Videá, filmy, knihy
Nový klip Iron Maiden

https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE


Naprieč pomaľovanou púšťou leží vlak tulákov
Všetko, čo sme zostali, je to, čím sme sa stali
Kedysi boli naše ríše slávne, ale teraz ríša zanikla
Mŕtvi nám dali čas žiť a teraz je náš čas hotový


Teraz sme víťazom, stali sme sa našimi otrokmi
Krajina nádeje a slávy budujúca cintoríny pre odvážnych


Už ste videli ten nápis na stene
Videli ste to písanie?
Vidíte jazdcov na búrke
Vidíte ich jazdiť ~ môžete ich vidieť jazdiť?


Poroty sa držíme len to, čo vieme
Neznalosť nášho sudcu a poroty, všetko, čo musíme ukázať
Od Hollywoodu po Babylon ~ prichádza svätá vojna do kráľovstva
Na stope prachu a popola ~ keď je hotová horiaca obloha
Prichádza príliv zmien a toho sa bojíte
Prichádza zemetrasenie, ale nechcete ho počuť
Si príliš slepý na to, aby si videl


Videli ste ten nápis na stene
Videli ste to písanie?
Vidíte jazdcov na búrke
Vidíte ich jazdiť
Vidíte ich jazdiť. . . Jazdiť vedľa teba


https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE Naprieč pomaľovanou púšťou leží vlak tulákov Všetko, čo sme zostali, je to, čím sme sa stali Kedysi boli naše ríše slávne, ale teraz ríša zanikla Mŕtvi nám dali čas žiť a teraz je náš čas hotový Teraz sme víťazom, stali sme sa našimi otrokmi Krajina nádeje a slávy budujúca cintoríny pre odvážnych Už ste videli ten nápis na stene Videli ste to písanie? Vidíte jazdcov na búrke Vidíte ich jazdiť ~ môžete ich vidieť jazdiť? Poroty sa držíme len to, čo vieme Neznalosť nášho sudcu a poroty, všetko, čo musíme ukázať Od Hollywoodu po Babylon ~ prichádza svätá vojna do kráľovstva Na stope prachu a popola ~ keď je hotová horiaca obloha Prichádza príliv zmien a toho sa bojíte Prichádza zemetrasenie, ale nechcete ho počuť Si príliš slepý na to, aby si videl Videli ste ten nápis na stene Videli ste to písanie? Vidíte jazdcov na búrke Vidíte ich jazdiť Vidíte ich jazdiť. . . Jazdiť vedľa teba

Game over pre usa.
Ostane iba púšť.
a pozrel si ten klip? game over pre nase ludstvo a vznik noveho.


[quote="pid:25612, uid:394"]Game over pre usa. Ostane iba púšť.[/quote]a pozrel si ten klip? game over pre nase ludstvo a vznik noveho.

Moderator

Obycajny Satanizmus, nic viac. Je tam zobrazene ako sa akasi smrtka bez tvare premenila na cinskeho (ci skor japonskeho) bojovnika a akoze dalej bude viest ludstvo. Tiez je tam vyzobrazene, ze amerika bola len zastavka. Pekne vidno ako ten bojovnik so skaredymi zubami akoze porazil toho satanistickeho mega cloveka, z ktoreho sa neskor vyklul satan s rohami. To akoze si GP pohonil ego, ze vyhra nad Satanistami co vedu USA. Nakoniec cele USA akoze odpalene jadrovymi bombami ??? Krasne vidno ako GP stale funguje na koncepci dobra-zla a koncepciu Lasky furt GP nedokazal pochopit. A co si myslite co bude dalej nasledovat v tom klipe? Odidu na tom americkom aute do ciny, lebo ved sofer bol akoby cinsky bojovnik a a a a po 200 rokoch spravia s cinou to co teraz spravili s USA ... nakoniec by ju tiez vybombardovali jadrovkami .... Chapete co chcem povedat. Tu nejde o to zobrat a znicit to co sa "nepodarilo". Treba pochopit preco sa to nepodarilo, kde bola chyba v koncepcii. Ale ocividne GP bud nevie kde bola chyba v koncepcii alebo mu nevyhovuje tu chybu napravit - tjs nevyhovuje mu aby sa ludska civilizacia stala vesmirnou a silnou!
Ak by sme chceli natocit ten klip z pohladu koncepcie ludskej (koncepcie lasky, pretoze koncepcia dobra-zla nie je ludska), tak na zaciatku by bolo jasne vysvetlenie kde ten "Mega clovek s rohami" spravil chybu, potom by bol na neho vyvinuty natlak a ten by sa bud zmenil alebo by sa sam zabil. Tjs nastalo by pokanie, karma, uvedomenie si vlastnych chyb, nazvite to ako chcete. Dalej by pokracovalo ozivenie a oslobodenie ludi zotrocenych, otrhanych ale nie za ucelom znicenia toho prostredia, v ktorom zili atomovkami, ale za ucelom transformacie neludskeho prostredia na prostredie prosperujuce. A ako posledna bodka by bolo odmietnutie toho cinsko-japonskeho satanistu, pripadny natlak na neho aby si uvedomil vlastne chyby, ze vyprodukoval toho "mega cloveka co sa zmenil na satana". Lebo amerika na zaciatku bola krajina clovecenska, to az neskor si ju vsimol GP zacal tam navazat cernochov, zacal podporovat zabijanie indianov atd .... Keby GP nepachol do USA tak by z nich bola civilizacia ako sa patri dodneska ... ale nie, ciel GP nie je silna hviezdna civilizacia ludi na planete ale otrocka len lokalna civilizacia, ktora je vlastne bezmocna voci komukolvek.


Obycajny Satanizmus, nic viac. Je tam zobrazene ako sa akasi smrtka bez tvare premenila na cinskeho (ci skor japonskeho) bojovnika a akoze dalej bude viest ludstvo. Tiez je tam vyzobrazene, ze amerika bola len zastavka. Pekne vidno ako ten bojovnik so skaredymi zubami akoze porazil toho satanistickeho mega cloveka, z ktoreho sa neskor vyklul satan s rohami. To akoze si GP pohonil ego, ze vyhra nad Satanistami co vedu USA. Nakoniec cele USA akoze odpalene jadrovymi bombami ??? Krasne vidno ako GP stale funguje na koncepci dobra-zla a koncepciu Lasky furt GP nedokazal pochopit. A co si myslite co bude dalej nasledovat v tom klipe? Odidu na tom americkom aute do ciny, lebo ved sofer bol akoby cinsky bojovnik a a a a po 200 rokoch spravia s cinou to co teraz spravili s USA ... nakoniec by ju tiez vybombardovali jadrovkami .... Chapete co chcem povedat. Tu nejde o to zobrat a znicit to co sa "nepodarilo". Treba pochopit preco sa to nepodarilo, kde bola chyba v koncepcii. Ale ocividne GP bud nevie kde bola chyba v koncepcii alebo mu nevyhovuje tu chybu napravit - tjs nevyhovuje mu aby sa ludska civilizacia stala vesmirnou a silnou! Ak by sme chceli natocit ten klip z pohladu koncepcie ludskej (koncepcie lasky, pretoze koncepcia dobra-zla nie je ludska), tak na zaciatku by bolo jasne vysvetlenie kde ten "Mega clovek s rohami" spravil chybu, potom by bol na neho vyvinuty natlak a ten by sa bud zmenil alebo by sa sam zabil. Tjs nastalo by pokanie, karma, uvedomenie si vlastnych chyb, nazvite to ako chcete. Dalej by pokracovalo ozivenie a oslobodenie ludi zotrocenych, otrhanych ale nie za ucelom znicenia toho prostredia, v ktorom zili atomovkami, ale za ucelom transformacie neludskeho prostredia na prostredie prosperujuce. A ako posledna bodka by bolo odmietnutie toho cinsko-japonskeho satanistu, pripadny natlak na neho aby si uvedomil vlastne chyby, ze vyprodukoval toho "mega cloveka co sa zmenil na satana". Lebo amerika na zaciatku bola krajina clovecenska, to az neskor si ju vsimol GP zacal tam navazat cernochov, zacal podporovat zabijanie indianov atd .... Keby GP nepachol do USA tak by z nich bola civilizacia ako sa patri dodneska ... ale nie, ciel GP nie je silna hviezdna civilizacia ludi na planete ale otrocka len lokalna civilizacia, ktora je vlastne bezmocna voci komukolvek.

Ta smrtka, spíše zombie se jmenuje Eddie a je to maskot, či symbol Iron Maiden od nepaměti, to jen na vysvětlenou, nehledal bych v tom satanismus, právě v tom vidím spíše obžalobu NWO a toho v čem žijeme.
Přece Eddie zachraňuje dvojici z otroctví a nabízí jim jablko poznání.
Tedy alternativní koncepci.


Můj názor.


Bojovník je to JAPONSKÝ = Samuraj.
Ještě jedna věc, ten klip je určen Anglosasům, ti nerozumí ničemu jinému, než hrubé síle a destrukci, Ferry promiň, ale tvůj výklad by asi ti lidé tam na západě nepochopily, a byl by pro ně příliš složitý, narvaný v několik minutovém klipu, tak to prostě je. Viz. řádění fanoušků Anglie, co bys čekal od takových jelit?


Ta smrtka, spíše zombie se jmenuje Eddie a je to maskot, či symbol Iron Maiden od nepaměti, to jen na vysvětlenou, nehledal bych v tom satanismus, právě v tom vidím spíše obžalobu NWO a toho v čem žijeme. Přece Eddie zachraňuje dvojici z otroctví a nabízí jim jablko poznání. Tedy alternativní koncepci. Můj názor. Bojovník je to JAPONSKÝ = Samuraj. Ještě jedna věc, ten klip je určen Anglosasům, ti nerozumí ničemu jinému, než hrubé síle a destrukci, Ferry promiň, ale tvůj výklad by asi ti lidé tam na západě nepochopily, a byl by pro ně příliš složitý, narvaný v několik minutovém klipu, tak to prostě je. Viz. řádění fanoušků Anglie, co bys čekal od takových jelit?
Upravené 21. 7. 2021 o 13:06

Ferry promiň,
Nemas sa za co ospravedlnovat, len si pridal dalsi pohlad na istinu. Kazda istina ma niekolko pravd.


[quote="pid:25664, uid:149"]Ferry promiň,[/quote]Nemas sa za co ospravedlnovat, len si pridal dalsi pohlad na istinu. Kazda istina ma niekolko pravd.

Já to vnímám tak, že všichni ti, co dělají tzv. zábavní průmysl, jsou pouze nástroje, a záleží na tom kam GP chce aby se ten proud směřoval, a podle toho nástroje aktivuje a směřuje.
Ano mají podepsanou smlouvu s "ďáblem" (GP).
Vědí, že až poslouží a přijde jejich čas, budou "obětování".
Kdo se GP vzepře, půjde od válu, viz. např. Michael Jackson. To je ukázkový příklad práce GP a šoubyznys, dalším je Britney Spears např.


Když tito chtěli hlásat "pravdu". Byly zlikvidování, nejdříve morálně a nakonec i v případě Jacksona - fyzicky.


Stačí několik songů, např. THEY do not care about us. To se přece nemohlo GP líbit.


Takže neříkám, že Irons jsou hodní nebo zlí, jsou to nástroje, které čas od času, provedou svým páníčkům kulišárnu. Třeba Red Hot chilli. a CALIFORNICATION. To je také skladba, která útočí na svět vybudovaným GP a elitami kolem něj.


Já to vnímám tak, že všichni ti, co dělají tzv. zábavní průmysl, jsou pouze nástroje, a záleží na tom kam GP chce aby se ten proud směřoval, a podle toho nástroje aktivuje a směřuje. Ano mají podepsanou smlouvu s "ďáblem" (GP). Vědí, že až poslouží a přijde jejich čas, budou "obětování". Kdo se GP vzepře, půjde od válu, viz. např. Michael Jackson. To je ukázkový příklad práce GP a šoubyznys, dalším je Britney Spears např. Když tito chtěli hlásat "pravdu". Byly zlikvidování, nejdříve morálně a nakonec i v případě Jacksona - fyzicky. Stačí několik songů, např. THEY do not care about us. To se přece nemohlo GP líbit. Takže neříkám, že Irons jsou hodní nebo zlí, jsou to nástroje, které čas od času, provedou svým páníčkům kulišárnu. Třeba Red Hot chilli. a CALIFORNICATION. To je také skladba, která útočí na svět vybudovaným GP a elitami kolem něj.

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/red-hot-chili-peppers/californication-545
Song je z roku 1999.


Zajímavá je jistě tato sloka:


Špióni duší z Číny zkoušejí ukrást radost ze tvé mysli
Malá děvčata ze Švédska snívají o citátech ze stříbrného plátna
A pokud chceš mít tyto sny je to Kalifornikace


Ano divoká konspirace, ale pokud GP funguje napříč staletími a plánuje.
Tak co když švédská děvčátka je švedské děvčátko, co tehdá ještě ani nebylo na světe, nějaká Grétka...


Spasitelka světa smile


https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/red-hot-chili-peppers/californication-545 Song je z roku 1999. Zajímavá je jistě tato sloka: Špióni duší z Číny zkoušejí ukrást radost ze tvé mysli **Malá děvčata ze Švédska snívají o citátech ze stříbrného plátna** A pokud chceš mít tyto sny je to Kalifornikace Ano divoká konspirace, ale pokud GP funguje napříč staletími a plánuje. Tak co když švédská děvčátka je švedské děvčátko, co tehdá ještě ani nebylo na světe, nějaká Grétka... Spasitelka světa :D

Samurai symbolizuje Japonsko - že by byla ve hře reálně i "japonská koncepce globalizace"? Veličko na ni narážel ve svém rozhovoru.


Ostatně, i ten "Číñan" byl zlilvidován, jako pokračovatel biblické koncepce.


Čtyři jezdci apokalypsy a nová generace okusí "nové" svěží jablko poznání - směřování na "biblickou koncepci s nádstavbou japonské".


Maidny poslouchám, ta hudba mě vychovala a i ona v jietém smyslu souvisí s tím, proč jsem na tomto fóru. Jde o to, co si z toho člověk veme. IM jednoznačně hlasná trouba GP - ne náhodou se metalový egregor nabíjí zejmèna v křesťanských státech, v případě IM např. Jižní Amerika.


Samurai symbolizuje Japonsko - že by byla ve hře reálně i "japonská koncepce globalizace"? Veličko na ni narážel ve svém rozhovoru. Ostatně, i ten "Číñan" byl zlilvidován, jako pokračovatel biblické koncepce. Čtyři jezdci apokalypsy a nová generace okusí "nové" svěží jablko poznání - směřování na "biblickou koncepci s nádstavbou japonské". Maidny poslouchám, ta hudba mě vychovala a i ona v jietém smyslu souvisí s tím, proč jsem na tomto fóru. Jde o to, co si z toho člověk veme. IM jednoznačně hlasná trouba GP - ne náhodou se metalový egregor nabíjí zejmèna v křesťanských státech, v případě IM např. Jižní Amerika.

Samurai symbolizuje Japonsko - že by byla ve hře reálně i "japonská koncepce globalizace"? Veličko na ni narážel ve svém rozhovoru.
Mohu poprosit odkaz?


[quote="pid:25688, uid:291"]Samurai symbolizuje Japonsko - že by byla ve hře reálně i "japonská koncepce globalizace"? Veličko na ni narážel ve svém rozhovoru.[/quote] Mohu poprosit odkaz?

len taka mala vsuvka, na konci ta prezidentska "limuzina" ma na sebe napis:


60f910f5097e4
DCLXVI alebo 666


na zaciatku nemala:


60f9113569fcf


na zaciatku vsetci idu do/na:


60f912ae9eddc


Belshazzar bol syn Nabonida, posledneho krala Novobabylonskej rise, Belshazzar vdaka pucu priviedol svojho otca na tron a zahynul ked Kyros Velky obsadil Babyloniu.


Belshazzars feast je odkaz na https://www.mojabiblia.sk/svatepismo/27/kniha-proroka-daniela-kapitola-5/katolicky-preklad/



Kráľu, najvyšší Boh dal tvojmu otcovi Nabuchodonozorovi kráľovstvo, moc, vznešenosť a slávu. 19 Pre veľkosť, ktorú mu dal, triasli sa pred ním všetky národy, kmene a nárečia; koho chcel, toho zabil, a koho chcel, nechal nažive; koho chcel, toho povýšil, a koho chcel, toho pokoril. 20 Keď sa mu však srdce povýšilo a duch mu zmocnel v pýche, bol zhodený z trónu svojho kráľovstva a jeho sláva mu bola odňatá. 21 I vyhnali ho spomedzi ľudí, jeho srdce sa podobalo zvieraciemu, s divými oslami sa zdržoval, trávu mu dali jesť ako dobytku a telo mu kropila nebeská rosa, kým nepoznal, že vládcom nad ľudským kráľovstvom je najvyšší Boh a koho chce, toho nadeň postaví. 22 A ty, jeho syn Baltazár, neponížil si si srdce, hoci si vedel toto všetko, 23 ale vyvyšoval si sa nad Pána nebies. Doniesli pred teba nádoby jeho domu a ty, tvoji veľmoži, tvoje manželky a tvoje vedľajšie ženy pili ste z nich víno. Vychvaľoval si strieborných, zlatých, kovových, železných, drevených a kamenných bohov, ktorí nevidia, nepočujú a nechápu, ale Boha, v ktorého ruke je tvoj dych a všetky tvoje cesty, si neoslavoval. 24 Preto on poslal tieto prsty a napísal toto písmo. 25 Toto je teda písmo, ktoré je napísané: Mene, Tekel, Ufarsin. 26 A toto je význam slov: Mene: Boh spočítal tvoje kráľovstvo a urobil mu koniec. 27 Tekel: Odvážili ťa na váhe a našli ťa priľahkým. 28 Peres: Rozdelené je tvoje kráľovstvo a odovzdané Médom a Peržanom.“ 29 Vtedy Baltazár rozkázal a Daniela obliekli do purpuru, na hrdlo mu dali zlatú reťaz a vyhlásili o ňom, že má ako tretí vládnuť v kráľovstve. 30 V tú noc babylonského kráľa Baltazára zabili.



klip ma inac dlzku 444 sekund, dost nezvykle, kedze su tam aj titulky, takze je to viac film ako klip


len taka mala vsuvka, na konci ta prezidentska "limuzina" ma na sebe napis: ![60f910f5097e4](serve/attachment&path=60f910f5097e4) DCLXVI alebo 666 na zaciatku nemala: ![60f9113569fcf](serve/attachment&path=60f9113569fcf) na zaciatku vsetci idu do/na: ![60f912ae9eddc](serve/attachment&path=60f912ae9eddc) Belshazzar bol syn Nabonida, posledneho krala Novobabylonskej rise, Belshazzar vdaka pucu priviedol svojho otca na tron a zahynul ked Kyros Velky obsadil Babyloniu. Belshazzars feast je odkaz na https://www.mojabiblia.sk/svatepismo/27/kniha-proroka-daniela-kapitola-5/katolicky-preklad/ >Kráľu, najvyšší Boh dal tvojmu otcovi Nabuchodonozorovi kráľovstvo, moc, vznešenosť a slávu. 19 Pre veľkosť, ktorú mu dal, triasli sa pred ním všetky národy, kmene a nárečia; koho chcel, toho zabil, a koho chcel, nechal nažive; koho chcel, toho povýšil, a koho chcel, toho pokoril. 20 Keď sa mu však srdce povýšilo a duch mu zmocnel v pýche, bol zhodený z trónu svojho kráľovstva a jeho sláva mu bola odňatá. 21 I vyhnali ho spomedzi ľudí, jeho srdce sa podobalo zvieraciemu, s divými oslami sa zdržoval, trávu mu dali jesť ako dobytku a telo mu kropila nebeská rosa, kým nepoznal, že vládcom nad ľudským kráľovstvom je najvyšší Boh a koho chce, toho nadeň postaví. 22 A ty, jeho syn Baltazár, neponížil si si srdce, hoci si vedel toto všetko, 23 ale vyvyšoval si sa nad Pána nebies. Doniesli pred teba nádoby jeho domu a ty, tvoji veľmoži, tvoje manželky a tvoje vedľajšie ženy pili ste z nich víno. Vychvaľoval si strieborných, zlatých, kovových, železných, drevených a kamenných bohov, ktorí nevidia, nepočujú a nechápu, ale Boha, v ktorého ruke je tvoj dych a všetky tvoje cesty, si neoslavoval. 24 Preto on poslal tieto prsty a napísal toto písmo. 25 Toto je teda písmo, ktoré je napísané: Mene, Tekel, Ufarsin. 26 A toto je význam slov: **Mene: Boh spočítal tvoje kráľovstvo a urobil mu koniec**. 27 **Tekel: Odvážili ťa na váhe a našli ťa priľahkým**. 28 **Peres: Rozdelené je tvoje kráľovstvo a odovzdané Médom a Peržanom.“** 29 Vtedy Baltazár rozkázal a Daniela obliekli do purpuru, na hrdlo mu dali zlatú reťaz a vyhlásili o ňom, že má ako tretí vládnuť v kráľovstve. 30 V tú noc babylonského kráľa Baltazára zabili. klip ma inac dlzku 444 sekund, dost nezvykle, kedze su tam aj titulky, takze je to viac film ako klip

Moderator

Malá děvčata ze Švédska snívají o citátech ze stříbrného plátna

Greta Garbo


[quote="pid:25675, uid:149"]Malá děvčata ze Švédska snívají o citátech ze stříbrného plátna[/quote] Greta Garbo
1.42k
13
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept