Zahraniční analytici
Ruska situace

?????


Hodnotím bez otazníku, velmi zřetelné odkrývání, koloniálního postavení Ruska a mechanismů udržující ten stav. Vlajka Ruska ten status potvrzuje. A také ukazuje jak z toho ven a vysvětluje některé řídící kroky Putina a následně jejich blokování. Je to z roku 2013, takže situace je již malinko více ve prospěch Ruska a perlička: je tam ještě náš "známý" Arťom (z videí od Velička), z doby kdy ještě "kope" za KSB.


[quote="pid:24966, uid:346"]?????[/quote] Hodnotím bez otazníku, velmi zřetelné odkrývání, koloniálního postavení Ruska a mechanismů udržující ten stav. Vlajka Ruska ten status potvrzuje. A také ukazuje jak z toho ven a vysvětluje některé řídící kroky Putina a následně jejich blokování. Je to z roku 2013, takže situace je již malinko více ve prospěch Ruska a perlička: je tam ještě náš "známý" Arťom (z videí od Velička), z doby kdy ještě "kope" za KSB.
Upravené 24. 7. 2021 o 19:15

Velice zajímavé. Tento systém, nebo podobný koloniální, byl vytvořen i ve všech post sovětských republikách.


Velice zajímavé. Tento systém, nebo podobný koloniální, byl vytvořen i ve všech post sovětských republikách.
Upravené 24. 7. 2021 o 19:31

je tam ještě náš "známý" Arťom (z videí od Velička), z doby kdy ještě "kope" za KSB.


Nějaké bližší info pro nováčky neznalé "historie" ?


[quote="pid:26313, uid:426"]je tam ještě náš "známý" Arťom (z videí od Velička), z doby kdy ještě "kope" za KSB.[/quote] Nějaké bližší info pro nováčky neznalé "historie" ?

Nějaké bližší info pro nováčky neznalé "historie" ?


Není to příliš důležité, ale ze zdvořilosti a že Tě považuji za přínos do diskuze odpovím. Stačí se podívat na Veličkovu sérii "Rozmluvy o životě" ( velmi doporučuji ), kde vystupuje jako posluchač a aktivně klade otázky:


http://leva-net.webnode.cz/products/m-v-velicko-rozmluvy-o-zivote-1/


Časem vydal nějaká kratší videa, kde už "otočil", ale neumím je rychle dohledat.


Poznámka z 2021-07-27 v 15:20 práce na já-centrismu:
Nyní s touto svojí formulací nesouhlasím:
"ale ze zdvořilosti a že Tě považuji za přínos do diskuze odpovím"


Nevědomě jsem tam vložil povýšenost z anglo-saského světa.
Dostal jsem se do rozporu, protože téma považuji za podružné, ale zároveň neuctivé neodpovídat na dotaz - jenže jsem jaksi pozapomněl, že jsem to sem sám zavlekl.


nyní opravuji na co nejsprávnější (subjektivně):
"je to spíše podružné téma"


[quote="pid:26676, uid:518"]Nějaké bližší info pro nováčky neznalé "historie" ?[/quote] Není to příliš důležité, ale ze zdvořilosti a že Tě považuji za přínos do diskuze odpovím. Stačí se podívat na Veličkovu sérii "Rozmluvy o životě" ( velmi doporučuji ), kde vystupuje jako posluchač a aktivně klade otázky: http://leva-net.webnode.cz/products/m-v-velicko-rozmluvy-o-zivote-1/ Časem vydal nějaká kratší videa, kde už "otočil", ale neumím je rychle dohledat. Poznámka z 2021-07-27 v 15:20 práce na já-centrismu: Nyní s touto svojí formulací nesouhlasím: "ale ze zdvořilosti a že Tě považuji za přínos do diskuze odpovím" Nevědomě jsem tam vložil povýšenost z anglo-saského světa. Dostal jsem se do rozporu, protože téma považuji za podružné, ale zároveň neuctivé neodpovídat na dotaz - jenže jsem jaksi pozapomněl, že jsem to sem sám zavlekl. nyní opravuji na co nejsprávnější (subjektivně): "je to spíše podružné téma"
Upravené 27. 7. 2021 o 22:59
1.03k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept