Zahraniční analytici
Činnost Pjakina nemá ve skutečnosti nic společného s KSB a jeho analytika není aplikací KSB

Aj keby Pjakin bol napojený na nepriateľský egregor tak treba ísť podľa príncípu:


Je potrebné aby sme si uvedomili že na otrávenie veľkého množstva voda stačí pár kvapiek ropy. Pri koncepcii je potrebné na zvedenie z rieky Božej prozreteľnosti pár pecent klamstiev a preto:


Je potrebné čítať všetko, ale vyhodnocovať na základe 3. typu algoritmu riadenia.


Aj keby Pjakin bol napojený na nepriateľský egregor tak treba ísť podľa príncípu: Je potrebné aby sme si uvedomili že na otrávenie veľkého množstva voda stačí pár kvapiek ropy. Pri koncepcii je potrebné na zvedenie z rieky Božej prozreteľnosti pár pecent klamstiev a preto: Je potrebné čítať všetko, ale vyhodnocovať na základe 3. typu algoritmu riadenia.

Poněkud mne zaráží, že všichni mají co říci k Pjakinovi ze svého osobního hlediska, tj. přínos pro mne osobně ano či ne, ale už se nikdo nezamyslí nad tím, že jsou lidé, kteří o Pjakinovi a potažmo Koncepci nikdy neslyšeli, kteří si třeba právě včera poslechli jeho první video a v něčem je zaujalo, a kteří si třeba díky němu sednou a přečtou si Sad roste sám..?


Nezavání to tak trochu démonismem? Já už sám všechno vím a protože mne daný člověk nemůže už ničím víc obohatit a dokonce mne nudí, jak se v některých věcech neustále opakuje, tak vlastně jako analytik k ničemu není... (A ó hrůzo, ukazuje se, že není dokonalý!) Že já sám jsem si prošel obdobím, kdy mne zaujal a někam dál dovedl, už si nevzpomínám, nebo je mi to jedno (a třeba i k tomu, že najednou ty jeho nedokonalosti dokážu uvidět).


Nenapadlo vás, že Pjakin mezi jiným právě pracuje na šíření informací pro stále širší okruh lidí, kteří se k nim teprve dostávají?


A že někdo ustrne a nejde dál než k němu, není chyba Pjakinova, ale daného člověka. Souhlasím s Lin, že každý, kdo má lidem co říci a zaujme vás, vás může někam posunout a každý může mít jiné období, kdy mu který člověk co dá. O tom to přece je. O výměně informací o výměně názorů, to je to, co lidi posouvá dál... Rozhodně ne jejich omezování nebo striktní nařizování, toho poslouchej a toho ne...


Vždyť sama Koncepce je postavená na tom, že nic nemá být zakázáno, dokonce ani Mein Kampf. Lidé mají totiž být natolik vyspělí, aby dokázali zhodnotit, co čtou. Zakáže-li se nějaký materiál, omezí to i diskusi o něm. Diskusi, která by mohla i těm méně znalým a schopným odhalit další úhly pohledu, na které by sami nepřišli.


Poněkud mne zaráží, že všichni mají co říci k Pjakinovi ze svého osobního hlediska, tj. přínos pro mne osobně ano či ne, ale už se nikdo nezamyslí nad tím, že jsou lidé, kteří o Pjakinovi a potažmo Koncepci nikdy neslyšeli, kteří si třeba právě včera poslechli jeho první video a v něčem je zaujalo, a kteří si třeba díky němu sednou a přečtou si Sad roste sám..? Nezavání to tak trochu démonismem? Já už sám všechno vím a protože mne daný člověk nemůže už ničím víc obohatit a dokonce mne nudí, jak se v některých věcech neustále opakuje, tak vlastně jako analytik k ničemu není... (A ó hrůzo, ukazuje se, že není dokonalý!) Že já sám jsem si prošel obdobím, kdy mne zaujal a někam dál dovedl, už si nevzpomínám, nebo je mi to jedno (a třeba i k tomu, že najednou ty jeho nedokonalosti dokážu uvidět). Nenapadlo vás, že Pjakin mezi jiným právě pracuje na šíření informací pro stále širší okruh lidí, kteří se k nim teprve dostávají? A že někdo ustrne a nejde dál než k němu, není chyba Pjakinova, ale daného člověka. Souhlasím s Lin, že každý, kdo má lidem co říci a zaujme vás, vás může někam posunout a každý může mít jiné období, kdy mu který člověk co dá. O tom to přece je. O výměně informací o výměně názorů, to je to, co lidi posouvá dál... Rozhodně ne jejich omezování nebo striktní nařizování, toho poslouchej a toho ne... Vždyť sama Koncepce je postavená na tom, že nic nemá být zakázáno, dokonce ani Mein Kampf. Lidé mají totiž být natolik vyspělí, aby dokázali zhodnotit, co čtou. Zakáže-li se nějaký materiál, omezí to i diskusi o něm. Diskusi, která by mohla i těm méně znalým a schopným odhalit další úhly pohledu, na které by sami nepřišli.

Každý člověk má svůj vývoj, svůj osud a své poslaní a hlavně - každý v životě řešíme rozdílné úkoly. A k tomu potřebujeme i jiné informace, jiné okruhy a dokonce i jinaké podání. Naše trasy se setkávají v různě dlouhých průsečících - a nic z toho přece není chyba.

pred štyroma dňami som sa náhodou stretol s jedným moslimom - Alžírčan. Krátky rozhovor - zobral som si z toho to podstatné, čo povedal. Tu na západe žijú ľudia oddelene od seba. Majú problém - majú osobného psychiatra. Mám problém ja - zavolám otcovi a sa s ním porozprávam. Ja nepotrebujem psychiatra - mám otca.
O tri dni nato som mal možnosť stráviť 48 hodín s moslimom z Egypta. Od neho som sa dozvedel, čo to v skutočnosti znamená moslim. Mám informácie priamo od človeka, ktorý žije koránický Islam tak, ako ho v krátkosti prezentovala KSB. Viem, čo je pre nich dôležité, viem v čom majú slabinu (tento konkrétny človek jednoznačne áno), viem, že sa so skutočným koránickym muslimom dá spoluexistovať, pochopil som, prečo aj mnohé pôvodne kresťanky sú spokojné vo zväzku s moslimom, pritom vôbec nemusia prestúpiť na islam, ale kľudne môžu praktizovať kresťanstvo. Viem ako funguje Egypt i mnoho iného. Dozvedel som sa, pretože som ho rešpektoval a on na oplátku rešpektoval mňa. Viedli sme popri práci dlhé rozhovory, predovšetkým o spôsobe života a pravidlách pre život, ktorými sa moslim riadi. Moslim - to nie je len 5 x denne sa modliť, moslim to je aj úzkostlivá čistota a rešpektovanie iných, ktorí rešpektujú jeho. A oni skutočne aj v živote reálne napĺňajú Ježišovo: smädných napájať, hladných kŕmiť, chorých ošetrovať.
Ak sú bohatí, ich viera im prikazuje podeliť sa s chudobnými. Teraz žije v Rakúsku, no v Egypte má firmu. Kúpil býka, dal ho zarezať a rozporcovať na 100 balíčkov, ktoré rozdal tým chudobným.
Medzi skutočnými moslimami je veľmi málo ľudí chorých na rakovinu.
Väčšina ľudí, našich ľudí, mi odhaduje cca o 10 - 15 rokov menej. On sa pomýlil len o dva. Len o dva, lebo oni aj v skutočnosti si svojim spôsobom života uchovávajú svoju mladosť a vitalitu dlhšie, než náš "civilizovaný" spôsob života, a preto pre nich vonkajší vzhľad zdravého človeka, primeraný veku, nie je prekvapením, ale normálom..
Takže aj takto, trocha odbočiac od Pjakina, dávam najavo svoj súhlas s názorom Lin a Ireny.
Prosím, ak chce nieto reagovať na tému moslim, tak prosím v samostatnom vlákne, pretože toto vlákno je o Pjakinovi, ale v podstate ani nie o Pjakinovi, ale o tom, čo píše Lin a Irena.


[quote="pid:26116, uid:203"]Každý člověk má svůj vývoj, svůj osud a své poslaní a hlavně - každý v životě řešíme rozdílné úkoly. A k tomu potřebujeme i jiné informace, jiné okruhy a dokonce i jinaké podání. Naše trasy se setkávají v různě dlouhých průsečících - a nic z toho přece není chyba.[/quote] pred štyroma dňami som sa náhodou stretol s jedným moslimom - Alžírčan. Krátky rozhovor - zobral som si z toho to podstatné, čo povedal. Tu na západe žijú ľudia oddelene od seba. Majú problém - majú osobného psychiatra. Mám problém ja - zavolám otcovi a sa s ním porozprávam. Ja nepotrebujem psychiatra - mám otca. O tri dni nato som mal možnosť stráviť 48 hodín s moslimom z Egypta. Od neho som sa dozvedel, čo to v skutočnosti znamená moslim. Mám informácie priamo od človeka, ktorý žije koránický Islam tak, ako ho v krátkosti prezentovala KSB. Viem, čo je pre nich dôležité, viem v čom majú slabinu (tento konkrétny človek jednoznačne áno), viem, že sa so skutočným koránickym muslimom dá spoluexistovať, pochopil som, prečo aj mnohé pôvodne kresťanky sú spokojné vo zväzku s moslimom, pritom vôbec nemusia prestúpiť na islam, ale kľudne môžu praktizovať kresťanstvo. Viem ako funguje Egypt i mnoho iného. Dozvedel som sa, pretože som ho rešpektoval a on na oplátku rešpektoval mňa. Viedli sme popri práci dlhé rozhovory, predovšetkým o spôsobe života a pravidlách pre život, ktorými sa moslim riadi. Moslim - to nie je len 5 x denne sa modliť, moslim to je aj úzkostlivá čistota a rešpektovanie iných, ktorí rešpektujú jeho. A oni skutočne aj v živote reálne napĺňajú Ježišovo: smädných napájať, hladných kŕmiť, chorých ošetrovať. Ak sú bohatí, ich viera im prikazuje podeliť sa s chudobnými. Teraz žije v Rakúsku, no v Egypte má firmu. Kúpil býka, dal ho zarezať a rozporcovať na 100 balíčkov, ktoré rozdal tým chudobným. Medzi skutočnými moslimami je veľmi málo ľudí chorých na rakovinu. Väčšina ľudí, našich ľudí, mi odhaduje cca o 10 - 15 rokov menej. On sa pomýlil len o dva. Len o dva, lebo oni aj v skutočnosti si svojim spôsobom života uchovávajú svoju mladosť a vitalitu dlhšie, než náš "civilizovaný" spôsob života, a preto pre nich vonkajší vzhľad zdravého človeka, primeraný veku, nie je prekvapením, ale normálom.. Takže aj takto, trocha odbočiac od Pjakina, dávam najavo svoj súhlas s názorom Lin a Ireny. Prosím, ak chce nieto reagovať na tému moslim, tak prosím v samostatnom vlákne, pretože toto vlákno je o Pjakinovi, ale v podstate ani nie o Pjakinovi, ale o tom, čo píše Lin a Irena.

Jedna z vecí čo Pjakin vyčíta VPSSSR je že nič neprodukujú a to je pravda, či nie ?
Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú pofidérni , možno sa im nič produkovať nechce , alebo nič produkovať v duchu KSB nemôžu lebo KSB nechápu a sú podvodníci.
Ešte doplním to o Tartárii.
Všimol som si , že po novom je ten portál torchu iný ako bol kedysi.
Mne sa zdá akoby obmedzili , možno dokonca zanechali kritizovanie Pjakina a Putina a celkovo je tam iná rétorika.
Tak neviem....hm.
K Pjakinovy a kamere :
Je pekné že tam má kolegu analytika lenže on to hovorí nám nie jemu.
Otázky mu pokladajú ľudia a tí sú za obrazvokou , "v kamere " :-)
Samozrejme je to jedno , len ma to zaujímalo. Som rád , že sa vôbec snaží.


Jedna z vecí čo Pjakin vyčíta VPSSSR je že nič neprodukujú a to je pravda, či nie ? Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú pofidérni , možno sa im nič produkovať nechce , alebo nič produkovať v duchu KSB nemôžu lebo KSB nechápu a sú podvodníci. Ešte doplním to o Tartárii. Všimol som si , že po novom je ten portál torchu iný ako bol kedysi. Mne sa zdá akoby obmedzili , možno dokonca zanechali kritizovanie Pjakina a Putina a celkovo je tam iná rétorika. Tak neviem....hm. K Pjakinovy a kamere : Je pekné že tam má kolegu analytika lenže on to hovorí nám nie jemu. Otázky mu pokladajú ľudia a tí sú za obrazvokou , "v kamere " :-) Samozrejme je to jedno , len ma to zaujímalo. Som rád , že sa vôbec snaží.
Upravené 23. 7. 2021 o 21:45

Aby toto vlákno nebylo zbytečně natahováno , tak to shrnu .
Většina se vyjádřila ve smyslu , nenechám se ovlivňovat v tom , kde, jak a jaké informace budu nadále sledovat a preferovat .
Tím je vše řečeno a jakékoliv další natahování , na tom nic nezmění .
V současném zrychleném procesním čase , je potřeba sledovat a vyhodnocovat o to víc , oč je méně nepotřebné zajímat se o nepodstatnou věc , do které si většina tak jako tak nenechá kecat .


Aby toto vlákno nebylo zbytečně natahováno , tak to shrnu . Většina se vyjádřila ve smyslu , nenechám se ovlivňovat v tom , kde, jak a jaké informace budu nadále sledovat a preferovat . Tím je vše řečeno a jakékoliv další natahování , na tom nic nezmění . V současném zrychleném procesním čase , je potřeba sledovat a vyhodnocovat o to víc , oč je méně nepotřebné zajímat se o nepodstatnou věc , do které si většina tak jako tak nenechá kecat .
Upravené 23. 7. 2021 o 21:36

@Hox
Zdravia ti Hox. Tú v diskusii som narazil na informáciu podľa ktorej študuješ Abrahámske náboženstvá. Začal si študovať aj strom života z Kabaly? Vôbec nemienim posudzovať teba alebo tvoje názory. Mám radšej ak so mnou nesúhlasia tak sa môžeme v diskusii posunúť ďalej ako keby sme si vzájomne iba pritakavali. No naozaj by som rád vedel či sa zaoberáš tým stromom života.
S pozdravom Peter.

@Hox Zdravia ti Hox. Tú v diskusii som narazil na informáciu podľa ktorej študuješ Abrahámske náboženstvá. Začal si študovať aj strom života z Kabaly? Vôbec nemienim posudzovať teba alebo tvoje názory. Mám radšej ak so mnou nesúhlasia tak sa môžeme v diskusii posunúť ďalej ako keby sme si vzájomne iba pritakavali. No naozaj by som rád vedel či sa zaoberáš tým stromom života. S pozdravom Peter.

Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú to podvodníci , pretože podvodníci KSB nechápu a tým pádom nič produkovať nemôžu.

Martin, toto si naozaj prehnal. Ako autori KSB nechápu KSB? Kto potom napísal Mŕtvu vodu a všetky ostatné knihy? (čítal si ich vôbec?)
Nebohý Zaznobin napísal len niekoľko prác týkajúcich sa Puškinovej tvorby a spolupodielal sa aj na "Ekonomika inovačného rozvoja". Väčšinu kníh (ich drvivú časť) písal Veličko (je to poznať z jeho pisateľského štýlu a spôsobu vyjadrovania). Ten Veličko, ktorého Pjakin nepriamo kritizuje (totiž Veličko písal tú analytiku o dôchodkovej reforme).
Ak VP ZSSR vydáva málo publikácii a minimum tej "o tekuščem momente" (t.j. VF analytika), tak je to preto, že má na to nejaký dôvod a nie preto, že nerozumie KSB...!


[quote="pid:26177, uid:324"]Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú to podvodníci , pretože podvodníci KSB nechápu a tým pádom nič produkovať nemôžu.[/quote] Martin, toto si naozaj prehnal. Ako autori KSB nechápu KSB? Kto potom napísal Mŕtvu vodu a všetky ostatné knihy? (čítal si ich vôbec?) Nebohý Zaznobin napísal len niekoľko prác týkajúcich sa Puškinovej tvorby a spolupodielal sa aj na "Ekonomika inovačného rozvoja". Väčšinu kníh (ich drvivú časť) písal Veličko (je to poznať z jeho pisateľského štýlu a spôsobu vyjadrovania). Ten Veličko, ktorého Pjakin nepriamo kritizuje (totiž Veličko písal tú analytiku o dôchodkovej reforme). Ak VP ZSSR vydáva málo publikácii a minimum tej "o tekuščem momente" (t.j. VF analytika), tak je to preto, že má na to nejaký dôvod a nie preto, že nerozumie KSB...!
Upravené 23. 7. 2021 o 22:04

každý, kdo má lidem co říci a zaujme vás, vás může někam posunout


Moc děkuju, Ireno. No a protože i já byla (jsem) Pjakinův kritik, dlužím sem, co mi naopak Pjakin dal = za co mu vděčím.
Pjakin mi na svých analýzách ukázal, jak v praxi zacházet s informacemi kolem nás. Informacemi z médií a to dokonce i bulvárních. Jak si poskládat obrázek, co je "šum svistu" a co "pevný kámen". A to vůbec není málo.
Prakticky celý vývoj témat Leva-netu (a následných fór) měl pro mě význam, protože jakoby mě stávající téma připravovalo na to budoucí.


[quote="pid:26159, uid:125"]každý, kdo má lidem co říci a zaujme vás, vás může někam posunout[/quote] Moc děkuju, Ireno. No a protože i já byla (jsem) Pjakinův kritik, dlužím sem, co mi naopak Pjakin dal = za co mu vděčím. Pjakin mi na svých analýzách ukázal, jak v praxi zacházet s informacemi kolem nás. Informacemi z médií a to dokonce i bulvárních. Jak si poskládat obrázek, co je "šum svistu" a co "pevný kámen". A to vůbec není málo. Prakticky celý vývoj témat Leva-netu (a následných fór) měl pro mě význam, protože jakoby mě stávající téma připravovalo na to budoucí.

Tak ste sa tu podaktori vyfarbili... dobre vediet. Konflikt zacal po dochodkovej analyze od VP zo strany Pjakina, tyzden co tyzden pritvrdzoval a Velicko len reagoval na neunosnu a neopravnenu kritiku. Ak VP napisal analyzu na dochodkovu reformu tak na to mal dovod, cim netvrdim ze su neomylni a nema pravdu aj Pjakin. Ten ale neustale robi Putinovi kult osobnosti ako kedysi robili Stalinovi a vieme ako to dopadlo. VP formuluje konstruktivnu kritiku aj na Putina a nakoniec sa dostalo aj Pjakinovi. Dost pochybujem, ze by si Velicko robil svojvolu pod menom VP, ak sa nechce stretnut s mystickou odplatou. A treba podotknut, ze knihy Pjakina su o uroven nizsie z metodologickeho hladiska oproti VP. Suhlasim s Jardobom, tiez vidim v mnohych textoch Velickov rukopis. Ale hlavne ze demoni nazyvaju demonom Cloveka, ktoremu nesiahaju ani po paty.
Pjakin objektivne spravil chybu, nie kritikou tej analyzy ale vytahovanim a prekrutenim inych textov... ake dovody ho k tomu viedli a ci to bol cudzi zasah je otazne.
Urcite bola snaha rozlozit skupinu VP zvnutra a Pjakin mohol posluzit tym, ze ho egregorialne ovladli lebo sebaovladanim nedisponuje. Dokazom je to, ze v navale emocii straca nit co sa cloveku, ktory vie uriadit vnutorne aj vonkajsie procesy stat nemoze. Potom je logicke preco prestali publikovat prace.
Tym nechcem Pjakina zhadzovat, jeho vedomosti su obrovske ale je najslabsou castou konceptualneho hnutia. Hovorit striebro, mlcati zlato. Ved podla DVTR ale aj bojovych umeni, ako chces riadit okolie ked nedokazes uriadit sam seba... v urcitej miere sa to da, ale za hranicou budu odchylky.


Tak ste sa tu podaktori vyfarbili... dobre vediet. Konflikt zacal po dochodkovej analyze od VP zo strany Pjakina, tyzden co tyzden pritvrdzoval a Velicko len reagoval na neunosnu a neopravnenu kritiku. Ak VP napisal analyzu na dochodkovu reformu tak na to mal dovod, cim netvrdim ze su neomylni a nema pravdu aj Pjakin. Ten ale neustale robi Putinovi kult osobnosti ako kedysi robili Stalinovi a vieme ako to dopadlo. VP formuluje konstruktivnu kritiku aj na Putina a nakoniec sa dostalo aj Pjakinovi. Dost pochybujem, ze by si Velicko robil svojvolu pod menom VP, ak sa nechce stretnut s mystickou odplatou. A treba podotknut, ze knihy Pjakina su o uroven nizsie z metodologickeho hladiska oproti VP. Suhlasim s Jardobom, tiez vidim v mnohych textoch Velickov rukopis. Ale hlavne ze demoni nazyvaju demonom Cloveka, ktoremu nesiahaju ani po paty. Pjakin objektivne spravil chybu, nie kritikou tej analyzy ale vytahovanim a prekrutenim inych textov... ake dovody ho k tomu viedli a ci to bol cudzi zasah je otazne. Urcite bola snaha rozlozit skupinu VP zvnutra a Pjakin mohol posluzit tym, ze ho egregorialne ovladli lebo sebaovladanim nedisponuje. Dokazom je to, ze v navale emocii straca nit co sa cloveku, ktory vie uriadit vnutorne aj vonkajsie procesy stat nemoze. Potom je logicke preco prestali publikovat prace. Tym nechcem Pjakina zhadzovat, jeho vedomosti su obrovske ale je najslabsou castou konceptualneho hnutia. Hovorit striebro, mlcati zlato. Ved podla DVTR ale aj bojovych umeni, ako chces riadit okolie ked nedokazes uriadit sam seba... v urcitej miere sa to da, ale za hranicou budu odchylky.

VP ZSSR vydáva málo publikácii
Malo publikacii ... a biblia je jedna a staci, aj koran je jeden a staci. Knihy KSB obsahuju take mnozstvo informacii, ze je tazko si osvijit vsetko za 10 rokov.... a niekto by uz chcel dalsie publikacie. A aky zmysel ma pisat dalsie knihy o tom ako funguje spalovaci motor, ked si ludstvo nedokazalo osvojit ani to ako funguje diferencial v naprave? Zaznobin hovoril velmi zaujimave veci aj o noosfere a duchovnych veciach, ale azda uz dozrela spolocnost na take knihy? Dokazala by pochopit, keby jej tu teraz niekto zacal vykladat o noosfere, biopoli atd? A kto ma pisat take knihy? Ti co pisali KSB boli oduceny na vzdelavacom systeme komunistov. To sa dalo oznacit za vzdelavaci system. A co produkuje dnesny "vzdelavaci system", ktory je X krat slabsi ako ten za komunistov? Vsetko ma svoj cas. Mozno daslimi co napisu nove knihy KSB bude prave @Martin a cakame na neho kym vsetko pojme a nasledne doplni nove veci.

[quote="pid:26184, uid:6"]VP ZSSR vydáva málo publikácii[/quote]Malo publikacii ... a biblia je jedna a staci, aj koran je jeden a staci. Knihy KSB obsahuju take mnozstvo informacii, ze je tazko si osvijit vsetko za 10 rokov.... a niekto by uz chcel dalsie publikacie. A aky zmysel ma pisat dalsie knihy o tom ako funguje spalovaci motor, ked si ludstvo nedokazalo osvojit ani to ako funguje diferencial v naprave? Zaznobin hovoril velmi zaujimave veci aj o noosfere a duchovnych veciach, ale azda uz dozrela spolocnost na take knihy? Dokazala by pochopit, keby jej tu teraz niekto zacal vykladat o noosfere, biopoli atd? A kto ma pisat take knihy? Ti co pisali KSB boli oduceny na vzdelavacom systeme komunistov. To sa dalo oznacit za vzdelavaci system. A co produkuje dnesny "vzdelavaci system", ktory je X krat slabsi ako ten za komunistov? Vsetko ma svoj cas. Mozno daslimi co napisu nove knihy KSB bude prave @Martin a cakame na neho kym vsetko pojme a nasledne doplni nove veci.
Upravené 23. 7. 2021 o 23:02

o Tartárii


Ked dokazes citat Laubertove bajky, tak mas asi problem so zdravym usudkom. Netreba ani hadat, kto tu necita knihy KSB ale potom sa pytam, co robite na fore pod tymto menom ked nemate zaujem osvojovat si metodologiu poznania a tvorivosti?


[quote="pid:26177, uid:324"]o Tartárii[/quote] Ked dokazes citat Laubertove bajky, tak mas asi problem so zdravym usudkom. Netreba ani hadat, kto tu necita knihy KSB ale potom sa pytam, co robite na fore pod tymto menom ked nemate zaujem osvojovat si metodologiu poznania a tvorivosti?

Vždyť sama Koncepce je postavená na tom, že nic nemá být zakázáno, dokonce ani Mein Kampf. Lidé mají totiž být natolik vyspělí, aby dokázali zhodnotit, co čtou. Zakáže-li se nějaký materiál, omezí to i diskusi o něm.

A presne to robi Pjakin na konci svojich videi, cize svoj kosiar asi povazuje za nesvojpravny.


[quote="pid:26159, uid:125"]Vždyť sama Koncepce je postavená na tom, že nic nemá být zakázáno, dokonce ani Mein Kampf. Lidé mají totiž být natolik vyspělí, aby dokázali zhodnotit, co čtou. Zakáže-li se nějaký materiál, omezí to i diskusi o něm.[/quote] A presne to robi Pjakin na konci svojich videi, cize svoj kosiar asi povazuje za nesvojpravny.

Ked dokazes citat Laubertove bajky, tak mas asi problem so zdravym usudkom.
Ale ale , ved kazdy musi najprv stravit informaciu a az potom z nej vyvedie dosledok. Aj pre mna laubertove bajky boli velmi vyzivne isty cas, ale potom prisiel cas pohnut sa dalej. Zahrnut ich do mozaiky, pripadne zahodit, co bolo vadne. Mozem povedat, ze aj daco ostalo, dakde sa laubert trafil, aj ked je toho malo. Ale nikomu netreba brat moznost, studovat, ist za cim ho taha. Ved predsa kazdy si musel prejst urcitou cestou, kym dosiel k poznatkom, ktore prave ma. A samozrejme, ze ta cesta bola klukata. Teraz po par rokoch mozeme byt "mudri" ale co clovek, co este nestihol to vsetko nastudovat? Budeme ho oznacovat za hlupaka? To snad nie. Mozeme ho naviest, pomoct mu v badani, ale urcite nie odsudzovat.


[quote="pid:26195, uid:252"]Ked dokazes citat Laubertove bajky, tak mas asi problem so zdravym usudkom.[/quote]Ale ale , ved kazdy musi najprv stravit informaciu a az potom z nej vyvedie dosledok. Aj pre mna laubertove bajky boli velmi vyzivne isty cas, ale potom prisiel cas pohnut sa dalej. Zahrnut ich do mozaiky, pripadne zahodit, co bolo vadne. Mozem povedat, ze aj daco ostalo, dakde sa laubert trafil, aj ked je toho malo. Ale nikomu netreba brat moznost, studovat, ist za cim ho taha. Ved predsa kazdy si musel prejst urcitou cestou, kym dosiel k poznatkom, ktore prave ma. A samozrejme, ze ta cesta bola klukata. Teraz po par rokoch mozeme byt "mudri" ale co clovek, co este nestihol to vsetko nastudovat? Budeme ho oznacovat za hlupaka? To snad nie. Mozeme ho naviest, pomoct mu v badani, ale urcite nie odsudzovat.
Upravené 23. 7. 2021 o 23:08

@popolvar Severní Afrika nebo i mírnější, ale na nás stále dost "živé" Turecko...
Nu, určitě jsou věci, ze kterých bychom se od nich mohli poučit, nicméně...
Nezlob se, ale takoví, jak popisuješ, většinově opravdu nejsou. A nebo respektive pokud říkáš A, tak neříkáš B, C, D...

Obrovská masa lidí se řídí tím, co je u nich normální a je spousta věcí, které jsou opravdu daleko za hranicí toho, co my bychom považovali za normální a hlavně morální...


Jak je v muslimském světě zacházeno se ženami, ale i se zvířaty nebo kýmkoliv slabším, to se málokdy muslim pochlubí.
Statisticky mezi nimi vždy budou Lidé, to je jasné. Proto, když se bavím s někým, koho neznám, nediskvalifikuji ho předem jen podle toho, že se jmenuje Ahmed (nedávno jsem s jedním krátce mluvil, ale kromě toho, že rád fotí brouky, jsem se víc dozvědět nestihl), ale přiznávám, že jsem podežřívavější.
Tyto (zacházení s ženami, zvířaty a obecně slabšími) a další problémy existují i mimo muslimský svět.
Například Indie, ale i další země. Pořád je ale mnohé, co se i od Indů můžeme naučit, to ano.


Abych byl spravedlivý, tak musím uznat, že i v našich zemí je spousta lidí, které kdybychom od narození "zasadili" do stejných kultur, jenž v předešlých řádcích kritizuji, tak by plně využívali "výsad beztrestnosti", které jsou jim prostředím nabízeny.


Například jsem se i bavil s židem z Izraele, který vzhledově spíš vypadal na někoho, o kom bychom si pomysleli, že je muslim a nebál se například přiznat, že mnoho jeho soukmenovců je skutečně chamtivých.
Takových lidí si cením, zvlášť když vím, že to jsou lidé s dobrým srdcem.


Jenže pak je spousta lidí, která bude tvrdit, že zvěrstva, která z první ruky víte, že se v jejich zemi nebo oblasti dějí a nejsou výjimečná, se prý vůbec nedějí nebo jsou opravdu velice vzácná. (Asi tak jako vzácné vedlejší účinky "vakcín"...)
A pokud je vyargumentujete, tak stejně vše popřou, lžou a když poukážete na lež, najednou zjistíte, že vlastně vůbec milí a dobří nejsou...
A přitom byli na začátku tak milí a slušní......


Samozřejmě, přečíst si Korán a hledat v něm poučení, mi přijde zcela normální a v pořádku.


Ano, vím, že jsi psal, aby reakce na "muslima" lidé psali do jiného vlákna, ale došel jsem k závěru, že takové samostatné vlákno by spíše vyznělo jako výkřik do tmy a doufám, že mi to odpustíš. ;-)


@popolvar Severní Afrika nebo i mírnější, ale na nás stále dost "živé" Turecko... Nu, určitě jsou věci, ze kterých bychom se od nich mohli poučit, nicméně... Nezlob se, ale takoví, jak popisuješ, většinově opravdu nejsou. A nebo respektive pokud říkáš A, tak neříkáš B, C, D... Obrovská masa lidí se řídí tím, co je u nich normální a je spousta věcí, které jsou opravdu **daleko** za hranicí toho, co my bychom považovali za normální a hlavně morální... Jak je v muslimském světě zacházeno se ženami, ale i se zvířaty nebo kýmkoliv slabším, to se málokdy muslim pochlubí. Statisticky mezi nimi vždy budou Lidé, to je jasné. Proto, když se bavím s někým, koho neznám, nediskvalifikuji ho předem jen podle toho, že se jmenuje Ahmed (nedávno jsem s jedním krátce mluvil, ale kromě toho, že rád fotí brouky, jsem se víc dozvědět nestihl), ale přiznávám, že jsem podežřívavější. Tyto (zacházení s ženami, zvířaty a obecně slabšími) a další problémy existují i mimo muslimský svět. Například Indie, ale i další země. Pořád je ale mnohé, co se i od Indů můžeme naučit, to ano. Abych byl spravedlivý, tak musím uznat, že i v našich zemí je spousta lidí, které kdybychom od narození "zasadili" do stejných kultur, jenž v předešlých řádcích kritizuji, tak by plně využívali "výsad beztrestnosti", které jsou jim prostředím nabízeny. Například jsem se i bavil s židem z Izraele, který vzhledově spíš vypadal na někoho, o kom bychom si pomysleli, že je muslim a nebál se například přiznat, že mnoho jeho soukmenovců je skutečně chamtivých. Takových lidí si cením, zvlášť když vím, že to jsou lidé s dobrým srdcem. Jenže pak je spousta lidí, která bude tvrdit, že zvěrstva, která z první ruky víte, že se v jejich zemi nebo oblasti dějí a nejsou výjimečná, se prý vůbec nedějí nebo jsou opravdu velice vzácná. (Asi tak jako vzácné vedlejší účinky "vakcín"...) A pokud je vyargumentujete, tak stejně vše popřou, lžou a když poukážete na lež, najednou zjistíte, že vlastně vůbec milí a dobří nejsou... A přitom byli na začátku tak milí a slušní...... Samozřejmě, přečíst si Korán a hledat v něm poučení, mi přijde zcela normální a v pořádku. Ano, vím, že jsi psal, aby reakce na "muslima" lidé psali do jiného vlákna, ale došel jsem k závěru, že takové samostatné vlákno by spíše vyznělo jako výkřik do tmy a doufám, že mi to odpustíš. ;-)

Celovek, co su to za nezmysly ze Pjakin robi Putinovi kult osobnosti??? Ved ho tiez kritizoval, myslim ked nechal prepustit Savcenkovu. Povedal, ze je to chyba, ale na druhu stranu povedal, ze nevidi do vsetkych detailov, preco sa tak Putin rozhodol.


A uz prestante riesit a rozdelovat na zaklade banalit, teraz je cas sa zjednotit, neminajte energiu na "blbosti", tu ide momentalne o nase Cesko-Slovensko preboha!!!


Hox a spol, co ste prisli rypat do tejto absolutne nevhodnej doby, teraz zachranujte nase krajiny a chodte osobne konat a nie tu vypisovat! Toto je cista provokacia a ste, zial, musim to povedat na rovinu - provokateri! Ja sa aspon snazim zucastnit na vsetkych protestoch, lebo vidim, ze maju zmysel, kedze nasi politici su priposrati zo zopar ludi...


Na tieto vase zbytocne hadky bude cas po tom, az to vsetko utichne...


Komara preciedzate a tavu prehltate!


Celovek, co su to za nezmysly ze Pjakin robi Putinovi kult osobnosti??? Ved ho tiez kritizoval, myslim ked nechal prepustit Savcenkovu. Povedal, ze je to chyba, ale na druhu stranu povedal, ze nevidi do vsetkych detailov, preco sa tak Putin rozhodol. A uz prestante riesit a rozdelovat na zaklade banalit, teraz je cas sa zjednotit, neminajte energiu na "blbosti", tu ide momentalne o nase Cesko-Slovensko preboha!!! Hox a spol, co ste prisli rypat do tejto absolutne nevhodnej doby, teraz zachranujte nase krajiny a chodte osobne konat a nie tu vypisovat! Toto je cista provokacia a ste, zial, musim to povedat na rovinu - provokateri! Ja sa aspon snazim zucastnit na vsetkych protestoch, lebo vidim, ze maju zmysel, kedze nasi politici su priposrati zo zopar ludi... Na tieto vase zbytocne hadky bude cas po tom, az to vsetko utichne... Komara preciedzate a tavu prehltate!

Teraz po par rokoch mozeme byt "mudri" ale co clovek, co este nestihol to vsetko nastudovat?

Ved pise, ze ho sleduje dlhsi cas takze ak vidi v jeho clankoch nejaky progres, tak je zrejme ze metodologiu neovlada. Smerovalo to ale na vsetkych, iste sa tu najdu aj taki co prispievaju roky ale neprecitali ani jednu knihu. Ja som si na vodu neodvazil napisat dokial som nemal aspon tri knizky precitane a na Palesovu stranku len pre priklad tiez nepustia prispievat hocikoho lebo to dopadne presne takto. Potom to nie je ksbforum ale forum.


[quote="pid:26197, uid:106"]Teraz po par rokoch mozeme byt "mudri" ale co clovek, co este nestihol to vsetko nastudovat?[/quote] Ved pise, ze ho sleduje dlhsi cas takze ak vidi v jeho clankoch nejaky progres, tak je zrejme ze metodologiu neovlada. Smerovalo to ale na vsetkych, iste sa tu najdu aj taki co prispievaju roky ale neprecitali ani jednu knihu. Ja som si na vodu neodvazil napisat dokial som nemal aspon tri knizky precitane a na Palesovu stranku len pre priklad tiez nepustia prispievat hocikoho lebo to dopadne presne takto. Potom to nie je ksbforum ale forum.

Ja sa aspon snazim zucastnit na vsetkych protestoch, lebo vidim, ze maju zmysel, kedze nasi politici su priposrati zo zopar ludi...

Rob ako chapes a citis, ja som bol za hlupaka ked som ludom hovoril aby nechodili na celoplosne testovanie a dalsie postupne etapy fasizacie spolocnosti tak nech si to teraz uziju, zial ina liecba pre nich nejestvuje. Kazdopadne 1.9.sa vidime, to je realny protest nie seansy stovky ludi co su vsetkym akurat na smiech. A nevidim to tak priaznivo s psychikou slovakov, ak to vlada ustoji tak sa 70 az 80% ovcanov opat vsetkemu na jesen podvoli a pockame si na riadny socialny vybuch.


Co sa tyka provokaterov, tak tych si vynechal a oznacil mna a Hoxa... mna by tuto temu nenapadlo otvarat, lebo v nej mam jasno a tak hodnotim kazdeho kto ovlada aspon scasti metodologiu ale ked tu niekto zacne vykrikovat o demonizme, a k tomu "konceptualne" doda ze to nema cim podopriet a pod. tak nemozem zostat ticho. Ja tych provokaterov nebudem menovat, ale vacsinou sa zmozu len na minusove hodnotenia alebo gifko... ked chce niekto spinit VP nech to robi pred svojim prahom. Tu je ale zjavne nieco v neporiadku, ked to nikomu nepride zle. Na starej vode by taketo vystupy nepresli, lebo by komunita zasiahla. Tak co rebjata, kedy zaciname s citanim hrubych knih? Ci sme tu len na okrasu, alebo na ostaru...


[quote="pid:26203, uid:200"]Ja sa aspon snazim zucastnit na vsetkych protestoch, lebo vidim, ze maju zmysel, kedze nasi politici su priposrati zo zopar ludi...[/quote] Rob ako chapes a citis, ja som bol za hlupaka ked som ludom hovoril aby nechodili na celoplosne testovanie a dalsie postupne etapy fasizacie spolocnosti tak nech si to teraz uziju, zial ina liecba pre nich nejestvuje. Kazdopadne 1.9.sa vidime, to je realny protest nie seansy stovky ludi co su vsetkym akurat na smiech. A nevidim to tak priaznivo s psychikou slovakov, ak to vlada ustoji tak sa 70 az 80% ovcanov opat vsetkemu na jesen podvoli a pockame si na riadny socialny vybuch. Co sa tyka provokaterov, tak tych si vynechal a oznacil mna a Hoxa... mna by tuto temu nenapadlo otvarat, lebo v nej mam jasno a tak hodnotim kazdeho kto ovlada aspon scasti metodologiu ale ked tu niekto zacne vykrikovat o demonizme, a k tomu "konceptualne" doda ze to nema cim podopriet a pod. tak nemozem zostat ticho. Ja tych provokaterov nebudem menovat, ale vacsinou sa zmozu len na minusove hodnotenia alebo gifko... ked chce niekto spinit VP nech to robi pred svojim prahom. Tu je ale zjavne nieco v neporiadku, ked to nikomu nepride zle. Na starej vode by taketo vystupy nepresli, lebo by komunita zasiahla. Tak co rebjata, kedy zaciname s citanim hrubych knih? Ci sme tu len na okrasu, alebo na ostaru...
Upravené 24. 7. 2021 o 00:20

že má na to nejaký dôvod


O kterém nikdo nic neví a nic neřekne - co je šeptem to je čertem - hermetizace. My něco víme, ale nemůžeme Vám to říci. Dále práce prediktora je neustále vytvářet a reagovat na měnící se podmínky a určovat směr, protože naše poznání neustále roste a vznikají nové faktory prostředí. Tohle je ve stylu už jsme vše řekli, teď je to na Vás, svoji práci jsme udělali. Život je neustálý tok, práce není nikdy hotova ve smyslu už není co dělat, trochu to připomíná situaci, kdy žreci v minulosti občinnou společnost opustili a nechali na pospas biblické koncepci.


Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv.


Poznámka:
Něco jiného by bylo, kdyby nějak srozumitelně tu fázi vysvětlili - teď je fáze, kdy se musí nové koncepce uchytit a rozšířit. A případně psát práce jak ten proces urychlovat. Nebo lidé musí vytvářet různé vlastní vnitřní prediktory ve větším množstvím apod... Nějak tu situaci vysvětlit a dát do souvislostí a ne jenom nechat to na dohadech - "asi mají nějaký důvod". Skrytí před nepříteli koncepce neberu, základy koncepce a současné základní směrování musí být každé bytosti zřejmé a srozumitelné - ochrana je že to ví každý a ne, že to ví jenom ti "správní" - jinak spadneme do stejné matrice - pletichaření - nebo čekat jak dopadnou klanové boje - tohle je nadřazené a nemůže se to podřizovat, ale naopak neustále šířit navzdory snahám otrokářů.


[quote="pid:26184, uid:6"]že má na to nejaký dôvod[/quote] O kterém nikdo nic neví a nic neřekne - co je šeptem to je čertem - hermetizace. My něco víme, ale nemůžeme Vám to říci. Dále práce prediktora je neustále vytvářet a reagovat na měnící se podmínky a určovat směr, protože naše poznání neustále roste a vznikají nové faktory prostředí. Tohle je ve stylu už jsme vše řekli, teď je to na Vás, svoji práci jsme udělali. Život je neustálý tok, práce není nikdy hotova ve smyslu už není co dělat, trochu to připomíná situaci, kdy žreci v minulosti občinnou společnost opustili a nechali na pospas biblické koncepci. Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv. Poznámka: Něco jiného by bylo, kdyby nějak srozumitelně tu fázi vysvětlili - teď je fáze, kdy se musí nové koncepce uchytit a rozšířit. A případně psát práce jak ten proces urychlovat. Nebo lidé musí vytvářet různé vlastní vnitřní prediktory ve větším množstvím apod... Nějak tu situaci vysvětlit a dát do souvislostí a ne jenom nechat to na dohadech - "asi mají nějaký důvod". Skrytí před nepříteli koncepce neberu, základy koncepce a současné základní směrování musí být každé bytosti zřejmé a srozumitelné - ochrana je že to ví každý a ne, že to ví jenom ti "správní" - jinak spadneme do stejné matrice - pletichaření - nebo čekat jak dopadnou klanové boje - tohle je nadřazené a nemůže se to podřizovat, ale naopak neustále šířit navzdory snahám otrokářů.
Upravené 24. 7. 2021 o 04:35

https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200402_About-the-activities-of-VVPyakin.pdf


zopar stran je prelozenych pre nerustinarov, ale mal by to chapat sam kazdy kto precital zmienene Zaklady sociologie...


Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv.


ako chce tazit a z akych autorskych prav, ked tie nejestvuju? buduju si na tom biznis alebo zakladaju politicku stranu? alebo co na teba posobi?


O kterém nikdo nic neví a nic neřekne - co je šeptem to je čertem - hermetizace. My něco víme, ale nemůžeme Vám to říci.


ci uz je v tom dobry alebo zly umysel, su to len nase domnienky. ktora struktura verejne ohlasuje svoje plany? dokial sa nevyjadri autorsky kolektiv, ak este vobec existuje tak je to irelevantne.


https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200402_About-the-activities-of-VVPyakin.pdf zopar stran je prelozenych pre nerustinarov, ale mal by to chapat sam kazdy kto precital zmienene Zaklady sociologie... [quote="pid:26219, uid:426"]Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv.[/quote] ako chce tazit a z akych autorskych prav, ked tie nejestvuju? buduju si na tom biznis alebo zakladaju politicku stranu? alebo co na teba posobi? [quote="pid:26219, uid:426"]O kterém nikdo nic neví a nic neřekne - co je šeptem to je čertem - hermetizace. My něco víme, ale nemůžeme Vám to říci.[/quote] ci uz je v tom dobry alebo zly umysel, su to len nase domnienky. ktora struktura verejne ohlasuje svoje plany? dokial sa nevyjadri autorsky kolektiv, ak este vobec existuje tak je to irelevantne.

ci uz je v tom dobry alebo zly umysel, su to len nase domnienky. ... dokial sa nevyjadri autorsky kolektiv, ak este vobec existuje tak je to irelevantne.


Ak vedome alebo nevedome škodia, tak sa k tomu určite sami priznajú. Stačí počkať. smile


[quote="pid:26237, uid:252"]ci uz je v tom dobry alebo zly umysel, su to len nase domnienky. ... dokial sa nevyjadri autorsky kolektiv, ak este vobec existuje tak je to irelevantne.[/quote] Ak vedome alebo nevedome škodia, tak sa k tomu určite sami priznajú. Stačí počkať. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 24. 7. 2021 o 12:57

Útok je úspěšný ,chápající pochopili dávno, o čem tu je řeč, ale ti, co se přiblížili jako noví zájemci ? Asi otřes .
Už ani nechci zkoumat motivaci, ostatně ataman se moudře odmlčel a sleduje bojiště. Svoji roli (samozřejmě dobře myšlenou) splnil a další jeho účast je zbytečná. Místní česko-slovenský konceptuální Majdan. A že se to mydlí...Nejde o vítěze, jde o dostatek padlých a zraněných.
Fakt to půjdu vydejchat do lesa...


Útok je úspěšný ,chápající pochopili dávno, o čem tu je řeč, ale ti, co se přiblížili jako noví zájemci ? Asi otřes . Už ani nechci zkoumat motivaci, ostatně ataman se moudře odmlčel a sleduje bojiště. Svoji roli (samozřejmě dobře myšlenou) splnil a další jeho účast je zbytečná. Místní česko-slovenský konceptuální Majdan. A že se to mydlí...Nejde o vítěze, jde o dostatek padlých a zraněných. Fakt to půjdu vydejchat do lesa...

ktora struktura verejne ohlasuje svoje plany?


prediktor nemá mít žádné své plány, tak jak to chápu, a nemá žádnou strukturu na prosazování svých plánů, prediktor obyvatelům pouze sděluje: když se budete chovat takhle, povede to k takovému výsledku a když takhle k takovému výsledku, případně stanovit nějaké doporučení, které chování povede k nejlepšímu výsledku.


Není to přece o boji (to jsme v davo-elitární společnosti), ale o informování. Boj elit vede k skrývání informací před davem (protože dav je ten materiál, který bude obětován) a záchrana davu je v získání těch informací. Otázka je samozřejmě mnohem složitější, je to citlivá práce s informačním polem. Nicméně prediktor je od toho, aby alespoň označil co se děje, aby obyvatelstvo vědělo, alespoň v hrubých rysech se zorientovalo kam to směřuje a citlivé informace může zamlčet.


Po uvážení:
Bych část v předchozím mém příspěvku: " a nyní chce těžit z autorských práv", odebral, to mi ujelo. Vedla mě k tomu, informace, že se registrovala značka VP SSSR (ale neověřoval jsem ji).


Pseudo spor V.V.Pjakin versus VP SSSR jde trochu "mimo mě" (nevidím důvod se o to zajímat v praxi je spoustu sporů, kdy ani jednu stranu nemohu označit za špatnou a přesto jsi jdou po krku - to je otázka boha-centrismu a já-centrismu, přejít na boha-centrismus je práce na celý život, když výchova a kultura ladí psychiku na já-centrismus, např. další pseudo spor s konceptualcz.cz - za velké plus zdejšího souborného intelektu beru, že jsme neoznačili stránky autora, že jsou proti koncepci, i když on nás ano a zařadil zdejší stránky do imitace KSB), a svůj postoj k Pjakinovi jsem vyjádřil v prvním vlákně a nic se nezměnilo.


Nicméně mlčení VP SSSR mě tlačí v psychice a "mají proto nějaký důvod" mi nestačí.


[quote="pid:26237, uid:252"]ktora struktura verejne ohlasuje svoje plany?[/quote] prediktor nemá mít žádné své plány, tak jak to chápu, a nemá žádnou strukturu na prosazování svých plánů, prediktor obyvatelům pouze sděluje: když se budete chovat takhle, povede to k takovému výsledku a když takhle k takovému výsledku, případně stanovit nějaké doporučení, které chování povede k nejlepšímu výsledku. Není to přece o boji (to jsme v davo-elitární společnosti), ale o informování. Boj elit vede k skrývání informací před davem (protože dav je ten materiál, který bude obětován) a záchrana davu je v získání těch informací. Otázka je samozřejmě mnohem složitější, je to citlivá práce s informačním polem. Nicméně prediktor je od toho, aby alespoň označil co se děje, aby obyvatelstvo vědělo, alespoň v hrubých rysech se zorientovalo kam to směřuje a citlivé informace může zamlčet. Po uvážení: Bych část v předchozím mém příspěvku: " a nyní chce těžit z autorských práv", odebral, to mi ujelo. Vedla mě k tomu, informace, že se registrovala značka VP SSSR (ale neověřoval jsem ji). Pseudo spor V.V.Pjakin versus VP SSSR jde trochu "mimo mě" (nevidím důvod se o to zajímat v praxi je spoustu sporů, kdy ani jednu stranu nemohu označit za špatnou a přesto jsi jdou po krku - to je otázka boha-centrismu a já-centrismu, přejít na boha-centrismus je práce na celý život, když výchova a kultura ladí psychiku na já-centrismus, např. další pseudo spor s konceptualcz.cz - za velké plus zdejšího souborného intelektu beru, že jsme neoznačili stránky autora, že jsou proti koncepci, i když on nás ano a zařadil zdejší stránky do imitace KSB), a svůj postoj k Pjakinovi jsem vyjádřil v prvním vlákně a nic se nezměnilo. Nicméně mlčení VP SSSR mě tlačí v psychice a "mají proto nějaký důvod" mi nestačí.
Upravené 24. 7. 2021 o 13:23

Místní česko-slovenský konceptuální Majdan


mozno majdan a mozno ocista. ako sa kto k tomu postavi. ked sa chce niekto delit na pjakinovcov, petrovcov, velickovcov nech sa paci... len je smutne, ze sa ani ich odporucaniami neriadia a teoriu nemaju nastudovanu a do zivota ju neprenasaju. alebo ak ich citaju tak ich neprijmaju a nedoladuju...


 Cieľom Koncepcie spoločenskej bezpečnosti nie je vybudovanie alternatívneho biblickému, ešte
«vymakanejšieho» davo-«elitarizmu» v lokálnom alebo globálnom rozsahu na základe
vybudovania systému odhaľovania typov režimu psychiky a certifikácie obyvateľstva s následným
obmedzením práv tých, čo boli označení za «neĽudí», ale prechod ku globálnej kultúre
mnohonárodného ľudstva, v ktorej:
 nevratne Ľudský typ režimu psychiky je dosahovaný všetkými k začiatku puberty;
 strata Ľudského typu režimu psychiky pod vplyvom okolností sa v spoločnosti hodnotí ako jav
nedôstojný človeka;
 egregoriálna algoritmika je charakterizovaná slovami «súbornosť v Bohodŕžave»546 a realizuje
slobodu vôle všetkých a každého v riečisku Božieho Zámeru.
 Za typ režimu psychiky, v akom sa jednotlivec nachádza a koná, zodpovedá on sám (predovšetkým
pred svojim vlastným svedomím) a nie VP ZSSR, ani Boh alebo kto ešte. A práve z tohto dôvodu
sa žiadne procedúry (rituály) odhalenia typu režimu psychiky a certifikovania jednotlivcov v súlade
s požiadavkami Koncepcie spoločenskej bezpečnosti — neplánujú; neplánujú sa ani «školy Ľudí»
(nakoľko všeobecné princípy existujú, ale niet univerzálnych metodík absolvovania cesty od toho,
čím práve konkrétny jedinec je, až k Človeku súcemu). Toto všetko sa v KSB hodnotí ako
objektívne nepriateľské konanie, hoci nikomu sa nebráni poukazovať iným na ich správanie,
nedôstojné človeka, v základe ktorého leží neĽudský typ režimu psychiky, aby sa zamysleli nad
svojim životom a, prehodnotiac príčiny svojho správania, sa stali lepšími, alebo vysvetlili tomu čo
vyčíta, že sa mýli, a tým mu zároveň pomohli; nikomu sa nebráni v tom, aby pomáhal druhým pri
prechode k Ľudskému typu režimu psychiky alebo prijal takúto pomoc sám zo strany iných ľudí.


[quote="pid:26244, uid:57"]Místní česko-slovenský konceptuální Majdan[/quote] mozno majdan a mozno ocista. ako sa kto k tomu postavi. ked sa chce niekto delit na pjakinovcov, petrovcov, velickovcov nech sa paci... len je smutne, ze sa ani ich odporucaniami neriadia a teoriu nemaju nastudovanu a do zivota ju neprenasaju. alebo ak ich citaju tak ich neprijmaju a nedoladuju...  Cieľom Koncepcie spoločenskej bezpečnosti nie je vybudovanie alternatívneho biblickému, ešte «vymakanejšieho» davo-«elitarizmu» v lokálnom alebo globálnom rozsahu na základe vybudovania systému odhaľovania typov režimu psychiky a certifikácie obyvateľstva s následným obmedzením práv tých, čo boli označení za «neĽudí», ale prechod ku globálnej kultúre mnohonárodného ľudstva, v ktorej:  nevratne Ľudský typ režimu psychiky je dosahovaný všetkými k začiatku puberty;  strata Ľudského typu režimu psychiky pod vplyvom okolností sa v spoločnosti hodnotí ako jav nedôstojný človeka;  egregoriálna algoritmika je charakterizovaná slovami «súbornosť v Bohodŕžave»546 a realizuje slobodu vôle všetkých a každého v riečisku Božieho Zámeru.  Za typ režimu psychiky, v akom sa jednotlivec nachádza a koná, zodpovedá on sám (predovšetkým pred svojim vlastným svedomím) a nie VP ZSSR, ani Boh alebo kto ešte. A práve z tohto dôvodu sa žiadne procedúry (rituály) odhalenia typu režimu psychiky a certifikovania jednotlivcov v súlade s požiadavkami Koncepcie spoločenskej bezpečnosti — neplánujú; neplánujú sa ani «školy Ľudí» (nakoľko všeobecné princípy existujú, ale niet univerzálnych metodík absolvovania cesty od toho, čím práve konkrétny jedinec je, až k Človeku súcemu). Toto všetko sa v KSB hodnotí ako objektívne nepriateľské konanie, hoci nikomu sa nebráni poukazovať iným na ich správanie, nedôstojné človeka, v základe ktorého leží neĽudský typ režimu psychiky, aby sa zamysleli nad svojim životom a, prehodnotiac príčiny svojho správania, sa stali lepšími, alebo vysvetlili tomu čo vyčíta, že sa mýli, a tým mu zároveň pomohli; nikomu sa nebráni v tom, aby pomáhal druhým pri prechode k Ľudskému typu režimu psychiky alebo prijal takúto pomoc sám zo strany iných ľudí.

Já vám teda řeknu chlapi..že se na to nevykašlete už. Nejsem žádný odborník, ale tyhle hádky a neustálé vytrhávání z kontextu různé věty a neustálé vytahování různých analytiků a jejich proslovu a omylů , co z toho máte? Kdo Pjakina chce sledovat ať to dělá, kdo mu nevěří ať ho nesleduje. Každý se plete a dělá chyby. Podezírat ho z toho, že schválně špatně interpretuje různé události nemůžeme. Navíc sr všechno velmi rychle mění už dlouho a Zákon času se zrychluje. To musí mít určité osoby a síly radost...komu prospěje toto vlákno ? Jděte do háje, fakt. Hoxi a já být be tvé kůži tak se stydím. Tohle jsi chtěl, že jo..mohl jsi tušit a vědět co se tady strhne za odborné a bohužel jen teoretické debaty k ničemu.


Já vám teda řeknu chlapi..že se na to nevykašlete už. Nejsem žádný odborník, ale tyhle hádky a neustálé vytrhávání z kontextu různé věty a neustálé vytahování různých analytiků a jejich proslovu a omylů , co z toho máte? Kdo Pjakina chce sledovat ať to dělá, kdo mu nevěří ať ho nesleduje. Každý se plete a dělá chyby. Podezírat ho z toho, že schválně špatně interpretuje různé události nemůžeme. Navíc sr všechno velmi rychle mění už dlouho a Zákon času se zrychluje. To musí mít určité osoby a síly radost...komu prospěje toto vlákno ? Jděte do háje, fakt. Hoxi a já být be tvé kůži tak se stydím. Tohle jsi chtěl, že jo..mohl jsi tušit a vědět co se tady strhne za odborné a bohužel jen teoretické debaty k ničemu.

Jo a Hoxi něco takhle rozrejpat.a pak to nechat být ať se perou a žerou...to je teda něco. Jsem obyčejná ženská, ale tohle bych.si nikdy nedovolila, to je přes čáru. Když se ti Pjakin nelíbí a nesouhlasíš, nedivej se na něj. Ale nenavádej ostatní lidi.aby se nedívali. Já mu vděčím za to, že jsem dost pochopila a hlavně jsem sr začala zajímat co to je GP a kdo stojí za oponou..a za to jsem vděčná. A ty se na to vykašli, tímhle ses pro mne stal provokatér.


Jo a Hoxi něco takhle rozrejpat.a pak to nechat být ať se perou a žerou...to je teda něco. Jsem obyčejná ženská, ale tohle bych.si nikdy nedovolila, to je přes čáru. Když se ti Pjakin nelíbí a nesouhlasíš, nedivej se na něj. Ale nenavádej ostatní lidi.aby se nedívali. Já mu vděčím za to, že jsem dost pochopila a hlavně jsem sr začala zajímat co to je GP a kdo stojí za oponou..a za to jsem vděčná. A ty se na to vykašli, tímhle ses pro mne stal provokatér.

Souvislost ? Očista z čeho a očista koho ? Jeden z nás si asi spletl vlákno...


Souvislost ? Očista z čeho a očista koho ? Jeden z nás si asi spletl vlákno...

Celověk , copak ti to tlačí na psychiku , že máš zrazu taký rozjezd .
Na mne to působí , jako nástup dalšího hráče ze střídačky .
Osopuješ se s počtem přečtených materiálů . Jenže jen ve čtení to není . Ty informace je potřeba i zažít a zažité vpravovat do svého každodenního života .
Vykřikováním o tom , kolik materiálů-knih jsi přečetl , se sám přirovnáváš k oslu , který nosí náklad knih .
I ten může tvrdit , že má ke knihám velice blízko . Má od nich otlačený hřbet .


Celověk , copak ti to tlačí na psychiku , že máš zrazu taký rozjezd . Na mne to působí , jako nástup dalšího hráče ze střídačky . Osopuješ se s počtem přečtených materiálů . Jenže jen ve čtení to není . Ty informace je potřeba i zažít a zažité vpravovat do svého každodenního života . Vykřikováním o tom , kolik materiálů-knih jsi přečetl , se sám přirovnáváš k oslu , který nosí náklad knih . I ten může tvrdit , že má ke knihám velice blízko . Má od nich otlačený hřbet .

Me rika intuice Hoxi, ze Pjakin, i kdyz se nekdy unese, ale nedivim se mu, taky je to jenom clovek a je to prirozene, tak to popisuje, tak jak to je.
Ty jsi jeho videa zrusil, z Levanetu jsi si udelal svuj osobni blog, vodu zrusil uplne, ted ti tam nikdo nechodi, tak jsi zacal oxidovat se svyma komplexama z Pjakina tady.
Pjakin je popularni v Rusku, v Cesko-Slovensku a my vsichni jsme ti pomyleni, jenom ty jsi ten, co ho prokouk.Plus teda jeste mozna par ruskych antisemitu, co z nej udejaji zida.


Me rika intuice Hoxi, ze Pjakin, i kdyz se nekdy unese, ale nedivim se mu, taky je to jenom clovek a je to prirozene, tak to popisuje, tak jak to je. Ty jsi jeho videa zrusil, z Levanetu jsi si udelal svuj osobni blog, vodu zrusil uplne, ted ti tam nikdo nechodi, tak jsi zacal oxidovat se svyma komplexama z Pjakina tady. Pjakin je popularni v Rusku, v Cesko-Slovensku a my vsichni jsme ti pomyleni, jenom ty jsi ten, co ho prokouk.Plus teda jeste mozna par ruskych antisemitu, co z nej udejaji zida.

Osopuješ se s počtem přečtených materiálů .


To si sudruhu zle pochopil alebo nechces chapat. Jasne som napisal, ze som si nedovolil prispievat do vody dokial som nemal aspon zaklad osvojeny, tu sa to ale stava normou, kvalita diskusie isla od roku 2019 rapidne dole s v tom ohlade sa ani necudujem, ze ju Hox zrusil. Niektori tu zavádzaju, ze na levanete je Pjakin vymazany pricom zostali vsetky zverejnene preklady, ale to zostava akosi nepovsimnute.
Pouzil som mozno viac konfrontacny ton ako je na fore zvykom, ale mal som to za potrebne lebo hladkanim sa aki sme chlapaci sa daleko neposunieme a hlavne nie s trollmi, ktori sa v tejto teme pekne odhalili ale to je jedno, zajtra si mozu vytvorit dalsie profily. Ale ako napisal Adam, momentalne mame celkom ine problemy aj ked vsetko zo vsetkym suvisi a toto je svetonazorovy aspekt, takze bez napravy sa prejavi za cas niekde inde. Zarodok prerastie do velkej husenice. A na margo toho osla, nie kazdy kto pise lubivo a pekne aj skutocne haji vyssie zaujmy. Cesty do pekla su dlazdene dobrymi umyslami, kde umysel=neznalost riadiacich procesov. A moju osobu nespajaj s egocentrizmom, viem ze nic neviem. Som len student a tie knihy nemam zdaleka celostne osvojene ale dost na to aby som sa ohradil proti nekonceptualnosti na konceptualnom fore.


[quote="pid:26321, uid:185"]Osopuješ se s počtem přečtených materiálů .[/quote] To si sudruhu zle pochopil alebo nechces chapat. Jasne som napisal, ze som si nedovolil prispievat do vody dokial som nemal aspon zaklad osvojeny, tu sa to ale stava normou, kvalita diskusie isla od roku 2019 rapidne dole s v tom ohlade sa ani necudujem, ze ju Hox zrusil. Niektori tu zavádzaju, ze na levanete je Pjakin vymazany pricom zostali vsetky zverejnene preklady, ale to zostava akosi nepovsimnute. Pouzil som mozno viac konfrontacny ton ako je na fore zvykom, ale mal som to za potrebne lebo hladkanim sa aki sme chlapaci sa daleko neposunieme a hlavne nie s trollmi, ktori sa v tejto teme pekne odhalili ale to je jedno, zajtra si mozu vytvorit dalsie profily. Ale ako napisal Adam, momentalne mame celkom ine problemy aj ked vsetko zo vsetkym suvisi a toto je svetonazorovy aspekt, takze bez napravy sa prejavi za cas niekde inde. Zarodok prerastie do velkej husenice. A na margo toho osla, nie kazdy kto pise lubivo a pekne aj skutocne haji vyssie zaujmy. Cesty do pekla su dlazdene dobrymi umyslami, kde umysel=neznalost riadiacich procesov. A moju osobu nespajaj s egocentrizmom, viem ze nic neviem. Som len student a tie knihy nemam zdaleka celostne osvojene ale dost na to aby som sa ohradil proti nekonceptualnosti na konceptualnom fore.

Označení druhých soudruhu , je oblíbená činnost trolů , v nejedné diskusi . Používají to tehdy , když nemají co říct , ale chtějí se ozvat .


Označení druhých soudruhu , je oblíbená činnost trolů , v nejedné diskusi . Používají to tehdy , když nemají co říct , ale chtějí se ozvat .

Tak to jsem vážně nevěděl, že to byl takový marginál. Jen velká škoda, že ten skutečný tvůrčí kolektiv VP SSSR obdařený Rozlišením, to zdravé jádro jak se říká, po jeho smrti spáchal tu hromadnou rituální tvůrčí kastraci, uzavřel se na tři roky sám do sebe a do problematiky boje s Pjakinem.

Zaznobin sa skutočne venoval Puškinovej tvorbe a napísal analytickú prácu o Domiku v Kolomne, a niektoré ďalšie. V rámci VP ZSSR bol najväčším odborníkom na Puškina. Čo sa týka niektorých iných hrubých kníh, mnohé z nich som prekladal a na mnohých miestach som zaregistroval Veličkov štýl vyjadrovania aj niektoré jeho osobné udalosti zo života, ktoré spomínal na iných miestach. Je to cítiť, keď kniha má jedného homogénneho ducha a je písaná prevažne jedným človekom, hoci za vedomosťami toho človeka môže stáť dlhá kolektívna práca mnohých ľudí. Skrátka každý ma na niečo talent. Niekto má talent dať myšlienky mnohých ľudí zrozumiteľne na papier. Napríklad DVTR, tá je nepochybne robená polytandemovo. Tie definície skladalo viacero ľudí.


Čo sa týka pravidelných publikácii "o tekuščem momente", to je práve tá VF analytika k aktuálnym udalostiam, tak tie správy som moc nečítal, takže neviem posúdiť, kto ich mohol písať. Je možné, že aj Zaznobin. A je možné, že ako sa po Zaznobinovej smrti stal hovorcom Veličko, tak sa pustil aj do VF "tekuščeho momentu": hneď prvý bola kritika Dôchodkovej reformy a Putina, kde niektoré tvrdenia boli neadekvátne situácii, a dostal negatívnu spätnú väzbu od Pjakina.


Zaznobin aj Veličko sú NF analytici. Rozhodli sa vytvoriť a dať ľudu metodologický nástroj. Počul som, že vraj si mysleli, že bude stačiť, keď dajú ľuďom informácie v podobe Mŕtvej vody a tie informácie už budú pracovať sami. Lenže ľudia sa nechytali, tak bolo potrebné písať aj podrobnejšie publikácie k jednotlivým témam.


Z môjho osobného pohľadu, tá rubrika "o tekuščom momente" (nech ju písal ktokoľvek) bola barličkou (od NF analytikov) po celé roky, kým nenašli človeka, ktorý sa začal venovať VF analytike naplno. T.j. Zaznobin našiel Pjakina, resp. Pjakin konzultoval so Zaznobinom podobu projektu "Otázky odpovede". Takže ďalej to bežalo tak, že VP sa venuje NF projektom a Pjakin VF analytike. Takže vyčitky Pjakina, že VP neprodukuje VF analytiku, je podľa mňa z jeho strany nepochopením rozdelenia úloh. VF analytiku skúšal aj Budkov, Taran, ale najlepšie to šlo Pjakinovi.


A je dosť možné, že VP ZSSR z NF hľadiska považujú svoju úlohu za zavŕšenú, čo sa týka publikovania informácii. Možno sa venujú už len prevažne matrično-egregoriálnej činnosti. Preto ten útlm publikačnej činnosti.


Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv.


Netreba si prácu Vnútorného prediktora predstavovať ako prácu nejakého starešinu, ktorý bude riešiť namiesto ľudí všetky problémy sveta. Z hľadiska KSB je potrebné, aby každý človek vytvoril prediktora vo svojom vnútri. V tom je druhá zmyslová rovina pojmu Vnútorný prediktor.


Lao-c hovoril (parafrázujem):
-- taktika bez stratégie je zhon pred porážkou;
-- stratégia bez taktiky je tá najdlhšia cesta k cieľu. (a Boh má večnosť času)


Ak sa študent KSB zameria výlučne len na VF analytiku, tak je to iba zhon pre budúcou porážkou. To, čo potrebuje, je osvojiť si v prvom rade Božiu stratégiu, a to sa dá len zmenou samého seba, rozvojom svojej mravnosti. Potom sa objaví aj ten vzácny dar: dôvera Bohu za každých okolností. Taký človek nebude klesať na duchu, keď uvidí skazu (ako prehru v bitke ale nie celej vojne). Nič sa na svete nezmení, ak sa ľudia iba naučia chápať politiku ale nezmenia seba, svoju mravnosť a nebudú sa orientovať na Boha a jeho hodnoty. Bude to len ďalšie ateistické "hemženie" pred nevyhnutnou porážkou (ako ateistický marxizmus v rokoch 1917-1991. Ďalšia banda lotrov snažiaca sa vytvoriť spravodlivú spoločnosť. S výnimkou Stalina a niektorých ozajstných boľševikov na začiatku)


Skrátka nízkofrekvenční ľudia ako Zaznobin, Veličko uvažujú celkom inak. Nenechajú sa vyhodiť z pracovnej frekvencie (svojho vnútorného naladenia na NF procesy) VF súbojmi (zlobou dňa). Silne dôverujú Bohu a nikto ich nepresvedčí o tom, že Boh dá Rusku a Ľuďom s veľkým "Ľ" zahynúť, ani hrozba zákona času. Ich úlohou nie je riadiť všetky procesy, ale nastavovať štatistické podmienky tak, aby sa vyvíjali správne štruktúrne aj bezštruktúrne procesy a všetko išlo žiaducim smerom. Nezáleží na konkrétnych subjektoch riadenia, ale na procesoch.


[quote="pid:26213, uid:292"]Tak to jsem vážně nevěděl, že to byl takový marginál. Jen velká škoda, že ten skutečný tvůrčí kolektiv VP SSSR obdařený Rozlišením, to zdravé jádro jak se říká, po jeho smrti spáchal tu hromadnou rituální tvůrčí kastraci, uzavřel se na tři roky sám do sebe a do problematiky boje s Pjakinem.[/quote] Zaznobin sa skutočne venoval Puškinovej tvorbe a napísal analytickú prácu o Domiku v Kolomne, a niektoré ďalšie. V rámci VP ZSSR bol najväčším odborníkom na Puškina. Čo sa týka niektorých iných hrubých kníh, mnohé z nich som prekladal a na mnohých miestach som zaregistroval Veličkov štýl vyjadrovania aj niektoré jeho osobné udalosti zo života, ktoré spomínal na iných miestach. Je to cítiť, keď kniha má jedného homogénneho ducha a je písaná prevažne jedným človekom, hoci za vedomosťami toho človeka môže stáť dlhá kolektívna práca mnohých ľudí. Skrátka každý ma na niečo talent. Niekto má talent dať myšlienky mnohých ľudí zrozumiteľne na papier. Napríklad DVTR, tá je nepochybne robená polytandemovo. Tie definície skladalo viacero ľudí. Čo sa týka pravidelných publikácii "o tekuščem momente", to je práve tá VF analytika k aktuálnym udalostiam, tak tie správy som moc nečítal, takže neviem posúdiť, kto ich mohol písať. Je možné, že aj Zaznobin. A je možné, že ako sa po Zaznobinovej smrti stal hovorcom Veličko, tak sa pustil aj do VF "tekuščeho momentu": hneď prvý bola kritika Dôchodkovej reformy a Putina, kde niektoré tvrdenia boli neadekvátne situácii, a dostal negatívnu spätnú väzbu od Pjakina. Zaznobin aj Veličko sú NF analytici. Rozhodli sa vytvoriť a dať ľudu metodologický nástroj. Počul som, že vraj si mysleli, že bude stačiť, keď dajú ľuďom informácie v podobe Mŕtvej vody a tie informácie už budú pracovať sami. Lenže ľudia sa nechytali, tak bolo potrebné písať aj podrobnejšie publikácie k jednotlivým témam. Z môjho osobného pohľadu, tá rubrika "o tekuščom momente" (nech ju písal ktokoľvek) bola barličkou (od NF analytikov) po celé roky, kým nenašli človeka, ktorý sa začal venovať VF analytike naplno. T.j. Zaznobin našiel Pjakina, resp. Pjakin konzultoval so Zaznobinom podobu projektu "Otázky odpovede". Takže ďalej to bežalo tak, že VP sa venuje NF projektom a Pjakin VF analytike. Takže vyčitky Pjakina, že VP neprodukuje VF analytiku, je podľa mňa z jeho strany nepochopením rozdelenia úloh. VF analytiku skúšal aj Budkov, Taran, ale najlepšie to šlo Pjakinovi. A je dosť možné, že VP ZSSR z NF hľadiska považujú svoju úlohu za zavŕšenú, čo sa týka publikovania informácii. Možno sa venujú už len prevažne matrično-egregoriálnej činnosti. Preto ten útlm publikačnej činnosti. [quote="pid:26219, uid:426"]Na mě to působí tak, že VP SSSR se přeměnil z prediktora na autora koncepce a nyní chce těžit z autorských práv.[/quote] Netreba si prácu Vnútorného prediktora predstavovať ako prácu nejakého starešinu, ktorý bude riešiť namiesto ľudí všetky problémy sveta. Z hľadiska KSB je potrebné, aby každý človek vytvoril prediktora vo svojom vnútri. V tom je druhá zmyslová rovina pojmu Vnútorný prediktor. Lao-c hovoril (parafrázujem): -- taktika bez stratégie je zhon pred porážkou; -- stratégia bez taktiky je tá najdlhšia cesta k cieľu. (a Boh má večnosť času) Ak sa študent KSB zameria výlučne len na VF analytiku, tak je to iba zhon pre budúcou porážkou. To, čo potrebuje, je osvojiť si v prvom rade Božiu stratégiu, a to sa dá len zmenou samého seba, rozvojom svojej mravnosti. Potom sa objaví aj ten vzácny dar: dôvera Bohu za každých okolností. Taký človek nebude klesať na duchu, keď uvidí skazu (ako prehru v bitke ale nie celej vojne). Nič sa na svete nezmení, ak sa ľudia iba naučia chápať politiku ale nezmenia seba, svoju mravnosť a nebudú sa orientovať na Boha a jeho hodnoty. Bude to len ďalšie ateistické "hemženie" pred nevyhnutnou porážkou _(ako ateistický marxizmus v rokoch 1917-1991. Ďalšia banda lotrov snažiaca sa vytvoriť spravodlivú spoločnosť. S výnimkou Stalina a niektorých ozajstných boľševikov na začiatku)_ Skrátka nízkofrekvenční ľudia ako Zaznobin, Veličko uvažujú celkom inak. Nenechajú sa vyhodiť z pracovnej frekvencie (svojho vnútorného naladenia na NF procesy) VF súbojmi (zlobou dňa). Silne dôverujú Bohu a nikto ich nepresvedčí o tom, že Boh dá Rusku a Ľuďom s veľkým "Ľ" zahynúť, ani hrozba zákona času. Ich úlohou nie je riadiť všetky procesy, ale nastavovať štatistické podmienky tak, aby sa vyvíjali správne štruktúrne aj bezštruktúrne procesy a všetko išlo žiaducim smerom. Nezáleží na konkrétnych subjektoch riadenia, ale na procesoch.
Upravené 24. 7. 2021 o 23:16

Malo publikacii ... a biblia je jedna a staci, aj koran je jeden a staci. Knihy KSB obsahuju take mnozstvo informacii, ze je tazko si osvijit vsetko za 10 rokov.... a niekto by uz chcel dalsie publikacie.

Tahle výčitka není přesná. Nejde o počet publikací. Jde o to, že - z vnějšího pohledu bezdůvodně - přestali. Dřív vycházelo každou chvíli něco, knihy, “analytické zapisky” nebo "o tekuščem momente". A pak najednou téměř nic, ani ty zapisky. A několik let. Přitom jsem se nikde nesetkal s nějakým odůvodněním.
Přesně jak píše Atom v tomto komentáři
O kterém nikdo nic neví a nic neřekne


[quote="pid:26194, uid:106"]Malo publikacii ... a biblia je jedna a staci, aj koran je jeden a staci. Knihy KSB obsahuju take mnozstvo informacii, ze je tazko si osvijit vsetko za 10 rokov.... a niekto by uz chcel dalsie publikacie.[/quote] Tahle výčitka není přesná. Nejde o počet publikací. Jde o to, že - z vnějšího pohledu bezdůvodně - přestali. Dřív vycházelo každou chvíli něco, knihy, “analytické zapisky” nebo "o tekuščem momente". A pak najednou téměř nic, ani ty zapisky. A několik let. Přitom jsem se nikde nesetkal s nějakým odůvodněním. Přesně jak píše Atom v tomto komentáři [quote="pid:26219, uid:426"]O kterém nikdo nic neví a nic neřekne[/quote]
Upravené 24. 7. 2021 o 23:36

Označení druhých soudruhu , je oblíbená činnost trolů , v nejedné diskusi . Používají to tehdy , když nemají co říct , ale chtějí se ozvat .


A tymto si co povedal okrem trapneho utoku? Na toto uz vazne nemam co rict...


[quote="pid:26339, uid:185"]Označení druhých soudruhu , je oblíbená činnost trolů , v nejedné diskusi . Používají to tehdy , když nemají co říct , ale chtějí se ozvat .[/quote] A tymto si co povedal okrem trapneho utoku? Na toto uz vazne nemam co rict...

A pak najednou téměř nic, ani ty zapisky. A několik let.

Ono to zase nie je celkom pravda. Stačí sa pozrieť na dotu.ru a od júla 2018 (Zaznobinovej smrti) je tam 10 analytických prác + 2 o Pjakinovi.
https://dotu.ru/category/analytics/


Dokonca aj teraz pred týždňom vydali novú analytiku.


[quote="pid:26342, uid:240"]A pak najednou téměř nic, ani ty zapisky. A několik let.[/quote] Ono to zase nie je celkom pravda. Stačí sa pozrieť na dotu.ru a od júla 2018 (Zaznobinovej smrti) je tam 10 analytických prác + 2 o Pjakinovi. https://dotu.ru/category/analytics/ Dokonca aj teraz pred týždňom vydali novú analytiku.

Proč je Pjakin problém? Protože je to protiruský projekt, jehož cílem je zneškodnění KSB.


Dve veci.


  1. v žiadnom z poslednych 20 týždnov nebolo.v analytike nic, čo vyčital pred tym kolektívu VP. Teda ani zmienka o tom, ktorym smerom sa má smerovať dalsia globalna, ci lokálna ruská cesta.

  2. pretláča vakcináciu, vektorovou vakcinou. Toľko ku jeho kredibilite


[quote="pid:25824, uid:235"]Proč je Pjakin problém? Protože je to protiruský projekt, jehož cílem je zneškodnění KSB.[/quote] Dve veci. 1. v žiadnom z poslednych 20 týždnov nebolo.v analytike nic, čo vyčital pred tym kolektívu VP. Teda ani zmienka o tom, ktorym smerom sa má smerovať dalsia globalna, ci lokálna ruská cesta. 2. pretláča vakcináciu, vektorovou vakcinou. Toľko ku jeho kredibilite

Já vám teda řeknu chlapi..že se na to nevykašlete už.

Až dohoří tohle druhé “pjakinovské” vlákno, tak uvidíme, zda a za jak dlouho se objeví třetí...
První vlákno: 113 příspěvků, doba hoření 15 dnů
Druhé vlákno: zatím 112 příspěvků, doba hoření 4 dny
Odstup: 3 dny
Oheň hoří tak dlouho, dokud je palivo nebo dokud nedojde okysličovadlo.


[quote="pid:26295, uid:88"]Já vám teda řeknu chlapi..že se na to nevykašlete už.[/quote] Až dohoří tohle druhé “pjakinovské” vlákno, tak uvidíme, zda a za jak dlouho se objeví třetí... První vlákno: 113 příspěvků, doba hoření 15 dnů Druhé vlákno: zatím 112 příspěvků, doba hoření 4 dny Odstup: 3 dny Oheň hoří tak dlouho, dokud je palivo nebo dokud nedojde okysličovadlo.

Poukázal jsem na nesrovnalosti u Pjakina, dal jsem tipy na věci, které si lze ověřit. Kdo si ověří nebo neověří některé věci, které ověřit jdou, to už je na rozhodnutí každého. Uvedu ještě jednu nesrovnalost. Trump není figurou zákulisí, Trump je odboj proti zákulisí. Kdo nesouhlasí, v pořádku, budoucnost ukáže.


Poukázal jsem na nesrovnalosti u Pjakina, dal jsem tipy na věci, které si lze ověřit. Kdo si ověří nebo neověří některé věci, které ověřit jdou, to už je na rozhodnutí každého. Uvedu ještě jednu nesrovnalost. Trump není figurou zákulisí, Trump je odboj proti zákulisí. Kdo nesouhlasí, v pořádku, budoucnost ukáže.

Hox napsal svůj názor a co jako?


Přeci Pjakin není nějaký "Deus ex machina"


Tak snad si tady (nebo část z nás) nebudeme po těch letech nalhávat, že všechno co dělá Putin je správně (copak v tomhle systému je vůbec možné- dělat všechno správně a vůbec na tomto světě?) a co komentuje Pjakin - je řečená Pravda?


Jste se asi totálně zbláznili, upřímně se divím, že Pjakina někdo nesejmul a všechny okolo, kdo propagují KSB.
Zkuste tady v Praze začít natáčet na kameru podobná videa a garantuju vám, že velice rychle vám někdo zaklepe na dveře a řekne vám, že v pražskejch úzkejch ulicích padaj ze střech tašky, nebo auta na přechodu občas někoho přejedou - náhodnej feťák například z Libně do vás bodne nůž a městský kamery nikde.


Tím chci říct, že v Rusku je větší svoboda slova, než v ČR a o západě netřeba mluvit, je dobře, že je tu názor proti-Pjakinovský a zvlášť, když se jedná o kapacitu kterou je Hox.
Já mám rád střet názorů, nesnáším "sociální bubliny". Nikam mě to neposouvá, tak mu dejte prostor klukovi, proč ten hate?


Co když má nakonec pravdu? smile


Hox napsal svůj názor a co jako? Přeci Pjakin není nějaký "Deus ex machina" Tak snad si tady (nebo část z nás) nebudeme po těch letech nalhávat, že všechno co dělá Putin je správně (copak v tomhle systému je vůbec možné- dělat všechno správně a vůbec na tomto světě?) a co komentuje Pjakin - je řečená Pravda? Jste se asi totálně zbláznili, upřímně se divím, že Pjakina někdo nesejmul a všechny okolo, kdo propagují KSB. Zkuste tady v Praze začít natáčet na kameru podobná videa a garantuju vám, že velice rychle vám někdo zaklepe na dveře a řekne vám, že v pražskejch úzkejch ulicích padaj ze střech tašky, nebo auta na přechodu občas někoho přejedou - náhodnej feťák například z Libně do vás bodne nůž a městský kamery nikde. Tím chci říct, že v Rusku je větší svoboda slova, než v ČR a o západě netřeba mluvit, je dobře, že je tu názor proti-Pjakinovský a zvlášť, když se jedná o kapacitu kterou je Hox. Já mám rád střet názorů, nesnáším "sociální bubliny". Nikam mě to neposouvá, tak mu dejte prostor klukovi, proč ten hate? Co když má nakonec pravdu? :)

Trump není figurou zákulisí, Trump je odboj proti zákulisí. Kdo nesouhlasí, v pořádku, budoucnost ukáže.


Ktorého zákulisia? Lebo znalcom riadenia by malo byť už jasné, že Trump nie je sám vojak v poli, ale súčasťou a de facto vykonávateľom nejakého širšieho tímu, ktorý ho dostal k moci. A teraz sa môžeme dohadovať o tom, že kto ho dostal do pozície moci.


[quote="pid:26355, uid:235"]Trump není figurou zákulisí, Trump je odboj proti zákulisí. Kdo nesouhlasí, v pořádku, budoucnost ukáže.[/quote] Ktorého zákulisia? Lebo znalcom riadenia by malo byť už jasné, že Trump nie je sám vojak v poli, ale súčasťou a de facto vykonávateľom nejakého širšieho tímu, ktorý ho dostal k moci. A teraz sa môžeme dohadovať o tom, že kto ho dostal do pozície moci.

Moderátor

Trump není figurou zákulisí


Zkusme na to jít jinak, bez hodnocení analytiků. A sice zjištěním v čem se shodneme a co zdejší souborný intelekt potvrzuje, čili čeho jsme se jednoznačně dobrali.


Matoucí ve výroku je zákulisí, míní se tím GP nebo USA (nad) statní elita, nebo snad dokonce je to rozdělení chybné (pouze nám to podsouvá V.V.Pjakin) ?


Ze zdejší diskuze i dříve z diskuze na leva-net mám tento obrázek, co se týká Trumpa:


Trump byl protlačen globálním prediktorem do funkce prezidenta a porazil USA (nad)statní elitu reprezentovanou Clintonovou. Navazuje na Kvakerskou tradici a je to patriot USA a jednal ve prospěch obyvatelstva (zeď proti přílivu uprchlíků) a snažil se udělat z USA regionální velmoc na místo světového četníka (například snahou o návrat průmyslu a stažením vojsk z Afganistánu - Trump to začal, Biden pouze musel dokončit).


Vyjádřete souhlas, pokud máte stejný nebo podobný obrázek. Beru to jako test jestli se v pochopení hlavních probíhajících procesů současného lidstva nějak shodneme.


Co se týká velikosti podpory GP dávanou Trumpovi v současnosti, nevím její velikost, ale pouze to, že určitě není 100% ( GP nemá spojence, ale pouze cíle a sluhy - to Trump rozhodně není ).


[quote="pid:26355, uid:235"]Trump není figurou zákulisí[/quote] Zkusme na to jít jinak, bez hodnocení analytiků. A sice zjištěním v čem se shodneme a co zdejší souborný intelekt potvrzuje, čili čeho jsme se jednoznačně dobrali. Matoucí ve výroku je zákulisí, míní se tím GP nebo USA (nad) statní elita, nebo snad dokonce je to rozdělení chybné (pouze nám to podsouvá V.V.Pjakin) ? Ze zdejší diskuze i dříve z diskuze na leva-net mám tento obrázek, co se týká Trumpa: Trump byl protlačen globálním prediktorem do funkce prezidenta a porazil USA (nad)statní elitu reprezentovanou Clintonovou. Navazuje na Kvakerskou tradici a je to patriot USA a jednal ve prospěch obyvatelstva (zeď proti přílivu uprchlíků) a snažil se udělat z USA regionální velmoc na místo světového četníka (například snahou o návrat průmyslu a stažením vojsk z Afganistánu - Trump to začal, Biden pouze musel dokončit). Vyjádřete souhlas, pokud máte stejný nebo podobný obrázek. Beru to jako test jestli se v pochopení hlavních probíhajících procesů současného lidstva nějak shodneme. Co se týká velikosti podpory GP dávanou Trumpovi v současnosti, nevím její velikost, ale pouze to, že určitě není 100% ( GP nemá spojence, ale pouze cíle a sluhy - to Trump rozhodně není ).
Upravené 25. 7. 2021 o 08:46

Ktorého zákulisia?


V zákulisí probíhá spor ... někdy o tom popovídáme.


[quote="pid:26360, uid:7"]Ktorého zákulisia?[/quote] V zákulisí probíhá spor ... někdy o tom popovídáme.

Hox napsal svůj názor a co jako?

Názor není problém. Kdyby skončil u výčtu argumentů svědčících v neprospěch VVPj. Takové argumenty jsou a Hox je doložil i citacemi. Problém vznikne, když někteří lidé vycítí ve formulacích názoru výzvy “neposlouchejte VVPj”.
A nakonec si to mohou i přečíst.
a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.

To je analogie s výzvou VVPj “nečtěte tlusté knihy vydané po smrti Zaznobina”.


Tím dochází ke vzniku škodlivého jevu v komunitě

Ale co mi počítadlo nebere je, že oba subjekty pracují v tandemu a naskakují na model "rozděl a panuj".
(navíc má tento jev tendenci replikovat se i do našeho prostředí)

a zároveň prospěšného jevu v komunitě: že se tím vybíjí energie, která se díky dlouhodobému mlčení k tomuto tématu nahromadila/doutnala pod povrchem.
Oheň hoří tak dlouho, dokud je palivo nebo dokud nedojde okysličovadlo.

Mé výpočty mi nedávají jednoznačné výsledky. Takže pokud nedojde k nějakému “přelomu”, bude to pro mne možná ještě nadlouho a pravděpodobně až čas ukáže. Už proto nemohu přestat sledovat VVPj ;-)
Každopádně můj respekt patří každému, kdo dokáže udělat krok, který mu může v očích některých oslabit “dobrou pověst”.


že Pjakina někdo nesejmul

Pokud vím, VVPj dostal (nejméně) 2 udary, než mu zabili ženu.
Smrt generála Petrova a Zaznobina nemám detailně rozebrané, ale považovat je za jednoznačné mi něco brání.


[quote="pid:26357, uid:633"]Hox napsal svůj názor a co jako?[/quote] Názor není problém. Kdyby skončil u výčtu argumentů svědčících v neprospěch VVPj. Takové argumenty jsou a Hox je doložil i citacemi. Problém vznikne, když někteří lidé vycítí ve formulacích názoru výzvy “neposlouchejte VVPj”. A nakonec si to mohou i přečíst. [quote="pid:23039, uid:235"]a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.[/quote] To je analogie s výzvou VVPj “nečtěte tlusté knihy vydané po smrti Zaznobina”. Tím dochází ke vzniku škodlivého jevu v komunitě [quote="pid:25878, uid:240"]Ale co mi počítadlo nebere je, že oba subjekty pracují v tandemu a naskakují na model "rozděl a panuj". (navíc má tento jev tendenci replikovat se i do našeho prostředí)[/quote] a zároveň prospěšného jevu v komunitě: že se tím vybíjí energie, která se díky dlouhodobému mlčení k tomuto tématu nahromadila/doutnala pod povrchem. [quote="pid:26349, uid:240"]Oheň hoří tak dlouho, dokud je palivo nebo dokud nedojde okysličovadlo.[/quote] Mé výpočty mi nedávají jednoznačné výsledky. Takže pokud nedojde k nějakému “přelomu”, bude to pro mne možná ještě nadlouho a pravděpodobně až čas ukáže. Už proto nemohu přestat sledovat VVPj ;-) Každopádně můj respekt patří každému, kdo dokáže udělat krok, který mu může v očích některých oslabit “dobrou pověst”. [quote="pid:26357, uid:633"]že Pjakina někdo nesejmul[/quote] Pokud vím, VVPj dostal (nejméně) 2 udary, než mu zabili ženu. Smrt generála Petrova a Zaznobina nemám detailně rozebrané, ale považovat je za jednoznačné mi něco brání.

@Počtář

Nikoho jsem k ničemu nevyzýval, jen jsem napsal že můj názor je, že kdyby lidé nesledovali Pjakina, byli by na tom lépe, než když ho sledují. To se snad může, ne, mít vlastní názor?


@Počtář Nikoho jsem k ničemu nevyzýval, jen jsem napsal že můj názor je, že kdyby lidé nesledovali Pjakina, byli by na tom lépe, než když ho sledují. To se snad může, ne, mít vlastní názor?

Hoxi jste manipulovat vysokého řádu. A lžete ! Napsal jste že Pjakin je vymývač mozků..že svatosvate věří ve svojí pravdu a přesvědčuje o tom lidi . Váš názor, na který jistě máte pravdu, jste napsal sem na fórum a MUSEL jste vědět co tím rozpoutáte, že skoro všichni na " Pjakinovi vyrostli " a díky jemu se vlastně toto fórum otevřelo a žije. A musel jste vědět že velká většina ho bude bránit a strhne se tady slovní přestřelka o různých analytických článků a různých analyticích a většina ( hlavně ti sečtelejší.)se tady bude předhánět ve svých analýzách. Už tenkrát, když jste zrušil Vodu mi to bylo hodně podezřelé, bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle, že díky jeho blogu jsem se mohla orientovat. Vy víte moc dobře, že každý dělá chyby a někdy možná Pjakin se i mýlí a určitě neřekne všechno ( nemůže nebo nesmí) . Každopádně já vás považuji za provokatéra a vaše vyjádření o tom, že má právo každý na svůj názor je směšné a hloupé. Je.mi jedno k jakému egregoru jste přivázaný nebo jestli to děláte schválně, že sem do toho hazíte vidle, to je fuk. Zaměstnáváte lidi aby se vyjadřovali k politickému analytikovi a MOC dobře víte že co člověk to názor a každý normáln člověk když se mu něco nelíbí tak to nesleduje. Tady jste plivnul a hodil špínu na člověka,pomluvil jste ho. On se nemůže bránit. A poslední co chci říci je, že KARMA JE ZDARMA.


Hoxi jste manipulovat vysokého řádu. A lžete ! Napsal jste že Pjakin je vymývač mozků..že svatosvate věří ve svojí pravdu a přesvědčuje o tom lidi . Váš názor, na který jistě máte pravdu, jste napsal sem na fórum a MUSEL jste vědět co tím rozpoutáte, že skoro všichni na " Pjakinovi vyrostli " a díky jemu se vlastně toto fórum otevřelo a žije. A musel jste vědět že velká většina ho bude bránit a strhne se tady slovní přestřelka o různých analytických článků a různých analyticích a většina ( hlavně ti sečtelejší.)se tady bude předhánět ve svých analýzách. Už tenkrát, když jste zrušil Vodu mi to bylo hodně podezřelé, bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle, že díky jeho blogu jsem se mohla orientovat. Vy víte moc dobře, že každý dělá chyby a někdy možná Pjakin se i mýlí a určitě neřekne všechno ( nemůže nebo nesmí) . Každopádně já vás považuji za provokatéra a vaše vyjádření o tom, že má právo každý na svůj názor je směšné a hloupé. Je.mi jedno k jakému egregoru jste přivázaný nebo jestli to děláte schválně, že sem do toho hazíte vidle, to je fuk. Zaměstnáváte lidi aby se vyjadřovali k politickému analytikovi a MOC dobře víte že co člověk to názor a každý normáln člověk když se mu něco nelíbí tak to nesleduje. Tady jste plivnul a hodil špínu na člověka,pomluvil jste ho. On se nemůže bránit. A poslední co chci říci je, že KARMA JE ZDARMA.

Jo a Hoxi..hodil jste sem vidle, ale tohle fórum se vám nepodaří zničit. Tohle vím na sto procent. Takže vaše hloupá provokace a hloupé řeči byly k ničemu. Je psáno..vše, co bylo skryté, bude zjevné. A je.


Jo a Hoxi..hodil jste sem vidle, ale tohle fórum se vám nepodaří zničit. Tohle vím na sto procent. Takže vaše hloupá provokace a hloupé řeči byly k ničemu. Je psáno..vše, co bylo skryté, bude zjevné. A je.

Nikoho jsem k ničemu nevyzýval, jen jsem napsal že můj názor je, že kdyby lidé nesledovali Pjakina, byli by na tom lépe, než když ho sledují.

Salto mortale?
Zjednodušeně řečeno je Pjakin vymývač mozků.


Cela tato debata je len utok na cesko-slovenske hnutie KSB a utok neprichadza z vonku ale z vnutra... Mlatenie prazdnej slamy ktore nikam nevedia no pouzita bola osoba, ktora u diskutujucich vyvolala to co vyvolat mala... Pre vsetkych diskutujucich ked toto vlakno zapadne prachom a objavi sa tu nove presne s rovnakym podtonom opat sa pustite do energickej diskusie alebo kazdy sam sa spolahne na svoje rozlisenie a bude duplicitnu temu sejucu jedovate zrnka skazy ignorovat? Viac sa k tomuto vyjadrovat nebudem pretoze hovorit je striebro mlcat zlato.... Aj ked pride mozno doba kedy striebro bude mat vacsiu hodnotu ako zlato smile


[quote="pid:26376, uid:235"]Nikoho jsem k ničemu nevyzýval, jen jsem napsal že můj názor je, že kdyby lidé nesledovali Pjakina, byli by na tom lépe, než když ho sledují.[/quote] Salto mortale? [quote="pid:25731, uid:235"]Zjednodušeně řečeno je Pjakin vymývač mozků.[/quote] Cela tato debata je len utok na cesko-slovenske hnutie KSB a utok neprichadza z vonku ale z vnutra... Mlatenie prazdnej slamy ktore nikam nevedia no pouzita bola osoba, ktora u diskutujucich vyvolala to co vyvolat mala... Pre vsetkych diskutujucich ked toto vlakno zapadne prachom a objavi sa tu nove presne s rovnakym podtonom opat sa pustite do energickej diskusie alebo kazdy sam sa spolahne na svoje rozlisenie a bude duplicitnu temu sejucu jedovate zrnka skazy ignorovat? Viac sa k tomuto vyjadrovat nebudem pretoze hovorit je striebro mlcat zlato.... Aj ked pride mozno doba kedy striebro bude mat vacsiu hodnotu ako zlato :D
Upravené 25. 7. 2021 o 11:00

Byl úmysl

jen jsem napsal že můj názor je

je výsledek
někteří lidé vycítí ve formulacích názoru výzvy

zejména, pokud si pamatují ukončení zveřejňování linků na videa VVPj na levanetu.
Je třeba počítat s aktuální silou slov každého, jsou odlišné.


Mimochodem, užitečná mi přijde tato časová souslednost (tedy pokud jsem něco nepřehlédl):
28.9.2019 poslední pořad O-O na levanetu
5.10.2019 Přepis pořadů V.V.Pjakina za rok 2017
nic pozdějšího už jsem nenašel
(viz zde http://leva-net.webnode.cz/)
2.4.2020 první kritika na VVPj “О деятельности В. В. Пякина и Фонда концептуальных технологий «Алтай»”
12.4.2020 druhá kritika na VVPj “О деятельности Фонда концептуальных технологий «Алтай» после 18.06.2018 года”
(viz zde https://dotu.ru/archives/)


Byl úmysl [quote="pid:26376, uid:235"]jen jsem napsal že můj názor je[/quote] je výsledek [quote="pid:26374, uid:240"]někteří lidé vycítí ve formulacích názoru výzvy[/quote] zejména, pokud si pamatují ukončení zveřejňování linků na videa VVPj na levanetu. Je třeba počítat s aktuální silou slov každého, jsou odlišné. Mimochodem, užitečná mi přijde tato časová souslednost (tedy pokud jsem něco nepřehlédl): 28.9.2019 poslední pořad O-O na levanetu 5.10.2019 Přepis pořadů V.V.Pjakina za rok 2017 nic pozdějšího už jsem nenašel (viz zde http://leva-net.webnode.cz/) 2.4.2020 první kritika na VVPj “О деятельности В. В. Пякина и Фонда концептуальных технологий «Алтай»” 12.4.2020 druhá kritika na VVPj “О деятельности Фонда концептуальных технологий «Алтай» после 18.06.2018 года” (viz zde https://dotu.ru/archives/)

Počtáři je to tak..kritizovat umí každý. To je to nejjednodušší. Vzít nějakou část která se buď nepovede nebo nevyjde a hrrr na ní. Temhle lidem říkám " podsírači" . Pardon. Ale využít chyb nebo nejasnosti druhého k úmyslnému poškození toho člověka, to už je zlý záměr. Zlý úmysl!


Počtáři je to tak..kritizovat umí každý. To je to nejjednodušší. Vzít nějakou část která se buď nepovede nebo nevyjde a hrrr na ní. Temhle lidem říkám " podsírači" . Pardon. Ale využít chyb nebo nejasnosti druhého k úmyslnému poškození toho člověka, to už je zlý záměr. Zlý úmysl!

když jste zrušil Vodu ..., bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle

Toto potvrzuji. Tedy za sebe. A z psychologického hlediska. Byl to čas, kdy se tlaky velice stupňovaly, vypadalo to, že se nic nedaří a vodaksb byl jeden z mála zdrojů optimismu.
Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.


[quote="pid:26379, uid:88"]když jste zrušil Vodu ..., bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle[/quote] Toto potvrzuji. Tedy za sebe. A z psychologického hlediska. Byl to čas, kdy se tlaky velice stupňovaly, vypadalo to, že se nic nedaří a vodaksb byl jeden z mála zdrojů optimismu. Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.

Popravde ma tieto dva Hoxove vhody prekvapili, a to až tak, že ma napadla otázky, či je to ten istý Hox, ktorý viedol fórum vodaksb, prípadne, či ho niekto k tomu dotlačil. Podľa štylistiky áno. Záver som si však neurobil. Rád by som si to najprv prešiel s chladnou hlavou a urobil si záver až po prejdení niektorých materiálov. Jedným z nich je tento:
https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200412_About_FKT.pdf
Hoci rusky rozumiem, kvôli niektorým prekladateľským nuansom sa chcem spýtať, či je to niekde preložené.


Popravde ma tieto dva Hoxove vhody prekvapili, a to až tak, že ma napadla otázky, či je to ten istý Hox, ktorý viedol fórum vodaksb, prípadne, či ho niekto k tomu dotlačil. Podľa štylistiky áno. Záver som si však neurobil. Rád by som si to najprv prešiel s chladnou hlavou a urobil si záver až po prejdení niektorých materiálov. Jedným z nich je tento: https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200412_About_FKT.pdf Hoci rusky rozumiem, kvôli niektorým prekladateľským nuansom sa chcem spýtať, či je to niekde preložené.

Už tenkrát, když jste zrušil Vodu mi to bylo hodně podezřelé, bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle, že díky jeho blogu jsem se mohla orientovat.


Keď bolo fórum najviac potrebné, aby pomohlo ľuďom zorientovať sa v nadchádzajúcej ťažkej dobe, tak ho Hox len tak zrušil. A najmenej rok a pol predtým prekrúcal samotné KSB, aby zapadalo do jeho novej viery, za čo dostával od ostatných kvapky.


@Hox, dvakrát som ťa na starom fóre prichytil, že vedome klameš! To, že si popieral svoje vlastné tvrdenia, si všimli aj ostatní a patrične ti to dávali najavo. Môj názor je, že dlhodobo škodíš a škodíš buď pod vplyvom nejakého egregoru, alebo dokonca vedome.

Keby nebolo tvojim cieľom škodiť, tak by si napísal, že máš na Piakina taký a taký názor preto a preto, a nech si z toho každý zoberie čo chce. Lenže ty sa snažíš druhým vnútiť svoj pohľad na neho. Poukazuješ na podružnosti a pitveš sa v detailoch. Presne toto by urobil každý, kto by chcel Piakina poškodiť. Toto nie je o Piakinovi, toto je o tebe!


Doba je ťažká. Ideme do finále. Na toto nie je čas. Musíme pracovať s tým, čo máme. Hľadajme riešenia problémov ktorým čelíme. Vytvárajme víziu sveta v akom chceme žiť. Ako to, že iba korigujeme a nepredikujeme? Ako to, že sme ešte nevytvorili VP ČSSR alebo niečo podobné? Kde sú stanovené ciele a vytvorené bezštruktúrne nástroje na ich dosiahnutie? Za posledných päť rokov sme síce dosiahli určité pokroky hlavne v chápaní a informovanosti ľudí, ale nie je to málo? Nepriateľ nespí a nasadzuje všetko čo má. A čo my? My diskutujeme o Piakinovi a VP ZSSR.


[quote="pid:26379, uid:88"]Už tenkrát, když jste zrušil Vodu mi to bylo hodně podezřelé, bylo to v hodně těžké době a mě to hodně chybělo a určitě i druhým. V podstatě to zachránil Oracle, že díky jeho blogu jsem se mohla orientovat.[/quote] Keď bolo fórum najviac potrebné, aby pomohlo ľuďom zorientovať sa v nadchádzajúcej ťažkej dobe, tak ho Hox len tak zrušil. A najmenej rok a pol predtým prekrúcal samotné KSB, aby zapadalo do jeho novej viery, za čo dostával od ostatných kvapky. @Hox, dvakrát som ťa na starom fóre prichytil, že vedome klameš! To, že si popieral svoje vlastné tvrdenia, si všimli aj ostatní a patrične ti to dávali najavo. Môj názor je, že dlhodobo škodíš a škodíš buď pod vplyvom nejakého egregoru, alebo dokonca vedome. Keby nebolo tvojim cieľom škodiť, tak by si napísal, že máš na Piakina taký a taký názor preto a preto, a nech si z toho každý zoberie čo chce. Lenže ty sa snažíš druhým vnútiť svoj pohľad na neho. Poukazuješ na podružnosti a pitveš sa v detailoch. Presne toto by urobil každý, kto by chcel Piakina poškodiť. Toto nie je o Piakinovi, toto je o tebe! Doba je ťažká. Ideme do finále. Na toto nie je čas. Musíme pracovať s tým, čo máme. Hľadajme riešenia problémov ktorým čelíme. Vytvárajme víziu sveta v akom chceme žiť. Ako to, že iba korigujeme a nepredikujeme? Ako to, že sme ešte nevytvorili VP ČSSR alebo niečo podobné? Kde sú stanovené ciele a vytvorené bezštruktúrne nástroje na ich dosiahnutie? Za posledných päť rokov sme síce dosiahli určité pokroky hlavne v chápaní a informovanosti ľudí, ale nie je to málo? Nepriateľ nespí a nasadzuje všetko čo má. A čo my? My diskutujeme o Piakinovi a VP ZSSR.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 7. 2021 o 15:13

dvakrát som ťa na starom fóre prichytil, že vedome klameš!


Zkus být konkrétní.


Obecně, namísto psaní rozhořčených příspěvků, uměl by tu někdo odpovědět na otázku, proč Pjakin tvrdí věci, které nejsou pravda? Nemyslím že se spletl nebo vyjádřil nepřesně, splést se může každý, mám na mysli situaci, kdy Pjakin roky tvrdí věc, o které se může každý za pár minut přesvědčit, že neodpovídá realitě a je to tedy lež/pomluva. Uměl by to někdo vysvětlit?


[quote="pid:26390, uid:623"]dvakrát som ťa na starom fóre prichytil, že vedome klameš![/quote] Zkus být konkrétní. Obecně, namísto psaní rozhořčených příspěvků, uměl by tu někdo odpovědět na otázku, proč Pjakin tvrdí věci, které nejsou pravda? Nemyslím že se spletl nebo vyjádřil nepřesně, splést se může každý, mám na mysli situaci, kdy Pjakin roky tvrdí věc, o které se může každý za pár minut přesvědčit, že neodpovídá realitě a je to tedy lež/pomluva. Uměl by to někdo vysvětlit?

Doba je ťažká. Ideme do finále. Na toto nie je čas.

Keby nebolo tvojim cieľom škodiť, tak by si napísal, že máš na Piakina taký a taký názor preto a preto, a nech si z toho každý zoberie čo chce. Lenže ty sa snažíš druhým vnútiť svoj pohľad na neho. Poukazuješ na podružnosti a pitveš sa v detailoch. Presne toto by urobil každý, kto by chcel Piakina poškodiť. Toto nie je o Piakinovi, toto je o tebe!


Doba je přesně taková, jaká je. Na čísle 10 až 100+ diskutujících tohoto fóra nejsou podobné výzvy na místě. ... raději ať jsou zde základy správně.


[quote="pid:26390, uid:623"]Doba je ťažká. Ideme do finále. Na toto nie je čas.[/quote] [quote="pid:26390, uid:623"]Keby nebolo tvojim cieľom škodiť, tak by si napísal, že máš na Piakina taký a taký názor preto a preto, a nech si z toho každý zoberie čo chce. Lenže ty sa snažíš druhým vnútiť svoj pohľad na neho. Poukazuješ na podružnosti a pitveš sa v detailoch. Presne toto by urobil každý, kto by chcel Piakina poškodiť. Toto nie je o Piakinovi, toto je o tebe![/quote] Doba je přesně taková, jaká je. Na čísle 10 až 100+ diskutujících tohoto fóra nejsou podobné výzvy na místě. ... raději ať jsou zde základy správně.

Zkus být konkrétní.


Prvý prípad si nepamätám, bola to nejaká drobnosť. Druhý bol, keď si vyštval Aksal. Tvrdil si niečo čo nebola pravda. Skúšal som to vyhľadať, ale vypísalo mi chybu.


Not Found
The requested URL / was not found on this server.
[quote="pid:26391, uid:235"]Zkus být konkrétní.[/quote] Prvý prípad si nepamätám, bola to nejaká drobnosť. Druhý bol, keď si vyštval Aksal. Tvrdil si niečo čo nebola pravda. Skúšal som to vyhľadať, ale vypísalo mi chybu. ```` Not Found The requested URL / was not found on this server. ````
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 7. 2021 o 15:13

Ano Ogare..Aksal jsem měla hodně ráda. Její příspěvky byly vždy pro mne přínos a líbily mi. Škoda, že se tady nezapojila.


Ano Ogare..Aksal jsem měla hodně ráda. Její příspěvky byly vždy pro mne přínos a líbily mi. Škoda, že se tady nezapojila.

Zdravím ve spolek a také řeknu svůj pohled i když sem přispívám velmi málo. Výhodu tohoto fóra vidím jako agregát aktuálních zpráv ze světa, což šetří čas.


Kdo chápe kritiku Pjakina jako útok na KSB, myslím, že vůbec nepochopil KSB jako opensource pro myšlení vlastní hlavou. Neboť zatím jsem zde nečetl faktické zhodnocení kritiky Pjakina od Hoxe. Ano také nesouhlasím s Hoxovou formou vyjadřování, ale to podstatu diskuze absolutně nemění. Nenechme se unášet emocemi...


Zajímavou obecnou statistikou tohoto vlákna budiž, že novější studenti KSB jsou spíše nakloněni Pjakinovi a starší studenti VP. To odpovídá tomu, kdo jak má prostudovány tlusté knihy. Kde je nespornou výhodou, že VP je víceméně anonymní souborný intelekt.


Za mě...


  • Osobní problém Pjakina, že VP nedělá VF analýzy je dětinský požadavek. VP pracuje primárně na NF procesech, přeci i Zaznobin to několikrát říkal.
  • Definici hybridní vojny v ZS jsme již řešili, když to Pjakin vypustil. Přečtěte si to sami, ať si uděláte vlastní názor.
  • Pjakinova adorace Putina jako neomylného vůdce škodí samotnému Putinovi. Putin sám potřebuje gramotnou oponenturu.
  • Emoce, které není schopen u videí Pjakin ovládnout, vypovídají o jeho vnitřním nesouladu.
  • Pjakin není schopen přijmout kritiku. Je obklopen já-centrismem.
  • Jeho fanaticky-patriotistický pohled na Rusko škodí Rusku u zahraničních posluchačů – možných budoucích studentů KSB.

Zdravím ve spolek a také řeknu svůj pohled i když sem přispívám velmi málo. Výhodu tohoto fóra vidím jako agregát aktuálních zpráv ze světa, což šetří čas. Kdo chápe kritiku Pjakina jako útok na KSB, myslím, že vůbec nepochopil KSB jako opensource pro myšlení vlastní hlavou. Neboť zatím jsem zde nečetl faktické zhodnocení kritiky Pjakina od Hoxe. Ano také nesouhlasím s Hoxovou formou vyjadřování, ale to podstatu diskuze absolutně nemění. Nenechme se unášet emocemi... Zajímavou obecnou statistikou tohoto vlákna budiž, že novější studenti KSB jsou spíše nakloněni Pjakinovi a starší studenti VP. To odpovídá tomu, kdo jak má prostudovány tlusté knihy. Kde je nespornou výhodou, že VP je víceméně anonymní souborný intelekt. Za mě... - Osobní problém Pjakina, že VP nedělá VF analýzy je dětinský požadavek. VP pracuje primárně na NF procesech, přeci i Zaznobin to několikrát říkal. - Definici hybridní vojny v ZS jsme již řešili, když to Pjakin vypustil. Přečtěte si to sami, ať si uděláte vlastní názor. - Pjakinova adorace Putina jako neomylného vůdce škodí samotnému Putinovi. Putin sám potřebuje gramotnou oponenturu. - Emoce, které není schopen u videí Pjakin ovládnout, vypovídají o jeho vnitřním nesouladu. - Pjakin není schopen přijmout kritiku. Je obklopen já-centrismem. - Jeho fanaticky-patriotistický pohled na Rusko škodí Rusku u zahraničních posluchačů – možných budoucích studentů KSB.

Útok je úspěšný ,chápající pochopili dávno, o čem tu je řeč, ale ti, co se přiblížili jako noví zájemci ? Asi otřes .
vyjadril si to aj za mňa. Už včera som to písal, len inými slovami, no nejako mi neberie príspevky.
Vytvárajme víziu sveta, v akom chceme žiť. Ako to, že iba korigujeme a nepredikujeme? Ako to, že sme ešte nevytvorili VP ČSSR alebo niečo podobné? Kde sú stanovené ciele a vytvorené bezštruktúrne nástroje na ich dosiahnutie?

Vízia bola zverejnená na oracle blogu ešte v decembri roku 2020. Následne vznikla séria článkov "Za právne a sociálne spravodlivý štát", ktorú je treba dopracovať do detailov. Namiesto toho, aby ste sa chytili roboty, tak konfrontujete svoje analýzy toho, čo sa stalo, sú tu náznaky predikcií na základe analýz toho, čo sa už stalo, no korekcie? Aké, kde? Napíšte mi, prosím, čo i len jednu konkrétnu korekciu, pretože, možno som si to len nevšimol, no ja tu žiadne korekcie prebiehajúcich a predikovaných udalostí nevidím.
Na oracle blogu boli položené základné kamene obnovy Slovenska. No bez pracovitých rúk a nadšenia ostatných len zarastú burinou.
ksb forum je dobré také, aké je - je to svojou podstatou zrušená voda. No prečo sa nechytíte roboty ponúknutej v článkoch na oracle blogu, aby ste si začali nie predikovať, ale predovšetkým vytvárať vlastnú budúcnosť a budúcnosť Slovenska? Zamrzli ste na pol ceste - zamrzli ste na ksbfóre v internetových diskusiách. Áno, aj tie sú potrebné , ale toto tu je predovšetkým ako informačný zdroj. No pokiaľ tu získané informácie, zostanú len mŕtvymi informáciami, nepretavenými do konkrétnych činov, tak sú vám nanič...


[quote="pid:26244, uid:57"]Útok je úspěšný ,chápající pochopili dávno, o čem tu je řeč, ale ti, co se přiblížili jako noví zájemci ? Asi otřes .[/quote] vyjadril si to aj za mňa. Už včera som to písal, len inými slovami, no nejako mi neberie príspevky. [quote="pid:26390, uid:623"]Vytvárajme víziu sveta, v akom chceme žiť. Ako to, že iba korigujeme a nepredikujeme? Ako to, že sme ešte nevytvorili VP ČSSR alebo niečo podobné? Kde sú stanovené ciele a vytvorené bezštruktúrne nástroje na ich dosiahnutie?[/quote] **Vízia** bola zverejnená na oracle blogu ešte v decembri roku 2020. Následne vznikla séria článkov **"Za právne a sociálne spravodlivý štát"**, ktorú je treba dopracovať do detailov. Namiesto toho, aby ste sa chytili roboty, tak konfrontujete svoje **analýzy toho, čo sa stalo**, sú tu náznaky predikcií na základe analýz toho, čo sa už stalo, no korekcie? Aké, kde? Napíšte mi, prosím, čo i len jednu konkrétnu korekciu, pretože, možno som si to len nevšimol, no ja tu žiadne korekcie prebiehajúcich a predikovaných udalostí nevidím. Na oracle blogu boli položené základné kamene obnovy Slovenska. No bez pracovitých rúk a nadšenia ostatných len zarastú burinou. ksb forum je dobré také, aké je - je to svojou podstatou zrušená voda. No prečo sa nechytíte roboty ponúknutej v článkoch na oracle blogu, aby ste si začali nie predikovať, ale predovšetkým vytvárať vlastnú budúcnosť a budúcnosť Slovenska? Zamrzli ste na pol ceste - zamrzli ste na ksbfóre v internetových diskusiách. Áno, aj tie sú potrebné , ale toto tu je predovšetkým ako informačný zdroj. No pokiaľ tu získané informácie, zostanú len mŕtvymi informáciami, nepretavenými do konkrétnych činov, tak sú vám nanič...

Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.


Nakonec je nové fórum lepší (přehlednější s více funkcemi) a víme, že vše nestojí jen na jednom člověku, tak proč si stěžujeme? smile


Jsem ale vděčný Hoxovi za Levanet a starou Vodu, bez jeho průkopnictví bychom zde na fóru asi vůbec nebyli, mohl se tématu KSB chopit někdo jiný a zcela ho zazdít již v počátcích...


Já mám rád střet názorů, nesnáším "sociální bubliny". Nikam mě to neposouvá, tak mu dejte prostor klukovi, proč ten hate?


Co když má nakonec pravdu?


Zde souhlasím s Tikalem.
Vzájemné si přitakávání s předstíranou absencí neshod názorů také nesnáším. Mezi lidmi, se kterými se bavím zcela dobrovolně, ne proto, že musím (jako například v práci), je vždy lepší si věci vyříkat, i kdyby měly zpočátku naštvat.
A i kdyby padlo nějaké nepěkné slovíčko, tak je to pořád lepší, než vše v bolestech ignorovat a zamlčovat, jako když někdo zadržuje prdy. ;-)
Však se pak zase hladina zklidní, pokud o to všichni zúčastnění stojí.


Sice Hoxův způsob vyjádření je možná příliš konfrontační a hlavně měl uvést odkazy hned na začátku, na druhou stranu, pokud by tohle rozvíření kalů u dna mělo naši komunitu vážně poškodit, tak opravdu byla tak skvělá, jak si namlouváme?
Nebo jen předstíráme, jaká jsme skvělá parta, ale pokud někdo někomu zpochybní modlu, tak je zle a už spolu nepromluvíme?


[quote="pid:26385, uid:240"]Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.[/quote] Nakonec je nové fórum lepší (přehlednější s více funkcemi) a víme, že vše nestojí jen na jednom člověku, tak proč si stěžujeme? :) Jsem ale vděčný Hoxovi za Levanet a starou Vodu, bez jeho průkopnictví bychom zde na fóru asi vůbec nebyli, mohl se tématu KSB chopit někdo jiný a zcela ho zazdít již v počátcích... [quote="pid:26357, uid:633"]Já mám rád střet názorů, nesnáším "sociální bubliny". Nikam mě to neposouvá, tak mu dejte prostor klukovi, proč ten hate? Co když má nakonec pravdu?[/quote] Zde souhlasím s Tikalem. Vzájemné si přitakávání s předstíranou absencí neshod názorů také nesnáším. Mezi lidmi, se kterými se bavím zcela dobrovolně, ne proto, že musím (jako například v práci), je vždy lepší si věci vyříkat, i kdyby měly zpočátku naštvat. A i kdyby padlo nějaké nepěkné slovíčko, tak je to pořád lepší, než vše v bolestech ignorovat a zamlčovat, jako když někdo zadržuje prdy. ;-) Však se pak zase hladina zklidní, pokud o to všichni zúčastnění stojí. Sice Hoxův způsob vyjádření je možná příliš konfrontační a hlavně měl uvést odkazy hned na začátku, na druhou stranu, pokud by tohle rozvíření kalů u dna mělo naši komunitu vážně poškodit, tak opravdu byla tak skvělá, jak si namlouváme? Nebo jen předstíráme, jaká jsme skvělá parta, ale pokud někdo někomu zpochybní modlu, tak je zle a už spolu nepromluvíme?
Upravené 25. 7. 2021 o 13:59

Považuju celkem za alarmující, že Pjakin tvrdě zaútočil na autorský kolektiv, že je označil za zrádce a kolaboranty, na základě naprosto lživých a vylhaných nesmyslů, a nikomu tady to ani v nejmenším nevadí, ani po opakovaném upozornění.


Vyse 200 prispevkov sa chodi okolo horucej kase, ale toto nikomu nevadi. Boli tu nejake vyhrady voci Hoxovi a kazdy mu to aj na starom fore napisal, mne dal vtedy tiez podla mojho nazoru neopravnene ban ale ked su opravnene vyhrady voci Pjakinovi tak je vsetko v poriadku lebo je to svata autorita, ineho by ste uz zozrali za rovnaky preslap. Nestotoznujem sa s tym koho sledovat a koho nie ale ked stari vodacki psi nedokazu priznat tieto preslapy Pjakina tak je niekde chyba. Ohladom Velicka a dochodkovej reformy tu bola zhoda ze spravil neadekvatnu analyzu, lenze on sa nebil dalsie mesiace do prs ze je neomylny. Naopak Pjakin neustale opakuje lahko vyvratitelne klsmstva a jeho emocionalnost sa da skutocne porovnat s Hitlerom ako na tom obrazku - emocionalnost ci posadnutost.

Michail Veličko sa díva do kamery a hovorí monotónne (bez emócií) ako hypnotizér. Podľa mňa je to človek s démonickým typom psychiky. Myslím si, že kvôli nemu sa do kníh dostali škodlivé elementy, ktoré Vladimír Zaznobin korigoval, aby nepresiahli únosnú mieru, ale predsa sa tam v nejakom množstve dostali. Po smrti Zaznobina sa Veličko dostal do vedenia VP ZSSR a už mu nič nebráni v prekrúcaní definícií a škodlivej (ne)činnosti (vareniu boršču...).

Budem vyberat presne citaty a ukazovat na neznalost KSB tunajsich clenov. Tymto si dokazal, ze nevies co je to spravne zmyslovo-emocne nastavenie a ty sa riadis prave tymi emociami(rozruseniami), ktore ti tam chybaju. Neviem ci Pjakin oznacil Velicka za demona ale zvysok je len papuskovanie Valerija bez akychkolvek dokazov, cize ukazka nekonceptualnosti.
Je možné, že Velička obhajuje preto, že sú obidvaja vyznávačmi rovnakej viery (narozdiel od Piakina).

Je mozne, ze Ogar je vyznavac vesmirnich lidicek. Dobre ironia bokom... dokaz to.
Já už sám všechno vím a protože mne daný člověk nemůže už ničím víc obohatit a dokonce mne nudí, jak se v některých věcech neustále opakuje, tak vlastně jako analytik k ničemu není...

Ak si to niekto mysli, tak je na velkom omyle lebo Pjakin ma kolosalne vedomosti ale svojim zacyklenim sa obera o svoj potencial.


Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú pofidérni , možno sa im nič produkovať nechce , alebo nič produkovať v duchu KSB nemôžu lebo KSB nechápu a sú podvodníci.

Martin ma zjavne vacsie chapanie, len je skoda ze sa s nim s ostatnymi nepodeli. Opat ironia ale inak sa s trollmi asi neda.


Ak vedome alebo nevedome škodia, tak sa k tomu určite sami priznajú. Stačí počkať.

Hlupakovi staci zjavne domyslavost.


prediktor nemá mít žádné své plány, tak jak to chápu, a nemá žádnou strukturu na prosazování svých plánů,

Takze Bozi zamer alebo Bozie vedenie podla teba nejestvuje a podla vychodnej ezoteriky je vlastne cesta tym cielom. To je konceptualna neurcitost, bez PFR mozes byt hadac ale nie prediktor.


Podezírat ho z toho, že schválně špatně interpretuje různé události nemůžeme.

Analytika nie je 100% takze nemozeme a ani v tom problem nevidim, pomyli sa kazdy ale ako nazves jedinca, ktory opakuje klamstvo - definicia hybridnej vojny podla ZS, na ktorom vypracoval teoriu ze Velicko deformuje KOB. Klamstvo nabalene na klamstve, ci mu to prve klamstvo niekto z jeho okolia podhodil uz nie je take podstatne.


Nepriateľ nespí a nasadzuje všetko čo má. A čo my? My diskutujeme o Piakinovi a VP ZSSR.

Dalsie nepochopenie alebo nechcenie chapat, tu ide o 1. Svetonazorovu prioritu nie o osobu x alebo y. Hoxovi sa podarilo nieco co mozno ani nezamyslal, odhalenie tohto problemu do naha. Pre tych co sem zavitaju uz len obcasne to asi bude zrejme a pravidelni foraci si uz nato asi zvykli. Nikomu neuskodi si dat kratku prestavku a pozriet sa na to z boku.


[quote="pid:25824, uid:235"]Považuju celkem za alarmující, že Pjakin tvrdě zaútočil na autorský kolektiv, že je označil za zrádce a kolaboranty, na základě naprosto lživých a vylhaných nesmyslů, a nikomu tady to ani v nejmenším nevadí, ani po opakovaném upozornění.[/quote] Vyse 200 prispevkov sa chodi okolo horucej kase, ale toto nikomu nevadi. Boli tu nejake vyhrady voci Hoxovi a kazdy mu to aj na starom fore napisal, mne dal vtedy tiez podla mojho nazoru neopravnene ban ale ked su opravnene vyhrady voci Pjakinovi tak je vsetko v poriadku lebo je to svata autorita, ineho by ste uz zozrali za rovnaky preslap. Nestotoznujem sa s tym koho sledovat a koho nie ale ked stari vodacki psi nedokazu priznat tieto preslapy Pjakina tak je niekde chyba. Ohladom Velicka a dochodkovej reformy tu bola zhoda ze spravil neadekvatnu analyzu, lenze on sa nebil dalsie mesiace do prs ze je neomylny. Naopak Pjakin neustale opakuje lahko vyvratitelne klsmstva a jeho emocionalnost sa da skutocne porovnat s Hitlerom ako na tom obrazku - emocionalnost ci posadnutost. [quote="pid:26095, uid:623"]Michail Veličko sa díva do kamery a hovorí monotónne (bez emócií) ako hypnotizér. Podľa mňa je to človek s démonickým typom psychiky. Myslím si, že kvôli nemu sa do kníh dostali škodlivé elementy, ktoré Vladimír Zaznobin korigoval, aby nepresiahli únosnú mieru, ale predsa sa tam v nejakom množstve dostali. Po smrti Zaznobina sa Veličko dostal do vedenia VP ZSSR a už mu nič nebráni v prekrúcaní definícií a škodlivej (ne)činnosti (vareniu boršču...).[/quote] Budem vyberat presne citaty a ukazovat na neznalost KSB tunajsich clenov. Tymto si dokazal, ze nevies co je to spravne zmyslovo-emocne nastavenie a ty sa riadis prave tymi emociami(rozruseniami), ktore ti tam chybaju. Neviem ci Pjakin oznacil Velicka za demona ale zvysok je len papuskovanie Valerija bez akychkolvek dokazov, cize ukazka nekonceptualnosti. [quote="pid:26095, uid:623"]Je možné, že Velička obhajuje preto, že sú obidvaja vyznávačmi rovnakej viery (narozdiel od Piakina).[/quote] Je mozne, ze Ogar je vyznavac vesmirnich lidicek. Dobre ironia bokom... dokaz to. [quote="pid:26159, uid:125"]Já už sám všechno vím a protože mne daný člověk nemůže už ničím víc obohatit a dokonce mne nudí, jak se v některých věcech neustále opakuje, tak vlastně jako analytik k ničemu není...[/quote] Ak si to niekto mysli, tak je na velkom omyle lebo Pjakin ma kolosalne vedomosti ale svojim zacyklenim sa obera o svoj potencial. [quote="pid:26177, uid:324"]Čo podľa mňa pekne dokladá , že sú pofidérni , možno sa im nič produkovať nechce , alebo nič produkovať v duchu KSB nemôžu lebo KSB nechápu a sú podvodníci.[/quote] Martin ma zjavne vacsie chapanie, len je skoda ze sa s nim s ostatnymi nepodeli. Opat ironia ale inak sa s trollmi asi neda. [quote="pid:26239, uid:623"]Ak vedome alebo nevedome škodia, tak sa k tomu určite sami priznajú. Stačí počkať.[/quote] Hlupakovi staci zjavne domyslavost. [quote="pid:26249, uid:426"]prediktor nemá mít žádné své plány, tak jak to chápu, a nemá žádnou strukturu na prosazování svých plánů,[/quote] Takze Bozi zamer alebo Bozie vedenie podla teba nejestvuje a podla vychodnej ezoteriky je vlastne cesta tym cielom. To je konceptualna neurcitost, bez PFR mozes byt hadac ale nie prediktor. [quote="pid:26295, uid:88"]Podezírat ho z toho, že schválně špatně interpretuje různé události nemůžeme.[/quote] Analytika nie je 100% takze nemozeme a ani v tom problem nevidim, pomyli sa kazdy ale ako nazves jedinca, ktory opakuje klamstvo - definicia hybridnej vojny podla ZS, na ktorom vypracoval teoriu ze Velicko deformuje KOB. Klamstvo nabalene na klamstve, ci mu to prve klamstvo niekto z jeho okolia podhodil uz nie je take podstatne. [quote="pid:26390, uid:623"]Nepriateľ nespí a nasadzuje všetko čo má. A čo my? My diskutujeme o Piakinovi a VP ZSSR.[/quote] Dalsie nepochopenie alebo nechcenie chapat, tu ide o 1. Svetonazorovu prioritu nie o osobu x alebo y. Hoxovi sa podarilo nieco co mozno ani nezamyslal, odhalenie tohto problemu do naha. Pre tych co sem zavitaju uz len obcasne to asi bude zrejme a pravidelni foraci si uz nato asi zvykli. Nikomu neuskodi si dat kratku prestavku a pozriet sa na to z boku.

Mám to tu rád.

Ja tiežsmile 60fd522ee71d9


[quote="pid:26385, uid:240"]Mám to tu rád.[/quote] Ja tiež;) ![60fd522ee71d9](serve/attachment&path=60fd522ee71d9)

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Toto potvrzuji. Tedy za sebe. A z psychologického hlediska. Byl to čas, kdy se tlaky velice stupňovaly, vypadalo to, že se nic nedaří a vodaksb byl jeden z mála zdrojů optimismu.
Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.


Kdyby ale diskuse na Vodě v té době jela, tak bych se nedozvěděl o americké politice ani zlomek toho, co jsem se dozvěděl, když jsem si musel hledat informace zcela sám.


Ono občasný půst neuškodí i když i já jsem byl naštvaný, že mi "kručí břicho" z hladu po diskusi na Vodě.


Dodatek: Mínusy ale chápu, jelikož druhá strana mince byla v tom, že jsem se neměl o zjištěné informace jak podělit, kromě mailů a jednoho článku, který jsme s Boletem vytvořili na KOB fóru.


Nemyslíte, že to ale nakonec dopadlo, jak mělo?
Nedokážu si, vzhledem k zvýšenému počtu příspěvků, představit znovu se vrátit k formátu, jaký byl na staré Vodě, zde se orientuje přeci jen mnohem lépe a šetří to čas.


[quote="pid:26385, uid:240"]Toto potvrzuji. Tedy za sebe. A z psychologického hlediska. Byl to čas, kdy se tlaky velice stupňovaly, vypadalo to, že se nic nedaří a vodaksb byl jeden z mála zdrojů optimismu. Oracle_911 tehdy pomohl existencí jeho blogu. A pak založením tohoto fóra. Mám to tu rád.[/quote] Kdyby ale diskuse na Vodě v té době jela, tak bych se nedozvěděl o americké politice ani zlomek toho, co jsem se dozvěděl, když jsem si musel hledat informace zcela sám. Ono občasný půst neuškodí i když i já jsem byl naštvaný, že mi "kručí břicho" z hladu po diskusi na Vodě. Dodatek: Mínusy ale chápu, jelikož druhá strana mince byla v tom, že jsem se neměl o zjištěné informace jak podělit, kromě mailů a jednoho článku, který jsme s Boletem vytvořili na KOB fóru. Nemyslíte, že to ale nakonec dopadlo, jak mělo? Nedokážu si, vzhledem k zvýšenému počtu příspěvků, představit znovu se vrátit k formátu, jaký byl na staré Vodě, zde se orientuje přeci jen mnohem lépe a šetří to čas.
Upravené 25. 7. 2021 o 14:49

Namiesto toho, aby ste sa chytili roboty, tak konfrontujete svoje analýzy toho, čo sa stalo, sú tu náznaky predikcií na základe analýz toho, čo sa už stalo, no korekcie? Aké, kde?


Ďakujem za pripomenutie. Vo víre každodenných udalostí táto téma vyšla mimo môj obzor a riešim hlavne operatívu.


No prečo sa nechytíte roboty ponúknutej v článkoch na oracle blogu, aby ste si začali nie predikovať, ale predovšetkým vytvárať vlastnú budúcnosť a budúcnosť Slovenska? Zamrzli ste na pol ceste - zamrzli ste na ksbfóre v internetových diskusiách.


Príčinu popisuješ vo vojom článku tu. Doplním ešte svoj názor, že ruka v ruke so strachom zo zodpovednosti ide aj nízke sebavedomie, čo je, Bohužiaľ, stále otvorená rana nášho národa. Preto to večné analyzovanie toho, čo bolo a strach navrhnúť vlastnú víziu toho, čo chceme, aby bolo. Myslíme si, že naše vízie nie sú dokonalé, nie sú dostatočné a bojíme sa ich vôbec vytvárať, nieto ich ešte verejne prezentovať. Čiastočne sa toho dotkol aj Staněk https://www.youtube.com/watch?v=OLHs83mJW-Q

.


[quote="pid:26403, uid:112"]Namiesto toho, aby ste sa chytili roboty, tak konfrontujete svoje analýzy toho, čo sa stalo, sú tu náznaky predikcií na základe analýz toho, čo sa už stalo, no korekcie? Aké, kde?[/quote] Ďakujem za pripomenutie. Vo víre každodenných udalostí táto téma vyšla mimo môj obzor a riešim hlavne operatívu. [quote="pid:26403, uid:112"]No prečo sa nechytíte roboty ponúknutej v článkoch na oracle blogu, aby ste si začali nie predikovať, ale predovšetkým vytvárať vlastnú budúcnosť a budúcnosť Slovenska? Zamrzli ste na pol ceste - zamrzli ste na ksbfóre v internetových diskusiách.[/quote] Príčinu popisuješ vo vojom článku [tu](https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/21/snp-pokracovanie-4/). Doplním ešte svoj názor, že ruka v ruke so strachom zo zodpovednosti ide aj nízke sebavedomie, čo je, Bohužiaľ, stále otvorená rana nášho národa. Preto to večné analyzovanie toho, čo bolo a strach navrhnúť vlastnú víziu toho, čo chceme, aby bolo. Myslíme si, že naše vízie nie sú dokonalé, nie sú dostatočné a bojíme sa ich vôbec vytvárať, nieto ich ešte verejne prezentovať. Čiastočne sa toho dotkol aj Staněk [tu](https://www.youtube.com/watch?v=OLHs83mJW-Q).

proč Pjakin tvrdí věci, které nejsou pravda?

Rozdíl mezi pravdou a istinou je to, že pravd může být nekonečné množství, protože každý má svoji pravdu, zatím co istina je jen jedna.
Takže pokud něco Pjakin tvrdí, je to jeho pravda, a že se to s tvojí pravdou neshoduje, nic neznamená. Neznamená to, že tvoje pravda má větší váhu než jeho. Budoucnost ukáže, která z těchto dvou pravd byla blíže istině.


[quote="pid:26391, uid:235"]proč Pjakin tvrdí věci, které nejsou pravda?[/quote] Rozdíl mezi pravdou a istinou je to, že pravd může být nekonečné množství, protože každý má svoji pravdu, zatím co istina je jen jedna. Takže pokud něco Pjakin tvrdí, je to jeho pravda, a že se to s tvojí pravdou neshoduje, nic neznamená. Neznamená to, že tvoje pravda má větší váhu než jeho. Budoucnost ukáže, která z těchto dvou pravd byla blíže istině.

To je len slovickarenie, nikto z ludi nemoze hovorit o istine ale mozme hovorit o pravde a krivde. A uz vobec sa neda hovorit o dvoch pravdach, jedine tak o roznych uhloch pohladu ktore su vo svojej miere dalej ci blizsie objektivnej realite. Inak sa dostavame do technologie "plurality nazorov", kde je normou zahovorit pravdu klamstvom alebo neadekvatnou realitou cize pravdou byt nemoze. Aj miliardu litrov vody znecisti par litrov oleja.


To je len slovickarenie, nikto z ludi nemoze hovorit o istine ale mozme hovorit o pravde a krivde. A uz vobec sa neda hovorit o dvoch pravdach, jedine tak o roznych uhloch pohladu ktore su vo svojej miere dalej ci blizsie objektivnej realite. Inak sa dostavame do technologie "plurality nazorov", kde je normou zahovorit pravdu klamstvom alebo neadekvatnou realitou cize pravdou byt nemoze. Aj miliardu litrov vody znecisti par litrov oleja.

A uz vobec sa neda hovorit o dvoch pravdach, jedine tak o roznych uhloch pohladu ktore su vo svojej miere dalej ci blizsie objektivnej realite.


Zjavne ti istina nič nehovorí. Inak by si vedel, že píšeš presne o tom istom, akurát ti chýba práve ten pojem, voči ktorému sa ohradzuješ.


[quote="pid:26418, uid:252"]A uz vobec sa neda hovorit o dvoch pravdach, jedine tak o roznych uhloch pohladu ktore su vo svojej miere dalej ci blizsie objektivnej realite.[/quote] Zjavne ti istina nič nehovorí. Inak by si vedel, že píšeš presne o tom istom, akurát ti chýba práve ten pojem, voči ktorému sa ohradzuješ.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 7. 2021 o 15:42

Tak jsem to celý přelouskal....uff. Co to tedy utnout?? Tak snad jen, díky Lin, díky Jardob, díky Jura11 a pár ostatním za světlo na konci tunelu. Díky Hox za spuštění experimentálního testu. Můj vopičák už měří kontaminace hormonálními rezidui a cpe to do exelových tabulek. Výsledky budou úžasné. Hippí hříbek se ještě projde lesem, ale většina ostatních co jen čmárali na tabuli zůstane po škole....


Tak jsem to celý přelouskal....uff. Co to tedy utnout?? Tak snad jen, díky Lin, díky Jardob, díky Jura11 a pár ostatním za světlo na konci tunelu. Díky Hox za spuštění experimentálního testu. Můj vopičák už měří kontaminace hormonálními rezidui a cpe to do exelových tabulek. Výsledky budou úžasné. Hippí hříbek se ještě projde lesem, ale většina ostatních co jen čmárali na tabuli zůstane po škole....

Vedi.Vini......

To je len slovickarenie, nikto z ludi nemoze hovorit o istine ale mozme hovorit o pravde a krivde.

To není žádné slovíčkaření. Jsem studentem Ruské školy Ruského jazyka pod záštitou Ruské geografické společnosti, v jejíž vedení je mimo jiných Šojgu a Putin.
Jedna z přednášek byla věnována právě pravdě a istině v slovanských jazycích. I v našem jazyce se tento pojem v dávné minulosti vyskytoval, ale úsilím našich nepřátel postupem času vymizel. Proto u nás lidé znají jenom pojem pravda a istina jim nic neříká. V ruském jazyce tento pojem zůstal a běžní lidé vědí, co znamená. Z našeho jazyka byl ten pojem vymazán a tím byl vymazán i jeho smysl.
Tak mě tady prosím nepoučuj.
Ještě bych doplnil, že pozůstatek tohoto slova se zachoval s jiným významem v slovech jistě, jistota, jistina (v bankovnictví).


[quote="pid:26418, uid:252"]To je len slovickarenie, nikto z ludi nemoze hovorit o istine ale mozme hovorit o pravde a krivde.[/quote] To není žádné slovíčkaření. Jsem studentem Ruské školy Ruského jazyka pod záštitou Ruské geografické společnosti, v jejíž vedení je mimo jiných Šojgu a Putin. Jedna z přednášek byla věnována právě pravdě a istině v slovanských jazycích. I v našem jazyce se tento pojem v dávné minulosti vyskytoval, ale úsilím našich nepřátel postupem času vymizel. Proto u nás lidé znají jenom pojem pravda a istina jim nic neříká. V ruském jazyce tento pojem zůstal a běžní lidé vědí, co znamená. Z našeho jazyka byl ten pojem vymazán a tím byl vymazán i jeho smysl. Tak mě tady prosím nepoučuj. Ještě bych doplnil, že pozůstatek tohoto slova se zachoval s jiným významem v slovech jistě, jistota, jistina (v bankovnictví).
Upravené 25. 7. 2021 o 16:07

...Pjakin... tvrdí věc, o které se může každý za pár minut přesvědčit, že neodpovídá realitě... Uměl by to někdo vysvětlit?

Tak tohle vysvětlení by sem si taky rád poslechl.
Při této příležitosti je dobré připomenout, že “Pjakin si začal”.
Tedy aspoň z pohledu “veřejnosti”.


[quote="pid:26391, uid:235"] ...Pjakin... tvrdí věc, o které se může každý za pár minut přesvědčit, že neodpovídá realitě... Uměl by to někdo vysvětlit?[/quote] Tak tohle vysvětlení by sem si taky rád poslechl. Při této příležitosti je dobré připomenout, že “Pjakin si začal”. Tedy aspoň z pohledu “veřejnosti”.

Tak tohle vysvětlení by sem si taky rád poslechl.

Neviem, či to niekto dokáže za pár minút, ja určite nie. To hlavné je zrejme v tejto práci. Samotná má 45 strán a dôkladne ju naštudovať a pritom porovnávať a dohľadávať Pjakinove vyjadrenia zaberie hodne času.
https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200412_About_FKT.pdf
Zrejme je len v ruštine a tu sa sám obávam, že mi pri prekladaní môže uniknúť dôležitý odkaz. Naozaj nie je v češtine, alebo slovenčine?


[quote="pid:26423, uid:240"]Tak tohle vysvětlení by sem si taky rád poslechl.[/quote] Neviem, či to niekto dokáže za pár minút, ja určite nie. To hlavné je zrejme v tejto práci. Samotná má 45 strán a dôkladne ju naštudovať a pritom porovnávať a dohľadávať Pjakinove vyjadrenia zaberie hodne času. https://storage.googleapis.com/dotu-154621.appspot.com/20200412_About_FKT.pdf Zrejme je len v ruštine a tu sa sám obávam, že mi pri prekladaní môže uniknúť dôležitý odkaz. Naozaj nie je v češtine, alebo slovenčine?

Naozaj nie je v češtine, alebo slovenčine?

Na překladu se pracuje.

Ještě technická poznámka k
Samotná má 45 strán

to je proto, že je to A4.
Existuje verze https://dotu.ru/2020/04/12/20200412_about_fkt/
která má stran 86 - to proto, že je ve formátu A5. Aby nevznikly nějaké pochybnosti...


[quote="pid:26427, uid:175"]Naozaj nie je v češtine, alebo slovenčine?[/quote] [quote="pid:25849, uid:235"]Na překladu se pracuje.[/quote] Ještě technická poznámka k [quote="pid:26427, uid:175"]Samotná má 45 strán[/quote] to je proto, že je to A4. Existuje verze https://dotu.ru/2020/04/12/20200412_about_fkt/ která má stran 86 - to proto, že je ve formátu A5. Aby nevznikly nějaké pochybnosti...

většina ostatních co jen čmárali na tabuli zůstane po škole

Klidně si to odsedím.


[quote="pid:26420, uid:190"]většina ostatních co jen čmárali na tabuli zůstane po škole[/quote] Klidně si to odsedím.

Tak neviem ci hovorim po tatarsky, alebo tu niekto prekruca vyznamy pretoze je zjavne ze o istine pisem ako objektivnej realite, ale k tej sa clovek moze len priblizit, ak je naplneny duchom svatym tak moze chapat objektivnu realitu ale kolko takych poznate... my ostatni mozme hovorit o pravde a istinu nechat pre tych co chapu viac, ci na Boha. Preto vycitka na Hoxa bola mimo misu, lebo on napisal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.


Tak neviem ci hovorim po tatarsky, alebo tu niekto prekruca vyznamy pretoze je zjavne ze o istine pisem ako objektivnej realite, ale k tej sa clovek moze len priblizit, ak je naplneny duchom svatym tak moze chapat objektivnu realitu ale kolko takych poznate... my ostatni mozme hovorit o pravde a istinu nechat pre tych co chapu viac, ci na Boha. Preto vycitka na Hoxa bola mimo misu, lebo on napisal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.

Preto vycitka na Hoxa bola mimo misu, lebo on napisal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.

Preto vycitka na Pjakina bola mimo misu, lebo on povedal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.


[quote="pid:26457, uid:252"]Preto vycitka na Hoxa bola mimo misu, lebo on napisal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.[/quote] Preto vycitka na Pjakina bola mimo misu, lebo on povedal svoju verziu reality ktoru doteraz nikto nevyvratil cize zaverom bude, ze ma v tejto veci pravdu... teda nie on ma pravdu ale hovori pravdu ked uz to mam presnejsie vyslovickarit.

K pojmům istina a pravda jednoduchý příklad pro někoho, komu to není jasné.
Stala se vražda, vyšetřovat ji přijde náš známý Hecule Poirot. Má deset svědků, které si postupně předvolává. Každý z těch svědků dá svoji výpověď o tom, co se stalo. Každý ze svědků si upřímně myslí, že mluví pravdu, včetně vraha. Ten má také svoji pravdu.
Poirot si poskládá z jednotlivých pravd svoji mozaiku, která mu odpoví, kdo, proč a jak tu vraždu provedl. Zjistil kdo je vrah, proč vraždil a jak vraždil. Toto je istina.


K pojmům istina a pravda jednoduchý příklad pro někoho, komu to není jasné. Stala se vražda, vyšetřovat ji přijde náš známý Hecule Poirot. Má deset svědků, které si postupně předvolává. Každý z těch svědků dá svoji výpověď o tom, co se stalo. Každý ze svědků si upřímně myslí, že mluví pravdu, včetně vraha. Ten má také svoji pravdu. Poirot si poskládá z jednotlivých pravd svoji mozaiku, která mu odpoví, kdo, proč a jak tu vraždu provedl. Zjistil kdo je vrah, proč vraždil a jak vraždil. Toto je istina.
22.05k
331
58
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept