Egregoriálno-matričné riadenie
Exploze při pyrotechnickém průzkumu v Brdech těžce zranila dva vojáky

Exploze při pyrotechnickém průzkumu v Brdech
těžce zranila dva vojáky
V Brdech u Padrťských rybníků došlo k explozi. Během pyrotechnického průzkumu ve vojenském prostoru. Podle serveru Novinky šlo zřejmě o výbuch munice. Na místě jsou dva zranění lidé, letí tam vrtulník záchranářů.Jeden z nich utrpěl devastující zranění dolní končetiny. Druhý má popáleniny v horní části hrudníku.
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/vybuch-brdy-munice-padrtske-rybniky-zraneni-vrtulnik-policie.A210720_105211_plzen-zpravy_klu
https://cs.wikipedia.org/wiki/Padr%C5%A5sk%C3%A9_rybn%C3%ADky


Exploze při pyrotechnickém průzkumu v Brdech těžce zranila dva vojáky V Brdech u Padrťských rybníků došlo k explozi. Během pyrotechnického průzkumu ve vojenském prostoru. Podle serveru Novinky šlo zřejmě o výbuch munice. Na místě jsou dva zranění lidé, letí tam vrtulník záchranářů.Jeden z nich utrpěl devastující zranění dolní končetiny. Druhý má popáleniny v horní části hrudníku. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/vybuch-brdy-munice-padrtske-rybniky-zraneni-vrtulnik-policie.A210720_105211_plzen-zpravy_klu https://cs.wikipedia.org/wiki/Padr%C5%A5sk%C3%A9_rybn%C3%ADky

A další bomba v Blave náhodou ve stejný den....


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3019/letecka-bomba-najdena-na-chalupkovej-ulici-v-ba


A z výše odkazované wikipedie....


Asi 1300 m jižně od Hořejšího padrťského rybníka se nachází kóta 718,8 m, kde se měla být vybudována radarová základna amerického systému protiraketové obrany. Řada lidí se obávala o mikroflóru přítoků rybníků, kterou by plánovaný radar mohl poškodit.


V blízkosti se nalézají také významné vrchy, jako např. Praha (862 m), druhá nejvyšší hora Brd, Paterák (814 m), Kočka (789 m), Kamenná, Palcíř (724 m), Okrouhlík (707 m) s působivými skalními útvary nedaleko vrcholu.


A další bomba v Blave náhodou ve stejný den.... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3019/letecka-bomba-najdena-na-chalupkovej-ulici-v-ba A z výše odkazované wikipedie.... Asi 1300 m jižně od Hořejšího padrťského rybníka se nachází kóta 718,8 m, kde se měla být vybudována radarová základna **amerického systému protiraketové obrany**. Řada lidí se obávala o mikroflóru přítoků rybníků, kterou by plánovaný radar mohl poškodit. V blízkosti se nalézají také významné vrchy, jako např. **Praha** (862 m), druhá nejvyšší hora Brd, Paterák (814 m), Kočka (789 m), Kamenná, Palcíř (724 m), Okrouhlík (707 m) s působivými skalními útvary nedaleko vrcholu.
Upravené 20. 7. 2021 o 15:56
356
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept