Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

Zmysel nespociva v tom prebudit co najviac "oviec" ale zjednotit co najviac "levov"


To je dobré. Síce sa tým podvedome riadim už dlhšiu dobu, ale až keď si to napísal takto polopate, tak mi to docvaklo. Ďakujem. smile


[quote="pid:30743, uid:69"]Zmysel nespociva v tom prebudit co najviac "oviec" ale zjednotit co najviac "levov"[/quote] To je dobré. Síce sa tým podvedome riadim už dlhšiu dobu, ale až keď si to napísal takto polopate, tak mi to docvaklo. Ďakujem. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Dokonca si prestitút Daniš pripravil aj komentár:



Aj táto bizarná sťažnosť je dôkazom, že demokracia funguje, že v demokracii je možné sťažovať sa a žiadať spravodlivosť v čomkoľvek. Najmä dnes pri pohľade na vývoj v Afganistane je to dôležité vedieť. Lenže demokracia neznesie všetko, potrebuje reguláciu, zahltenie nezmyslami ju môže ľahko zničiť.



https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/598682-covid-plodi-absurdnosti-masove-testovanie-a-podavanie-vakcin-ako-zlociny-proti-ludskosti/


Dokonca si prestitút Daniš pripravil aj komentár: > Aj táto bizarná sťažnosť je dôkazom, že demokracia funguje, že v demokracii je možné sťažovať sa a žiadať spravodlivosť v čomkoľvek. Najmä dnes pri pohľade na vývoj v Afganistane je to dôležité vedieť. Lenže demokracia neznesie všetko, potrebuje reguláciu, zahltenie nezmyslami ju môže ľahko zničiť. https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/598682-covid-plodi-absurdnosti-masove-testovanie-a-podavanie-vakcin-ako-zlociny-proti-ludskosti/

Dokonca si prestitút Daniš pripravil aj komentár:


v diskusii ho pekne zotreli, z mojho pohladu je to chaby pokus o damage control.


[quote="pid:30803, uid:48"]Dokonca si prestitút Daniš pripravil aj komentár:[/quote] v diskusii ho pekne zotreli, z mojho pohladu je to chaby pokus o damage control.

Moderator

Nervozita stupa https://www.cas.sk/clanok/2579233/na-stretnutie-so-svatym-otcom-sa-zatial-zaregistrovalo-20-000-ucastnikov-zmiernia-sa-opatrenia-na-navstevu-papeza/


Na Feriho akosi nikto nieje zvedavy, dufam ze obmedzenie len na ockovanych vydrzi, tie zabery z toho budu vsehovoriace. Ako niekto v nejakej diskusii spomenul, mali by tam dat papierove atrapy.


Nervozita stupa https://www.cas.sk/clanok/2579233/na-stretnutie-so-svatym-otcom-sa-zatial-zaregistrovalo-20-000-ucastnikov-zmiernia-sa-opatrenia-na-navstevu-papeza/ Na Feriho akosi nikto nieje zvedavy, dufam ze obmedzenie len na ockovanych vydrzi, tie zabery z toho budu vsehovoriace. Ako niekto v nejakej diskusii spomenul, mali by tam dat papierove atrapy.

Moderator

Americká aerolinka Delta začne pokutovat neočkované zaměstnance


Letecká společnost Delta Airlines začne od listopadu vymáhat speciální přirážku od zaměstnanců, kteří se nenechali očkovat proti koronaviru. Příplatek 200 dolarů měsíčně (4300 korun) se bude týkat těch, kteří využívají firemní zdravotní pojištění, ale zároveň se proti viru odmítají ochránit vakcínou. V poslední době totiž skončila řada nenaočkovaných pracovníků v nemocnici, což společnosti vytváří finanční ztrátu.


„Průměrný pobyt v nemocnici s onemocněním covidu-19 stojí společnost Delta asi 50 tisíc dolarů (1 milion korun) na osobu,“ uvedl ředitel společnosti Ed Bastian v prohlášení.


„Tento příplatek bude nezbytný pro vyrovnání finančního rizika, které rozhodnutí nenechat se očkovat představuje pro naši společnost,“ dodal.


Bastian zároveň poukázal na znepokojující skutečnost, že všichni zaměstnanci, kteří byli v poslední době hospitalizováni s covidem, nebyli plně naočkovaní.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/americka-aerolinka-delta-zacne-pokutovat-neockovane-zamestnace-40370184


Hm, Delta Airlines.
Nomen omen.


Věříte jim někdo? :-)


Americká aerolinka Delta začne pokutovat neočkované zaměstnance Letecká společnost Delta Airlines začne od listopadu vymáhat speciální přirážku od zaměstnanců, kteří se nenechali očkovat proti koronaviru. Příplatek 200 dolarů měsíčně (4300 korun) se bude týkat těch, kteří využívají firemní zdravotní pojištění, ale zároveň se proti viru odmítají ochránit vakcínou. V poslední době totiž skončila řada nenaočkovaných pracovníků v nemocnici, což společnosti vytváří finanční ztrátu. „Průměrný pobyt v nemocnici s onemocněním covidu-19 stojí společnost Delta asi 50 tisíc dolarů (1 milion korun) na osobu,“ uvedl ředitel společnosti Ed Bastian v prohlášení. „Tento příplatek bude nezbytný pro vyrovnání finančního rizika, které rozhodnutí nenechat se očkovat představuje pro naši společnost,“ dodal. Bastian zároveň poukázal na znepokojující skutečnost, že všichni zaměstnanci, kteří byli v poslední době hospitalizováni s covidem, nebyli plně naočkovaní. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/americka-aerolinka-delta-zacne-pokutovat-neockovane-zamestnace-40370184 Hm, Delta Airlines. Nomen omen. Věříte jim někdo? :-)
Upravené 26. 8. 2021 o 19:03

Plně naočkovaný nemusí být ani po patnáctém jedpichu , pokud bude natolik vitální , že to svinstvo přežije . Plně zaočkovaný podle těchto zrůd je ten , kdo to má za sebou .


Plně naočkovaný nemusí být ani po patnáctém jedpichu , pokud bude natolik vitální , že to svinstvo přežije . Plně zaočkovaný podle těchto zrůd je ten , kdo to má za sebou .

Posledni dobou si vsimam jednoho zajimaveho aspektu pandemie, a to sice prohlubovani krizi. Nemam pritom na mysli krize globalni, nybrz krize jednotlivcu. Jako by se nevyresene problemy lidi mnohem vice prohlubovaly a tizivost pozadavku zmeny a adaptace doleha vetsi a vetsi silou. Kdo nemel poradek ve svem zivote pred pandemii, tomu ted zivotni okolnosti znacne pritezuji. Pocitam, ze se to bude jeste stupnovat.


Posledni dobou si vsimam jednoho zajimaveho aspektu pandemie, a to sice prohlubovani krizi. Nemam pritom na mysli krize globalni, nybrz krize jednotlivcu. Jako by se nevyresene problemy lidi mnohem vice prohlubovaly a tizivost pozadavku zmeny a adaptace doleha vetsi a vetsi silou. Kdo nemel poradek ve svem zivote pred pandemii, tomu ted zivotni okolnosti znacne pritezuji. Pocitam, ze se to bude jeste stupnovat.

Vakcíny nemusia na obéznych fungovať. Koľko treba schudnúť?


Vo veľkom beží príprava davu na to, že im tie mňamky nebudú zaberať. Cez leto sa dalo vidieť, že pomerne veľká časť Slovákov má nadváhu, ale asi im pri očkovaní nespomenuli, že im to GMO nebude v tele fungovať tak, ako im v telke sľúbili.



Nemalo by byť preto žiadnym prekvapením, že riziko vážneho ochorenia na covid stúpa, ak má človek nadváhu. Navyše, obéznym pacientom nemusí pomôcť ani vakcinácia.


Chronický zápal
Jedným z dôvodov komplikácii môže byť to, že obezita spôsobuje stav chronického zápalu nízkeho stupňa. Samotný covid sa javí ako zápalová porucha, takže keď sa obidva stavy skombinujú, je to skutočne nebezpečné. Výsledkom je tzv. cytokínová búrka, typ nadmernej reakcie imunitného systému, pri ktorej telo začne útočiť na vlastné bunky a tkanivá a nebojuje proti vírusu.


A čo vakcíny?
Existuje obava, že nemusia na obéznych fungovať. V minulosti sme to videli u iných vakcín, ako je vakcína proti hepatitíde B. Obezita môže spôsobiť zníženú imunitnú odpoveď.



https://www.ta3.com/clanok/210027/vakciny-nemusia-na-obeznych-fungovat-kolko-treba-schudnut


**Vakcíny nemusia na obéznych fungovať. Koľko treba schudnúť?** Vo veľkom beží príprava davu na to, že im tie mňamky nebudú zaberať. Cez leto sa dalo vidieť, že pomerne veľká časť Slovákov má nadváhu, ale asi im pri očkovaní nespomenuli, že im to GMO nebude v tele fungovať tak, ako im v telke sľúbili. > Nemalo by byť preto žiadnym prekvapením, že riziko vážneho ochorenia na covid stúpa, ak má človek nadváhu. Navyše, obéznym pacientom nemusí pomôcť ani vakcinácia. > Chronický zápal Jedným z dôvodov komplikácii môže byť to, že obezita spôsobuje stav chronického zápalu nízkeho stupňa. Samotný covid sa javí ako zápalová porucha, takže keď sa obidva stavy skombinujú, je to skutočne nebezpečné. Výsledkom je tzv. cytokínová búrka, typ nadmernej reakcie imunitného systému, pri ktorej telo začne útočiť na vlastné bunky a tkanivá a nebojuje proti vírusu. > A čo vakcíny? Existuje obava, že nemusia na obéznych fungovať. V minulosti sme to videli u iných vakcín, ako je vakcína proti hepatitíde B. Obezita môže spôsobiť zníženú imunitnú odpoveď. https://www.ta3.com/clanok/210027/vakciny-nemusia-na-obeznych-fungovat-kolko-treba-schudnut

https://www.epochtimes.cz/2021/08/27/v-japonsku-byly-stazeny-vakciny-moderna-jsou-v-ni-magneticke-castice-tvrdi-ministerstvo/


Japonské ministerstvo zdravotnictví 26. srpna oznámilo, že pozastavuje používání přibližně 1,63 milionu dávek vakcíny Moderna proti covidu-19 kvůli hlášením o kontaminaci. Ministerstvo uvedlo, že všechny vakcíny, které jsou v současné době v Japonsku zaváděny, vyrábí společnost se sídlem ve Španělsku. Není momentálně jasné, zda se problém týká i dodávek vakcíny do jiných zemí.


Je to látka, která reaguje na magnety… mohl by to být kov – uvedl podle deníku Nikkei Asia jeden z úředníků ministerstva.


nepriamo potvrdeny obsah oxidu grafenu.


Povodny zdroj: https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination


https://www.epochtimes.cz/2021/08/27/v-japonsku-byly-stazeny-vakciny-moderna-jsou-v-ni-magneticke-castice-tvrdi-ministerstvo/ Japonské ministerstvo zdravotnictví 26. srpna oznámilo, že pozastavuje používání přibližně 1,63 milionu dávek vakcíny Moderna proti covidu-19 kvůli hlášením o kontaminaci. Ministerstvo uvedlo, že všechny vakcíny, které jsou v současné době v Japonsku zaváděny, vyrábí společnost se sídlem ve Španělsku. Není momentálně jasné, zda se problém týká i dodávek vakcíny do jiných zemí. **Je to látka, která reaguje na magnety… mohl by to být kov** – uvedl podle deníku Nikkei Asia jeden z úředníků ministerstva. nepriamo potvrdeny obsah oxidu grafenu. Povodny zdroj: https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination

Moderator

Upravené 27. 8. 2021 o 11:42

Už očakávajú rastúci počet detí so zdravotným postihnutím (zdroj)


Začali vychádzať správy o tom, že údajne kvôli zmene klímy sa čoskoro začne rodiť rastúci počet detí so zdravotným postihnutím. Ukazuje sa, že teplo ovplyvňuje bunky plodu.
Zdá sa, že „vedci“ a „odborníci“ pripravujú po experimentálnych vakcínach „vedecké“ podklady pre možné anomálie plodu. To znamená, že vysoké teploty budú vinné za veľký počet detí so zdravotným postihnutím a nie masové očkovanie neotestovanou experimentálnou vakcínou.
Navyše publikácie o takom „výskume“ v Izraeli vyzerajú obzvlášť vtipne, hlavne na pozadí očividnej súvislosti nárastu zdravotných problémov s rastúcim počtom zaočkovaných v krajine.
V krajinách Blízkeho Východu až po tropické pásmo je teplo už po stáročia normou. Ak by mali „vedci“ pravdu, tieto krajiny by obývali výlučne ľudia so zdravotným postihnutím.
Používať mozog pre mnohých je ale stále ťažšie a veriť v zmenu klímy módne.


### Už očakávajú rastúci počet detí so zdravotným postihnutím ([zdroj](https://www.biosferaklub.info/uz-ocakavaju-rastuci-pocet-deti-so-zdravotnym-postihnutim/)) **Začali vychádzať správy o tom, že údajne kvôli zmene klímy sa čoskoro začne rodiť rastúci počet detí so zdravotným postihnutím.** Ukazuje sa, že teplo ovplyvňuje bunky plodu. **Zdá sa, že „vedci“ a „odborníci“ pripravujú po experimentálnych vakcínach „vedecké“ podklady pre možné anomálie plodu.** To znamená, že vysoké teploty budú vinné za veľký počet detí so zdravotným postihnutím a nie masové očkovanie neotestovanou experimentálnou vakcínou. Navyše publikácie o takom „výskume“ v Izraeli vyzerajú obzvlášť vtipne, hlavne na pozadí očividnej súvislosti nárastu zdravotných problémov s rastúcim počtom zaočkovaných v krajine. V krajinách Blízkeho Východu až po tropické pásmo je teplo už po stáročia normou. Ak by mali „vedci“ pravdu, tieto krajiny by obývali výlučne ľudia so zdravotným postihnutím. Používať mozog pre mnohých je ale stále ťažšie a veriť v zmenu klímy módne.
Upravené 27. 8. 2021 o 12:06

Takhle se elegantně znemožní a tím i odepíše jak agenda covidu , tak agenda uhlíku . Jakmile se prokáže záměrná lež , tak obě prudce ztratí na věrohodnosti .
Dvě zrůdnosti jednou ranou .


Takhle se elegantně znemožní a tím i odepíše jak agenda covidu , tak agenda uhlíku . Jakmile se prokáže záměrná lež , tak obě prudce ztratí na věrohodnosti . Dvě zrůdnosti jednou ranou .

presne tak, ved keby teplo sposobovalo neplodnost ci defektne deti, tak v Egypte ci pasme Sahary by nebolo dietata, co by bolo zdrave....a to nehovorim o takom Jemene apod


presne tak, ved keby teplo sposobovalo neplodnost ci defektne deti, tak v Egypte ci pasme Sahary by nebolo dietata, co by bolo zdrave....a to nehovorim o takom Jemene apod
Upravené 27. 8. 2021 o 19:17

Tak uz mame Lambdu.
V Peru jsou téměř všechny nové infekce způsobeny lambdou. Mezitím tato poměrně neznámá varianta corony také dorazila do Evropy, ale zatím zde nehraje významnou roli.
Nová varianta SARS-CoV-2 Lambda, známá také jako C. 37, byla v Evropě dosud marginálním jevem.
Podle aktuální zpravy Robert Koch Institutu, byla lambda varianta zjištěna v jen 0,1 procenta vzorků z posledních pár týdnů (k 20.08.2021). Od výskytu C. 37 bylo v databázi genetických virů GISAID v Německu zaregistrováno celkem 87 případů, 294 případů v celé Evropě (k 20.08.2021).
Cely clanek na:
https://www.swr.de/wissen/neue-corona-variante-lambda-100.html


Tak uz mame Lambdu. V Peru jsou téměř všechny nové infekce způsobeny lambdou. Mezitím tato poměrně neznámá varianta corony také dorazila do Evropy, ale zatím zde nehraje významnou roli. Nová varianta SARS-CoV-2 Lambda, známá také jako C. 37, byla v Evropě dosud marginálním jevem. Podle aktuální zpravy Robert Koch Institutu, byla lambda varianta zjištěna v jen 0,1 procenta vzorků z posledních pár týdnů (k 20.08.2021). Od výskytu C. 37 bylo v databázi genetických virů GISAID v Německu zaregistrováno celkem 87 případů, 294 případů v celé Evropě (k 20.08.2021). Cely clanek na: https://www.swr.de/wissen/neue-corona-variante-lambda-100.html

Zo 157 ochorení 1 čiastočne, 50 plne zaočkovaných.
Mýlim sa, alebo prvýkrát sa uvádza takáto informácia?


"V Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) zaznamenali uplynulý týždeň 157 prípadov ochorenia COVID-19.
Z toho bolo 106 osôb nezaočkovaných, jedna osoba čiastočne zaočkovaná a 50 ľudí riadne zaočkovaných. Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) Bratislava o tom informoval na sociálnej sieti."


https://www.cas.sk/clanok/2581257/za-tyzden-zaznamenali-v-bratislavskom-kraji-157-pripadov-covid-19-kolko-z-nakazenych-bolo-nezaockovanych/


Zo 157 ochorení 1 čiastočne, 50 plne zaočkovaných. Mýlim sa, alebo prvýkrát sa uvádza takáto informácia? "V Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) zaznamenali uplynulý týždeň 157 prípadov ochorenia COVID-19. Z toho bolo 106 osôb nezaočkovaných, jedna osoba čiastočne zaočkovaná a 50 ľudí riadne zaočkovaných. Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) Bratislava o tom informoval na sociálnej sieti." https://www.cas.sk/clanok/2581257/za-tyzden-zaznamenali-v-bratislavskom-kraji-157-pripadov-covid-19-kolko-z-nakazenych-bolo-nezaockovanych/

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-proockovane-rodine-zemrela-babicka-na-covid-budte-opatrni-i-vy-s-vakcinou-apeluji-pozustali-40370495


Výjimečný, ale přesto možný případ nákazy koronavirem mezi očkovanými se odehrál v rodině z Berounska. Přestože většina členů domácnosti měla za sebou plnou vakcinaci, onemocnění covid-19 se jim přesto nevyhnulo. Zatímco většina z nich měla lehký průběh, babička předminulý týden skončila v umělém spánku na jednotce intenzivní péče a v pondělí ráno nemoci podlehla. Podle rodiny i oslovených odborníků je přínos vakcíny nesporný, přesto apelují na očkované, aby dál dodržovali pravidla.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-proockovane-rodine-zemrela-babicka-na-covid-budte-opatrni-i-vy-s-vakcinou-apeluji-pozustali-40370495 Výjimečný, ale přesto možný případ nákazy koronavirem mezi očkovanými se odehrál v rodině z Berounska. Přestože většina členů domácnosti měla za sebou plnou vakcinaci, onemocnění covid-19 se jim přesto nevyhnulo. Zatímco většina z nich měla lehký průběh, babička předminulý týden skončila v umělém spánku na jednotce intenzivní péče a v pondělí ráno nemoci podlehla. Podle rodiny i oslovených odborníků je přínos vakcíny nesporný, přesto apelují na očkované, aby dál dodržovali pravidla.

Moderator

Zo 157 ochorení 1 čiastočne, 50 plne zaočkovaných.
Mýlim sa, alebo prvýkrát sa uvádza takáto informácia?
Neviem, nakolko moze byt vypovedna hodnota tejto spravy, ked vezmeme do uvahy fakt, ze virus neexistuje, vsetky vakciny su toxicke (okrem placebo, ale aj to je otazne) ? Aky teda ma vyznam davat vahu takejto forme dezinformacii ?


[quote="pid:31160, uid:679"]Zo 157 ochorení 1 čiastočne, 50 plne zaočkovaných. Mýlim sa, alebo prvýkrát sa uvádza takáto informácia?[/quote]Neviem, nakolko moze byt vypovedna hodnota tejto spravy, ked vezmeme do uvahy fakt, ze virus neexistuje, vsetky vakciny su toxicke (okrem placebo, ale aj to je otazne) ? Aky teda ma vyznam davat vahu takejto forme dezinformacii ?

Přínos jedpichů je nesporný . No jak pro koho , funus servis nebude stíhat .
Nicméně , stáda blbců přijdou vhod v každé době , bez nich by se parazitům špatně žilo .
https://www.youtube.com/watch?v=NSNBE8KRcbQ


Přínos jedpichů je nesporný . No jak pro koho , funus servis nebude stíhat . Nicméně , stáda blbců přijdou vhod v každé době , bez nich by se parazitům špatně žilo . https://www.youtube.com/watch?v=NSNBE8KRcbQ

Biden hovoril izraelskému premiérovi o potrebe očkovania každých päť mesiacov
a pritom si aj zdriemol
https://www.hlavnespravy.sk/biden-hovoril-izraelskemu-premierovi-o-potrebe-ockovania-kazdych-pat-mesiacov-a-pritom-si-aj-zdriemol/2657142


Biden hovoril izraelskému premiérovi o potrebe očkovania každých päť mesiacov a pritom si aj zdriemol https://www.hlavnespravy.sk/biden-hovoril-izraelskemu-premierovi-o-potrebe-ockovania-kazdych-pat-mesiacov-a-pritom-si-aj-zdriemol/2657142

Biden hovoril izraelskému premiérovi o potrebe očkovania každých päť mesiacov
a pritom si aj zdriemol


Spící Joe


https://twitter.com/thejtlewis/status/1431730502571110401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1431730502571110401%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fd-42423115002663548983.ampproject.net%2F2108132216000%2Fframe.html

[quote="pid:31224, uid:78"]Biden hovoril izraelskému premiérovi o potrebe očkovania každých päť mesiacov a pritom si aj zdriemol[/quote] Spící Joe https://twitter.com/thejtlewis/status/1431730502571110401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1431730502571110401%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fd-42423115002663548983.ampproject.net%2F2108132216000%2Fframe.html

My tady takového zdegenerovaného dřímala máme taky .
https://zahranicni.hn.cz/c1-52869220-schwarzenberg-usnul-pred-diplomaty-v-belehrade-skandal-rikaji-srbove
Jako kdyby vypadl z Haškových povídek .
https://youtu.be/pj5Qw2eHW08?t=954
To je ta obdivuhodná elita , která se sama netrefí lžící do huby .


My tady takového zdegenerovaného dřímala máme taky . https://zahranicni.hn.cz/c1-52869220-schwarzenberg-usnul-pred-diplomaty-v-belehrade-skandal-rikaji-srbove Jako kdyby vypadl z Haškových povídek . https://youtu.be/pj5Qw2eHW08?t=954 To je ta obdivuhodná elita , která se sama netrefí lžící do huby .

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus233426581/Corona-bei-80-Prozent-der-offiziellen-Covid-Toten-wohl-nicht-Todesursache.html


nemecko, die welt pise :covid nebyl pricinou umrti asi uz 80 procent oficialne vedenych umrti


u vetsi casi vsech zemrelych na covid, neni jasne, na co zemreli. statistika zemrelych se jevi zkreslena. i pres stoupajici cisla infekce ovsem se vylucuje, ze by doslo k "masivnimu umirani".


je to bohuzel premium clanek, ale vsimam si, ze ten narizeny narrativ se zacina pomalu menit. nejen v nemecku.


https://www.welt.de/politik/deutschland/plus233426581/Corona-bei-80-Prozent-der-offiziellen-Covid-Toten-wohl-nicht-Todesursache.html nemecko, die welt pise :covid nebyl pricinou umrti asi uz 80 procent oficialne vedenych umrti u vetsi casi vsech zemrelych na covid, neni jasne, na co zemreli. statistika zemrelych se jevi zkreslena. i pres stoupajici cisla infekce ovsem se vylucuje, ze by doslo k "masivnimu umirani". je to bohuzel premium clanek, ale vsimam si, ze ten narizeny narrativ se zacina pomalu menit. nejen v nemecku.

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus233426581/Corona-bei-80-Prozent-der-offiziellen-Covid-Toten-wohl-nicht-Todesursache.html


Pozrel som celý článok a urobil krátky výcuc:


K pandémii sa u nás vyjadrujú hojne dátoví analytici a matematici.
V Nemecku urobili noviny Die Welt (patrí pod Axel Springer) rozhovor s Bertramom Häusslerom. V samotnom článku sa skromne spomína len to, že je to lekár a sociológ, no v skutočnosti ide o profesora, ktorý sa zaoberá medicínskymi dátami, je v predstavenstvách rôznych farmaceutických a medicínskych poradných orgánoch a vedie veľké výskumné a rozvojové centrum pre zdravotníctvo. Jedným slovom kapacita. Prednášal aj na Slovensku v roku 2008 v rámci jednej konferencie.


Tento človek v rozhovore tvrdí, že dobrých 80 percent úmrtí, ktoré sú pripisované ochoreniu covid-19, je v skutočnosti nesprávne zaradených a ich príčina úmrtia je iná (vek, zlyhanie srdca a pod.). Tvrdí to na základe porovnávania dát, ktoré má z Robert Koch Institut, teda inštitúcie, ktorá má v Nemecku na starosti zber zdravotníckych informácií. Problém je v tom, po akom čase sa kto počíta za zomrelého na covid-19 v akej krajine. V Nemecku majú nastavenú lehotu 11 dní, niektoré štáty 4 alebo 5 týždňov. Ide o čas od nakazenia sa po úmrtie.


Aj pre tento dôvod nemožno robiť porovnania medzi štátmi a už vôbec nie na základe úmrtí. Häussler ale zároveň tvrdí, že ak budeme nastavovať opatrenia na základe incidencie, tak hranica by mala byť nastavená omnoho vyššie, pretože dnes množstvo ľudí covid-19 prekonalo a nové nákazy sú hlavne medzi mladšími ako 30 rokov - teda ľuďmi s ľahkým priebehom, takže ani incidencia 50 by nemala viesť k lockdownu. Ďalej tvrdí, že zvýšené počty nakazených majú na svedomí napríklad migranti, ktorí sa po letných prázdninách vracajú zo svojich domovských krajín - najmä z Balkánu, Turecka a pod. Preto pozorujú výrazné rozdiely v incidencii západného a východného Nemecka.


Skrátka a dobre, aj v Nemecku majú skreslené štatistiky, na základe ktorých robia rozhodnutia obmedzujúce život. A deje sa to preto, lebo sú až príliš akurátni. Len aby v štatistike nikto nechýbal, kto by tam možno mal byť... 80 percent je ale príliš.


[quote="pid:31324, uid:347"]https://www.welt.de/politik/deutschland/plus233426581/Corona-bei-80-Prozent-der-offiziellen-Covid-Toten-wohl-nicht-Todesursache.html[/quote] Pozrel som celý článok a urobil krátky výcuc: K pandémii sa u nás vyjadrujú hojne dátoví analytici a matematici. V Nemecku urobili noviny Die Welt (patrí pod Axel Springer) rozhovor s Bertramom Häusslerom. V samotnom článku sa skromne spomína len to, že je to lekár a sociológ, no v skutočnosti ide o profesora, ktorý sa zaoberá medicínskymi dátami, je v predstavenstvách rôznych farmaceutických a medicínskych poradných orgánoch a vedie veľké výskumné a rozvojové centrum pre zdravotníctvo. Jedným slovom kapacita. Prednášal aj na Slovensku v roku 2008 v rámci jednej konferencie. Tento človek v rozhovore tvrdí, že dobrých 80 percent úmrtí, ktoré sú pripisované ochoreniu covid-19, je v skutočnosti nesprávne zaradených a ich príčina úmrtia je iná (vek, zlyhanie srdca a pod.). Tvrdí to na základe porovnávania dát, ktoré má z Robert Koch Institut, teda inštitúcie, ktorá má v Nemecku na starosti zber zdravotníckych informácií. Problém je v tom, po akom čase sa kto počíta za zomrelého na covid-19 v akej krajine. V Nemecku majú nastavenú lehotu 11 dní, niektoré štáty 4 alebo 5 týždňov. Ide o čas od nakazenia sa po úmrtie. Aj pre tento dôvod nemožno robiť porovnania medzi štátmi a už vôbec nie na základe úmrtí. Häussler ale zároveň tvrdí, že ak budeme nastavovať opatrenia na základe incidencie, tak hranica by mala byť nastavená omnoho vyššie, pretože dnes množstvo ľudí covid-19 prekonalo a nové nákazy sú hlavne medzi mladšími ako 30 rokov - teda ľuďmi s ľahkým priebehom, takže ani incidencia 50 by nemala viesť k lockdownu. Ďalej tvrdí, že zvýšené počty nakazených majú na svedomí napríklad migranti, ktorí sa po letných prázdninách vracajú zo svojich domovských krajín - najmä z Balkánu, Turecka a pod. Preto pozorujú výrazné rozdiely v incidencii západného a východného Nemecka. Skrátka a dobre, aj v Nemecku majú skreslené štatistiky, na základe ktorých robia rozhodnutia obmedzujúce život. A deje sa to preto, lebo sú až príliš akurátni. Len aby v štatistike nikto nechýbal, kto by tam možno mal byť... 80 percent je ale príliš.

Moderátor

https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/corona-news-ticker-c12-stark-mutierte-corona-variante-entdeckt-35990536#.homepage.hero.Neue,%20stark%20mutierte%20Corona-Variante%20C12 besch%C3%A4ftigt%20Wissenschaftler.0


byla objevena nova, silne zmutovana covid-varianta, C.1.2., ktera zamestnava momentalne vedce v jizni africe. v minulem mesici stouplo lehce sireni varianty C.1.2., vysvetlil jihoafricky institut pro infekcni nemoci NICD. tato varinta byla prokazaka ve vsech jihoafrickych provinciich. take v cine, na mauriciu, novem zelande a velke britanii.


vedkyne z institutu penny moore zduraznila, ze sireni C.1.2. je "velmi nizke". zatim tedy nebyly ucineny predikce, zda stavajicici oc_kovani jsou ucinne na tuto variantu. penny moore je ovsem optimisticka v tom, ze pouzivane vakciny jizni afriku ochrani pred tezkym prubehem nemoci a smrti.


karl lauterbach (SPD, politik pro oblast zdravotnictvi) napsal na twitteru, ze C.1.2 by mohla byt "potencionalne velmi nebezpecna" varianta. zda je nebezpecnejsi nez prave celosvetove prevazujici delta, je jeste nejasne. vyskyt C.1.2. ovsem ukazuje na to:"musime dat africe vakciny", rika lauterbach.
jizni afrika je nejhure postizenou zemi coronou na africkem kontinentu. od zacatku pandemie bylo registrovano vice nez 2,7 pripadu infekce. minimalne 81.830 lidi zemrelo v souvislosti s covidem v sedmidenni incidenci.


...
tak uz zadna recka abeceda, ale C.1.2.?


https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/corona-news-ticker-c12-stark-mutierte-corona-variante-entdeckt-35990536#.homepage.hero.Neue,%20stark%20mutierte%20Corona-Variante%20C12 besch%C3%A4ftigt%20Wissenschaftler.0 byla objevena nova, silne zmutovana covid-varianta, C.1.2., ktera zamestnava momentalne vedce v jizni africe. v minulem mesici stouplo lehce sireni varianty C.1.2., vysvetlil jihoafricky institut pro infekcni nemoci NICD. tato varinta byla prokazaka ve vsech jihoafrickych provinciich. take v cine, na mauriciu, novem zelande a velke britanii. vedkyne z institutu penny moore zduraznila, ze sireni C.1.2. je "velmi nizke". zatim tedy nebyly ucineny predikce, zda stavajicici oc_kovani jsou ucinne na tuto variantu. penny moore je ovsem optimisticka v tom, ze pouzivane vakciny jizni afriku ochrani pred tezkym prubehem nemoci a smrti. karl lauterbach (SPD, politik pro oblast zdravotnictvi) napsal na twitteru, ze C.1.2 by mohla byt "potencionalne velmi nebezpecna" varianta. zda je nebezpecnejsi nez prave celosvetove prevazujici delta, je jeste nejasne. vyskyt C.1.2. ovsem ukazuje na to:"musime dat africe vakciny", rika lauterbach. jizni afrika je nejhure postizenou zemi coronou na africkem kontinentu. od zacatku pandemie bylo registrovano vice nez 2,7 pripadu infekce. minimalne 81.830 lidi zemrelo v souvislosti s covidem v sedmidenni incidenci. ... tak uz zadna recka abeceda, ale C.1.2.?

V článku se přímo píše , proč tento blábol vznikl . Je nutné opíchat nespolupracující Afriku !
To je celé . Ani se nemusím sázet , že tyto bláboly v krátkém čase vyjíždějí "náhodně" , po celém informačním světě .


V článku se přímo píše , proč tento blábol vznikl . Je nutné opíchat nespolupracující Afriku ! To je celé . Ani se nemusím sázet , že tyto bláboly v krátkém čase vyjíždějí "náhodně" , po celém informačním světě .

https://www.extraplus.sk/clanok/prvi-ockovani-budu-na-hraniciach-potrebovat-test-konci-im-ucinnost-vakciny
PRVÍ OČKOVANÍ BUDÚ NA HRANICIACH POTREBOVAŤ TEST, KONČÍ IM ÚČINNOSŤ VAKCÍNY


Tí, ktorí sa zaočkovali medzi prvými, budú mať čoskoro problém. Krajiny, ako napríklad Rakúsko uznávajú platnosť očkovania len devať mesiacov. Prví zaočkovaní tak budú v susednom štáte potrebovať negatívny test na hraniciach, ale aj v reštaurácii. Vyriešiť to chcú treťou dávkou.


https://www.extraplus.sk/clanok/prvi-ockovani-budu-na-hraniciach-potrebovat-test-konci-im-ucinnost-vakciny PRVÍ OČKOVANÍ BUDÚ NA HRANICIACH POTREBOVAŤ TEST, KONČÍ IM ÚČINNOSŤ VAKCÍNY Tí, ktorí sa zaočkovali medzi prvými, budú mať čoskoro problém. Krajiny, ako napríklad Rakúsko uznávajú platnosť očkovania len devať mesiacov. Prví zaočkovaní tak budú v susednom štáte potrebovať negatívny test na hraniciach, ale aj v reštaurácii. Vyriešiť to chcú treťou dávkou.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/prehledne-co-se-ode-dneska-meni-40370699
Přečtěte si duskusi , je tam poznat , že se lidé už konečně informují o tom , co protiprávně tato politicko-fašistická špína vynucuje .


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/prehledne-co-se-ode-dneska-meni-40370699 Přečtěte si duskusi , je tam poznat , že se lidé už konečně informují o tom , co protiprávně tato politicko-fašistická špína vynucuje .

Zde je zajímavý pohled do psychiky člověka , který vědomě nechal opíchat jedem svoji dceru , přestože věděl , jaké jsou následky takového nevratného rozhodnutí .
https://pravyprostor.cz/to-je-najednou-strachu/


Zde je zajímavý pohled do psychiky člověka , který vědomě nechal opíchat jedem svoji dceru , přestože věděl , jaké jsou následky takového nevratného rozhodnutí . https://pravyprostor.cz/to-je-najednou-strachu/

V Maďarsku to majú tiež pekne sureálne, jeden obrázok postačí za všetky vety.


612f34b7bb00c


Maďarský dirigent Iván Fischer sa nechal zaočkovať počas vystúpenia v Budapešti. Zatiaľ čo dirigoval orchester, pristúpil k nemu lekár a pichol mu tretiu dávku vakcíny proti COVID-19. Úkon bol súčasťou očkovacej kampane.


Iván Fischer, dirigent Budapeštianskeho festivalového orchestra sa dal na pódiu počas koncertu zaočkovať. Situácia sa udiala počas stredajšieho koncertu v Budapešti a išlo o súčasť kampane zameranej na povzbudenie ľudí k očkovaniu. Informuje spravodajská stanica Euronews a tvnoviny.sk.


70-ročný Fischer dirigent si v priebehu vystupovania vyzliekol sako a orchester neustále dirigoval, zatiaľ čo mu lekár pichol vakcínu.
Riaditeľka maďarského orchestra Orsolya Erdödyová tvrdí, že je to kampaň o potrebe očkovania ,,vakcína nám môže dať šancu opäť žiť a pracovať normálnym spôsobom," tvrdí.


Pre celosvetovo známeho dirigenta to bola už tretia dávka vakcíny proti COVID-19.


V Maďarsku to majú tiež pekne sureálne, jeden obrázok postačí za všetky vety. ![612f34b7bb00c](serve/attachment&path=612f34b7bb00c) Maďarský dirigent Iván Fischer sa nechal zaočkovať počas vystúpenia v Budapešti. Zatiaľ čo dirigoval orchester, pristúpil k nemu lekár a pichol mu tretiu dávku vakcíny proti COVID-19. Úkon bol súčasťou očkovacej kampane. Iván Fischer, dirigent Budapeštianskeho festivalového orchestra sa dal na pódiu počas koncertu zaočkovať. Situácia sa udiala počas stredajšieho koncertu v Budapešti a išlo o súčasť kampane zameranej na povzbudenie ľudí k očkovaniu. Informuje spravodajská stanica Euronews a tvnoviny.sk. 70-ročný Fischer dirigent si v priebehu vystupovania vyzliekol sako a orchester neustále dirigoval, zatiaľ čo mu lekár pichol vakcínu. Riaditeľka maďarského orchestra Orsolya Erdödyová tvrdí, že je to kampaň o potrebe očkovania ,,vakcína nám môže dať šancu opäť žiť a pracovať normálnym spôsobom," tvrdí. Pre celosvetovo známeho dirigenta to bola už tretia dávka vakcíny proti COVID-19.

Maďarský dirigent Iván Fischer

Asi takový Maďar, jak George Soros.


[quote="pid:31522, uid:48"]Maďarský dirigent Iván Fischer[/quote] Asi takový Maďar, jak George Soros.

Zde je zajímavý pohled do psychiky člověka , který vědomě nechal opíchat jedem svoji dceru , přestože věděl , jaké jsou následky takového nevratného rozhodnutí .
https://pravyprostor.cz/to-je-najednou-strachu/

To je Vidlak, originál včetně diskuse níže
https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/je-najednou-strachu


[quote="pid:31515, uid:185"]Zde je zajímavý pohled do psychiky člověka , který vědomě nechal opíchat jedem svoji dceru , přestože věděl , jaké jsou následky takového nevratného rozhodnutí . https://pravyprostor.cz/to-je-najednou-strachu/[/quote] To je Vidlak, originál včetně diskuse níže https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/je-najednou-strachu

https://www.extraplus.sk/clanok/who-ockovanie-bude-mozno-zbytocne


WHO: OČKOVANIE BUDE MOŽNO ZBYTOČNÉ
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) tvrdí, že sa objavil nový druh koronavírus, zvaný „mí“, ktorý môže byť imúnny voči všetkým doterajším vakcínam a liekom.


https://www.extraplus.sk/clanok/who-ockovanie-bude-mozno-zbytocne WHO: OČKOVANIE BUDE MOŽNO ZBYTOČNÉ Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) tvrdí, že sa objavil nový druh koronavírus, zvaný „mí“, ktorý môže byť imúnny voči všetkým doterajším vakcínam a liekom.
Upravené 1. 9. 2021 o 20:07

Já vím že je to Vidlák . Tento člověk se celou dobu bije za opíchání , za každou cenu . Proto jsem to vypíchl , myšlení osvědčeného svědka covidu svatého . Takový scénář čeká mnoho lidí a spousta z nich se bude snažit sekat kolem sebe . To ne Já , to Vy za to můžete .


Já vím že je to Vidlák . Tento člověk se celou dobu bije za opíchání , za každou cenu . Proto jsem to vypíchl , myšlení osvědčeného svědka covidu svatého . Takový scénář čeká mnoho lidí a spousta z nich se bude snažit sekat kolem sebe . To ne Já , to Vy za to můžete .

Jakže to říkal Kozma Prutkov ? Malé příčiny přinášejí velké následky .
To co se v této malotřídce děje , se snadno může přelít nejprve do většiny republiky , následně do částí světa , coby rozbouřená vlna .
Každý velký požár začíná malým plamínkem .


Jakže to říkal Kozma Prutkov ? Malé příčiny přinášejí velké následky . To co se v této malotřídce děje , se snadno může přelít nejprve do většiny republiky , následně do částí světa , coby rozbouřená vlna . Každý velký požár začíná malým plamínkem .

Učitelky, které protestují proti opatřením, končí. Založí si „vlastní školu“
Zdroj: https://kladensky.denik.cz/zpravy_region/vrany-skola-protesty-testovani-covid-19-koronavirus-zaci-ucitelky-reditelka.html


Učitelky, které protestují proti opatřením, končí. Založí si „vlastní školu“ Zdroj: https://kladensky.denik.cz/zpravy_region/vrany-skola-protesty-testovani-covid-19-koronavirus-zaci-ucitelky-reditelka.html

Ďalší dielik do akcie coronahisterie. Izrael uznal: Prirodzená imunita je lepšia ako po očkovaní. Druhá dávka oslabuje imunitu a očkovaný je náchylnejší podľahnúť akémukoľvek vírusu.
https://blog.hlavnespravy.sk/27710/1-izraelske-ministerstvo-zdravotnictva-uznalo-pokles-imunity-po-ockovani-a-zacalo-kazdemu-podavat-novu-injekciu-2-oficialne-statistiky-vlady-usa-o-vakcinach-proti-covid-info-z-izraela-a/
Tak a už sa to domino začína sypať.


Ďalší dielik do akcie coronahisterie. Izrael uznal: Prirodzená imunita je lepšia ako po očkovaní. Druhá dávka oslabuje imunitu a očkovaný je náchylnejší podľahnúť akémukoľvek vírusu. https://blog.hlavnespravy.sk/27710/1-izraelske-ministerstvo-zdravotnictva-uznalo-pokles-imunity-po-ockovani-a-zacalo-kazdemu-podavat-novu-injekciu-2-oficialne-statistiky-vlady-usa-o-vakcinach-proti-covid-info-z-izraela-a/ Tak a už sa to domino začína sypať.

„Médiá počas pandémie mnohokrát rozšírili dezinformácie,
ktoré sú také banálne a očividne nesprávne


  • že sa človek čoskoro musí začať zaujímať,či je táto profesia vôbec schopná vykonávať svoju prácu.“To píše 04.09. 21komentátor George Gooding v Nettavisen NO

-vært katastrofalt for vaksineindustrien-
Pre priemysel vakcín by bolo katastrofálne,
keby sa stalo všeobecne známym, že covid-19
je možné účinne a s veľmi dobrými výsledkami liečiť lacnými,
osvedčenými a bezpečnými liekmi, ako je ivermektín.


Tiež by to bolo katastrofálne pre politikov,
ktorí vedú túto kampaň strachu viac ako rok a pol
a zničili život stovkám miliónov ľudí.


Preto musia byť pravdivé a výskumom potvrdené informácie
o liečbe covid potlačené a zosmiešňované,
ako to robí New York Times
a
napodobňuje NTB.


NTB er Norges sentrale nyhetsbyrå.
NTB har en dominerende posisjon


zdroj
https://steigan.no/category/helse/


„Médiá počas pandémie mnohokrát rozšírili dezinformácie, ktoré sú také banálne a očividne nesprávne - že sa človek čoskoro musí začať zaujímať, či je táto profesia vôbec schopná vykonávať svoju prácu.“ To píše 04.09. 21 komentátor George Gooding v Nettavisen NO -vært katastrofalt for vaksineindustrien- Pre priemysel vakcín by bolo katastrofálne, keby sa stalo všeobecne známym, že covid-19 je možné účinne a s veľmi dobrými výsledkami liečiť lacnými, osvedčenými a bezpečnými liekmi, ako je ivermektín. Tiež by to bolo katastrofálne pre politikov, ktorí vedú túto kampaň strachu viac ako rok a pol a zničili život stovkám miliónov ľudí. Preto musia byť pravdivé a výskumom potvrdené informácie o liečbe covid potlačené a zosmiešňované, ako to robí New York Times a napodobňuje NTB. NTB er Norges sentrale nyhetsbyrå. NTB har en dominerende posisjon zdroj https://steigan.no/category/helse/

https://www.timesofisrael.com/virus-czar-calls-to-begin-readying-for-eventual-4th-vaccine-dose/?fbclid=IwAR0JXx87rP307sGLZ0YUFlODA9YxMaj62s1ebISYnXg67LpMroWHheg6RxU


salman zarka srika, ze covid 19 tady zustane a dalsi davky vakcin budou prizpusobeny novym variantam:"to bude nas zivot od ted, ve vlnach". zarka vyzval zemi, aby se zacala pripraovat na moznou ctvrtou davku vakciny proti koronaviru.


“vypadat to, ze pokud se poucime ze ctvrte vlny, musim zvazit moznost dalsich vln novych variant, jako ta z jizni afriky".


zarka rekl, ze ocekava, ze dalsi davka by mela prijit koncem roku 2021 nebo zacatkem roku 2022. tato davka by mela byt ucinnejsi proti jinym variantam.
izrael je prvni zemi, ktera oficialne zacala nabizet treti davku a booster kampan zacala 1. srpna, pro lidi nad 60. od minuleho tydne potom pro vsechny, kteri jsou starsi 12 let a maji minimalne 5 mesicu od druhe davky.
jiz pres 2,5 milionu dostalo treti davku.


https://www.timesofisrael.com/virus-czar-calls-to-begin-readying-for-eventual-4th-vaccine-dose/?fbclid=IwAR0JXx87rP307sGLZ0YUFlODA9YxMaj62s1ebISYnXg67LpMroWHheg6RxU salman zarka srika, ze covid 19 tady zustane a dalsi davky vakcin budou prizpusobeny novym variantam:"to bude nas zivot od ted, ve vlnach". zarka vyzval zemi, aby se zacala pripraovat na moznou ctvrtou davku vakciny proti koronaviru. “vypadat to, ze pokud se poucime ze ctvrte vlny, musim zvazit moznost dalsich vln novych variant, jako ta z jizni afriky". zarka rekl, ze ocekava, ze dalsi davka by mela prijit koncem roku 2021 nebo zacatkem roku 2022. tato davka by mela byt ucinnejsi proti jinym variantam. izrael je prvni zemi, ktera oficialne zacala nabizet treti davku a booster kampan zacala 1. srpna, pro lidi nad 60. od minuleho tydne potom pro vsechny, kteri jsou starsi 12 let a maji minimalne 5 mesicu od druhe davky. jiz pres 2,5 milionu dostalo treti davku.

V nasledovnom videu ma zaujal opis (dotyčnému to mala dosvedčiť lekárka z Covid centra) o tom, akým spôsobom je na jiskách regulovaná úmrtnosť pacientov na Covid (ako ju možno zvýšiť a ako znížiť), a akým spôsobom sú do toho zatiahnutí lekári pracujúci na JIS.


Treba si prejsť na čas 1h:14m:14s (čo je 15 minút pred koncom).
https://www.vimo.sk/v/G4eQeA


V nasledovnom videu ma zaujal opis _(dotyčnému to mala dosvedčiť lekárka z Covid centra)_ o tom, akým spôsobom je na jiskách regulovaná úmrtnosť pacientov na Covid _(ako ju možno zvýšiť a ako znížiť)_, a akým spôsobom sú do toho zatiahnutí lekári pracujúci na JIS. Treba si prejsť na čas 1h:14m:14s (čo je 15 minút pred koncom). https://www.vimo.sk/v/G4eQeA

Hrabivý gauner prýnula se připravuje na pokovidové období .
On za nic nemůže , On vše dělal dobře , viníci jsou ti ostatní .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Proockovanost-naroda-75-procent-Prymula-zametl-s-Vojtechem-Uvedl-uplne-jine-cislo-Takze-podzim-bude-676011


Hrabivý gauner prýnula se připravuje na pokovidové období . On za nic nemůže , On vše dělal dobře , viníci jsou ti ostatní . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Proockovanost-naroda-75-procent-Prymula-zametl-s-Vojtechem-Uvedl-uplne-jine-cislo-Takze-podzim-bude-676011
Upravené 7. 9. 2021 o 10:08

hnonline.sk/svet/8508846-analyza-v-usa-je-ticho-aj-ked-nakazenych-je-styrikrat-viac-ako-pred-rokom


bohuzial nemam cely clanok, ale nadpis hovori za vsetko...



Počet prípadov v USA je štyrikrát vyšší ako vlani touto dobou a v nemocniciach je hospitalizovaných viac ako stotisíc ľudí, čo je viac ako dvakrát toľko ako pred rokom. Diane Vargová, riaditeľka základnej školy v Arizone, chcela poslať do týždennej karantény jedného žiaka, ktorý bol v priamom kontakte s chlapcom s covidom. Lenže jeho otcovi a ďalším rodičom sa to zásadne nepáčilo, takže si pripravili putá a chceli vykonať "občianske zatknutie" riaditeľky.​Členka školskej rady Barbara Cosbyová v Južnej Karolíne zas odmietla hlasovať za virtuálnu výučbu nie preto, že by sa jej zdala byť zlá, ale preto, že do toho nemá hovoriť Bohu, pretože ten rozhoduje, kto prežije a kto umrie, vrátane detí. Takže nie je jej povinnosťou chrániť ich pred covidom, povedala.



hnonline.sk/svet/8508846-analyza-v-usa-je-ticho-aj-ked-nakazenych-je-styrikrat-viac-ako-pred-rokom bohuzial nemam cely clanok, ale nadpis hovori za vsetko... >Počet prípadov v USA je štyrikrát vyšší ako vlani touto dobou a v nemocniciach je hospitalizovaných viac ako stotisíc ľudí, čo je viac ako dvakrát toľko ako pred rokom. Diane Vargová, riaditeľka základnej školy v Arizone, chcela poslať do týždennej karantény jedného žiaka, ktorý bol v priamom kontakte s chlapcom s covidom. Lenže jeho otcovi a ďalším rodičom sa to zásadne nepáčilo, takže si pripravili putá a chceli vykonať "občianske zatknutie" riaditeľky.​Členka školskej rady Barbara Cosbyová v Južnej Karolíne zas odmietla hlasovať za virtuálnu výučbu nie preto, že by sa jej zdala byť zlá, ale preto, že do toho nemá hovoriť Bohu, pretože ten rozhoduje, kto prežije a kto umrie, vrátane detí. Takže nie je jej povinnosťou chrániť ich pred covidom, povedala.

Moderator

http://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nechte-se-ockovat-hned-v-zacatku-tehotenstvi-doporucuje-vakcinologicka-spolecnost-40371491



Česká vakcinologická společnost poprvé aktualizovala svá doporučení k očkování proti covidu-19. Pozměněné stanovisko vydala pro těhotné ženy – z opatrného doporučení se stalo naléhavé. Kvůli prokazatelně zvýšenému riziku těžkého průběhu nemoci doporučuje očkování už v prvním trimestru. Váhat nemusí ani ty, které nemoc prodělaly, hned po ukončení izolace mohou na vakcinaci.



Vyzera to, ze ČVS je vcelku obskurna spolocnost tvorena az 2 ludmi bez toho aby mala nejaky status: https://www.vakcinace.eu/odkazy-verejnost je to viacmenej webova stranka a to je vse.


ich fcbk: https://www.facebook.com/Česká-vakcinologická-společnost-ČLS-JEP-154969841761970/


http://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nechte-se-ockovat-hned-v-zacatku-tehotenstvi-doporucuje-vakcinologicka-spolecnost-40371491 >Česká vakcinologická společnost poprvé aktualizovala svá doporučení k očkování proti covidu-19. Pozměněné stanovisko vydala pro těhotné ženy – z opatrného doporučení se stalo naléhavé. Kvůli prokazatelně zvýšenému riziku těžkého průběhu nemoci doporučuje očkování už v prvním trimestru. Váhat nemusí ani ty, které nemoc prodělaly, hned po ukončení izolace mohou na vakcinaci. Vyzera to, ze ČVS je vcelku obskurna spolocnost tvorena az 2 ludmi bez toho aby mala nejaky status: https://www.vakcinace.eu/odkazy-verejnost je to viacmenej webova stranka a to je vse. ich fcbk: https://www.facebook.com/Česká-vakcinologická-společnost-ČLS-JEP-154969841761970/

Moderator

Vyzera to, ze ČVS je vcelku obskurna spolocnost tvorena az 2 ludmi

Obskurní ano, 2 lidé ne.
Té pakáže je mnohem více, zde je vedení, 12 zaprodanců
https://www.vakcinace.eu/kontakt


Nejznámější reprezentanti: Chlíbek, Prymula, oba vojáci.


Zde jest tzv. “očkovací kalendář”
https://www.vakcinace.eu/ockovani-v-cr_odb
Počítám, že se může hodit někomu, kdo by chtěl manévrovat.


[quote="pid:32426, uid:10"]Vyzera to, ze ČVS je vcelku obskurna spolocnost tvorena az 2 ludmi[/quote] Obskurní ano, 2 lidé ne. Té pakáže je mnohem více, zde je vedení, 12 zaprodanců https://www.vakcinace.eu/kontakt Nejznámější reprezentanti: Chlíbek, Prymula, oba vojáci. Zde jest tzv. “očkovací kalendář” https://www.vakcinace.eu/ockovani-v-cr_odb Počítám, že se může hodit někomu, kdo by chtěl manévrovat.

Americká lékařská asociace (AMA) učí lékaře, jak bezostyšně lhát veřejnosti o Covidu, a instruuje je, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid
https://cz24.news/video-americka-lekarska-asociace-ama-uci-lekare-jak-bezostysne-lhat-verejnosti-o-covidu-a-instruuje-je-aby-tvrdili-ze-vsechny-hospitalizace-jsou-umrti-na-covid/


**Americká lékařská asociace (AMA) učí lékaře, jak bezostyšně lhát veřejnosti o Covidu, a instruuje je, aby tvrdili, že všechny hospitalizace jsou „úmrtí“ na Covid** https://cz24.news/video-americka-lekarska-asociace-ama-uci-lekare-jak-bezostysne-lhat-verejnosti-o-covidu-a-instruuje-je-aby-tvrdili-ze-vsechny-hospitalizace-jsou-umrti-na-covid/

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/on-line-usa-zprisnuji-opatreni-proti-covidu-40371650
Ta jejich masáž oveček už nezabírá . V diskuzi je covid přesvatý jedinýspásný roztrhaný na cáry .
Nejen že už ovce nevěří na svatou injekci , padá i dogma přesvatého a neomylného testu a co hůř , je plně zpochybnována i existence covidu , coby nemoci .
Takže celá kostra- trojice svatá- covid , test , jedpich , této globální fašistické lži , je odmítána .


https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/on-line-usa-zprisnuji-opatreni-proti-covidu-40371650 Ta jejich masáž oveček už nezabírá . V diskuzi je covid přesvatý jedinýspásný roztrhaný na cáry . Nejen že už ovce nevěří na svatou injekci , padá i dogma přesvatého a neomylného testu a co hůř , je plně zpochybnována i existence covidu , coby nemoci . Takže celá kostra- trojice svatá- covid , test , jedpich , této globální fašistické lži , je odmítána .

https://www.youtube.com/watch


Očkovanie deti na Slovensku je len experiment!


Ták a Prymula to povedal ..... čo na to svedkovia Pfizerovi. Označia ho za konšpirátora, alebo sa im trošku pootvoria oči? /rečnícka/


https://www.youtube.com/watch Očkovanie deti na Slovensku je len experiment! Ták a Prymula to povedal ..... čo na to svedkovia Pfizerovi. Označia ho za konšpirátora, alebo sa im trošku pootvoria oči? /rečnícka/

Ta jejich masáž oveček už nezabírá


mam takovy "lakmusovy papirek" na to, jak spolecnost vnima to divadlo kolem v podobe chovani senioru v dome. vsichni maji po pieksu (nemecky kryci vyraz pro o-ck) hromadne mi hlasili obtize po pieksu, zacali ignorovat noseni respiratoru/rousek a zcela odmitli jit na 3. davku a vetsina z nich uz vnima covid jako politickou zalezitost. kamaradka byla u kadernice, kde byla jeste jina klientka, seniorka, ta rekla:"at si necha babis ty jeho tri stovky, co nam chce dat. on si mysli, ze si nas tim koupi, kdyz se vsechno zdrazuje a uz nechceme zadne zavirani, mame toho dost". kamarad mi vypravel, jak mu asi 90-leta pani, ktera prodelala covid, rekla:"to je takovy podvod ten covid".
vetsina lidi, co se nechala pieksnout 2x, se citi byt podvedena a odmita dalsi booster. takze zacnou vyhrozovat jeste vic?


[quote="pid:32557, uid:185"]Ta jejich masáž oveček už nezabírá[/quote] mam takovy "lakmusovy papirek" na to, jak spolecnost vnima to divadlo kolem v podobe chovani senioru v dome. vsichni maji po pieksu (nemecky kryci vyraz pro o-ck) hromadne mi hlasili obtize po pieksu, zacali ignorovat noseni respiratoru/rousek a zcela odmitli jit na 3. davku a vetsina z nich uz vnima covid jako politickou zalezitost. kamaradka byla u kadernice, kde byla jeste jina klientka, seniorka, ta rekla:"at si necha babis ty jeho tri stovky, co nam chce dat. on si mysli, ze si nas tim koupi, kdyz se vsechno zdrazuje a uz nechceme zadne zavirani, mame toho dost". kamarad mi vypravel, jak mu asi 90-leta pani, ktera prodelala covid, rekla:"to je takovy podvod ten covid". vetsina lidi, co se nechala pieksnout 2x, se citi byt podvedena a odmita dalsi booster. takze zacnou vyhrozovat jeste vic?

vetsina lidi, co se nechala pieksnout 2x, se citi byt podvedena a odmita dalsi booster.


Áno, cítia sa podvedení. Ale nie preto, že by ich podviedli, ale preto, že sa nechali podviesť.


[quote="pid:32573, uid:347"]vetsina lidi, co se nechala pieksnout 2x, se citi byt podvedena a odmita dalsi booster.[/quote] Áno, cítia sa podvedení. Ale nie preto, že by ich podviedli, ale preto, že sa nechali podviesť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ale nie preto, že by ich podviedli, ale preto, že sa nechali podviesť.


zijeme v dobe, kdy si skoro kazdy muze sehnat informace a skladat si mozaiku a tvorit si vlastni nazor. nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.


[quote="pid:32574, uid:623"]Ale nie preto, že by ich podviedli, ale preto, že sa nechali podviesť.[/quote] zijeme v dobe, kdy si skoro kazdy muze sehnat informace a skladat si mozaiku a tvorit si vlastni nazor. nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.

zijeme v dobe, kdy si skoro kazdy muze sehnat informace a skladat si mozaiku a tvorit si vlastni nazor. nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.


Súhlasím, beriem. Nedá sa zovšeobecňovať, ale takých prípadov bude menšina.


[quote="pid:32576, uid:347"]zijeme v dobe, kdy si skoro kazdy muze sehnat informace a skladat si mozaiku a tvorit si vlastni nazor. nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.[/quote] Súhlasím, beriem. Nedá sa zovšeobecňovať, ale takých prípadov bude menšina.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 9. 2021 o 13:13

Očkovanie deti na Slovensku je len experiment!


Akurát som to videla u Jilkovej, ten krátky šot. No pekne. Ale ja s i myslím, že bordel na kolečkách (mylsím) vládu sa pomaly, ale iste rozpadá. Je tu Kolíková, Mikulec... Tak snáď táto chunta čoskoro končí.


[quote="pid:32568, uid:94"]Očkovanie deti na Slovensku je len experiment![/quote] Akurát som to videla u Jilkovej, ten krátky šot. No pekne. Ale ja s i myslím, že bordel na kolečkách (mylsím) vládu sa pomaly, ale iste rozpadá. Je tu Kolíková, Mikulec... Tak snáď táto chunta čoskoro končí.

nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.


Ja poznám seniorov do 90tky, ktorí používajú smartfóny, internet na PC...iste, väčšina ich rovesníkov sa v tomto ani nechytá ale je to skôr rezignácia na svet okolo. Akože čo, mám nárok na štátny dôchodok tak sa o mňa teraz všetci starajte, ľutujte ma a ja sa tu zavriem pred telku? (nehovoriac o tom, že toto robia teraz generácie, ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu).


[quote="pid:32576, uid:347"]nicmene se chci zastat senioru, u kterych je ve vetsine pripadu jediny zdroj informaci: ceska televize. v tomto pripade tvrdim, ze je podvedli.[/quote] Ja poznám seniorov do 90tky, ktorí používajú smartfóny, internet na PC...iste, väčšina ich rovesníkov sa v tomto ani nechytá ale je to skôr rezignácia na svet okolo. Akože čo, mám nárok na štátny dôchodok tak sa o mňa teraz všetci starajte, ľutujte ma a ja sa tu zavriem pred telku? (nehovoriac o tom, že toto robia teraz generácie, ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu).

ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu
Až na to, že tie socialistické klamstvá sa ukázali ako pravda. Aj keď netvrdím, že niečo sa nevyskytlo. Ale dnes je to proti tomu úplne v opačnom garde. neustále, lži, lži, podvody, klamstvá.


[quote="pid:32588, uid:592"]ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu[/quote]Až na to, že tie socialistické klamstvá sa ukázali ako pravda. Aj keď netvrdím, že niečo sa nevyskytlo. Ale dnes je to proti tomu úplne v opačnom garde. neustále, lži, lži, podvody, klamstvá.

ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu
Až na to, že tie socialistické klamstvá sa ukázali ako pravda. Aj keď netvrdím, že niečo sa nevyskytlo. Ale dnes je to proti tomu úplne v opačnom garde. neustále, lži, lži, podvody, klamstvá.


[quote="pid:32588, uid:592"]ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu[/quote]Až na to, že tie socialistické klamstvá sa ukázali ako pravda. Aj keď netvrdím, že niečo sa nevyskytlo. Ale dnes je to proti tomu úplne v opačnom garde. neustále, lži, lži, podvody, klamstvá.

Ja poznám seniorov do 90tky, ktorí používajú smartfóny, internet na PC...iste, väčšina ich rovesníkov sa v tomto ani nechytá ale je to skôr rezignácia na svet okolo. Akože čo, mám nárok na štátny dôchodok tak sa o mňa teraz všetci starajte, ľutujte ma a ja sa tu zavriem pred telku? (nehovoriac o tom, že toto robia teraz generácie, ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu).


taky znam seniory, co v 75 stale vyucuji na vysoke skole, sportuji,maji prehled a jiste, zazili totalitu, tak by meli asi umet rozlisovat zrno od plev. jenze tady se utocilo na jejich zdravi a to ma vetsina senioru casto pochroumane a oni se zacali strasne bat. verili vsemu, co jim moravec&co naservirovali. v dome zije hodne senioru, tak jsem se s nimi snazila od zacatku o tom bavit a uklidnovat je a davat jim jine zdroje. museli si na to prijit sami, az kdyz zacali i jejich rodiny se na to divat jinak, az si zacali sami davat jedna a jedna dohromady.


[quote="pid:32588, uid:592"]Ja poznám seniorov do 90tky, ktorí používajú smartfóny, internet na PC...iste, väčšina ich rovesníkov sa v tomto ani nechytá ale je to skôr rezignácia na svet okolo. Akože čo, mám nárok na štátny dôchodok tak sa o mňa teraz všetci starajte, ľutujte ma a ja sa tu zavriem pred telku? (nehovoriac o tom, že toto robia teraz generácie, ktoré si zažili jednostranné klamstvá médií za socializmu).[/quote] taky znam seniory, co v 75 stale vyucuji na vysoke skole, sportuji,maji prehled a jiste, zazili totalitu, tak by meli asi umet rozlisovat zrno od plev. jenze tady se utocilo na jejich zdravi a to ma vetsina senioru casto pochroumane a oni se zacali strasne bat. verili vsemu, co jim moravec&co naservirovali. v dome zije hodne senioru, tak jsem se s nimi snazila od zacatku o tom bavit a uklidnovat je a davat jim jine zdroje. museli si na to prijit sami, az kdyz zacali i jejich rodiny se na to divat jinak, az si zacali sami davat jedna a jedna dohromady.

fa-sizmus na svajciarsky sposob
613b7b3870321


fa-sizmus na svajciarsky sposob ![613b7b3870321](serve/attachment&path=613b7b3870321)

V utorok mám zápis, dodám potom prehľad čo UK Ba.


V utorok mám zápis, dodám potom prehľad čo UK Ba.

@Lekno niekde som tu daval odkaz z univerzity v USA, tam bez vakciny sa neda uz ani distancne.

@Lekno niekde som tu daval odkaz z univerzity v USA, tam bez vakciny sa neda uz ani distancne.

Moderator

tipy na sledovani zprav z australie.
cech zijici v jiznim walesu postuje videa o situaci.
kamaradka, ktera zije v australii mi pise, ze je embargo na informace. prazdne regaly v obchodech se vysvetluji tim, ze jsou lidi v karantene. o stavce truckeru MS neinformuje.


https://www.facebook.com/100051398026791/videos/588413455844993
jiny cech, zijici v australii, kanal na YT:
https://www.youtube.com/watch?v=99YPGozHl4o


tipy na sledovani zprav z australie. cech zijici v jiznim walesu postuje videa o situaci. kamaradka, ktera zije v australii mi pise, ze je embargo na informace. prazdne regaly v obchodech se vysvetluji tim, ze jsou lidi v karantene. o stavce truckeru MS neinformuje. https://www.facebook.com/100051398026791/videos/588413455844993 jiny cech, zijici v australii, kanal na YT: https://www.youtube.com/watch?v=99YPGozHl4o

jenze tady se utocilo na jejich zdravi a to ma vetsina senioru casto pochroumane a oni se zacali strasne bat.


Pretože nedôverovali Bohu. Poznám veľa mladých, ktorí sa dali génovo zmanipulovať, pretože mali strach. Takže ešte raz, boli oklamaní, alebo sa nechali oklamať? Keď sa človek bojí, prestane mu fungovať kritické myslenie a nezáleží na inteligencii, vzdelaní, ani na tom, či je to dobrý človek.


Chápem, že niektorí naozaj boli oklamaní. Tých mi je ľúto, ale je ich menšina. A tí, ktorí sa nechali oklamať, sú spoluzodpovední za stav, ktorí máme dnes, a ktorý ovplyvňuje aj tých, ktorí sa oklamať nenechali. A nemám na mysli iba dôchodcov, ale úplne všetkých. S takými nesúcitím, ale rešpektujem ich rozhodnutie. Verím, že aj oni budú rešpektovať to moje.


Inak povedané, všetci platíme za ich hlú**, ehm strach, dôverčivosť, naivitu... Koľko Človekov sa dalo oklamať?


[quote="pid:32612, uid:347"]jenze tady se utocilo na jejich zdravi a to ma vetsina senioru casto pochroumane a oni se zacali strasne bat.[/quote] Pretože nedôverovali Bohu. Poznám veľa mladých, ktorí sa dali génovo zmanipulovať, pretože mali strach. Takže ešte raz, boli oklamaní, alebo sa nechali oklamať? Keď sa človek bojí, prestane mu fungovať kritické myslenie a nezáleží na inteligencii, vzdelaní, ani na tom, či je to dobrý človek. Chápem, že niektorí naozaj boli oklamaní. Tých mi je ľúto, ale je ich menšina. A tí, ktorí sa nechali oklamať, sú spoluzodpovední za stav, ktorí máme dnes, a ktorý ovplyvňuje aj tých, ktorí sa oklamať nenechali. A nemám na mysli iba dôchodcov, ale úplne všetkých. S takými nesúcitím, ale rešpektujem ich rozhodnutie. Verím, že aj oni budú rešpektovať to moje. Inak povedané, všetci platíme za ich hlú****, ehm strach, dôverčivosť, naivitu... Koľko Človekov sa dalo oklamať?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 9. 2021 o 21:50

@Ogar Valach na druhej strane, bola to ich volba, musime to respektovat, ich dovody su pre nas irelevantne, keby chceli pocut iny nazor, vypoculi by si ho.

Vcera sme mali prve posedenie pri pive s kolegami po roku a pol, a jeden moj kolega, ktory strasne tlacil ockovanie, sa ma pyta ci som vakcinacny konspirator, tak som sa naoplatku opytal jeho, nech zadefinuje toho vakcinacneho konspiratora a on, ze ci verim, ze vo vakcinach su 5G cipy... tak sme sa spolu zasmiali nad hlupymi konspiratormi smile ale uz nemam sil tuto temu s nimi akokolvek zivit, cestu si zvolili a ja im mozem na nej len drzat palce. Su to dospeli ludia, snad vedia co cinnia smile


Kedze sme IT korporat u nas v teame je zaockovanych odhadom 80% a viac ludi. Ostalo nas zopar.


Druhy brnensky IT korporat uz plne otvoril svoje kancelarie, maju nejaky specialny zasadaci poriadok ale do kancelarii sa uz moze bez obmedzeni. Na ich celofiremnom mitingu zaznela otazka z plena, kolko % zamestnancov je zaockovanych a odpoved z manazmentu: Nas je do toho nic (ale ockovanie samozrejme odporucame a standartny ockovaci blabla).


Nas navrat este len caka, ale vyzera to, ze zavedu model aspon jedneho dna v tyzdni v kancli. Som zvedavy ake to bude, kedze sme boli v 3 budovach, fungovala len jedna a v ostatnych dvoch je riadny sajgon. Takze vyraznejsie obmedzenia sa uz snad moc neplanuju.


@Ogar Valach na druhej strane, bola to ich volba, musime to respektovat, ich dovody su pre nas irelevantne, keby chceli pocut iny nazor, vypoculi by si ho. Vcera sme mali prve posedenie pri pive s kolegami po roku a pol, a jeden moj kolega, ktory strasne tlacil ockovanie, sa ma pyta ci som vakcinacny konspirator, tak som sa naoplatku opytal jeho, nech zadefinuje toho vakcinacneho konspiratora a on, ze ci verim, ze vo vakcinach su 5G cipy... tak sme sa spolu zasmiali nad hlupymi konspiratormi :D ale uz nemam sil tuto temu s nimi akokolvek zivit, cestu si zvolili a ja im mozem na nej len drzat palce. Su to dospeli ludia, snad vedia co cinnia :D Kedze sme IT korporat u nas v teame je zaockovanych odhadom 80% a viac ludi. Ostalo nas zopar. Druhy brnensky IT korporat uz plne otvoril svoje kancelarie, maju nejaky specialny zasadaci poriadok ale do kancelarii sa uz moze bez obmedzeni. Na ich celofiremnom mitingu zaznela otazka z plena, kolko % zamestnancov je zaockovanych a odpoved z manazmentu: Nas je do toho nic (ale ockovanie samozrejme odporucame a standartny ockovaci blabla). Nas navrat este len caka, ale vyzera to, ze zavedu model aspon jedneho dna v tyzdni v kancli. Som zvedavy ake to bude, kedze sme boli v 3 budovach, fungovala len jedna a v ostatnych dvoch je riadny sajgon. Takze vyraznejsie obmedzenia sa uz snad moc neplanuju.

Moderator

Nemame tu niekoho z Roznavy?


613c3440130ec


Nemame tu niekoho z Roznavy? ![613c3440130ec](serve/attachment&path=613c3440130ec)

Moderator

Dolezity rozhovor: https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/109146/uznani-protilatek-na-roven-ockovani-brzdi-jen-smejkal-a-vasakova-vetsina-odborniku-je-pro.html?


Dalsie rozhovory: https://www.facebook.com/gvendy/posts/10221209530129645


Reflex tlaci na uznavania protilatok. Rozhovor davam aj sem:


Na ministerstvu zdravotnictví se 19. srpna sešlo kolem 20 lidí. Jednání řídil premiér Babiš. Diskuse se vedla o tom, zda je užitečné a odborně správné vyšetřovat protilátky jako marker prodělané infekce nebo nikoliv. Účastníkem schůzky byl i Miloš Bohoněk, primář oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice v Praze, který Reflexu poskytl rozhovor.


Úvodní vystoupení měla paní náměstkyně Vašáková, která je zásadně proti, pak měla vystoupení hlavní hygienička Svrčinová, která shrnula současnou epidemiologickou situaci, statistické shrnutí současných trendů měl pan profesor Dušek z ÚZISu a hovořil i pan profesor Chlíbek jako šéf vakcinologické společnosti.


Takovou souhrnnou přednášku ohledně významu protilátek, jak se protilátky tvoří a jak v těle fungují, měla paní doktorka Zelená, což je šéfka virologické laboratoře ze Zdravotního ústavu Ostrava, a dále se pak už vedla volná diskuse.


Většinový názor lidí, kteří tam byli, byl takový, že protilátky samozřejmě jsou relevantní vyšetření a vždycky byly, že není jediný důvod se domnívat, že by virus sars-cov-2 byl něco úplně jiného, než jsou všechny ostatní viry a bakterie.


Zkrátka imunologie funguje, tyto poznatky jsou popsané v učebnicích už desítky let. Takže není důvod, proč protilátky nevyšetřovat a neuznávat. Kategoricky proti byla skutečně jen profesorka Vašáková a doktor Smejkal. Profesor Chlíbek pro to sice taky úplně nehoroval, ale ani nebyl zásadně proti.


Když říkáte, že většinová shoda byla, jak je možné že jste se rozhodli, že to zase odložíte?


My jsme se nerozhodli. To rozhodnul pan premiér s panem ministrem. My jsme se nedohodli na ničem konkrétním, víceméně to skončilo těmi různými dílčími stanovisky s tím, že se počká ještě měsíc, jak se situace bude vyvíjet, jestli k tomu přistoupí v jiných zemích, uvidí se, co udělá podzim, návrat do škol a podobně. A že bude svoláno další jednání. S tím jsme se rozešli. A ještě než jsme dojeli domů nebo na svá pracoviště, tak se v médiích objevilo prohlášení paní profesorky Vašákové, která interpretovala závěry z té schůzky tak, že přitomní odborníci byli proti, asi v tomto smyslu.


Jak jste na to zareagoval, byl jste překvapený?


Ano. Já jsem u toho jednání byl a tento závěr jsem si z něj neodnesl. Takže jsem pro jistotu zavolal ještě některým kolegům, abych se ujistil, jestli jsem náhodou něco nepřeslechl a jestli jsem to pochopil správně. Všichni se divili stejně jako já. Takže jsem na to zareagoval tak, že jsem svoje stanovisko jednak postoval na svém facebookovém profilu a jednak jsem napsal panu ministru Vojtěchovi, kde jsem ho upozornil, že s takovou interpretací nesouhlasím. Pan ministr mi odpověděl, že mám pravdu a že on také ten výsledek vnímá jinak než profesorka Vašáková. Protože my jsme tu situaci skutečně neuzavřeli.


Vysvětlil vám pan ministr, proč jeho náměstkyně závěry schůzky takto dezinterpretovala?


Ne, nevysvětlil, my nejsme žádní kamarádi. Odpověděl korektně, že ano, že mám pravdu a že on sám ten výsledek interpretuje tak, jak jsme se dohodli.


Vzbuzuje to ve vás důvěru pro další jednání?


Ano, vzbuzuje. Shoda odborné většiny tam byla jasná. Mám pocit, že i premiér tomu fandí. A myslím, že se to podaří uzavřít tak, aby byl tento marker uznávaný, protože ono to má spoustu výhod. Především vyšetření protilátek platí delší dobu. Na rozdíl od PCR vyšetření – tam je to otázka té dané minuty, toho daného stěru – za hodinu to může být jinak. Kdežto v případě protilátek je platnost toho testu minimálně několik měsíců, ne-li let. A přitom je to levnější. Protilátkový test, zvlášt kdyby se dělal ve větších objemech, je na ceně třetinové oproti PCR. Jinými slovy, za třetinu pořídím výsledek na několik měsíců. Debata už se povede jen o tom, jak stanovit nějakou kvalifikovanou hranici pro uznávání toho výsledku, zda to má být tři měsíce, půl roku nebo devět měsíců...


O tom bude taky řeč?


Určitě. Shodli jsme se na tom, že se nebude posuzovat žádná výše protektivní hladiny, protože to je obtížné. Co výrobce testu, to jiné jednotky a to znamená i jiná čísla v těch výsledcích, takže budeme řešit jen plus nebo mínus. Tedy zda protilátky jsou či nikoliv, nic víc vědět nepotřebujeme. A pokud se řekne, ano, protilátky uznáváme, pak už se budeme asi jen přetahovat o to, jak dlouhá bude platnost toho testu.


Může to být i tak, že si člověk půjde vyšetřit protilátky, které mu budou platit třeba tři měsíce, a po těch třech měsících se přeměří znovu a dostane covid pas na další tři měsíce?


Ano. Třeba takhle.


Já jsem slyšela takový optimistický názor, že by na další schůzce 13. 9. k dohodě mohlo dojít, vidíte to taky tak?


Ano, také to tak vidím, jsem optimista. Samozřejmě bude mít jenom národní platnost, pokud se to schválí. Neuzná to žádný mezinárodní letecký dopravce ani žádné země, kam bychom cestovali.


Domníváte se, že si v takovém případě protilátkový test lidé budou muset platit sami?

To si myslím, že je také ještě otevřené. Ale pokud si lidé mají platit za sérologické testy, pak se musí zrušit i hrazení preventivních PCR testů ze zdravotního pojištění.


Jak je možné, že neochota k protilátkám přihlížet není jenom české specifikum, ale že to jde napříč světem?

Ono se globálně dělá spousta věcí, kterým prostě nerozumím. Mohl bych zmínit celou řadu protiepidemických opatření, která se nezdají být úplně logická, a dělají je všichni.


Jak je to možné? Když to potom vzbuzuje nedůvěru vůči elitám a tato nedůvěra pak rozvrací celou společnost?

Máte naprostou pravdu a to je velký otazník. Já na to úplně neumím odpovědět. Já jsem dalek jakýchkoliv konspiračních teorií, které samozřejmě díky tomu bují jako houby po dešti, ale racionální vysvětlení nemám. Možná je to proto, že moderní společnost je extrémně vyděšená ze všeho. Ale to není nic nového. Dneska třeba nemůže jít dítě na dětské hřiště, aniž by tam byly velké cedule o bezpečnosti, aniž by to hřiště nebylo chráněné, aby je nepočůral pes nebo kočka a tak dále. Asi je to jen důsledek těch přehnaných bezpečnostních opatření. Lidé si neuvědomují, že sotva se narodí nebo možná ještě dřív, už v průběhu rození, jsou v nebezpečí ohrožení života a v nebezpečí ohrožení života jsou prostě celý život.


Dolezity rozhovor: https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/109146/uznani-protilatek-na-roven-ockovani-brzdi-jen-smejkal-a-vasakova-vetsina-odborniku-je-pro.html? Dalsie rozhovory: https://www.facebook.com/gvendy/posts/10221209530129645 Reflex tlaci na uznavania protilatok. Rozhovor davam aj sem: Na ministerstvu zdravotnictví se 19. srpna sešlo kolem 20 lidí. Jednání řídil premiér Babiš. Diskuse se vedla o tom, zda je užitečné a odborně správné vyšetřovat protilátky jako marker prodělané infekce nebo nikoliv. Účastníkem schůzky byl i Miloš Bohoněk, primář oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice v Praze, který Reflexu poskytl rozhovor. Úvodní vystoupení měla paní náměstkyně Vašáková, která je zásadně proti, pak měla vystoupení hlavní hygienička Svrčinová, která shrnula současnou epidemiologickou situaci, statistické shrnutí současných trendů měl pan profesor Dušek z ÚZISu a hovořil i pan profesor Chlíbek jako šéf vakcinologické společnosti. Takovou souhrnnou přednášku ohledně významu protilátek, jak se protilátky tvoří a jak v těle fungují, měla paní doktorka Zelená, což je šéfka virologické laboratoře ze Zdravotního ústavu Ostrava, a dále se pak už vedla volná diskuse. Většinový názor lidí, kteří tam byli, byl takový, že protilátky samozřejmě jsou relevantní vyšetření a vždycky byly, že není jediný důvod se domnívat, že by virus sars-cov-2 byl něco úplně jiného, než jsou všechny ostatní viry a bakterie. Zkrátka imunologie funguje, tyto poznatky jsou popsané v učebnicích už desítky let. Takže není důvod, proč protilátky nevyšetřovat a neuznávat. Kategoricky proti byla skutečně jen profesorka Vašáková a doktor Smejkal. Profesor Chlíbek pro to sice taky úplně nehoroval, ale ani nebyl zásadně proti. **Když říkáte, že většinová shoda byla, jak je možné že jste se rozhodli, že to zase odložíte?** My jsme se nerozhodli. To rozhodnul pan premiér s panem ministrem. My jsme se nedohodli na ničem konkrétním, víceméně to skončilo těmi různými dílčími stanovisky s tím, že se počká ještě měsíc, jak se situace bude vyvíjet, jestli k tomu přistoupí v jiných zemích, uvidí se, co udělá podzim, návrat do škol a podobně. A že bude svoláno další jednání. S tím jsme se rozešli. A ještě než jsme dojeli domů nebo na svá pracoviště, tak se v médiích objevilo prohlášení paní profesorky Vašákové, která interpretovala závěry z té schůzky tak, že přitomní odborníci byli proti, asi v tomto smyslu. **Jak jste na to zareagoval, byl jste překvapený?** Ano. Já jsem u toho jednání byl a tento závěr jsem si z něj neodnesl. Takže jsem pro jistotu zavolal ještě některým kolegům, abych se ujistil, jestli jsem náhodou něco nepřeslechl a jestli jsem to pochopil správně. Všichni se divili stejně jako já. Takže jsem na to zareagoval tak, že jsem svoje stanovisko jednak postoval na svém facebookovém profilu a jednak jsem napsal panu ministru Vojtěchovi, kde jsem ho upozornil, že s takovou interpretací nesouhlasím. Pan ministr mi odpověděl, že mám pravdu a že on také ten výsledek vnímá jinak než profesorka Vašáková. Protože my jsme tu situaci skutečně neuzavřeli. **Vysvětlil vám pan ministr, proč jeho náměstkyně závěry schůzky takto dezinterpretovala?** Ne, nevysvětlil, my nejsme žádní kamarádi. Odpověděl korektně, že ano, že mám pravdu a že on sám ten výsledek interpretuje tak, jak jsme se dohodli. **Vzbuzuje to ve vás důvěru pro další jednání?** Ano, vzbuzuje. Shoda odborné většiny tam byla jasná. Mám pocit, že i premiér tomu fandí. A myslím, že se to podaří uzavřít tak, aby byl tento marker uznávaný, protože ono to má spoustu výhod. Především vyšetření protilátek platí delší dobu. Na rozdíl od PCR vyšetření – tam je to otázka té dané minuty, toho daného stěru – za hodinu to může být jinak. Kdežto v případě protilátek je platnost toho testu minimálně několik měsíců, ne-li let. A přitom je to levnější. Protilátkový test, zvlášt kdyby se dělal ve větších objemech, je na ceně třetinové oproti PCR. Jinými slovy, za třetinu pořídím výsledek na několik měsíců. Debata už se povede jen o tom, jak stanovit nějakou kvalifikovanou hranici pro uznávání toho výsledku, zda to má být tři měsíce, půl roku nebo devět měsíců... **O tom bude taky řeč?** Určitě. Shodli jsme se na tom, že se nebude posuzovat žádná výše protektivní hladiny, protože to je obtížné. Co výrobce testu, to jiné jednotky a to znamená i jiná čísla v těch výsledcích, takže budeme řešit jen plus nebo mínus. Tedy zda protilátky jsou či nikoliv, nic víc vědět nepotřebujeme. A pokud se řekne, ano, protilátky uznáváme, pak už se budeme asi jen přetahovat o to, jak dlouhá bude platnost toho testu. **Může to být i tak, že si člověk půjde vyšetřit protilátky, které mu budou platit třeba tři měsíce, a po těch třech měsících se přeměří znovu a dostane covid pas na další tři měsíce?** Ano. Třeba takhle. **Já jsem slyšela takový optimistický názor, že by na další schůzce 13. 9. k dohodě mohlo dojít, vidíte to taky tak?** Ano, také to tak vidím, jsem optimista. Samozřejmě bude mít jenom národní platnost, pokud se to schválí. Neuzná to žádný mezinárodní letecký dopravce ani žádné země, kam bychom cestovali. **Domníváte se, že si v takovém případě protilátkový test lidé budou muset platit sami? ** To si myslím, že je také ještě otevřené. Ale pokud si lidé mají platit za sérologické testy, pak se musí zrušit i hrazení preventivních PCR testů ze zdravotního pojištění. **Jak je možné, že neochota k protilátkám přihlížet není jenom české specifikum, ale že to jde napříč světem? ** Ono se globálně dělá spousta věcí, kterým prostě nerozumím. Mohl bych zmínit celou řadu protiepidemických opatření, která se nezdají být úplně logická, a dělají je všichni. **Jak je to možné? Když to potom vzbuzuje nedůvěru vůči elitám a tato nedůvěra pak rozvrací celou společnost? ** Máte naprostou pravdu a to je velký otazník. Já na to úplně neumím odpovědět. Já jsem dalek jakýchkoliv konspiračních teorií, které samozřejmě díky tomu bují jako houby po dešti, ale racionální vysvětlení nemám. Možná je to proto, že moderní společnost je extrémně vyděšená ze všeho. Ale to není nic nového. Dneska třeba nemůže jít dítě na dětské hřiště, aniž by tam byly velké cedule o bezpečnosti, aniž by to hřiště nebylo chráněné, aby je nepočůral pes nebo kočka a tak dále. Asi je to jen důsledek těch přehnaných bezpečnostních opatření. Lidé si neuvědomují, že sotva se narodí nebo možná ještě dřív, už v průběhu rození, jsou v nebezpečí ohrožení života a v nebezpečí ohrožení života jsou prostě celý život.

Moderator

Jak je možné, že neochota k protilátkám přihlížet není jenom české specifikum, ale že to jde napříč světem?


Ono se globálně dělá spousta věcí, kterým prostě nerozumím. Mohl bych zmínit celou řadu protiepidemických opatření, která se nezdají být úplně logická, a dělají je všichni.


Jak je to možné? Když to potom vzbuzuje nedůvěru vůči elitám a tato nedůvěra pak rozvrací celou společnost?


Máte naprostou pravdu a to je velký otazník. Já na to úplně neumím odpovědět.


....A až všichni skočí z oken, tak skočíme taky, protože tomu sice nerozumím, ale to nevadí beeeéé smile


[quote="pid:32662, uid:10"]Jak je možné, že neochota k protilátkám přihlížet není jenom české specifikum, ale že to jde napříč světem? Ono se globálně dělá spousta věcí, kterým prostě nerozumím. Mohl bych zmínit celou řadu protiepidemických opatření, která se nezdají být úplně logická, a dělají je všichni. Jak je to možné? Když to potom vzbuzuje nedůvěru vůči elitám a tato nedůvěra pak rozvrací celou společnost? Máte naprostou pravdu a to je velký otazník. Já na to úplně neumím odpovědět.[/quote] ....A až všichni skočí z oken, tak skočíme taky, protože tomu sice nerozumím, ale to nevadí beeeéé :)
Upravené 11. 9. 2021 o 09:42

WHO vyzvala vyspělé země k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování


Vzhledem k tomu, že míra očkování v chudších zemích výrazně zaostává za vyspělými zeměmi, zopakoval generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus 8. září svou výzvu k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování.
Nyní doufá v pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování do konce tohoto roku,
nebo alespoň poté, co každá země naočkuje „40 % populace“.


Podle údajů WHO bylo ve světě naočkováno 5,6 miliardy dávek vakcín,
ale 80 % z nich bylo podáno v zemích se středními a vysokými příjmy.
Chudší země jako Haiti a Kongo naočkovaly pouze 0,1 procenta populace.
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/who-vyzvala-vyspele-zeme-k-pozastaveni-aplikace-posilovacich-davek-ockovani/


WHO vyzvala vyspělé země k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování --------------------------------------------------------------------------- Vzhledem k tomu, že míra očkování v chudších zemích výrazně zaostává za vyspělými zeměmi, zopakoval generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus 8. září svou výzvu k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování. Nyní doufá v pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování do konce tohoto roku, nebo alespoň poté, **co každá země naočkuje „40 % populace“.** Podle údajů WHO bylo ve světě naočkováno 5,6 miliardy dávek vakcín, **ale 80 % z nich bylo podáno v zemích se středními a vysokými příjmy.** Chudší země jako Haiti a Kongo naočkovaly pouze 0,1 procenta populace. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/who-vyzvala-vyspele-zeme-k-pozastaveni-aplikace-posilovacich-davek-ockovani/

Všímáte si vleklého fašismu ? Přiznáme přiznané , totiž protilátky a pak si každý v předepsané době bude chodit prodlužovat žlutou hvězdu - covid pas .
Tak takhle ne , na každou hru musí být dva , ti vychcaní , kteří ji organizují a ti pitomí , kteří přebírají samo sebou nastavená pravidla .
Na to se dá odpovědět pouze jediné .
LOBOGO !
Mám proto i mnoho jiných výrazů , ale tenhle jediný není sprostý .


Všímáte si vleklého fašismu ? Přiznáme přiznané , totiž protilátky a pak si každý v předepsané době bude chodit prodlužovat žlutou hvězdu - covid pas . Tak takhle ne , na každou hru musí být dva , ti vychcaní , kteří ji organizují a ti pitomí , kteří přebírají samo sebou nastavená pravidla . Na to se dá odpovědět pouze jediné . LOBOGO ! Mám proto i mnoho jiných výrazů , ale tenhle jediný není sprostý .

LOBOGO

Hmm, lobogo.
Možná to není sprosté, ale počítám, že dost lidí neví, co to znamená.
(Popravdě, vygúglil jsem i jeden přisprostlý význam tohoto slova...:-)


[quote="pid:32677, uid:185"]LOBOGO[/quote] Hmm, lobogo. Možná to není sprosté, ale počítám, že dost lidí neví, co to znamená. (Popravdě, vygúglil jsem i jeden přisprostlý význam tohoto slova...:-)

Vzhledem k tomu, že míra očkování v chudších zemích výrazně zaostává za vyspělými zeměmi, zopakoval generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus 8. září svou výzvu k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování.


Se bojí, že by pak bylo příliš vidět, jak po posilňující dávce očkovaní odpadávají a ti "zaostalí" jsou pořád v pohodě. Tady je dobře vidět ta kolize řízení v praxi, brzdíme....


[quote="pid:32676, uid:78"]Vzhledem k tomu, že míra očkování v chudších zemích výrazně zaostává za vyspělými zeměmi, zopakoval generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus 8. září svou výzvu k pozastavení aplikace posilovacích dávek očkování.[/quote] Se bojí, že by pak bylo příliš vidět, jak po posilňující dávce očkovaní odpadávají a ti "zaostalí" jsou pořád v pohodě. Tady je dobře vidět ta kolize řízení v praxi, brzdíme....
Upravené 11. 9. 2021 o 11:19

fasi vietor od GP-Swiss613c734ea1825


fasi vietor od GP-Swiss![613c734ea1825](serve/attachment&path=613c734ea1825)

chtela bych doplnit vcerejsi koment k seniorum a jejich omezenym informacim. dnes jsem se bavila s jednou pani v dome, ktere jsem asi pred 2 tydny poslala mailem video s profesorem turankem. rikala, ze uz o tom mluvila s kamaradkami (predpokladam stejneho veku). mj. mi rikala, ze nevi koho volit, ze jedine, co ji dcery rekly "aby nevolila piraty". udajne nechtela k volbam, ale dcery ji premluvily. ptala se me sama, at ji reknu, co se deje, co se nedozvi v televizi. dokonce mi rekla, ze uz ani ceskou televizi nechce sledovat. timto jen demonstruji, ze opravdu kazdy si musi k tomu dospet sam a ten vyvoj v mysleni senioru v dome je zretelny. sousedka mne pozadala, abych ji posilala mailem (je ji asi 76, porad pracuje jako ucetni) odkazy na clanky atd. je to na dobre ceste:-)


chtela bych doplnit vcerejsi koment k seniorum a jejich omezenym informacim. dnes jsem se bavila s jednou pani v dome, ktere jsem asi pred 2 tydny poslala mailem video s profesorem turankem. rikala, ze uz o tom mluvila s kamaradkami (predpokladam stejneho veku). mj. mi rikala, ze nevi koho volit, ze jedine, co ji dcery rekly "aby nevolila piraty". udajne nechtela k volbam, ale dcery ji premluvily. ptala se me sama, at ji reknu, co se deje, co se nedozvi v televizi. dokonce mi rekla, ze uz ani ceskou televizi nechce sledovat. timto jen demonstruji, ze opravdu kazdy si musi k tomu dospet sam a ten vyvoj v mysleni senioru v dome je zretelny. sousedka mne pozadala, abych ji posilala mailem (je ji asi 76, porad pracuje jako ucetni) odkazy na clanky atd. je to na dobre ceste:-)

Fragment z debaty. BILD je takovy spolecensky platek, ale zajimave je, ze zacal jako první MS uz od jara „pichat do vosího hnizda“.
Hoste v talkshow: herec :Thomas Gottschalk (71), byvaly ministr zivotniho prostredi Jürgen Trittin (67, zeleni), byvala sefka casopisu Bunte Patricia Riekel (72), soucasny sef BILD Julian Reichelt a redaktorka BILD Nena Schink.


Thomas gottschalk rika, ze se poprve v zivote citi bezradny, protoze se citi byt obeti, coz on chape tak, ze je to relativne jednoduche, protoze si klade otazku, zda to prezije, ale zaroven se citi jako uz pieksnuty castecne jako privilegovany. Popisuje situaci, kdy sel do obchodniho domu, k nejakemu stanku, kde nikdo nebyl a chtel se jen rychle na neco podivat a hned jit. Popisuje pocit, ze on, ktery vzdy delal to, co stat chtel, se najednou dostal do situace, ze se bal, ze dela neco spatne, protoze nemel rousku. V ten moment k nemu nekdo prisel, kdo chtel selfie a gottschalk nevedel, jestli je spravne mit masku nebo ne. Rika, ze jeho nejcastejsi veta, kterou rika je :jsem ockovany”. Rika, ze to mu prinasi relativne mało. Moderator rika, ze prece tam żadne riziko nebylo, kdyz tam był sam, nebyli tam zadni lide, także nemohl se nakazit on, nemohl nakazit jine . gottschalk rika, ze to je prawda, ale on uz je ze vseho vycerpany, ze chtel do USA, ale nemohl (tedy on ano, ma zelenou kartu, ale partnerka nema), porad clovek doufam, ze se neco stane, ale nestane se nic. Potom stale sleduje, ze vlastne je to kruh, kdy se zase zvysuje incidence a dalsi varianta a vzdy, kdyz uz si myśli, ze je konec, tak zase to zacne od zacatku. Rika, ze sleduje cestovatelske mapy a zase vsechno, co uz było sede, je zase cervene a to ho desi. Na toto byvaly ministr rika, ze to neni kvuli opatrenim, ktere stat zavadi, ale fakt, ze to je vyvoj viru, ze se mame podivat do ciny, na novy zeland nebo australie. Virus pry neni stale zvladnuty.
Patricia riekel na to rika, ze virus prece nelze porazit nikdy, ze corona je ve svete a zustane a my s tim musime se naucit zit. Kvuli corone prece si prece nemecko neznici cele hospodarstvi a lide ukonci socialni kontakty. Ona sama rika, ze je sice pieksnuta, ale chape lidi, kteri se nechteji, protoze neni jasne, co ta vakcina udela v tele cloveka, a kdyby mela deti, nenechala by je pieksnout, protoze by deti mohly reagovat mnohem citliveji a rika, ze je proti povinnemu pieksu.
Julia Reichelt branila pieks deti a rikala, ze ona povazuje noseni rousek za „nestydatost”, protoze prece ona je uz 2x pieksnuta.


https://www.youtube.com/watch?v=AN7c9rZuh40


https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/viertel-nach-acht-der-neue-talk-bei-bild-im-tv-aufregung-um-masken-putin-und-afg-77470516.bild.html


Fragment z debaty. BILD je takovy spolecensky platek, ale zajimave je, ze zacal jako první MS uz od jara „pichat do vosího hnizda“. Hoste v talkshow: herec :Thomas Gottschalk (71), byvaly ministr zivotniho prostredi Jürgen Trittin (67, zeleni), byvala sefka casopisu Bunte Patricia Riekel (72), soucasny sef BILD Julian Reichelt a redaktorka BILD Nena Schink. Thomas gottschalk rika, ze se poprve v zivote citi bezradny, protoze se citi byt obeti, coz on chape tak, ze je to relativne jednoduche, protoze si klade otazku, zda to prezije, ale zaroven se citi jako uz pieksnuty castecne jako privilegovany. Popisuje situaci, kdy sel do obchodniho domu, k nejakemu stanku, kde nikdo nebyl a chtel se jen rychle na neco podivat a hned jit. Popisuje pocit, ze on, ktery vzdy delal to, co stat chtel, se najednou dostal do situace, ze se bal, ze dela neco spatne, protoze nemel rousku. V ten moment k nemu nekdo prisel, kdo chtel selfie a gottschalk nevedel, jestli je spravne mit masku nebo ne. Rika, ze jeho nejcastejsi veta, kterou rika je :jsem ockovany”. Rika, ze to mu prinasi relativne mało. Moderator rika, ze prece tam żadne riziko nebylo, kdyz tam był sam, nebyli tam zadni lide, także nemohl se nakazit on, nemohl nakazit jine . gottschalk rika, ze to je prawda, ale on uz je ze vseho vycerpany, ze chtel do USA, ale nemohl (tedy on ano, ma zelenou kartu, ale partnerka nema), porad clovek doufam, ze se neco stane, ale nestane se nic. Potom stale sleduje, ze vlastne je to kruh, kdy se zase zvysuje incidence a dalsi varianta a vzdy, kdyz uz si myśli, ze je konec, tak zase to zacne od zacatku. Rika, ze sleduje cestovatelske mapy a zase vsechno, co uz było sede, je zase cervene a to ho desi. Na toto byvaly ministr rika, ze to neni kvuli opatrenim, ktere stat zavadi, ale fakt, ze to je vyvoj viru, ze se mame podivat do ciny, na novy zeland nebo australie. Virus pry neni stale zvladnuty. Patricia riekel na to rika, ze virus prece nelze porazit nikdy, ze corona je ve svete a zustane a my s tim musime se naucit zit. Kvuli corone prece si prece nemecko neznici cele hospodarstvi a lide ukonci socialni kontakty. Ona sama rika, ze je sice pieksnuta, ale chape lidi, kteri se nechteji, protoze neni jasne, co ta vakcina udela v tele cloveka, a kdyby mela deti, nenechala by je pieksnout, protoze by deti mohly reagovat mnohem citliveji a rika, ze je proti povinnemu pieksu. Julia Reichelt branila pieks deti a rikala, ze ona povazuje noseni rousek za „nestydatost”, protoze prece ona je uz 2x pieksnuta. https://www.youtube.com/watch?v=AN7c9rZuh40 https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/viertel-nach-acht-der-neue-talk-bei-bild-im-tv-aufregung-um-masken-putin-und-afg-77470516.bild.html
1234567 ... 9
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept