Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

na nete spominaju ludia na onkopacientov, ktori sa dali zaockovat kvoli tlaku lekarov (osobne poznam zenu, ktora podlahla tlaku, lebo jej lekari sa s nou ani nepozdravili, bola neviditelna), ked po prvej davke prisli vedlajsie ucinky (prudka recidiva rakoviny), tak sorry, my sme pocuvali doporucenia. To ma stacit? Su to lekari. Ja som medicinu nestudovala a viem, ze onko pacient je velmi citlivy na vsetko a ma sa riadne chranit proti moznosti nakazy. Co by povedali, keby ho mali ockovat proti tetanu? V ziadnom pripade....ale covid? jasne, co najskor.


na nete spominaju ludia na onkopacientov, ktori sa dali zaockovat kvoli tlaku lekarov (osobne poznam zenu, ktora podlahla tlaku, lebo jej lekari sa s nou ani nepozdravili, bola neviditelna), ked po prvej davke prisli vedlajsie ucinky (prudka recidiva rakoviny), tak sorry, my sme pocuvali doporucenia. To ma stacit? Su to lekari. Ja som medicinu nestudovala a viem, ze onko pacient je velmi citlivy na vsetko a ma sa riadne chranit proti moznosti nakazy. Co by povedali, keby ho mali ockovat proti tetanu? V ziadnom pripade....ale covid? jasne, co najskor.

fabian zellmer, vedouci pobocky edeka v bautzenu vydal pro sve zamestnance prohlaseni ve kterem pise, ze ackoliv v nemecku bude od 1.11. platit vynos, ze nepieksnutym jiz nebude proplacena nemocenska, v pripade karanteny, on toto povazuje za spatne a nemoralni. nikdo by nemel kvuli ekonomickym existencnim duvodum nebo ze strachu z omezeni osobni svobody, pristoupit k zasahu do jeho organismu. duvodem pro pieks ma byt jen svobodne rozhodnuti na zaklade posouzeni rizik kazdeho cloveka.
majitel pobocky proto sdeluje svym zamestnancum, ze pokud se nekdo rozhodl nepieksovat at z duvodu zdravotnich nebo osobnich, nebude zadneho takoveho zamestnance vystavovat riziku, ze by musel resit existenci starosti nebo strach z omezeni svobody. pokud by se nepieksnuty zamestnanec dostal do karanteny, z duvodu kontaktu s nemocnym ve svem okoli, nebude financne kracen.
fabian zellmer pise: jsem pysny na vsechny zamestnance, kteri zastupuji denne jmeno firmy edeka. vsem dekuji stejne, je jedno jestli jste nebo nejste pieksnuti. zustante prosim zdravi a ucinte svoje rozhodnuti dle vasi vule.


6154a1e2b6408


fabian zellmer, vedouci pobocky edeka v bautzenu vydal pro sve zamestnance prohlaseni ve kterem pise, ze ackoliv v nemecku bude od 1.11. platit vynos, ze nepieksnutym jiz nebude proplacena nemocenska, v pripade karanteny, on toto povazuje za spatne a nemoralni. nikdo by nemel kvuli ekonomickym existencnim duvodum nebo ze strachu z omezeni osobni svobody, pristoupit k zasahu do jeho organismu. duvodem pro pieks ma byt jen svobodne rozhodnuti na zaklade posouzeni rizik kazdeho cloveka. majitel pobocky proto sdeluje svym zamestnancum, ze pokud se nekdo rozhodl nepieksovat at z duvodu zdravotnich nebo osobnich, nebude zadneho takoveho zamestnance vystavovat riziku, ze by musel resit existenci starosti nebo strach z omezeni svobody. pokud by se nepieksnuty zamestnanec dostal do karanteny, z duvodu kontaktu s nemocnym ve svem okoli, nebude financne kracen. fabian zellmer pise: jsem pysny na vsechny zamestnance, kteri zastupuji denne jmeno firmy edeka. vsem dekuji stejne, je jedno jestli jste nebo nejste pieksnuti. zustante prosim zdravi a ucinte svoje rozhodnuti dle vasi vule. ![6154a1e2b6408](serve/attachment&path=6154a1e2b6408)

riadeny odpis covidu, dalsou vymyslenou hlupostou (ked v minulosti naleteli na tuto blbost, skusime to znova) ?
Další ohnisko ptačí chřipky v ČR? Příbramsko hlásí pět uhynulých hus: linka


ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24 a je v jinych novinach. mozna jsem paranoidni a ta zprava nema zadny hlubsi vyznam, ale me to trochu "smrdi". aby na nas pfizer nevytahl za par mesicu dalsi pieks. prosim zkusene analytiky o jejich nazor.


[quote="pid:35076, uid:197"]riadeny odpis covidu, dalsou vymyslenou hlupostou (ked v minulosti naleteli na tuto blbost, skusime to znova) ? Další ohnisko ptačí chřipky v ČR? Příbramsko hlásí pět uhynulých hus: linka[/quote] ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24 a je v jinych novinach. mozna jsem paranoidni a ta zprava nema zadny hlubsi vyznam, ale me to trochu "smrdi". aby na nas pfizer nevytahl za par mesicu dalsi pieks. prosim zkusene analytiky o jejich nazor.

hneď v úvode sa ťa spýtajú, či si zaočkovaná

Ano, jsem: tetanus, záškrt, neštovice i kiahně, ...
:-)
Mám všechno povinné očkování.


[quote="pid:35172, uid:623"]hneď v úvode sa ťa spýtajú, či si zaočkovaná[/quote] Ano, jsem: tetanus, záškrt, neštovice i kiahně, ... :-) Mám všechno povinné očkování.

Niekoľko mojich blízkych kamarátov sa ukázalo, že sú liberáli. Odmietli sa so mnou baviť a udržiavať vzťah keď zistili, že nezastávam liberálnu ideológiu...

A nebyli to spíš jenom známí? Je mi divné, že se na to “nepřišlo” dřív...
Pravda je, že se lidé časem vyvíjí. Co mohlo být z počátku malou odchylkou, během let mohlo narůstat, zvlášť, když “venku přituhuje”. A nakonec vyvrcholit překročením míry.


[quote="pid:35172, uid:623"]Niekoľko mojich blízkych kamarátov sa ukázalo, že sú liberáli. Odmietli sa so mnou baviť a udržiavať vzťah keď zistili, že nezastávam liberálnu ideológiu...[/quote] A nebyli to spíš jenom známí? Je mi divné, že se na to “nepřišlo” dřív... Pravda je, že se lidé časem vyvíjí. Co mohlo být z počátku malou odchylkou, během let mohlo narůstat, zvlášť, když “venku přituhuje”. A nakonec vyvrcholit překročením míry.
Upravené 30. 9. 2021 o 08:54

ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24

Že by se blížila “studie” (amerických nebo britských) vědců, která prokáže, že 3. dávka proti koronaviru zabírá i na ptačí chřipku?
Tak po tom, co se zatím ukázalo o tzv. SARS-CoV-2 viru, už je jasnější, co jsou zač všechny ty SARS (SARS-CoV-1), MERS, ptačí, prasečí, mexická, španělská chřipka, EBOLA, Zika, BSE (nemoc šílených krav), africký mor prasat, ..., očkování "proti" chřipce...


[quote="pid:35237, uid:347"]ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24[/quote] Že by se blížila “studie” (amerických nebo britských) vědců, která prokáže, že 3. dávka proti koronaviru zabírá i na ptačí chřipku? [quote="pid:18605, uid:240"]Tak po tom, co se zatím ukázalo o tzv. SARS-CoV-2 viru, už je jasnější, co jsou zač všechny ty SARS (SARS-CoV-1), MERS, ptačí, prasečí, mexická, španělská chřipka, EBOLA, Zika, BSE (nemoc šílených krav), africký mor prasat, ..., očkování "proti" chřipce...[/quote]

fabian zellmer, vedouci pobocky edeka v bautzenu

je borec!


[quote="pid:35218, uid:347"]fabian zellmer, vedouci pobocky edeka v bautzenu[/quote] **je borec!**

ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24 a je v jinych novinach. mozna jsem paranoidni a ta zprava nema zadny hlubsi vyznam, ale me to trochu "smrdi"

Zdůvodnění nutnosti likvidace chovů - omezování lokální produkce a soběstačnosti, podpora vegetariánství, strašení možností dalších epidemií.


[quote="pid:35237, uid:347"]ta informace o ptaci chripce, ktera je udajne potencionalne prenosna na cloveka vyskakuje na teletextu v hlavni nabidce, bezi na banneru na ct24 a je v jinych novinach. mozna jsem paranoidni a ta zprava nema zadny hlubsi vyznam, ale me to trochu "smrdi"[/quote] Zdůvodnění nutnosti likvidace chovů - omezování lokální produkce a soběstačnosti, podpora vegetariánství, strašení možností dalších epidemií.

na nete spominaju ludia na onkopacientov, ktori sa dali zaockovat kvoli tlaku lekarov
presne to som aj hovoril doma už na začiatku očkovania, ale málokto tomu chápal. Avšak až prvé dopady očkovania ich presvedčili. Inak túto výhovorku používajú už od začiatku očkovania, ale ľudia sú tak zmagoreni, že im to uniká.


Ak si tí ľudia, ktorí tlačia a nútia ostatných do očkovania, si myslia, že sa zbavia zodpovednosti sú na omyle. Tú žiadne výhovorky nepomôžu.


[quote="pid:35176, uid:187"]na nete spominaju ludia na onkopacientov, ktori sa dali zaockovat kvoli tlaku lekarov[/quote]presne to som aj hovoril doma už na začiatku očkovania, ale málokto tomu chápal. Avšak až prvé dopady očkovania ich presvedčili. Inak túto výhovorku používajú už od začiatku očkovania, ale ľudia sú tak zmagoreni, že im to uniká. Ak si tí ľudia, ktorí tlačia a nútia ostatných do očkovania, si myslia, že sa zbavia zodpovednosti sú na omyle. Tú žiadne výhovorky nepomôžu.

Další kampaň na očkování. Strašný...


https://twitter.com/ZdravkoOnline/status/1443619748588277764


Herecký prostituti a jeden obzvláště slizkej "vědeckej" prostitut.


Další kampaň na očkování. Strašný... https://twitter.com/ZdravkoOnline/status/1443619748588277764 Herecký prostituti a jeden obzvláště slizkej "vědeckej" prostitut.
Upravené 30. 9. 2021 o 23:26

To je pouze pro košer publikum , alespon dle výběru účinkujících maskotů .


To je pouze pro košer publikum , alespon dle výběru účinkujících maskotů .

Ne nadarmo se říká , za blbost se platí .
https://cz.sputniknews.com/20210930/ceska-ochrnula-v-obliceji-po-ockovani-na-odskodneni-ale-nema-narok-pry-se-s-tim-da-zit-16018459.html
S tím rozdílem , že ten kdo tento problém záměrně protlačuje , platit nechce . Takže jako vždy , hlupák posloužil , hlupák může zdechnout .


Ne nadarmo se říká , za blbost se platí . https://cz.sputniknews.com/20210930/ceska-ochrnula-v-obliceji-po-ockovani-na-odskodneni-ale-nema-narok-pry-se-s-tim-da-zit-16018459.html S tím rozdílem , že ten kdo tento problém záměrně protlačuje , platit nechce . Takže jako vždy , hlupák posloužil , hlupák může zdechnout .

To je pouze pro košer publikum , alespon dle výběru účinkujících maskotů .

Zkusím rozebrat podrobněji pomocí jmenné heuristiky.
Tak Jakub Kohák je jewrej na 100%.
Adéla Elbel (zde zkomoleno na Ebel), rozená Komárková, tam už je ta jistota nižší. Ale pokud uvážíme, že se berou mezi sebou a její činnost, tak na 70% taky.
(přeložila jednu pěknou homopohádku
https://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/vztahy/pohadka-o-homosexualnim-princi-vyjde-i-cesky_263192.html
fotila pro Plejboj a je krásně tetovaná
https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/adela-elbel-komicka-playboy-foceni.A210423_101304_sex_zar )
Miroslav Táborský (hlas) - ještě o něco nižší pravděpodobnost, ale vzhledem k tomu, že dělá u Svěráka (svůj k svému), tak spíše ano.
Roman Chlíbek - tady mi vychází, že ne. Ale slizoň to je teda kapitální. Dyť je eště víc slizskej než Moravec! (Není nakonec taky stejnopohlavník?) Tenhle chlívák by sfleku mohl hrát smrťáka nebo pedofila...
A ten naivňoučký narativ co recituje...
Sečteno a podtrženo: je to antireklama.


[quote="pid:35420, uid:185"]To je pouze pro košer publikum , alespon dle výběru účinkujících maskotů .[/quote] Zkusím rozebrat podrobněji pomocí jmenné heuristiky. Tak Jakub Kohák je jewrej na 100%. Adéla Elbel (zde zkomoleno na Ebel), rozená Komárková, tam už je ta jistota nižší. Ale pokud uvážíme, že se berou mezi sebou a její činnost, tak na 70% taky. (přeložila jednu pěknou homopohádku https://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/vztahy/pohadka-o-homosexualnim-princi-vyjde-i-cesky_263192.html fotila pro Plejboj a je krásně tetovaná https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/adela-elbel-komicka-playboy-foceni.A210423_101304_sex_zar ) Miroslav Táborský (hlas) - ještě o něco nižší pravděpodobnost, ale vzhledem k tomu, že dělá u Svěráka (svůj k svému), tak spíše ano. Roman Chlíbek - tady mi vychází, že ne. Ale slizoň to je teda kapitální. Dyť je eště víc slizskej než Moravec! (Není nakonec taky stejnopohlavník?) Tenhle chlívák by sfleku mohl hrát smrťáka nebo pedofila... A ten naivňoučký narativ co recituje... Sečteno a podtrženo: je to antireklama.

Ani som nevedela kam to presne dať, vyberám z článku:


https://www.hlavnespravy.sk/nie-je-vam-hanba-pan-minister-pyta-sa-general-viktorin-nada-ktory-svojou-reakciou-na-umrtie-mladeho-vojaka-priam-sokoval/2698482


Každý jeden človek, ktorý sa zúčastnil tejto dobrovoľnej karantény na Lešti fyzicky podpísal, že si uvedomuje, že toto karanténne zariadenie nie je zariadenie poskytujúce lekársku starostlivosť, že je to jednoducho len karanténa. A áno, mali sme tam k dispozícii zdravotníkov, ktorí sú zamestnancami Lešte, ale tí neboli zodpovední za zdravotný stav tých karantenizovaných. Oni boli poučení, že to majú riešiť so svojimi vlastnými lekármi,“ ohradil sa Naď.


Neprihliadal vôbec na skutočný stav vojaka, ktorý mal horúčku 39,5°C, mal halucinácie a jeho obvodná lekárka sa nachádzala až v Seredi. Jednoducho trval na svojom.


Ja dodávam, len tak ďalej pán minister. Ešte zopár tskychto príhod a vojaci si nebudú mat problem vybrať, kam sa postaviť. Nemam slov na tohto človeka. V komentároch na HS to patrične vyjadrili.


Ani som nevedela kam to presne dať, vyberám z článku: https://www.hlavnespravy.sk/nie-je-vam-hanba-pan-minister-pyta-sa-general-viktorin-nada-ktory-svojou-reakciou-na-umrtie-mladeho-vojaka-priam-sokoval/2698482 Každý jeden človek, ktorý sa zúčastnil tejto dobrovoľnej karantény na Lešti fyzicky podpísal, že si uvedomuje, že toto karanténne zariadenie nie je zariadenie poskytujúce lekársku starostlivosť, že je to jednoducho len karanténa. A áno, mali sme tam k dispozícii zdravotníkov, ktorí sú zamestnancami Lešte, ale tí neboli zodpovední za zdravotný stav tých karantenizovaných. Oni boli poučení, že to majú riešiť so svojimi vlastnými lekármi,“ ohradil sa Naď. Neprihliadal vôbec na skutočný stav vojaka, ktorý mal horúčku 39,5°C, mal halucinácie a jeho obvodná lekárka sa nachádzala až v Seredi. Jednoducho trval na svojom. Ja dodávam, len tak ďalej pán minister. Ešte zopár tskychto príhod a vojaci si nebudú mat problem vybrať, kam sa postaviť. Nemam slov na tohto človeka. V komentároch na HS to patrične vyjadrili.
Upravené 1. 10. 2021 o 13:04

Aky pekny film pripravil HollyWood k tejto fiktivnej pandemii ?
Songbird 2020: CSFD ; Film ; Film-online


Aky pekny film pripravil HollyWood k tejto fiktivnej pandemii ? Songbird 2020: [CSFD](https://www.csfd.cz/film/884098-songbird/prehled/) ; [Film](https://uloz.to/file/kWBG0aswRnjJ/songbird-2020-cz-titulky-mkv#! "Download") ; [Film-online](https://film.kukaj.to/songbird "Online")

Nájdené v jednej diskusii pod článkom...


_VIDEO: RTVS: „450 ľudí na Slovensku leží v nemocnici s Covid-19, z nich 90 sa nedalo zaočkovať!“


Vo štvrtok 30.9. 2021 v hlavnej spravodajskej relácii Rádiožurnál na Rádiu Slovensko informovali o skutočnosti, že až štyri pätiny pacientov s koronavírusom sú občania očkovaní vakcínou proti Covid-19.


A teraz to preložme do Slovenčiny : V NEMOCNICIACH NA SLOVENSKU LEŽÍ 360 OČKOVANÝCH PACIENTOV S COVIDOM-19 A NEOČKOVANÝCH JE 90_


https://rumble.com/vn6zzj-rtvs-450-ud-v-nemocnici-90-neokovanch.html


Nájdené v jednej diskusii pod článkom... _VIDEO: RTVS: „450 ľudí na Slovensku leží v nemocnici s Covid-19, z nich 90 sa nedalo zaočkovať!“ Vo štvrtok 30.9. 2021 v hlavnej spravodajskej relácii Rádiožurnál na Rádiu Slovensko informovali o skutočnosti, že až štyri pätiny pacientov s koronavírusom sú občania očkovaní vakcínou proti Covid-19. A teraz to preložme do Slovenčiny : V NEMOCNICIACH NA SLOVENSKU LEŽÍ 360 OČKOVANÝCH PACIENTOV S COVIDOM-19 A NEOČKOVANÝCH JE 90_ https://rumble.com/vn6zzj-rtvs-450-ud-v-nemocnici-90-neokovanch.html

Další kampaň na očkování. Strašný...

Tak tohle sice bylo trapné, ale aspoň drželi nějaké dekorum.
Ale tady...
Další várka, tentokrát do vysílání ČT.

...tady už jsem se styděl.
:-[


[quote="pid:35416, uid:372"]Další kampaň na očkování. Strašný...[/quote] Tak tohle sice bylo trapné, ale aspoň drželi nějaké dekorum. Ale tady... [quote="pid:35645, uid:372"]Další várka, tentokrát do vysílání ČT.[/quote] ...tady už jsem se styděl. :-[

...tady už jsem se styděl.


No ono je to spíš vražedný. Budou mít na rukou krev. Snad dobrá zpráva je, že se tím, doufám, nenechá zviklat nějaký relevantní množství lidí. Magoři jsou už napíchaný.


[quote="pid:35662, uid:240"]...tady už jsem se styděl.[/quote] No ono je to spíš vražedný. Budou mít na rukou krev. Snad dobrá zpráva je, že se tím, doufám, nenechá zviklat nějaký relevantní množství lidí. Magoři jsou už napíchaný.

Kdo vyhlašuje pandemii ?
https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/hlavni-hygienicka-uvedla-na-pravou-miru-kdo-tady-vyhlasuje-pandemii/
Mohu se zeptat i jinak . Proč si platíme ministra zdravotnictví a hlavní hygieničku , když jediná nápln jejich práce , je papouškovat rozhodnutí WHO ? Proč je nekopnout do zadku , když fungují jen a pouze jako podržtašky .
Pokud zločinec Kubek vyzval všechny lékaře k zamčení se před pacienty , tak nechápu smysl dalšího placení zdravotního pojištění . Nebudu platit za něco , co nedostávám .
Nemluvě o tom , že Kubek a všichni ti mengelové záměrně neléčící a záměrně nechávající umírat své pacienty , se dopouštějí hromadných vražd za zanedbanou péči a to v rámci organizovaného zločinu ve skupině .
http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-10-dil-7-paragraf-361
Vidíte jejich jednoduché myšlení ? MY nic , MY to máme nařízeno , MY nemáme žádnou odpovědnost , jen přijímáme papír s cizím rozhodnutím .
Pro jejich informaci:
Vymlouvat se na plnění nařízení , to neprošlo už před Norimberským procesem a neprojde to ani ted .


Kdo vyhlašuje pandemii ? https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/hlavni-hygienicka-uvedla-na-pravou-miru-kdo-tady-vyhlasuje-pandemii/ Mohu se zeptat i jinak . Proč si platíme ministra zdravotnictví a hlavní hygieničku , když jediná nápln jejich práce , je papouškovat rozhodnutí WHO ? Proč je nekopnout do zadku , když fungují jen a pouze jako podržtašky . Pokud zločinec Kubek vyzval všechny lékaře k zamčení se před pacienty , tak nechápu smysl dalšího placení zdravotního pojištění . Nebudu platit za něco , co nedostávám . Nemluvě o tom , že Kubek a všichni ti mengelové záměrně neléčící a záměrně nechávající umírat své pacienty , se dopouštějí hromadných vražd za zanedbanou péči a to v rámci organizovaného zločinu ve skupině . http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-10-dil-7-paragraf-361 Vidíte jejich jednoduché myšlení ? MY nic , MY to máme nařízeno , MY nemáme žádnou odpovědnost , jen přijímáme papír s cizím rozhodnutím . Pro jejich informaci: Vymlouvat se na plnění nařízení , to neprošlo už před Norimberským procesem a neprojde to ani ted .

RNDr. Ján Baránek
Už dlhšie upozorňujem, nie len ja samozrejme, na sústavne porušovanie zákonov SR a Ústavy SR zo strany štátu - členov exekutívy, ako aj, sprostredkovane, poslancov NR SR, keďže aktívne, resp. pasívne participujú na vydávaní, resp. dodržiavaní vyhlášok hlavného hygienika. Tieto vyhlášky sú vydávané svojvoľne, bez opory v zákone, takže sú neplatné. Aspoň tak hovorí Ústava SR. Navyše, štát úplne nepochopiteľne, prenáša zodpovednosť za dodržiavanie týchto protiprávnych predpisov, na osoby, ktoré sú v priamom kontakte s občanmi, nie sú však príslušníkmi bezpečnostných zložiek. teda na predavačky, SBS-károv a pod. Tu štát nezodpovedne prenecháva vymáhanie represie na ľudí, ktorí na to nemajú žiadne oprávnenie a v masívnej väčšine prípadov ani fyzickú, či mentálnu spôsobilosť. Takéto nezodpovedné konanie veľmi ľahko môže viesť ku konfliktom, fyzickému násiliu a až k tragédiám. V situácii, kedy je spoločnosť traumatizovaná nie len tzv. pandémiou, ale aj nekompetentnými a nezmyslenými opatreniami a reštrikciami zo strany štátu, sa nervovo labilnejší jedinci ľahko môžu uchýliť ku skratovému konaniu, vzhľadom na obrovský potenciál konfliktu, ktorý prináša situácia, kedy obyčajný zamestnanec prevádzky zásadným spôsobom začne obmedzovať vaše práva, keďže je pod tlakom a hrozbou straty zamestnania a pod. Kriminálne správanie sa vlády a bezprecedentné trpenie tejto nesvojprávnosti koaličnými poslancami NR SR skôr, či neskôr, povedie k tragédii. Na videu, ktoré som nahral v OD Ikea vidíte situáciu, kedy mi zabránil člen SBS a zamestnanci Ikea v prístupe do reštaurácie. Upozorňujem aj touto cestou zodpovedných, že nie každá situácia sa skončí tak, ako tá na mojom videu - bez fyzických inzultácií. Predstavte si situáciu, v ktorej sa napr. otec dieťaťa s vysokými teplotami nedostane do lekárne, lebo nemá OTP. A predstavte si, že ten otec nie je nejaký intelektuál a nemá ďaleko k pästným "súbojom" a oproti nemu stojí mladá, útla magistra. Znovu ešte raz vyzývam členov exekutívy, poslancov NR SR, ako aj médiá, ktoré ich podporujú - okamžite zastavte s touto zločineckou, bezprávnou svojvôľou. Dnes som sa dočítal, že len kvôli tomu, že nemalo rodičov OTP, umrelo 4 ročné dieťa, ktoré deň pred tým lekárka odmietla vyšetriť. Nevyhrážam sa, len skonštatujem: keby sa to stalo mne, lekárku si odsedím. A teraz si to znovu prečítajte a uvedomte si, kam ste priviedli obyvateľov SR. To, čo páchate, výdatne podporovaní niektorými médiami, je zločin. Budete musieť byť postavení pred súd. Vy politici, aj vy, zástupcovia médií, ktorí na tom participujete. Narobili ste veľa zla, veľa ľudí kvôli vám umrelo, veľa ľudí sa kvôli vám dostalo pod hranicu chudoby, veľa ľudí má kvôli vám vážne psychické problémy. Ak má Slovensko ako štát existovať ďalej, nemôže to byť tak, že nepotrestá tých, ktorí bezprecedentne porušovali Ústavu SR, kvôli ktorým zbytočne umrelo tisíce ľudí, kvôli ktorým zbytočne skrachovalo tisíce podnikateľov. Budeme sa musieť vyrovnať s touto obludnou neprávosťou a zločinom. To nie je pomstychtivosť. To je nevyhnutný predpoklad na to, aby Slovensko ako štát mohlo existovať ďalej. Musíte byť súdení a odsúdení, prípadne aj sprostení viny, ale proces hľadania spravodlivosti a nastoľovania spravodlivého trestu jednoducho musí prebehnúť, aby sme vedeli s týmto štátom pokračovať ďalej. Túto zodpovednosť z nás nikto nezoberie, tak ako z vás nikto nezmyje vinu. Budete mať možnosť však svoju prípadnú nevinu dokázať. Pred súdom. Jednoducho, tento proces tak, ako som ho napísal, bude musieť v budúcnosti prebehnúť. Spravodlivý súd s vami. Toto očakávajú tisíce až milióny občanov Slovenska. Máte už iba jednu možnosť - čím skôr prestať s bezprávím, ktoré ste nastolili, lebo čím skôr prestanete, tým menej viny na seba ešte naberiete. Ale najmä - musíte prestať kvôli obyvateľom Slovenska, lebo situácia je dnes tak napätá a spoločnosť vašou vinou tak polarizovaná, že tragédia, o ktorej som hovoril a ktorú si z hĺbky duše neželám, môže nastať kedykoľvek. Zároveň vyzývam médiá, aby prestali s rozdeľovaním spoločnosti, šírením animozity voči skupine obyvateľstva, ktorá očkovanie odmieta a začali robiť to, čo robiť majú. Informovať. Prinášať názory VŠETKÝCH odborníkov. Prestaňte robiť arbitrov v problematike, ktorej nerozumiete a na ktorú nemáte vzdelanie. Prestaňte vy, novinári, posudzovať, kto odborníkom je a kto nie. Prestaňte svoje názory a svoje pravdy vydávať za axiomy. Začnite si robiť svoju robotu. Pátrajte po pravde a informujte tak, ako informovať máte. Robte žurnalistiku, nie propagandu a reklamu.


https://www.youtube.com/watch?v=mJdqSVa_vq0


RNDr. Ján Baránek Už dlhšie upozorňujem, nie len ja samozrejme, na sústavne porušovanie zákonov SR a Ústavy SR zo strany štátu - členov exekutívy, ako aj, sprostredkovane, poslancov NR SR, keďže aktívne, resp. pasívne participujú na vydávaní, resp. dodržiavaní vyhlášok hlavného hygienika. Tieto vyhlášky sú vydávané svojvoľne, bez opory v zákone, takže sú neplatné. Aspoň tak hovorí Ústava SR. Navyše, štát úplne nepochopiteľne, prenáša zodpovednosť za dodržiavanie týchto protiprávnych predpisov, na osoby, ktoré sú v priamom kontakte s občanmi, nie sú však príslušníkmi bezpečnostných zložiek. teda na predavačky, SBS-károv a pod. Tu štát nezodpovedne prenecháva vymáhanie represie na ľudí, ktorí na to nemajú žiadne oprávnenie a v masívnej väčšine prípadov ani fyzickú, či mentálnu spôsobilosť. Takéto nezodpovedné konanie veľmi ľahko môže viesť ku konfliktom, fyzickému násiliu a až k tragédiám. V situácii, kedy je spoločnosť traumatizovaná nie len tzv. pandémiou, ale aj nekompetentnými a nezmyslenými opatreniami a reštrikciami zo strany štátu, sa nervovo labilnejší jedinci ľahko môžu uchýliť ku skratovému konaniu, vzhľadom na obrovský potenciál konfliktu, ktorý prináša situácia, kedy obyčajný zamestnanec prevádzky zásadným spôsobom začne obmedzovať vaše práva, keďže je pod tlakom a hrozbou straty zamestnania a pod. Kriminálne správanie sa vlády a bezprecedentné trpenie tejto nesvojprávnosti koaličnými poslancami NR SR skôr, či neskôr, povedie k tragédii. Na videu, ktoré som nahral v OD Ikea vidíte situáciu, kedy mi zabránil člen SBS a zamestnanci Ikea v prístupe do reštaurácie. Upozorňujem aj touto cestou zodpovedných, že nie každá situácia sa skončí tak, ako tá na mojom videu - bez fyzických inzultácií. Predstavte si situáciu, v ktorej sa napr. otec dieťaťa s vysokými teplotami nedostane do lekárne, lebo nemá OTP. A predstavte si, že ten otec nie je nejaký intelektuál a nemá ďaleko k pästným "súbojom" a oproti nemu stojí mladá, útla magistra. Znovu ešte raz vyzývam členov exekutívy, poslancov NR SR, ako aj médiá, ktoré ich podporujú - okamžite zastavte s touto zločineckou, bezprávnou svojvôľou. Dnes som sa dočítal, že len kvôli tomu, že nemalo rodičov OTP, umrelo 4 ročné dieťa, ktoré deň pred tým lekárka odmietla vyšetriť. Nevyhrážam sa, len skonštatujem: keby sa to stalo mne, lekárku si odsedím. A teraz si to znovu prečítajte a uvedomte si, kam ste priviedli obyvateľov SR. To, čo páchate, výdatne podporovaní niektorými médiami, je zločin. Budete musieť byť postavení pred súd. Vy politici, aj vy, zástupcovia médií, ktorí na tom participujete. Narobili ste veľa zla, veľa ľudí kvôli vám umrelo, veľa ľudí sa kvôli vám dostalo pod hranicu chudoby, veľa ľudí má kvôli vám vážne psychické problémy. Ak má Slovensko ako štát existovať ďalej, nemôže to byť tak, že nepotrestá tých, ktorí bezprecedentne porušovali Ústavu SR, kvôli ktorým zbytočne umrelo tisíce ľudí, kvôli ktorým zbytočne skrachovalo tisíce podnikateľov. Budeme sa musieť vyrovnať s touto obludnou neprávosťou a zločinom. To nie je pomstychtivosť. To je nevyhnutný predpoklad na to, aby Slovensko ako štát mohlo existovať ďalej. Musíte byť súdení a odsúdení, prípadne aj sprostení viny, ale proces hľadania spravodlivosti a nastoľovania spravodlivého trestu jednoducho musí prebehnúť, aby sme vedeli s týmto štátom pokračovať ďalej. Túto zodpovednosť z nás nikto nezoberie, tak ako z vás nikto nezmyje vinu. Budete mať možnosť však svoju prípadnú nevinu dokázať. Pred súdom. Jednoducho, tento proces tak, ako som ho napísal, bude musieť v budúcnosti prebehnúť. Spravodlivý súd s vami. Toto očakávajú tisíce až milióny občanov Slovenska. Máte už iba jednu možnosť - čím skôr prestať s bezprávím, ktoré ste nastolili, lebo čím skôr prestanete, tým menej viny na seba ešte naberiete. Ale najmä - musíte prestať kvôli obyvateľom Slovenska, lebo situácia je dnes tak napätá a spoločnosť vašou vinou tak polarizovaná, že tragédia, o ktorej som hovoril a ktorú si z hĺbky duše neželám, môže nastať kedykoľvek. Zároveň vyzývam médiá, aby prestali s rozdeľovaním spoločnosti, šírením animozity voči skupine obyvateľstva, ktorá očkovanie odmieta a začali robiť to, čo robiť majú. Informovať. Prinášať názory VŠETKÝCH odborníkov. Prestaňte robiť arbitrov v problematike, ktorej nerozumiete a na ktorú nemáte vzdelanie. Prestaňte vy, novinári, posudzovať, kto odborníkom je a kto nie. Prestaňte svoje názory a svoje pravdy vydávať za axiomy. Začnite si robiť svoju robotu. Pátrajte po pravde a informujte tak, ako informovať máte. Robte žurnalistiku, nie propagandu a reklamu. https://www.youtube.com/watch?v=mJdqSVa_vq0

Kdo vyhlašuje pandemii ?

Zajímavé a akční video 16:59 (sestřih) ze Dne otevřených dveří 28.9.2021 na MinZdr. Klobouk dolů před Veronikou Vágnerovou a Petrem Marvanem. (ano, dělali si předvolební kampaň, jsou za Trikolora+Svobodní+Soukromníci, ale i tak zvedlo náladu)


Robte žurnalistiku, nie propagandu a reklamu.

Rovněž inspirativní video, z IKEA, 15:06.


[quote="pid:35670, uid:185"]Kdo vyhlašuje pandemii ?[/quote] Zajímavé a akční video 16:59 (sestřih) ze Dne otevřených dveří 28.9.2021 na MinZdr. Klobouk dolů před Veronikou Vágnerovou a Petrem Marvanem. (ano, dělali si předvolební kampaň, jsou za Trikolora+Svobodní+Soukromníci, ale i tak zvedlo náladu) [quote="pid:35692, uid:335"]Robte žurnalistiku, nie propagandu a reklamu.[/quote] Rovněž inspirativní video, z IKEA, 15:06.
Upravené 3. 10. 2021 o 12:20

Lenže táto míňa je nastražená aj s poistkou. Jednak to, čo spomína Baránek, že ľudia si robia vzájomne zle a policajtov. Ale keď to buchne, tak bude povedané tomu SBSkárovi, že nemal počúvať vyhlášky a je to jeho zodpovednosť. To bude sekundárny výbuch, ktorý môže byť horší a ničivejší ako tento prvotný.


Lenže táto míňa je nastražená aj s poistkou. Jednak to, čo spomína Baránek, že ľudia si robia vzájomne zle a policajtov. Ale keď to buchne, tak bude povedané tomu SBSkárovi, že nemal počúvať vyhlášky a je to jeho zodpovednosť. To bude sekundárny výbuch, ktorý môže byť horší a ničivejší ako tento prvotný.

Moderátor

Lenže táto míňa je nastražená aj s poistkou. Jednak to, čo spomína Baránek, že ľudia si robia vzájomne zle a policajtov. Ale keď to buchne, tak bude povedané tomu SBSkárovi, že nemal počúvať vyhlášky a je to jeho zodpovednosť. To bude sekundárny výbuch, ktorý môže byť horší a ničivejší ako tento prvotný.


Ten SBSkar, predavac, casnik velmi dobre vedia, ze na nic z toho co vyzaduju, nemaju ziadne pravo, ale aj tak to vyzaduju. A tym su este vacsimi vinnikmi, nez nejaky Mikas.


[quote="pid:35716, uid:127"]Lenže táto míňa je nastražená aj s poistkou. Jednak to, čo spomína Baránek, že ľudia si robia vzájomne zle a policajtov. Ale keď to buchne, tak bude povedané tomu SBSkárovi, že nemal počúvať vyhlášky a je to jeho zodpovednosť. To bude sekundárny výbuch, ktorý môže byť horší a ničivejší ako tento prvotný.[/quote] Ten SBSkar, predavac, casnik velmi dobre vedia, ze na nic z toho co vyzaduju, nemaju ziadne pravo, ale aj tak to vyzaduju. A tym su este vacsimi vinnikmi, nez nejaky Mikas.

Moderator

https://www.teraz.sk/zahranicie/rakusko-mierne-sa-zvysuje-pocet-zao/580845-clanok.html


Na JIS v Rakúsku sa zvyšuje počet zaočkovaných hospitalizovaných.
Pokiaľ ide o vekovú štruktúru osôb na jednotkách intenzívnej starostlivosti, z údajov spoločnosti Gesundheit Österreich GmbH vyplýva, že väčšina patrí do vekovej skupiny od 30 do 59 rokov.


https://www.teraz.sk/zahranicie/rakusko-mierne-sa-zvysuje-pocet-zao/580845-clanok.html Na JIS v Rakúsku sa zvyšuje počet zaočkovaných hospitalizovaných. Pokiaľ ide o vekovú štruktúru osôb na jednotkách intenzívnej starostlivosti, z údajov spoločnosti Gesundheit Österreich GmbH vyplýva, že väčšina patrí do vekovej skupiny od 30 do 59 rokov.

Ten SBSkar, predavac, casnik velmi dobre vedia, ze na nic z toho co vyzaduju, nemaju ziadne pravo, ale aj tak to vyzaduju. A tym su este vacsimi vinnikmi, nez nejaky Mikas.


To áno, ale napriek tomu bude dosť takých, ktorí A. uverili vrchnosti a B. nebudú si chcieť priznať vinu ani hlúposť. A obaja môžu nakoniec obrátiť svoj hnev nie na seba kam patrí, ale na iných. A to je problém.


[quote="pid:35746, uid:10"]Ten SBSkar, predavac, casnik velmi dobre vedia, ze na nic z toho co vyzaduju, nemaju ziadne pravo, ale aj tak to vyzaduju. A tym su este vacsimi vinnikmi, nez nejaky Mikas.[/quote] To áno, ale napriek tomu bude dosť takých, ktorí A. uverili vrchnosti a B. nebudú si chcieť priznať vinu ani hlúposť. A obaja môžu nakoniec obrátiť svoj hnev nie na seba kam patrí, ale na iných. A to je problém.

Moderátor

Co s takovou gestapáckou čubkou .

Tento nešťastný případ je komplikovanější. Seběhlo se tam vícero faktorů.
Nechtěl bych být v tomto konkrétním případě v roli soudce.
Tentokrát PL převzatou zprávu podávají ne úplně zdařile, třeba si přečíst originální zprávu, v článku je vložený link
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/matka-nemela-ockovani-slovenska-lekarka-dite-neosetrila-zemrelo-40373716


[quote="pid:35759, uid:185"]Co s takovou gestapáckou čubkou .[/quote] Tento nešťastný případ je komplikovanější. Seběhlo se tam vícero faktorů. Nechtěl bych být v tomto konkrétním případě v roli soudce. Tentokrát PL převzatou zprávu podávají ne úplně zdařile, třeba si přečíst originální zprávu, v článku je vložený link https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/matka-nemela-ockovani-slovenska-lekarka-dite-neosetrila-zemrelo-40373716

Zdravia všetkým.
Tak a máme tu ďalšie kamienky do lavíny ktorá zmetie covid hystériu. V Rakúsku priznali , viac ako 30% ľudí v nemocnici je plne zaočkovaných. https://www.hlavnespravy.sk/na-jis-v-rakusku-sa-zvysuje-pocet-zaockovanych-hospitalizovanych/2700274
No máme aj domácu správu z Bratislavy. Cez víkend naznamenalu 807 nových pozitívnych c toho 18 čiastočne a 277 plne zaočkovaných. Nejako sa tá pravda vždy dostane na povrch. https://www.hlavnespravy.sk/v-bratislavskom-kraji-nadalej-stupa-pocet-pripadov-noveho-koronavirusu/2700242
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Tak a máme tu ďalšie kamienky do lavíny ktorá zmetie covid hystériu. V Rakúsku priznali , viac ako 30% ľudí v nemocnici je plne zaočkovaných. https://www.hlavnespravy.sk/na-jis-v-rakusku-sa-zvysuje-pocet-zaockovanych-hospitalizovanych/2700274 No máme aj domácu správu z Bratislavy. Cez víkend naznamenalu 807 nových pozitívnych c toho 18 čiastočne a 277 plne zaočkovaných. Nejako sa tá pravda vždy dostane na povrch. https://www.hlavnespravy.sk/v-bratislavskom-kraji-nadalej-stupa-pocet-pripadov-noveho-koronavirusu/2700242 S pozdravom Peter.

Vcera som mal debatu s jednou cetkou co robi na benzinpumpe na vychode. Povedala: "ti vychodniari maju uplne na haku celu koronu aj ruska. Uz ked ide auto s poznavacou znackou KE SB alebo PO tak viem, ze si isto rusko neda pri tankovani. Avsak ked pride niekto zo zapadu tak si vzorne da rusko a tak ide platit."
Dost zaujimavy postreh ... zeby to je preto tak, lebo vychodniari sa museli stale viac obracat nez pohodlni zapadniari? A tak vychodniar aj kladivo vie do ruky zobrat, aj toto opravit aj tamto ... proste zije v realite. Avsak zapadniar akosi viac sa blizi k obrazu "zapadnych vyspelych statov" kde nie je IN aby clovek prichadzal do kontaktu s realitou. Samozrejme ze sa najdu aj vynimky ale percentualne je to dost velky rozdiel v mysleni zapadniara a vychodniara.


Vcera som mal debatu s jednou cetkou co robi na benzinpumpe na vychode. Povedala: "ti vychodniari maju uplne na haku celu koronu aj ruska. Uz ked ide auto s poznavacou znackou KE SB alebo PO tak viem, ze si isto rusko neda pri tankovani. Avsak ked pride niekto zo zapadu tak si vzorne da rusko a tak ide platit." Dost zaujimavy postreh ... zeby to je preto tak, lebo vychodniari sa museli stale viac obracat nez pohodlni zapadniari? A tak vychodniar aj kladivo vie do ruky zobrat, aj toto opravit aj tamto ... proste zije v realite. Avsak zapadniar akosi viac sa blizi k obrazu "zapadnych vyspelych statov" kde nie je IN aby clovek prichadzal do kontaktu s realitou. Samozrejme ze sa najdu aj vynimky ale percentualne je to dost velky rozdiel v mysleni zapadniara a vychodniara.

Já jsem si to přečetl , nicméně , výsledek je stále stejný . Malé dítě se zadusilo a ošetřující lékařka mu odmítla jakkoliv pomoci . Nejednou jsem byl v minulosti svědkem toho , že ošetřující lékařka přímo z ordinace volala sanitku . Zažil jsem i to , že během ordinačních hodin byla obvodní lékařka odvolána k tragické nehodě .
I běžný člověk má povinnost první pomoci , kde je samozřejmostí i přivolání lékaře . Co na tom mám více chápat ? To že je lékařka onkologicky nemocná ? No prosím , pokud se cítí ohrožena , tak je její povinností přivolat jinou lékařskou pomoc .
Udělala něco aby pomohla dítěti ? Ne , odkopla ho jako psa . Jaký je rozdíl mezi ní a bachařem z koncentráku .


Já jsem si to přečetl , nicméně , výsledek je stále stejný . Malé dítě se zadusilo a ošetřující lékařka mu odmítla jakkoliv pomoci . Nejednou jsem byl v minulosti svědkem toho , že ošetřující lékařka přímo z ordinace volala sanitku . Zažil jsem i to , že během ordinačních hodin byla obvodní lékařka odvolána k tragické nehodě . I běžný člověk má povinnost první pomoci , kde je samozřejmostí i přivolání lékaře . Co na tom mám více chápat ? To že je lékařka onkologicky nemocná ? No prosím , pokud se cítí ohrožena , tak je její povinností přivolat jinou lékařskou pomoc . Udělala něco aby pomohla dítěti ? Ne , odkopla ho jako psa . Jaký je rozdíl mezi ní a bachařem z koncentráku .

Jaký je rozdíl mezi ní a bachařem z koncentráku .

Doktorka: v důchodovém věku (víme, co dokážou šmejdi důchodcům “prodat”), ordinuje s rakovinou, v cigánské osadě, kde nechce ordinovat nikdo jiný, vystrašená oficiální státní propagandou, spáchala zločin z nedbalosti.
Pacient: ze zanedbaného cigánského prostředí, jiný rodič (pokud by to zrovna nebyl bilý cigán) by v případě odmítnutí šel k jinému doktorovi, jel jinam, volal rovnou sanitku; pravděpodobně na tom byl kluk špatně už delší dobu, byl na hraně, nevyhodnotili adekvátně situaci, neznalost nebo nedbalost (jednou s děckem k doktorce babička, podruhé matka - to je divné, pravděpodobně to nebylo proto, že někde musela do práce).
Bachař: válečný zločinec.
Jen jsem říkal, že bych to nechtěl soudit u soudu a že PL podaly neúplný obraz celé situace.


[quote="pid:35807, uid:185"]Jaký je rozdíl mezi ní a bachařem z koncentráku .[/quote] Doktorka: v **důchodovém** věku (víme, co dokážou šmejdi důchodcům “prodat”), ordinuje s rakovinou, v cigánské osadě, kde nechce ordinovat nikdo jiný, vystrašená oficiální státní propagandou, spáchala zločin z nedbalosti. Pacient: ze zanedbaného cigánského prostředí, jiný rodič (pokud by to zrovna nebyl bilý cigán) by v případě odmítnutí šel k jinému doktorovi, jel jinam, volal rovnou sanitku; pravděpodobně na tom byl kluk špatně už delší dobu, byl na hraně, nevyhodnotili adekvátně situaci, neznalost nebo nedbalost (jednou s děckem k doktorce babička, podruhé matka - to je divné, pravděpodobně to nebylo proto, že někde musela do práce). Bachař: válečný zločinec. Jen jsem říkal, že bych to nechtěl soudit u soudu a že PL podaly neúplný obraz celé situace.
Upravené 4. 10. 2021 o 09:15

Náš rozdílný pohled se zřejmě odráží na tom , že pamatuji dobu , kdy lékař byl Pan doktor a lékařka Paní doktorka . Toto povolaní mělo mezi lidem zdejším úctu , která plynula z očekávání , že doktor lidem pomáhá . Takový doktor , když se pacient nemohl dostavit do jeho ordinace , dojel za pacientem domů a v případě potřeby za ním dojížděl pravidelně . Tehdy to byla samozřejmost .
Samozřejmostí bylo i to , že doktor v případě epidemie či hromadné tragedie stál v první linii a snažil se pomáhat trpícím . Tohle co jsem napsal , se týká Lidí , kterých si vážím a kdykoliv je s úctou pozdravím .


Toho , který vyhazuje ze své ordinace pacienty , či se záměrně před pacienty zavírá a píše si na dveře , že přijme jen ty bez žluté hvězdy a záměrně neposkytuje nemocným lidem ani základní vyšetření , odmítá těmto lidem předepsat jakékoliv léky a doporučí jim přes telefon brát paralen , což jsem já sám zažil , v zájmu nadnárodních vrahu , pro ty mám název šmejd a kdykoliv jim plivnu do obličeje .


Náš rozdílný pohled se zřejmě odráží na tom , že pamatuji dobu , kdy lékař byl Pan doktor a lékařka Paní doktorka . Toto povolaní mělo mezi lidem zdejším úctu , která plynula z očekávání , že doktor lidem pomáhá . Takový doktor , když se pacient nemohl dostavit do jeho ordinace , dojel za pacientem domů a v případě potřeby za ním dojížděl pravidelně . Tehdy to byla samozřejmost . Samozřejmostí bylo i to , že doktor v případě epidemie či hromadné tragedie stál v první linii a snažil se pomáhat trpícím . Tohle co jsem napsal , se týká Lidí , kterých si vážím a kdykoliv je s úctou pozdravím . Toho , který vyhazuje ze své ordinace pacienty , či se záměrně před pacienty zavírá a píše si na dveře , že přijme jen ty bez žluté hvězdy a záměrně neposkytuje nemocným lidem ani základní vyšetření , odmítá těmto lidem předepsat jakékoliv léky a doporučí jim přes telefon brát paralen , což jsem já sám zažil , v zájmu nadnárodních vrahu , pro ty mám název šmejd a kdykoliv jim plivnu do obličeje .

Toho , který vyhazuje ze své ordinace pacienty , či se záměrně před pacienty zavírá a píše si na dveře , že přijme jen ty bez žluté hvězdy a záměrně neposkytuje nemocným lidem ani základní vyšetření , odmítá těmto lidem předepsat jakékoliv léky a doporučí jim přes telefon brát paralen , což jsem já sám zažil , v zájmu nadnárodních vrahu , pro ty mám název šmejd a kdykoliv jim plivnu do obličeje .

To nespochybňuji.
Pouze říkám, že obě strany vstupovaly do zkoušky se silným handicapem.
Počítám s tím, že selhaly obě strany.
V tomto konkrétním případě (a pouze na základě znalostí z článku) bych si kamenem hodit netroufl...
Ani na jednu zúčastněnou stranu.


[quote="pid:35813, uid:185"]Toho , který vyhazuje ze své ordinace pacienty , či se záměrně před pacienty zavírá a píše si na dveře , že přijme jen ty bez žluté hvězdy a záměrně neposkytuje nemocným lidem ani základní vyšetření , odmítá těmto lidem předepsat jakékoliv léky a doporučí jim přes telefon brát paralen , což jsem já sám zažil , v zájmu nadnárodních vrahu , pro ty mám název šmejd a kdykoliv jim plivnu do obličeje .[/quote] To nespochybňuji. Pouze říkám, že obě strany vstupovaly do zkoušky se silným handicapem. Počítám s tím, že selhaly obě strany. V tomto konkrétním případě (a pouze na základě znalostí z článku) bych si kamenem hodit netroufl... Ani na jednu zúčastněnou stranu.

Dr. Madejová: Laboratoř v USA analyzovala covid injekce
a odhalila pohyblivý materiál a další syntetické látky
https://otevrisvoumysl.cz/category/zpravy/


Nebývalé poškození tkání po covid očkování – shrnutí 2. části německé konference
https://otevrisvoumysl.cz/nebyvale-poskozeni-tkani-po-covid-ockovani-shrnuti-2-casti-nemecke-konference/


Dr. Madejová: Laboratoř v USA analyzovala covid injekce a odhalila pohyblivý materiál a další syntetické látky https://otevrisvoumysl.cz/category/zpravy/ **Nebývalé poškození tkání po covid očkování – shrnutí 2. části německé konference** https://otevrisvoumysl.cz/nebyvale-poskozeni-tkani-po-covid-ockovani-shrnuti-2-casti-nemecke-konference/

"Čínská provincie Chu-pej skupovala PCR testy už půl roku před začátkem pandemie"
5.10.2021
"Instituce v čínské provincii Chu-pej začaly hromadně nakupovat PCR testy měsíce před tím, než se objevily první zprávy o šíření nového koronaviru. Analýzou nákupního chování na to přišla australská firma specializující se na kybernetickou bezpečnost Internet 2.0."
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/cinska-provincie-chu-pej-skupovala-pcr-testy-uz-pul-roku-pred-zacatkem-pandemie-40373916


Než článek možná zajímavější 2 příspěvky z diskuse:
"Víme, že USA přesunula výzkum do Číny, takže se na celém podvodu podílely zástupci obou zemí. Pokud sledujete co se děje ve světě a hlavně v EU, tak vám snad už musí být jasné, kam to celé směřuje. Ten jejich slavný Great Reset neznamená nic jinýho, než že celý svět bude brzy vypadat jako Čína. Kamery, covid pasy, totální kontrola, seberou lidem hotové peníze. Budeš zlobit? Bankomat ti nic nedá. Green Deal znamená ožebračení lidí, a až budou lidi v chudobě a zoufalství, přijde spása v podobě jedné světové vlády."


"Jen hlupák může nevidět ty jasné souvislosti a jen hlupák se nepoučí z historie. Před rokem byly COVID pasy jen výplodem spikleneckých teorií a zbytečných "plašanů". Dnes realita. Před 2 lety byl takovýto státní dluh nemyslitelný- dnes realita. Nikdo nečekal zdražení energií po tlaku zelených? To snad jen hlupák. Zelená energie stojí dnes 5-7x více než ta ošklivá jaderná a uhelná. No, tak se tedy připravme, že za elektriku nebudeme platit 30 tis. ročně, ale 200 tis. Kč. A připravme se na to, že kilometr elektroautem nebude stát jako km s nafťákem, ale 10x víc. S tím zdraží vše, co se přepravuje po silnici i železnici....."


"Čínská provincie Chu-pej skupovala PCR testy už půl roku před začátkem pandemie" 5.10.2021 "Instituce v čínské provincii Chu-pej začaly hromadně nakupovat PCR testy měsíce před tím, než se objevily první zprávy o šíření nového koronaviru. Analýzou nákupního chování na to přišla australská firma specializující se na kybernetickou bezpečnost Internet 2.0." https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/cinska-provincie-chu-pej-skupovala-pcr-testy-uz-pul-roku-pred-zacatkem-pandemie-40373916 Než článek možná zajímavější 2 příspěvky z diskuse: "**Víme, že USA přesunula výzkum do Číny, takže se na celém podvodu podílely zástupci obou zemí.** Pokud sledujete co se děje ve světě a hlavně v EU, tak vám snad už musí být jasné, kam to celé směřuje. Ten jejich slavný Great Reset neznamená nic jinýho, než že celý svět bude brzy vypadat jako Čína. Kamery, covid pasy, totální kontrola, seberou lidem hotové peníze. Budeš zlobit? Bankomat ti nic nedá. **Green Deal znamená ožebračení lidí, a až budou lidi v chudobě a zoufalství, přijde spása v podobě jedné světové vlády.**" "**Jen hlupák může nevidět ty jasné souvislosti a jen hlupák se nepoučí z historie.** Před rokem byly COVID pasy jen výplodem spikleneckých teorií a zbytečných "plašanů". Dnes realita. Před 2 lety byl takovýto státní dluh nemyslitelný- dnes realita. Nikdo nečekal zdražení energií po tlaku zelených? To snad jen hlupák. Zelená energie stojí dnes 5-7x více než ta ošklivá jaderná a uhelná. No, tak se tedy připravme, že za elektriku nebudeme platit 30 tis. ročně, ale 200 tis. Kč. A připravme se na to, že kilometr elektroautem nebude stát jako km s nafťákem, ale 10x víc. S tím zdraží vše, co se přepravuje po silnici i železnici....."

Než článek možná zajímavější 2 příspěvky z diskuse:
"Víme, že USA přesunula výzkum do Číny, takže se



v tejto súvislosti som si spomenula na video s Naomi Wolfovou:


https://otevrisvoumysl.cz/naomi-wolfova-durazne-varovani-pred-vakcinacnimi-pasy/


> Než článek možná zajímavější 2 příspěvky z diskuse: "Víme, že USA přesunula výzkum do Číny, takže se v tejto súvislosti som si spomenula na video s Naomi Wolfovou: https://otevrisvoumysl.cz/naomi-wolfova-durazne-varovani-pred-vakcinacnimi-pasy/
Upravené 5. 10. 2021 o 20:13

No ak je niekto ochotni si nechat pichnut nevakcinu z bielej dodavky od dochtora, co ani nieje dochtor, neda sa nic namietat, vsetko co pride je plne zasluzene.
615ca516a70fb


No ak je niekto ochotni si nechat pichnut nevakcinu z bielej dodavky od dochtora, co ani nieje dochtor, neda sa nic namietat, vsetko co pride je plne zasluzene. ![615ca516a70fb](serve/attachment&path=615ca516a70fb)

Moderator

od dochtora, co ani nieje dochtor

V souvislosti s tímto jsem si vzpoměl na jednu pasáž v tomto článku https://otevrisvoumysl.cz/konference-patologu-negativni-vliv-covid-ockovani-na-lidskou-tkan-cast-1-2/. Nejde jenom o to co lidem píchají, ale i jak, konkrétně jde o tohle :


Nemám celé plíce, takže nemůžu říct, jak rozšířené to je, ale ve vzocích, které mám, je to velmi hojné. Kolega ze Sigmaringenu mne na to upozornil. Speciálně sledoval reklamy na očkování, zprávy o vakcinaci, jak tam lidi přijíždí v autech.
Říkal, že si dával pozor a při podávání injekce nikdy nebylo aspirováno. To znamená, že očkující nikdy nevěděli, jestli jsou v žíle nebo ne. Právě proto patří očkování do rukou lékařů, to je jasné. A ne do rukou nějakých praktikantů. Z toho, co vím, WHO požadavek na aspirování škrtla, takže jim se to nemůže předhazovat. Já se ještě učil, že se aspiruje. Sval je přece plný cév. Člověk se pak diví, co všechno se změnilo.


[quote="pid:36109, uid:10"]od dochtora, co ani nieje dochtor[/quote] V souvislosti s tímto jsem si vzpoměl na jednu pasáž v tomto článku https://otevrisvoumysl.cz/konference-patologu-negativni-vliv-covid-ockovani-na-lidskou-tkan-cast-1-2/. Nejde jenom o to co lidem píchají, ale i jak, konkrétně jde o tohle : _Nemám celé plíce, takže nemůžu říct, jak rozšířené to je, ale ve vzocích, které mám, je to velmi hojné. Kolega ze Sigmaringenu mne na to upozornil. Speciálně sledoval reklamy na očkování, zprávy o vakcinaci, jak tam lidi přijíždí v autech. Říkal, že si dával pozor a při podávání injekce nikdy nebylo aspirováno. To znamená, že očkující nikdy nevěděli, jestli jsou v žíle nebo ne. Právě proto patří očkování do rukou lékařů, to je jasné. A ne do rukou nějakých praktikantů. **Z toho, co vím, WHO požadavek na aspirování škrtla, takže jim se to nemůže předhazovat.** Já se ještě učil, že se aspiruje. Sval je přece plný cév. Člověk se pak diví, co všechno se změnilo._

JANA ZWYRTEK HAMPLOVÁ: Zazvonil zvonec...a očkovacím covidpohádkám je konec
https://blog.aktualne.cz/blogy/jana-hamplova.php?itemid=40922


"Podvedení očkovaní a diskriminovaní neočkovaní by si dnes měli podat ruce a žádat satisfakci."


"Nevšimli si, že zkrátka zazvonil zvonec, a lžím o ochraně očkováním před virem SARS-COV2, je konec.


Už je totiž více než jasné, že:


  1. Očkování chrání (snad!) jen před těžším průběhem nemoci, a to ještě ne vždy. Cca 20% dnes hospitalizovaných je očkovaných
  2. Očkovaný může onemocnět opět - stejně jako neočkovaný.
  3. Očkovaný může být nositel viru - stejně jako neočkovaný."

Výborné shrnutí.


JANA ZWYRTEK HAMPLOVÁ: Zazvonil zvonec...a očkovacím covidpohádkám je konec https://blog.aktualne.cz/blogy/jana-hamplova.php?itemid=40922 "Podvedení očkovaní a diskriminovaní neočkovaní by si dnes měli podat ruce a žádat satisfakci." "Nevšimli si, že zkrátka zazvonil zvonec, a lžím o ochraně očkováním před virem SARS-COV2, je konec. Už je totiž více než jasné, že: 1. Očkování chrání (snad!) jen před těžším průběhem nemoci, a to ještě ne vždy. Cca 20% dnes hospitalizovaných je očkovaných 2. Očkovaný může onemocnět opět - stejně jako neočkovaný. 3. Očkovaný může být nositel viru - stejně jako neočkovaný." Výborné shrnutí.

"Ministr zdravotnictví Vojtěch má policejní ochranu"
6.10.2021
"Před domem, kde ministr bydlí, hlídkuje policejní vůz - podle svědků už nejméně dva týdny. Adam Vojtěch informaci o přidělené policejní ochraně zatím nepotvrdil ani nevyvrátil."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ministr-zdravotnictvi-vojtech-ma-policejni-ochranu-176563


Aha.
Bude další krok? Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci...
Nebo začne studovat plány pražské kanalizace?
;->


"Ministr zdravotnictví Vojtěch má policejní ochranu" 6.10.2021 "Před domem, kde ministr bydlí, hlídkuje policejní vůz - podle svědků už nejméně dva týdny. Adam Vojtěch informaci o přidělené policejní ochraně zatím nepotvrdil ani nevyvrátil." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ministr-zdravotnictvi-vojtech-ma-policejni-ochranu-176563 Aha. Bude další krok? Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci... Nebo začne studovat plány pražské kanalizace? ;->
Upravené 6. 10. 2021 o 16:31

Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci...

Tu už má slíbenou https://zpravy.aktualne.cz/domaci/exministr-adam-vojtech-ma-byt-velvyslancem-ve-finsku/r~79132de2705111eb89ccac1f6b220ee8/.
Jenom si to páníček tenkrát asi rozmyslel a Ken si musí ještě něco u nás odpracovat.


[quote="pid:36235, uid:240"]Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci...[/quote] Tu už má slíbenou https://zpravy.aktualne.cz/domaci/exministr-adam-vojtech-ma-byt-velvyslancem-ve-finsku/r~79132de2705111eb89ccac1f6b220ee8/. Jenom si to páníček tenkrát asi rozmyslel a Ken si musí ještě něco u nás odpracovat.

Všivák ken musí být hlídaný . Kdyby utekl , tak by si to za něho a těch ostatních tří loutek ministerstva smrti , musel odnést někdo jiný .
Ken je vypasená housenka , která má coby svůj poslední úkol nakrmit molocha ulice .


Všivák ken musí být hlídaný . Kdyby utekl , tak by si to za něho a těch ostatních tří loutek ministerstva smrti , musel odnést někdo jiný . Ken je vypasená housenka , která má coby svůj poslední úkol nakrmit molocha ulice .

VIDEO: Fauci a další v roce 2019 plánovali „univerzální vakcínu proti chřipce”, která se stala covid vakcínou


Tato panelová diskuze, kde vystupoval i Anthony Fauci, se zaměřila na to, co vnímali jako potřebu po univerzální vakcíně proti chřipce, ale připustili, že starý způsob výroby vakcín není pro jejich účely dostačující a že potřebují nějakou globální událost, při níž zemře mnoho lidí, aby mohli zavést novou mRNA vakcínu, která by se testovala na veřejnosti.


https://www.infovojna.sk/article/video-fauci-a-dalsi-v-roce-2019-planovali-univerzalni-vakcinu-proti-chripce-ktera-se-stala-covid-vakcinou


https://nastub.cz/w/d26ded80-4958-41b5-9723-5e43d21e3967?title=0&warningTitle=0&start=0s


VIDEO:** Fauci a další v roce 2019 plánovali „univerzální vakcínu proti chřipce”, která se stala covid vakcínou** Tato panelová diskuze, kde vystupoval i Anthony Fauci, se zaměřila na to, co vnímali jako potřebu po univerzální vakcíně proti chřipce, ale připustili, že starý způsob výroby vakcín není pro jejich účely dostačující a že potřebují nějakou globální událost, při níž zemře mnoho lidí, aby mohli zavést novou mRNA vakcínu, která by se testovala na veřejnosti. https://www.infovojna.sk/article/video-fauci-a-dalsi-v-roce-2019-planovali-univerzalni-vakcinu-proti-chripce-ktera-se-stala-covid-vakcinou https://nastub.cz/w/d26ded80-4958-41b5-9723-5e43d21e3967?title=0&warningTitle=0&start=0s

co sa to len deje v MSM, ze uverejnia nieco taketo: https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/je-ockovanie-maloletych-deti-proti-koronavirusu-tou-spravnou-volbou-rodicia-by-mali-vediet-niekolko-veci


Iniciátormi a autormi výzvy sú analytik Ján Baránek s doktorom Štefan Hrušovským a spoluatormi pediatrička Júlia Hrachová, int.-diabetológ Andrej Janco, d. gastroenterologička Alena Jancová aj onkológ Ján Lakota


Deti účastníkmi experimentu


Očkovanie detí vo veku od päť do 12 rokov nie je povolené v žiadnom štáte okrem Slovenska. V ére, keď sa kladie mimoriadny dôraz na všestrannú ochranu detí, ich života, zdravia a vývoja, sa slovenské deti stávajú aktérmi nejasného experimentu. Experimentálne opatrenia, ktoré Slovensko prijalo v predchádzajúcom období ako jediná krajina na svete, priviedli náš štát k nečakane vysokým stratám na životoch našich občanov.


Nejasné účinky génových vakcín

Dlhodobý účinok génových vakcín na imunitný systém je nepredvídateľný. Imunitný systém slúži v našom tele na rozpoznanie „cudzieho“ od „vlastného“, a tak nás zbavuje infekcií. Správne vyvinutý imunitný systém rozpoznáva chyby v živote buniek a zbavuje nás aj zhubných nádorov v ich zárodku. Dobrá imunita je nevyhnutným predpokladom dlhého a zdravého života.


!!! Zodpovednosť je na pleciach rodičov !!!


Zodpovednosť za zdravotné dôsledky nesú výlučne rodičia. Vzhľadom na to, že zodpovednosť za očkovanie detí proti chorobe COVID-19 nenesie ani výrobca, ani distribútor, ani poskytovateľ zdravotnej starostlivosti, ani štát či výkonná moc, celá zodpovednosť vrátane trestnoprávnych dôsledkov je na pleciach rodičov neplnoletého dieťaťa.


co sa to len deje v MSM, ze uverejnia nieco taketo: https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/je-ockovanie-maloletych-deti-proti-koronavirusu-tou-spravnou-volbou-rodicia-by-mali-vediet-niekolko-veci Iniciátormi a autormi výzvy sú analytik Ján Baránek s doktorom Štefan Hrušovským a spoluatormi pediatrička Júlia Hrachová, int.-diabetológ Andrej Janco, d. gastroenterologička Alena Jancová aj onkológ Ján Lakota **Deti účastníkmi experimentu** Očkovanie detí vo veku od päť do 12 rokov nie je povolené v žiadnom štáte okrem Slovenska. V ére, keď sa kladie mimoriadny dôraz na všestrannú ochranu detí, ich života, zdravia a vývoja, sa slovenské deti stávajú aktérmi nejasného experimentu. Experimentálne opatrenia, ktoré Slovensko prijalo v predchádzajúcom období ako jediná krajina na svete, priviedli náš štát k nečakane vysokým stratám na životoch našich občanov. **Nejasné účinky génových vakcín ** Dlhodobý účinok génových vakcín na imunitný systém je nepredvídateľný. Imunitný systém slúži v našom tele na rozpoznanie „cudzieho“ od „vlastného“, a tak nás zbavuje infekcií. Správne vyvinutý imunitný systém rozpoznáva chyby v živote buniek a zbavuje nás aj zhubných nádorov v ich zárodku. Dobrá imunita je nevyhnutným predpokladom dlhého a zdravého života. !!! **Zodpovednosť je na pleciach rodičov** !!! Zodpovednosť za zdravotné dôsledky nesú výlučne rodičia. Vzhľadom na to, že zodpovednosť za očkovanie detí proti chorobe COVID-19 nenesie ani výrobca, ani distribútor, ani poskytovateľ zdravotnej starostlivosti, ani štát či výkonná moc, celá zodpovednosť vrátane trestnoprávnych dôsledkov je na pleciach rodičov neplnoletého dieťaťa.

Moderator

Upravené 7. 10. 2021 o 10:30

Ďalšie testovanie na obzore? Tak to snáď nie!


Tentokrát sa vám nebudú „špárať v nose“, aby zistili, či ste na korona vírus pozitívny; test bude prebiehať odberom kvapky krvi z prsta a jeho výsledkom bude zistenie protilátok vo vašom tele.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/07/dalsie-testovanie-na-obzore-tak-to-snad-nie/


Ďalšie testovanie na obzore? Tak to snáď nie! --------------------------------------------- Tentokrát sa vám nebudú „špárať v nose“, aby zistili, či ste na korona vírus pozitívny; test bude prebiehať odberom kvapky krvi z prsta a jeho výsledkom bude zistenie protilátok vo vašom tele. https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/07/dalsie-testovanie-na-obzore-tak-to-snad-nie/

prebiehať odberom kvapky krvi z prsta a jeho výsledkom bude zistenie protilátok vo vašom tele.


Toto sa malo robit od začiatku...kedže sa predpokladá premorenosť Slovenska...tak na tomto teste sa uvidí reálne ako sme na tom s covidom a imunitou....predpokladam, že ak zistia vysoké percento protilátok u nezaočkovaných...nastane vytriezvenie a panika u očkopacientov....tí by sa mali modliť, aby nasledujúce roky nepostihlo ich telo všetko o čom sa tu už popísalo, nedajboh smrť. Veď uvidíme.


Ešte doplním, že ministersvto (neviem ktoré) pripravilo akúsi ochranu- ZÁCHRANU "odborníkov a ich rodín a "kšeftárov "s vakcinačnými autami ktorí chodia po Sk a lanária ľudí kade-tade....na očkovanie.....onedlho budú mať postavenie nedotknutelných a zrejme budú hroziť aj trestom pre antivaxerov ktorí si dovolili vyjadriť svoj názor a kládli otázky na ktoré nedostali odpoveď......


Pochopiť mentálny svet génových terapeutov a ich strach ktorý si privolali sami svojou činnosťou je taký SMIEŠNY obraz toho ako plačú na nesprávnych hroboch....ak by bola komunikácia od začiatku korektná bez strašenia a propagandy, nikto by im nekričal pod oknami.....dokonca pomenovali rádia a stránky a ľudí ktorých treba umlčať.... Vytvorili ilúziu ohrozenia ich žobráckych životov.....pričom každý z nich by si zaslúžil minimálne opovrhnutím za ten teror čo tu za skoro dva roky tvoria.....máme novú chránenú zver....odborníkov s kúpenými titulmi a tárajov bez štipky rácia.... pridali sa tak k presstitútom ktorí im v tom budú riadne propagandisticky nahrávať..... žiadne vyvážené debaty v RTVS....pojdete pekne kľačať do kúta!


[quote="pid:36355, uid:78"]prebiehať odberom kvapky krvi z prsta a jeho výsledkom bude zistenie protilátok vo vašom tele.[/quote] Toto sa malo robit od začiatku...kedže sa predpokladá premorenosť Slovenska...tak na tomto teste sa uvidí reálne ako sme na tom s covidom a imunitou....predpokladam, že ak zistia vysoké percento protilátok u nezaočkovaných...nastane vytriezvenie a panika u očkopacientov....tí by sa mali modliť, aby nasledujúce roky nepostihlo ich telo všetko o čom sa tu už popísalo, nedajboh smrť. Veď uvidíme. Ešte doplním, že ministersvto (neviem ktoré) pripravilo akúsi ochranu- ZÁCHRANU "odborníkov a ich rodín a "kšeftárov "s vakcinačnými autami ktorí chodia po Sk a lanária ľudí kade-tade....na očkovanie.....onedlho budú mať postavenie nedotknutelných a zrejme budú hroziť aj trestom pre antivaxerov ktorí si dovolili vyjadriť svoj názor a kládli otázky na ktoré nedostali odpoveď...... Pochopiť mentálny svet génových terapeutov a ich strach ktorý si privolali sami svojou činnosťou je taký SMIEŠNY obraz toho ako plačú na nesprávnych hroboch....ak by bola komunikácia od začiatku korektná bez strašenia a propagandy, nikto by im nekričal pod oknami.....dokonca pomenovali rádia a stránky a ľudí ktorých treba umlčať.... Vytvorili ilúziu ohrozenia ich žobráckych životov.....pričom každý z nich by si zaslúžil minimálne opovrhnutím za ten teror čo tu za skoro dva roky tvoria.....máme novú chránenú zver....odborníkov s kúpenými titulmi a tárajov bez štipky rácia.... pridali sa tak k presstitútom ktorí im v tom budú riadne propagandisticky nahrávať..... žiadne vyvážené debaty v RTVS....pojdete pekne kľačať do kúta!

Z kapky krve a to z celého národa , se dá zjistit velmi mnoho . Ti , kteří se zaštitují maskoty gatese a faučiho , tyto odběrné testy jistě velice zajímají . A to až natolik , že pro ně nebude problém nařídit je páté koloně , coby stranický úkol .


Z kapky krve a to z celého národa , se dá zjistit velmi mnoho . Ti , kteří se zaštitují maskoty gatese a faučiho , tyto odběrné testy jistě velice zajímají . A to až natolik , že pro ně nebude problém nařídit je páté koloně , coby stranický úkol .

zistenie protilátok vo vašom tele.


https://otevrisvoumysl.cz/dr-sucharit-bhakdi-vysvetleni-proc-cely-vakcinacni-narativ-je-u-konce/


V tomto videu doktor vysvetľuje, že protilátky si telo vytvára až keď je človek chorý, teda zdravý človek má nízku hladinu protilátok.
Podľa mňa to má aj logiku.
Teraz beží aj seriál Bol raz jeden život.... tam je tiež pekne ukázané ako funguje naše telo....


[quote="pid:36355, uid:78"]zistenie protilátok vo vašom tele.[/quote] https://otevrisvoumysl.cz/dr-sucharit-bhakdi-vysvetleni-proc-cely-vakcinacni-narativ-je-u-konce/ V tomto videu doktor vysvetľuje, že protilátky si telo vytvára až keď je človek chorý, teda zdravý človek má nízku hladinu protilátok. Podľa mňa to má aj logiku. Teraz beží aj seriál Bol raz jeden život.... tam je tiež pekne ukázané ako funguje naše telo....
Upravené 8. 10. 2021 o 21:09

"Ministr zdravotnictví Vojtěch má policejní ochranu"
Aha.
Bude další krok? Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci...

...a netrvalo dlouho...


"Vojtěch zamíří do Finska. Už nebude ministrem, potvrdil Babiš"
7.10.2021
"Premiér Andrej Babiš ve čtvrtek potvrdil, že pokud bude po volbách v příští vládě obsazovat post ministra zdravotnictví, už to nebude současný ministr Adam Vojtěch. „Důvodem je, že od 1. listopadu bude na ministerstvu zahraničních věcí,“ řekl Babiš Rádiu Impuls. Vláda už v únoru schválila, že se Vojtěch stane českým velvyslancem ve Finsku."
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-ministr-zdravotnictvi-vojtech-volby-velvyslanec-finsko-cesko-mzv.A211007_122045_volby_imat


Avšak na závěr článku ještě jedna zajímavost:
AB: "„Je mi líto každého lidského života, dělali jsme maximum. Nechtěl jsem to říkat, ale řeknu,“ rozohnil se premiér a pokračoval. „Díky bohu, že šel Prymula na Vyšehrad. Odmítal objednat vakcíny Pfizer. Takže jsem ho za Vyšehrad odvolal, místo něj nastoupil pan Blatný a ten už tyto vakcíny zařídil,“ odhalil zákulisí boje o vakcíny."
(resuscitace Prymuly?)


[quote="pid:36235, uid:240"]"Ministr zdravotnictví Vojtěch má policejní ochranu" Aha. Bude další krok? Začne si Ken Aspenský hledat i vhodnější destinaci...[/quote] ...a netrvalo dlouho... "Vojtěch zamíří do Finska. Už nebude ministrem, potvrdil Babiš" 7.10.2021 "Premiér Andrej Babiš ve čtvrtek potvrdil, že pokud bude po volbách v příští vládě obsazovat post ministra zdravotnictví, už to nebude současný ministr Adam Vojtěch. „Důvodem je, že od 1. listopadu bude na ministerstvu zahraničních věcí,“ řekl Babiš Rádiu Impuls. Vláda už v únoru schválila, že se Vojtěch stane českým velvyslancem ve Finsku." https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-ministr-zdravotnictvi-vojtech-volby-velvyslanec-finsko-cesko-mzv.A211007_122045_volby_imat **Avšak na závěr článku ještě jedna zajímavost:** AB: "„Je mi líto každého lidského života, dělali jsme maximum. **Nechtěl jsem to říkat, ale řeknu**,“ rozohnil se premiér a pokračoval. **„Díky bohu, že šel Prymula na Vyšehrad. Odmítal objednat vakcíny Pfizer.** Takže jsem ho za Vyšehrad odvolal, místo něj nastoupil pan Blatný a ten už tyto vakcíny zařídil,“ odhalil zákulisí boje o vakcíny." (resuscitace Prymuly?)

citim iste zadostucinenie: https://www.dnes24.sk/najprv-im-stat-zavrie-podniky-teraz-od-nich-vymaha-gastropodnikom-hrozi-exekucia-400431
Tak radi spolupracovali s vladnou mocou az na to doplatili. Inu, kto chce apartheid, musi na to mat.


citim iste zadostucinenie: https://www.dnes24.sk/najprv-im-stat-zavrie-podniky-teraz-od-nich-vymaha-gastropodnikom-hrozi-exekucia-400431 Tak radi spolupracovali s vladnou mocou az na to doplatili. Inu, kto chce apartheid, musi na to mat.

Moderator

citim iste zadostucinenie


toto muselo byt kazdemu jasne v momente ked to prijali. Vzdy sa hovorilo o odklade a nie odpusteni. Prepitujem aky “kader - majitel” si mohol mysliet ine ??? takemu podnik nepatri riadit…


[quote="pid:36569, uid:10"]citim iste zadostucinenie[/quote] toto muselo byt kazdemu jasne v momente ked to prijali. Vzdy sa hovorilo o odklade a nie odpusteni. Prepitujem aky “kader - majitel” si mohol mysliet ine ??? takemu podnik nepatri riadit…

https://www.youtube.com/watch?v=PhJ0Uv23tYM


Jak velký je tlak farmaceutických firem na užívání jejich léků a vakcín? Jde výrobcům léčiv o zdraví lidí nebo o byznys? Hostem našeho Rozhovoru s... byla farmaceutka a podnikatelka v oblasti lékárenství Pynelopi Cimprichová.


Velmi vydareny rozhovor.


https://www.youtube.com/watch?v=PhJ0Uv23tYM Jak velký je tlak farmaceutických firem na užívání jejich léků a vakcín? Jde výrobcům léčiv o zdraví lidí nebo o byznys? Hostem našeho Rozhovoru s... byla farmaceutka a podnikatelka v oblasti lékárenství Pynelopi Cimprichová. Velmi vydareny rozhovor.

Moderator

Jde výrobcům léčiv o zdraví lidí nebo o byznys?

Nejde ani o zdravie ani o biznis, peniaze za to sú iba judášskym grošom farmaceutom a rozhodujúcim politickým šašom. Ide o globálnu genocídu(tzv.prebytočných jedlíkov, vyžierajúcich ICH zdroje, vlastniacich cez "cenné" a zelené papiere nielen zemeguľu ale ako sa zdá aj priľahlé galaxie) a ak doteraz mal niekto pochybnosti, kto za tým stojí, tak markery jednoznačne ukazujú na GP. Všetko prebieha pod kuratelou jeho kádrov, dlhodobo pripravovaný proces s účasťou KAŽDEJ krajiny. Takéhoto koordinovaného kroku by bažina nebola nikdy schopná, koordinácia médii, zdravotníctva od WHO až po posledného lekára, politických figúrok od OSN po posledného pajáca, dosadených na základe vydierateľnosti a skorumpovateľnosti (davo-elitárny systém ostatne iných ani neponúka) je nad jej sily a možnosti. V možnostiach bažiny je tak vyvolať jednu dve vojny, jednu dve dúhové revolúcie súčasne, ktoré aj tak nakoniec zbabrú, ale takýto globálny manéver je mimo jej ringu. Tzv. migračná kríza bola iba dymovou clonou, maskirovkou, pod ktorou sa tieto protiľudské procesy dlhodobo od dôb založenia Rímskeho klubu (minimálne 2 dekády veľmi intenzívne od dôb odhalenia ľudského genómu) pripravovali. Spomeňme si na začiatok tejto globálnej plandémie, začala v dvoch nových centrách riadenia, najprv v Číne, potom sa pridal aj Irán, ako dve najviac postihnuté krajiny. Neskôr sa to "šírilo" do sveta.
Odoprením základnej lekárenskej starostlivosti samozrejme dôjde okamžite k zvýšeniu úmrtnosti, a je jedno, či to zvedieme na kašlík, či na epidemické vyvrtnutie členka. Vsadili na istotu, na každoročne sa opakujúcu a vracajúcu sa chrípku, bežné respiračné ochorenie, voči ktorému v daný rok dokonca nepripravili ani vakcínu, čo ich taktiež usvedčuje. Miesto toho schystali roky pripravovaný kokteil prostriedku plíživej smrti(PPS), ktorý svoje obete bude pomaly usmrcovať vo vlnách. Ako bolo správne poznamenané, keby to bola vakcína, už dávno by musela reagovať na iný kmeň, tak ako to bolo bežné u chrípkových vakcín. Keďže proces výroby antiCovid vakcíny prebehol v ráde mesiacov, tak je opäť otázka, ako to, že tak rýchlo nezareagovali na tzv.kmeň delta? Ibaže by to bolo celé inak a aj je, a PPS je určený na hubenie a nie záchranu.
Trvalé ohlupovanie celých generácii "moderného človeka" prináša ich vytúžené ovocie, mnohí dnes bez mihnutia oka vydávajú čierne za biele a dokonca partnerov, blízkych napádajú za to, že to nevidia ako oni.


[quote="pid:36847, uid:10"]Jde výrobcům léčiv o zdraví lidí nebo o byznys?[/quote] Nejde ani o zdravie ani o biznis, peniaze za to sú iba judášskym grošom farmaceutom a rozhodujúcim politickým šašom. Ide o globálnu genocídu(tzv.prebytočných jedlíkov, vyžierajúcich ICH zdroje, vlastniacich cez "cenné" a zelené papiere nielen zemeguľu ale ako sa zdá aj priľahlé galaxie) a ak doteraz mal niekto pochybnosti, kto za tým stojí, tak markery jednoznačne ukazujú na GP. Všetko prebieha pod kuratelou jeho kádrov, dlhodobo pripravovaný proces s účasťou KAŽDEJ krajiny. Takéhoto koordinovaného kroku by bažina nebola nikdy schopná, koordinácia médii, zdravotníctva od WHO až po posledného lekára, politických figúrok od OSN po posledného pajáca, dosadených na základe vydierateľnosti a skorumpovateľnosti (davo-elitárny systém ostatne iných ani neponúka) je nad jej sily a možnosti. V možnostiach bažiny je tak vyvolať jednu dve vojny, jednu dve dúhové revolúcie súčasne, ktoré aj tak nakoniec zbabrú, ale takýto globálny manéver je mimo jej ringu. Tzv. migračná kríza bola iba dymovou clonou, maskirovkou, pod ktorou sa tieto protiľudské procesy dlhodobo od dôb založenia Rímskeho klubu (minimálne 2 dekády veľmi intenzívne od dôb odhalenia ľudského genómu) pripravovali. Spomeňme si na začiatok tejto globálnej plandémie, začala v dvoch nových centrách riadenia, najprv v Číne, potom sa pridal aj Irán, ako dve najviac postihnuté krajiny. Neskôr sa to "šírilo" do sveta. Odoprením základnej lekárenskej starostlivosti samozrejme dôjde okamžite k zvýšeniu úmrtnosti, a je jedno, či to zvedieme na kašlík, či na epidemické vyvrtnutie členka. Vsadili na istotu, na každoročne sa opakujúcu a vracajúcu sa chrípku, bežné respiračné ochorenie, voči ktorému v daný rok dokonca nepripravili ani vakcínu, čo ich taktiež usvedčuje. Miesto toho schystali roky pripravovaný kokteil prostriedku plíživej smrti(PPS), ktorý svoje obete bude pomaly usmrcovať vo vlnách. Ako bolo správne poznamenané, keby to bola vakcína, už dávno by musela reagovať na iný kmeň, tak ako to bolo bežné u chrípkových vakcín. Keďže proces výroby antiCovid vakcíny prebehol v ráde mesiacov, tak je opäť otázka, ako to, že tak rýchlo nezareagovali na tzv.kmeň delta? Ibaže by to bolo celé inak a aj je, a PPS je určený na hubenie a nie záchranu. Trvalé ohlupovanie celých generácii "moderného človeka" prináša ich vytúžené ovocie, mnohí dnes bez mihnutia oka vydávajú čierne za biele a dokonca partnerov, blízkych napádajú za to, že to nevidia ako oni.
Upravené 10. 10. 2021 o 11:22

@Otec, má to hlavu a pätu. Nielen na základe tvojho komentára prehodnocujem svoj názor, že za epidémiou stojí močiar.

@Otec, má to hlavu a pätu. Nielen na základe tvojho komentára prehodnocujem svoj názor, že za epidémiou stojí močiar.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

ta lidská tupost a odevzdanost .

Rím tiež vyhnil z vnútra.


[quote="pid:37178, uid:185"]ta lidská tupost a odevzdanost .[/quote] Rím tiež vyhnil z vnútra.
Upravené 12. 10. 2021 o 08:09

To je síla , ta lidská tupost a odevzdanost .
podla mna je to informacne riadenie, a sucastne snaha prezit u rychle adaptovanych predajcov(hyen) takychto suvenirov


[quote="pid:37178, uid:185"]To je síla , ta lidská tupost a odevzdanost .[/quote]podla mna je to informacne riadenie, a sucastne snaha prezit u rychle adaptovanych predajcov(hyen) takychto suvenirov

Tešíme sa na tretiu dávku: /časť diskusie... /


6166fed692101
6166fed691ab3


Tešíme sa na tretiu dávku: /časť diskusie... / ![6166fed692101](serve/attachment&path=6166fed692101) ![6166fed691ab3](serve/attachment&path=6166fed691ab3)
Upravené 13. 10. 2021 o 17:45

časť diskusie


Tak tento úryvok nebol pre slabšie povahy...


[quote="pid:37520, uid:94"]časť diskusie[/quote] Tak tento úryvok nebol pre slabšie povahy...

Moderátor

Tešíme sa na tretiu dávku: /časť diskusie... /


Raz bola taká reklama alebo skôr výchovná dopravná upútavka, aby dávali šoféri pozor. Malo to heslo: nemyslíš - zaplatíš.


Nič slušnejšie ma na to nenapadá odpovedať. Popravde len isté slovo na P... Ale to nie je dobré prirovnanie, lebo ženské lono je veľmi užitočný orgán. Ale to tieto tupane nie sú.


[quote="pid:37520, uid:94"]Tešíme sa na tretiu dávku: /časť diskusie... /[/quote] Raz bola taká reklama alebo skôr výchovná dopravná upútavka, aby dávali šoféri pozor. Malo to heslo: nemyslíš - zaplatíš. Nič slušnejšie ma na to nenapadá odpovedať. Popravde len isté slovo na P... Ale to nie je dobré prirovnanie, lebo ženské lono je veľmi užitočný orgán. Ale to tieto tupane nie sú.

Tešíme sa na tretiu dávku
Ja sa zase "teším" čo sa narodí ženám očkovanými mRNA a opičí vírus v Astre t...aby neboli nemilo prekvapené, resp. zhrozené.


[quote="pid:37520, uid:94"]Tešíme sa na tretiu dávku[/quote]Ja sa zase "teším" čo sa narodí ženám očkovanými mRNA a opičí vírus v Astre t...aby neboli nemilo prekvapené, resp. zhrozené.

Popravde len isté slovo na P...


Nuž nie je toto vhodné tohoto fóra, ale nedá sa nesúhlasiť. Kks ako v tehotenstve sa neodporúča používať určité liečivé čaje (!), ani len ibuprofen, ja som ani kávu nepila a toto ide rovno do krvi, bohviečo. Ja nemám slov.


[quote="pid:37524, uid:45"]Popravde len isté slovo na P...[/quote] Nuž nie je toto vhodné tohoto fóra, ale nedá sa nesúhlasiť. Kks ako v tehotenstve sa neodporúča používať určité liečivé čaje (!), ani len ibuprofen, ja som ani kávu nepila a toto ide rovno do krvi, bohviečo. Ja nemám slov.
Upravené 13. 10. 2021 o 19:11

Blíží se velké nebezpečí. Babiš chce přimět lidi k očkování, zákazem práce.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/durazneji-primet-k-ockovani-rada-rozhodne-jak-zarazit-dalsi-vlnu-177810#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=YwIgFR4TiGs-202110131726&dop_id=177810&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Z diskuse:
Roman Dvořák
Roman Dvořák
Před 4 minutami


Nebudu se divit, když Babiš otevře sít pohřebních sužeb a kamenictví.


Půjdu tam pracovat. Tam je jistota.


Blíží se velké nebezpečí. Babiš chce přimět lidi k očkování, zákazem práce. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/durazneji-primet-k-ockovani-rada-rozhodne-jak-zarazit-dalsi-vlnu-177810#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=YwIgFR4TiGs-202110131726&dop_id=177810&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Z diskuse: Roman Dvořák Roman Dvořák Před 4 minutami Nebudu se divit, když Babiš otevře sít pohřebních sužeb a kamenictví. Půjdu tam pracovat. Tam je jistota.
Upravené 13. 10. 2021 o 20:13

Myslím, že tohle bylo očekávané... Diskutovali jsme to tu dříve, že před volbami se nebude nic dít a po volbách se to rozjede. Nejste doufám nikdo překvapení? Je jen potřeba si ujasnit, jak se proti tomuto nešvaru bránit s co nejmenšími ztrátami pro nás a naše rodiny. Nějaké nápady?


Myslím, že tohle bylo očekávané... Diskutovali jsme to tu dříve, že před volbami se nebude nic dít a po volbách se to rozjede. Nejste doufám nikdo překvapení? Je jen potřeba si ujasnit, jak se proti tomuto nešvaru bránit s co nejmenšími ztrátami pro nás a naše rodiny. Nějaké nápady?

nuz zavisi od formy, pracujem z domu (IT), ale ak to bude podmienka zamestnania, tak holt koncim. Zajtra si skusim so sefom dohodnut permanentnu pracu z domu, ak ma to pred povinnym ockovanim neochrani, tak holt mozu si hladat nahradu. nenajdu. v ohrozeni budu aj zaockovani kolegovia, pretoze bude viacej prace na menej ludi a neudrzia kvalitu a teda nasi zakaznici odidu a firma este aj zaplati pokuty. Byt predam kym su vysoke ceny a odidem naspat na Slovensko, co tam, netusim, ale tak snad sa nieco najde.


Ako sa voci tomu branit neviem, okrem toho ze sa to odmietne. Ustupovat uz nieje kam.


nuz zavisi od formy, pracujem z domu (IT), ale ak to bude podmienka zamestnania, tak holt koncim. Zajtra si skusim so sefom dohodnut permanentnu pracu z domu, ak ma to pred povinnym ockovanim neochrani, tak holt mozu si hladat nahradu. nenajdu. v ohrozeni budu aj zaockovani kolegovia, pretoze bude viacej prace na menej ludi a neudrzia kvalitu a teda nasi zakaznici odidu a firma este aj zaplati pokuty. Byt predam kym su vysoke ceny a odidem naspat na Slovensko, co tam, netusim, ale tak snad sa nieco najde. Ako sa voci tomu branit neviem, okrem toho ze sa to odmietne. Ustupovat uz nieje kam.

Moderator

pracuji tez v IT firme. do office jezdim 1x tydne, zatim zadne narizeni neprislo, ale cekam, co prijde.
dnes jsem byla v kavarne s kamaradkou a ona (servirka), mi rekla, ze kdyz k nim od podniku nekdo prijde, ona nema povinnost ho kontrolovat, ale uz muze prijit kontrola a ta mi da pokutu, ze nemam test. pred volbami to nebylo, ale cekam, ze to prijde i sem. tak holt uz zadne pokecy v kavarnach ... co je ovsem horsi je to, ze tady ta hnusna doba, mi nici muj vztah s nejdulezitejsim clovekem pro me na slovensku. vztahy to nici asi ted vseobecne, protoze jakkoliv je clovek silny, neda se to vydrzet donekonecna a lidi z te nejistoty jsou dost na dne.
to jsem v baraku delala "psychologickou podporu" pro seniory v baraku dlouhe mesice, ale dnes jsem se pristihla, ze se vybily baterie. chtela jsem si sehnat psychologa: 1200 CZK/60 minutu. takze tudy cesty nevede a zacnu vic behat a zase zacnu se svedstinou. kazdy z nas si bude muset najit neco, k cemu se upne, aby tomu tlaku nejak celil.


pracuji tez v IT firme. do office jezdim 1x tydne, zatim zadne narizeni neprislo, ale cekam, co prijde. dnes jsem byla v kavarne s kamaradkou a ona (servirka), mi rekla, ze kdyz k nim od podniku nekdo prijde, ona nema povinnost ho kontrolovat, ale uz muze prijit kontrola a ta mi da pokutu, ze nemam test. pred volbami to nebylo, ale cekam, ze to prijde i sem. tak holt uz zadne pokecy v kavarnach ... co je ovsem horsi je to, ze tady ta hnusna doba, mi nici muj vztah s nejdulezitejsim clovekem pro me na slovensku. vztahy to nici asi ted vseobecne, protoze jakkoliv je clovek silny, neda se to vydrzet donekonecna a lidi z te nejistoty jsou dost na dne. to jsem v baraku delala "psychologickou podporu" pro seniory v baraku dlouhe mesice, ale dnes jsem se pristihla, ze se vybily baterie. chtela jsem si sehnat psychologa: 1200 CZK/60 minutu. takze tudy cesty nevede a zacnu vic behat a zase zacnu se svedstinou. kazdy z nas si bude muset najit neco, k cemu se upne, aby tomu tlaku nejak celil.

pracuji tez v IT firme. do office jezdim 1x tydne, zatim zadne narizeni neprislo, ale cekam, co prijde.
dnes jsem byla v kavarne s kamaradkou a ona (servirka), mi rekla, ze kdyz k nim od podniku nekdo prijde, ona nema povinnost ho kontrolovat, ale uz muze prijit kontrola a ta mi da pokutu, ze nemam test. pred volbami to nebylo, ale cekam, ze to prijde i sem. tak holt uz zadne pokecy v kavarnach ... co je ovsem horsi je to, ze tady ta hnusna doba, mi nici muj vztah s nejdulezitejsim clovekem pro me na slovensku. vztahy to nici asi ted vseobecne, protoze jakkoliv je clovek silny, neda se to vydrzet donekonecna a lidi z te nejistoty jsou dost na dne.
to jsem v baraku delala "psychologickou podporu" pro seniory v baraku dlouhe mesice, ale dnes jsem se pristihla, ze se vybily baterie. chtela jsem si sehnat psychologa: 1200 CZK/60 minutu. takze tudy cesty nevede a zacnu vic behat a zase zacnu se svedstinou. kazdy z nas si bude muset najit neco, k cemu se upne, aby tomu tlaku nejak celil.


pracuji tez v IT firme. do office jezdim 1x tydne, zatim zadne narizeni neprislo, ale cekam, co prijde. dnes jsem byla v kavarne s kamaradkou a ona (servirka), mi rekla, ze kdyz k nim od podniku nekdo prijde, ona nema povinnost ho kontrolovat, ale uz muze prijit kontrola a ta mi da pokutu, ze nemam test. pred volbami to nebylo, ale cekam, ze to prijde i sem. tak holt uz zadne pokecy v kavarnach ... co je ovsem horsi je to, ze tady ta hnusna doba, mi nici muj vztah s nejdulezitejsim clovekem pro me na slovensku. vztahy to nici asi ted vseobecne, protoze jakkoliv je clovek silny, neda se to vydrzet donekonecna a lidi z te nejistoty jsou dost na dne. to jsem v baraku delala "psychologickou podporu" pro seniory v baraku dlouhe mesice, ale dnes jsem se pristihla, ze se vybily baterie. chtela jsem si sehnat psychologa: 1200 CZK/60 minutu. takze tudy cesty nevede a zacnu vic behat a zase zacnu se svedstinou. kazdy z nas si bude muset najit neco, k cemu se upne, aby tomu tlaku nejak celil.

Constanze, Kancelar nezúfajte a držím Vám palce. Mňa dnes povzbudili tieto články:


https://www.hlavnespravy.sk/ministerstvo-zdravotnictva-oficialne-uznalo-ze-covid-passy-su-zdravotnou-dokumentaciou-v-prevadzkach-ich-teda-kontrolovat-nemozu-tvrdi-heredos/2713040


No, nadpis vraví za všetko.


No druhý - síce to nie je dôvod na ktovieaký optimizmus, ale pri tých detoch aspon pribrzdili, asi sa boja nech to nie je okaté. Treba byť v strehu, situácia sa môže meniť:


https://www.hlavnespravy.sk/od-stredy-je-mozne-prihlasit-na-ockovanie-proti-covid-19-deti-od-5-do-11-rokov/2714000


Len deti s vybranými diagnózami na odporúčanie lekára.


A čo si myslíte o tomto? Našla som to v diskusii na HS:


https://cz24.news/m-kirschner-lodni-pravo-a-jak-to-souvisi-s-covid-vakcinami/


Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020. Nicméně globalisté se nechtějí vzdát svých otroků a proto nutí lidi do očkovaní skrze loutkové vlády.


Podle vlastnického práva nemůžete vlastnit nic co je dané přírodou a bohem, což je také člověk. Jinak tomu je, pokud věc pocházející z přírody modifikujete, nebo uděláte genetické úpravy, případně prohlásíte člověka za mrtvého a uděláte z něj neživou věc. Pokud tedy máte patent na určitou genetickou manipulaci, tak se stáváte vlastníkem věci, která byla vámi geneticky modifikována.


Constanze, Kancelar nezúfajte a držím Vám palce. Mňa dnes povzbudili tieto články: https://www.hlavnespravy.sk/ministerstvo-zdravotnictva-oficialne-uznalo-ze-covid-passy-su-zdravotnou-dokumentaciou-v-prevadzkach-ich-teda-kontrolovat-nemozu-tvrdi-heredos/2713040 No, nadpis vraví za všetko. No druhý - síce to nie je dôvod na ktovieaký optimizmus, ale pri tých detoch aspon pribrzdili, asi sa boja nech to nie je okaté. Treba byť v strehu, situácia sa môže meniť: https://www.hlavnespravy.sk/od-stredy-je-mozne-prihlasit-na-ockovanie-proti-covid-19-deti-od-5-do-11-rokov/2714000 Len deti s vybranými diagnózami na odporúčanie lekára. A čo si myslíte o tomto? Našla som to v diskusii na HS: https://cz24.news/m-kirschner-lodni-pravo-a-jak-to-souvisi-s-covid-vakcinami/ Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020. Nicméně globalisté se nechtějí vzdát svých otroků a proto nutí lidi do očkovaní skrze loutkové vlády. Podle vlastnického práva nemůžete vlastnit nic co je dané přírodou a bohem, což je také člověk. Jinak tomu je, pokud věc pocházející z přírody modifikujete, nebo uděláte genetické úpravy, případně prohlásíte člověka za mrtvého a uděláte z něj neživou věc. Pokud tedy máte patent na určitou genetickou manipulaci, tak se stáváte vlastníkem věci, která byla vámi geneticky modifikována.

Constanze, Kancelar nezúfajte a držím Vám palce. Mňa dnes povzbudili tieto články:
vdaka, mam z tej corony zmiesane pocity, na jednej strane vdaka zmene zivotneho stylu sme otehotneli po 5 rokoch a na druhej, ak prideme o vsetko ostatne tak to bude teda riadny novy zaciatok. no holt, je to v rukach Bozich.


Dnes bol celkovo den zlych sprav, este sme cestou do potravin zabudli vziat kluce, takze sme sa zabuchli, cakali sme asi hodinu na zamocnika, ani jeden sused nam ani vodu neponukol. Neviem, keby som mal tehotnych susedov vonku na chodbe, tak ich zavolam k sebe na kavu,caj nech preckaju neprijemnost, nieze im zabuchol dvere. Inu, co uz.


[quote="pid:37581, uid:273"]Constanze, Kancelar nezúfajte a držím Vám palce. Mňa dnes povzbudili tieto články:[/quote]vdaka, mam z tej corony zmiesane pocity, na jednej strane vdaka zmene zivotneho stylu sme otehotneli po 5 rokoch a na druhej, ak prideme o vsetko ostatne tak to bude teda riadny novy zaciatok. no holt, je to v rukach Bozich. Dnes bol celkovo den zlych sprav, este sme cestou do potravin zabudli vziat kluce, takze sme sa zabuchli, cakali sme asi hodinu na zamocnika, ani jeden sused nam ani vodu neponukol. Neviem, keby som mal tehotnych susedov vonku na chodbe, tak ich zavolam k sebe na kavu,caj nech preckaju neprijemnost, nieze im zabuchol dvere. Inu, co uz.

Moderator

No druhý - síce to nie je dôvod na ktovieaký optimizmus, ale pri tých detoch aspon pribrzdili, asi sa boja nech to nie je okaté. Treba byť v strehu, situácia sa môže meniť:


lavazzo, dekuji za tvoje slova. ano, mas pravdu, to je moc dobra zprava, ze upustili od tech kontrol. prijde mi to, ze konecne prvni uspech na slovensku.
co se tyce deti - rodice by se meli vic vzeprit. bohuzel mezi mymi prateli nevidim zadneho "rebela". jen poslusnost vuci systemu.
kdyz se divam na nektere lidi v mem okoli, kteri chteji porad vic a vic penez a porad nemaji dost, kdyz maji jednu pozici a pak dostanou lepsi pozici a stejne jim to nestaci. copak je clovek nesmrtelny, k cemu to je, mit porad vic a vic, je tim clovek stastnejsi.


https://www.kupredudominulosti.cz/gavlas-tomas-1d-nema-cenu-lpet-na-vecech-musime-neco-pustit-abychom-naopak-ziskali/


[quote="pid:37581, uid:273"]No druhý - síce to nie je dôvod na ktovieaký optimizmus, ale pri tých detoch aspon pribrzdili, asi sa boja nech to nie je okaté. Treba byť v strehu, situácia sa môže meniť:[/quote] lavazzo, dekuji za tvoje slova. ano, mas pravdu, to je moc dobra zprava, ze upustili od tech kontrol. prijde mi to, ze konecne prvni uspech na slovensku. co se tyce deti - rodice by se meli vic vzeprit. bohuzel mezi mymi prateli nevidim zadneho "rebela". jen poslusnost vuci systemu. kdyz se divam na nektere lidi v mem okoli, kteri chteji porad vic a vic penez a porad nemaji dost, kdyz maji jednu pozici a pak dostanou lepsi pozici a stejne jim to nestaci. copak je clovek nesmrtelny, k cemu to je, mit porad vic a vic, je tim clovek stastnejsi. https://www.kupredudominulosti.cz/gavlas-tomas-1d-nema-cenu-lpet-na-vecech-musime-neco-pustit-abychom-naopak-ziskali/

radšej silnejšie nežiadúce než Covid smile aspoň za mna smile



Daj si pozor, človeče, čo si želáš. Pretože by sa ti to mohlo splniť.


Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020.


Toto je kľúčová informácia. Bude to jeden z hlavných dôvodov genetickej manipulácie. Na druhe strane, o čom je nejaké lodné, alebo akékoľvek iné právo? Nie náhodou o tom, že sme sa rozhodli ho rešpektovať? Zaviazali sme sa ho dodržiavať nejakou zmluvou? Zmluva sa dá vypovedať. Aj keby sa vypovedať nedala, stačí prehlásiť, že ju odmietame a tým pre nás končí. Čo sa môže stať? Že s nami v budúcnosti nebudú chcieť spolupracovať? Kto koho potrebuje? My ich, alebo oni nás? To, že s nami v budúcnosti nebudú spolupracovať by za určitých okolností mohlo byť to najlepšie, čo by nás postihlo.


Môžu si nárokovať vlastníctvo génovo zmanipulovaných, ale ak to tí zmanipulovaní aktívne odmietnu, nebudú mať žiadny nárok na nič a na nikoho. Len nesmú čušať. Kto mlčí, ten svedčí. Moju podporu mať jednoznačne budú a rád sa ich aktívne zastanem. Prvý krok ale musia urobiť oni. A ten urobia, až keď si uvedomia svoju chybu.


> radšej silnejšie nežiadúce než Covid :) aspoň za mna :) Daj si pozor, človeče, čo si želáš. Pretože by sa ti to mohlo splniť. [quote="pid:37581, uid:273"]Lodní právo, kdy každá žijící bytost se prohlásí za mrtvou po šesti letech svého života bylo zrušeno v Srpnu roku 2020.[/quote] Toto je kľúčová informácia. Bude to jeden z hlavných dôvodov genetickej manipulácie. Na druhe strane, o čom je nejaké lodné, alebo akékoľvek iné právo? Nie náhodou o tom, že sme sa rozhodli ho rešpektovať? Zaviazali sme sa ho dodržiavať nejakou zmluvou? Zmluva sa dá vypovedať. Aj keby sa vypovedať nedala, stačí prehlásiť, že ju odmietame a tým pre nás končí. Čo sa môže stať? Že s nami v budúcnosti nebudú chcieť spolupracovať? Kto koho potrebuje? My ich, alebo oni nás? To, že s nami v budúcnosti nebudú spolupracovať by za určitých okolností mohlo byť to najlepšie, čo by nás postihlo. Môžu si nárokovať vlastníctvo génovo zmanipulovaných, ale ak to tí zmanipulovaní aktívne odmietnu, nebudú mať žiadny nárok na nič a na nikoho. Len nesmú čušať. Kto mlčí, ten svedčí. Moju podporu mať jednoznačne budú a rád sa ich aktívne zastanem. Prvý krok ale musia urobiť oni. A ten urobia, až keď si uvedomia svoju chybu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 10. 2021 o 22:16
1 ... 456789
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept