Videá, filmy, knihy
Pokračovanie Matrixu prichádza takmer dvadsať rokov po ukončení trilógie.

odkial to mas? viacmenej kopirujes Palesovu teoriu.
Tak aj Sidorov to spomínal, aj Lev to spomína v knižke čo teraz čítam (Lev Sidorova nepozná čo viem), aj v minulosti som sa s tým už viac krát stretol v rôznych zdrojoch. Kúsoček mozaiky tu, kúsoček tam. Palesovu teóriu nepoznám.


[quote="pid:52094, uid:10"]odkial to mas? viacmenej kopirujes Palesovu teoriu.[/quote] Tak aj Sidorov to spomínal, aj Lev to spomína v knižke čo teraz čítam (Lev Sidorova nepozná čo viem), aj v minulosti som sa s tým už viac krát stretol v rôznych zdrojoch. Kúsoček mozaiky tu, kúsoček tam. Palesovu teóriu nepoznám.
Upravené 11. 1. 2022 o 09:18

By som povedal, že sa príliš držíš filmu a celkový obraz ti uniká. Film hovorí o evolúcii ľudského druhu.

Toto z mojej strany nebol matričný rozbor. Bol to komentár k samotnému deju vo filme, k scenáru. Napísal som to aj preto, lebo som čakal, že ma možno niekto opraví a poukáže na niečo, čo som možno zle pochopil v dejovej línii.


Pokiaľ ide o matričný rozbor, tak ten som robil v inom vlákne. V tom rozbore som vychádzal z toho, že tento film je pre KSB veľmi dôležitý. Zaznobin ho označil za odpoveď po tom, čo Mŕtvu vodu zaslali Američanom. T.j. je to určitá matričná výmena informácii medzi GP a VP ZSSR.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4531/o-kob-a-nejen-o-%C4%8Dinnosti-fondu-konceptu-aacute-ln-iacute-ch-technologi-iacute-2-dopln%C4%9Bno-man-eacute-vr-mafie-z-pohledu-dvtr/1#post-50387
(jardob zverejnil(a) 30. 12. 2021 o 21:27 )


Tých výkladov môže byť pochopiteľne viac. Ten tvoj je tiež zaujímavý.


[quote="pid:52089, uid:106"]By som povedal, že sa príliš držíš filmu a celkový obraz ti uniká. Film hovorí o evolúcii ľudského druhu.[/quote] Toto z mojej strany nebol matričný rozbor. Bol to komentár k samotnému deju vo filme, k scenáru. Napísal som to aj preto, lebo som čakal, že ma možno niekto opraví a poukáže na niečo, čo som možno zle pochopil v dejovej línii. Pokiaľ ide o matričný rozbor, tak ten som robil v inom vlákne. V tom rozbore som vychádzal z toho, že tento film je pre KSB veľmi dôležitý. Zaznobin ho označil za odpoveď po tom, čo Mŕtvu vodu zaslali Američanom. T.j. je to určitá matričná výmena informácii medzi GP a VP ZSSR. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4531/o-kob-a-nejen-o-%C4%8Dinnosti-fondu-konceptu-aacute-ln-iacute-ch-technologi-iacute-2-dopln%C4%9Bno-man-eacute-vr-mafie-z-pohledu-dvtr/1#post-50387 (jardob zverejnil(a) 30. 12. 2021 o 21:27 ) Tých výkladov môže byť pochopiteľne viac. Ten tvoj je tiež zaujímavý.

Vedma v podstate viedla hlavných hrdinov ako na špagátiku. Našťastie k dobrému koncu (aspoň v prvých troch častiach).


to sa presne zhoduje s I Pet Goat 2, kde sa chce GP vclenit do procesov aby nezahynul s masou biorobotov. na zaver Analytik(korektor - predikciou nedisponuje) vravi, ze ovcanom sa taky svet paci, a NEO odpoveda ze maju sancu na zmenu. globalizacia nie je zavrsena, novy svetovy rad nie je vybudovany a stale sa objavia nepredvidatelne okolnosti ktore po tisicrocia brania globalnemu prediktoru zavrsit ich satanisticke dielo. Zavrsit len symbolicky lebo nic nema svoj koniec ale vsetko na nieco nadvazuje. im vyhovuje aj dva kroky vpred a jeden vzad aby si udrzali svoje postavenie ale zakon casu je neuprosny.


mimochodom, herecka co hrala vedmu umrela dva roky po natoceni prveho dielu.


co sa tyka Matrice, tak tu nevymyslel GP, ten sa len stal egregorialnym lidrom. Matricu zaviedli ti, co sa nazyvaju Annunaki, Archonti. v kvartologii Matrix sa podla mojho nazoru objavuju len struktury, ktore Matricu udrzuju v prevadzke - stroje ako egregory, ktore zbieraju energiu z ludi, agenti ako vykonna moc, ktora sa vymkla kontrole(analogia s amerikou a kapitalizmom nahoda?...) vedma a architekt ako prediktor a korektor resp. dve centra riadenia Horny a Dolny Egypt, Delfy a Ateny atd...


[quote="pid:52076, uid:6"]Vedma v podstate viedla hlavných hrdinov ako na špagátiku. Našťastie k dobrému koncu (aspoň v prvých troch častiach).[/quote] to sa presne zhoduje s I Pet Goat 2, kde sa chce GP vclenit do procesov aby nezahynul s masou biorobotov. na zaver Analytik(korektor - predikciou nedisponuje) vravi, ze ovcanom sa taky svet paci, a NEO odpoveda ze maju sancu na zmenu. globalizacia nie je zavrsena, novy svetovy rad nie je vybudovany a stale sa objavia nepredvidatelne okolnosti ktore po tisicrocia brania globalnemu prediktoru zavrsit ich satanisticke dielo. Zavrsit len symbolicky lebo nic nema svoj koniec ale vsetko na nieco nadvazuje. im vyhovuje aj dva kroky vpred a jeden vzad aby si udrzali svoje postavenie ale zakon casu je neuprosny. mimochodom, herecka co hrala vedmu umrela dva roky po natoceni prveho dielu. co sa tyka Matrice, tak tu nevymyslel GP, ten sa len stal egregorialnym lidrom. Matricu zaviedli ti, co sa nazyvaju Annunaki, Archonti. v kvartologii Matrix sa podla mojho nazoru objavuju len struktury, ktore Matricu udrzuju v prevadzke - stroje ako egregory, ktore zbieraju energiu z ludi, agenti ako vykonna moc, ktora sa vymkla kontrole(analogia s amerikou a kapitalizmom nahoda?...) vedma a architekt ako prediktor a korektor resp. dve centra riadenia Horny a Dolny Egypt, Delfy a Ateny atd...

co sa tyka Matrice, tak tu nevymyslel GP, ten sa len stal egregorialnym lidrom. Matricu zaviedli ti, co sa nazyvaju Annunaki, Archonti. v kvartologii Matrix sa podla mojho nazoru objavuju len struktury, ktore Matricu udrzuju v prevadzke - stroje ako egregory, ktore zbieraju energiu z ludi, agenti ako vykonna moc, ktora sa vymkla kontrole(analogia s amerikou a kapitalizmom nahoda?...) vedma a architekt ako prediktor a korektor resp. dve centra riadenia Horny a Dolny Egypt, Delfy a Ateny atd...

Aj to je v scenári matrixu zvláštne, že Architekt sa chváli, že navrhol prvé verzie, ale pritom si nevie poradiť s programami, ktoré odopreli poslušnosť. Nielen tí všelijakí merovíjci (žeby narážka na prastarú kráľovskú dynastiu Merovejovcov? Merovingians?), ale aj bývalý agent Smith, ktorý sa začal búrlivo replikovať, a kupodivu má stále prístup do rôznych zadných vrátok systému (Ocitol sa v hojnom počte v budove zdroja, v chodbe systému, kde nemal prístup žiadny smrteľník).


Ten ich matrix a bezmocnosť jeho adminov je zarážajúca. Veď aj obyčajný užívateľ domáceho PC má možnosť otvoriť si správcu programov (task manager) a zabiť proces, ktorý len chce. Žeby Architekt nemal takú možnosť a bol odkázaný len na poslušnosť svojich služobníkov? (že sa vrátia do Zdroja? A neznamená to vlastne vymazanie? recykláciu? Tam posielali aj Nea, do Zdroja)


Okrem toho, je vidno, že aj programom matrixu (s ľudskou podobou) dali emócie a podobnú algoritmiku psychiky ako mali ľudia, čo spôsobilo ich nepredvídateľné a problémové správanie. Je to paradox v porovnaní s tým, čo ospevoval Architekt, že prvý matrix bol rajom, ale ľudia tam nemali žiadnu možnosť voľby, čo ich psychika začala odmietať. T.j. ideálom strojov bola bezvýhradná poslušnosť, nepotrebnosť slobodnej voľby. Lenže Architekt vytvorené programy poľudštil, dal im psychiku podobnú ľuďom, túžbu biť sa za vlastnú slobodu, chuť rebelovať.


[quote="pid:52196, uid:252"]co sa tyka Matrice, tak tu nevymyslel GP, ten sa len stal egregorialnym lidrom. Matricu zaviedli ti, co sa nazyvaju Annunaki, Archonti. v kvartologii Matrix sa podla mojho nazoru objavuju len struktury, ktore Matricu udrzuju v prevadzke - stroje ako egregory, ktore zbieraju energiu z ludi, agenti ako vykonna moc, ktora sa vymkla kontrole(analogia s amerikou a kapitalizmom nahoda?...) vedma a architekt ako prediktor a korektor resp. dve centra riadenia Horny a Dolny Egypt, Delfy a Ateny atd...[/quote] Aj to je v scenári matrixu zvláštne, že Architekt sa chváli, že navrhol prvé verzie, ale pritom si nevie poradiť s programami, ktoré odopreli poslušnosť. Nielen tí všelijakí merovíjci _(žeby narážka na prastarú kráľovskú dynastiu Merovejovcov? Merovingians?)_, ale aj bývalý agent Smith, ktorý sa začal búrlivo replikovať, a kupodivu má stále prístup do rôznych zadných vrátok systému _(Ocitol sa v hojnom počte v budove zdroja, v chodbe systému, kde nemal prístup žiadny smrteľník)_. Ten ich matrix a bezmocnosť jeho adminov je zarážajúca. Veď aj obyčajný užívateľ domáceho PC má možnosť otvoriť si správcu programov (task manager) a zabiť proces, ktorý len chce. Žeby Architekt nemal takú možnosť a bol odkázaný len na poslušnosť svojich služobníkov? _(že sa vrátia do Zdroja? A neznamená to vlastne vymazanie? recykláciu? Tam posielali aj Nea, do Zdroja)_ Okrem toho, je vidno, že aj programom matrixu (s ľudskou podobou) dali emócie a podobnú algoritmiku psychiky ako mali ľudia, čo spôsobilo ich nepredvídateľné a problémové správanie. Je to paradox v porovnaní s tým, čo ospevoval Architekt, že prvý matrix bol rajom, ale ľudia tam nemali žiadnu možnosť voľby, čo ich psychika začala odmietať. T.j. ideálom strojov bola bezvýhradná poslušnosť, nepotrebnosť slobodnej voľby. Lenže Architekt vytvorené programy poľudštil, dal im psychiku podobnú ľuďom, túžbu biť sa za vlastnú slobodu, chuť rebelovať.

v jednotke Morfeus hovori, ze clovek vytvoril UI ktora sa mu vymkla z ruk. takze ako uzivatel PC mozes fungovat dokym nepride heker. Edward Snowden tiez urcitym sposobom narusil matrix. prvy matrix moze byt odkazom na Atlantidu. vo filme je viac zmyslovych rovin a neda sa celkom presne vymedzit symbolika - stroje, agenti, kluciar atd... daju sa interpretovat v roznych obrazoch ale to nie je take dolezite ako chapat obrazy v nasej Matrici. a ako spravne povedal Morfeus - nie je podstatne ci poznas cestu po ktorej mas kracat, ale ci po nej kracas.


v jednotke Morfeus hovori, ze clovek vytvoril UI ktora sa mu vymkla z ruk. takze ako uzivatel PC mozes fungovat dokym nepride heker. Edward Snowden tiez urcitym sposobom narusil matrix. prvy matrix moze byt odkazom na Atlantidu. vo filme je viac zmyslovych rovin a neda sa celkom presne vymedzit symbolika - stroje, agenti, kluciar atd... daju sa interpretovat v roznych obrazoch ale to nie je take dolezite ako chapat obrazy v nasej Matrici. a ako spravne povedal Morfeus - nie je podstatne ci poznas cestu po ktorej mas kracat, ale ci po nej kracas.

Pridám ďalší svoj kúsok:


  • Matrix 1 bolo o prebudení Človeka v sebe.
  • Matrix 2 a 3 bolo o tom, že systém vyvoleného, mesiáša atď je systémom kontroly davu a často o tom nevie ani samotný vyvolený.
  • Matrix 4 je o tom, že ako ovláda a vykorisťuje ľudí súčasný systém.

Pridám ďalší svoj kúsok: - Matrix 1 bolo o prebudení Človeka v sebe. - Matrix 2 a 3 bolo o tom, že systém vyvoleného, mesiáša atď je systémom kontroly davu a často o tom nevie ani samotný vyvolený. - Matrix 4 je o tom, že ako ovláda a vykorisťuje ľudí súčasný systém.

Moderátor

Architekt sa chváli, že navrhol prvé verzie, ale pritom si nevie poradiť s programami, ktoré odopreli poslušnosť.

nepise sa toto aj vo svatych knihach? Boh stvoril anjelov ale satan odoprel poslusnost? to ze my vidime len maly vyrez objektivnej reality neznamena, ze Boh je skutocne najvyssie riadenie a nad nim nic nie je. aky by malo zmysel vytvorit system, kde su dopredu urcene vsetky premenne - jednomyselne a nie mnohovariantne? da sa ist proti ale znamena to smrt, ved koniec koncov aj Smith zahynul aj ked v poslednom dieli to zase zamotali a premenil sa na iny program - strata rozlisenia a schopnosti alebo pochopil, ze proti Cloveku bojovat nemoze - Jezisovo nasleduj ma satan.


Merovejci bola dynastia, ktora nedokazala porazit Samovu risu/Nitrianske kniezactvo, tak ich v zakulisi odstranili a nahradili Karolovcami. Slovania vtedy este neboli v zajati biblickeho projektu - Matrixu. co tym ale mysleli tvorcovia neviem.


pri scene s modrou a cervenou tabletkou mame analogiu aj s vakcinaciou. bud si das cervenu a si slobodny, alebo si budes musiet davat pravidelne modru a drzat sa systemu.


Musis pochopit Neo, ze ludia su na systeme tak zavisli ze ho budu sami svojim zivotom ochranovat. Bioroboti musia byt obrateni, alebo budu zlividovani.


[quote="pid:52222, uid:6"]Architekt sa chváli, že navrhol prvé verzie, ale pritom si nevie poradiť s programami, ktoré odopreli poslušnosť.[/quote] nepise sa toto aj vo svatych knihach? Boh stvoril anjelov ale satan odoprel poslusnost? to ze my vidime len maly vyrez objektivnej reality neznamena, ze Boh je skutocne najvyssie riadenie a nad nim nic nie je. aky by malo zmysel vytvorit system, kde su dopredu urcene vsetky premenne - jednomyselne a nie mnohovariantne? da sa ist proti ale znamena to smrt, ved koniec koncov aj Smith zahynul aj ked v poslednom dieli to zase zamotali a premenil sa na iny program - strata rozlisenia a schopnosti alebo pochopil, ze proti Cloveku bojovat nemoze - Jezisovo nasleduj ma satan. Merovejci bola dynastia, ktora nedokazala porazit Samovu risu/Nitrianske kniezactvo, tak ich v zakulisi odstranili a nahradili Karolovcami. Slovania vtedy este neboli v zajati biblickeho projektu - Matrixu. co tym ale mysleli tvorcovia neviem. pri scene s modrou a cervenou tabletkou mame analogiu aj s vakcinaciou. bud si das cervenu a si slobodny, alebo si budes musiet davat pravidelne modru a drzat sa systemu. Musis pochopit Neo, ze ludia su na systeme tak zavisli ze ho budu sami svojim zivotom ochranovat. Bioroboti musia byt obrateni, alebo budu zlividovani.

nepise sa toto aj vo svatych knihach? Boh stvoril anjelov ale satan odoprel poslusnost?


Áno, ale v prípade Boha to bol Zámer. Ak sa pozrieš na to biblickým pohľadom, tak to dáva význam. Boh stvoril niektorých anjelov charakterovo silnejších, a iných so silnými sklonmi k pýche a rôznych typom zla. Tak isto stvoril aj prvých ľudí s určitými slabinami.


Zámerom bolo dať aj ľuďom príležitosť spoznať dobro a zlo, tak ako ho poznal Boh sám. Aby boli ako On, ktorý pozná zlo, ale vybral si dobro. Práve na toto bol potrebný raj, potom prechod z raja do súčasného trenažéru v spoznávaní dobra a zla. A na koniec by malo byť vzkriesenie všetkých, kde si Boh vyberie len tých s dobrým srdcom a vytvorí pre nich nový raj, tam nebude existovať zlo, hoci ho ľudia budú poznať z minulosti, ale budú konať len dobro, budú tvoriť spravodlivú spoločnosť (nebudú sa ani rozmnožovať, ale žiť večne ako anjeli. Rozmnožovať sa môžu len smrteľníci.). Všetci ostatní vzkriesení, ktorí budú vyhodnotení ako nehodní raja, zomrú ešte raz v zmysle úplnej neexistencie, žiadny nový život, žiadna reinkarnácia, skrátka ničota. Zomrieš a večná tma.


Čo sa týka Matrixu, tak tam Architekt sám hovoril, že v prvej verzii matrixu ľudia nemali možnosť voľby. Podľa strojov to bol raj, ale bez možnosti výberu, bez rozhodovania. Toto bola pre Architekta dokonalosť, nad ktorou sa kochal. Preto sa čudujem, že tú nevyspytateľnosť ľudí dali aj programom, a že im dali toľko slobody výberu, že môžu odmietnuť rozkazy zhora. Prakticky z nich spravili ľudí. (Boh, na rozdiel od strojov matrixu, nemá problém ukončiť život ktorémukoľvek človeku, ktorý vyčerpal dopustenie).


Tá absurdnosť so Smithom je aj v tom, že jeho Neo zničil už v prvom diely, keď sa Neo prebral z klinickej smrti a vnikol do tela Smitha. A div sa svete, Smith sa znova objavil aj v druhom diely a ukázalo sa, že nebol zničený, len zbavený statusu agenta. A ku podivu, hoc nebol agentom, mal prístup do celého matrixu, aj do jeho prísne strážených oblastí v budove Zdroja. Smith je skrátka všadeprítomný a nesmrteľný. Agenti sú proti nemu amatéri.


[quote="pid:52557, uid:252"]nepise sa toto aj vo svatych knihach? Boh stvoril anjelov ale satan odoprel poslusnost?[/quote] Áno, ale v prípade Boha to bol Zámer. Ak sa pozrieš na to biblickým pohľadom, tak to dáva význam. Boh stvoril niektorých anjelov charakterovo silnejších, a iných so silnými sklonmi k pýche a rôznych typom zla. Tak isto stvoril aj prvých ľudí s určitými slabinami. Zámerom bolo dať aj ľuďom príležitosť spoznať dobro a zlo, tak ako ho poznal Boh sám. Aby boli ako On, ktorý pozná zlo, ale vybral si dobro. Práve na toto bol potrebný raj, potom prechod z raja do súčasného trenažéru v spoznávaní dobra a zla. A na koniec by malo byť vzkriesenie všetkých, kde si Boh vyberie len tých s dobrým srdcom a vytvorí pre nich nový raj, tam nebude existovať zlo, hoci ho ľudia budú poznať z minulosti, ale budú konať len dobro, budú tvoriť spravodlivú spoločnosť _(nebudú sa ani rozmnožovať, ale žiť večne ako anjeli. Rozmnožovať sa môžu len smrteľníci.)_. Všetci ostatní vzkriesení, ktorí budú vyhodnotení ako nehodní raja, zomrú ešte raz v zmysle úplnej neexistencie, žiadny nový život, žiadna reinkarnácia, skrátka ničota. Zomrieš a večná tma. Čo sa týka Matrixu, tak tam Architekt sám hovoril, že v prvej verzii matrixu ľudia nemali možnosť voľby. Podľa strojov to bol raj, ale bez možnosti výberu, bez rozhodovania. Toto bola pre Architekta dokonalosť, nad ktorou sa kochal. Preto sa čudujem, že tú nevyspytateľnosť ľudí dali aj programom, a že im dali toľko slobody výberu, že môžu odmietnuť rozkazy zhora. Prakticky z nich spravili ľudí. _(Boh, na rozdiel od strojov matrixu, nemá problém ukončiť život ktorémukoľvek človeku, ktorý vyčerpal dopustenie)_. Tá absurdnosť so Smithom je aj v tom, že jeho Neo zničil už v prvom diely, keď sa Neo prebral z klinickej smrti a vnikol do tela Smitha. A div sa svete, Smith sa znova objavil aj v druhom diely a ukázalo sa, že nebol zničený, len zbavený statusu agenta. A ku podivu, hoc nebol agentom, mal prístup do celého matrixu, aj do jeho prísne strážených oblastí v budove Zdroja. Smith je skrátka všadeprítomný a nesmrteľný. Agenti sú proti nemu amatéri.
Upravené 14. 1. 2022 o 19:38

Všetci ostatní vzkriesení, ktorí budú vyhodnotení ako nehodní raja, zomrú ešte raz v zmysle úplnej neexistencie, žiadny nový život, žiadna reinkarnácia, skrátka ničota

Mohla bych se zeptat, odkud pochází takové přesvědčení? Souvisí to nějak s KOB? Mám s tím dost velký problém.


[quote="pid:52670, uid:6"]Všetci ostatní vzkriesení, ktorí budú vyhodnotení ako nehodní raja, zomrú ešte raz v zmysle úplnej neexistencie, žiadny nový život, žiadna reinkarnácia, skrátka ničota[/quote] Mohla bych se zeptat, odkud pochází takové přesvědčení? Souvisí to nějak s KOB? Mám s tím dost velký problém.

odkial to mas? viacmenej kopirujes Palesovu teoriu.

Myslíš túto Pálešovu teóriu 7 rás? :
Rasy: 1Polárna, 2Hyperborejská, 3Lemurská, 4Atlantská, 5Árijska-Poatlantská, 6 … 7…


Poatlantská rasa sa delí na 7 podrás:


1.Indická
2.Praperzská
3.Egyptsko-Babylonská (duša pocitová)
4.Grécko-Rímska (duša rozumová)
5.Anglo-Sasko-Germánska (duša vedomá)
6.Slovanská (duša cítivá)
7.Americká


Lenže to nie je Pálešova teória, on to prevzal od Steinera, Solovjova, dačo zo Štúrovcov..
Steiner od Blavatskej a všetci sa odvolávajú na nejakého stredovekého mnícha. Už si nepamätám jeho meno.
Neviem ako to bolo znázornené vo filme, ale ak je to tak, že pri prechode od jednej podrasy k druhej, staré “štruktúry” odpadávajú, lebo nie sú na prechod pripravené, tak to sa deje aj teraz…
Mimochodom, aj vyššie spomínaní autori uvádzajú, že práve prechod od Germánskej podrasy k Slovanskej máme za úlohu “spustiť” práve my - zapadní Slovania, pretože my musíme prevziať dušu vedomú od Germánov (ale pozor, tu si myslím, že len tú neskazenú časť), začať ju premieňať na dušu cítivú a posunúť ju východným a južným Slovanom.


[quote="pid:52094, uid:10"]odkial to mas? viacmenej kopirujes Palesovu teoriu.[/quote] Myslíš túto Pálešovu teóriu 7 rás? : Rasy: 1Polárna, 2Hyperborejská, 3Lemurská, 4Atlantská, 5Árijska-Poatlantská, 6 … 7… Poatlantská rasa sa delí na 7 podrás: 1.Indická 2.Praperzská 3.Egyptsko-Babylonská (duša pocitová) 4.Grécko-Rímska (duša rozumová) 5.Anglo-Sasko-Germánska (duša vedomá) 6.Slovanská (duša cítivá) 7.Americká Lenže to nie je Pálešova teória, on to prevzal od Steinera, Solovjova, dačo zo Štúrovcov.. Steiner od Blavatskej a všetci sa odvolávajú na nejakého stredovekého mnícha. Už si nepamätám jeho meno. Neviem ako to bolo znázornené vo filme, ale ak je to tak, že pri prechode od jednej podrasy k druhej, staré “štruktúry” odpadávajú, lebo nie sú na prechod pripravené, tak to sa deje aj teraz… Mimochodom, aj vyššie spomínaní autori uvádzajú, že práve prechod od Germánskej podrasy k Slovanskej máme za úlohu “spustiť” práve my - zapadní Slovania, pretože my musíme prevziať dušu vedomú od Germánov (ale pozor, tu si myslím, že len tú neskazenú časť), začať ju premieňať na dušu cítivú a posunúť ju východným a južným Slovanom.
Upravené 15. 1. 2022 o 08:35

Na zamyslenie...
Môj pohľad na Matrix, s ktorým by som sa rád podelil. Vychádzam z toho, že GP/ močiar vždy maskuje svoje aktivity a komunikuje presný opak ŗeality. Čierne je biele, biele je čierne. Čítal som asi 3x analytiku VP o Matrixe.
Tu je moja verzia.
Matrix je náš viditeľný svet.
Agent Smith (Kováč) predstajuje karmické zákony, ktoré nevie prekonať ani GP.
Predstavitelia Sionu sú GP, ktori sa snažia ovládnuť karmické zákony Matrixu, cez zadné dvierka, ktoré v programoch a čipoch bežne používajú tajné služby, aby sa stali oni administrátori a tak prešťali karmu. Ako? No predsa urobil to chybný program, nie človek. ako zlocinci vravia "ja som ich nezabil". V reálnom dnešnom svete naozaj sa backdoory využívajú.
Tu je ukázané, že GP nie je dané ovládnuť zákony karmy, a potrebuje Človeka, aby to pochopil, pričom človeku je umožnené pochopiť, spojiť sa s Administrátorom ale nie riadiť.
Symbol modrej a červenej pilulky chápem rovnako ako je v analytike, vidiaci a cítiaci celú realitu vs spiaci.


Poprosím názory.


Na zamyslenie... Môj pohľad na Matrix, s ktorým by som sa rád podelil. Vychádzam z toho, že GP/ močiar vždy maskuje svoje aktivity a komunikuje presný opak ŗeality. Čierne je biele, biele je čierne. Čítal som asi 3x analytiku VP o Matrixe. Tu je moja verzia. Matrix je náš viditeľný svet. Agent Smith (Kováč) predstajuje karmické zákony, ktoré nevie prekonať ani GP. Predstavitelia Sionu sú GP, ktori sa snažia ovládnuť karmické zákony Matrixu, cez zadné dvierka, ktoré v programoch a čipoch bežne používajú tajné služby, aby sa stali oni administrátori a tak prešťali karmu. Ako? No predsa urobil to chybný program, nie človek. ako zlocinci vravia "ja som ich nezabil". V reálnom dnešnom svete naozaj sa backdoory využívajú. Tu je ukázané, že GP nie je dané ovládnuť zákony karmy, a potrebuje Človeka, aby to pochopil, pričom človeku je umožnené pochopiť, spojiť sa s Administrátorom ale nie riadiť. Symbol modrej a červenej pilulky chápem rovnako ako je v analytike, vidiaci a cítiaci celú realitu vs spiaci. Poprosím názory.

Mimochodom, aj vyššie spomínaní autori uvádzajú, že práve prechod od Germánskej podrasy k Slovanskej máme za úlohu “spustiť” práve my - zapadní Slovania, pretože my musíme prevziať dušu vedomú od Germánov (ale pozor, tu si myslím, že len tú neskazenú časť), začať ju premieňať na dušu cítivú a posunúť ju východným a južným Slovanom.


A práve preto sedí nový diel Matrixu aj na nás:


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4526/od-hradu-k-hradu/1#post-50326


[quote="pid:52734, uid:210"]Mimochodom, aj vyššie spomínaní autori uvádzajú, že práve prechod od Germánskej podrasy k Slovanskej máme za úlohu “spustiť” práve my - zapadní Slovania, pretože my musíme prevziať dušu vedomú od Germánov (ale pozor, tu si myslím, že len tú neskazenú časť), začať ju premieňať na dušu cítivú a posunúť ju východným a južným Slovanom.[/quote] A práve preto sedí nový diel Matrixu aj na nás: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4526/od-hradu-k-hradu/1#post-50326

Mohla bych se zeptat, odkud pochází takové přesvědčení? Souvisí to nějak s KOB? Mám s tím dost velký problém.


Nie, toto vôbec nesúvisí s KSB. Tá nič také netvrdí. (preto som to nazval "biblický pohľad", nie pohľad KSB)


Toto, čo som opísal, je učenie, ktoré vyplýva z Koránu, ale aj z Biblie. Moslimovia majú takúto vieru, ale aj mnohí kresťania, ktorí sa opierajú o Bibliu, nie o cirkev. Napr. tu jeden taký pán vysvetľuje, že cirkev o pekle klame: https://www.youtube.com/watch?v=qVG0ZdKp3fo


[quote="pid:52699, uid:810"]Mohla bych se zeptat, odkud pochází takové přesvědčení? Souvisí to nějak s KOB? Mám s tím dost velký problém.[/quote] Nie, toto vôbec nesúvisí s KSB. Tá nič také netvrdí. (preto som to nazval "biblický pohľad", nie pohľad KSB) Toto, čo som opísal, je učenie, ktoré vyplýva z Koránu, ale aj z Biblie. Moslimovia majú takúto vieru, ale aj mnohí kresťania, ktorí sa opierajú o Bibliu, nie o cirkev. Napr. tu jeden taký pán vysvetľuje, že cirkev o pekle klame: https://www.youtube.com/watch?v=qVG0ZdKp3fo

@jardob mockrát děkuji, video je dokonale instruktivní. Setkala jsem se s tou představou v souvislosti s nějakými (z mého pohledu problematickými) nebiblickými duchovními proudy a netušila jsem, že se prosadila i v některých výkladech bible. O koránu nemluvě, ale tam mám obecně trestuhodné mezery. To téma mě dost trápí, ale nechci zahlcovat diskusi vlastními úvahami, je jich tady víc než dost, nikoli vždy ku prospěchu věci...

@jardob mockrát děkuji, video je dokonale instruktivní. Setkala jsem se s tou představou v souvislosti s nějakými (z mého pohledu problematickými) nebiblickými duchovními proudy a netušila jsem, že se prosadila i v některých výkladech bible. O koránu nemluvě, ale tam mám obecně trestuhodné mezery. To téma mě dost trápí, ale nechci zahlcovat diskusi vlastními úvahami, je jich tady víc než dost, nikoli vždy ku prospěchu věci...
12
9.71k
88
36
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept