosti.

košer nosatec úchylný


[quote="pid:33371, uid:347"]jan knytl ma tedy priserne verbalni vyjadrovaci schopnosti.[/quote] košer nosatec úchylný

A už sa nám vyfarbujú......okresy do bordova


áno Bardejov do bordova a v nemocnici ani jeden pacient Kovidový. Hlavne,že zajtra má prísť Lengvarský. Petko si už medlí ruky aj s hl. hygienikom mesta.
Tí sú spojení s našou vládou pupočníkom.


[quote="pid:33374, uid:191"]A už sa nám vyfarbujú......okresy do bordova[/quote] áno Bardejov do bordova a v nemocnici ani jeden pacient Kovidový. Hlavne,že zajtra má prísť Lengvarský. Petko si už medlí ruky aj s hl. hygienikom mesta. Tí sú spojení s našou vládou pupočníkom.

Na těchto 2 článcích není až tak zajímavý obsah, jako to, že vyšly ve stejný den ve 2 médiích.


“Proč bychom si měli do sebe nechat píchat ty jedy? Tady o očkování nikdo nestojí”
17.9.2021
“Páteční MF Dnes přinesla reportáž z česko-slovenského pohraničí, z obce Vyškovec, kde se téměř nikdo nechtěl nechat očkovat proti koronaviru.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Proc-bychom-si-meli-do-sebe-nechat-pichat-ty-jedy-Tady-o-ockovani-nikdo-nestoji-677168


“„Očkovat sa nechcu. Je v tom sajrajt.“ Reportáž z obce, kde odmítají vakcínu”
17.9.2021
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyskovec-ockovani-nizka-proockovanost-vesnice-covid.A210916_181738_domaci_albe
Vyškovec je obec, kde se nejméně lidí z celé země nechalo očkovat proti koronaviru – jen necelých sedmnáct procent.”


Na těchto 2 článcích není až tak zajímavý obsah, jako to, že vyšly ve stejný den ve 2 médiích. “Proč bychom si měli do sebe nechat píchat ty jedy? Tady o očkování nikdo nestojí” 17.9.2021 “Páteční MF Dnes přinesla reportáž z česko-slovenského pohraničí, z obce **Vyškovec**, kde se téměř nikdo nechtěl nechat očkovat proti koronaviru.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Proc-bychom-si-meli-do-sebe-nechat-pichat-ty-jedy-Tady-o-ockovani-nikdo-nestoji-677168 “„Očkovat sa nechcu. Je v tom sajrajt.“ Reportáž z obce, kde odmítají vakcínu” 17.9.2021 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyskovec-ockovani-nizka-proockovanost-vesnice-covid.A210916_181738_domaci_albe “**Vyškovec** je obec, kde se nejméně lidí z celé země nechalo očkovat proti koronaviru – jen necelých sedmnáct procent.”
Upravené 17. 9. 2021 o 09:14

Proč bychom si měli do sebe nechat píchat ty jedy?

Těm intuice funguje dobře.



Je potřeba zavést pojízdné očkovací týmy a objet opravdu všechna odlehlá místa, všechny vesnice, všechny samoty, každou chaloupku, kde si senioři myslí, že si je koronavirus nenajde, nebo že mají dostatek slivovice. „Nic jiného nebude fungovat,“ řekl Kubek MF DNES.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyskovec-ockovani-nizka-proockovanost-vesnice-covid.A210916_181738_domaci_albe



Aby jednou místní nevzali vidle a nenaočkovali ty šmejdy z toho očkovacího týmu taky.


A i Cikáni to mají podobně, opět jako důvod vidím fungující intuici.


Dávají nám jinou, aby nás zlikvidovali. Romové z ghetta mají strach z vakcíny
Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/mojzir-sidliste-ghetto-ockovani-covid-mobilni-tym-romove.A210803_152750_usti-zpravy_grr


[quote="pid:33467, uid:240"]Proč bychom si měli do sebe nechat píchat ty jedy?[/quote] Těm intuice funguje dobře. > Je potřeba zavést pojízdné očkovací týmy a objet opravdu všechna odlehlá místa, všechny vesnice, všechny samoty, každou chaloupku, kde si senioři myslí, že si je koronavirus nenajde, nebo že mají dostatek slivovice. „Nic jiného nebude fungovat,“ řekl Kubek MF DNES. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyskovec-ockovani-nizka-proockovanost-vesnice-covid.A210916_181738_domaci_albe Aby jednou místní nevzali vidle a nenaočkovali ty šmejdy z toho očkovacího týmu taky. A i Cikáni to mají podobně, opět jako důvod vidím fungující intuici. Dávají nám jinou, aby nás zlikvidovali. Romové z ghetta mají strach z vakcíny Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/mojzir-sidliste-ghetto-ockovani-covid-mobilni-tym-romove.A210803_152750_usti-zpravy_grr

A i Cikáni to mají podobně, opět jako důvod vidím fungující intuici.


Tam to tak nie je, už tu niekto na fóre spomínal, že pri nejakej príležitosti vyspovedal róma z osady a tí mali zakázané od svojho osadového bossa (už som zabudol ako sa to nazýva) aby sa nechali očkovať, že to je len pre bielych aby ich to usmrtilo. Oni by inak určite skočili na to odmeňovanie za svojich seniorov a lotériu...


[quote="pid:33477, uid:71"]A i Cikáni to mají podobně, opět jako důvod vidím fungující intuici.[/quote] Tam to tak nie je, už tu niekto na fóre spomínal, že pri nejakej príležitosti vyspovedal róma z osady a tí mali zakázané od svojho osadového bossa (už som zabudol ako sa to nazýva) aby sa nechali očkovať, že to je len pre bielych aby ich to usmrtilo. Oni by inak určite skočili na to odmeňovanie za svojich seniorov a lotériu...

Když jsem četl ten blábol od parazita Kubka , tak mi hned napadla myšlenka , To bude naposled , co tento morový konvoj vyjede .
A nějaká díra v zadnici od vidlí , jim jen prospěje . Čím více děr , tím rychlejší procitnutí pro ostatní pomocné blbce .
Ten šéf cikánské kolonie se jmenuje vajda .


Když jsem četl ten blábol od parazita Kubka , tak mi hned napadla myšlenka , To bude naposled , co tento morový konvoj vyjede . A nějaká díra v zadnici od vidlí , jim jen prospěje . Čím více děr , tím rychlejší procitnutí pro ostatní pomocné blbce . Ten šéf cikánské kolonie se jmenuje vajda .

Na telegrame som objavil video, kde sa nemecký lekár, zdravotná sestra a partia právnikov zaoberajú objavenými zmenami v krvi ovčeličkovaných ľudí. Mená tých ľudí som si pozrel na internete. Dr. Axel Bolland má vyštudované všeobecné lekárstvo, má akademický titul Doktor medicíny, má súkromnú prax a využíva v nej aj prvky alternatívnej medicíny (naturopatia).
https://www.die-heilpraktiker.de/bad-sobernheim/arzt/dr-med-axel-bolland/uebersicht-1011
Tá pani je diplomovaná zdravotná sestra.
https://naturheilpraxis-ghitalla.de/cms/front_content.php?idcat=5
A tí dvaja ďalší muži sú právnici, ktorí sa zaoberajú tematikou očkovania (podobne ako u nás judr. Weiss). Všetci sú dohľadateľní na internete.
Video má 16 minút.
https://www.youtube.com/watch?v=48h7YQPTIMs


Update:
tak už to Youtube zmazal, vraj nepravdivé lekárske údaje. Automat to pri nahrávaní vyhodnotil ako bezproblémov. Toto bol ručný ban, žeby stíhali kontrolovať tak rýchlo všetky nové videá?


Nahral som to ešte na Rutube a uložto:
https://rutube.ru/video/cf333d39ac5250c0ece17bd00f269b60/
https://uloz.to/file/PTlpSPdw41Ep/dr-axel-bolland-ohladom-zmien-v-krvi-ovcelickovanych-mp4#!ZGLkZQR2ZGD1AJVjLJL3MQHlZQDkZKOSZGExp3yXZ2LkZTD2MN==


Zvláštne je, že originál v nemčine na YT je zavesený už mesiac a nikomu nevadí: https://youtu.be/ZfcysgrJPkM


Na telegrame som objavil video, kde sa nemecký lekár, zdravotná sestra a partia právnikov zaoberajú objavenými zmenami v krvi ovčeličkovaných ľudí. Mená tých ľudí som si pozrel na internete. Dr. Axel Bolland má vyštudované všeobecné lekárstvo, má akademický titul Doktor medicíny, má súkromnú prax a využíva v nej aj prvky alternatívnej medicíny (naturopatia). https://www.die-heilpraktiker.de/bad-sobernheim/arzt/dr-med-axel-bolland/uebersicht-1011 Tá pani je diplomovaná zdravotná sestra. https://naturheilpraxis-ghitalla.de/cms/front_content.php?idcat=5 A tí dvaja ďalší muži sú právnici, ktorí sa zaoberajú tematikou očkovania (podobne ako u nás judr. Weiss). Všetci sú dohľadateľní na internete. Video má 16 minút. https://www.youtube.com/watch?v=48h7YQPTIMs Update: tak už to Youtube zmazal, vraj nepravdivé lekárske údaje. Automat to pri nahrávaní vyhodnotil ako bezproblémov. Toto bol ručný ban, žeby stíhali kontrolovať tak rýchlo všetky nové videá? Nahral som to ešte na Rutube a uložto: https://rutube.ru/video/cf333d39ac5250c0ece17bd00f269b60/ https://uloz.to/file/PTlpSPdw41Ep/dr-axel-bolland-ohladom-zmien-v-krvi-ovcelickovanych-mp4#!ZGLkZQR2ZGD1AJVjLJL3MQHlZQDkZKOSZGExp3yXZ2LkZTD2MN== Zvláštne je, že originál v nemčine na YT je zavesený už mesiac a nikomu nevadí: https://youtu.be/ZfcysgrJPkM
Upravené 17. 9. 2021 o 20:06

6144ca97d9622


nena zverejnila na svem FB profilu toto:


moji mili, nechci dlouho chodit kolem horke kase. moje turne 2022 se neuskutecni. nebudu uz podruhe turne rusit. stojim si za svym stanoviskem. na mych koncertech JSOU VSICHNI VITANI.
nase zeme ted jde uplne jinym smerem a u toho ja nechci byt.
tesim se, ze se s vami nekde a nekdy zase potkam - a to se urcite tak stane! ve svobode a lasce. vase nena.


![6144ca97d9622](serve/attachment&path=6144ca97d9622) nena zverejnila na svem FB profilu toto: moji mili, nechci dlouho chodit kolem horke kase. moje turne 2022 se neuskutecni. nebudu uz podruhe turne rusit. stojim si za svym stanoviskem. na mych koncertech JSOU VSICHNI VITANI. nase zeme ted jde uplne jinym smerem a u toho ja nechci byt. tesim se, ze se s vami nekde a nekdy zase potkam - a to se urcite tak stane! ve svobode a lasce. vase nena.

áno Bardejov do bordova a v nemocnici ani jeden pacient Kovidový


už aj niektorí bývalí politici, zdá sa , precitli(či sa nedostali k vývaru?).


https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-sas-minister-hospodarstva-juraj-miskov-semafor-nema-nic-spolocne-so-zdravym-rozumom/2680636


„Celý týždeň som strávil v Košiciach, ktoré sú od pondelka ‘červené’. Ľudia musia opäť všade nosiť respirátory, sprísnili sa opatrenia pre hotely, bary, reštaurácie… Dáta bez pátosu dnes píšu, že epidémia (napr. chrípky) je vyhlásená pri 2.000 prípadoch týždenne na 100.000 obyvateľov. V prípade Košíc (240.000 obyvateľov) by to znamenalo približne 4.500 prípadov týždenne. Viete, koľko je aktuálne v Košiciach pozitívnych testov (prípadov) SARS-Cov 2 týždenne? Približne 170.“


[quote="pid:33403, uid:94"]áno Bardejov do bordova a v nemocnici ani jeden pacient Kovidový[/quote] už aj niektorí bývalí politici, zdá sa , precitli (či sa nedostali ku Covidvývaru?). https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-sas-minister-hospodarstva-juraj-miskov-semafor-nema-nic-spolocne-so-zdravym-rozumom/2680636 **„Celý týždeň som strávil v Košiciach, ktoré sú od pondelka ‘červené’. Ľudia musia opäť všade nosiť respirátory, sprísnili sa opatrenia pre hotely, bary, reštaurácie… Dáta bez pátosu dnes píšu, že epidémia (napr. chrípky) je vyhlásená pri 2.000 prípadoch týždenne na 100.000 obyvateľov. V prípade Košíc (240.000 obyvateľov) by to znamenalo približne 4.500 prípadov týždenne. Viete, koľko je aktuálne v Košiciach pozitívnych testov (prípadov) SARS-Cov 2 týždenne? Približne 170.“**
Upravené 17. 9. 2021 o 19:41

A pre zmenu, zaujímavé dáta od protinožcov, kvôli týmto číslam robia z kontinentu koncentračný tábor:


6144d80475849


obzvlášť zaujímavé sú čísla pre Viktóriu, čo sa týka úmrtnosti. Hádam im tam nerobili poradcov Jarčuška so psom?


A pre zmenu, zaujímavé dáta od protinožcov, kvôli týmto číslam robia z kontinentu koncentračný tábor: ![6144d80475849](serve/attachment&path=6144d80475849) obzvlášť zaujímavé sú čísla pre Viktóriu, čo sa týka úmrtnosti. Hádam im tam nerobili poradcov Jarčuška so psom?
Upravené 17. 9. 2021 o 20:08

Niekto zbieha tento chorý program:


int n = 2;
for (int i = 1; i <= n; i++);
{
do the i vaccine;
if someone is still alive {
n=n+1}
else
{
System.out.println("GAME OVER"smile
Break
}


https://www.dailymail.co.uk/news/article-9959811/Israel-planning-administer-FOURTH-Covid-vaccine-adjusted-fight-new-variants.html


Niekto zbieha tento chor&yacute; program: int n = 2; for (int i = 1; i &lt;= n; i++); { do the i vaccine; if someone is still alive { n=n+1} else { System.out.println(&quot;GAME OVER&quot;) Break } https://www.dailymail.co.uk/news/article-9959811/Israel-planning-administer-FOURTH-Covid-vaccine-adjusted-fight-new-variants.html
Upravené 17. 9. 2021 o 20:26

Niekto zbieha tento chorý program:

Uvedený kód je na totálne vyhubenie.
No globalistom v realite úplne stačí štatistické (relatívne nízke) zníženie populácie, ktoré bude dostatočne natiahnuté v čase, aby nevyvolalo príliš veľké globálne pnutie. To znižovanie musí byť pomalé, aby sa dalo stále vyhovoriť na iné faktory a tých, čo si to všímajú označiť za konšpirátorov. To vymieranie po vakcínach musí byť len také veľké, aby sa to stále dalo pripísať kovidu alebo iným chorobám. Ak by to prehnali, mohli by stratiť kontrolu nad procesom "varenia žaby". A potom by im už ani diktatúra nepomohla (bojovať proti vlastnému národu sa dá vždy len krátkodobo).


Keď si napríklad pozrieš štatistiku veľkosti populácie pobaltských krajín od čias rozpadu ZSSR, tak vidno veľký zostup a vymieranie. Je to ale dostatočne pomalý proces na to, aby sa podarilo žabu uvariť a nevyskočila pritom z hrnca.


[quote=&quot;pid:33556, uid:77&quot;]Niekto zbieha tento chor&yacute; program:[/quote] Uveden&yacute; k&oacute;d je na tot&aacute;lne vyhubenie. No globalistom v realite &uacute;plne stač&iacute; &scaron;tatistick&eacute; (relat&iacute;vne n&iacute;zke) zn&iacute;ženie popul&aacute;cie, ktor&eacute; bude dostatočne natiahnut&eacute; v čase, aby nevyvolalo pr&iacute;li&scaron; veľk&eacute; glob&aacute;lne pnutie. To znižovanie mus&iacute; byť pomal&eacute;, aby sa dalo st&aacute;le vyhovoriť na in&eacute; faktory a t&yacute;ch, čo si to v&scaron;&iacute;maj&uacute; označiť za kon&scaron;pir&aacute;torov. To vymieranie po vakc&iacute;nach mus&iacute; byť len tak&eacute; veľk&eacute;, aby sa to st&aacute;le dalo prip&iacute;sať kovidu alebo in&yacute;m chorob&aacute;m. Ak by to prehnali, mohli by stratiť kontrolu nad procesom &quot;varenia žaby&quot;. A potom by im už ani diktat&uacute;ra nepomohla (bojovať proti vlastn&eacute;mu n&aacute;rodu sa d&aacute; vždy len kr&aacute;tkodobo). Keď si napr&iacute;klad pozrie&scaron; &scaron;tatistiku veľkosti popul&aacute;cie pobaltsk&yacute;ch kraj&iacute;n od čias rozpadu ZSSR, tak vidno veľk&yacute; zostup a vymieranie. Je to ale dostatočne pomal&yacute; proces na to, aby sa podarilo žabu uvariť a nevyskočila pritom z hrnca.

Leze to ven , i když se nechce.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Urednik-v-koute-nechtel-rict-nic-Skandal-u-Vojtecha-pokracuje-677298
Tomio na sobě skutečně zapracoval , jeho projev je konkrétní a snadno pochopitelný , takříkajíc lidový .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tvrda-data-z-celeho-sveta-ukazala-ze-vira-ve-svaty-vpich-nijak-nechrani-ani-pred-infekcnosti-ani-pred-onemocnenim-rika-Okamura-a-vyzyva-k-uznavani-protilatek-677226


Leze to ven , i když se nechce. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Urednik-v-koute-nechtel-rict-nic-Skandal-u-Vojtecha-pokracuje-677298 Tomio na sobě skutečně zapracoval , jeho projev je konkr&eacute;tn&iacute; a snadno pochopiteln&yacute; , takř&iacute;kaj&iacute;c lidov&yacute; . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tvrda-data-z-celeho-sveta-ukazala-ze-vira-ve-svaty-vpich-nijak-nechrani-ani-pred-infekcnosti-ani-pred-onemocnenim-rika-Okamura-a-vyzyva-k-uznavani-protilatek-677226

Aby jednou místní nevzali vidle a nenaočkovali ty šmejdy z toho očkovacího týmu taky.

1x vidle = 4 dávky “očkování” jednou ranou
:->


[quote=&quot;pid:33477, uid:71&quot;]Aby jednou m&iacute;stn&iacute; nevzali vidle a nenaočkovali ty &scaron;mejdy z toho očkovac&iacute;ho t&yacute;mu taky.[/quote] 1x vidle = 4 d&aacute;vky &ldquo;očkov&aacute;n&iacute;&rdquo; jednou ranou :-&gt;

To vymieranie po vakcínach musí byť len také veľké, aby sa to stále dalo pripísať kovidu alebo iným chorobám.

Ty jiné choroby už dlouho mají své jméno. Říká se jim “civilizační”. (kde se vzaly/tu se vzaly)
A “nemají nic společného” s povinným očkováním kojenců/batolat, s éčkama v potravinách, s alkoholem/kouřením/drogama, s “chemií”, ...


[quote=&quot;pid:33560, uid:6&quot;]To vymieranie po vakc&iacute;nach mus&iacute; byť len tak&eacute; veľk&eacute;, aby sa to st&aacute;le dalo prip&iacute;sať kovidu alebo in&yacute;m chorob&aacute;m.[/quote] Ty jin&eacute; choroby už dlouho maj&iacute; sv&eacute; jm&eacute;no. Ř&iacute;k&aacute; se jim &ldquo;civilizačn&iacute;&rdquo;. (kde se vzaly/tu se vzaly) A &ldquo;nemaj&iacute; nic společn&eacute;ho&rdquo; s povinn&yacute;m očkov&aacute;n&iacute;m kojenců/batolat, s &eacute;čkama v potravin&aacute;ch, s alkoholem/kouřen&iacute;m/drogama, s &ldquo;chemi&iacute;&rdquo;, ...

Říká se jim “civilizační”. (kde se vzaly/tu se vzaly)


vcera mi jedna sousedka v baraku, ktera moc nechodi ven, rekla, ze bere asi 14 prasku denne. mj. bere i na cholesterol. ve svem okoli znam tolik lidi, co maji zvyseny cholesterol, ale protoze vime, ze se hodnoty upravily, aby prave se lidem vnucovaly prasky, nikdo z mych znamych ty prasky nebere. proc dalsi chemie zbytecna do tela... videla jsem jeden dokument, kde prave se mluvilo o tom, ze lekari seniorum predepisuji zbytecne moc prasku a seniori samozrejme odpor nekladou, berou vsechno, v domneni, ze prece lekar by jim neuskodil.


[quote=&quot;pid:33585, uid:240&quot;]Ř&iacute;k&aacute; se jim &ldquo;civilizačn&iacute;&rdquo;. (kde se vzaly/tu se vzaly)[/quote] vcera mi jedna sousedka v baraku, ktera moc nechodi ven, rekla, ze bere asi 14 prasku denne. mj. bere i na cholesterol. ve svem okoli znam tolik lidi, co maji zvyseny cholesterol, ale protoze vime, ze se hodnoty upravily, aby prave se lidem vnucovaly prasky, nikdo z mych znamych ty prasky nebere. proc dalsi chemie zbytecna do tela... videla jsem jeden dokument, kde prave se mluvilo o tom, ze lekari seniorum predepisuji zbytecne moc prasku a seniori samozrejme odpor nekladou, berou vsechno, v domneni, ze prece lekar by jim neuskodil.

ale pobaltske krajiny vymieraju hlavne v dosledku emigracie, nieco obdobne ako u nas, len rychlejsie. Je pravda, ze doma pomaly (az na Estonsko) ide priemysel dole vodou, je tam neprijemne pocasie, ale priemerna zivotna uroven je dobra. Je ale mozne, ze nie je dostatok pracovnych miest na tuto zivotnu uroven pre tych, co odisli


ale pobaltske krajiny vymieraju hlavne v dosledku emigracie, nieco obdobne ako u nas, len rychlejsie. Je pravda, ze doma pomaly (az na Estonsko) ide priemysel dole vodou, je tam neprijemne pocasie, ale priemerna zivotna uroven je dobra. Je ale mozne, ze nie je dostatok pracovnych miest na tuto zivotnu uroven pre tych, co odisli
Upravené 18. 9. 2021 o 10:51

https://www.facebook.com/juraj.mesik.7/posts/10223331061198768


Juraj Mesík:


Na globálnom COVID summite lekárov v Ríme bola pred niekoľkými dňami prijatá táto deklarácia. V linku sa k nej môžu lekári a myslím, že aj iní odborníci (etici, právnici, filozofi...) pripojiť
https://globalcovidsummit.org/
Ak máte kde, uverejnite ju a prosím pošlite ju svojim známym lekárom, ktorí sa počas Veľkého zomierania držali Hippokratovej prísahy, svojich pacientov včas liečili a nenechávali ich bez pomoci dusiť sa a zomierať, ako im to prikázala matovičova vláda.
Dole je link na video z globálneho summitu, kde ju účastníkom predkladá Dr. Robert Malone, vynálezca technológie výroby mRNA vakcíny. Jej slovenský preklad je nižšie a dnes poobede ho nájdete aj na mojej web stránke https://mesik.wordpress.com/
Dr. Malone tu: https://youtu.be/IQAeguvHFM8?t=1407
Deklarácia lekárov
Globálny COVID summit, Rím, Taliansko
12 . septembra 2021
Medzinárodná aliancia lekárov a medicínskych vedcov
My, lekári sveta, zjednotení a verní Hippokratovej prísahe, spoznajúc že lekárska profesia tak ako ju poznáme sa nachádza na križovatke, sme povinní vyhlásiť nasledujúce:
KEĎŽE našou najvyššou zodpovednosťou a povinnosťou je zachovávať a obnovovať dôstojnosť, integritu a lekárske umenie a vedu;
KEĎŽE došlo k bezprecedentnému útoku na našu schopnosť starať sa o pacientov;
KEĎŽE sa verejná politika rozhodla ignorovať základné koncepty vedy, zdravia a blaha a namiesto toho prijala stratégiu „jeden prístup pre všetkých“, ktorá viedla k viac ochoreniam a úmrtiam ako individualizovaný, personifikovaný prístup k zdravotnej starostlivosti;
KEĎŽE lekári a iní poskytovatelia zdravotnej starostlivosti pracujúci v prvých líniách, ktorí využívajú svoje znalosti o epidemiológii, patofyziológii a farmakológii, často ako prví identifikujú nové, potenciálne život zachraňujúce liečebné postupy;
KEĎŽE sú lekári čoraz viac odstrašovaní od otvoreného odborného diskurzu a výmeny myšlienok o nových a objavujúcich sa chorobách, čo nielen ohrozuje podstatu lekárskej profesie, ale čo je ešte dôležitejšie a tragickejšie aj životy našich pacientov;
KEĎŽE je tisíckam lekárov odopierané právo poskytovať liečbu svojim pacientom v dôsledku prekážok, ktoré im kladú lekárne, nemocnice a agentúry verejného zdravotníctva, v dôsledku čoho veľká väčšina poskytovateľov zdravotnej starostlivosti nie je schopná chrániť svojich pacientov čeliacim chorobe. Lekári dnes jednoducho odporúčajú svojim pacientom, aby šli domov (a umožnili tým množenie vírusu) a vrátili sa, až keď sa ich choroba zhorší, čo má za následok státisíce zbytočných úmrtí pacientov v dôsledku zlyhania v liečbe (“failure-to-treat”);
KEĎŽE vyššie uvedené nie je medicína. Nie je to starostlivosť. Nemôžeme sedieť nečinne, kým sú naši pacienti nútení ísť domov a byť tam chorí.
Tieto politiky môžu v skutočnosti predstavovať zločiny proti ľudskosti.
Z TÝCHTO DôVODOV SME SA:
UZNIESLI, že vzťah lekár-pacient musí byť obnovený. Tento vzťah je v samom jadre medicíny, pretože umožňuje lekárom najlepšie porozumieť svojim pacientom a ich chorobám, formulovať liečbu, ktorá dáva najväčšiu šancu na úspech, zatiaľ čo pacient je aktívnym účastníkom ich starostlivosti.
UZNIESLI, že vpád politiky do lekárskej praxe a vzťahu medzi lekárom a pacientom sa musí skončiť. Lekári a všetci poskytovatelia zdravotnej starostlivosti musia mať slobodu vykonávať lekárske umenie a vedu bez strachu z perzekúcií, cenzúry, ohovárania alebo disciplinárnych opatrení, vrátane prípadnej straty licencie a nemocničných výsad, straty poistných zmlúv a zasahovania vládnych subjektov a organizácií - ktoré nám ďalej bránia v starostlivosti o pacientov v núdzi. Viac ako kedykoľvek predtým musí byť chránené právo a schopnosť výmeny objektívnych vedeckých poznatkov, ktoré prispievajú k poznaniu chorôb.
UZNIESLI, že lekári musia obhajovať svoje právo predpisovať liečbu podľa zásady V PRVOM RADE NEŠKODIŤ (Primum non nocere). Lekárom nesmie byť bránené predpisovať bezpečné a účinné liečebné postupy. Také obmedzenia spôsobujú zbytočné predlžovanie choroby a úmrtia. Musí byť obnovené právo pacientov na liečbu po ich plnom informovaní o rizikách a výhodách každej možnosti liečby.
UZNIESLI, že vyzývame lekárov a všetkých poskytovateľov zdravotnej starostlivosti z celého sveta, aby sa pridali k tomuto ušľachtilému zápasu, k snahe o obnovu dôvery, integrity a profesionality lekárskej praxe.
UZNIESLI, že vyzývame vedcov z celého sveta skúsených v biomedicínskom výskume a dodržiavajúcich najvyššie etické a morálne štandardy, aby trvali na možnosti vykonávať a publikovať objektívny, empirický výskum bez strachu z trestu a poškodenia svojej kariéry, povesti a živobytia.
UZNIESLI, že vyzývame pacientov, ktorí veria v dôležitosť vzťahu lekár-pacient a v svoju schopnosť byť aktívnymi účastníkmi vo vlastnej zdravotnej starostlivosti, aby požadovali prístup k lekárskej starostlivosti spočívajúcej na vede.
AKO SVEDECTVO VYŠSIE UVEDENÉHO dolu podpísaní pridali svoj podpis k tomuto vyhláseniu.
Anglický originál: https://globalcovidsummit.org/
Slovenský preklad: MUDr. Juraj Mesík, 17. 9. 2021


https://www.facebook.com/juraj.mesik.7/posts/10223331061198768 Juraj Mes&iacute;k: Na glob&aacute;lnom COVID summite lek&aacute;rov v R&iacute;me bola pred niekoľk&yacute;mi dňami prijat&aacute; t&aacute;to deklar&aacute;cia. V linku sa k nej m&ocirc;žu lek&aacute;ri a mysl&iacute;m, že aj in&iacute; odborn&iacute;ci (etici, pr&aacute;vnici, filozofi...) pripojiť https://globalcovidsummit.org/ Ak m&aacute;te kde, uverejnite ju a pros&iacute;m po&scaron;lite ju svojim zn&aacute;mym lek&aacute;rom, ktor&iacute; sa počas Veľk&eacute;ho zomierania držali Hippokratovej pr&iacute;sahy, svojich pacientov včas liečili a nenech&aacute;vali ich bez pomoci dusiť sa a zomierať, ako im to prik&aacute;zala matovičova vl&aacute;da. Dole je link na video z glob&aacute;lneho summitu, kde ju &uacute;častn&iacute;kom predklad&aacute; Dr. Robert Malone, vyn&aacute;lezca technol&oacute;gie v&yacute;roby mRNA vakc&iacute;ny. Jej slovensk&yacute; preklad je niž&scaron;ie a dnes poobede ho n&aacute;jdete aj na mojej web str&aacute;nke https://mesik.wordpress.com/ Dr. Malone tu: https://youtu.be/IQAeguvHFM8?t=1407 Deklar&aacute;cia lek&aacute;rov Glob&aacute;lny COVID summit, R&iacute;m, Taliansko 12 . septembra 2021 Medzin&aacute;rodn&aacute; aliancia lek&aacute;rov a medic&iacute;nskych vedcov My, lek&aacute;ri sveta, zjednoten&iacute; a vern&iacute; Hippokratovej pr&iacute;sahe, spoznaj&uacute;c že lek&aacute;rska profesia tak ako ju pozn&aacute;me sa nach&aacute;dza na križovatke, sme povinn&iacute; vyhl&aacute;siť nasleduj&uacute;ce: KEĎŽE na&scaron;ou najvy&scaron;&scaron;ou zodpovednosťou a povinnosťou je zachov&aacute;vať a obnovovať d&ocirc;stojnosť, integritu a lek&aacute;rske umenie a vedu; KEĎŽE do&scaron;lo k bezprecedentn&eacute;mu &uacute;toku na na&scaron;u schopnosť starať sa o pacientov; KEĎŽE sa verejn&aacute; politika rozhodla ignorovať z&aacute;kladn&eacute; koncepty vedy, zdravia a blaha a namiesto toho prijala strat&eacute;giu &bdquo;jeden pr&iacute;stup pre v&scaron;etk&yacute;ch&ldquo;, ktor&aacute; viedla k viac ochoreniam a &uacute;mrtiam ako individualizovan&yacute;, personifikovan&yacute; pr&iacute;stup k zdravotnej starostlivosti; KEĎŽE lek&aacute;ri a in&iacute; poskytovatelia zdravotnej starostlivosti pracuj&uacute;ci v prv&yacute;ch l&iacute;ni&aacute;ch, ktor&iacute; využ&iacute;vaj&uacute; svoje znalosti o epidemiol&oacute;gii, patofyziol&oacute;gii a farmakol&oacute;gii, často ako prv&iacute; identifikuj&uacute; nov&eacute;, potenci&aacute;lne život zachraňuj&uacute;ce liečebn&eacute; postupy; KEĎŽE s&uacute; lek&aacute;ri čoraz viac odstra&scaron;ovan&iacute; od otvoren&eacute;ho odborn&eacute;ho diskurzu a v&yacute;meny my&scaron;lienok o nov&yacute;ch a objavuj&uacute;cich sa chorob&aacute;ch, čo nielen ohrozuje podstatu lek&aacute;rskej profesie, ale čo je e&scaron;te d&ocirc;ležitej&scaron;ie a tragickej&scaron;ie aj životy na&scaron;ich pacientov; KEĎŽE je tis&iacute;ckam lek&aacute;rov odopieran&eacute; pr&aacute;vo poskytovať liečbu svojim pacientom v d&ocirc;sledku prek&aacute;žok, ktor&eacute; im klad&uacute; lek&aacute;rne, nemocnice a agent&uacute;ry verejn&eacute;ho zdravotn&iacute;ctva, v d&ocirc;sledku čoho veľk&aacute; v&auml;č&scaron;ina poskytovateľov zdravotnej starostlivosti nie je schopn&aacute; chr&aacute;niť svojich pacientov čeliacim chorobe. Lek&aacute;ri dnes jednoducho odpor&uacute;čaj&uacute; svojim pacientom, aby &scaron;li domov (a umožnili t&yacute;m množenie v&iacute;rusu) a vr&aacute;tili sa, až keď sa ich choroba zhor&scaron;&iacute;, čo m&aacute; za n&aacute;sledok st&aacute;tis&iacute;ce zbytočn&yacute;ch &uacute;mrt&iacute; pacientov v d&ocirc;sledku zlyhania v liečbe (&ldquo;failure-to-treat&rdquo;); KEĎŽE vy&scaron;&scaron;ie uveden&eacute; nie je medic&iacute;na. Nie je to starostlivosť. Nem&ocirc;žeme sedieť nečinne, k&yacute;m s&uacute; na&scaron;i pacienti n&uacute;ten&iacute; &iacute;sť domov a byť tam chor&iacute;. Tieto politiky m&ocirc;žu v skutočnosti predstavovať zločiny proti ľudskosti. Z T&Yacute;CHTO D&ocirc;VODOV SME SA: UZNIESLI, že vzťah lek&aacute;r-pacient mus&iacute; byť obnoven&yacute;. Tento vzťah je v samom jadre medic&iacute;ny, pretože umožňuje lek&aacute;rom najlep&scaron;ie porozumieť svojim pacientom a ich chorob&aacute;m, formulovať liečbu, ktor&aacute; d&aacute;va najv&auml;č&scaron;iu &scaron;ancu na &uacute;spech, zatiaľ čo pacient je akt&iacute;vnym &uacute;častn&iacute;kom ich starostlivosti. UZNIESLI, že vp&aacute;d politiky do lek&aacute;rskej praxe a vzťahu medzi lek&aacute;rom a pacientom sa mus&iacute; skončiť. Lek&aacute;ri a v&scaron;etci poskytovatelia zdravotnej starostlivosti musia mať slobodu vykon&aacute;vať lek&aacute;rske umenie a vedu bez strachu z perzek&uacute;ci&iacute;, cenz&uacute;ry, ohov&aacute;rania alebo disciplin&aacute;rnych opatren&iacute;, vr&aacute;tane pr&iacute;padnej straty licencie a nemocničn&yacute;ch v&yacute;sad, straty poistn&yacute;ch zml&uacute;v a zasahovania vl&aacute;dnych subjektov a organiz&aacute;ci&iacute; - ktor&eacute; n&aacute;m ďalej br&aacute;nia v starostlivosti o pacientov v n&uacute;dzi. Viac ako kedykoľvek predt&yacute;m mus&iacute; byť chr&aacute;nen&eacute; pr&aacute;vo a schopnosť v&yacute;meny objekt&iacute;vnych vedeck&yacute;ch poznatkov, ktor&eacute; prispievaj&uacute; k poznaniu chor&ocirc;b. UZNIESLI, že lek&aacute;ri musia obhajovať svoje pr&aacute;vo predpisovať liečbu podľa z&aacute;sady V PRVOM RADE NE&Scaron;KODIŤ (Primum non nocere). Lek&aacute;rom nesmie byť br&aacute;nen&eacute; predpisovať bezpečn&eacute; a &uacute;činn&eacute; liečebn&eacute; postupy. Tak&eacute; obmedzenia sp&ocirc;sobuj&uacute; zbytočn&eacute; predlžovanie choroby a &uacute;mrtia. Mus&iacute; byť obnoven&eacute; pr&aacute;vo pacientov na liečbu po ich plnom informovan&iacute; o rizik&aacute;ch a v&yacute;hod&aacute;ch každej možnosti liečby. UZNIESLI, že vyz&yacute;vame lek&aacute;rov a v&scaron;etk&yacute;ch poskytovateľov zdravotnej starostlivosti z cel&eacute;ho sveta, aby sa pridali k tomuto u&scaron;ľachtil&eacute;mu z&aacute;pasu, k snahe o obnovu d&ocirc;very, integrity a profesionality lek&aacute;rskej praxe. UZNIESLI, že vyz&yacute;vame vedcov z cel&eacute;ho sveta sk&uacute;sen&yacute;ch v biomedic&iacute;nskom v&yacute;skume a dodržiavaj&uacute;cich najvy&scaron;&scaron;ie etick&eacute; a mor&aacute;lne &scaron;tandardy, aby trvali na možnosti vykon&aacute;vať a publikovať objekt&iacute;vny, empirick&yacute; v&yacute;skum bez strachu z trestu a po&scaron;kodenia svojej kari&eacute;ry, povesti a živobytia. UZNIESLI, že vyz&yacute;vame pacientov, ktor&iacute; veria v d&ocirc;ležitosť vzťahu lek&aacute;r-pacient a v svoju schopnosť byť akt&iacute;vnymi &uacute;častn&iacute;kmi vo vlastnej zdravotnej starostlivosti, aby požadovali pr&iacute;stup k lek&aacute;rskej starostlivosti spoč&iacute;vaj&uacute;cej na vede. AKO SVEDECTVO VY&Scaron;SIE UVEDEN&Eacute;HO dolu podp&iacute;san&iacute; pridali svoj podpis k tomuto vyhl&aacute;seniu. Anglick&yacute; origin&aacute;l: https://globalcovidsummit.org/ Slovensk&yacute; preklad: MUDr. Juraj Mes&iacute;k, 17. 9. 2021
Upravené 18. 9. 2021 o 13:09

Povinné očkovanie zdravotníkov:
Veľmi túžia všetkých opichať, ale „Nie je priestor pre takéto kroky na Slovensku. Nemôžeme si dovoliť na Slovensku vyradiť zdravotníkov preto, že nie sú očkovaní,“ povedal. /Sabaka/
https://www.cas.sk/clanok/2588343/20-lekarov-ci-sestier-odmieta-vakcinaciu-pridu-nezaockovani-zdravotnici-o-pracu/2/


A toto je neskutočné svinstvo.
Občas mi napadne, koľko mojich bývalých žiakov už je zaočkovaných, je mi smutno z toho.


https://www.google.com/search?q=Stredo%C5%A1kol%C3%A1kov+zao%C4%8Dkovali+priamo+v+gymn%C3%A1ziu&oq=Stredo%C5%A1kol%C3%A1kov+zao%C4%8Dkovali+priamo+v+gymn%C3%A1ziu&aqs=chrome..69i57.17240j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8


Nádej je v prípadoch, ako je spolužiačka môjho synovca. Na otázku učiteľky, čo si myslia o očkovaní /také slovenské privítanie mladého človeka na SŠ/, odpovedala, že jej dovtedy zdravá babka po očkovaní zomrela. A už bol koniec hlúpym otázkam.


Povinn&eacute; očkovanie zdravotn&iacute;kov: Veľmi t&uacute;žia v&scaron;etk&yacute;ch opichať, ale &bdquo;Nie je priestor pre tak&eacute;to kroky na Slovensku. Nem&ocirc;žeme si dovoliť na Slovensku vyradiť zdravotn&iacute;kov preto, že nie s&uacute; očkovan&iacute;,&ldquo; povedal. /Sabaka/ https://www.cas.sk/clanok/2588343/20-lekarov-ci-sestier-odmieta-vakcinaciu-pridu-nezaockovani-zdravotnici-o-pracu/2/ A toto je neskutočn&eacute; svinstvo. Občas mi napadne, koľko mojich b&yacute;val&yacute;ch žiakov už je zaočkovan&yacute;ch, je mi smutno z toho. https://www.google.com/search?q=Stredo%C5%A1kol%C3%A1kov+zao%C4%8Dkovali+priamo+v+gymn%C3%A1ziu&amp;oq=Stredo%C5%A1kol%C3%A1kov+zao%C4%8Dkovali+priamo+v+gymn%C3%A1ziu&amp;aqs=chrome..69i57.17240j1j15&amp;sourceid=chrome&amp;ie=UTF-8 N&aacute;dej je v pr&iacute;padoch, ako je spolužiačka m&ocirc;jho synovca. Na ot&aacute;zku učiteľky, čo si myslia o očkovan&iacute; /tak&eacute; slovensk&eacute; priv&iacute;tanie mlad&eacute;ho človeka na S&Scaron;/, odpovedala, že jej dovtedy zdrav&aacute; babka po očkovan&iacute; zomrela. A už bol koniec hl&uacute;pym ot&aacute;zkam.

Len aby sme v tej Covid fraške nezabudli na svoje zdravie a pomoc blížnym, trpiacim podstatne viac:
614711e0d3019


A ešte perlička zo ŠÚ SR, pre nich tiež ako keby iná choroba neexistovala, nevyváženosť príspevku je viac ako oči vybíjajúca. Marginálna choroba s podielom úmrtí 6.78% tvorí tému viac ako polovice článku:


https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/aboutus/office.activites/officeNews/vsetkyaktuality/6de671fb-b69b-4f85-9c82-4a0a1595f0a0/!ut/p/z1/tVLRUqMwFP0WH3iEe1MCBN_SjlNQ69i6tW1edgJCybaQCrHYv9_g-KDO6roPm4fkJnPOuffMCQhYg2jkUW2lUbqRe3vfiPDnPErZeEw44uxqgqmfJvMxXxBKRrB6D2A3iwtMf_Db6eKSEqQBiK_59yBA5I05mAo2Outk5XY7VzWlK3fGQbupozInez7JvS0cPHaF2b19CB-KMCJl5mZhnLm0ZIEb52zkUomSBHFQosShyyFXD7D5Fnr1N9uDK_xk8YEvXiCTKU9odI3IrqcBpjxZLuK57yP3XwFfaGzsDNGnMyQEVkdV9LBsdFvbpO7-0WKCcAlCZbXX57WHHmEsZBRDEgQ0IjGGQ_bq1-Oj4DYg3Zji2cD6PyZk243a2WS2tTakqYYOGtYftGD9XS3eZD6zWm1RFm3Rek-t_c2VMYfu3EEH-773tlpv94WX69r5I6XSnbX8HgmHelkz_-TuytmFT0V2eg6yU8_PfgOEslhn/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/


Len aby sme v tej Covid fra&scaron;ke nezabudli na svoje zdravie a pomoc bl&iacute;žnym, trpiacim podstatne viac: ![614711e0d3019](serve/attachment&amp;path=614711e0d3019) A e&scaron;te perlička zo &Scaron;&Uacute; SR, pre nich tiež ako keby in&aacute; choroba neexistovala, nevyv&aacute;ženosť pr&iacute;spevku je viac ako oči vyb&iacute;jaj&uacute;ca. Margin&aacute;lna choroba s podielom &uacute;mrt&iacute; 6.78% tvor&iacute; t&eacute;mu viac ako polovice čl&aacute;nku: https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/aboutus/office.activites/officeNews/vsetkyaktuality/6de671fb-b69b-4f85-9c82-4a0a1595f0a0/!ut/p/z1/tVLRUqMwFP0WH3iEe1MCBN_SjlNQ69i6tW1edgJCybaQCrHYv9_g-KDO6roPm4fkJnPOuffMCQhYg2jkUW2lUbqRe3vfiPDnPErZeEw44uxqgqmfJvMxXxBKRrB6D2A3iwtMf_Db6eKSEqQBiK_59yBA5I05mAo2Outk5XY7VzWlK3fGQbupozInez7JvS0cPHaF2b19CB-KMCJl5mZhnLm0ZIEb52zkUomSBHFQosShyyFXD7D5Fnr1N9uDK_xk8YEvXiCTKU9odI3IrqcBpjxZLuK57yP3XwFfaGzsDNGnMyQEVkdV9LBsdFvbpO7-0WKCcAlCZbXX57WHHmEsZBRDEgQ0IjGGQ_bq1-Oj4DYg3Zji2cD6PyZk243a2WS2tTakqYYOGtYftGD9XS3eZD6zWm1RFm3Rek-t_c2VMYfu3EEH-773tlpv94WX69r5I6XSnbX8HgmHelkz_-TuytmFT0V2eg6yU8_PfgOEslhn/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/
Upravené 19. 9. 2021 o 12:47

len pre EN:


uz som to daval na Oraclov blog: https://www.facebook.com/wxyzdetroit/posts/10158207967261135


US televizna stanica sa opytala ludi na facebooku, ci stratili niekoho na covid kto nebol ockovany. Je tam 222! tisic komentarov, zatial som nenasiel jediny, ktory by potvrdil umrtie na covid bez vakciny...


614723d8ddc38


len pre EN: uz som to daval na Oraclov blog: https://www.facebook.com/wxyzdetroit/posts/10158207967261135 US televizna stanica sa opytala ludi na facebooku, ci stratili niekoho na covid kto nebol ockovany. Je tam 222! tisic komentarov, zatial som nenasiel jediny, ktory by potvrdil umrtie na covid bez vakciny... ![614723d8ddc38](serve/attachment&amp;path=614723d8ddc38)

Moderator

12345678 ... 9
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept