Politika v SR
Klus, Poklusom klus z parlamentu

Uz dlhsie pozorujem, co to za somariny vypusta z ust ten Klus. Napriklad
https://www.hlavnespravy.sk/klus-nie-som-ziaden-hungarofob-je-podla-mna-skoda-ze-v-slovenskom-parlamente-nemame-sirsie-madarske-zastupenie/2613098


Akoze, je to robot. Co mu povedia to dalej siri, pricom sa ani nezamysla nad tym co to vlastne hovori. Ano je clenom roatry klubu, co je nieco ako slobodomurarska pobocka. Avsak jeho vyroky by som najviac prirovnal k tomu co chce GP povedat ludu, ako chce viest procesy. Zacnite si vsimat clanky o vyrokoch klusa. Dalej by som pripomenul, ze viac ako 50 % z toho co hovori klus nie je pravda, je to len jeho vyziia (nie jeho ale GP). Napriklad ako orodoval za povinne ockvoanie a podobne. Samozrejme, ze to co hovori je uplne vedla, pretoze aj GP je dost mimo. Ale je dobre vediet nazor GP smile Stale ked idem citat vety o klusovi tak si poviem "no co ti satanisti z GP (a mozno aj z opacnej strany) nam chcu zase natlacit, co za degeneracia to bude tento krat?"


Uz dlhsie pozorujem, co to za somariny vypusta z ust ten Klus. Napriklad https://www.hlavnespravy.sk/klus-nie-som-ziaden-hungarofob-je-podla-mna-skoda-ze-v-slovenskom-parlamente-nemame-sirsie-madarske-zastupenie/2613098 Akoze, je to robot. Co mu povedia to dalej siri, pricom sa ani nezamysla nad tym co to vlastne hovori. Ano je clenom roatry klubu, co je nieco ako slobodomurarska pobocka. Avsak jeho vyroky by som najviac prirovnal k tomu co chce GP povedat ludu, ako chce viest procesy. Zacnite si vsimat clanky o vyrokoch klusa. Dalej by som pripomenul, ze viac ako 50 % z toho co hovori klus nie je pravda, je to len jeho vyziia (nie jeho ale GP). Napriklad ako orodoval za povinne ockvoanie a podobne. Samozrejme, ze to co hovori je uplne vedla, pretoze aj GP je dost mimo. Ale je dobre vediet nazor GP :D Stale ked idem citat vety o klusovi tak si poviem "no co ti satanisti z GP (a mozno aj z opacnej strany) nam chcu zase natlacit, co za degeneracia to bude tento krat?"
272
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept