Politika v ČR
Lékařka obviněna ze šíření poplašné zprávy o vakcinaci za stavu ohrožení státu. Hrozí jí 8 let.

Lékařku Ivetu Křížovou obvinili ze šíření poplašné zprávy.


„Trestní stíhání bylo zahájeno 14. července pro zločin šíření poplašné zprávy. Jde celkem o šest skutků, které se nesou v podobném duchu. Tedy zveřejnění různých tvrzení typu ‚zastavme vakcinační holokaust‘ anebo příspěvek o úmrtí poloviny pacientů z domova důchodců“


"Protože se ale většina výroků objevila v době nouzového stavu, viní policie Křížovou v nejpřísnějším odstavci, kde je uvedeno „spáchá-li čin za stavu ohrožení státu“. V takovém případě může u soudu dostat trest v rozmezí od dvou až do osmi let vězení.


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/obvinili-lekarku-sirila-lzi-o-ockovani-40366757#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dFPWsOAmojh-202107210918&dop_id=40366757&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Za pravdu...


Lékařku Ivetu Křížovou obvinili ze šíření poplašné zprávy. „Trestní stíhání bylo zahájeno 14. července pro zločin šíření poplašné zprávy. Jde celkem o šest skutků, které se nesou v podobném duchu. Tedy zveřejnění různých tvrzení typu ‚zastavme vakcinační holokaust‘ anebo příspěvek o úmrtí poloviny pacientů z domova důchodců“ "Protože se ale většina výroků objevila v době nouzového stavu, **viní policie Křížovou v nejpřísnějším odstavci, kde je uvedeno „spáchá-li čin za stavu ohrožení státu“.** V takovém případě může u soudu dostat trest v rozmezí od dvou **až do osmi let vězení.** https://www.novinky.cz/krimi/clanek/obvinili-lekarku-sirila-lzi-o-ockovani-40366757#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dFPWsOAmojh-202107210918&dop_id=40366757&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Za pravdu...
Upravené 21. 7. 2021 o 11:34

Chcú z nej urobiť odstrašujúci prípad, držme jej palce. Ak má pravdu, tak do ôsmich rokov sa to určite ukáže.


Chcú z nej urobiť odstrašujúci prípad, držme jej palce. Ak má pravdu, tak do ôsmich rokov sa to určite ukáže.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Pod článkem jsem si přečetla pár komentů. Lační "po krvi", ač doktorka byla teprve obviněna - nikoliv odsouzena. Zdá se mi, že "popravy bez soudu" se nám tu nějak rozmohly - nebo to tu bylo vždy a já si toho jen víc všímám?
A moc zvláštní mi přijde, že najdu spíš omluvy v diskusích pod články o ne-lidských tvorech, co z nudy či pod drogou skopnou někoho pod tramvaj či pod vlak metra.


Pod článkem jsem si přečetla pár komentů. Lační "po krvi", ač doktorka byla teprve obviněna - nikoliv odsouzena. Zdá se mi, že "popravy bez soudu" se nám tu nějak rozmohly - nebo to tu bylo vždy a já si toho jen víc všímám? A moc zvláštní mi přijde, že najdu spíš omluvy v diskusích pod články o ne-lidských tvorech, co z nudy či pod drogou skopnou někoho pod tramvaj či pod vlak metra.

Rumble — MUDr. Iveta Křížová, vakcíny nás nechrání !
již nemáme ministerstvo zdravotnictví , ale ministerstvo kovidnictví
https://rumble.com/vdkp13-mudr.-iveta-kov-vakcny-ns-nechrn-.html?fbclid=IwAR1BF3WiCWY


Rumble — MUDr. Iveta Křížová, vakcíny nás nechrání ! již nemáme ministerstvo zdravotnictví , ale ministerstvo kovidnictví https://rumble.com/vdkp13-mudr.-iveta-kov-vakcny-ns-nechrn-.html?fbclid=IwAR1BF3WiCWY
Upravené 21. 7. 2021 o 12:12

Ak má pravdu, tak do ôsmich rokov sa to určite ukáže.


Já doufám, že se to ukáže ještě před koncem procesu. Jsou to zrůdy.


[quote="pid:25647, uid:623"]Ak má pravdu, tak do ôsmich rokov sa to určite ukáže.[/quote] Já doufám, že se to ukáže ještě před koncem procesu. Jsou to zrůdy.

Celkový počet úmrtí, která byla nahlášena jako důsledek podezření na nežádoucí účinek vakcín proti COVID-19 a odeslána do databáze EudraVigilance: 94


Zdroj: https://www.sukl.cz/tydenni-zpravy-o-prijatych-hlasenich-podezreni-na-nezadouci


Celkový počet úmrtí, která byla nahlášena jako důsledek podezření na nežádoucí účinek vakcín proti COVID-19 a odeslána do databáze EudraVigilance: 94 Zdroj: https://www.sukl.cz/tydenni-zpravy-o-prijatych-hlasenich-podezreni-na-nezadouci

Lékařku Ivetu Křížovou obvinili ze šíření poplašné zprávy.

„Padesát fanatiků“


Podle šéfa webu Manipulátoři.cz Cempera
Křížová patří mezi zhruba padesát největších konspirátorů v Česku.
Šíří konspirace o různých sektách, satanistech, ale třeba i o americkém exprezidentu Trumpovi. „Je to skupina cca padesáti fanatiků, kteří furt někde demonstrují.
Jejich videa jsou často legrační. Ale zrovna u Křížové
je to závažnější v tom, že jde o lékařku,“ řekl dříve Právu Cemper.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Cemper


[quote="pid:25645, uid:372"]Lékařku Ivetu Křížovou obvinili ze šíření poplašné zprávy.[/quote] „Padesát fanatiků“ Podle šéfa webu Manipulátoři.cz Cempera Křížová patří mezi zhruba padesát největších konspirátorů v Česku. Šíří konspirace o různých sektách, satanistech, ale třeba i o americkém exprezidentu Trumpovi. „Je to skupina cca padesáti fanatiků, kteří furt někde demonstrují. Jejich videa jsou často legrační. Ale zrovna u Křížové je to závažnější v tom, že jde o lékařku,“ řekl dříve Právu Cemper. https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Cemper

je to závažnější v tom, že jde o lékařku,“ řekl dříve Právu Cemper.

Cemper je chorá a zlá kreatůra


[quote="pid:25654, uid:78"]je to závažnější v tom, že jde o lékařku,“ řekl dříve Právu Cemper.[/quote] Cemper je chorá a zlá kreatůra

jen dvě poznámky , uvádím je jako student Koncepce a ne jako čtenář senzačních zpráv :
1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít
fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ?
2) někdy je potřebné obětovat figuru k získání pozice (śachy) . Ale domnívám se, že MUDR.Křížová je v podobné situaci a nebude obětována, ale osobnostně testována, podobnějako Alena Vitásková. Víme, co čeká tyto odvážné ženy po testu ?
Nalistujte se historii požáru Reichstagu v polovině 30.let a následný proces s Georgi Dimitrovem. Tady nejde o držení palců, ale spouštěč procesů.


jen dvě poznámky , uvádím je jako student Koncepce a ne jako čtenář senzačních zpráv : 1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ? 2) někdy je potřebné obětovat figuru k získání pozice (śachy) . Ale domnívám se, že MUDR.Křížová je v podobné situaci a nebude obětována, ale osobnostně testována, podobnějako Alena Vitásková. Víme, co čeká tyto odvážné ženy po testu ? Nalistujte se historii požáru Reichstagu v polovině 30.let a následný proces s Georgi Dimitrovem. Tady nejde o držení palců, ale spouštěč procesů.

@Boletus, zase si nesklamal. Zreješ ako víno. smile

@Boletus, zase si nesklamal. Zreješ ako víno. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Z diskuze na iDnes.cz:


"Skutečným smyslem tohoto sdělení není případ oné lékařky, ale vzkaz odborné veřejnosti aby věděla, že vše je monitorováno a lze hovořit jen jazykem mainstreamu, bez ohledu jestli je to pravdou a bez ohledu jaké má odborná veřejnost skutečné zkušenosti z praxe."


Z diskuze na iDnes.cz: "Skutečným smyslem tohoto sdělení není případ oné lékařky, ale vzkaz odborné veřejnosti aby věděla, že vše je monitorováno a lze hovořit jen jazykem mainstreamu, bez ohledu jestli je to pravdou a bez ohledu jaké má odborná veřejnost skutečné zkušenosti z praxe."

1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít
fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ?


Nechci se bít v prsa, ale blesklo mi to také hlavou. Poté jsem dospěl k názoru, že něco podobného nečekám od tuzemských soudů. To se, podle mě, spustí jinde. (mimochodem, vzpomínáte na soudy a volby v USA? Teprve audit to zřejmě uvede do pohybu, podobně jako nějaká událost covidový podvod).


Ale domnívám se, že MUDR.Křížová je v podobné situaci a nebude obětována, ale osobnostně testována, podobnějako Alena Vitásková.


Nezpochybňuji, ale na rozdíl od Vitáskové si nemyslím, že je MUDr. Křížová stejná váhová kategorie. Spíše než metodu "Vitásková" mi to připomíná metodu "Walter Kraft".


Domnívám se, že pokud by šli po nějakém lékaři s úmyslem ho testovat, sáhli by po těžších a známějších vahách. Ale i varianta "Vitásková" je pochopitelně možná.


Ostatně soudím, že Vitásková bude nástupkyní Zemana v úřadu.


Nicméně bych s ní neměnil, bylo to peklo, a její kolega, bohužel si teď nevzpomenu na jméno, "péči" naší justice nepřežil.


[quote="pid:25670, uid:57"]1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ?[/quote] Nechci se bít v prsa, ale blesklo mi to také hlavou. Poté jsem dospěl k názoru, že něco podobného nečekám od tuzemských soudů. To se, podle mě, spustí jinde. (mimochodem, vzpomínáte na soudy a volby v USA? Teprve audit to zřejmě uvede do pohybu, podobně jako nějaká událost covidový podvod). [quote="pid:25670, uid:57"]Ale domnívám se, že MUDR.Křížová je v podobné situaci a nebude obětována, ale osobnostně testována, podobnějako Alena Vitásková.[/quote] Nezpochybňuji, ale na rozdíl od Vitáskové si nemyslím, že je MUDr. Křížová stejná váhová kategorie. Spíše než metodu "Vitásková" mi to připomíná metodu "Walter Kraft". Domnívám se, že pokud by šli po nějakém lékaři s úmyslem ho testovat, sáhli by po těžších a známějších vahách. Ale i varianta "Vitásková" je pochopitelně možná. Ostatně soudím, že Vitásková bude nástupkyní Zemana v úřadu. Nicméně bych s ní neměnil, bylo to peklo, a její kolega, bohužel si teď nevzpomenu na jméno, "péči" naší justice nepřežil.

Mě napadlo zase trošku něco jiného.


Cožpak nelze podávat žaloby na politiky, vládní činitele, úředníky atd.?
Oni mluví pouze pravdu a nešíří žádné poplašné (lživé) zprávy?


Mě napadlo zase trošku něco jiného. Cožpak nelze podávat žaloby na politiky, vládní činitele, úředníky atd.? Oni mluví pouze pravdu a nešíří žádné poplašné (lživé) zprávy?

Cožpak nelze podávat žaloby na politiky, vládní činitele, úředníky atd.?


Samozřejmě lze, ale (zatím!) Vám to bude k ničemu.


[quote="pid:25718, uid:573"]Cožpak nelze podávat žaloby na politiky, vládní činitele, úředníky atd.?[/quote] Samozřejmě lze, ale (zatím!) Vám to bude k ničemu.

"Podle Romana Mácy z Institutu pro politiku a společnost, který se šířením dezinformací dlouhodobě zabývá, je tvrdý postup vůči jejich původcům jediným možným řešením."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lekarku-obvinili-z-sireni-dezinformaci-stat-musi-pritvrdit-souhlasi-experti-170260#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=cPPtCEqnDFf-202107211624&dop_id=170260&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Urválek by zřejmě měl z Mácy a ostatních velkou radost...


"Podle Romana Mácy z Institutu pro politiku a společnost, který se šířením dezinformací dlouhodobě zabývá, je tvrdý postup vůči jejich původcům jediným možným řešením." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lekarku-obvinili-z-sireni-dezinformaci-stat-musi-pritvrdit-souhlasi-experti-170260#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=cPPtCEqnDFf-202107211624&dop_id=170260&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Urválek by zřejmě měl z Mácy a ostatních velkou radost...

To může být ten brambor , který jim popálí pazoury .
Mimochodem , jeden parazit Máca je z pornohodnot , od prostituta Jandy .
To je tak , když zloděj křičí chytte zloděje. V tomto případě křičí mnohonásobní vrazi a vlastizrádci .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-najednou-ticho-Jen-vakcina-vakcina-Lekar-z-USA-Co-se-taji-o-covidu-671250
Víte co se říká . Kde je žalobce , tam je i soudce .


To může být ten brambor , který jim popálí pazoury . Mimochodem , jeden parazit Máca je z pornohodnot , od prostituta Jandy . To je tak , když zloděj křičí chytte zloděje. V tomto případě křičí mnohonásobní vrazi a vlastizrádci . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-najednou-ticho-Jen-vakcina-vakcina-Lekar-z-USA-Co-se-taji-o-covidu-671250 Víte co se říká . Kde je žalobce , tam je i soudce .

Vidím to jako mnogochodovku směrem k Mega opičí pracce. Jestli se nemýlím, máme v tomto směru světový primát. Náhoda ?


Vidím to jako mnogochodovku směrem k Mega opičí pracce. Jestli se nemýlím, máme v tomto směru světový primát. Náhoda ?

Vitásková odhalila, jak fungují české soudy. Urážky, hrubost. Stát morálně propadl, říká
21.07.2021 20:44 | Rozhovor
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vitaskova-odhalila-jak-funguji-ceske-soudy-Urazky-hrubost-Stat-moralne-propadl-rika-671313


"Domáhám se odškodnění za škody, které mi byly způsobeny „nezákonným trestním stíháním“, jak zní rozsudky několika soudů. Já k tomu jen dodávám jedno slovo, které je nutné mít na paměti: „Vykonstruovaným.“
O tom, že se dá trestní stíhání u nás objednat, veřejně hovořil premiér Andrej Babiš i ministryně spravedlnosti Marie Benešová. Já s nimi souhlasím, já to mohu potvrdit na svém případě a případě celé řady dalších občanů. Někteří v průběhu svých procesů zemřeli. Bohužel jak premiér Babiš, tak ministryně Benešová, přestože mají nejvyšší politickou moc zahájit nápravu systému, tak s nápravou vůbec nic neudělali, ve svém důsledku se těmto občanům vysmívají. Oni jsou spoluvinní za zničené životy takto pronásledovaných lidí v naší zemi. Takoví lidé nemají co dělat ve vrcholových politických funkcích."


**Vitásková odhalila, jak fungují české soudy. Urážky, hrubost. Stát morálně propadl, říká** 21.07.2021 20:44 | Rozhovor https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vitaskova-odhalila-jak-funguji-ceske-soudy-Urazky-hrubost-Stat-moralne-propadl-rika-671313 "Domáhám se odškodnění za škody, které mi byly způsobeny „nezákonným trestním stíháním“, jak zní rozsudky několika soudů. Já k tomu jen dodávám jedno slovo, které je nutné mít na paměti: „Vykonstruovaným.“ O tom, že se dá trestní stíhání u nás objednat, veřejně hovořil premiér Andrej Babiš i ministryně spravedlnosti Marie Benešová. Já s nimi souhlasím, já to mohu potvrdit na svém případě a případě celé řady dalších občanů. Někteří v průběhu svých procesů zemřeli. Bohužel jak premiér Babiš, tak ministryně Benešová, přestože mají nejvyšší politickou moc zahájit nápravu systému, tak s nápravou vůbec nic neudělali, ve svém důsledku se těmto občanům vysmívají. Oni jsou spoluvinní za zničené životy takto pronásledovaných lidí v naší zemi. Takoví lidé nemají co dělat ve vrcholových politických funkcích."

Cemper je chorá a zlá kreatůra


Před dvěma lety jsem mu nastražil past a spadl do ní. Založil jsem na FB jeden účet s neutrálním jménem a požádal spřátelenou osobu o uvedení jednoho jména (samozřejmě jiného - jakoby mého) v soukromé zprávě na FB. Následně se toto jméno ze soukromé zprávy objevilo na jeho stránkách. Z toho plyne, že informace dostal od facebooku, protože jinde k nim přijít nemohl.


O jeho inteligenci si nedělám iluze!!!!


[quote="pid:25659, uid:333"]Cemper je chorá a zlá kreatůra[/quote] Před dvěma lety jsem mu nastražil past a spadl do ní. Založil jsem na FB jeden účet s neutrálním jménem a požádal spřátelenou osobu o uvedení jednoho jména (samozřejmě jiného - jakoby mého) v soukromé zprávě na FB. Následně se toto jméno ze soukromé zprávy objevilo na jeho stránkách. Z toho plyne, že informace dostal od facebooku, protože jinde k nim přijít nemohl. O jeho inteligenci si nedělám iluze!!!!

Cemper je chorá a zlá kreatůra

buďme přesnější: chorá a zlá homokreatúra a navíc “aktivista” a “bývalý” antifák (předchozí 2 atributy naznačují diagnózu psychotrockista)
(navíc - dle mé heuristiky - pravděpodobně i jewrej; ostatně v Kolíně bývala docela velká diaspora
https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Cemper)


[quote="pid:25659, uid:333"]Cemper je chorá a zlá kreatůra[/quote] buďme přesnější: chorá a zlá homokreatúra a navíc “aktivista” a “bývalý” antifák (předchozí 2 atributy naznačují diagnózu psychotrockista) (navíc - dle mé heuristiky - pravděpodobně i jewrej; ostatně v Kolíně bývala docela velká diaspora https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Cemper)

1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít
fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ?


Něco takového prohlásil i Mike Lindell ohledně žaloby, kterou na něj, na Rudyho Giulianiho, Sidney Powell a asi i další lidi podal Dominion Voting Systems za pomluvu (čti pravdu) ohledně volebních podvodů... (Na každého zvlášť.)


[quote="pid:25670, uid:57"]1) kde jinde než v rámci vyšetřování a následného soudního procesu mohou na veřejnost vyjít fakta ? tedy informace, které BigPharma a BigTech nedovolí zveřejnit ?[/quote] Něco takového prohlásil i Mike Lindell ohledně žaloby, kterou na něj, na Rudyho Giulianiho, Sidney Powell a asi i další lidi podal Dominion Voting Systems za pomluvu (čti pravdu) ohledně volebních podvodů... (Na každého zvlášť.)

Poté jsem dospěl k názoru, že něco podobného nečekám od tuzemských soudů. To se, podle mě, spustí jinde.


https://www.youtube.com/watch?v=b2zy3WqPF-I


https://www.rt.com/usa/529874-fauci-criminal-referral-perjury/


A možná to ani nebude dlouho trvat ...


[quote="pid:25697, uid:372"]Poté jsem dospěl k názoru, že něco podobného nečekám od tuzemských soudů. To se, podle mě, spustí jinde.[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=b2zy3WqPF-I https://www.rt.com/usa/529874-fauci-criminal-referral-perjury/ A možná to ani nebude dlouho trvat ...

Je to hnus, v jaké společnosti žijeme, existuje jen jeden názor, jedna pravda, nic jiného.
V našem korporátu, se již také utahují šrouby, no spíše oprátky kolem krku.
Kdy přišel dopis od vedení jak se uper, že se necháme očkovat a podpoříme tak zdravé prostředí a ve firmě a budoucnost a takové kecy, měl jsme sto chutí zajít na personální a omlátit jim to tam o hlavu.
Už si všímám i nevraživosti na internetu, očkovaní vs. neočkovaní, kdy pod tím, že někteří se cítí zrazeni, zneužiti, chtějí aby i ti ostatní se nechali očkovat, abychom v té SRAČE byly všichni po spolu, říkám nasrat.
Rozum mi stojí nad tím, že se lidé nechávají očkovat, pomalu na hajzlu na diskotéce (čti obchodní dům). Do prdele lidi to jste se úplné zbláznili? Nechat se očkovat se nedá vrátit!! A už se budete očkovat furt, bo někdo řekne, víte obsahuje to enzym, který potřebuje další substanci proto aby fungoval, a když se nenecháte znova očkovat tak můžete umřít, nebo podobnou sračku.
Je mi líto kolik tupých občanů je v ČR, a myslí si že tohle je návrat do normálu, ne to je nový normál tzv. NWO. Takže všichni kdo jste se nechali očkovat, díky Vám a vaše děti Vám jistě také poděkují. Pokud tedy ještě někdy nějaké budete mít. Pradon, musel jsem si ulevit, ten tlak už začíná být brutální, a já zvažuji jak dál.


Je to hnus, v jaké společnosti žijeme, existuje jen jeden názor, jedna pravda, nic jiného. V našem korporátu, se již také utahují šrouby, no spíše oprátky kolem krku. Kdy přišel dopis od vedení jak se uper, že se necháme očkovat a podpoříme tak zdravé prostředí a ve firmě a budoucnost a takové kecy, měl jsme sto chutí zajít na personální a omlátit jim to tam o hlavu. Už si všímám i nevraživosti na internetu, očkovaní vs. neočkovaní, kdy pod tím, že někteří se cítí zrazeni, zneužiti, chtějí aby i ti ostatní se nechali očkovat, abychom v té SRAČE byly všichni po spolu, říkám nasrat. Rozum mi stojí nad tím, že se lidé nechávají očkovat, pomalu na hajzlu na diskotéce (čti obchodní dům). Do prdele lidi to jste se úplné zbláznili? Nechat se očkovat se nedá vrátit!! A už se budete očkovat furt, bo někdo řekne, víte obsahuje to enzym, který potřebuje další substanci proto aby fungoval, a když se nenecháte znova očkovat tak můžete umřít, nebo podobnou sračku. Je mi líto kolik tupých občanů je v ČR, a myslí si že tohle je návrat do normálu, ne to je nový normál tzv. NWO. Takže všichni kdo jste se nechali očkovat, díky Vám a vaše děti Vám jistě také poděkují. Pokud tedy ještě někdy nějaké budete mít. Pradon, musel jsem si ulevit, ten tlak už začíná být brutální, a já zvažuji jak dál.

A možná to ani nebude dlouho trvat ...


Rand Paul smaží Fauciho ve vlastní šťávě, který se nevzmůže na víc, než na argumenty trolla na Novinkách...
Fauci znovu lže před Kongresem...
https://www.youtube.com/watch?v=pFoaBV_cTek


Starší video z května:
https://banned.video/watch?id=609c2f32610f9e249570a6f5


[quote="pid:25812, uid:518"]A možná to ani nebude dlouho trvat ...[/quote] Rand Paul smaží Fauciho ve vlastní šťávě, který se nevzmůže na víc, než na argumenty trolla na Novinkách... Fauci znovu lže před Kongresem... https://www.youtube.com/watch?v=pFoaBV_cTek Starší video z května: https://banned.video/watch?id=609c2f32610f9e249570a6f5

Myslím, že zazněl startovní výstřel. K cílové pásce je daleko. Ale otevřela se pandořina skříňka veřejného právního a soudního zhodnocení argumentů jedné a druhé strany. Tento právní akt "obvinění" může Policie ČR klidně i odložit, ale může také zahájit klasické vyšetřování. Nevýhodou kontinentálního práva (kam patří i český právní systém) je dělba práce s jakýmkoliv trestněprávním obviněním mezi exekutivní moc (Policie ČR) a soudní moc . Takže systémový mocenský konflikt mezi těmito pilíři moci (a ten je tu zjevný) vede k průtahům a nesmírně velké manipulaci všemi zúčastněnými.
Anglosaské právo předává velkou část včetně předkládání důkazů soudní moci a prakticky veškerý průběh projednání ŽALOBY běží rovnou před soudem. Ten tak dostává pod sebe i podstatnou část vyšetřování a průběh je přehlednější a konzistenčnější. No a systém rozhodování porotou celý průběh objektivizuje. Ale to jsou jen technikálie.
proč to píšu ? protože byl právě vypuštěn džin z láhve...


Myslím, že zazněl startovní výstřel. K cílové pásce je daleko. Ale otevřela se pandořina skříňka veřejného právního a soudního zhodnocení argumentů jedné a druhé strany. Tento právní akt "obvinění" může Policie ČR klidně i odložit, ale může také zahájit klasické vyšetřování. Nevýhodou kontinentálního práva (kam patří i český právní systém) je dělba práce s jakýmkoliv trestněprávním obviněním mezi exekutivní moc (Policie ČR) a soudní moc . Takže systémový mocenský konflikt mezi těmito pilíři moci (a ten je tu zjevný) vede k průtahům a nesmírně velké manipulaci všemi zúčastněnými. Anglosaské právo předává velkou část včetně předkládání důkazů soudní moci a prakticky veškerý průběh projednání ŽALOBY běží rovnou před soudem. Ten tak dostává pod sebe i podstatnou část vyšetřování a průběh je přehlednější a konzistenčnější. No a systém rozhodování porotou celý průběh objektivizuje. Ale to jsou jen technikálie. proč to píšu ? protože byl právě vypuštěn džin z láhve...

Bolete, obavám se aby z té doktorky nebyla další paní Vitásková. Tedy kéž by ta žena byla tak silná jako je právě paní Vitásková.


Plně souhlasím s tvým pohledem na věc, bude to pravděpodobně ostře sledované, a pokud půjde vývoj tím požadovaným směrem, pro justiční mafii, bude tato lékařka exemplární případ.


No ale může se z toho stát i opičí pracka, to záleží kdo bude stát za ní, a jaké dostane ČR noty od GP? Mohl by to být totiž i v lepším případě, odpis Bigpharam aktivit a očkovací agendy jako takové. Víme, že ČR je velice významné globální bojiště.


Ale, jak znám české soudnictví, může se to táhnout léta, a mezi tím, již muže být po boji...
S neslavným koncem...


No je třeba si držet palce a dávat jasně najevo, že NWO nechceme, i svými postoji.


Bolete, obavám se aby z té doktorky nebyla další paní Vitásková. Tedy kéž by ta žena byla tak silná jako je právě paní Vitásková. Plně souhlasím s tvým pohledem na věc, bude to pravděpodobně ostře sledované, a pokud půjde vývoj tím požadovaným směrem, pro justiční mafii, bude tato lékařka exemplární případ. No ale může se z toho stát i opičí pracka, to záleží kdo bude stát za ní, a jaké dostane ČR noty od GP? Mohl by to být totiž i v lepším případě, odpis Bigpharam aktivit a očkovací agendy jako takové. Víme, že ČR je velice významné globální bojiště. Ale, jak znám české soudnictví, může se to táhnout léta, a mezi tím, již muže být po boji... S neslavným koncem... No je třeba si držet palce a dávat jasně najevo, že NWO nechceme, i svými postoji.

@Boletus

Anglosaské právo předává velkou část včetně předkládání důkazů soudní moci a prakticky veškerý průběh projednání ŽALOBY běží rovnou před soudem.

Jako JUDr z Karlovy University s Tebou obecně souhlasím. Nicméně, mě osobně anglosaské právo moc nesedí.


Byl zde případ vraždy, a když pachatele přišli zatkout, tak si před něho stoupla jeho vlastní matka a prohlásila, že vraždu provedla ona. Vyšetřující policista ji položil otázku, zda se přiznává, ona odpověděla, že ano. To samé se opakovalo po třech hodinách u státního zástupce - přiznáváte se? Ano, přiznávám. To samé druhý den u soudu a vyfasovala 5 let a syn-vrah si čile podniká ve svých hotelích. Ona v mezičase zemřela ve vězení.


Tady, ale nevím zda i jinde platí, že pokud se přiznáš, nic nevyšetřují, důkazy nehledají, prostě nic, zhola nic. Jiné je to, pokud se nepřiznáš!


Víš, s těmi průtahy máš dokonalou pravdu, ale na druhou stranu jak píši o Kypru tak si opravdu spravedlnot nepředstavuji a možná ani jiní. Nevím.


@Boletus [quote="pid:25832, uid:57"]Anglosaské právo předává velkou část včetně předkládání důkazů soudní moci a prakticky veškerý průběh projednání ŽALOBY běží rovnou před soudem.[/quote] Jako JUDr z Karlovy University s Tebou obecně souhlasím. Nicméně, mě osobně anglosaské právo moc nesedí. Byl zde případ vraždy, a když pachatele přišli zatkout, tak si před něho stoupla jeho vlastní matka a prohlásila, že vraždu provedla ona. Vyšetřující policista ji položil otázku, zda se přiznává, ona odpověděla, že ano. To samé se opakovalo po třech hodinách u státního zástupce - přiznáváte se? Ano, přiznávám. To samé druhý den u soudu a vyfasovala 5 let a syn-vrah si čile podniká ve svých hotelích. Ona v mezičase zemřela ve vězení. Tady, ale nevím zda i jinde platí, že pokud se přiznáš, nic nevyšetřují, důkazy nehledají, prostě nic, zhola nic. Jiné je to, pokud se nepřiznáš! Víš, s těmi průtahy máš dokonalou pravdu, ale na druhou stranu jak píši o Kypru tak si opravdu spravedlnot nepředstavuji a možná ani jiní. Nevím.

si opravdu spravedlnot nepředstavuji a možná ani jiní.

To co u nás rozhoduje není spravedlnost ale právo. A jak víme právo nerovná se spravedlnost. Takže podle práva je vše v pořádku.


[quote="pid:26155, uid:311"]si opravdu spravedlnot nepředstavuji a možná ani jiní.[/quote] To co u nás rozhoduje není spravedlnost ale právo. A jak víme právo nerovná se spravedlnost. Takže podle práva je vše v pořádku.

Karlosi, já jen porovnával oba systémy, oba mají slabiny. Na tom kontinentálním je patrná snaha rozložit proces na více zodpovědných, na tom anglosaském typická pragmatičnost a důraz na individuální zodpovědnost. To ostatně charakterizuje i Anglosasy a Kontinentály.


Karlosi, já jen porovnával oba systémy, oba mají slabiny. Na tom kontinentálním je patrná snaha rozložit proces na více zodpovědných, na tom anglosaském typická pragmatičnost a důraz na individuální zodpovědnost. To ostatně charakterizuje i Anglosasy a Kontinentály.

Rand Paul smaží Fauciho ve vlastní šťávě, který se nevzmůže na víc, než na argumenty trolla na Novinkách...
Fauci znovu lže před Kongresem...


Zde jsem našel celé slyšení z 20.7.2021


Dr. Fauci testifies on Capitol Hill about the US COVID-19 response with CDC's Dr. Wolensky
https://www.youtube.com/watch?v=DwsE1FqJqHE


[quote="pid:25827, uid:181"]Rand Paul smaží Fauciho ve vlastní šťávě, který se nevzmůže na víc, než na argumenty trolla na Novinkách... Fauci znovu lže před Kongresem... [/quote] Zde jsem našel celé slyšení z 20.7.2021 Dr. Fauci testifies on Capitol Hill about the US COVID-19 response with CDC's Dr. Wolensky https://www.youtube.com/watch?v=DwsE1FqJqHE
2.47k
29
16
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept