Mimo kategórií
Plánují se změny na SÚKL

Ministerstvo zdravotnictví zintenzivnilo přípravy na plánovanou reformu Státního zdravotního ústavu (SZÚ). Přiblížit by se měl do budoucna respektovanému německému Institutu Roberta Kocha, který v zemi sehrál zásadní roli v řízení boje s epidemií. Na ministerstvu se proto ve středu sešla nově vzniklá desetičlenná expertní skupina. Své místo v ní mají například ředitelka SZÚ Barbora Macková, epidemiolog a poradce ministra Rastislav Maďar, vedoucí skupiny MeSES a epidemiolog Petr Smejkal, exnáměstkyně ministra Alena Šteflová, zástupce WHO v Česku Srdan Matič nebo hlavní hygienička Pavla Svrčinová.
Očkování proti koronaviru zpomaluje. Nevěřte dezinformacím, apeluje VojtěchDomácí
Očkování proti koronaviru zpomaluje. Nevěřte dezinformacím, apeluje Vojtěch.



https://www.novinky.cz/koronavirus/diskuze/vznika-cesky-kochuv-institut-40366861


z diskuse pod článkem- názory různých lidí:


"No potěš koště.ki byl historicky skvělý ústav.poté co byli vedoucí představitelé ki předvolání před jakousi komisi ve vládě německa, kdy jim bylo jasně řečeno že jestli nebudou dávat na veřejnost data a udaje která v podstatě budou děsit obyvatelstvo tak skončí.a od tédoby začalo v německých mediích peklo.ki je brán za jeden z nejlepších a odborně fundovaných institutu.pro cenzory.dohledejte si to na stránkách německého weltu vážení.nebudu za vaše pisálky pořád hledat informace.nevěřím lidem v týhle instituci"


"Globálny sanitarizmus.
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) pripravuje zriadenie gigantického zdravotného orgánu, ktorý by mal moc nad vládami.
Rada má vzniknúť na základe medzinárodnej zmluvy. Jej zloženie z 18 osôb (s. 72 správami v štátoch) v tomto prípade nie je úplne inkluzívne (v rade pozostávajúcej z troch osôb musí byť aspoň jedna žena; nie je však známe, či môže ísť aj o transrodovú ženu; na druhej strane limity pre nebinárne osoby boli úplne opomenuté…), predpokladá iba desiatich zástupcov všetkých kontinentov alebo oblastí sveta, troch zástupcov spoločností (ktoré z veľkého množstva?), troch zástupcov súkromného sektora (čiže lobistov z Big Pharmy; veď koho užitočnejšieho by bolo možné pozvať do takejto rady? No dobre, lobistov a bankárov), ako aj „dvoch prominentných globálnych občanov či expertov“, čo dosť dobre prezrádza utopické a symplicistické myslenie autorov, pre ktorých by experta mohol rovnako dobre nahradiť imaginárny „významný globálny prediktor občan“, čo v praxi znamená rozpoznateľná celebrita, nekriticky oddaná globalistickej agende. V každom prípade zabudnime na možnosť akéhokoľvek vplyvu na takýto orgán vybavený globálnou mocou, o obyčajnej kontrole ani nehovoriac"


"Z covidu se stává lukrativní zboží, výnosný obchod s imaginárním zbožím.
Institut bude odměnou pro ty se správným názorem v době covidové krize.
Že by se institut stal centrem bádání vědců i protichůdných názorů, že by se něco skutečně vytvořilo střety různých vědeckých názorů a směrů nevěřím.
Zde se bude bádat v jednotném duchu tak nějak uvědoměle"


> Ministerstvo zdravotnictví zintenzivnilo přípravy na plánovanou reformu Státního zdravotního ústavu (SZÚ). Přiblížit by se měl do budoucna respektovanému německému Institutu Roberta Kocha, který v zemi sehrál zásadní roli v řízení boje s epidemií. Na ministerstvu se proto ve středu sešla nově vzniklá desetičlenná expertní skupina. Své místo v ní mají například ředitelka SZÚ Barbora Macková, epidemiolog a poradce ministra Rastislav Maďar, vedoucí skupiny MeSES a epidemiolog Petr Smejkal, exnáměstkyně ministra Alena Šteflová, zástupce WHO v Česku Srdan Matič nebo hlavní hygienička Pavla Svrčinová. Očkování proti koronaviru zpomaluje. Nevěřte dezinformacím, apeluje VojtěchDomácí Očkování proti koronaviru zpomaluje. Nevěřte dezinformacím, apeluje Vojtěch. https://www.novinky.cz/koronavirus/diskuze/vznika-cesky-kochuv-institut-40366861 z diskuse pod článkem- názory různých lidí: "No potěš koště.ki byl historicky skvělý ústav.poté co byli vedoucí představitelé ki předvolání před jakousi komisi ve vládě německa, kdy jim bylo jasně řečeno že jestli nebudou dávat na veřejnost data a udaje která v podstatě budou děsit obyvatelstvo tak skončí.a od tédoby začalo v německých mediích peklo.ki je brán za jeden z nejlepších a odborně fundovaných institutu.pro cenzory.dohledejte si to na stránkách německého weltu vážení.nebudu za vaše pisálky pořád hledat informace.nevěřím lidem v týhle instituci" "Globálny sanitarizmus. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) pripravuje zriadenie gigantického zdravotného orgánu, ktorý by mal moc nad vládami. Rada má vzniknúť na základe medzinárodnej zmluvy. Jej zloženie z 18 osôb (s. 72 správami v štátoch) v tomto prípade nie je úplne inkluzívne (v rade pozostávajúcej z troch osôb musí byť aspoň jedna žena; nie je však známe, či môže ísť aj o transrodovú ženu; na druhej strane limity pre nebinárne osoby boli úplne opomenuté…), predpokladá iba desiatich zástupcov všetkých kontinentov alebo oblastí sveta, troch zástupcov spoločností (ktoré z veľkého množstva?), troch zástupcov súkromného sektora (čiže lobistov z Big Pharmy; veď koho užitočnejšieho by bolo možné pozvať do takejto rady? No dobre, lobistov a bankárov), ako aj „dvoch prominentných globálnych občanov či expertov“, čo dosť dobre prezrádza utopické a symplicistické myslenie autorov, pre ktorých by experta mohol rovnako dobre nahradiť imaginárny „významný globálny prediktor občan“, čo v praxi znamená rozpoznateľná celebrita, nekriticky oddaná globalistickej agende. V každom prípade zabudnime na možnosť akéhokoľvek vplyvu na takýto orgán vybavený globálnou mocou, o obyčajnej kontrole ani nehovoriac" "Z covidu se stává lukrativní zboží, výnosný obchod s imaginárním zbožím. Institut bude odměnou pro ty se správným názorem v době covidové krize. Že by se institut stal centrem bádání vědců i protichůdných názorů, že by se něco skutečně vytvořilo střety různých vědeckých názorů a směrů nevěřím. Zde se bude bádat v jednotném duchu tak nějak uvědoměle"

Koch je rovnaky kriminalnik ako Pasteur. koho zaujima vysvetlenie, najde ho tu: Germs Debunk Corona (zial, v anglictine 56min)
https://www.bitchute.com/video/LuQyawchAWeC/
https://uloz.to/file/dYKlCsw8lDCA/germs-debunk-corona-mp4 (toto je kopia)


Moze niekto vytvorit cosi doveryhodne ak to ide vytvarat po vzore kriminalnika ?


Koch je rovnaky kriminalnik ako Pasteur. koho zaujima vysvetlenie, najde ho tu: Germs Debunk Corona (zial, v anglictine 56min) https://www.bitchute.com/video/LuQyawchAWeC/ https://uloz.to/file/dYKlCsw8lDCA/germs-debunk-corona-mp4 (toto je kopia) Moze niekto vytvorit cosi doveryhodne ak to ide vytvarat po vzore kriminalnika ?
Upravené 22. 7. 2021 o 14:02

MeSES a epidemiolog Petr Smejkal

Ajta krajta. Zase ten zlořečený "neformální" "poradní" MOSES...


[quote="pid:25867, uid:214"]MeSES a epidemiolog Petr Smejkal[/quote] Ajta krajta. Zase ten zlořečený "neformální" "poradní" MOSES...
445
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept