Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

Nové kmeny pojmenovávat po souhvězdích?

Reckou abecedu uz jim lide prokoukli, tak ted kejkli se souhvezdimi.


[quote="pid:29224, uid:240"]Nové kmeny pojmenovávat po souhvězdích?[/quote] Reckou abecedu uz jim lide prokoukli, tak ted kejkli se souhvezdimi.

Ta druhá šance může být i způsob , jak dostat do nemyslících další dávku .
Sestra samozřejmě dostane trest smrti , nebot se dopustila svatokrádeže .


Ta druhá šance může být i způsob , jak dostat do nemyslících další dávku . Sestra samozřejmě dostane trest smrti , nebot se dopustila svatokrádeže .

Rabín prezrádza 31 dôvodov, prečo sa on proti kovidu zaočkovať nedá:
https://www.badatel.net/rabin-prezradza-31-dovodov-preco-sa-on-proti-kovidu-zaockovat-neda/


Idú na to ako cez kopírak všade na svete. Celé je to riadené z jedného centra.


**Rabín prezrádza 31 dôvodov, prečo sa on proti kovidu zaočkovať nedá:** https://www.badatel.net/rabin-prezradza-31-dovodov-preco-sa-on-proti-kovidu-zaockovat-neda/ Idú na to ako cez kopírak všade na svete. Celé je to riadené z jedného centra.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Austrálie: 141 hospitalizovaných s covidem


a ten zvyšný jeden iba s jednou dávkou, to znamená, nezaočkovaný ani jeden. Padla ďalšia nesmrteľná mantra o výhodách očkovania. Lebo z tých 141 pacientov 30% skončilo na JISke, teda sú to ťažké prípady, teda druhá mantra tiež v háji.


[quote="pid:29252, uid:78"]Austrálie: 141 hospitalizovaných s covidem[/quote] a ten zvyšný jeden iba s jednou dávkou, to znamená, nezaočkovaný ani jeden. Padla ďalšia nesmrteľná mantra o výhodách očkovania. Lebo z tých 141 pacientov 30% skončilo na JISke, teda sú to ťažké prípady, teda druhá mantra tiež v háji.

profesor Andrew Pollard (riaditeľ Oxford Vaccine Group) sa vo videu vyjadril k situácii v UK, že "Kolektívna imunita nie je možná, pretože Delta variant stále infikuje očkovaných a má podozrenie, že ďalší variant vírusu sa bude možno lepšie prenášať medzi zaočkovanou populáciou."
https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1425111218537132033

profesor Andrew Pollard (riaditeľ Oxford Vaccine Group) sa vo videu vyjadril k situácii v UK, že "**Kolektívna imunita nie je možná, pretože Delta variant stále infikuje očkovaných** a má podozrenie, že ďalší variant vírusu sa bude možno lepšie prenášať medzi zaočkovanou populáciou." https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1425111218537132033

mna to fascinuje, nikdy nedokazali vytvorit vakcinu proti chripke, dokonca ani ked uz sa vyvinul nejaky kmen, casto ho netrafili v danej sezone, ale teraz sa cuduju....:-(


mna to fascinuje, nikdy nedokazali vytvorit vakcinu proti chripke, dokonca ani ked uz sa vyvinul nejaky kmen, casto ho netrafili v danej sezone, ale teraz sa cuduju....:-(
Upravené 12. 8. 2021 o 16:53

Padla ďalšia nesmrteľná mantra o výhodách očkovania.


Ešte nestihla jedna zlá správa pre vaxtardov vychladnúť, a už je tu nová:


61158984117ae


[quote="pid:29304, uid:77"]Padla ďalšia nesmrteľná mantra o výhodách očkovania.[/quote] Ešte nestihla jedna zlá správa pre vaxtardov vychladnúť, a už je tu nová: ![61158984117ae](serve/attachment&path=61158984117ae)

Boris Ratnikov hovori (aj) o viruse. Toto video je zaujimave v tom, ze bolo natocene tesne pred vakcinaciou a uz vtedy upozornil, ze vakcinacia nebude tou spravnou cestou. Dochadza na jeho slova ale taktiez ponuka riesenie...


Odporucam pozriet cele (vyplati sa), tema vakcinacie je cca 24:45
https://www.youtube.com/watch?v=74qQeFMmhto


Boris Ratnikov hovori (aj) o viruse. Toto video je zaujimave v tom, ze bolo natocene tesne pred vakcinaciou a uz vtedy upozornil, ze vakcinacia nebude tou spravnou cestou. Dochadza na jeho slova ale taktiez ponuka riesenie... Odporucam pozriet cele (vyplati sa), tema vakcinacie je cca 24:45 https://www.youtube.com/watch?v=74qQeFMmhto

Velká centra končí, zůstanou jen místa bez registrace


Velká očkovací centra už splnila svůj účel: naočkovat v co nejkratším čase co nejvíce lidí. Nyní je plně naočkováno přes pět milionů Čechů a zájem klesá. Proto velká centra, jejichž provoz je drahý, skončí.


Očkování ale bude pokračovat v nemocnicích, v ordinacích praktických lékařů, pediatrů či pneumologů a také v obchodních centrech, kam lze jít i bez předchozí registrace.
...
Praha uzavře v září


Poslední dny odpočítávají také v největším Národním očkovacím centru v O2 Universum v Praze. „Poslední očkovací den v O2 Universu je 10. září, v Ústřední vojenské nemocnici jedeme dál. Očkovací centrum v ÚVN má kapacitu až 600 aplikací vakcín denně, momentálně není tato kapacita plně využita. Jsme připraveni, bude-li to potřeba, denní kapacitu očkování v ÚVN dále navýšit,“ narazila na možný nárůst zájmu v souvislosti s nutností přeočkování třetí dávkou, tzv. boosterem, mluvčí ÚVN v Praze Jitka Zinke s tím, že k úterý bylo v centru podáno přes 500 tisíc vakcín.


O pár dní později skončí očkování i v Kongresovém centru Praha. „Zatím pracujeme s termínem 22. září, které jsme avizovali. Bude-li stejná situace jako dnes. Schválí-li ministerstvo na konci srpna očkování třetími dávkami, máme možnost prodloužení pronájmu kongresového centra,“ řekl Právu Vít Hofman, mluvčí Magistrátu hl. m. Prahy, který očkování v tomto místě organizuje.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/velka-centra-konci-zustanou-jen-mista-bez-registrace-40368978


Velká centra končí, zůstanou jen místa bez registrace Velká očkovací centra už splnila svůj účel: naočkovat v co nejkratším čase co nejvíce lidí. Nyní je plně naočkováno přes pět milionů Čechů a zájem klesá. Proto velká centra, jejichž provoz je drahý, skončí. Očkování ale bude pokračovat v nemocnicích, v ordinacích praktických lékařů, pediatrů či pneumologů a také v obchodních centrech, kam lze jít i bez předchozí registrace. ... Praha uzavře v září Poslední dny odpočítávají také v největším Národním očkovacím centru v O2 Universum v Praze. „Poslední očkovací den v O2 Universu je 10. září, v Ústřední vojenské nemocnici jedeme dál. Očkovací centrum v ÚVN má kapacitu až 600 aplikací vakcín denně, momentálně není tato kapacita plně využita. Jsme připraveni, bude-li to potřeba, denní kapacitu očkování v ÚVN dále navýšit,“ narazila na možný nárůst zájmu v souvislosti s nutností přeočkování třetí dávkou, tzv. boosterem, mluvčí ÚVN v Praze Jitka Zinke s tím, že k úterý bylo v centru podáno přes 500 tisíc vakcín. O pár dní později skončí očkování i v Kongresovém centru Praha. „Zatím pracujeme s termínem 22. září, které jsme avizovali. Bude-li stejná situace jako dnes. Schválí-li ministerstvo na konci srpna očkování třetími dávkami, máme možnost prodloužení pronájmu kongresového centra,“ řekl Právu Vít Hofman, mluvčí Magistrátu hl. m. Prahy, který očkování v tomto místě organizuje. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/velka-centra-konci-zustanou-jen-mista-bez-registrace-40368978

Sociální experiment: Kolik lidí je ochotno podepsat petici za zatčení odpůrců očkování?


https://otevrisvoumysl.cz/socialni-experiment-kolik-lidi-je-ochotno-podepsat-petici-za-zatceni-odpurcu-ockovani/


Bohužel, mezi lidmi je spousta malých fašounků.
Jen doufám, že naschvál video nastříhal tak, aby dal na odiv ty nejlepší kousky a že tohle není průměrný vzorek. Doufám.


Sociální experiment: Kolik lidí je ochotno podepsat petici za zatčení odpůrců očkování? https://otevrisvoumysl.cz/socialni-experiment-kolik-lidi-je-ochotno-podepsat-petici-za-zatceni-odpurcu-ockovani/ Bohužel, mezi lidmi je spousta malých fašounků. Jen doufám, že naschvál video nastříhal tak, aby dal na odiv ty nejlepší kousky a že tohle není průměrný vzorek. Doufám.

@JS22

Očkovací centrum v ÚVN má kapacitu až 600 aplikací vakcín denně, momentálně není tato kapacita plně využita. Jsme připraveni, bude-li to potřeba, denní kapacitu očkování v ÚVN dále navýšit,“ narazila na možný nárůst zájmu v souvislosti s nutností přeočkování třetí dávkou, tzv. boosterem, mluvčí ÚVN v Praze Jitka Zinke s tím, že k úterý bylo v centru podáno přes 500 tisíc vakcín.

600 denně - tz. 6000 za 10 dní, 60 000 za 100 dní a 600 000 za 1000 dní? Takže jestli dobře počítám, očkují už skoro 3 roky?
Mimochodem, UVN vybudovala v krátkém čase v zadní části areálu velkou budovu, patologii.


@JS22 [quote="pid:29470, uid:181"]Očkovací centrum v ÚVN má kapacitu až 600 aplikací vakcín denně, momentálně není tato kapacita plně využita. Jsme připraveni, bude-li to potřeba, denní kapacitu očkování v ÚVN dále navýšit,“ narazila na možný nárůst zájmu v souvislosti s nutností přeočkování třetí dávkou, tzv. boosterem, mluvčí ÚVN v Praze Jitka Zinke s tím, že k úterý bylo v centru podáno přes 500 tisíc vakcín.[/quote] 600 denně - tz. 6000 za 10 dní, 60 000 za 100 dní a 600 000 za 1000 dní? Takže jestli dobře počítám, očkují už skoro 3 roky? Mimochodem, UVN vybudovala v krátkém čase v zadní části areálu velkou budovu, patologii.
Upravené 14. 8. 2021 o 00:45

Mentálny atlét Eduard Heger vo svojej vrcholnej forme. Oni plynulo prešli k priamemu potrvdeniu, že zaočkovaní majú vyššiu šancu nakaziť sa vírusom, ich ovečky im to bez bečania žerú a poslušne krok po kroku smerujú do priepasti.


Tam, kde je viac zaočkovaných, tam bude viac nakazených:
https://www.mojevideo.sk/video/3572f/tam_kde_je_viac_zaockovanych_tam_bude_viac_nakazenych.html
"Povedal premiér Heger: "Tam, kde sú regióny výraznejšie zaočkované, môžeme očakávať, že sa pandémia bude výrazne viac šíriť.""


Mentálny atlét Eduard Heger vo svojej vrcholnej forme. Oni plynulo prešli k priamemu potrvdeniu, že zaočkovaní majú vyššiu šancu nakaziť sa vírusom, ich ovečky im to bez bečania žerú a poslušne krok po kroku smerujú do priepasti. **Tam, kde je viac zaočkovaných, tam bude viac nakazených:** https://www.mojevideo.sk/video/3572f/tam_kde_je_viac_zaockovanych_tam_bude_viac_nakazenych.html "_Povedal premiér Heger: "Tam, kde sú regióny výraznejšie zaočkované, môžeme očakávať, že sa pandémia bude výrazne viac šíriť.""_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 14. 8. 2021 o 15:08

Povedal premiér Heger: "Tam, kde sú regióny výraznejšie zaočkované, môžeme očakávať, že sa pandémia bude výrazne viac šíriť."


“Jeden by to neřek’, stačí malej přeřek - už v tom lítáš...
Kde se stala chyba? Teď mlčíš jak ryba - nespočítáš, a nespočítáš...”


Dodatek - vzato z:
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/stromboli/na-koni-490486


[quote="pid:29504, uid:623"]Povedal premiér Heger: "Tam, kde sú regióny výraznejšie zaočkované, môžeme očakávať, že sa pandémia bude výrazne viac šíriť."[/quote] “Jeden by to neřek’, stačí malej přeřek - už v tom lítáš... Kde se stala chyba? Teď mlčíš jak ryba - nespočítáš, a nespočítáš...” Dodatek - vzato z: https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/stromboli/na-koni-490486
Upravené 15. 8. 2021 o 10:26

stačí malej přeřek

Od vcera sa neviem zbavit pocitu ze sa nepreriekol jednoducho len oznamil to co sa bude diat


[quote="pid:29517, uid:240"]stačí malej přeřek[/quote] Od vcera sa neviem zbavit pocitu ze sa nepreriekol jednoducho len oznamil to co sa bude diat

mna to fascinuje, nikdy nedokazali vytvorit vakcinu proti chripke, dokonca ani ked uz sa vyvinul nejaky kmen, casto ho netrafili v danej sezone, ale teraz sa cuduju....:-(
mna zase fascinuje, ze ludia stale veria vo virus a chripku:



Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice
https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84


[quote="pid:29386, uid:187"]mna to fascinuje, nikdy nedokazali vytvorit vakcinu proti chripke, dokonca ani ked uz sa vyvinul nejaky kmen, casto ho netrafili v danej sezone, ale teraz sa cuduju....:-([/quote]mna zase fascinuje, ze ludia stale veria vo virus a chripku: - Dr Robert Morse (en français) - Ilúzia nazývanej "choroba" ! https://www.youtube.com/watch?v=84gEIwBlT8M Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84

Děti očkovat nebudu, vakcína je časovaná bomba.


Lékařka si vylepila na ordinaci vzkaz
https://cnn.iprima.cz/deti-ockovat-nebudu-vakcina-je-casovana-bomba-lekarka-si-vylepila-na-ordinaci-vzkaz-31536?fbclid=IwAR0Fs5EOPtgk_H_uI7M0B_RnfvUwG2ZY0q4i3mogYUZmFhQdih9VJb0Ou0k
611a26ec34f2e


Děti očkovat nebudu, vakcína je časovaná bomba. ----------------------------------------------- Lékařka si vylepila na ordinaci vzkaz https://cnn.iprima.cz/deti-ockovat-nebudu-vakcina-je-casovana-bomba-lekarka-si-vylepila-na-ordinaci-vzkaz-31536?fbclid=IwAR0Fs5EOPtgk_H_uI7M0B_RnfvUwG2ZY0q4i3mogYUZmFhQdih9VJb0Ou0k ![611a26ec34f2e](serve/attachment&path=611a26ec34f2e)
Upravené 16. 8. 2021 o 10:50

Děti očkovat nebudu, vakcína je časovaná bomba.
Lékařka si vylepila na ordinaci vzkaz

Počítám, že to jde pomalu, ale jde to...
Je třeba vytrvat a nepodlehnout.
Kolik budou očkovanci potřebovat dávek, než prohlédnou hru?


“Dilema. Delší bezinfekčnost, nebo třetí dávka?”
15.8.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dilema-delsi-bezinfekcnost-nebo-treti-davka-40369070
“Prvním českým očkovaným proti covidu, mezi nimiž byli v lednu a v únoru lékaři, zdravotníci, senioři a vážně nemocní, skončí zaručená doba bezinfekčnosti podle výrobců, následně akceptovaná ministerstvem zdravotnictví, po devíti měsících. To by mohlo znamenat, že těmto prioritně vakcinovaným by byly už v září jejich očkovací certifikáty v Česku k ničemu.”


[quote="pid:29532, uid:78"]Děti očkovat nebudu, vakcína je časovaná bomba. Lékařka si vylepila na ordinaci vzkaz[/quote] Počítám, že to jde pomalu, ale jde to... Je třeba vytrvat a nepodlehnout. Kolik budou očkovanci potřebovat dávek, než prohlédnou hru? “Dilema. Delší bezinfekčnost, nebo třetí dávka?” 15.8.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dilema-delsi-bezinfekcnost-nebo-treti-davka-40369070 “Prvním českým očkovaným proti covidu, mezi nimiž byli v lednu a v únoru lékaři, zdravotníci, senioři a vážně nemocní, **skončí zaručená doba bezinfekčnosti podle výrobců**, následně akceptovaná ministerstvem zdravotnictví, po devíti měsících. To by mohlo znamenat, že těmto prioritně vakcinovaným by byly **už v září jejich očkovací certifikáty v Česku k ničemu**.”

„Variant delta zmenil rovnicu dosiahnutia imunity,“ hovorí vedec z AstraZeneca. Podľa uznávaného profesora tento variant koronavírusu robí kolektívnu imunitu nemožnou, informuje portál Science Alert.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/14/odbornik-v-tom-ma-jasno-kolektivnu-imunitu-nedosiahneme-aj-plne-ockovani-su-infekcni/


**„Variant delta zmenil rovnicu dosiahnutia imunity,“ hovorí vedec z AstraZeneca. Podľa uznávaného profesora tento variant koronavírusu robí kolektívnu imunitu nemožnou**, informuje portál Science Alert. https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/14/odbornik-v-tom-ma-jasno-kolektivnu-imunitu-nedosiahneme-aj-plne-ockovani-su-infekcni/

Boris Ratnikov hovori (aj)


o knihe PSY-vojny: Západ a Východ. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače. Je to spoločný produkt bývalých agentov KGB a CIA, ktorý v časoch studenej vojny boli riaditeľmi projektov zameraných na extrasenzorický prieskum geopolitického nepriateľa. V USA to bol projekt "Hviezdna brána" a v Rusku na generálnom štábe bola "tajná jednotka 10003". Sú tam podrobnosti o vzniku, cieľoch aj zániku týchto a podobných projektov, a mnoho ďalších informácií. Kniha má viacero ruských aj amerických spoluautorov. Ratnikov už medzitým zomrel. Mali v pláne vydať aj druhý diel. Snáď sa im to podarí.
https://torden.sk/produkt/psy-vojny-zapad-a-vychod-historia-vojenskeho-vyuzivania-extrasenzoriky/


[quote="pid:29440, uid:13"]Boris Ratnikov hovori (aj)[/quote] o knihe **PSY-vojny: Západ a Východ**. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače. Je to spoločný produkt bývalých agentov KGB a CIA, ktorý v časoch studenej vojny boli riaditeľmi projektov zameraných na extrasenzorický prieskum geopolitického nepriateľa. V USA to bol projekt "Hviezdna brána" a v Rusku na generálnom štábe bola "tajná jednotka 10003". Sú tam podrobnosti o vzniku, cieľoch aj zániku týchto a podobných projektov, a mnoho ďalších informácií. Kniha má viacero ruských aj amerických spoluautorov. Ratnikov už medzitým zomrel. Mali v pláne vydať aj druhý diel. Snáď sa im to podarí. https://torden.sk/produkt/psy-vojny-zapad-a-vychod-historia-vojenskeho-vyuzivania-extrasenzoriky/

https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/coronavirus/Sonder-Impfaktion-im-Stadion-Hunderte-kamen,impfen656.html


hamburg - pro vsechny, co se chteji o_ckovat a tem, co se jeste nerozhodli byla nabidnuta specialni o_ckovaci akce na stadionu v millerntor.
dva dny po mestskem derby FC st. pauli s hamburskym SV, bylo mozne se mezi 11 a 18 hodinou nechat za_ockovat na stadionu. kolem 700 lidi teto nabidky vyuzilo. u podobnych akci nabidku vyuzije udajne kolem 300 lidi.


https://kurier.at/chronik/wien/zusaetzliches-impfteam-im-stephansdom-im-einsatz/401471884?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&tpcc=facebookpost&fbclid=IwAR1eNwUYqOzIG2z_00wXlvg4WfDXbWOEzUO-fY5YJsJGmNAq9LRzRfn1uQk#Echobox=1628855745


o_ckovani probehlo v patek dokonce i ve stephansdomu ve vidni, prvni den vyuzilo "nabidky" 200 lidi


https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/coronavirus/Sonder-Impfaktion-im-Stadion-Hunderte-kamen,impfen656.html hamburg - pro vsechny, co se chteji o_ckovat a tem, co se jeste nerozhodli byla nabidnuta specialni o_ckovaci akce na stadionu v millerntor. dva dny po mestskem derby FC st. pauli s hamburskym SV, bylo mozne se mezi 11 a 18 hodinou nechat za_ockovat na stadionu. kolem 700 lidi teto nabidky vyuzilo. u podobnych akci nabidku vyuzije udajne kolem 300 lidi. https://kurier.at/chronik/wien/zusaetzliches-impfteam-im-stephansdom-im-einsatz/401471884?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&tpcc=facebookpost&fbclid=IwAR1eNwUYqOzIG2z_00wXlvg4WfDXbWOEzUO-fY5YJsJGmNAq9LRzRfn1uQk#Echobox=1628855745 o_ckovani probehlo v patek dokonce i ve stephansdomu ve vidni, prvni den vyuzilo "nabidky" 200 lidi
Upravené 16. 8. 2021 o 08:09

611a036698891


Očkovaní s rouškou, neočkovaní bez, visí na ordinaci praktika u Brna. Hořejší zuří
https://cnn.iprima.cz/dalsi-praktik-vylepil-vzkaz-pro-pacienty-neockovani-mohou-do-ordinace-bez-rousky-31626


![611a036698891](serve/attachment&path=611a036698891) Očkovaní s rouškou, neočkovaní bez, visí na ordinaci praktika u Brna. Hořejší zuří https://cnn.iprima.cz/dalsi-praktik-vylepil-vzkaz-pro-pacienty-neockovani-mohou-do-ordinace-bez-rousky-31626

Očkovaní s rouškou, neočkovaní bez, visí na ordinaci praktika u Brna. Hořejší zuří


Však zaočkovaný ten sajrajt šíria.


Dodávam, že toto je zo strany doktora poriadne švejkovanie...


[quote="pid:29606, uid:181"]Očkovaní s rouškou, neočkovaní bez, visí na ordinaci praktika u Brna. Hořejší zuří[/quote] Však zaočkovaný ten sajrajt šíria. Dodávam, že toto je zo strany doktora poriadne švejkovanie...

Moderátor

Upravené 16. 8. 2021 o 12:46

o knihe PSY-vojny: Západ a Východ. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače. Je to spoločný produkt bývalých agentov KGB a CIA, ktorý v časoch studenej vojny boli riaditeľmi

-bude sa predavat aj v ČR ?


[quote="pid:29591, uid:6"]o knihe PSY-vojny: Západ a Východ. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače. Je to spoločný produkt bývalých agentov KGB a CIA, ktorý v časoch studenej vojny boli riaditeľmi[/quote] -bude sa predavat aj v ČR ?

611a72d2df98d


citace "ze sa kvoli diagnoze nesmie ockovat" - podle sektaru tedy, pokud lekar vyhodnoti, ze o_ckovani by pacientovi ublizilo a nedoporuci mu to, je to podle sektaru asi duvod k udavani. to uz se ti lidi skutecne naprosto zblaznili?


pripad z meho okoli. matka kamaradky se nechala za_ockovat. kamaradka odmita. jeji matka ji rekla "v zari na vas dojde a dobre vam tak. at se vam to vsem vymsti".


ta nenavist tech lidi me desi.


![611a72d2df98d](serve/attachment&path=611a72d2df98d) citace "ze sa kvoli diagnoze nesmie ockovat" - podle sektaru tedy, pokud lekar vyhodnoti, ze o_ckovani by pacientovi ublizilo a nedoporuci mu to, je to podle sektaru asi duvod k udavani. to uz se ti lidi skutecne naprosto zblaznili? pripad z meho okoli. matka kamaradky se nechala za_ockovat. kamaradka odmita. jeji matka ji rekla "v zari na vas dojde a dobre vam tak. at se vam to vsem vymsti". ta nenavist tech lidi me desi.

Taky jsem se s tím setkala..řekla mi sousedka zlým tónem..." však by se budete muset nechat všichni očkovat ". Řekla Řekla jsem jí že ne, že jí taky nikdo nenutí žádné očkování třeba proti klíšťatum a že je to moje věc. Tak se zle zasmála a řekla mi " však uvidíte ". Až mi z toho bylo zle. Setkala jsem se s tím 2x zatím, ještě moje spolužačka mi vynadala že se nechci nechat očkovat že je to povinné a stačilo mi to .


Taky jsem se s tím setkala..řekla mi sousedka zlým tónem..." však by se budete muset nechat všichni očkovat ". Řekla Řekla jsem jí že ne, že jí taky nikdo nenutí žádné očkování třeba proti klíšťatum a že je to moje věc. Tak se zle zasmála a řekla mi " však uvidíte ". Až mi z toho bylo zle. Setkala jsem se s tím 2x zatím, ještě moje spolužačka mi vynadala že se nechci nechat očkovat že je to povinné a stačilo mi to .

len taka skusenost, teraz sme boli v Chorvatsku na dovolenke, autobusom.


Pred odchodom sme si spravili PCR testy (boli sme prvykrat na testovani, nastastie to bolo len zo slin a skor mi to pripominalo odber DNA vzoriek, vysledky dorazili presne za 3 hodiny).


Cesta bola vselijaka, isli sme z Brna do Vodic, v Kutoch Slovaci nekontrolovali, v Kitsee nastupil Rakusky vojak a kazdemu skontroloval obciansky, v Slovinsku nikoho, na vystupe zo Slovinska sme museli vystupit a ukazat obcianku, potom opat len obcianku na vstupe do HR. Vsetko OK az na tie nekonecne cakacky. Kontrola jedneho autobusu aj 30 minut, najme tie z Bosny si Chorvati uzivali, my sme sli Polskym autobusom, tam to trvalo par minut a Cesky autobus nebol kontrolovany vobec. Neviem ako maju prepojene IT systemy ale vyplnal som formular Enter Croatia kde som dal aj vysledky testov, ale netusim ci to nejakym sposobom je prepojene ked sa kontroluju obcianky na hraniciach. Co som videl auta, ukazovali OP a sli dalej.


Inak vo Vodiciach su na promenade take stanky na ATG testovanie, vyzera to naozaj fraskoidne.


Vcera sme sa vracali, opat extra dlha kontrola na vstupe do Slovinska (len obcianky) a cesky autobus opat bez kontroly ale vystat si radu musel, pred nami asi 8 autobusov, stali sme 4 hodiny, ked sme odchadzali bolo za nami aspon 12 busov, bohvie kolko ich bolo dalej za zakrutou. Na vstupe do Rakuska len otazka ci tranzit, na vstupe na Slovensko si policajt skontroval pasazierov iducich do Bratislavy, neviem ci chekoval QR kody, covid passy alebo len obcianske, na vstupe do CR nas poslali do extra pruhu a prisla kontrola, ktora na zaciatku zahlasila: Nebojte se, skontrolujem jenom obcanky.


Za mna mozem povedat, ze carovna formulka na hraniciach je: tranzitujem. Staci OP a idete dalej. Ak chcete ist busom z CR do Bratislavy, kupte si listok do Budapesti a vystupte v BA.


len taka skusenost, teraz sme boli v Chorvatsku na dovolenke, autobusom. Pred odchodom sme si spravili PCR testy (boli sme prvykrat na testovani, nastastie to bolo len zo slin a skor mi to pripominalo odber DNA vzoriek, vysledky dorazili presne za 3 hodiny). Cesta bola vselijaka, isli sme z Brna do Vodic, v Kutoch Slovaci nekontrolovali, v Kitsee nastupil Rakusky vojak a kazdemu skontroloval obciansky, v Slovinsku nikoho, na vystupe zo Slovinska sme museli vystupit a ukazat obcianku, potom opat len obcianku na vstupe do HR. Vsetko OK az na tie nekonecne cakacky. Kontrola jedneho autobusu aj 30 minut, najme tie z Bosny si Chorvati uzivali, my sme sli Polskym autobusom, tam to trvalo par minut a Cesky autobus nebol kontrolovany vobec. Neviem ako maju prepojene IT systemy ale vyplnal som formular Enter Croatia kde som dal aj vysledky testov, ale netusim ci to nejakym sposobom je prepojene ked sa kontroluju obcianky na hraniciach. Co som videl auta, ukazovali OP a sli dalej. Inak vo Vodiciach su na promenade take stanky na ATG testovanie, vyzera to naozaj fraskoidne. Vcera sme sa vracali, opat extra dlha kontrola na vstupe do Slovinska (len obcianky) a cesky autobus opat bez kontroly ale vystat si radu musel, pred nami asi 8 autobusov, stali sme 4 hodiny, ked sme odchadzali bolo za nami aspon 12 busov, bohvie kolko ich bolo dalej za zakrutou. Na vstupe do Rakuska len otazka ci tranzit, na vstupe na Slovensko si policajt skontroval pasazierov iducich do Bratislavy, neviem ci chekoval QR kody, covid passy alebo len obcianske, na vstupe do CR nas poslali do extra pruhu a prisla kontrola, ktora na zaciatku zahlasila: Nebojte se, skontrolujem jenom obcanky. Za mna mozem povedat, ze carovna formulka na hraniciach je: tranzitujem. Staci OP a idete dalej. Ak chcete ist busom z CR do Bratislavy, kupte si listok do Budapesti a vystupte v BA.

Moderator

https://plus7dni.pluska.sk/domov/nczi-znova-nebolo-schopne-ochranit-osobne-data-milionov-ludi-tvrdi-it-spolocnost



Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) nebolo opäť schopné ochrániť osobné dáta miliónov ľudí. Tvrdí to slovenská bezpečnostná IT spoločnosť Nethemba špecializujúca sa primárne na bezpečnosť webových aplikácií a penetračné testy. Na svojom webe poukázala na to, ako je možné získať európske vakcinačné preukazy všetkých zaočkovaných občanov. Spoločnosť získala vakcinačné preukazy slovenských politikov.



https://nethemba.com/sk/moznost-plosneho-ziskania-a-zneuzitia-eu-vakcinacnych-certifikatov/


https://plus7dni.pluska.sk/domov/nczi-znova-nebolo-schopne-ochranit-osobne-data-milionov-ludi-tvrdi-it-spolocnost >Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) nebolo opäť schopné ochrániť osobné dáta miliónov ľudí. Tvrdí to slovenská bezpečnostná IT spoločnosť Nethemba špecializujúca sa primárne na bezpečnosť webových aplikácií a penetračné testy. Na svojom webe poukázala na to, ako je možné získať európske vakcinačné preukazy všetkých zaočkovaných občanov. Spoločnosť získala vakcinačné preukazy slovenských politikov. https://nethemba.com/sk/moznost-plosneho-ziskania-a-zneuzitia-eu-vakcinacnych-certifikatov/

Moderator

Upravené 16. 8. 2021 o 17:12

-bude sa predavat aj v ČR ?

Asi hej, pretože dá sa tam nastaviť slovenská aj česká adresa pri zadávaní adresáta.


[quote="pid:29660, uid:78"]-bude sa predavat aj v ČR ?[/quote] Asi hej, pretože dá sa tam nastaviť slovenská aj česká adresa pri zadávaní adresáta.

„Great Reset,“ robotizovaná populace a jak NASA plánuje naši budoucnost


členství ve Council on Foreign Relations (CFR), tak odmítla.
Nabídka tohoto druhu je považována za velkou poctu a přesto odmítla.
Říká, že nechce být součástí tohoto šíleného plánu, který je zaměřen pouze na ničení a který stejně nemůže nikdy fungovat.
Ta hra, kterou Centrální banky hrají, je hra na zničení všeho, jak to známe, včetně nás samotných.
Finanční odborníci dokázali dovést celý svět do krachu, do naprostého finančního zničení a teď hledají cestu ven ve formě Resetu, neboli Znovunastavení.
Chtějí začít znovu, od začátku, jenže při jejich schopnostech, které doposud prokázali,
ani Znovunastavení není důkaz toho, že pak bude všecko fungovat. . .
Rudolf Steiner (1861-1925), rakouský filosof, společenský reformátor, architekt, esoterik a údajný jasnovidec napsal již před sto lety, že:


„V budoucnosti bude lidská duše odstraněna pomocí medicíny. Pod záminkou „zdravého náhledu“ bude vyvinuto očkování, které každý člověk dostane jak nejdřív to bude možno, s největší pravděpodobností hned při narození, aby neměl možnost získat vědomost o existenci duše a ducha.


„Materialističtí lékaři dostanou za úkol odstranit lidem duši. Tak, jak jsou dnes lidé očkováni proti tomu či onomu, tak budou v budoucnosti děti očkovány látkou, která bude upravena na to, aby z nich udělala tvory, imunní vůči ‚bláznivosti‘ spirituálního života.


„Budoucí člověk bude velmi chytrý, ale nebude mít svědomí, což je ten skutečný cíl některých materialistických skupin.


„S očkováním je snadné oddělit éterické tělo od fyzického.
Jakmile je jednou tělo odděleno, jeho spojení s vesmírem se stane velice nestálým a z člověka se stane automat, protože fyzické tělo
může být zde na Zemi vylepšeno pouze spirituálním myšlením.


„Takže očkování se stane jakousi ahrimanickou sílou (satanickou)
a očkovaný člověk se už pak nemůže zbavit materialistického cítění.
Stane se materialistou a nemůže se dále spirituálně vyvíjet.“
http://www.nwoo.org/2021/08/13/great-reset-robotizovana-populace-a-jak-nasa-planuje-nasi-budoucnost/


### „Great Reset,“ robotizovaná populace a jak NASA plánuje naši budoucnost členství ve Council on Foreign Relations (CFR), tak odmítla. Nabídka tohoto druhu je považována za velkou poctu a přesto odmítla. Říká, že nechce být součástí tohoto šíleného plánu, který je zaměřen pouze na ničení a který stejně nemůže nikdy fungovat. Ta hra, kterou Centrální banky hrají, je hra na zničení všeho, jak to známe, včetně nás samotných. Finanční odborníci dokázali dovést celý svět do krachu, do naprostého finančního zničení a teď hledají cestu ven ve formě Resetu, neboli Znovunastavení. Chtějí začít znovu, od začátku, jenže při jejich schopnostech, které doposud prokázali, ani Znovunastavení není důkaz toho, že pak bude všecko fungovat. . . Rudolf Steiner (1861-1925), rakouský filosof, společenský reformátor, architekt, esoterik a údajný jasnovidec napsal již před sto lety, že: „V budoucnosti bude lidská duše odstraněna pomocí medicíny. Pod záminkou „zdravého náhledu“ bude vyvinuto očkování, které každý člověk dostane jak nejdřív to bude možno, s největší pravděpodobností hned při narození, aby neměl možnost získat vědomost o existenci duše a ducha. „Materialističtí lékaři dostanou za úkol odstranit lidem duši. Tak, jak jsou dnes lidé očkováni proti tomu či onomu, tak budou v budoucnosti děti očkovány látkou, která bude upravena na to, aby z nich udělala tvory, imunní vůči ‚bláznivosti‘ spirituálního života. „Budoucí člověk bude velmi chytrý, ale nebude mít svědomí, což je ten skutečný cíl některých materialistických skupin. „S očkováním je snadné oddělit éterické tělo od fyzického. Jakmile je jednou tělo odděleno, jeho spojení s vesmírem se stane velice nestálým a z člověka se stane automat, protože fyzické tělo může být zde na Zemi vylepšeno pouze spirituálním myšlením. „Takže očkování se stane jakousi ahrimanickou sílou (satanickou) a očkovaný člověk se už pak nemůže zbavit materialistického cítění. Stane se materialistou a nemůže se dále spirituálně vyvíjet.“ http://www.nwoo.org/2021/08/13/great-reset-robotizovana-populace-a-jak-nasa-planuje-nasi-budoucnost/

o knihe PSY-vojny: Západ a Východ. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače.


V závere minulého roka som ich požiadal, či by ju nemohli vydať, odpoveď bola, že sa na ňu pozrú. I pozreli sa, už sa veľmi teším...
V prvom rade vďaka p. B.Ratnikovi tam niekam do vyšších sfér.


[quote="pid:29591, uid:6"]o knihe PSY-vojny: Západ a Východ. Táto kniha je už preložená a v Tordene sa pripravuje do tlače.[/quote] V závere minulého roka som ich požiadal, či by ju nemohli vydať, odpoveď bola, že sa na ňu pozrú. I pozreli sa, už sa veľmi teším... V prvom rade vďaka p. B.Ratnikovi tam niekam do vyšších sfér.

Kam zmizelo vlákno, kde se řešila ochrana proti spike proteinu atd? Píše mi to, že už vlákno neexistuje.
No nic, zeptám se tady. Řešilo se tam to jehličí z borovice. Byl tam odkaz i na nějaký článek. Chápu to správně, že stačí jehličí vylouhovat jako čaj a pít a že tím do sebe dostanu kyselinu šikimovou a suramin, čímž by se měly neutralizovat vedlejší účinky vakcín proti covidu 19? Nevíte, jestli se dá něco podobného třeba koupit někde v e-shopu v podobě doplňků stravy nebo alternativních léčiv? Něco z borovice jsem samozřejmě našel, ale nic o kys. šikimové a suraminu tam nepíšou.


Kam zmizelo vlákno, kde se řešila ochrana proti spike proteinu atd? Píše mi to, že už vlákno neexistuje. No nic, zeptám se tady. Řešilo se tam to jehličí z borovice. Byl tam odkaz i na nějaký článek. Chápu to správně, že stačí jehličí vylouhovat jako čaj a pít a že tím do sebe dostanu kyselinu šikimovou a suramin, čímž by se měly neutralizovat vedlejší účinky vakcín proti covidu 19? Nevíte, jestli se dá něco podobného třeba koupit někde v e-shopu v podobě doplňků stravy nebo alternativních léčiv? Něco z borovice jsem samozřejmě našel, ale nic o kys. šikimové a suraminu tam nepíšou.

dojde a dobre vam tak. at se vam to vsem vymsti".


ta nenavist tech lidi me desi.


preco tomu venujete pozornosť? Netreba si to všímať. Ja viem, nie je to jednoduché, ale comu venujete pozornosť to posilujete. Netreba sa púšťať do debaty. Na otázku, či jclovek ockovany, ak sa nepýta špecificky voči covid, odpovedám áno. Veď niečim už zaockovany ste. Je to najjednoduchšie.


toto ste videli? https://www.hlavnespravy.sk/podnikatel-ktory-vyraba-horalky-presadzuje-tvrdu-diskriminaciu-nezaockovani-nech-sedia-doma/2643424


tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy, nepáči sa mi zloženie. Ale keby aj, tak už aj s rým končím. Tak snad to niekomu pomôže pro rozhodnutí čo kúpovat:-)


[quote="pid:29669, uid:347"]dojde a dobre vam tak. at se vam to vsem vymsti". ta nenavist tech lidi me desi.[/quote] preco tomu venujete pozornosť? Netreba si to všímať. Ja viem, nie je to jednoduché, ale comu venujete pozornosť to posilujete. Netreba sa púšťať do debaty. Na otázku, či jclovek ockovany, ak sa nepýta špecificky voči covid, odpovedám áno. Veď niečim už zaockovany ste. Je to najjednoduchšie. toto ste videli? https://www.hlavnespravy.sk/podnikatel-ktory-vyraba-horalky-presadzuje-tvrdu-diskriminaciu-nezaockovani-nech-sedia-doma/2643424 tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy, nepáči sa mi zloženie. Ale keby aj, tak už aj s rým končím. Tak snad to niekomu pomôže pro rozhodnutí čo kúpovat:-)

tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy, nepáči sa mi zloženie.

Keď "podnikateľ" zarába na tom, že miesto kakaa mieša do plnky polyricínoleát, tak to nie je potravinár, ale travič. Už zo svojej praxe je zvyklý Slovač tráviť, takže žiadne prekvapenie.


Mimochodom, ani Orion a Figaro s tým nemajú problém, dlhodobo trávia svojich zákazníkov.


[quote="pid:29711, uid:273"]tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy, nepáči sa mi zloženie.[/quote] Keď "podnikateľ" zarába na tom, že miesto kakaa mieša do plnky polyricínoleát, tak to nie je potravinár, ale travič. Už zo svojej praxe je zvyklý Slovač tráviť, takže žiadne prekvapenie. Mimochodom, ani Orion a Figaro s tým nemajú problém, dlhodobo trávia svojich zákazníkov.
Upravené 16. 8. 2021 o 22:29

preco tomu venujete pozornosť?


lavazzo, uz se nepoustim do debaty s cizimi lidmi na toto tema. protoze vim, ze to nema smysl a bere to energii, to je pravda. kdyz se me nekdo cizi nemyslne pta, jestli jsem za_ockovana (napriklad pokladni v bille, kdyz jsem nemela rousku), odpovim, ze je to moje privatni vec. neda se ovsem nereagovat na to, co prozivaji lidi v mem bezprostrednim okoli.
dekuji za link na clanek. horalky si uz taky nekoupim. nebudu podporovat takove podnikatele.


[quote="pid:29711, uid:273"]preco tomu venujete pozornosť?[/quote] lavazzo, uz se nepoustim do debaty s cizimi lidmi na toto tema. protoze vim, ze to nema smysl a bere to energii, to je pravda. kdyz se me nekdo cizi nemyslne pta, jestli jsem za_ockovana (napriklad pokladni v bille, kdyz jsem nemela rousku), odpovim, ze je to moje privatni vec. neda se ovsem nereagovat na to, co prozivaji lidi v mem bezprostrednim okoli. dekuji za link na clanek. horalky si uz taky nekoupim. nebudu podporovat takove podnikatele.

Dokelu, zrovna IDC, jedna , posledných veľkých firiem v slovenskom vlastníctve...


Dokelu, zrovna IDC, jedna , posledných veľkých firiem v slovenskom vlastníctve...

Moderátor

ale comu venujete pozornosť to posilujete

Počítám, že tato formulace není úplná. Domnívám se, že nestačí pouhá pozornost. K opravdovému posílení je třeba k pozornosti přidat i emoce. Pokud emoce chybí, netřeba se pozornosti bát jako “čert kříže”.


[quote="pid:29711, uid:273"]ale comu venujete pozornosť to posilujete[/quote] Počítám, že tato formulace není úplná. Domnívám se, že nestačí pouhá pozornost. K opravdovému posílení je třeba k pozornosti přidat i emoce. Pokud emoce chybí, netřeba se pozornosti bát jako “čert kříže”.

Reči o diskriminovaní neočkovaných?
To oni ničia snahu ostatných, ktorí sa očkovať dajú, hovorí biznismen Jakubec
https://e.dennikn.sk/2500287/co-planuje-s-horalkami-ich-novy-jediny-majitel-okrem-ineho-chce-so-slovenskymi-cukrovinkami-dobyt-nemecky-trh/


  • je sám zaočkovaný (asi,ano )-ak bude mat všetkych zamestnancov zaočkovaných - bude im preplácat aj liečebné výlohy ?
  • ako potom bude jeho podnik fungovat , ked bude vetšina na nemocenskej ? (v lepšom prípade)

Reči o diskriminovaní neočkovaných? To oni ničia snahu ostatných, ktorí sa očkovať dajú, hovorí biznismen Jakubec https://e.dennikn.sk/2500287/co-planuje-s-horalkami-ich-novy-jediny-majitel-okrem-ineho-chce-so-slovenskymi-cukrovinkami-dobyt-nemecky-trh/ - je sám zaočkovaný (asi,ano ) -ak bude mat všetkych zamestnancov zaočkovaných - bude im preplácat aj liečebné výlohy ? - ako potom bude jeho podnik fungovat , ked bude vetšina na nemocenskej ? (v lepšom prípade)

tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy

Ma to aj odozvu u obchodnikov, prva lastovicka:
611b7164297e8


[quote="pid:29711, uid:273"]tak ja horalky nekupujem ani iné sladkosti od tejto firmy[/quote] Ma to aj odozvu u obchodnikov, prva lastovicka: ![611b7164297e8](serve/attachment&path=611b7164297e8)

nákupy bez roušek
Mimořádná opatření jsou nařízena Vládou ČR, nikoliv společností Lidl. Dozorový orgán je stát. My nemáme právo uplatňování opatření kontrolovat ani vymáhat,” uvádí ve svém prohlášení překvapivě rezolutně společnost Lidl. “Nemáme právo odmítnout obsloužit takového zákazníka. Prostě pokračujeme dál ve své práci.” Obchodní řetězec má však možnost přivolat policii, ale to Lidl odmítá.
https://www.mix24.cz/cesi-zacinaji-testovat-povinnost-noseni-rousek-a-zkousi-nakupovat-bez-nich-naridit-jim-to-nemuzeme-zni-prekvapive-z-retezcu/?fbclid=IwAR0c9jjIy7WLqoEVKIQpZvJcQFq6JSWNwjdVagdbZ1zCixxbg5gHHDxD_64


nákupy bez roušek Mimořádná opatření jsou nařízena Vládou ČR, nikoliv společností Lidl. Dozorový orgán je stát. My nemáme právo uplatňování opatření kontrolovat ani vymáhat,” uvádí ve svém prohlášení překvapivě rezolutně společnost Lidl. “Nemáme právo odmítnout obsloužit takového zákazníka. Prostě pokračujeme dál ve své práci.” Obchodní řetězec má však možnost přivolat policii, ale to Lidl odmítá. https://www.mix24.cz/cesi-zacinaji-testovat-povinnost-noseni-rousek-a-zkousi-nakupovat-bez-nich-naridit-jim-to-nemuzeme-zni-prekvapive-z-retezcu/?fbclid=IwAR0c9jjIy7WLqoEVKIQpZvJcQFq6JSWNwjdVagdbZ1zCixxbg5gHHDxD_64

Mimořádná opatření jsou nařízena Vládou ČR, nikoliv


@rybana, síce mimo tema, zrovna včera som si na Teba spomenula, že ako sa asi mate a či sa Vám podarilo znormalizovať bývanie. My rekonštruujeme dom a to je už hodne náročné. Tak má tento príspevok potešil, ale z iného dôvodu. Prajem hodne sil!

[quote="pid:29749, uid:163"]Mimořádná opatření jsou nařízena Vládou ČR, nikoliv[/quote] @rybana, síce mimo tema, zrovna včera som si na Teba spomenula, že ako sa asi mate a či sa Vám podarilo znormalizovať bývanie. My rekonštruujeme dom a to je už hodne náročné. Tak má tento príspevok potešil, ale z iného dôvodu. Prajem hodne sil!

očkovaný člověk se už pak nemůže zbavit materialistického cítění.
Stane se materialistou a nemůže se dále spirituálně vyvíjet.


Presne o tom som písal. Postupne sa mi to potvrdzuje z rôznych zdrojov.


[quote="pid:29683, uid:78"]očkovaný člověk se už pak nemůže zbavit materialistického cítění. Stane se materialistou a nemůže se dále spirituálně vyvíjet.[/quote] Presne o tom som [písal](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3166/pre%C4%8Do-sa-s-g-eacute-novou-manipul-aacute-ciou-tak-pon-aacute-h%C4%BEaj-uacute/1#post-28083). Postupne sa mi to potvrdzuje z rôznych zdrojov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 8. 2021 o 12:21

Presne o tom som písal.


Toto je už druhé vlákno, kde oznamuješ ostatným, že si o tom písal. Je to naozaj potrebné?


[quote="pid:29760, uid:623"]Presne o tom som písal.[/quote] Toto je už druhé vlákno, kde oznamuješ ostatným, že si o tom písal. Je to naozaj potrebné?

My nemáme právo uplatňování opatření kontrolovat ani vymáhat,


Už viac ako rok nechodíme do obchodov rodiny Schwarzových Lidlu a Kauflandu (a v podstate všetkých ostatných zahraničných reťazcov), pôvodne kvôli tomu, že ich pripečené predavačky a ich SBSkári robili nezahandrovaným ľuďom peklo z nakupovania. Očividne ich zrazu začali trápiť zákazníci a hrajú sa na dobrých.


[quote="pid:29749, uid:163"]My nemáme právo uplatňování opatření kontrolovat ani vymáhat,[/quote] Už viac ako rok nechodíme do obchodov rodiny Schwarzových Lidlu a Kauflandu (a v podstate všetkých ostatných zahraničných reťazcov), pôvodne kvôli tomu, že ich pripečené predavačky a ich SBSkári robili nezahandrovaným ľuďom peklo z nakupovania. Očividne ich zrazu začali trápiť zákazníci a hrajú sa na dobrých.
Upravené 17. 8. 2021 o 13:17

Toto je už druhé vlákno, kde oznamuješ ostatným, že si o tom písal. Je to naozaj potrebné?


Áno, podľa mňa je to potrebné, inak by som to nepísal. Nie každý číta všetko každý deň. Tieto dve témy považujem za natoľko dôležité, že som sa rozhodol ich pripomenúť, pretože už trochu zapadli. Ďakujem za pochopenie.


[quote="pid:29764, uid:48"]Toto je už druhé vlákno, kde oznamuješ ostatným, že si o tom písal. Je to naozaj potrebné?[/quote] Áno, podľa mňa je to potrebné, inak by som to nepísal. Nie každý číta všetko každý deň. Tieto dve témy považujem za natoľko dôležité, že som sa rozhodol ich pripomenúť, pretože už trochu zapadli. Ďakujem za pochopenie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 8. 2021 o 13:34

Kam zmizelo vlákno, kde se řešila ochrana proti spike proteinu atd? Píše mi to, že už vlákno neexistuje.

potvrdzujem a doplňujem nefungujúci odkaz
Co delat proti spike proteinu
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3125/co-delat-proti-spike-proteinu


[quote="pid:29693, uid:639"]Kam zmizelo vlákno, kde se řešila ochrana proti spike proteinu atd? Píše mi to, že už vlákno neexistuje.[/quote] potvrdzujem a doplňujem nefungujúci odkaz **Co delat proti spike proteinu** https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3125/co-delat-proti-spike-proteinu

Vito, nejde ani o lidl, spíš jednoduchý návod k nenosení ...
taková historka- byla jsem na akci s vládou /kolem tornáda/, už na recepci byly všichni s respirátory, já ho ani neměla u sebe...přišel premier, s min. obchodu a další, kolega mi říká- měli by jsme si TO dát...
já si nedám- a on- tak já Vás podpořím.. s "vládou" jsme si podali ruce, a nikdo nám neřekl ani slovo... tak když jsem zvládla toto, nákup zvládnu taky... chodím tak pořád, a jde to lehce..


lavazza- bydlíme, v hoodně bojových podmínkách, střecha pořád nedodělaná, atyp. kce, firma nám po 14 dnech čekání odřekla, pak už nebyla šance někoho sehnat, tak děláme jak to jde.. zoufale schánime zedníky na vnitřní omítky...už jsem si říkala, že to necháme jako industriál... poslední parta byla jeden den, pak šli něco dodělat, a už se neukázali..později jsem se dozvěděla, že jeden z nich zemřel, ve spánku...mluvili jsme spolu o očk., ted nevím zda byl 2 před nebo 2 dni po druhé dávce...56 let...samozřejmě to nikdo nespojuje, měl špatnou životosprávu a tak..


Vito, nejde ani o lidl, spíš jednoduchý návod k nenosení ... taková historka- byla jsem na akci s vládou /kolem tornáda/, už na recepci byly všichni s respirátory, já ho ani neměla u sebe...přišel premier, s min. obchodu a další, kolega mi říká- měli by jsme si TO dát... já si nedám- a on- tak já Vás podpořím.. s "vládou" jsme si podali ruce, a nikdo nám neřekl ani slovo... tak když jsem zvládla toto, nákup zvládnu taky... chodím tak pořád, a jde to lehce.. lavazza- bydlíme, v hoodně bojových podmínkách, střecha pořád nedodělaná, atyp. kce, firma nám po 14 dnech čekání odřekla, pak už nebyla šance někoho sehnat, tak děláme jak to jde.. zoufale schánime zedníky na vnitřní omítky...už jsem si říkala, že to necháme jako industriál... poslední parta byla jeden den, pak šli něco dodělat, a už se neukázali..později jsem se dozvěděla, že jeden z nich zemřel, ve spánku...mluvili jsme spolu o očk., ted nevím zda byl 2 před nebo 2 dni po druhé dávce...56 let...samozřejmě to nikdo nespojuje, měl špatnou životosprávu a tak..
Upravené 18. 8. 2021 o 11:23

Inac uz ked sa bavite o tych ruskach a vlade. My sme v robote mali na navsteve ministra Korcoka. Ked s nim robila telka rozhovor tak respirator na ksichte a akonahle sa vypli kamery tak si dal ten nahubok automaticky dole a najblizsie cca 2 hodiny to mal "na salame". V priestore kde sa zdrziaval bolo tak 200 ludi.. fraska to bola na n-tu.


Inac uz ked sa bavite o tych ruskach a vlade. My sme v robote mali na navsteve ministra Korcoka. Ked s nim robila telka rozhovor tak respirator na ksichte a akonahle sa vypli kamery tak si dal ten nahubok automaticky dole a najblizsie cca 2 hodiny to mal "na salame". V priestore kde sa zdrziaval bolo tak 200 ludi.. fraska to bola na n-tu.

10.8. sa objavilo video pacienta Tibora, ktory ma Covid a lutuje, ze sa neockoval.
https://www.markiza.sk/clanok/2035683?name_url=keby-sa-dal-vratit-cas-okamzite-sa-ockujem-tvrdi-29-rocny-tibor-v-nemocnici


Na FB koluje kratke video, kde ho udajne videli 18.8. usmiateho v meste. [Oprava, 18.8. je dnes, video som objavil dnes v noci. Takze na tom obrazku z FB je zly datum.]
611cb2729f042
Aj keby bolo video usmiateho Tibora natocene skor pred tym, stale je otazkou, ako dokaze tak dobre artikulovat, ked je na kysliku, preco je obleceny na infekcnom tak, ako je, kde su nejake zastery, ako s nim moze niekto robit interview bez zjavnych opatreni a pod. Plus Tibor sa objavil ako herec v dalsich internetovych zabavnych videach (Zrebny + Frlajs).


10.8. sa objavilo video pacienta Tibora, ktory ma Covid a lutuje, ze sa neockoval. https://www.markiza.sk/clanok/2035683?name_url=keby-sa-dal-vratit-cas-okamzite-sa-ockujem-tvrdi-29-rocny-tibor-v-nemocnici Na FB koluje kratke video, kde ho udajne videli 18.8. usmiateho v meste. [Oprava, 18.8. je dnes, video som objavil dnes v noci. Takze na tom obrazku z FB je zly datum.] ![611cb2729f042](serve/attachment&path=611cb2729f042) Aj keby bolo video usmiateho Tibora natocene skor pred tym, stale je otazkou, ako dokaze tak dobre artikulovat, ked je na kysliku, preco je obleceny na infekcnom tak, ako je, kde su nejake zastery, ako s nim moze niekto robit interview bez zjavnych opatreni a pod. Plus Tibor sa objavil ako herec v dalsich internetovych zabavnych videach (Zrebny + Frlajs).
Upravené 18. 8. 2021 o 09:15

akonahle sa vypli kamery tak si dal ten nahubok automaticky dole a najblizsie cca 2 hodiny to mal "na salame"


toto nemoze prekvapit nikoho,
ja len dufam, ze uz konecne sa s nimi vysporiadame tak aby do buducna bola vystraha pre tych co by chceli nasledovat ich kroky


[quote="pid:29875, uid:248"]akonahle sa vypli kamery tak si dal ten nahubok automaticky dole a najblizsie cca 2 hodiny to mal "na salame"[/quote] toto nemoze prekvapit nikoho, ja len dufam, ze uz konecne sa s nimi vysporiadame tak aby do buducna bola vystraha pre tych co by chceli nasledovat ich kroky

ja len dufam, ze uz konecne sa s nimi vysporiadame tak aby do buducna bola vystraha pre tych co by chceli nasledovat ich kroky
buducnost musi byt o tom, ze nech by s tym prisiel ktokolvek, ostal by odignorovany.


[quote="pid:29898, uid:492"]ja len dufam, ze uz konecne sa s nimi vysporiadame tak aby do buducna bola vystraha pre tych co by chceli nasledovat ich kroky[/quote]buducnost musi byt o tom, ze nech by s tym prisiel ktokolvek, ostal by odignorovany.

Moderator

buducnost musi byt o tom, ze nech by s tym prisiel ktokolvek, ostal by odignorovany.


aj to


[quote="pid:29902, uid:10"]buducnost musi byt o tom, ze nech by s tym prisiel ktokolvek, ostal by odignorovany.[/quote] aj to

velmi dobry rozhovor https://vimeo.com/588431091


ROZHOVOR s prof. RNDr. JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc., DSc. o tom, co chybí v odborné debatě o nejznámějším viru posledních let a předcházení jeho následkům. Co vědí a co nevědí imunologové a další odborníci? Vede se dostatečná odborná debata o možnostech a následcích? Jaké odborné názory chybí ve veřejném prostoru a proč?


Na zaver ma zaujimavu myslienku, ktora ma tiez vcera napadla, kto by bol ochotny branit tento stat s takymito politikmi a pristupom k ludom?


Youtube kanal s mnozstvom rozhovorov: https://www.youtube.com/c/Svobodn%C3%A9universum/videos


velmi dobry rozhovor https://vimeo.com/588431091 ROZHOVOR s prof. RNDr. JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc., DSc. o tom, co chybí v odborné debatě o nejznámějším viru posledních let a předcházení jeho následkům. Co vědí a co nevědí imunologové a další odborníci? Vede se dostatečná odborná debata o možnostech a následcích? Jaké odborné názory chybí ve veřejném prostoru a proč? Na zaver ma zaujimavu myslienku, ktora ma tiez vcera napadla, kto by bol ochotny branit tento stat s takymito politikmi a pristupom k ludom? Youtube kanal s mnozstvom rozhovorov: https://www.youtube.com/c/Svobodn%C3%A9universum/videos

Moderator

Upravené 18. 8. 2021 o 15:06

včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená.


Sú len dve možnosti:


  • buď je problém vo výrobe, alebo
  • skupujú to bohatšie krajiny alebo krajiny kde sídli výrobca daného lieku. (podľa mňa je toto dôvod nedostatku)

Ak platí ten druhý bod, tak situácia je omnoho horšia ako sme predpokladali a ak sa to už rozbehlo na západe, tak o chvíľu to príde aj na Slovensko. A problém nebudú mať len očkovaní ľudia, ale každý komu to predpísal lekár.


včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená. Sú len dve možnosti: - buď je problém vo výrobe, alebo - skupujú to bohatšie krajiny alebo krajiny kde sídli výrobca daného lieku. (podľa mňa je toto dôvod nedostatku) Ak platí ten druhý bod, tak situácia je omnoho horšia ako sme predpokladali a ak sa to už rozbehlo na západe, tak o chvíľu to príde aj na Slovensko. A problém nebudú mať len očkovaní ľudia, ale každý komu to predpísal lekár.

Nedostatok liekov proti zrážaniu krvi bol aj v minulosti a rovnako bol zákaz jeho vývozu do zahranicia (cena u nás 37 eur a v Nemecku 110 eur), článok zo 19. júla 2016 :


https://e.dennikn.sk/515579/zakazuju-ho-vyviezt-za-hranice-aj-tak-liek-proti-zrazaniu-krvi-chyba-v-lekarnach/


Nedostatok liekov proti zrážaniu krvi bol aj v minulosti a rovnako bol zákaz jeho vývozu do zahranicia (cena u nás 37 eur a v Nemecku 110 eur), článok zo 19. júla 2016 : https://e.dennikn.sk/515579/zakazuju-ho-vyviezt-za-hranice-aj-tak-liek-proti-zrazaniu-krvi-chyba-v-lekarnach/

Dávám záměrně ještě sem do "živějšího" vlákna.

Dr. Peková, Prof. Žaloudík, Prof. Thon a nyní možná ještě těžší kalibr: Prof. Turánek


Ej, teď vidím, že jsem duplicitní k

ROZHOVOR s prof. RNDr. JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc., DSc.

ale už to nechám.


Dávám záměrně ještě sem do "živějšího" vlákna. [quote="pid:30014, uid:240"]Dr. Peková, Prof. Žaloudík, Prof. Thon a nyní možná ještě těžší kalibr: Prof. Turánek[/quote] Ej, teď vidím, že jsem duplicitní k [quote="pid:29928, uid:10"]ROZHOVOR s prof. RNDr. JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc., DSc.[/quote] ale už to nechám.
Upravené 19. 8. 2021 o 11:16

Ty léky proti srážlivosti krve se používají na opíchané dvounohé laboratorní krysy , jinak by márnice začaly přetékat přebytkem zabitých jedpichy , vytvářením sraženin v celém krevním řečišti .
Jinak , aspik institutní zrůdy jedou podle starého scénáře , jediná záchrana celého lidstva spočívá jen a pouze v přijímání nejsvětější trojice . inJekce-Jehla-Jed .
https://cz.sputniknews.com/20210819/ministerstvo-zdravotnictvi-odmitlo-uznavat-protilatky-je-malo-dat-rika-vojtech-15549083.html


Ty léky proti srážlivosti krve se používají na opíchané dvounohé laboratorní krysy , jinak by márnice začaly přetékat přebytkem zabitých jedpichy , vytvářením sraženin v celém krevním řečišti . Jinak , aspik institutní zrůdy jedou podle starého scénáře , jediná záchrana celého lidstva spočívá jen a pouze v přijímání nejsvětější trojice . inJekce-Jehla-Jed . https://cz.sputniknews.com/20210819/ministerstvo-zdravotnictvi-odmitlo-uznavat-protilatky-je-malo-dat-rika-vojtech-15549083.html

U nás dnes začalo oficiálne masírovanie infopoľa informáciou o tom, že aj plne očkovaní prenášajú vírus.



Šíriteľmi delta variantu môžu byť aj plne zaočkovaní. Vyplýva to z výsledkov štúdie, ktoré vo štvrtok na svoje webovej stránke zverejnila Oxfordská univerzita.



Samozrejme, že očkovaným je ponúknutý záchraný padák:



Ľudia plne zaočkovaní proti covidu môžu byť šíriteľmi delta variantu koronavírusu. Vakcíny im však poskytujú vyššiu mieru ochrany ako v prípade nezaočkovaných ľudí.



Uvidíme, ako sa táto informácia usadí v hlavách najmä tých očkovaných. Na konci článku im svitá nádej:



Izrael vidí cestu v ďalšom očkovaní treťou dávkou, ktorú podáva ľuďom nad 50 rokov. Podľa Sarku medzi ľuďmi v kritickom stave nie je nikto, kto má v sebe tretiu dávku vakcíny.



Takže nakoniec ich ešte veľa pobeží ozlomkrky pre 3. dávku, aby mohli mať i naďalej pokoj. Aj keď motto "Vakcína je sloboda" práve vypršalo.
No nenápadne padá mýtus, že očkovaný je pre spoločnosť lepší než neočkovaný. A ukáže sa túto zimu, kto bude plniť nemocnice. Aj keď centrum pre zdravotné informácie stále tvrdí, že nevedú štatistiku, aby vedeli rozoznať očkovaných od čistých. Možno ju ani nebudú zavádzať..


611e8be08d5b8


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598013-online-izraelsky-premier-sa-boji-lockdownu-znicil-by-buducnost-krajiny/


U nás dnes začalo oficiálne masírovanie infopoľa informáciou o tom, že aj plne očkovaní prenášajú vírus. > Šíriteľmi delta variantu môžu byť aj plne zaočkovaní. Vyplýva to z výsledkov štúdie, ktoré vo štvrtok na svoje webovej stránke zverejnila Oxfordská univerzita. Samozrejme, že očkovaným je ponúknutý záchraný padák: > Ľudia plne zaočkovaní proti covidu môžu byť šíriteľmi delta variantu koronavírusu. Vakcíny im však poskytujú vyššiu mieru ochrany ako v prípade nezaočkovaných ľudí. Uvidíme, ako sa táto informácia usadí v hlavách najmä tých očkovaných. Na konci článku im svitá nádej: > Izrael vidí cestu v ďalšom očkovaní treťou dávkou, ktorú podáva ľuďom nad 50 rokov. Podľa Sarku medzi ľuďmi v kritickom stave nie je nikto, kto má v sebe tretiu dávku vakcíny. Takže nakoniec ich ešte veľa pobeží ozlomkrky pre 3. dávku, aby mohli mať i naďalej pokoj. Aj keď motto "Vakcína je sloboda" práve vypršalo. No nenápadne padá mýtus, že očkovaný je pre spoločnosť lepší než neočkovaný. A ukáže sa túto zimu, kto bude plniť nemocnice. Aj keď centrum pre zdravotné informácie stále tvrdí, že nevedú štatistiku, aby vedeli rozoznať očkovaných od čistých. Možno ju ani nebudú zavádzať.. ![611e8be08d5b8](serve/attachment&path=611e8be08d5b8) https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598013-online-izraelsky-premier-sa-boji-lockdownu-znicil-by-buducnost-krajiny/
Upravené 19. 8. 2021 o 18:56

Aj keď centrum pre zdravotné informácie stále tvrdí, že nevedú štatistiku, aby vedeli rozoznať očkovaných od čistých. Možno ju ani nebudú zavádzať..


oni možno nie, ale verím, že lokálne si štatistiky robia, len je to zakázazé púšťať von.


[quote="pid:30093, uid:48"]Aj keď centrum pre zdravotné informácie stále tvrdí, že nevedú štatistiku, aby vedeli rozoznať očkovaných od čistých. Možno ju ani nebudú zavádzať..[/quote] oni možno nie, ale verím, že lokálne si štatistiky robia, len je to zakázazé púšťať von.

mala som dnes stretnutie s byvalymi kolegynami-dochodkynami.....pojdu aj na 3.davku, im nic nebolo po prvych dvoch a naco cakat.....ked som povedala, ze pockat, ci sa neprejavia nejake negativne ucinky, tak blbost a konspiracie:-(( co na to povedat, uz len snad budu mat stastie. Neviete bude aj 3 davka sa podavat aj placebo niekomu? Alebo to uz pojde raz na raz?


mala som dnes stretnutie s byvalymi kolegynami-dochodkynami.....pojdu aj na 3.davku, im nic nebolo po prvych dvoch a naco cakat.....ked som povedala, ze pockat, ci sa neprejavia nejake negativne ucinky, tak blbost a konspiracie:-(( co na to povedat, uz len snad budu mat stastie. Neviete bude aj 3 davka sa podavat aj placebo niekomu? Alebo to uz pojde raz na raz?

Pridám ešte jednu štúdiu, tiež na Pravde!
https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/598103-studia-ucinnost-vakciny-comirnaty-klesa-rychlejsie-ako-vaxzevria/


Štúdia: Účinnosť vakcíny Comirnaty klesá rýchlejšie ako Vaxzevria


Účinnosť vakcíny Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech klesá rýchlejšie ako účinnosť očkovacej látky Vaxzevria od spoločnosti AstraZeneca.


V novej štúdii to tvrdia vedci z Oxfordskej univerzity, ktorý dokument publikovali vo štvrtok. Informoval o tom denník The Guardian.


„Dve dávky od Pfizer/BioNTech majú vyššiu počiatočnú efektivitu, čo sa týka prevencie proti nákaze, ale účinnosť (očkovacej látky) klesá rýchlejšie v porovnaní s dvoma dávkami AstraZenecy,“ uviedli vedci.


Pridám ešte jednu štúdiu, tiež na Pravde! https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/598103-studia-ucinnost-vakciny-comirnaty-klesa-rychlejsie-ako-vaxzevria/ Štúdia: Účinnosť vakcíny Comirnaty klesá rýchlejšie ako Vaxzevria Účinnosť vakcíny Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech klesá rýchlejšie ako účinnosť očkovacej látky Vaxzevria od spoločnosti AstraZeneca. V novej štúdii to tvrdia vedci z Oxfordskej univerzity, ktorý dokument publikovali vo štvrtok. Informoval o tom denník The Guardian. „Dve dávky od Pfizer/BioNTech majú vyššiu počiatočnú efektivitu, čo sa týka prevencie proti nákaze, ale účinnosť (očkovacej látky) klesá rýchlejšie v porovnaní s dvoma dávkami AstraZenecy,“ uviedli vedci.

Takže nakoniec ich ešte veľa pobeží ozlomkrky pre 3. dávku, aby mohli mať i naďalej pokoj. Aj keď motto "Vakcína je sloboda" práve vypršalo.
611eb85455a37


[quote="pid:30093, uid:48"]Takže nakoniec ich ešte veľa pobeží ozlomkrky pre 3. dávku, aby mohli mať i naďalej pokoj. Aj keď motto "Vakcína je sloboda" práve vypršalo.[/quote]![611eb85455a37](serve/attachment&path=611eb85455a37)

pojdu aj na 3.davku, im nic nebolo po prvych dvoch a naco cakat.....


a nevidia istú paralelu s de-Billovými produktami, kde musíte každý kvartál ísť pre upgrade? Jednoducho niektorí ľudia sú príliš ľahko čitateľný a neschopný invencie, keď celý život iba kradli a je jedno, či lízatko v obchode alebo nápady spoločníkov.


[quote="pid:30100, uid:187"]pojdu aj na 3.davku, im nic nebolo po prvych dvoch a naco cakat.....[/quote] a nevidia istú paralelu s de-Billovými produktami, kde musíte každý kvartál ísť pre upgrade? Jednoducho niektorí ľudia sú príliš ľahko čitateľný a neschopný invencie, keď celý život iba kradli a je jedno, či lízatko v obchode alebo nápady spoločníkov.

Očkování je aktem lásky, říká papež


„Očkování… je aktem lásky,“ zdůraznila hlava katolické církve ve videoposelství zveřejněném na webu vaticannews.va. „A přispět k tomu, aby byla většina lidí očkována, je aktem lásky. Lásky k sobě, lásky k rodině a přátelům a lásky ke všem lidem,“ dodal.


„Díky Bohu a práci mnoha (lidí) máme vakcíny, které chrání před covidem-19,“ řekl papež v poselství k očkovací kampani americké neziskové reklamní agentury Ad Council nazvané It’s Up to You (Je to na vás).


„(Vakcíny) nám dávají naději, že pandemie skončí, ale pouze pokud budou dostupné všem a pokud budeme spolupracovat,“ řekl ve videu určeném komunitám v Severní, Střední a Jižní Americe, které se staly ohnisky šíření koronaviru.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/ockovani-je-aktem-lasky-rika-papez-40369541


To mi připomíná obrázek, který jsem pak našel...


"Násilná penetrace
Vždyť o nic nejde, je to jen jehla a on je doktor.
Opravdu potřebuješ kontrolu nad svými vlastími rozhodnutími??"


Očkování je aktem lásky, říká papež „Očkování… je aktem lásky,“ zdůraznila hlava katolické církve ve videoposelství zveřejněném na webu vaticannews.va. „A přispět k tomu, aby byla většina lidí očkována, je aktem lásky. Lásky k sobě, lásky k rodině a přátelům a lásky ke všem lidem,“ dodal. „Díky Bohu a práci mnoha (lidí) máme vakcíny, které chrání před covidem-19,“ řekl papež v poselství k očkovací kampani americké neziskové reklamní agentury Ad Council nazvané It’s Up to You (Je to na vás). „(Vakcíny) nám dávají naději, že pandemie skončí, ale pouze pokud budou dostupné všem a pokud budeme spolupracovat,“ řekl ve videu určeném komunitám v Severní, Střední a Jižní Americe, které se staly ohnisky šíření koronaviru. https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/ockovani-je-aktem-lasky-rika-papez-40369541 To mi připomíná obrázek, který jsem pak našel... "Násilná penetrace Vždyť o nic nejde, je to jen jehla a on je doktor. Opravdu potřebuješ kontrolu nad svými vlastími rozhodnutími??"

ad: (Vakcíny) nám dávají naději, že pandemie skončí,...
Predpokladam, ze mierumilovny Papez ma na mysli pandemiu porodnosti ludskej populacie.


ad: (Vakcíny) nám dávají naději, že pandemie skončí,... Predpokladam, ze mierumilovny Papez ma na mysli pandemiu porodnosti ludskej populacie.
Upravené 20. 8. 2021 o 08:33

Na štúdii, od ktorých podanie tretej dávky závisí, by sa mala zúčastniť reprezentatívna vzorka obyvateľstva rôzneho veku, pohlavia či regiónu. [1]



Tretia dávka očkovania proti novému koronavírusu je stále v hre.



Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský oznamuje, že 3. dávka na 100 percent bude treba.



Jej cieľom bude zistiť, ako je skupina zaočkovaných, neočkovaných či tých, ktorí ochorenie prekonali, chránená pred ochorením COVID-19



Zatiaľ nepadlo slovo o tom, kto túto štúdiu bude viesť, možno Oxfordská univerzita, London School of Hygiene and Tropical Medicine alebo naši experti zo SAVky, z ktorých sa stali herci pri mrazničkách s vakcínami [2] Ale v výsledok štúdie sa dá očakávať s veľkou presnosťou a 3. dávka jednoznačne vyhrá. Keď už teda Pfizer dostal schválenie od FDA v USA, bude sa nátlak stupňovať najma tam, a to prepálenie bude smrdieť všade.


[1] https://www.teraz.sk/slovensko/lengvarsky-tretia-davka-ockovania-pr/572012-clanok.html
[2] https://www.youtube.com/watch?v=29u9u-DFjIY


**Na štúdii, od ktorých podanie tretej dávky závisí, by sa mala zúčastniť reprezentatívna vzorka obyvateľstva rôzneho veku, pohlavia či regiónu.** [1] > Tretia dávka očkovania proti novému koronavírusu je stále v hre. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský oznamuje, že 3. dávka na 100 percent bude treba. > Jej cieľom bude zistiť, ako je skupina zaočkovaných, neočkovaných či tých, ktorí ochorenie prekonali, chránená pred ochorením COVID-19 Zatiaľ nepadlo slovo o tom, kto túto štúdiu bude viesť, možno Oxfordská univerzita, London School of Hygiene and Tropical Medicine alebo naši experti zo SAVky, z ktorých sa stali herci pri mrazničkách s vakcínami [2] Ale v výsledok štúdie sa dá očakávať s veľkou presnosťou a 3. dávka jednoznačne vyhrá. Keď už teda Pfizer dostal schválenie od FDA v USA, bude sa nátlak stupňovať najma tam, a to prepálenie bude smrdieť všade. [1] https://www.teraz.sk/slovensko/lengvarsky-tretia-davka-ockovania-pr/572012-clanok.html [2] https://www.youtube.com/watch?v=29u9u-DFjIY

Víte jak se pozná , že se lod-ideologie potápí ?
Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-S-aci-dostavaji-ceny-Covid-Zvrat-v-CT-Vse-je-OK-A-pak-nastalo-velke-zle-674716
Zřejmě u mluvících hlav panuje názor , co jsme si to jsme si , zapomeneme na to a pojedeme dál . Tak takhle to nepůjde , tohle není jen třicetiletá rozkrádačka odkazu pracovitosti našich předků , tohle je záměrná genocida , válka , za jejíž napomáhání budou padat hlavy , majetky a generačně přisáté parazitické klany .
Leze to z nich jak z chlupaté deky , zatloukají do poslední chvíle , ale data jsou neúprosná . Ty mantry pro zblblé ovce o tom , že opíchaný chemicko-genetickým jedem není přenašeč a má od boha darovaný snadný průběh onemocnění je další záměrnou lží , vedoucí zase jen ke segregaci a genocidě .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kolik-se-nakazilo-ockovanych-kde-netestujeme-tam-nevidime-priznava-dusek-40370016
Tohle je příležitost , zrušit tuto prodejnou parazitickou sebranku , která už po staletí dusí tento národ a to tak , aby potomci ještě za sto let věděli , co se stane tomu , který se snaží vyhladit Český národ .


Víte jak se pozná , že se lod-ideologie potápí ? Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-S-aci-dostavaji-ceny-Covid-Zvrat-v-CT-Vse-je-OK-A-pak-nastalo-velke-zle-674716 Zřejmě u mluvících hlav panuje názor , co jsme si to jsme si , zapomeneme na to a pojedeme dál . Tak takhle to nepůjde , tohle není jen třicetiletá rozkrádačka odkazu pracovitosti našich předků , tohle je záměrná genocida , válka , za jejíž napomáhání budou padat hlavy , majetky a generačně přisáté parazitické klany . Leze to z nich jak z chlupaté deky , zatloukají do poslední chvíle , ale data jsou neúprosná . Ty mantry pro zblblé ovce o tom , že opíchaný chemicko-genetickým jedem není přenašeč a má od boha darovaný snadný průběh onemocnění je další záměrnou lží , vedoucí zase jen ke segregaci a genocidě . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kolik-se-nakazilo-ockovanych-kde-netestujeme-tam-nevidime-priznava-dusek-40370016 Tohle je příležitost , zrušit tuto prodejnou parazitickou sebranku , která už po staletí dusí tento národ a to tak , aby potomci ještě za sto let věděli , co se stane tomu , který se snaží vyhladit Český národ .

Jak pracují Overtonova okna?


Jak jsem tu nedávno psal, že kolega poslouchá HITRÁDIO, tak dnes mě při poslechu zprávy polil pot.
Hovořila ředitelka jedné nejmenované ZŠ o zahájení školního roku, takže i o testování dětí. Testování dělala propagaci a označovala testování za přednost: děti testování snášejí pozitivně a dokonce se na něj těší, protože tím zabijí určitý čas, který by jinak musely věnovat výuce.


Jak pravil Žižka: Bij se tam kde stojíš.
Ale jak zastavit tuto mediální masáž a zastavit (nevím, zda použiji adekvátní výraz) "sebedestrukci společnosti", když (dle mého názoru) skoro všichni, ať už vědomě nebo nevědomě, podporují sebedestruktivní procesy ve společnosti (vždyť i jen ten fakt, že jsme v popředí zemí v pití alkoholu)?


Jak pracují Overtonova okna? Jak jsem tu nedávno psal, že kolega poslouchá HITRÁDIO, tak dnes mě při poslechu zprávy polil pot. Hovořila ředitelka jedné nejmenované ZŠ o zahájení školního roku, takže i o testování dětí. Testování dělala propagaci a označovala testování za přednost: **děti testování snášejí pozitivně a dokonce se na něj těší, protože tím zabijí určitý čas, který by jinak musely věnovat výuce.** _Jak pravil Žižka: Bij se tam kde stojíš._ Ale jak zastavit tuto mediální masáž a zastavit (nevím, zda použiji adekvátní výraz) "sebedestrukci společnosti", když (dle mého názoru) skoro všichni, ať už vědomě nebo nevědomě, podporují sebedestruktivní procesy ve společnosti (vždyť i jen ten fakt, že jsme v popředí zemí v pití alkoholu)?

Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí .

Toto je dobrý úlovek, Putinovče.
Sráče Hořejšího asi začíná ovládat pud sebezáchovy :-)
Článeček pěkně popisuje "obrácení Ferdyše Pištory", sice se snahou "tak nějak" zůstat v rámci původního paradigmatu, ale přesto obrácení.


Žeby tahle žaloba začala zabírat?
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3280/trestn%C3%AD-ozn%C3%A1men%C3%AD-pod%C3%A1no-17-8-2021-problematika-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD/
Viz též

v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK.
A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům...


[quote="pid:30711, uid:185"]Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí .[/quote] Toto je dobrý úlovek, Putinovče. Sráče Hořejšího asi začíná ovládat pud sebezáchovy :-) Článeček pěkně popisuje "obrácení Ferdyše Pištory", sice se snahou "tak nějak" zůstat v rámci původního paradigmatu, ale přesto obrácení. Žeby tahle žaloba začala zabírat? https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3280/trestn%C3%AD-ozn%C3%A1men%C3%AD-pod%C3%A1no-17-8-2021-problematika-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD/ Viz též [quote="pid:29904, uid:240"]v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK. A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům...[/quote]

Víte jak se pozná , že se lod-ideologie potápí ?

Včera jsem poslouchal ČRo Plus, což je taková tvrdě proamerická sluníčkářská vysílačka, paní redaktorka tam popisuje, jaký je aktuální korona stav v Izraeli. Vřele doporučuji k poslechu, začíná to od 14:30, není to moc dlouhé.
https://www.mujrozhlas.cz/nazory-argumenty/poslechnete-si-vsechny-uterni-komentare-s-petrem-schwarzem-34


  • výrazné zhoršení situace, více hospitalizovaných a mrtvých
  • účinnost Pfizeru jenom 16%, posilování třetí dávkou
  • přitom nenaočkováno pouze 11% dospělých
  • více pozitivních je údajně nenaočkovaných (jak moc se testují naočkovaní?), ale kdo jsou ti v nemocnicích?

[quote="pid:30711, uid:185"]Víte jak se pozná , že se lod-ideologie potápí ?[/quote] Včera jsem poslouchal ČRo Plus, což je taková tvrdě proamerická sluníčkářská vysílačka, paní redaktorka tam popisuje, jaký je aktuální korona stav v Izraeli. Vřele doporučuji k poslechu, začíná to od 14:30, není to moc dlouhé. https://www.mujrozhlas.cz/nazory-argumenty/poslechnete-si-vsechny-uterni-komentare-s-petrem-schwarzem-34 - výrazné zhoršení situace, více hospitalizovaných a mrtvých - účinnost Pfizeru jenom 16%, posilování třetí dávkou - přitom nenaočkováno pouze 11% dospělých - více pozitivních je údajně nenaočkovaných (jak moc se testují naočkovaní?), ale kdo jsou ti v nemocnicích?

Ale jak zastavit tuto mediální masáž a zastavit (nevím, zda použiji adekvátní výraz) "sebedestrukci společnosti",


Ak algoritmy fungovania spolocnosti nie je mozne zmenit jemnou cestou potom nastupuje tvrda cesta... Proces zmeny prebieha tym najlepsim moznyn sposobom v zavislosti na moralke vsetkych zucastnenych ucastnikov v danom procese. V podstate mate pravdu jedna sa o sebadastrukciu urcitej casti spolocnosti ktora je nutna z dovodu nastavenia novych algoritmov fungovania spolocnosti.


Zmysel nespociva v tom prebudit co najviac "oviec" ale zjednotit co najviac "levov" ako nahle sa zacnu "levy" zjednocovat zacnu sa vytvarat nove algoritmy co v konecnom dosledku moze zachranit aj tie "ovce". Preto nema vyznam sa snazit presviedca svedkov covidovych ale radsej spajat tych co chapu ze je nieco zle...


Hovořila ředitelka jedné nejmenované ZŠ o zahájení školního roku, takže i o testování dětí.

Nic z tohto nemusi byt nejde o to presvedcit vsetkych rodicov ale aby sa ti co s tym nesuhlasia postavili na spolocny odpor a nakoniec budu ochranene aj deti tych co si vybrali sebadestrukcii seba a svojich deti.


[quote="pid:30717, uid:573"]Ale jak zastavit tuto mediální masáž a zastavit (nevím, zda použiji adekvátní výraz) "sebedestrukci společnosti",[/quote] Ak algoritmy fungovania spolocnosti nie je mozne zmenit jemnou cestou potom nastupuje tvrda cesta... Proces zmeny prebieha tym najlepsim moznyn sposobom v zavislosti na moralke vsetkych zucastnenych ucastnikov v danom procese. V podstate mate pravdu jedna sa o sebadastrukciu urcitej casti spolocnosti ktora je nutna z dovodu nastavenia novych algoritmov fungovania spolocnosti. Zmysel nespociva v tom prebudit co najviac "oviec" ale zjednotit co najviac "levov" ako nahle sa zacnu "levy" zjednocovat zacnu sa vytvarat nove algoritmy co v konecnom dosledku moze zachranit aj tie "ovce". Preto nema vyznam sa snazit presviedca svedkov covidovych ale radsej spajat tych co chapu ze je nieco zle... [quote="pid:30717, uid:573"]Hovořila ředitelka jedné nejmenované ZŠ o zahájení školního roku, takže i o testování dětí.[/quote] Nic z tohto nemusi byt nejde o to presvedcit vsetkych rodicov ale aby sa ti co s tym nesuhlasia postavili na spolocny odpor a nakoniec budu ochranene aj deti tych co si vybrali sebadestrukcii seba a svojich deti.
123456 ... 9
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept