Egregoriálno-matričné riadenie
V košickej nemocnici pohrýzol pacienta s covidom potkan

Systém zdravotnej starostlivosti a COVIDémie riadia potkany


Systém zdravotnej starostlivosti a COVIDémie riadia potkany

Systém zdravotnej starostlivosti a COVIDémie riadia potkany

Systém potřebuje deratizaci - likvidace krys a jiných hlodavců


Slovo potkan se do češtiny dostalo až v 19. století.
Bylo přejato z slovenského potkan, což je asi zkomolenina latinského slova ponticana „pontská“ (myš). V Čechách se potkanovi dříve říkalo německá myš či němkyně.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Potkan


Nemocnice (hovorově a slangově špitál, někdy lazaret , hospital ) je lékařské zdravotnické zařízení určené k léčení lidí.


Pacient je osoba, která je nemocná nebo zraněná a je lékařsky ošetřovaná nebo toto lékařské ošetření potřebuje. Slovo pochází z latinského pati, což znamená něco podstoupit nebo trpět.


Košice- bol tam podpísaný : Košický vládní program byl přijat 5. dubna 1945 na první schůzi nové československé vlády v osvobozených Košicích. Program nové československé vlády Národní fronty Čechů a Slováků, jak zněl jeho oficiální název, svým obsahem ovlivnil poválečný vývoj v Československu.
https://www.vtedy.sk/galeria/kosice-kosicky-vladny-program-prijatie-1945/0


[quote="pid:25170, uid:172"]Systém zdravotnej starostlivosti a COVIDémie riadia potkany[/quote] Systém potřebuje deratizaci - likvidace krys a jiných hlodavců Slovo potkan se do češtiny dostalo až v 19. století. Bylo přejato z slovenského potkan, což je asi zkomolenina latinského slova ponticana „pontská“ (myš). V Čechách se potkanovi dříve říkalo německá myš či němkyně. https://cs.wikipedia.org/wiki/Potkan Nemocnice (hovorově a slangově špitál, někdy lazaret , hospital ) je lékařské zdravotnické zařízení určené k léčení lidí. Pacient je osoba, která je nemocná nebo zraněná a je lékařsky ošetřovaná nebo toto lékařské ošetření potřebuje. Slovo pochází z latinského pati, což znamená něco podstoupit nebo trpět. Košice- bol tam podpísaný : Košický vládní program byl přijat 5. dubna 1945 na první schůzi nové československé vlády v osvobozených Košicích. Program nové československé vlády Národní fronty Čechů a Slováků, jak zněl jeho oficiální název, svým obsahem ovlivnil poválečný vývoj v Československu. https://www.vtedy.sk/galeria/kosice-kosicky-vladny-program-prijatie-1945/0
Upravené 18. 7. 2021 o 19:58

vidim v tom aj prozaicku spravu na zamyslenie pre menej znalych, ktorym by mohlo docvaknut, ze nalievame miliardy na lockdowny, vakciny, vrtanie v nose ale po nemocniciach nam behaju potkany, ktore hryzu pacientov, ktorych akoze liecime - asi sa niekde stala chybasmile


vidim v tom aj prozaicku spravu na zamyslenie pre menej znalych, ktorym by mohlo docvaknut, ze nalievame miliardy na lockdowny, vakciny, vrtanie v nose ale po nemocniciach nam behaju potkany, ktore hryzu pacientov, ktorych akoze liecime - asi sa niekde stala chyba:D

V ČR na tom nebudeme s "léčením pacientů" o mnoho lépe.


V ČR na tom nebudeme s "léčením pacientů" o mnoho lépe.

Parádní ukázka řeči života. Druhá morová rána, létající myš a potkan. A otázka pro hackery....morová blecha nemocniční na 10*


Parádní ukázka řeči života. Druhá morová rána, létající myš a potkan. A otázka pro hackery....morová blecha nemocniční na 10*

Vedi.Vini......

Upravené 19. 7. 2021 o 13:27

A nemůže to být práce ruských agentů??? smile


A nemůže to být práce ruských agentů??? :D

stav SK zdravotníctva - ani sa neunúvajú zisťovať, či ten potkan bol rádioaktívny smile


stav SK zdravotníctva - ani sa neunúvajú zisťovať, či ten potkan bol rádioaktívny ]:)

val: myslis zasa Boširov a Petrov?:-)) hovorili len o jednom potkanovi:-))


val: myslis zasa Boširov a Petrov?:-)) hovorili len o jednom potkanovi:-))

val: myslis zasa Boširov a Petrov?:-)) hovorili len o jednom potkanovi:-))


Jj. Ti dva chlapci jsou všehoschopní. Kam se na ně hrabe James Bond.


[quote="pid:25339, uid:187"]val: myslis zasa Boširov a Petrov?:-)) hovorili len o jednom potkanovi:-))[/quote] Jj. Ti dva chlapci jsou všehoschopní. Kam se na ně hrabe James Bond.

A otázka pro hackery....morová blecha nemocniční na 10*

Blecha morová (Xenopsylla cheopis Rothschild)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Blecha_morov%C3%A1


Cože?
Si děláš pr..l, ne?
Abys mohl dělat ty svoje vtípky, tak už aj edituješ wikipedii nebo co?
(ináč si to neumím vysvětlit :-)


[quote="pid:25285, uid:190"]A otázka pro hackery....morová blecha nemocniční na 10*[/quote] Blecha morová (Xenopsylla cheopis Rothschild) https://cs.wikipedia.org/wiki/Blecha_morov%C3%A1 Cože? Si děláš pr..l, ne? Abys mohl dělat ty svoje vtípky, tak už aj edituješ wikipedii nebo co? (ináč si to neumím vysvětlit :-)

Si děláš pr..l, ne?
😎 praktická ukázka nestrukturované informace 😁


[quote="pid:25451, uid:240"]Si děláš pr..l, ne?[/quote]

Vedi.Vini......

V andaluském parlamentu prohnal poslance potkan


Hodně rozruchu způsobil nezvaný návštěvník, který se ve středu přišel podívat na zasedání regionálního zákonodárného sboru ve španělské Andalusii. Jednalo se o potkana a očividně na setkání s ním nebyli poslanci připravení.


Hlodavec se v síni zákonodárného sboru Andalusie objevil zrovna ve chvíli, kdy poslanci hlasovali o jmenování Susany Diazové senátorkou za jihošpanělský region. Nakonec se nezvaného návštěvníka podařilo zahnat.


Na obhajobu panické reakce zákonodárného sboru přispěchala místní média s vysvětlením, že potkan byl údajně úctyhodné velikosti.
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/v-andaluskem-parlamentu-prohnal-poslance-potkan-40367076


Když se podíváte na video, tak takové drama to ve skutečnosti nebylo.


V andaluském parlamentu prohnal poslance potkan Hodně rozruchu způsobil nezvaný návštěvník, který se ve středu přišel podívat na zasedání regionálního zákonodárného sboru ve španělské Andalusii. Jednalo se o potkana a očividně na setkání s ním nebyli poslanci připravení. Hlodavec se v síni zákonodárného sboru Andalusie objevil zrovna ve chvíli, kdy poslanci hlasovali o jmenování Susany Diazové senátorkou za jihošpanělský region. Nakonec se nezvaného návštěvníka podařilo zahnat. Na obhajobu panické reakce zákonodárného sboru přispěchala místní média s vysvětlením, že potkan byl údajně úctyhodné velikosti. https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/v-andaluskem-parlamentu-prohnal-poslance-potkan-40367076 Když se podíváte na video, tak takové drama to ve skutečnosti nebylo.

zákonodárného sboru Andalusie objevil zrovna ve chvíli, kdy poslanci hlasovali o jmenování Susany Diazové


teraz by sa taký hosť hodil aj do sk parlamentu:-) a mihol zobrať aj kamosov.


[quote="pid:26270, uid:181"]zákonodárného sboru Andalusie objevil zrovna ve chvíli, kdy poslanci hlasovali o jmenování Susany Diazové[/quote] teraz by sa taký hosť hodil aj do sk parlamentu:-) a mihol zobrať aj kamosov.
1.43k
13
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept