Videá, filmy, knihy
Odkaz Slovákom od Prof. Ing. Petra Staněka, CSc.

Výborne. Úplne stačí ak by toto Grohling obcas škole deťom pustil namiesto nejakej blbej besedy a už nič iné nemusí robiť. V jeho prípade by bol úspech keby už nerobil vôbec nič.


Výborne. Úplne stačí ak by toto Grohling obcas škole deťom pustil namiesto nejakej blbej besedy a už nič iné nemusí robiť. V jeho prípade by bol úspech keby už nerobil vôbec nič.
Upravené 21. 7. 2021 o 14:41

Toto video je v podstate súčasťou tzv. špačinskej deklarácie, ktorú Staněk podpísal a pred pár dňami ju odovzdali najvyšším predstaviteľom štátu, prezidentke a spol.
Hľadám text tej deklarácie, no zatiaľ som ho nenašiel.


Toto video je v podstate súčasťou tzv. špačinskej deklarácie, ktorú Staněk podpísal a pred pár dňami ju odovzdali najvyšším predstaviteľom štátu, prezidentke a spol. Hľadám text tej deklarácie, no zatiaľ som ho nenašiel.

Moderátor

Text je v tomto videu https://youtu.be/PK1JMHkkA6w


Správne sa odvoláva na Veľkú Moravu a článok 32 Ústavy.


Text je v tomto videu https://youtu.be/PK1JMHkkA6w Správne sa odvoláva na Veľkú Moravu a článok 32 Ústavy.

Moderátor

Hľadám text tej deklarácie, no zatiaľ som ho nenašiel.

“Špačinská deklarácia – Výzva k národu!” - https://www.vsetkojeonas.sk/deklaracia/


[quote="pid:25826, uid:127"]Hľadám text tej deklarácie, no zatiaľ som ho nenašiel.[/quote] “Špačinská deklarácia – Výzva k národu!” - https://www.vsetkojeonas.sk/deklaracia/

Vďaka Ti Aknitka!


Pozoruhodné je, aké heslo si zvolili za svoj cieľ:


Za Spravodlivosť, Pokrok a Kvalitu života


Viete sa s ním stotožniť?


Vďaka Ti Aknitka! Pozoruhodné je, aké heslo si zvolili za svoj cieľ: **Za Spravodlivosť, Pokrok a Kvalitu života** Viete sa s ním stotožniť?

Moderátor

Upravené 22. 7. 2021 o 08:07

Stanek je aj v tomto spolku svojpomocných jednotiek rýchleho nasadenia:


https://hnutiearcha.sk


Stanek je aj v tomto spolku svojpomocných jednotiek rýchleho nasadenia: https://hnutiearcha.sk

Stanek je aj v tomto spolku svojpomocných jednotiek rýchleho nasadenia:


https://hnutiearcha.sk


Kone GP?


[quote="pid:26036, uid:156"]Stanek je aj v tomto spolku svojpomocných jednotiek rýchleho nasadenia: https://hnutiearcha.sk[/quote] Kone GP?

Za Spravodlivosť, Pokrok a Kvalitu života


Dekóduji takto:


Spravedlnost
Sociální spravedlnost, talenty podporovány a rozvíjeny ve všech sociálních vrstvách a rovné podmínky při jejich uplatňování.


Pokrok
Rozvíjení genetického potenciálu všech - čili používání technologií ku prospěchu všech . Jenom tak se lze posouvat vpřed, v opačném případě dojde k degradaci a podmínka k tomu nutná je de-hermetizace, proto GP potřebuje brzdit pokrok, aby si mohl uchovat informační náskok.


Kvalita života
Pro celou společnost a následně tím roste kvalita i u jednotlivců a ne naopak (roste pouze u některých na úkor celé společnosti).


[quote="pid:25833, uid:127"]Za Spravodlivosť, Pokrok a Kvalitu života[/quote] Dekóduji takto: Spravedlnost Sociální spravedlnost, talenty podporovány a rozvíjeny ve všech sociálních vrstvách a rovné podmínky při jejich uplatňování. Pokrok Rozvíjení genetického potenciálu všech - čili používání technologií ku prospěchu všech . Jenom tak se lze posouvat vpřed, v opačném případě dojde k degradaci a podmínka k tomu nutná je de-hermetizace, proto GP potřebuje brzdit pokrok, aby si mohl uchovat informační náskok. Kvalita života Pro celou společnost a následně tím roste kvalita i u jednotlivců a ne naopak (roste pouze u některých na úkor celé společnosti).
Upravené 23. 7. 2021 o 07:02

Na konci dňa je to voľba medzi týmito dvoma variantami:
Budeme stoj čo stoj hájiť najideálnejšie riešenie, aj keď na jeho realizáciu nie sú žiaľ podmienky, alebo vyberieme najschodnejšiu možnosť a prijmeme aj to, že v nej budú menšie nášlapné míny.


Po mojich doterajších skúsenostiach sa prikláňam k druhej možnosti, pretože si stanovila za cieľ najbližší tomu, ktorý sme si vytýčili spoločne tu.


Na konci dňa je to voľba medzi týmito dvoma variantami: Budeme stoj čo stoj hájiť najideálnejšie riešenie, aj keď na jeho realizáciu nie sú žiaľ podmienky, alebo vyberieme najschodnejšiu možnosť a prijmeme aj to, že v nej budú menšie nášlapné míny. Po mojich doterajších skúsenostiach sa prikláňam k druhej možnosti, pretože si stanovila za cieľ najbližší tomu, ktorý sme si vytýčili spoločne tu.

Moderátor

Upravené 23. 7. 2021 o 08:47
1.5k
9
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept