Naši analytici
A čo po tom?

A čo po tom?


  1. júla 2021 / oracle911blog

Mohol by som tento článok nazvať aj „a čo teraz?“ lebo to sa budú ľudia pýtať, keď sa s konečnou platnosťou zosype tá mocenská pyramída, ktorá nás nielen oberala nielen o minulosť, ale aj o budúcnosť, lebo nás oberala o náš potenciál. Dobrá správa je, že keď sa tá pyramída moci s konečnou platnosťou zosype, tak ten ľudský potenciál, ktorý bol stáročia až tisícročia utláčaný sa zrazu uvoľní. Zlá správa je, že tie trosky bude musieť niekto upratať.


Ako to?


Nuž kvôli tomu, že nielen vyjde najavo to, že Biden sa dostal do prezidentského kresla podvodom, ale aj kto to urobil (cenzúra to nezastaví). US$ a na ňom založené impérium sa rozsype a vzhľadom na to, že Čína nie je pripravená hrať tú rolu, akú hrali USA (hoci jemnejšími metódami), tak vzniknuté mocenské vákuum a finančná závislosť položí systém dvoch centier riadenia.


Keď k tomu prirátame to, že špehovacia dráma podľa všetkého odhalí to, že špehovaní novinári, politici a aktivisti svojou činnosťou kryli špinavosti CIA (obchody so ženami a deťmi, obchod s drogami, podvratná činnosť atď), tak v podstate z riadiacich štruktúr anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne nezostane prakticky nič.


Dodávam, že kolaps US$ bude mať za efekt aj to, že podplácanie a vyhrážky fyzickým a iným likvidovaním prestanú mať efekt, a tým pádom padne aj po stáročia udržiavaný systém utajovania pravdy a minulosti sa tiež rozsype, tak následkom toho globálne zákulisie (GP) príde aj o posledné zvyšky moci.


To celé však tiež znamená, že celé štáty a regióny sa uzavrú do samo-riadenia, čo v praxi bude znamenať, že aj v lepšom prípade nikto nebude počúvať globálne zákulisie, ktoré šíri neľudskú humanitu. Toto v kombinácii s vysychajúcimi finančnými zdrojmi v dôsledku vymierania bude predstavovať vážny problém. Ide totiž o to, že cca 1/3 až ½ obyvateľstva v európskych štátoch buď zomrie, alebo bude vyžadovať starostlivosť t.j. budú tu problémy aj s minoritami, ktoré si odvykli pracovať a sú v súčasnosti vydržiavaní štátom, a tieto problémy nebude majorita riešiť v rukavičkách.


Čo to znamená pre Slovensko?


To znamená, že buď si pripravíme plány na to, aby sme primäli isté etnikum žiť zo svojej práce, alebo tu prebehnú etnické čistky, ktoré presadí majorita ako reakciu na zvýšenú kriminalitu zmienenej minority.. .
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/21/a-co-po-tom/
čítajte hrubé knihy
http://leva-net.webnode.cz/prace-vp-sssr/knihy/


A čo po tom? ============ 21. júla 2021 / oracle911blog Mohol by som tento článok nazvať aj „a čo teraz?“ lebo to sa budú ľudia pýtať, keď sa s konečnou platnosťou zosype tá mocenská pyramída, ktorá nás nielen oberala nielen o minulosť, ale aj o budúcnosť, lebo nás oberala o náš potenciál. Dobrá správa je, že keď sa tá pyramída moci s konečnou platnosťou zosype, tak ten ľudský potenciál, ktorý bol stáročia až tisícročia utláčaný sa zrazu uvoľní. Zlá správa je, že tie trosky bude musieť niekto upratať. Ako to? Nuž kvôli tomu, že nielen vyjde najavo to, že Biden sa dostal do prezidentského kresla podvodom, ale aj kto to urobil (cenzúra to nezastaví). US$ a na ňom založené impérium sa rozsype a vzhľadom na to, že Čína nie je pripravená hrať tú rolu, akú hrali USA (hoci jemnejšími metódami), tak vzniknuté mocenské vákuum a finančná závislosť položí systém dvoch centier riadenia. Keď k tomu prirátame to, že špehovacia dráma podľa všetkého odhalí to, že špehovaní novinári, politici a aktivisti svojou činnosťou kryli špinavosti CIA (obchody so ženami a deťmi, obchod s drogami, podvratná činnosť atď), tak v podstate z riadiacich štruktúr anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne nezostane prakticky nič. Dodávam, že kolaps US$ bude mať za efekt aj to, že podplácanie a vyhrážky fyzickým a iným likvidovaním prestanú mať efekt, a tým pádom padne aj po stáročia udržiavaný systém utajovania pravdy a minulosti sa tiež rozsype, tak následkom toho globálne zákulisie (GP) príde aj o posledné zvyšky moci. To celé však tiež znamená, že celé štáty a regióny sa uzavrú do samo-riadenia, čo v praxi bude znamenať, že aj v lepšom prípade nikto nebude počúvať globálne zákulisie, ktoré šíri neľudskú humanitu. Toto v kombinácii s vysychajúcimi finančnými zdrojmi v dôsledku vymierania bude predstavovať vážny problém. Ide totiž o to, že cca 1/3 až ½ obyvateľstva v európskych štátoch buď zomrie, alebo bude vyžadovať starostlivosť t.j. budú tu problémy aj s minoritami, ktoré si odvykli pracovať a sú v súčasnosti vydržiavaní štátom, a tieto problémy nebude majorita riešiť v rukavičkách. Čo to znamená pre Slovensko? To znamená, že buď si pripravíme plány na to, aby sme primäli isté etnikum žiť zo svojej práce, alebo tu prebehnú etnické čistky, ktoré presadí majorita ako reakciu na zvýšenú kriminalitu zmienenej minority.. . https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/21/a-co-po-tom/ čítajte hrubé knihy http://leva-net.webnode.cz/prace-vp-sssr/knihy/
Upravené 21. 7. 2021 o 12:23
208
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept